Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 63

Ilmainen pesukone? Tappelu on taattu.
Suurenna näkymä
Roskalavalla rapisee, osa 63

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 58 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +987 (1011 ääntä)
   Kyllä Sannin asemassa vähän pelottaisi että millanen hakija sieltä tulee

   Lainaa

  2. Sami Kuupas 14.11.2017 0:48
   Tulos: +789 (801 ääntä)
   Onneks Mira osaa käyttäytyä ja on asiallinen. Kirpputorien pelastus ja jäsenistön tason nostaja.

   Lainaa

  3. Tulos: +445 (467 ääntä)
   Toivottavasti löytää kolmannen vaihtoehdon koneen loppusijoituspaikaksi...

   Lainaa

  4. Tulos: +501 (531 ääntä)
   Sanokaa mitä sanotte, mut mä en päästäis tossa kohtaa Miraa mun kotiin hakee enää yhtää mitää.

   Lainaa

  5. Tulos: +646 (734 ääntä)
   No onhan toi Karmen aika karmee välistävetäjä: -Entäs jos mä tulen nyt heti, niin perutko kaupat ton ensimmäisen ostajan kanssa? Härski tyyppi. Kyllä itekin hermostuisin tollaseen huutelijaan. En kyllä alkais ämmitellä enkä solvata, nuoret on niin lyhytpinnasia.

   Lainaa

  6. Tulos: +585 (597 ääntä)
   "Naiset on just tollasia ku sä", kommentoi just tollainen nainen, just tollaisesti alleviivaten just-tollaisuuttaan

   Lainaa

  7. Mustalaisnaamio 14.11.2017 1:02
   Tulos: -67 (203 ääntä)
   Ruma Elsa: No onhan toi Karmen aika karmee välistävetäjä: -Entäs jos mä tulen nyt heti, niin perutko kaupat ton ensimmäisen ostajan kanssa? Härski tyyppi. Kyllä itekin hermostuisin tollaseen huutelijaan. En kyllä alkais ämmitellä enkä solvata, nuoret on niin lyhytpinnasia.
   Kyllä ne on yleensä niitä vanhoja ämmiä, jotka pinnansa polttaa.

   Lainaa

  8. Mustalaisnaamio 14.11.2017 1:08
   Tulos: -115 (201 ääntä)
   Eekka: “Naiset on just tollasia ku sä”, kommentoi just tollainen nainen, just tollaisesti alleviivaten just-tollaisuuttaan
   Mira onkin niitä, jotka pärjää miesten kans paremmin.

   Lainaa

  9. Tulos: -18 (124 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Kyllä ne on yleensä niitä vanhoja ämmiä, jotka pinnansa polttaa.
   Vanhaan ukonrähjään kolahti näköjään ainakin heti...

   Lainaa

  10. Tulos: +131 (145 ääntä)
   ..sais kyl poistaa ne "kielenkäyttö_ongelmalliset"..

   Lainaa

  11. Neiti Knatterton 14.11.2017 1:16
   Tulos: +132 (264 ääntä)
   Eekka: “Naiset on just tollasia ku sä”, kommentoi just tollainen nainen, just tollaisesti alleviivaten just-tollaisuuttaan
   Kyseessä on ilmeinen huonoitsetuntoinen naispuolinen sovinisti: hän on nainen joka pitää itseään rumana, pelkää miesten tuomiota ja yrittää henkensä kaupalla miellyttää ja hyvitellä miehiä: "En minä ole sellainen feministi. Minä inhoan feministejä! Tulen palhon paremmin toimeen miesten kanssa." Säälittävä naistyyppi.

   Lainaa

  12. Mustalaisnaamio 14.11.2017 1:23
   Tulos: -168 (262 ääntä)
   Neiti Knatterton: Kyseessä on ilmeinen huonoitsetuntoinen naispuolinen sovinisti: hän on nainen joka pitää itseään rumana, pelkää miesten tuomiota ja yrittää henkensä kaupalla miellyttää ja hyvitellä miehiä: “En minä ole sellainen feministi. Minä inhoan feministejä! Tulen palhon paremmin toimeen miesten kanssa.” Säälittävä naistyyppi.
   Onko naispuoleinen sovinisti yhtä säälittävä kuin miespuoleinen feministi?

   Lainaa

  13. Neiti Knatterton 14.11.2017 1:27
   Tulos: +162 (340 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Onko naispuoleinen sovinisti yhtä säälittävä kuin miespuoleinen feministi?
   Feministit ovat ihmisoikeustaistelijoita ja ihmisinä voittajia, sovinismi on rappiota, pelkkää luuserien oksennusta.

   Lainaa

  14. Neiti Knatterton 14.11.2017 1:29
   Tulos: +123 (177 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Onko naispuoleinen sovinisti yhtä säälittävä kuin miespuoleinen feministi?
   Takaisin kouluun: se on naisPUOLInen, ei mikään hemmetin "puoleinen".

   Lainaa

  15. Mustalaisnaamio 14.11.2017 1:35
   Tulos: -136 (214 ääntä)
   Neiti Knatterton: Feministit ovat ihmisoikeustaistelijoita ja ihmisinä voittajia, sovinismi on rappiota, pelkkää luuserien oksennusta.
   :D Kamalaa jos olis puoletkaan totta.

   Lainaa

  16. Neiti Knatterton 14.11.2017 1:39
   Tulos: +58 (146 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Kamalaa jos olis puoletkaan totta.
   Tee jotain elämällesi, jos on kamalaa. Mustanaamionkin elämä on järjestyksessä, koska Diana pitää hänet kurissa.

   Lainaa

  17. Mustalaisnaamio 14.11.2017 1:43
   Tulos: -125 (221 ääntä)
   Neiti Knatterton: Tee jotain elämällesi, jos on kamalaa. Mustanaamionkin elämä on järjestyksessä, koska Diana pitää hänet kurissa.
   En edelleenkään tunne kyseistä henkilöä. Kun näen feministijoukon, niin en todellakaan näe siinä voittajia. ;)

   Lainaa

  18. Tulos: -32 (130 ääntä)
   Mira on kyllä pässinpää. Antaisin pesukoneen ihan vittuilun vuoksi ja Miran kusipäisen asenteen takia jonon ohi suoraan Karmenille.

   Lainaa

  19. Neiti Knatterton 14.11.2017 1:51
   Tulos: +132 (208 ääntä)
   Mustalaisnaamio: En edelleenkään tunne kyseistä henkilöä. Kun näen feministijoukon, niin en todellakaan näe siinä voittajia.
   Missä liikkuu feministijoukkoja? Fem. liike on hajanainen, ei-järjestäytynyt, ei noudata tarkkaa säännöstöä, saati käytä tunnuksia. Suurissa kysymyksissä feministijärjestöt esiintyvät ryhmänä, kuten naisten oikeuksien ajamisessa mm. Saudi-Arabiaan ja Afrikkaan. Feministit ovat saattaneet suuren yleisön tietoisuuteen ja laajasti paheksutuksi afrikkalaisten tyttöjen klitorisamputaation, ja tätä ongelmaa käsittelevissä kuvissa on näkynyt joukko feministejä. Mutta sinä, supersankari, olet siis nähnyt feministijoukkioita ihan täällä koto-Suomessa? Unissasi varmaan.

   Lainaa

  20. Tulos: +76 (90 ääntä)
   Ruma Elsa: No onhan toi Karmen aika karmee välistävetäjä: -Entäs jos mä tulen nyt heti, niin perutko kaupat ton ensimmäisen ostajan kanssa? Härski tyyppi. Kyllä itekin hermostuisin tollaseen huutelijaan. En kyllä alkais ämmitellä enkä solvata, nuoret on niin lyhytpinnasia.
   Hmm, en tullut edes ajattelleeksi tota puolta tässä, ku mua kyrsi enemmän Miran totaalinen sekoaminen. Monilla kirppiksillä/annetaan-palstalla on myös voimassa "nopein noutaja saa"-mentaliteetti, ja itse suosin tätä myyjänä koska AV:t ja viidetkymmenet oharit vituttaa. Eikä kyse ollut kaupoista, vaan Roskalavasta. Huomaa kyl et toisen roska on toisen aarre, huhhu

   Lainaa

  21. Tulos: +18 (144 ääntä)
   Neiti Knatterton: Missä liikkuu feministijoukkoja? Fem. liike on hajanainen, ei-järjestäytynyt, ei noudata tarkkaa säännöstöä, saati käytä tunnuksia. Suurissa kysymyksissä feministijärjestöt esiintyvät ryhmänä, kuten naisten oikeuksien ajamisessa mm. Saudi-Arabiaan ja Afrikkaan. Feministit ovat saattaneet suuren yleisön tietoisuuteen ja laajasti paheksutuksi afrikkalaisten tyttöjen klitorisamputaation, ja tätä ongelmaa käsittelevissä kuvissa on näkynyt joukko feministejä. Mutta sinä, supersankari, olet siis nähnyt feministijoukkioita ihan täällä koto-Suomessa? Unissasi varmaan.
   Voisitteko mennä muualle flirttailemaan, kiitos?

   Lainaa

  22. Neiti Knatterton 14.11.2017 1:57
   Tulos: -68 (132 ääntä)
   : Voisitteko mennä muualle flirttailemaan, kiitos?
   Yritä kestää, kolmipallo. Mene vaikka yötöihin.

   Lainaa

  23. Tulos: +152 (162 ääntä)
   Tältäkin kahakalta oltaisiin vältytty jos Mira ei olisi alkanut tappelemaan jonottajien kanssa vaan olisi laittanut suoraan yksityisviestillä "Hei! Ethän pistä pesukonetta eteenpäin jonossa seuraavalle. Minulla ei ole varaa ostaa uutta ja tulen kantajien kanssa hakemaan tänään kello 19. Kiitos!"

   Lainaa

  24. Tulos: -57 (63 ääntä)
   Fasenkirpparilla joku oikeasti on ottamassa käytetyn ilmaisen tavaran? Pakko olla feikki.

   Lainaa

  25. Tulos: -45 (55 ääntä)
   Ne on ihmisoikeusaktivisteja, jotka ocst

   Lainaa

  26. Tulos: -66 (140 ääntä)
   Ne ovat ihmisoikeusaktivisteja, jotka ovat esim. naisten silvonnan tuoneet esille. Samat henkilöt myös ajavat koulujen perustamista Afrikkaan, kaivojen rakentamista, vaatteiden toimittamista köyhille ja lapsisotilaiden vapauttamista jne. Ei sotketa feminismiä joka juttuun.

   Lainaa

  27. Tulos: -81 (127 ääntä)
   Neiti Knatterton: Missä liikkuu feministijoukkoja? Fem. liike on hajanainen, ei-järjestäytynyt, ei noudata tarkkaa säännöstöä, saati käytä tunnuksia. Suurissa kysymyksissä feministijärjestöt esiintyvät ryhmänä, kuten naisten oikeuksien ajamisessa mm. Saudi-Arabiaan ja Afrikkaan. Feministit ovat saattaneet suuren yleisön tietoisuuteen ja laajasti paheksutuksi afrikkalaisten tyttöjen klitorisamputaation, ja tätä ongelmaa käsittelevissä kuvissa on näkynyt joukko feministejä. Mutta sinä, supersankari, olet siis nähnyt feministijoukkioita ihan täällä koto-Suomessa? Unissasi varmaan.
   Tunnukset niiltä hihhuleilta vielä uupuukin.

   Lainaa

  28. Divide and conquer 14.11.2017 5:55
   Tulos: -97 (139 ääntä)
   Neiti Knatterton: Missä liikkuu feministijoukkoja? Fem. liike on hajanainen, ei-järjestäytynyt, ei noudata tarkkaa säännöstöä, saati käytä tunnuksia. Suurissa kysymyksissä feministijärjestöt esiintyvät ryhmänä, kuten naisten oikeuksien ajamisessa mm. Saudi-Arabiaan ja Afrikkaan. Feministit ovat saattaneet suuren yleisön tietoisuuteen ja laajasti paheksutuksi afrikkalaisten tyttöjen klitorisamputaation, ja tätä ongelmaa käsittelevissä kuvissa on näkynyt joukko feministejä. Mutta sinä, supersankari, olet siis nähnyt feministijoukkioita ihan täällä koto-Suomessa? Unissasi varmaan.
   Semi sekanen kuva tarpeettomasta järjestäytyneestä rikollisjärjestöstä.

   Lainaa

  29. Tulos: +66 (66 ääntä)
   Juup: Kyllä Sannin asemassa vähän pelottaisi että millanen hakija sieltä tulee
   kone pihalle tai rappuun odottamaan hakijaa.

   Lainaa

  30. Tulos: -69 (127 ääntä)
   Helppo ymmärtää että Miralta palaa käpy, just kun olet sopinut noudon ja kaikki reilassa niin joku mulkku yrittää törkeästi kiilata väliin "mä tuun hakemaan aikaisemmin" siis dafuq? ps: hyvin raiskattu kommenttipalsta femakon toimesta, ketään ei vaan oikeasti kiinnosta.

   Lainaa

  31. Tulos: +52 (56 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Kyllä ne on yleensä niitä vanhoja ämmiä, jotka pinnansa polttaa.
   Nooh en o varma oonko mä jo vanha ukko, aika liki kuitenkin, ja osaan mäki pinnani polttaa.

   Lainaa

  32. Tulos: +16 (22 ääntä)
   Memerento: ..sais kyl poistaa ne “kielenkäyttö_ongelmalliset”..
   En siis ollut ainoa, joka tuon huomasi.

   Lainaa

  33. Kirjautuminen epäonnistui 14.11.2017 10:00
   Tulos: +98 (110 ääntä)
   Tämä moka on täällä nykyajan häpeäpaalussa tuon tappelun ja nimittelyn vuoksi. Me, fiksut paremmat ihmiset olemme kokoontuneet tänne kauhistelemaan moista naurettavaa käytöstä, mehän emme ikinä käyttäytyisi noin. Ja nyt tämä kommenttiketju on yhtä tappelua ja nimittelyä ihan samalla tasolla kun itse moka. Muodostetaanpas kiltisti jono häpeäpaalulle.

   Lainaa

  34. Tulos: +88 (92 ääntä)
   Ois ollut muuten reilua antaa kone Miralle joo, kun kuitenkin ensimmäisenä varasi ja lupasi hakea samana päivänä, Sannillakaan ei ollut ongelmaa odottaa iltaan. Karmen olisi voinut jättää asian siihen, että ilmoittaa jonottavansa.. Mutta se miten Mira hyökkäsi Karmenia vastaan vie tosiaan halun antaa Miralle yhtään mitään. En käsitä, mitä Mira uskoi tällä käytöksellä saavuttavansa

   Lainaa

  35. Rampe@Naukkis 14.11.2017 10:34
   Tulos: +16 (28 ääntä)
   Sanni voisi miettiä kaksi kertaa, että antaako pyykkikonetta ihan käytöksen takia ensimmäiselle jonossa. Säännöt ja henkilökohtaisuuksiin meneminen ovat kaksi täysin eri asiaa.

   Lainaa

  36. yli opisto hörhö 14.11.2017 10:36
   Tulos: +63 (83 ääntä)
   Jospa jätettäisiin noi feminismi/sovinismi-jutut pois näistä kommenteista varsinkin silloin kun itse moka ei niitä käsittele millään tavalla. Ihmiset varmaan yleensä tulevat lukemaan kommentteja hauskojen viestien takia, ei sen takia että kaksi trollia ottaa yhteen.

   Lainaa

  37. Arkkienkeli 14.11.2017 11:20
   Tulos: +16 (28 ääntä)
   Mira kerkes vetää vartissa änkyräkännit/fixit odotellessaan kantoavun heräämistä ja alkoi riehumaan.

   Lainaa

  38. Tulos: +41 (49 ääntä)
   Koitin kerran lahjoittaa tavaraa. Juuri tuollaiset rääväsuupummit ottaa yhteyttä ja vaatii kuljetuksia ym. Lopulta joku päättää että tulee hakemaan ja odotan kotona sovitusti. Puoli tuntia sovitun ajan jälkeen tulee viesti "olen vähän kipeänä, en tulekaan".

   Lainaa

  39. Tulos: -29 (83 ääntä)
   Hauskinta tässä mokassa oli, kun Neiti Knatterton veti palkokasvin nenäänsä kommenttiketjussa

   Lainaa

  40. Tulos: -43 (71 ääntä)
   Teppo: Hauskinta tässä mokassa oli, kun Neiti Knatterton veti palkokasvin nenäänsä kommenttiketjussa
   Se nyt vaan on sellainen hiekkavako, vaikka koittaakin urheasti puolustautua.

   Lainaa

  41. Neiti Knatterton 14.11.2017 22:33
   Tulos: +1 (53 ääntä)
   Teppo: Hauskinta tässä mokassa oli, kun Neiti Knatterton veti palkokasvin nenäänsä kommenttiketjussa
   Saiko Teppo nenilleen ja suutahti? :*

   Lainaa

  42. Tulos: +56 (56 ääntä)
   "mä kerron vaan faktoja" on tosi ärsyttävä lause, yleensä vielä ihmisillä jotka vittuilee ja mollaa muita, mutta itse sitten itkevät katkerina jos joku sanoo vastaan.

   Lainaa

  43. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Facebook-osto/myynti/annetaan/vaihdetaan-ryhmät. Not even once.

   Lainaa

  44. Juuhjuuhjuuh 15.11.2017 21:15
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Sosiaalinen media toimii kuin peili, joskus sieltä katsoo tosi samanlainen naama takaisin, ja jos se ei miellytä, niin reaktio voi olla just tämä.

   Lainaa

  45. Tulos: -13 (39 ääntä)
   Neiti Knatterton: Missä liikkuu feministijoukkoja? Fem. liike on hajanainen, ei-järjestäytynyt, ei noudata tarkkaa säännöstöä, saati käytä tunnuksia. Suurissa kysymyksissä feministijärjestöt esiintyvät ryhmänä, kuten naisten oikeuksien ajamisessa mm. Saudi-Arabiaan ja Afrikkaan. Feministit ovat saattaneet suuren yleisön tietoisuuteen ja laajasti paheksutuksi afrikkalaisten tyttöjen klitorisamputaation, ja tätä ongelmaa käsittelevissä kuvissa on näkynyt joukko feministejä. Mutta sinä, supersankari, olet siis nähnyt feministijoukkioita ihan täällä koto-Suomessa? Unissasi varmaan.
   Vain ja ainoastaan netissä, moralisoimassa ja tuomitsemassa kaikkia muita. Mitä sinä olet itse henkilökohtaisesti tehnyt Saudi-arabialaisten naisten eteen, muuta kuin vetänyt asiasta moraalisen närkästyksen?

   Lainaa

  46. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Ruma Elsa: No onhan toi Karmen aika karmee välistävetäjä:-Entäs jos mä tulen nyt heti, niin perutko kaupat ton ensimmäisen ostajan kanssa? Härski tyyppi.Kyllä itekin hermostuisin tollaseen huutelijaan. En kyllä alkais ämmitellä enkä solvata, nuoret on niin lyhytpinnasia.
   Mistä tiiät, että keskustelijat on nuoria? T. Ihmettelevä pitkäåinnainen nuori

   Lainaa

  47. Tulos: -5 (11 ääntä)
   Karmen on ihmispaskaa

   Lainaa

  48. oumaikooood 17.11.2017 10:00
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Onpas fiksun kuulosta tunkea teksteihin englishfinnishiä "niiku omg oot fucking ärsyttävä bitch" :D Toivottavasti kumpikaan ei saanut konetta.

   Lainaa

  49. oumaikooood 17.11.2017 10:16
   Tulos: +3 (23 ääntä)
   Neiti Knatterton: Feministit ovat ihmisoikeustaistelijoita ja ihmisinä voittajia, sovinismi on rappiota, pelkkää luuserien oksennusta.
   Btw, feminismi on ollut alunperin tavoite luoda tasavertaisuus naisten ja miesten välillä. Sillä ollaan haluttu kyseenalaistaa miesten valta-asemaa ja nykynuorena naisena arvomaailmasi on sama nuoren miehen kanssa, voitta työllistyä molemmat, käydä asepalveluksessa ja olla molemmat äitiys tai isyyslomilla jne. Sovinismi on taas määritelmä fanaattiselle käyttäytymiselle tiettyä ryhmää tai yksilöä kohtaan. Esim. jos koetaan uhaksi jokin tietty ryhmä. Sovinismi ei ole siis mitenkään suoraan verrannollinen feminismisyyden kanssa tai edes sen vastakohta. Se, että idiootit jotenkin osaa aina kerta toisensa jälkeen seksistisen ihmisen rinnastaa sovinismiin kertoo vaan, että joillakin ei pitäisi olla äänihuulia tai internettiä. Se on tosi, että käytetään termejä MIESsovinisti ja NAISsovinisti, kun halutaan korostaa oman sukupuolen paremmuutta. Ainiin, olen nuori nainen, jolla on paljon naispuolisia ja miespuolisia kavereita ja en tue feminismiä, misandriaa tai misogyniaa tai muitakaan äärimmäisyyksiä. Toivon mukaan tulevaisuudessa muutkin ns. "väliinputoajat" toisivat ääntä esiin ja saataisiin tämä ääriuskominen hiljennettyä.

   Lainaa

  50. Tulos: +4 (16 ääntä)
   oumaikooood: Btw, feminismi on ollut alunperin tavoite luoda tasavertaisuus naisten ja miesten välillä. Sillä ollaan haluttu kyseenalaistaa miesten valta-asemaa ja nykynuorena naisena arvomaailmasi on sama nuoren miehen kanssa, voitta työllistyä molemmat, käydä asepalveluksessa ja olla molemmat äitiys tai isyyslomilla jne. Sovinismi on taas määritelmä fanaattiselle käyttäytymiselle tiettyä ryhmää tai yksilöä kohtaan. Esim. jos koetaan uhaksi jokin tietty ryhmä. Sovinismi ei ole siis mitenkään suoraan verrannollinen feminismisyyden kanssa tai edes sen vastakohta. Se, että idiootit jotenkin osaa aina kerta toisensa jälkeen seksistisen ihmisen rinnastaa sovinismiin kertoo vaan, että joillakin ei pitäisi olla äänihuulia tai internettiä. Se on tosi, että käytetään termejä MIESsovinisti ja NAISsovinisti, kun halutaan korostaa oman sukupuolen paremmuutta. Ainiin, olen nuori nainen, jolla on paljon naispuolisia ja miespuolisia kavereita ja en tue feminismiä, misandriaa tai misogyniaa tai muitakaan äärimmäisyyksiä. Toivon mukaan tulevaisuudessa muutkin ns. “väliinputoajat” toisivat ääntä esiin ja saataisiin tämä ääriuskominen hiljennettyä.
   Sukupuolisovinismia on olemassa ja arkisessa kielenkäytössä sanalla 'sovinismi' viitataan usein juuri tähän. Toki seksismi voisi olla kuvaavampi sana mutta tahallaan väärin ymmärtäminen on aika idioottimaista sekin. Tietysti esimerkiksi feminismiäkin voi toteuttaa sovinistisesti, mutta ideaalitilanteessa se ei sitä ole.

   Lainaa

  51. oumaikooood 18.11.2017 0:52
   Tulos: +1 (17 ääntä)
   : Sukupuolisovinismia on olemassa ja arkisessa kielenkäytössä sanalla ‘sovinismi’ viitataan usein juuri tähän. Toki seksismi voisi olla kuvaavampi sana mutta tahallaan väärin ymmärtäminen on aika idioottimaista sekin. Tietysti esimerkiksi feminismiäkin voi toteuttaa sovinistisesti, mutta ideaalitilanteessa se ei sitä ole.
   Juurihan minä yllä erottelinkin, että sukupuolisovinismi (miessovinisti ja naissovinisti) ei saa sekoittaa sovinismiin ja että se on yleinen luulo, että sovinismi on naisvihaa vaikka se ei ole. Sama asia kuin huutelisin kaikkia miesvihaa tukevia naisia feministeiksi. Kukaan ei ole vissiin ymmärtänyt tahallaan väärin, mutta taisit itse ymmärtää väärin koko juttuni pointin. Nykyajan ääriajattelu menee jo samaan kastiin ääriuskovaisten kanssa, niiden kanssa ei voi vaan järkeillä millään tavalla.

   Lainaa

  52. Tulos: +7 (15 ääntä)
   oumaikooood: Juurihan minä yllä erottelinkin, että sukupuolisovinismi (miessovinisti ja naissovinisti) ei saa sekoittaa sovinismiin ja että se on yleinen luulo, että sovinismi on naisvihaa vaikka se ei ole. Sama asia kuin huutelisin kaikkia miesvihaa tukevia naisia feministeiksi. Kukaan ei ole vissiin ymmärtänyt tahallaan väärin, mutta taisit itse ymmärtää väärin koko juttuni pointin. Nykyajan ääriajattelu menee jo samaan kastiin ääriuskovaisten kanssa, niiden kanssa ei voi vaan järkeillä millään tavalla.
   Öö, et? En tosiaan tainnut ymmärtää pointtiasi, mikä se oli? Sovinismi VOI olla myös naisvihaa, ja se voi olla myös sukupuolisovinismia. Sukupuolisovinismista on puhuttu sovinismina jo 60-luvulta.

   Lainaa

  53. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Kuuluuko kirpputorin sääntöihin että tavara kuuluu sille joka ensimmäisenä huutaa av?

   Lainaa

  54. Faktat tiskissä 19.11.2017 23:59
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Ruma Elsa: No onhan toi Karmen aika karmee välistävetäjä: -Entäs jos mä tulen nyt heti, niin perutko kaupat ton ensimmäisen ostajan kanssa? Härski tyyppi. Kyllä itekin hermostuisin tollaseen huutelijaan. En kyllä alkais ämmitellä enkä solvata, nuoret on niin lyhytpinnasia.
   Ei ole kyseessä kauppoja vaan ilmainen tavara.

   Lainaa

  55. Tulos: -2 (16 ääntä)
   Mustalaisnaamio: En edelleenkään tunne kyseistä henkilöä. Kun näen feministijoukon, niin en todellakaan näe siinä voittajia.
   Ei näy voittajia, eikä näy siinä porukassa ihmisoikeustaistelijoitakaan

   Lainaa

  56. Tulos: -6 (12 ääntä)
   Neiti Knatterton: Missä liikkuu feministijoukkoja? Fem. liike on hajanainen, ei-järjestäytynyt, ei noudata tarkkaa säännöstöä, saati käytä tunnuksia. Suurissa kysymyksissä feministijärjestöt esiintyvät ryhmänä, kuten naisten oikeuksien ajamisessa mm. Saudi-Arabiaan ja Afrikkaan. Feministit ovat saattaneet suuren yleisön tietoisuuteen ja laajasti paheksutuksi afrikkalaisten tyttöjen klitorisamputaation, ja tätä ongelmaa käsittelevissä kuvissa on näkynyt joukko feministejä. Mutta sinä, supersankari, olet siis nähnyt feministijoukkioita ihan täällä koto-Suomessa? Unissasi varmaan.
   Niitä voi nähdä unissaankin.. yleensä pahimmissa painajaisissa

   Lainaa

  57. Tulos: -5 (7 ääntä)
   Neiti Knatterton: Missä liikkuu feministijoukkoja? Fem. liike on hajanainen, ei-järjestäytynyt, ei noudata tarkkaa säännöstöä, saati käytä tunnuksia. Suurissa kysymyksissä feministijärjestöt esiintyvät ryhmänä, kuten naisten oikeuksien ajamisessa mm. Saudi-Arabiaan ja Afrikkaan. Feministit ovat saattaneet suuren yleisön tietoisuuteen ja laajasti paheksutuksi afrikkalaisten tyttöjen klitorisamputaation, ja tätä ongelmaa käsittelevissä kuvissa on näkynyt joukko feministejä. Mutta sinä, supersankari, olet siis nähnyt feministijoukkioita ihan täällä koto-Suomessa? Unissasi varmaan.
   Niitä voi nähdä unissaankin.. yleensä pahimmissa painajaisissa
   Muhveli: Ois ollut muuten reilua antaa kone Miralle joo, kun kuitenkin ensimmäisenä varasi ja lupasi hakea samana päivänä, Sannillakaan ei ollut ongelmaa odottaa iltaan. Karmen olisi voinut jättää asian siihen, että ilmoittaa jonottavansa.. Mutta se miten Mira hyökkäsi Karmenia vastaan vie tosiaan halun antaa Miralle yhtään mitään. En käsitä, mitä Mira uskoi tällä käytöksellä saavuttavansa
   Minä kyllä käsitän.. hän ei halunnut koneen menevän etuilijalle.. etkö tosiaan huomannut?

   Lainaa

  58. Tulos: +1 (1 ääni)
   Hirvittää että tommoset mirat oikeasti luulee että ne muut ihmiset on se ongelma.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: roskalava, kirpputori, kirppis, kirppari, kuva, pesukone, pyykinpesukone, jono, varaus, haku