Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Säädyttömät rintsikat

Ajatella, miten jotkut kehtaavatkin käyttää alusvaatteita?
Säädyttömät rintsikat

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 39 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +559 (625 ääntä)
   Ratkaisu - kaikki naiset ilman liivejä niin ei kukaan taatusti jää ilman miestä

   Lainaa

  2. Mustalaisnaamio 14.11.2017 0:59
   Tulos: +675 (881 ääntä)
   Hei! Minä tiedän ratkaisun! Puetaan kaikki naiset mustaan maata viistävään kokovartalokaapuun, joissa on silmien kohdalla kapea rako, tai jopa verkko. Tällä saadaan turhat "tyrkyttämiset" loppumaan... Eiku, hetkinen.

   Lainaa

  3. Tulos: -496 (610 ääntä)
   Jos menee pikkujouluihin pelkästään tollaset yllä, niin se lienee ihan ok (riippuu tietysti ehkä pikkujoulujen teemasta) Mutta jos kadulla kuljet nuo yllä, niin on kyllä ihan oma vika, jos kaikki (miehet) tuijottaa ja saat kommenttia tuntemattomilta.

   Lainaa

  4. Tulos: +628 (642 ääntä)
   Yleensä tuon mallisia rintsikoita etsitään siksi, että on joku tosi spesifin muotoinen paita jonka kaula-aukosta rintaliivit näkyisivät muuten :D

   Lainaa

  5. Tulos: +433 (453 ääntä)
   "olisitte omia ittejään" Niin, koska kukaan ei vapaasta tahdostaan halua näyttää viehättävältä tai varsinkaan seksikkäältä :D En myöskään oikein ymmärrä tuota logiikkaa, että ei saisi miestä, tai vain miehiä jotka haluavat pelkkää seksiä. Tai siis; eikö se nyt ole aika unelma että oma tyttöystävä tai vaimo on omasta mielestä seksikäs? Enkä siis sano, että seksikkyys tarkoittaisi pelkästään anteliaita vaatteita. Seksikäs voi olla monella tapaa ja kaikilla on oma makunsa, but just saying. Selvää on, että kyseisillä vaatteilla tulee saamaan enemmän huomiota, myös sitä "ei haluttua", mutta naiset saavat sitä osakseen missä tahansa vaatteissa. Ikävää sinänsä, mutta siihen on totuttu. Jotkut tuntevat olonsa itsevarmaksi vaikkapa goottityylisissä vaatteissa, tai esimerkiksi tomboy lookissa. Mielestäni ei ole mikään häpeä, jos tuntee olonsa parhaimmaksi niissä vaatteissa, jotka näyttävät oman kehon parhaat puolet : )

   Lainaa

  6. Tulos: +82 (168 ääntä)
   Olli: Jos menee pikkujouluihin pelkästään tollaset yllä, niin se lienee ihan ok (riippuu tietysti ehkä pikkujoulujen teemasta) Mutta jos kadulla kuljet nuo yllä, niin on kyllä ihan oma vika, jos kaikki (miehet) tuijottaa ja saat kommenttia tuntemattomilta.
   Enpä tiedä, ei meidän firman pikkujouluihin ainakaan olis ok mennä vain tollaset yllä. Missäköhän firmassa on ok? Tulen meinaan sinne vaikkei minua olisi kutsutukaan.

   Lainaa

  7. Tulos: +220 (266 ääntä)
   Olli: Jos menee pikkujouluihin pelkästään tollaset yllä, niin se lienee ihan ok (riippuu tietysti ehkä pikkujoulujen teemasta) Mutta jos kadulla kuljet nuo yllä, niin on kyllä ihan oma vika, jos kaikki (miehet) tuijottaa ja saat kommenttia tuntemattomilta.
   Muistathan sitten ensikerralla kohdatessamme, olla loukkaantumatta arvostelevista kommenteistani sinua kohtaan... Ihan oma vikasi on, kun kuljet ihmisten ilmoilla tuon näköisenä.

   Lainaa

  8. Tulos: +401 (405 ääntä)
   Nyt kun miettii niin onhan kaikki mallit tosi tyrkkyjä. Aina jossain photoshooteissa ja aina ne hienoimmat tai uusimmat vaatteet päällä. Olisivat vain omissa kodeissaan ja tekisivät niitä mallin töitä otattamatta kuvia tai esiintymättä missään. Ihme touhua.

   Lainaa

  9. Tulos: -198 (226 ääntä)
   Olen kyllä sitä mieltä että nuo rintaliivimainokset pitäisi poistaa. Ei sovi yhtään, lapset kärsivät kun näkevät puolialastomia naisia. :(

   Lainaa

  10. Tulos: +87 (97 ääntä)
   : Enpä tiedä, ei meidän firman pikkujouluihin ainakaan olis ok mennä vain tollaset yllä. Missäköhän firmassa on ok? Tulen meinaan sinne vaikkei minua olisi kutsutukaan.
   Eiköhän niitä pikkujouluja voi järjestää muutkin kuin "firmat" :)

   Lainaa

  11. mielenkiintoista 14.11.2017 3:41
   Tulos: +175 (181 ääntä)
   "Olisitte omia ittejään." Siis ei teitä itsejänne vaan muita, heitä itsejään.

   Lainaa

  12. Tulos: +271 (295 ääntä)
   Olli: Jos menee pikkujouluihin pelkästään tollaset yllä, niin se lienee ihan ok (riippuu tietysti ehkä pikkujoulujen teemasta) Mutta jos kadulla kuljet nuo yllä, niin on kyllä ihan oma vika, jos kaikki (miehet) tuijottaa ja saat kommenttia tuntemattomilta.
   Paskanmarjat. Kyllä kaikki ihmiset katselevat toki toisiaan, mutta jokainen normaalilla älyllä varustettu ihminen ymmärtää, että on töykeää tuijottaa tai alkaa heittämään jotain paskaa kommenttia. Miehet eivät ole mitään toisälyisiä eläimiä, jotka eivät ymmärrä tätä, he ovat vain tottuneet siihen etuoikeutettuun asemaan, jossa he ovat pitkään voineet tehdä tällaisia paskavammaisia asioita ja vierittää syyn naisen niskoille.

   Lainaa

  13. Tulos: +321 (329 ääntä)
   Kuulkaas nyt lapset, ei se raiskauksen uhriksi joutuminen todellakaan ole vaatteista kiinni. Itselläni oli ollut koko illan farkut ja peittävä neule enkä muutenkaan itseäni tyrkyttänyt. Silti se tapahtui.

   Lainaa

  14. Saku Nauriskäki 14.11.2017 7:47
   Tulos: +211 (213 ääntä)
   Jos jonkun Johannan mielestä "seksijutut" tarkoittaa raiskauksia ja pahoinpitelyitä, niin voisi säästää ne omaan makkariinsa eikä olettaa, että kaikki harrastaa samaa.

   Lainaa

  15. Tulos: +37 (117 ääntä)
   Johanna, ja kaikki hänen kaltaisensa NAISET ovat suurin syy siihen, miksi me naiset emme vieläkään edes länsimaissa elä tasa-arvoisessa yhteiskunnassa.

   Lainaa

  16. Pullamössöpipari 14.11.2017 8:50
   Tulos: +226 (232 ääntä)
   Olisikohan aika kasvaa irti siitä ajatuksesta, että naiset pukeutuu ja tekee kaikki asiat vain miehiä miellyttääkseen

   Lainaa

  17. Tulos: -66 (82 ääntä)
   Mun mies ei ainakaan tykkää siitä jos oon ilman rintsikoita julkisilla paikoilla.

   Lainaa

  18. Tulos: +73 (93 ääntä)
   Johannalla on vähän kärkkäät mielipiteet. Mutta hitto että häiritsee kun noi rintsikat on liian pienet tolle mallille. Saattaa vähän kädettömällä kuvan muokkaajalla olla toki tekemistä asian kanssa. :D

   Lainaa

  19. Tulos: +169 (171 ääntä)
   Saku Nauriskäki: Jos jonkun Johannan mielestä “seksijutut” tarkoittaa raiskauksia ja pahoinpitelyitä, niin voisi säästää ne omaan makkariinsa eikä olettaa, että kaikki harrastaa samaa.
   Jep. Mullakin särähti korvaan aika pahasti tuo seksin ja raiskausten rinnastaminen...

   Lainaa

  20. Tulos: +78 (92 ääntä)
   Huoh: Olen kyllä sitä mieltä että nuo rintaliivimainokset pitäisi poistaa. Ei sovi yhtään, lapset kärsivät kun näkevät puolialastomia naisia.
   Eipä sitä nää omia vanhempiakaan alasti saunassa? Se että sä kärsit näistä ei tarkoita että lapset kärsii, vois välillä palata omaan lapsuuteen mitä ajatteli alastomuudesta, itseäni nauratti.

   Lainaa

  21. Tulos: +220 (222 ääntä)
   Kysehän ei voi olla siitä, että juhlamekko vaatii tuollaiset rintsikat, ettei ne vilku kaula-aukosta. Johannan mielestä sellaisia mekkoja ei tietty saisi käyttää. Raivostuttava asenne, että vaatteilla jotenkin kerjäisi seksuaalista väkivaltaa. Ei se tietysti fiksua ole kulkea pimeillä kujilla yksin pelkissä alusvaatteissa, mutta vaikka olisi alasti, se ei oikeuta ketään hyökkäämään kimppuun. Ihmisiä raiskataan kyllä toppatakeissa, villapuseroissa ja burkhissa, että ei se pukeutuminen miltään pelasta. Kyllä se ongelma on aina hyökkääjän päässä eikä uhrin päällä.

   Lainaa

  22. Tulos: -20 (46 ääntä)
   Btw: Eipä sitä nää omia vanhempiakaan alasti saunassa? Se että sä kärsit näistä ei tarkoita että lapset kärsii, vois välillä palata omaan lapsuuteen mitä ajatteli alastomuudesta, itseäni nauratti.
   Sori, piti antaa tälle miinus eikä plus! Täys vahinko. Mietipä hetki olisko "Huoh" ollut tosissaan vai ei.

   Lainaa

  23. yli opisto hörhö 14.11.2017 10:45
   Tulos: -46 (50 ääntä)
   Noh, Johanna ei ehkä ole kovin vanha vielä. Hieman arvelisin että vähemmän kuin 15.

   Lainaa

  24. Tulos: -56 (76 ääntä)
   No onhan noi liivit nyt ihan hirveen näköset.

   Lainaa

  25. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Dea: Eiköhän niitä pikkujouluja voi järjestää muutkin kuin “firmat”
   Kyllä, yritinkin vain vitsailla Ollin kommentilla että yleisestikin pikkujouluissa olis ok olla _pelkästään_ rintsikoissa. Väsyneenä käytin huonoja sanavalintoja ja miinuksista päätellen epäonnistuin, he he.

   Lainaa

  26. Tulos: +113 (117 ääntä)
   Jukkapalmu: No onhan noi liivit nyt ihan hirveen näköset.
   Voi muru, ei tuollaisia liivejä näytettäväksi osteta. Ne ostetaan sen takia, kun on mekossa/paidassa/yms sellainen kaulus, että normiliivit näkyisi.

   Lainaa

  27. Turnipsitonttu 14.11.2017 21:20
   Tulos: +33 (49 ääntä)
   Miten tavalliset isot luomuboobsit edes pysyisi noissa "liiveissä"? Onko mun tissituntemuksessa pahoja aukkoja vai missä tuon mallin nännit on?

   Lainaa

  28. Tulos: +10 (12 ääntä)
   : Kyllä, yritinkin vain vitsailla Ollin kommentilla että yleisestikin pikkujouluissa olis ok olla _pelkästään_ rintsikoissa. Väsyneenä käytin huonoja sanavalintoja ja miinuksista päätellen epäonnistuin, he he.
   OK, selitys hyväksytty :)

   Lainaa

  29. Tulos: -90 (100 ääntä)
   Yleensä tuon mallisia liivejä käyttävät ne säälittävät tapaukset, nimenomaan tyrkyt. Ja tunnetusti jopa rotalla on suurempi ihmisarvo kuin näillä otuksilla.

   Lainaa

  30. Tulos: -71 (87 ääntä)
   Jaa ettei tuon mallisia näytille osteta? Ei ehkä nyt ihan suoraan tommoset päällä kadulla kävellä mutta näyttää kelpaavan huomiohuorille ja nettilutkille asusteeksi, jos nyt nopeasti vaikka instagramia selaa.

   Lainaa

  31. Tulos: -50 (72 ääntä)
   Vadelma: Paskanmarjat. Kyllä kaikki ihmiset katselevat toki toisiaan, mutta jokainen normaalilla älyllä varustettu ihminen ymmärtää, että on töykeää tuijottaa tai alkaa heittämään jotain paskaa kommenttia. Miehet eivät ole mitään toisälyisiä eläimiä, jotka eivät ymmärrä tätä, he ovat vain tottuneet siihen etuoikeutettuun asemaan, jossa he ovat pitkään voineet tehdä tällaisia paskavammaisia asioita ja vierittää syyn naisen niskoille.
   Jos jätän taloni ovet auki sepposen selälleen yöksi niin on hyvin mahdollista joku kävelee sinne sisään ja pöllii mun tavarat. Se ei tarkota että ansaitsisin tulla ryöstetyksi tai että se olisi mun oma vika mutta on hyvä jotain järkeä käyttää. Samanlailla pukeutumisen kanssa, jos kävelen kadulla paidassa jossa lukee isolla että "haisen paskalle" niin varmasti sitä joku kommentoi, tietysti kellä vaan on oikeus pukeutua ihan miten lystää mutta maailmassa riittää kyllä urpoja (miehiä ja naisia) jotka jotain kommentoi, jos se ottaa liian koville niin ehkä ei kannata pukeutua paitaan jossa lukee että haiset paskalle. Koskee niin miehiä että naisia. Elämä ei oo reilua ja onnea yritykseen jos aiot onnistua aivopesemään joka ihmisen sellaiseksi että ei ikinä kommentoi mitään epäkohteliasta.

   Lainaa

  32. Juuhjuuhjuuh 15.11.2017 21:09
   Tulos: +31 (37 ääntä)
   Toi kuvan nainen just olis halunnut alkaa seukkaan meikeläisen kaa, mut sit näin noi kuvat siitä ja en alkanu ku se on liian tyrkky. Muuten oli tosi kiva ja tultiin juttuun hyvin, mutta kai se on pakko pitää frienzonessa sitten vaa. :(

   Lainaa

  33. Tulos: +16 (26 ääntä)
   Vadelma: Paskanmarjat. Kyllä kaikki ihmiset katselevat toki toisiaan, mutta jokainen normaalilla älyllä varustettu ihminen ymmärtää, että on töykeää tuijottaa tai alkaa heittämään jotain paskaa kommenttia. Miehet eivät ole mitään toisälyisiä eläimiä, jotka eivät ymmärrä tätä, he ovat vain tottuneet siihen etuoikeutettuun asemaan, jossa he ovat pitkään voineet tehdä tällaisia paskavammaisia asioita ja vierittää syyn naisen niskoille.
   Jokainen järkevä ihminen tietysti pitää ajatuksensa omana tietonaan, mutta ennenkun innostutaan liikaa jeesustelemaan ollin tyhmyyden kustannuksella, niin kuka ei kiinnittäisi tavallista enemmän huomiota kun nainen kävelisi kadulla vastaan pelkissä rintsikoissa? Tai mies alushousuissa? Normi päivä monellekkin täällä?

   Lainaa

  34. Tulos: -18 (28 ääntä)
   Luulee, että noilla rintsikoilla rinnat kasvaa? Muijallahan on silikonit :D

   Lainaa

  35. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Hei! Minä tiedän ratkaisun! Puetaan kaikki naiset mustaan maata viistävään kokovartalokaapuun, joissa on silmien kohdalla kapea rako, tai jopa verkko. Tällä saadaan turhat “tyrkyttämiset” loppumaan… Eiku, hetkinen.
   Juntin logiikalla silloin loppuisi myös naisiin kohdistuva väkivalta. Näinhän ei ole.

   Lainaa

  36. Tulos: +1 (19 ääntä)
   Tuon mallin omat rinnat on kyllä jotain ihan muuta, kuin mitä sille on photoshopattu. Liivin kupin (tai siis nänninpeittokaitaleen) alaosa ei satu rinnan alle. Tollaset silikonipallurat tuskin pysyis noissa muutenkaan, en tiedä kenelle nuo liivit sopii, mutta ei ainakaan kookkaille luomutisseille. Tai siis, ihmiset kuvittelee jonkun C:n tai D:n olevan iso, vaikka käyttävät ympärykseltään aivan liian isoja ja kupista pieniä kokoja. Se 100B saattaisikin olla ihan joku muu koko, mutta niitä kirjaimia pelätään ja tissejä roikotetaan mielummin vaikka mahan päällä ilman tukea, liivien lähinnä peittäessä niitä ja hirttäessä olkapäät. Mulla ei koossa 75K ole rinnoista johtuvia olkapääongelmia, kun en rintoja niistä roikota. Ja jotkut leikkauttaa tissinsä ihan turhaan olkaapääjumien takia, kun eivät ole kohdanneet sopivia liivejä.

   Lainaa

  37. St. Vitus Dance 17.11.2017 9:13
   Tulos: -4 (14 ääntä)
   : Tulen meinaan sinne vaikkei minua olisi kutsutukaan.
   Siis minne? Sinne rintsikoihin?

   Lainaa

  38. Tulos: +57 (61 ääntä)
   Itsellä nousee aina kierrokset tuosta, kun väitetään, että raiskaukset ovat naisten pukeutumisen syytä. Ei ole. Ikinä. Jos mies ei pysty hillitsemään itseään sen takia, että nainen pukeutuu paljastavammin, niin silloin on jo isommat ongelmat pään sisällä. Raiskaus ei ole koskaan uhrin syy, oli sukupuoli ja vaatteet mitä tahansa. Toiseen ei yksinkertaisesti kosketa. Ärsyttää ihan kunnolla semmoset ihmiset, jotka hyyssäävät raiskaajia ja pistävät tapahtuman uhrin syyksi. Varsinkin naiset. Naisena en ymmärrä tuommoista kantaa. Kamoon tyypit!

   Lainaa

  39. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Huoh: Olen kyllä sitä mieltä että nuo rintaliivimainokset pitäisi poistaa. Ei sovi yhtään, lapset kärsivät kun näkevät puolialastomia naisia.
   Ja rintaruokinta pitäisi lopettaa, koska ei tee hyvää vauvoille nähdä paljaita rintoja

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: rintaliivit, kuva, tyrkky