Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki

Mikä on oikea suihkuveden lämpötila?
Naistenhuoneen ovi jäi auki

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 72 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +394 (496 ääntä)
   Tietääkö kukaan mitä "pedofiilisilla implanteilla" oikeasti tarkoitetaan? Olen kyllä nähnyt paljon naisia implanteilla, mutta sanastoa en tunne.

   Lainaa

  2. Tulos: +779 (835 ääntä)
   Pedofiili, profiili vai mitä näitä nyt on... Sitten vielä ihmetellään kun silikonitissisiä pidetään bimboina, minkä sille voi jos on stereotyyppi. Ansku, jätä se ja nopeesti.

   Lainaa

  3. Tulos: +1417 (1431 ääntä)
   Anskun parisuhde kuulostaa terveeltä.

   Lainaa

  4. Tulos: -166 (394 ääntä)
   Jos on ihan oikeesti noin vaikeeta niin kannattaisko harkita erikseen suihkussa käymistä?

   Lainaa

  5. Tulos: +618 (644 ääntä)
   Eihh, Ansku, jätä se!

   Lainaa

  6. Tulos: +1033 (1035 ääntä)
   Allie: Anskun parisuhde kuulostaa terveeltä.
   Kylmältä, sanoisin.

   Lainaa

  7. Mustalaisnaamio 16.11.2017 1:36
   Tulos: -319 (587 ääntä)
   Onko tää Elena sama, jolla on alunperin ollu jalkovälissä jotain muuta kuin p*l lu?

   Lainaa

  8. Tulos: +388 (424 ääntä)
   Rintaimplantteja kannattaa harkita tarkkaan siitäkin syystä, että ne voivat aiheuttaa terveyshaittoja (autoimmuunisairautta, kipuja, tulehduksia), joista ei mediassa paljon puhuta. Ja ihan oikeasti kenelläkään ei tällä hetkellä ole tarkkaa tietoa siitä, kuinka kauan rinta-implantti säilyy ehjänä ja haitattomana ihmiskehossa. Niitä mainostetaan jonkinlaisena ikuisuusratkaisuna, kun todellisuudessa tarvittava uusintaväli voi olla vain 7-10 vuotta. Mutta iso bisnes ja isot rahat liikkuu : ) Kukin tehköön keholleen mitä haluaa, mutta joskus surettaa etenkin nuoret tytöt jotka ovat niin tisseistä sokaistuneita, etteivät malta odottaa saavansa implantit. Onkohan ne isommat rinnat oikeasti sen kaiken vaivan ja mahdollisien komplikaatioiden arvoista? :/ ymmärrän että moni voi kokea olevansa onnellisempi sitten kun on tyytyväinen kehoonsa, mutta ruoho on aina vihreämpää aidan toisella puolen.

   Lainaa

  9. King Arthur 16.11.2017 1:49
   Tulos: +694 (730 ääntä)
   Voi Ansku, tuosta ei hyvää seuraa. Mitähän miehen lapsen äidille kävi? Itselle oli viimeinen pisara kun neuroottinen mies imuroi pöytää rikkaimurilla ympäriltäni samalla kun yritin varovasti syödä leipää ettei tule murusia. Neuroottiset ei parane iän myötä vaan PAHENEE.

   Lainaa

  10. King Arthur 16.11.2017 1:52
   Tulos: +284 (302 ääntä)
   Tissi: Onkohan ne isommat rinnat oikeasti sen kaiken vaivan ja mahdollisien komplikaatioiden arvoista?
   No ainakin luomut jumbot rassaa aikalailla. En tästä lystistä ainakaan maksaisi tai menisi vapaaehtoisesti leikkaukseen tai nukutettavaksi.

   Lainaa

  11. Sää Al äh 16.11.2017 1:59
   Tulos: +192 (198 ääntä)
   Napael: Tietääkö kukaan mitä “pedofiilisilla implanteilla” oikeasti tarkoitetaan? Olen kyllä nähnyt paljon naisia implanteilla, mutta sanastoa en tunne.
   Ajattelin itse, että tarkoitti sanoa profiilisia

   Lainaa

  12. Tulos: +170 (202 ääntä)
   Turhaan Elenan sukunimi sensuroitu, onhan se esitellyt Hymyn sivuilla noita silikonejaan ihan ilman paitaakin kaikelle kansalle. Ja keväällä vasta otti nuo ja nyt katuu. Tosin en ihmettele...

   Lainaa

  13. hepomiesten tietotoimisto 16.11.2017 2:15
   Tulos: +684 (694 ääntä)
   Millä oieudella puoliso päättää aikuisen ihmisen suihkussa käyttämän veden lämpötilaa? En ikinä alistuisi tuolllauseen, enkä ymmärrä kuka muukaan 2000-luvulla Suomessa eläväniin tekee. Ja vastaus Anskulle: kaikki päättävät ihan itse oeseytymisvetensä lämpötilan. Ne jotka eivät saa päättää, ovat suhteessa jonkun sairaan alistavan paskan kanssa, josta kannattaa hankkiutya eroon ja lujaa!

   Lainaa

  14. Tulos: +493 (505 ääntä)
   Jos oikeasti joku määrää, että kuinka lämpimässä suihkussa saat käydä, niin lähde lätkimään. Heti. Tai sit äijä terapiaan. Toi ei oo millään tasolla tervettä.

   Lainaa

  15. Tulos: +84 (194 ääntä)
   Pienet luonnolliset rinnat on kauniit. Älä ota implanttia.

   Lainaa

  16. Tulos: -114 (208 ääntä)
   Lapsena asuin keskellä mettää tosi pienellä paikkakunnalla, jossa vedentulo oli erittäin rajallista. Suihkussa käytiin joka toinen päivä ja viis henkisessä perheessä, jos joku oli liian kauan tai liian lämpimässä suihkussa, sai viimeinen kylmän suihkun, vaikka kuinka koitti vääntää hanasta lämpimämmälle. Talvella sai reilusti lämmintä vettä, ku lapioi lunta pataan ja pisti tulen alle. Elikkä täysin mahollinen tuo anskun tilanne.

   Lainaa

  17. Tulos: -25 (113 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Onko tää Elena sama, jolla on alunperin ollu jalkovälissä jotain muuta kuin p*l lu?
   On

   Lainaa

  18. Tulos: +92 (98 ääntä)
   Napael: Tietääkö kukaan mitä “pedofiilisilla implanteilla” oikeasti tarkoitetaan? Olen kyllä nähnyt paljon naisia implanteilla, mutta sanastoa en tunne.
   Luulisin että siinä piti lukeman jotta korkeaprofiiliset implantit. Eikä suinkaan korkea pedofiili :D

   Lainaa

  19. Tulos: +160 (172 ääntä)
   Tissi: Rintaimplantteja kannattaa harkita tarkkaan siitäkin syystä, että ne voivat aiheuttaa terveyshaittoja (autoimmuunisairautta, kipuja, tulehduksia), joista ei mediassa paljon puhuta. Ja ihan oikeasti kenelläkään ei tällä hetkellä ole tarkkaa tietoa siitä, kuinka kauan rinta-implantti säilyy ehjänä ja haitattomana ihmiskehossa. Niitä mainostetaan jonkinlaisena ikuisuusratkaisuna, kun todellisuudessa tarvittava uusintaväli voi olla vain 7-10 vuotta. Mutta iso bisnes ja isot rahat liikkuu : ) Kukin tehköön keholleen mitä haluaa, mutta joskus surettaa etenkin nuoret tytöt jotka ovat niin tisseistä sokaistuneita, etteivät malta odottaa saavansa implantit. Onkohan ne isommat rinnat oikeasti sen kaiken vaivan ja mahdollisien komplikaatioiden arvoista? ymmärrän että moni voi kokea olevansa onnellisempi sitten kun on tyytyväinen kehoonsa, mutta ruoho on aina vihreämpää aidan toisella puolen.
   Älä muuta viserrä. Itsekin olen pienitissinen, juuri ja juuri saan a-kupin täyteen, mutta Seppälästä sai muinoin sellaisia oikein kunnon lolloliivejä, joissa oli hillittömät geelitoppaukset. Ikäänkuin kehon ulkopuoliset silikonit :D Niillä minä kohotin olematonta rintavarustustani ja nuoren naisen itsetuntoa. Hyvin toimi, sai illalla pois eikä tarvinnut pelätä komplikaatioita tai selkävaivoja. Eikä maksanutkaan kuin reilun kympin. Suosittelen.

   Lainaa

  20. Lukijon Käyny /Vartia 16.11.2017 7:43
   Tulos: +27 (161 ääntä)
   Ffffd: Pienet luonnolliset rinnat on kauniit. Älä ota implanttia.
   Kyseessä on ns. sukupuolensa korjannut henkilö, joka oli alunperin siis mies. Pakkohan hänen on implantit ottaa.

   Lainaa

  21. Tulos: +52 (104 ääntä)
   Onko tää yleistä että ihmiset käy yhdessä suihkussa? Kyllä minä normaalisti käyn aamusin peseytymässä ihan itekseen ja päätän suihkun lämpötilan ihan itse. Saunan yhteydessä ollaan kyllä kylpyhuoneessa yhtä aikaa.

   Lainaa

  22. Tulos: +213 (215 ääntä)
   Tuo viimeinen on kyllä aika surullista. Jos pitää kysyä onko normaalia niin...

   Lainaa

  23. Tulos: +40 (58 ääntä)
   Jos se osuu niillä vahingossa lapsia naamaan?

   Lainaa

  24. King Arthur 16.11.2017 8:51
   Tulos: +151 (163 ääntä)
   Metäst: Lapsena asuin keskellä mettää tosi pienellä paikkakunnalla, jossa vedentulo oli erittäin rajallista. Suihkussa käytiin joka toinen päivä ja viis henkisessä perheessä, jos joku oli liian kauan tai liian lämpimässä suihkussa, sai viimeinen kylmän suihkun, vaikka kuinka koitti vääntää hanasta lämpimämmälle. Talvella sai reilusti lämmintä vettä, ku lapioi lunta pataan ja pisti tulen alle. Elikkä täysin mahollinen tuo anskun tilanne.
   Joo ja meillä ei kesäpaikassa voi ees vääntää hanaa kun pitää kauhalla ottaa padasta lämmin vesi, niin ja sit Italiassa kun oltiin vuorilla niin ei saanut vettä juuri käyttää kun oli kuiva kausi jne jne. Eiköhän tässä ole ihan tavallinen suihku vähintään lämminvesivaraajalla jos saa nappia naksauttaa että lämpoaste vaihtuu. Ihme mies silti, kertakaikkiaan.

   Lainaa

  25. Tulos: -69 (99 ääntä)
   Jos palelee, niin kannattaa mennä viileään suihkuun. Suihkun jälkeen tuntuukin sitten lämpimältä.

   Lainaa

  26. Tulos: +262 (276 ääntä)
   Moni ihmettelee että miksi ne käy suihkussa yhdessä. Eivät käy, se mies vaan kyttää, ettei Ansku käytä liian lämmintä vettä. Sairasta.

   Lainaa

  27. Tulos: +197 (203 ääntä)
   Piupali: Onko tää yleistä että ihmiset käy yhdessä suihkussa? Kyllä minä normaalisti käyn aamusin peseytymässä ihan itekseen ja päätän suihkun lämpötilan ihan itse. Saunan yhteydessä ollaan kyllä kylpyhuoneessa yhtä aikaa.
   Mä ymmärsin kyllä, että mies on kieltäny lämpötilan säätelyn sillonki, ku nainen menee ihan yksinään suihkuun. Ei kai tossa muuten mitään outoa olis, kahestaan ollessa on pakko laittaa joku kompromissi-lämpötila.

   Lainaa

  28. Tulos: +238 (246 ääntä)
   Ainoa perusteltu syy pistää nokkansa puolison suihkulämpötilaan on se, jos tämä lotraa suihkussa ikuisuuden ja käyttää kaiken lämpimän veden. Se on rahallisesti ja ympäristön kannalta kammottavaa tuhlausta ja todella itsekästä touhua. Mutta Anskun tilanne ei kuulosta tällaiselta. Hänelle ei vilpittömästi ole itsestään selvää, saavatko muut itse päättää suihkulämpötilansa vai päätetäänkö se heidän puolestaan. Jos hänen puolisonsa kyttää ja kontrolloi häntä tuohon pisteeseen saakka ja kuvittelee sen olevan hyväksyttävää, on kyseessä todella vakava asia. Kyse ei ole tasaveroisesta kumppanuudesta, jos toinen määrittelee kummankin puolesta, mikä on hyväksyttävää. Se on henkistä väkivaltaa. Toivottavasti Ansku sai alkuperäiseen postaukseensa vastauksia, joissa kehotetaan häntä lähtemään tai hakemaan apua.

   Lainaa

  29. Tulos: +149 (153 ääntä)
   Tuli vähän paha mieli tosta viimeisestä.

   Lainaa

  30. Tulos: +56 (108 ääntä)
   Tissi: Rintaimplantteja kannattaa harkita tarkkaan siitäkin syystä, että ne voivat aiheuttaa terveyshaittoja (autoimmuunisairautta, kipuja, tulehduksia), joista ei mediassa paljon puhuta. Ja ihan oikeasti kenelläkään ei tällä hetkellä ole tarkkaa tietoa siitä, kuinka kauan rinta-implantti säilyy ehjänä ja haitattomana ihmiskehossa. Niitä mainostetaan jonkinlaisena ikuisuusratkaisuna, kun todellisuudessa tarvittava uusintaväli voi olla vain 7-10 vuotta. Mutta iso bisnes ja isot rahat liikkuu : ) Kukin tehköön keholleen mitä haluaa, mutta joskus surettaa etenkin nuoret tytöt jotka ovat niin tisseistä sokaistuneita, etteivät malta odottaa saavansa implantit. Onkohan ne isommat rinnat oikeasti sen kaiken vaivan ja mahdollisien komplikaatioiden arvoista? ymmärrän että moni voi kokea olevansa onnellisempi sitten kun on tyytyväinen kehoonsa, mutta ruoho on aina vihreämpää aidan toisella puolen.
   Silikoni ei reagoi elävän kudoksen kanssa. Todetut terveysongelmat eivät liity silikoniin, eikä mikään autoimmuunisairaus johdu siitä. Kaikissa leikkauksissa on riskinsä. Vierasesineen ympärille voi kasvaa runsaasti arpikudosta, tai sitten ei. Itselläni on implantit vuodelta 1994. Ne ovat oikeassa kohdassa, kivuttomat, pehmeät eivätkä ole mitenkään elämääni haitanneet. Olen jopa imettänyt (implantit rintalihaksen alla), joskin huonoin tuloksin kun rauhaskudosta on ruokalusikallinen. Päin vastoin. Elämä 30-vuotiaaksi oli täysin rinnattomalle pitkälle naiselle aika traumaattista. Trauma katosi implanttien asentamisen myötä. Tärkeintä on, ettei valitse järjettömän kokoista implanttia ja että kirurgi on asiallinen suomalainen ammattilainen, eikä joku virolainen talonmies-pornoaddikti. Ja että potilaalla on kuuppa kunnossa, kun lähtee leikkausta suunnittelemaan.

   Lainaa

  31. Tulos: +114 (126 ääntä)
   Lukijon Käyny /Vartia: Kyseessä on ns. sukupuolensa korjannut henkilö, joka oli alunperin siis mies. Pakkohan hänen on implantit ottaa.
   Ei ole. Useimmille kasvaa luonnostaan hormonirinnat estrogeenilääkityksellä. Siitähän miestissitkin tulevat:vanhemmiten testosteroni vähenee js rasvakudosta kertyy, ja rasvakudos muuten tuottaa estrogeenia miehelläkin.

   Lainaa

  32. Tulos: -131 (221 ääntä)
   Täytyy kyllä nyt vähän myös puollustaa Anskun miestä. Itse olen elänyt suhteessa missä nainen pesi itsensä erittäin kuumalla vedellä ja vietti suihkussa ainakin puoli tuntia päivässä. Ja arvatkaa vaan kuka ne 500e vesilaskut maksoi prkl.

   Lainaa

  33. yli opisto hörhö 16.11.2017 11:42
   Tulos: +126 (138 ääntä)
   Siis... Miten tuosta suihkuveden lämpötilasta on sovittu? Muutetaanpa yhteen, mutta ehtona on se että kumpikaan ei saa käydä yli 25 asteisessa suihkussa koska...? Mitä helvettiä. Ja mistä helvetistä se toinen sitten tietää vaikka kävis sata asteisessa suihkussa, kun sitä säätönuppia kuitenkin voi veivata molempiin suuntiin ellei se jonkun kuumemittarin kanssa tule aina kesken suihkuttelun mittaamaan sitä lämpötilaa. Olisinko yhdessä tuollaisen tyypin kanssa? En todellakaan. Ihan absurdia.

   Lainaa

  34. htrfnsrtjrfyujm,ghmksfgh 16.11.2017 12:13
   Tulos: +93 (111 ääntä)
   hene: Täytyy kyllä nyt vähän myös puollustaa Anskun miestä. Itse olen elänyt suhteessa missä nainen pesi itsensä erittäin kuumalla vedellä ja vietti suihkussa ainakin puoli tuntia päivässä. Ja arvatkaa vaan kuka ne 500e vesilaskut maksoi prkl.
   Me on väitelty kotosalla siitä, että onko suihku oikea paikka lämmitellä puoli tuntia, vai pitäiskö ehkä käydä se suihkureissu reippaasti, joskin tietysti niin että tulee puhdasta, ja sitten vetää lämpimät vaatteet päälle. Joku sen laskun kuitenkin maksaa. Mut kyllä se mun rakkaus saa siellä olla ihan semmosessa lämmössä kuin haluaa niin kauan kuin haluaa, yhdessähän niitä laskuja maksetaan. Teininä mun iskä komenti että lämpöä alas ja kesto lyhyemmäksi, ei se suihku mikään lämpökaappi ole. Ei toki tullut sinne suihkuun kyttäämään, vaan ihan laskusta tajusi että tytär tykkää vaan seisoskella lämpimän suihkun alla puoli tuntia huvikseen.

   Lainaa

  35. Prööt sanoi aivopieru 16.11.2017 12:20
   Tulos: +42 (56 ääntä)
   Anskun kodissa taitaa olla alimitoitettu vesivaraaja jos lämmintä vettä pitää noin tiukasti säännöstellä.

   Lainaa

  36. Tulos: -7 (71 ääntä)
   htrfnsrtjrfyujm,ghmksfgh: Me on väitelty kotosalla siitä, että onko suihku oikea paikka lämmitellä puoli tuntia, vai pitäiskö ehkä käydä se suihkureissu reippaasti, joskin tietysti niin että tulee puhdasta, ja sitten vetää lämpimät vaatteet päälle. Joku sen laskun kuitenkin maksaa. Mut kyllä se mun rakkaus saa siellä olla ihan semmosessa lämmössä kuin haluaa niin kauan kuin haluaa, yhdessähän niitä laskuja maksetaan. Teininä mun iskä komenti että lämpöä alas ja kesto lyhyemmäksi, ei se suihku mikään lämpökaappi ole. Ei toki tullut sinne suihkuun kyttäämään, vaan ihan laskusta tajusi että tytär tykkää vaan seisoskella lämpimän suihkun alla puoli tuntia huvikseen.
   Ei siinä jos itse maksaa sen aiheuttamansa laskun. Mutta jos kulutan vettä alle ennakkomaksun ja puoliso ylittää sen niin rajusti, että tasauslasku on luokkaa 500e niin kyllä se ottaa päähän sitä maksaa.

   Lainaa

  37. hämmentävää 16.11.2017 13:14
   Tulos: -222 (226 ääntä)
   mä käsitin tän jotenkin niin että muija on vetänyt herneen nenään kun hänen suihkuun mennessään on nuppi väännetty valmiiksi hänelle väärään asentoon, ja siitä kitissyt? Jos menevät kolmisin suihkuun, ja tytär palelee joutuen näin olevan lämpimämmässä suihkussa, niin eikö silloin kannattaisi odottaa että saa käydä yksin viileämmässä...

   Lainaa

  38. Tulos: +114 (116 ääntä)
   King Arthur: Voi Ansku, tuosta ei hyvää seuraa. Mitähän miehen lapsen äidille kävi?
   Todennäköisesti lähti hyvän sään, ei kun siis lämpimän veden aikana.

   Lainaa

  39. Tulos: -15 (57 ääntä)
   Kopottaa? Meilläkin on tarkkaa veden käytön lämpötila ja aika. Varaaja on pieni ja sähkölämmitteisessä talossa se tulee kalliiksi. Jos luttaa puolituntia kuumalla vedellä niin toinen ei pääse suihkuun ollenkaan. Itse tosin käyn suikussa nykyään töissä kun saa lutata mielin määrin.

   Lainaa

  40. Tulos: -167 (185 ääntä)
   Lutina: Eihh, Ansku, jätä se!
   Aika heikoilla mennään jos tuo on syy erota. Vai noinko pienestä annatte periksi, taidat olla ikisinkku?

   Lainaa

  41. Tulos: -26 (52 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Onko tää Elena sama, jolla on alunperin ollu jalkovälissä jotain muuta kuin p*l lu?
   Just se

   Lainaa

  42. Tulos: +63 (83 ääntä)
   Ei Ansku ole ajatellu että kylpee just siinä lämmössä missä haluaa ja että sen nuopin voi kääntää takaisin kun lopettaa. Ja tollaset ukot vois laittaa ulos nukkumaan. Vitun natsit.

   Lainaa

  43. Tulos: -157 (203 ääntä)
   Veikkaanpa että Anskun miehen kertoma versio tapahtuneesta olisi aikalailla erilainen. Todenmukaisempi.

   Lainaa

  44. Tulos: +155 (159 ääntä)
   hämmentävää: mä käsitin tän jotenkin niin että muija on vetänyt herneen nenään kun hänen suihkuun mennessään on nuppi väännetty valmiiksi hänelle väärään asentoon, ja siitä kitissyt? Jos menevät kolmisin suihkuun, ja tytär palelee joutuen näin olevan lämpimämmässä suihkussa, niin eikö silloin kannattaisi odottaa että saa käydä yksin viileämmässä…
   Käsitit väärin. Niin väärin ku voi vaan olla.

   Lainaa

  45. Tulos: -64 (106 ääntä)
   Joka kerta kun joku menee suihkuun käynnistyy pannuhuoneessa öljypoltin ja alkaa posottaa kullankallista öljyä niin että pöhinä käy ja lompakosta saakka sattuu. Maksan jo nelisen tonnia vuoteen lukaalin lämmityksestä ja onhan se varmaan kiva läträtä toisen öljyillä menemään. Talon lämmityksessä yksi aste tekee jo 8% eron kulutukseen vaan moni ei ole yhtään tietoinen siitä miten suuri siivu lämmityskuluista tärvääntyy lämpimään käyttöveteen - ja miten sekä suihkun pituus että lämpötila vaikuttavat merkittävästi siihen, rokotitko lompakkoani juuri 50 sentillä vai kolmella eurolla.

   Lainaa

  46. Tulos: +69 (69 ääntä)
   Anskun ja hänen miehensä välit eivät vaikuta kovin lämpimiltä.

   Lainaa

  47. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Napael: Tietääkö kukaan mitä “pedofiilisilla implanteilla” oikeasti tarkoitetaan? Olen kyllä nähnyt paljon naisia implanteilla, mutta sanastoa en tunne.
   Korkea profiilinen, ei korkea pedofiilinen.

   Lainaa

  48. Tulos: -9 (45 ääntä)
   hämmentävää: mä käsitin tän jotenkin niin että muija on vetänyt herneen nenään kun hänen suihkuun mennessään on nuppi väännetty valmiiksi hänelle väärään asentoon, ja siitä kitissyt? Jos menevät kolmisin suihkuun, ja tytär palelee joutuen näin olevan lämpimämmässä suihkussa, niin eikö silloin kannattaisi odottaa että saa käydä yksin viileämmässä…
   Kyse tais olla siitä, että äijä on vetänyt herneen nenään kun hänen suihkuun mennessään on nuppi väännetty valmiiksi hänelle väärään asentoon, ja siitä kitissyt Anskulle.

   Lainaa

  49. Tulos: +84 (86 ääntä)
   Energian kulutuksen vähentäminen on jo ihan ympäristön kannalta tärkeää, mutta tollanen kyttäysmeininki on yksinkertasesti vaan perseestä.

   Lainaa

  50. Tulos: +61 (89 ääntä)
   Lukijon Käyny /Vartia: Kyseessä on ns. sukupuolensa korjannut henkilö, joka oli alunperin siis mies. Pakkohan hänen on implantit ottaa.
   Mustalaisnaamio: Onko tää Elena sama, jolla on alunperin ollu jalkovälissä jotain muuta kuin p*l lu?
   Onko sulle kovinkin tärkeää, mitä ihmisillä on jalkovälissä?

   Lainaa

  51. Tulos: +39 (59 ääntä)
   Mursu: Onko sulle kovinkin tärkeää, mitä ihmisillä on jalkovälissä? Sukupuolen korjannut (ns?) ei ole ollut alun perin mies, vaan on nainen joka on korjannut kehonsa identiteettiä vastaavaksi. Siksi puhutaan sukupuolen korjaamisesta eikä vaihtamisesta.

   Lainaa

  52. Tulos: +26 (40 ääntä)
   Sori, lainaukset meni vähän pieleen mutta asia tuli varmaan selväksi.

   Lainaa

  53. Tulos: -1 (39 ääntä)
   Mur: että kirurgi on asiallinen suomalainen ammattilainen, eikä joku virolainen talonmies-pornoaddikti.
   Aika rasistista antaa ymmärtää että Virossa ei ole ammattitaitoisia plastiikkakirurgeja olemassakaan. Suomessahan niitä valelääkäreitä on paljastunut pilvin pimein eikä naapurissa.

   Lainaa

  54. Tulos: -26 (42 ääntä)
   Mulla samanlaiset, tosin luomut :D

   Lainaa

  55. Tulos: -37 (51 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Onko tää Elena sama, jolla on alunperin ollu jalkovälissä jotain muuta kuin p*l lu?
   Aivan varmasti on, niin tyylitön urpo, että ei yllättäisi. Puskee karmeita muovipalloon eetteriin jatkuvalla syötöllä.

   Lainaa

  56. Tulos: +18 (62 ääntä)
   Mur: Silikoni ei reagoi elävän kudoksen kanssa. Todetut terveysongelmat eivät liity silikoniin, eikä mikään autoimmuunisairaus johdu siitä. Kaikissa leikkauksissa on riskinsä. Vierasesineen ympärille voi kasvaa runsaasti arpikudosta, tai sitten ei. Itselläni on implantit vuodelta 1994. Ne ovat oikeassa kohdassa, kivuttomat, pehmeät eivätkä ole mitenkään elämääni haitanneet. Olen jopa imettänyt (implantit rintalihaksen alla), joskin huonoin tuloksin kun rauhaskudosta on ruokalusikallinen. Päin vastoin. Elämä 30-vuotiaaksi oli täysin rinnattomalle pitkälle naiselle aika traumaattista. Trauma katosi implanttien asentamisen myötä. Tärkeintä on, ettei valitse järjettömän kokoista implanttia ja että kirurgi on asiallinen suomalainen ammattilainen, eikä joku virolainen talonmies-pornoaddikti. Ja että potilaalla on kuuppa kunnossa, kun lähtee leikkausta suunnittelemaan.
   Ai, minä tunnen muutaman naisen ja kaikilla on tullut ongelmia noiden kanssa, pari poistattanut ne kokonaan. Traumaattista olla pienirintainen ja pitkä? Pitäisikö munkin nyt traumatisoitua kun olen isorintainen ja lyhyt? Voi luoja! Nuppi kuntoon niin ei tarvitse itseään turhaan leikellä.

   Lainaa

  57. Tulos: +70 (72 ääntä)
   Mies ihmettelee, miten kestän kuumaa suihkua, ja minä ihmettelen, miten mies kestää kylmää suihkua. Veivataan edestakaisin sitten, ja toinen jo "vuoronsa" vaihdossa kääntää toiselle sen valmiiksi sopivammalle. Ei tulis mieleenkään katsella tommosta kaveria, joka koittaa säännellä mun mukavuusfaktoreitani

   Lainaa

  58. lisätarkennus 17.11.2017 20:58
   Tulos: +93 (93 ääntä)
   Gaius: Aika heikoilla mennään jos tuo on syy erota. Vai noinko pienestä annatte periksi, taidat olla ikisinkku?
   Ei se veden lämpötila ollut tuossa se huolestuttava asia, vaan miehen hieman liian tarkka kyttäysmeininki ja määräyshalu.

   Lainaa

  59. huomiohakuisuus 17.11.2017 22:05
   Tulos: +16 (42 ääntä)
   Miksihän Elenan julkaisu ei vaikuta kovin uskottavalta... - kertoo julkaisussa, kuinka isorintaisuus toisinaan ahdistaa > julkaisee kuvan ks. rinnoista samassa julkaisussa > julkaisee kuvan ks. rinnoista rintoja maksimaalisesti suurentavasta kuvakulmasta > julkaisee kuvan ks. rinnoista vaatekappaleessa, joka jos mahdollista, hämää silmää luulemaan rintoja vielä todellistakin suuremmiksi Jos varustuksesta on Elenalle jotain henkistä taakkaa tullutkin, niin tämä julkaisu sitä tuskin ainakaan helpottaa :)

   Lainaa

  60. Huolestunut 17.11.2017 23:00
   Tulos: +20 (44 ääntä)
   Ansku, sun miehes on sairaalloisen kontrollinhaluinen. Haluatko jonain päivänä päätyä lööppeihin? Jos et, lähde heti. Tuo ei ole tervettä käytöstä. Miehesi ei ole isäsi. Eikö sinulla ole lainkaan omaa tahtoa? Oletko alistuva lapanen? Tuo on todella sairasta. Ota itseäsi niskasta kiinni, kerää kamasi ja haistata ukolle haiseva uloste.

   Lainaa

  61. Tulos: +62 (66 ääntä)
   Jukkapalmu: Ei Ansku ole ajatellu että kylpee just siinä lämmössä missä haluaa ja että sen nuopin voi kääntää takaisin kun lopettaa. Ja tollaset ukot vois laittaa ulos nukkumaan. Vitun natsit.
   Ei aina auta, vaikka kääntäisi nupin keskelle pesun jälkeen. Eksä tarkkaili peilin pinnalta, olinko peseytynyt liian kuumalla. Jos peilissä oli höyryä, tuli moitteet.

   Lainaa

  62. ei oo totta 19.11.2017 19:56
   Tulos: +64 (66 ääntä)
   Mie vaan: Ei aina auta, vaikka kääntäisi nupin keskelle pesun jälkeen. Eksä tarkkaili peilin pinnalta, olinko peseytynyt liian kuumalla. Jos peilissä oli höyryä, tuli moitteet.
   D: Sairasta!!!

   Lainaa

  63. Tulos: -16 (38 ääntä)
   Metäst: Lapsena asuin keskellä mettää tosi pienellä paikkakunnalla, jossa vedentulo oli erittäin rajallista. Suihkussa käytiin joka toinen päivä ja viis henkisessä perheessä, jos joku oli liian kauan tai liian lämpimässä suihkussa, sai viimeinen kylmän suihkun, vaikka kuinka koitti vääntää hanasta lämpimämmälle. Talvella sai reilusti lämmintä vettä, ku lapioi lunta pataan ja pisti tulen alle. Elikkä täysin mahollinen tuo anskun tilanne.
   En kyllä ymmärrä millaisia ihmisiä täällä kommentoi, kun yleensä järkevimmät vastaukset saa miinusta. Voihan tuo hyvinkin olla vieläkin tilanne monessa talossa, jos on hieman alimitoitettu lämminvesivaraaja verrattuna perheen kokoon.

   Lainaa

  64. Tulos: -41 (45 ääntä)
   as: Veikkaanpa että Anskun miehen kertoma versio tapahtuneesta olisi aikalailla erilainen. Todenmukaisempi.
   Luultavasti näin, jos vertaa näitä kahta mokaa keskenään, niin voi päätellä jotain ryhmän tasosta.

   Lainaa

  65. Tulos: -20 (50 ääntä)
   Metäst: Lapsena asuin keskellä mettää tosi pienellä paikkakunnalla, jossa vedentulo oli erittäin rajallista. Suihkussa käytiin joka toinen päivä ja viis henkisessä perheessä, jos joku oli liian kauan tai liian lämpimässä suihkussa, sai viimeinen kylmän suihkun, vaikka kuinka koitti vääntää hanasta lämpimämmälle. Talvella sai reilusti lämmintä vettä, ku lapioi lunta pataan ja pisti tulen alle. Elikkä täysin mahollinen tuo anskun tilanne.
   Tämä minullekin tuli mieleen. Aikoinaan eräässä vanhassa rivarissa asuessani oli asunnon lämminvesiboileri niin pieni, että sai joko 5min kuuman tai 10min lämpimän suihkun. Ja rehellisesti sanottuna kuka tietää millainen vedenplutraaja tuo typy on? Seurustelin hetken yhden naisen kanssa, jolle ei mennyt millään jakeluun tuo rajallinen kuuman veden määrä. Suihkuttelin sitten itse aina jääkylmässä vedessä. Onneksi nosti testotasoja, eikä näin tuottanut tunnon tuskia vaihtaa naista parempaan.

   Lainaa

  66. Tulos: -22 (32 ääntä)
   Huolestunut: Ansku, sun miehes on sairaalloisen kontrollinhaluinen. Haluatko jonain päivänä päätyä lööppeihin? Jos et, lähde heti. Tuo ei ole tervettä käytöstä. Miehesi ei ole isäsi. Eikö sinulla ole lainkaan omaa tahtoa? Oletko alistuva lapanen? Tuo on todella sairasta. Ota itseäsi niskasta kiinni, kerää kamasi ja haistata ukolle haiseva uloste.
   Tämä kaikki tieto yhden yksipuolisen face-päivityksen perusteella.

   Lainaa

  67. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Gaius: Aika heikoilla mennään jos tuo on syy erota. Vai noinko pienestä annatte periksi, taidat olla ikisinkku?
   Meinaatko ettei maailmasta löydy enää normaaleja ihmisiä jos tuo olisi syy olla ikisinkku? :D

   Lainaa

  68. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Piupali: Onko tää yleistä että ihmiset käy yhdessä suihkussa? Kyllä minä normaalisti käyn aamusin peseytymässä ihan itekseen ja päätän suihkun lämpötilan ihan itse. Saunan yhteydessä ollaan kyllä kylpyhuoneessa yhtä aikaa.
   Ymmärsin tuosta, ettei hän saa säätää vettä lämpimämmäksi edes yksin ollessaan. Ja joo, kyllä mä käyn joskus kumppanin kanssa yhtä aikaa suihkussa.

   Lainaa

  69. Tulos: +13 (25 ääntä)
   Tuli melkein hyvä mieli lukiessa näitä kommentteja silikoneihin liittyen. Odotin jotain vastenmielistä paskamyrskyä jossa pervot ja misogynistiset miehet ja naiset alkaa kilpaa haukkumaan rintojen suurennuksessa käyneitä, mutta ei siellä tainut olla kuin pari tällaista kommenttia. Ihan on naisen oma asia mitä vartalolleen tekee ja se ei ole keltään pois. Jos se parantaa omaa itsetuntoa ja elämänlaatua niin go for it. Vihaajat ja katkerat voi pitää naamansa ummessa.

   Lainaa

  70. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Gaius: Aika heikoilla mennään jos tuo on syy erota. Vai noinko pienestä annatte periksi, taidat olla ikisinkku?
   Suoraan sanottuna.. Jos mun mies kontrolloisi mun suihkussa käyntejä niin ei taitaisi meillä olla ihan tasavertainen ja terve parisuhde. Tai jos minä kyttäisin miehen suihkuja. Suhteessa on kaksi vapaaehtoisesti yhdessä olevaa aikuista ihmistä. Jotenka parisuhteeseen ei todellakaan kuulu toisen elämän ja tapojen määrittely.

   Lainaa

  71. Tulos: +27 (33 ääntä)
   jaa jaa: Tämä minullekin tuli mieleen. Aikoinaan eräässä vanhassa rivarissa asuessani oli asunnon lämminvesiboileri niin pieni, että sai joko 5min kuuman tai 10min lämpimän suihkun. Ja rehellisesti sanottuna kuka tietää millainen vedenplutraaja tuo typy on? Seurustelin hetken yhden naisen kanssa, jolle ei mennyt millään jakeluun tuo rajallinen kuuman veden määrä. Suihkuttelin sitten itse aina jääkylmässä vedessä. Onneksi nosti testotasoja, eikä näin tuottanut tunnon tuskia vaihtaa naista parempaan.
   Jos nainen (tai mies) ei ota kumppaniaan huomioon tuollaisessa asiassa niin taas voi kysyä, että miksi haluan olla tän ihmisen kanssa parisuhteessa. Ihan samoin voi kysyä, jos tuntee tarvetta kontrolloida kumppaninsa tekoja. Tässä mokassa lapsi oli saanut käyttää kuumaa vettä, mutta puoliso ei. Vaikka molemmat palelee. Voi sen lapsenkin pukea lämpimästi ja lämmittää sylissä, jos varaajassa ei riitä vesi pitkiin kuumiin suihkuihin. Jos kuumaa vettä ei saa käyttää niin sitä ei sitten käytetä. Ei voi kieltää asunnossa asuvalta käyttöä jos itse käyttää (ei yhteisen) lapsen lämmittelyyn.

   Lainaa

  72. Vanhentumaton kirahvi 4.2.2022 7:44
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   mandi: Turhaan Elenan sukunimi sensuroitu, onhan se esitellyt Hymyn sivuilla noita silikonejaan ihan ilman paitaakin kaikelle kansalle. Ja keväällä vasta otti nuo ja nyt katuu. Tosin en ihmettele...
   Tuskin oikeasti katuu. Tämäkin yksi eräänlainen huomion haku keikka.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: naistenhuone, kauneuskirurgia, implantit, kuva, suihku, vesi, lämpötila