Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kadonneen tilisiirron arvoitus

Jos arvaat ratkaisun, olet luultavasti töissä Danske Bankissa.
Suurenna näkymä
Kadonneen tilisiirron arvoitus
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 65 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1048 (1078 ääntä)
   Ihmetyttää ajatella minkälaisiin ongelmiin joutuu kun kirjoittaa niihin kenttiin esim. "maksu viimeyöstä", tai "saanko poikani nyt takaisin" :p

   Lainaa

  2. Mustalaisnaamio 14.11.2017 0:51
   Tulos: +1084 (1122 ääntä)
   Terrarismia? Jos tuo "moka" on totta, niin ei voi kuin ihmetellä sitä, miten lapsellisilla keinoilla rahanpesua pyritään estämään. No tokihan minä maksan terroristeille maksan rahaa tilille ja kirjoitan viestikenttään että "etumaksu terroriteosta". "Seksuaaliset palvelut" ja niistä maksaminen on kuitenkin sallittu, kun se näyttää menevän läpi joka kerta.

   Lainaa

  3. Sami Kuupas 14.11.2017 0:54
   Tulos: +515 (543 ääntä)
   Itse olen kaverille vippiä takaisinmaksaessani saattanut kirjoittaa esim: "Tää on siitä pontikasta jota sää valmistat ja myyt."

   Lainaa

  4. Mustalaisnaamio 14.11.2017 0:55
   Tulos: +192 (236 ääntä)
   Sitten nämä pankkien paukapäät eivät voi varmentaa tilin haltijaa ja tilinumeroa keskenään, vaan mahdollistavat laskuväärennökset, joihin on laitettu eri tilinumero.

   Lainaa

  5. Tulos: -154 (214 ääntä)
   Olenko ainoa jonka ensimmäinen ajatus on "ai niin siis mitä?"

   Lainaa

  6. Tulos: +846 (858 ääntä)
   Ja ne oikeat terroristithan varmasti kaikkiin tilisiirtoihinsa kirjoittavat selitteeksi että terrorismiin on nyt nämäkin rahat menossa... Hieno homma hermannit.

   Lainaa

  7. Tulos: -121 (141 ääntä)
   Myyjä ja ostaja oli Maarit?

   Lainaa

  8. Tulos: +390 (408 ääntä)
   Aivan varmasti terroristijärjestöt viestivätkin käyttäen noin selkeitä sanoja. 100 € "se terrorismiteko jonka tilasin tänne Riihimäelle"
   Mustalaisnaamio: Terrarismia? Jos tuo “moka” on totta, niin ei voi kuin ihmetellä sitä, miten lapsellisilla keinoilla rahanpesua pyritään estämään. No tokihan minä maksan terroristeille maksan rahaa tilille ja kirjoitan viestikenttään että “etumaksu terroriteosta”. “Seksuaaliset palvelut” ja niistä maksaminen on kuitenkin sallittu, kun se näyttää menevän läpi joka kerta.
   Prostituutio ei olekaan Suomessa laitonta - ei myöskään seksin ostaminen.

   Lainaa

  9. Tulos: +112 (138 ääntä)
   Voi apua, tää oli oikeesti aika paha. Itsekin käytän terraariosta sanaa terra, täytyypä huomioida tämä jatkossa ettei vaan joudu vaikeuksiin :D

   Lainaa

  10. purppurakruunu 14.11.2017 3:44
   Tulos: +438 (448 ääntä)
   Mua henk. koht. tässä eniten huvittaa ajatus siitä, että terroriteosta maksetaan varausmaksu. "Sori, jos haluat homman perjantaille, niin sun pitää maksaa 40€ varausmaksu, mutta jos käy millon tahansa, niin sit se on vaan 20€ paikan päällä."

   Lainaa

  11. Tulos: +240 (248 ääntä)
   Wtf: Myyjä ja ostaja oli Maarit?
   Koska maailmassahan ei voi olla samanetunimisiä ihmisiä xD

   Lainaa

  12. Tulos: +611 (619 ääntä)
   Onkos Kodin Terrakin sitten terroristien kaikenkattava rautakauppa?

   Lainaa

  13. Tulos: +145 (157 ääntä)
   Asdfgh: Koska maailmassahan ei voi olla samanetunimisiä ihmisiä
   Mulla oli lapsena kokonimikaimanaapurit ja olivat samanikäisiäkin. Näitä 60-luvun suosikkinimiä ja paikkakunnan yleisin sukunimi, joten näin voi todellakin käydä.

   Lainaa

  14. Tulos: +276 (282 ääntä)
   Terra = maapallo. Siis pankit, wtf?

   Lainaa

  15. Tulos: +266 (268 ääntä)
   joopajoo: Ja ne oikeat terroristithan varmasti kaikkiin tilisiirtoihinsa kirjoittavat selitteeksi että terrorismiin on nyt nämäkin rahat menossa… Hieno homma hermannit.
   Tottakai muuten niillä menis kirjanpito sekasin.

   Lainaa

  16. Saku Nauriskäki 14.11.2017 7:51
   Tulos: +157 (165 ääntä)
   Kyänäino: Onkos Kodin Terrakin sitten terroristien kaikenkattava rautakauppa?
   Ja terraario terroristien koulutusleiri. Parempi siis käyttää lyhennettä, yksi terroristi on pienempi paha kuin koko leirillinen.

   Lainaa

  17. Jerry Cotton ja sininen lavuaari 14.11.2017 7:53
   Tulos: +255 (257 ääntä)
   Toi on automaattinen järjestelmä, joka noita viestejä ja rahaliikennettä seuloo. Yllättäen sitä seulaa on tiukennettu aika paljo viime vuosina. En muista, oisko tuo "sanasto" ollu jopa euroopanlaajuinen. Esimerkiksi sana "isille lasten joululahjoihin" saattaa jäädä kiinni, koska luonnollisesti ISIS. Oha toi vähä naurettavaa peeloilua, koska - kuten moni on jo sanonutkin - siihen viestikenttään tuskin kirjoitetaan et "isis jäsenhakemus" jos rahat heille menee.

   Lainaa

  18. Tulos: +67 (217 ääntä)
   Myin yhden auton ja vein muutaman donaa käteistä tilille. Pankkineiti että heidän pitää kirjoittaa tähän että mistä se raha on peräisin. Kun sain alaleuan takaisin lattiasta totesin että "huumekauppa ja prostituutio". "En minä voi tähän sellaista kirjoittaa" änkytti pankkineiti. "No ittepähän kysyit" vastasin.

   Lainaa

  19. Tulos: -75 (135 ääntä)
   Terra tarkoittaa maata, en tiennyt sen olevan lyhenne terraariosta. Nevahöörd. Danske Pank ja tilinnumero...uuh silmiin sattuu, ei pystyny keskittyy sisältöön.

   Lainaa

  20. Tulos: +123 (133 ääntä)
   Naapuri: Ihmetyttää ajatella minkälaisiin ongelmiin joutuu kun kirjoittaa niihin kenttiin esim. “maksu viimeyöstä”, tai “saanko poikani nyt takaisin”
   ”Maksu viimeyöstä” ei ainkaan johda toiminpiteisiin.. kaverin kanssa ollaa käytetty fraasia viitteenä monta vuotta, jos on maksanu kaverille baari velat takasin..

   Lainaa

  21. ja vielä bonukset päälle 14.11.2017 8:26
   Tulos: +239 (239 ääntä)
   Terroristijärjestöllä alennusmyynti jos varausmaksu terroriteosta vaan 40€? Varsinaiset hullut päivät. :D

   Lainaa

  22. Tulos: +101 (111 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Terrarismia? Jos tuo “moka” on totta, niin ei voi kuin ihmetellä sitä, miten lapsellisilla keinoilla rahanpesua pyritään estämään. No tokihan minä maksan terroristeille maksan rahaa tilille ja kirjoitan viestikenttään että “etumaksu terroriteosta”. “Seksuaaliset palvelut” ja niistä maksaminen on kuitenkin sallittu, kun se näyttää menevän läpi joka kerta.
   Itselleni on tullut ongelmitta perille maksu, jossa luki "maksu seksuaalisista palveluksista ja terroriteoista -isis". Tämä tapahtui keväällä, eikä ole mikään kymmenen vuoden takainen juttu. Mutta tokihan terraario on paljon epäilyttävämpää kuin tuollaiset viestit.

   Lainaa

  23. Tulos: +81 (89 ääntä)
   Iso Hoo: Myin yhden auton ja vein muutaman donaa käteistä tilille. Pankkineiti että heidän pitää kirjoittaa tähän että mistä se raha on peräisin. Kun sain alaleuan takaisin lattiasta totesin että “huumekauppa ja prostituutio”. “En minä voi tähän sellaista kirjoittaa” änkytti pankkineiti. “No ittepähän kysyit” vastasin.
   Kun vie vuodessa 15 000e yrityksen käteisvaroja pankkiin yksityistilille (toiminimi)tonnia-paria kerralla niin ketään ei kiinnosta. Mutta vein 3500e kerralla niin johan kyseltiin alkuperää. Tästä pari vuotta eteenpäin niin kyseltiin kaksi kertaa peräkkäin 1000e ja 1500e summista. Jännää ettei sillä tunnu olevan väliä paljoko vie vuodessa rahaa vaan paljonko viet kerralla.

   Lainaa

  24. Tulos: -8 (30 ääntä)
   Vantaa, Varsinais-Suomen maakunta

   Lainaa

  25. Rampe@Naukkis 14.11.2017 9:40
   Tulos: -23 (27 ääntä)
   Kaverille maksoin velat takas Varsinais-Suomeen ja viitteeksi laitoin "gentle privates". Se ei tuottanut ongelmia.

   Lainaa

  26. Tulos: +108 (110 ääntä)
   Kovin on pienet vaatumukset terroristeillä, jos vain 40e pyytää :)

   Lainaa

  27. Kirjautuminen epäonnistui 14.11.2017 10:14
   Tulos: +174 (176 ääntä)
   Paras moka! Onhan se ikävää että Maarit(e)ille tuli kapuloita kaupparattaisiin, mutta eihän tälle absurdiudelle voi kuin nauraa. Hauska tällainen tosielämän seikkailu, kaikkien törkykielisten tappeluketjujen ja epätoivoon syöksevien tyhmyystoilailujen joukossa. Mutta nyt kommenttiketju vilisee sanoja "terrorismi", "isis", jne. Arvatkaa vaan mitä tälle sivustolle kohta tapahtuu...!

   Lainaa

  28. Tulos: +168 (174 ääntä)
   Mitä ihmettä? Terrasta? Uskomatonta. Itse olen laittanut kaverilleni jopa "tulevasta murhasta etumaksu" - viestin, kun kävi minun kukkiani kastelemassa ollessani pari kk ulkomailla. Ja viesti toteutui, kaksi kuudesta oli kuollut!

   Lainaa

  29. yli opisto hörhö 14.11.2017 10:51
   Tulos: +48 (50 ääntä)
   Nyt ollaan taas Danske Bankilla hereillä.

   Lainaa

  30. Tulos: +128 (132 ääntä)
   : Kun vie vuodessa 15 000e yrityksen käteisvaroja pankkiin yksityistilille (toiminimi)tonnia-paria kerralla niin ketään ei kiinnosta. Mutta vein 3500e kerralla niin johan kyseltiin alkuperää. Tästä pari vuotta eteenpäin niin kyseltiin kaksi kertaa peräkkäin 1000e ja 1500e summista. Jännää ettei sillä tunnu olevan väliä paljoko vie vuodessa rahaa vaan paljonko viet kerralla.
   Jep, multa kyseltiin samaa 150€ talletuksesta. Sanoin että joululahjarahoja. Vastaus ei kelvannut, vaan piti nimetä kaikki ihmiset, keneltä olin rahaa jouluna saanut. Nimesin siinä sitten kaikki mummit ja mammat, kunnes kyseltiin että mihin tarkoitukseen tämä raha on. Wtf? Mitä se pankille kuuluu?

   Lainaa

  31. Tulos: -56 (116 ääntä)
   Naapuri: Ihmetyttää ajatella minkälaisiin ongelmiin joutuu kun kirjoittaa niihin kenttiin esim. “maksu viimeyöstä”, tai “saanko poikani nyt takaisin”
   Saat vaan idiootin leiman. Olet olevinasi nokkela ja hauska, mutta todellisuudessa olet ääliö joka luulee olevansa hassu.

   Lainaa

  32. Tulos: 0 (22 ääntä)
   Etana: Olenko ainoa jonka ensimmäinen ajatus on “ai niin siis mitä?”
   Et.

   Lainaa

  33. Tulos: -35 (47 ääntä)
   Tarvitsee terraarion orkideoilleen??? Kuinkahan ison terran meinaa..

   Lainaa

  34. Tulos: +85 (87 ääntä)
   lauoas: Jep, multa kyseltiin samaa 150€ talletuksesta. Sanoin että joululahjarahoja. Vastaus ei kelvannut, vaan piti nimetä kaikki ihmiset, keneltä olin rahaa jouluna saanut. Nimesin siinä sitten kaikki mummit ja mammat, kunnes kyseltiin että mihin tarkoitukseen tämä raha on. Wtf? Mitä se pankille kuuluu?
   Jokainen jolla on käteistä rahaa on nykyään potenttiaalinen rikollinen.

   Lainaa

  35. Batterygirl 14.11.2017 15:20
   Tulos: +32 (48 ääntä)
   Ihme, ettei ole pankista soiteltu perään vielä. Aina kirjoitan viestiksi "panomaksu" tai "huumerahat" :D Joo, on lapsellista mutta huvinsa kullakin.

   Lainaa

  36. Tulos: +131 (133 ääntä)
   Terrafamen (ent. Talvivaaran) toiminta on kyllä sen verran rikollista, että siihen voisi joku puuttua.

   Lainaa

  37. Tulos: +111 (115 ääntä)
   Voi helevetti. Jos mulla olisi terojen tukeminen mielessä niin TUS-KIN 1) laittaisin rahaa tilisiirtona 2) kaiken lisäksi kirjoittaisin tilisiirron viestikenttään että "TERRORISTEILLE RAHAA PYSSYIHIN & POMMEIHIN".

   Lainaa

  38. Tulos: +79 (81 ääntä)
   Nyt alkoi arveluttaa, mitä Kodin Terra -rautakaupassa on oikeasti tarjolla.

   Lainaa

  39. Tulos: +36 (36 ääntä)
   koittakaapa laittaa siihen viestikenttään "terr". siellä on tietyt sanat mitkä automaattisesti aktivoi tietyt hälytykset mihin sitten reagoidaan

   Lainaa

  40. Orkkariapiskelija 14.11.2017 20:58
   Tulos: +127 (131 ääntä)
   Minulla jai vuokra maksamatta kun viestina oli "vuokra + vesilasku + rahat korea". Vyyhti alkoi purkautumaan kun vuokrarahat eivat vain tulleet vastaanottajalle - otin pankkiin yhteytta ja he tenttasivat minulta sitten vuorostaan maksuni syyta. Loppujen lopuksi selvisi etta epailivat maksulla olleen yhteyksia Pohjois-Koreaan. Yleensa hoidankin ydinasetilaukseni aina vesilaskun ja vuokran kanssa naista opintotukirahoistani eli ihan hyva vaan etta pankki on valppaana.

   Lainaa

  41. Tulos: +89 (89 ääntä)
   Saisinko 40 eurolla terrorismia, kiitos.

   Lainaa

  42. Tulos: +15 (23 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Sitten nämä pankkien paukapäät eivät voi varmentaa tilin haltijaa ja tilinumeroa keskenään, vaan mahdollistavat laskuväärennökset, joihin on laitettu eri tilinumero.
   IRANIIN siirtymisen jälkeen tilinhaltijan nimen ja tilinumeron ei ole tarvinnut mätsätä, sillä eurooppalaisessa yhteisvaluutan maailmassa on kaiken maailman ääkkösiä, umlautteja ja konsonanttihirviöitä eikä kukaan saisi koskaan maksujaan läpi.

   Lainaa

  43. Tulos: +80 (80 ääntä)
   Dipa: IRANIIN siirtymisen jälkeen tilinhaltijan nimen ja tilinumeron ei ole tarvinnut mätsätä, sillä eurooppalaisessa yhteisvaluutan maailmassa on kaiken maailman ääkkösiä, umlautteja ja konsonanttihirviöitä eikä kukaan saisi koskaan maksujaan läpi.
   *IBANiin :D

   Lainaa

  44. Tulos: +40 (44 ääntä)
   Ei helsvetti. Olen muutaman kerran kirjoittanut viestiksi "tööt" siirettyäni äidilleni rahaa. Koskahan pankki reagoi tähän ja lähettää valkotakkiset väkipakolla luokseni? :D

   Lainaa

  45. Tulos: +38 (40 ääntä)
   Naapuri: Ihmetyttää ajatella minkälaisiin ongelmiin joutuu kun kirjoittaa niihin kenttiin esim. “maksu viimeyöstä”, tai “saanko poikani nyt takaisin”
   Ihme, että mua ei oo viel pidätetty ku oon kirjottanu joskus viestikenttään "tää on siitä mongolialaisesta pakolaisesta"

   Lainaa

  46. Tulos: +38 (40 ääntä)
   Dea: Voi apua, tää oli oikeesti aika paha. Itsekin käytän terraariosta sanaa terra, täytyypä huomioida tämä jatkossa ettei vaan joudu vaikeuksiin
   Mulle tosin jäi hämäräksi miten sanan "terraario"-aukikirjoittaminen edes auttaisi asiaa, koska ainakin omasta mielestäni se viittaa vielä vahvemmin terrorismiin kuin lyhenne "terra", joka on siis ihan olemassaoleva latinankielen sana. En tiedä, onko terraariolle olemassa jotain supisuomalaista vastinetta (maa-akvaario?), mutta ilmeisesti nyt viimeistään olisi syytä keksiä sellainen.

   Lainaa

  47. Tulos: +52 (52 ääntä)
   Hihi: Nyt alkoi arveluttaa, mitä Kodin Terra -rautakaupassa on oikeasti tarjolla.
   Ei kyllä käy kateeksi tuotakaan firmaa. Heillähän on julkisesti toimivana yrityksenä oletettavasti aika paljon maksuliikennettä sekä saama- että maksupuolella ja jos joka kerta rahat jäädytetään siksi aikaa kun selvitetään että mitä kummaa terrorismiin liittyvää siellä saaja- tai maksaja-kentässä TAAS oikein lukeekaan, niin aika takkuista

   Lainaa

  48. tai sitten ei 15.11.2017 22:56
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Terrarismia? Jos tuo “moka” on totta, niin ei voi kuin ihmetellä sitä, miten lapsellisilla keinoilla rahanpesua pyritään estämään. No tokihan minä maksan terroristeille maksan rahaa tilille ja kirjoitan viestikenttään että “etumaksu terroriteosta”. “Seksuaaliset palvelut” ja niistä maksaminen on kuitenkin sallittu, kun se näyttää menevän läpi joka kerta.
   prostituutio on laillista terraariosmi ei ole

   Lainaa

  49. Tulos: -19 (27 ääntä)
   : Aivan varmasti terroristijärjestöt viestivätkin käyttäen noin selkeitä sanoja. 100 € “se terrorismiteko jonka tilasin tänne Riihimäelle” Prostituutio ei olekaan Suomessa laitonta – ei myöskään seksin ostaminen.
   Ostaminen ON laitonta, myyminen ei kunhan maksaa verot jne.

   Lainaa

  50. Kirjanpitäjä 16.11.2017 9:14
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Useampikin meillä asiakkaana oleva yrittäjä on perintätoimistojen laskuja maksaessaan laittanut saaja- tai viestikenttään jotain tyyliin "rosvo", "ryöväri", "mafia", "kiristäjä" jne., mutta kaikesta päätellen maksut ovat menneet läpi...

   Lainaa

  51. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Terra on meidän planeetan nimi, niinku Luna kuun ja Sol auringon.

   Lainaa

  52. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Danske Bank ottanu aika tiukan linjan näiden asioiden suhteen. Itse teen töitä ulkomaille ja mulle on tullut älyttömät kyselyt puhelimitse, postitse ja verkkopankitse niiden suhteen, vaikka melko pienistä summista puhutaan...

   Lainaa

  53. Tulos: +29 (45 ääntä)
   Batterygirl: Ihme, ettei ole pankista soiteltu perään vielä. Aina kirjoitan viestiksi “panomaksu” tai “huumerahat” Joo, on lapsellista mutta huvinsa kullakin.
   Tuo ei olisi kivaa jos vaikka multa ostaisit netissä jotain. Kela ja sossu kyylää tiliotteita ja olen vasta saanut lapseni takaisin. Hän oli sijoitettuna koska mulla oli huumeongelmia. Tulisi ihan helvetinmoiset vaikeudet tuollaisesta. Joten toivottavasti et tuntemattomille kirjoittele noin.

   Lainaa

  54. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Yksi sana: BITCOIN

   Lainaa

  55. Tulos: -7 (9 ääntä)
   Öhöm, paskapuhetta enkä usko.

   Lainaa

  56. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Juomari: Mulle tosin jäi hämäräksi miten sanan “terraario”-aukikirjoittaminen edes auttaisi asiaa, koska ainakin omasta mielestäni se viittaa vielä vahvemmin terrorismiin kuin lyhenne “terra”, joka on siis ihan olemassaoleva latinankielen sana. En tiedä, onko terraariolle olemassa jotain supisuomalaista vastinetta (maa-akvaario?), mutta ilmeisesti nyt viimeistään olisi syytä keksiä sellainen.
   Etuliite terra nimenomaan viittaa siihen maahan, akva (aqua) taas siihen, että se täytetään vedellä. Ihan normaaleja latinankielisiä sanoja, pääte -rio taas on taivutettu muoto päätteestä -rium, joka on yleinen latinankielinen suffiksi, jolla määritetään sana paikaksi tiettyä tarkoitusta varten. Eli lyhyesti, akvaario ei ole sen suomalaisempi sana.

   Lainaa

  57. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Dipa: IRANIIN siirtymisen jälkeen tilinhaltijan nimen ja tilinumeron ei ole tarvinnut mätsätä, sillä eurooppalaisessa yhteisvaluutan maailmassa on kaiken maailman ääkkösiä, umlautteja ja konsonanttihirviöitä eikä kukaan saisi koskaan maksujaan läpi.
   Olis se vain kova, jos tajuttais UNICODE. Mutku ei mee valot päälle, ei sitten nii millään. Eipä sekään kaikkia ongelmia poista, mut sildi..

   Lainaa

  58. Super Factoid 18.11.2017 20:12
   Tulos: +14 (20 ääntä)
   Kirva: Tuo ei olisi kivaa jos vaikka multa ostaisit netissä jotain. Kela ja sossu kyylää tiliotteita ja olen vasta saanut lapseni takaisin. Hän oli sijoitettuna koska mulla oli huumeongelmia. Tulisi ihan helvetinmoiset vaikeudet tuollaisesta. Joten toivottavasti et tuntemattomille kirjoittele noin.
   Jep ja joskus ihan kaverillakin voi olla pelleilijän tietämättä taustallaan ongelmia, joiden seurauksena tuollaisesta laatuhuumorista voi saada osakseen turhaan epäilyjä ja todistustaakkaa.

   Lainaa

  59. Tulos: +3 (13 ääntä)
   Itsehän kirjoitamme siskoni kanssa viestikenttään pitkän perinteen jatkumona että "Homoja ja ilmapalloja". Mitä lie tuostakin vielä joskus repäistään

   Lainaa

  60. Tulos: +10 (20 ääntä)
   Ajatelkaa että jutkut yrittävät poistaa käteisen rahan kokonaan. Kiva olla noiden armoilla, kun et voi ostaa etkä myydä ilman kuulustelua.

   Lainaa

  61. Tulos: -1 (1 ääni)
   Mustalaisnaamio: Sitten nämä pankkien paukapäät eivät voi varmentaa tilin haltijaa ja tilinumeroa keskenään, vaan mahdollistavat laskuväärennökset, joihin on laitettu eri tilinumero.
   Kyllä Nordealla pitää täsmätä nimi ja numero. Op:lla taas ei.

   Lainaa

  62. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Terroristithan totutusti kuittaavat viestinsä aina kun laittavat tilisiirrolla rahaa toisilleen, että: "Tässä 40 euroa hankkeeseesi. T: Terroristi".

   Lainaa

  63. bananaforscale 5.6.2018 16:51
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Terrarismia? Jos tuo “moka” on totta, niin ei voi kuin ihmetellä sitä, miten lapsellisilla keinoilla rahanpesua pyritään estämään. No tokihan minä maksan terroristeille maksan rahaa tilille ja kirjoitan viestikenttään että “etumaksu terroriteosta”. “Seksuaaliset palvelut” ja niistä maksaminen on kuitenkin sallittu, kun se näyttää menevän läpi joka kerta.
   Totta kai, prostituutio on laillista, parittaminen ei.

   Lainaa

  64. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Puskanatsi: Kyllä Nordealla pitää täsmätä nimi ja numero. Op:lla taas ei.
   Ei tarvitse. On mennyt epähuomiossa sähkömiehen lasku väärälle ihmiselle Nordean läpi. Olivat onneksi auttavaisia ja ottivat yhteyttä tilin omistajaan ja tilin omistaja oli myös onneksi mukava ihminen ja palautti rahat.

   Lainaa

  65. Tulos: -1 (5 ääntä)
   Tätä minäkin olen miettinyt, ei kai kukaan oikeasti kuvittele että oikeat terroristit olisivat niin pöljiä että menisivät kirjoittamaan tilisiirtoon "terrorismi"? Totta kai oikeat terroristit haluaisivat hoitaa maksun mahdollisimman huomaamattomasti.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: tilisiirto, pankki, Danske Bank, Nordea, maksu, kadonnut

 • Uusimmat

 • Kategoriat