Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 35

Mitä tällä vihjataan?
Suurenna näkymä
Mielensäpahoittajat, osa 35
Arvonta! Feissarimokat palasi Facebookiin upouudella sivulla ja arvomme 40 €. Osallistu

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 56 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1491 (1553 ääntä)
   Jennin vastaus kysymykseen oli informaatiosisällöltään oikein hyvä, mutta minusta silti tosi tyly. Kyllähän tuosta rivien välissä lukee "hiton idiootti".

   Lainaa

  2. Tulos: +939 (995 ääntä)
   Totta puhuen Jenni olisi voinut valikoida ensimmäisen virkkeensä huolellisemmin ja kauniimmin. Nyt hän antaa ymmärtää, että Pauliina olisi liian tyhmä mennäkseen katsomaan tuota osiota missä ryhmän jäsenet näkyy.

   Lainaa

  3. Tulos: -97 (609 ääntä)
   Jermu: Totta puhuen Jenni olisi voinut valikoida ensimmäisen virkkeensä huolellisemmin ja kauniimmin. Nyt hän antaa ymmärtää, että Pauliina olisi liian tyhmä mennäkseen katsomaan tuota osiota missä ryhmän jäsenet näkyy.
   Totta, mutta ilmeisesti Pauliina ON liian tyhmä tai laiska katsoakseen sitä koska kysyy yp:tä sen sijaan että katsoisi itse.

   Lainaa

  4. Tulos: -130 (456 ääntä)
   Jermu: Totta puhuen Jenni olisi voinut valikoida ensimmäisen virkkeensä huolellisemmin ja kauniimmin. Nyt hän antaa ymmärtää, että Pauliina olisi liian tyhmä mennäkseen katsomaan tuota osiota missä ryhmän jäsenet näkyy.
   Pauliinahan on liian tyhmä osatakseen katsoa ryhmän jäsenet. Totuus sattuu.

   Lainaa

  5. Tulos: -243 (353 ääntä)
   tico: Jennin vastaus kysymykseen oli informaatiosisällöltään oikein hyvä, mutta minusta silti tosi tyly. Kyllähän tuosta rivien välissä lukee “hiton idiootti”.
   Olisihan tuon voinut myös kysyä asillisesti. Mistä löydän palsta ylläpitäjä(t)? Pauliinan kysymys oli ylimielisempi kuin Jennin vastaus, puhumattakaan siitä miten Jennia aisaa jatkoi huomattuaan että kyselin tyhmiä.

   Lainaa

  6. Tulos: +463 (485 ääntä)
   Kyllä Salla, muksusi näyttävät perunapellosta revityiltä ja haisevat viikon auringossa maanneelta kalalta.

   Lainaa

  7. Tulos: +260 (292 ääntä)
   "Ylläpitäjät on Anni Korhonen, Esa Saaristo ja Venla Mäkinen. Löytyy kun klikkaa tuolta jäsenistä [näkymä tässä]" Ja taas yksi feissarimoka vähemmän.

   Lainaa

  8. Tulos: +235 (249 ääntä)
   Dipoli: “Ylläpitäjät on Anni Korhonen, Esa Saaristo ja Venla Mäkinen. Löytyy kun klikkaa tuolta jäsenistä [näkymä tässä]” Ja taas yksi feissarimoka vähemmän.
   Huom. todellisuudessa en tiedä ketä siellä yp:ssä on ja nimet oli päästä kiskottuja. Pahoittelut kaikille mielensäpahoittaneille imaginäärihenkilöiden kaimoille sekä "Sekarotuiset kunniaan!" -ryhmän oikealle ylläpidolle

   Lainaa

  9. Tulos: +197 (225 ääntä)
   Kyllä tollanen jennin vittumainen sarkastisuus on ihan yleistä suomalaisten käytöksessä.

   Lainaa

  10. Tulos: +419 (443 ääntä)
   Jennin vastaus olisi ollut asiallinen, jos hän olisi jättänyt siitä ensimmäisen virkkeen pois. Minuakin häiritsee tämä, kun vängätään töykeiden viestien muka olevan täysin asiallisia. Itsekin olen jossain foorumilla kysynyt apua, siis aloittelijana kokeneemmilta, ja jotkut vastaukset ovat olleet tätä muotoa: Huoh, eikö sitä voisi ihmiset ymmärtää että asia on *näin*, siis tässähän on kyse ihan alkeista jotka kaikkien kyllä pitäisi tietää, miten et tajua ettet voi tehdä asiaa *x*, koska sinun tilanteessasi pätee *y*? Puolet vastaavat tuolla tavalla ja puolet vastaavat asiallisella tavalla. Minä kiitän vastauksista ja huomautan, että töykeydet olisi voinut jättää vastauksista pois. Asiallisesti vastanneet käyttäjät sanovat samaa, että sainpas osakseni aloittelijavihamielisyyttä. Asiattomasti vastanneet alkavat - korostettujen nauruhymiöiden kera - pällistelemään, että miten voin valittaa siitä, että he tarjoavat minulle apua ongelmaani, ja että heidän viesteissäänhän ei ole yhtään mitään asiatonta eikä töykeää. Siis siinähän lukee aivan yläpuolella, kaikkien näkyvissä, mitä huohitteluita ja minun tietämättömyyteni kauhistelua he ovat niihin "asiallisiin" vastauksiinsa tunkeneet. Ne sellaiset voisi jättää sieltä tekstin lomasta poiskin. Mutta kun ei, kun on kivaa korostaa sitä, että jokin asia joka tuottaa toiselle ihmiselle päänvaivaa, on itselle aivan itsestäänselvyys.

   Lainaa

  11. King Arthur 23.11.2017 5:22
   Tulos: +75 (83 ääntä)
   No jopas: Olisihan tuon voinut myös kysyä asillisesti. Mistä löydän palsta ylläpitäjä(t)? Pauliinan kysymys oli ylimielisempi kuin Jennin vastaus, puhumattakaan siitä miten Jennia aisaa jatkoi huomattuaan että kyselin tyhmiä.
   No nyt oli kyllä hieman salaus päällä tässä viestissä.

   Lainaa

  12. Tulos: -133 (167 ääntä)
   Älkää vinkuko sarkasmista! Jos ette jaksa edes googlata ennen kysymystä johon on vastattu jo sata kertaa tällä viikolla. Urpot!

   Lainaa

  13. Blääblää 23.11.2017 5:56
   Tulos: +236 (272 ääntä)
   Jimbo: Totta, mutta ilmeisesti Pauliina ON liian tyhmä tai laiska katsoakseen sitä koska kysyy yp:tä sen sijaan että katsoisi itse.
   Mitä sitten vaikka Pauliina olisikin liian tyhmä selvittääkseen asiaa itse? Jos ei osaa / halua vastata asiallisesti, koska vituttaa vastata, niin voihan sitten olla vastaamattakin.

   Lainaa

  14. Tulos: -142 (202 ääntä)
   tico: Jennin vastaus kysymykseen oli informaatiosisällöltään oikein hyvä, mutta minusta silti tosi tyly. Kyllähän tuosta rivien välissä lukee “hiton idiootti”.
   Ei se digiloikka toteudu jos mennään hitampien ehdoilla. Kyllä ihmisten pitää opetella itse etsimään tietoa sivustoilta. Pieni napautus vinkin yhteydessä auttaa kummasti.

   Lainaa

  15. Tulos: +161 (177 ääntä)
   Jennin vastaus ei kyllä ollut asiallinen, jos aloitus on "hirveen hirveen vaikeeta katsoa asiaa paikasta X", niin kyllä siinä vihjataan toisen olevan idiootti. Kehtaakin kysyä näin ilmiselvää asiaa! Ja Salla... Ei, ei siinä vihjata sitä, turha olla raivoissaan. Miten voi kuvitella, että tuo "siistit vaatteet" on JUST JA VAIN omalle jälkikasvulle tarkoitettu? Nykyään taitaa olla pakko mainita pukukoodista kutsuissa, kun ihmiset eivät enää tunnu tietävän, miten juhliin pukeudutaan. Eli vähän hei juhlavampaa niskaan, eikä arkivaatteita.

   Lainaa

  16. Tulos: +124 (142 ääntä)
   No jopas: Olisihan tuon voinut myös kysyä asillisesti. Mistä löydän palsta ylläpitäjä(t)? Pauliinan kysymys oli ylimielisempi kuin Jennin vastaus, puhumattakaan siitä miten Jennia aisaa jatkoi huomattuaan että kyselin tyhmiä.
   Missä maailmankaikkeudessa "oisko täällä yypee paikalla?:)" on ylimielinen kysymys?

   Lainaa

  17. Tulos: +111 (131 ääntä)
   Ritva tokaisi: -Mihis sitä tietoo tartteet? ja Jenni vinoili: -Hirveen hirveen vaikeaa katsoa asia itse... Asiallista, ehkä, mutta onhan noissa nyt sellasta kyllästynyttä ivaa mukana.

   Lainaa

  18. Tulos: +122 (160 ääntä)
   EVVK: Pauliinahan on liian tyhmä osatakseen katsoa ryhmän jäsenet. Totuus sattuu.
   Oletetaan siis, että Pauliina on "liian tyhmä". Selvä. Hän liian tyhmä - mihin? Etsimään itse tietoa? Opiskelemaan? Liian typerä insinööriksi? Liian tyhmä käyttämään nettiä ja kuulumaan mihinkään ryhmään? Tyhmyys ei anna lupaa olla ivallinen tai ilkeä. Tyhmälläkin on ihmisoikeudet, eikä häntä ole pakko solvata julkisesti, ilmeisesti jonkinlaisessa kouluttamistarkoituksessa. Vaikka kuinka tölvii ja herjaa yksinkertaista lähimmäistä, ei se äo siitä ylemmäksi nouse.

   Lainaa

  19. Tulos: +160 (196 ääntä)
   Jännä lukea miten moni kommentoijakin on sitä mieltä, että tuossa Pauliina on oikeasti vain saamaton ja tyhmä kun ei osaa tietoa etsiä itse. Miten sitä tietoa voi osata etsiä itse jos ei oletettavasti edes tiedä tuommosen jäsenlistan olemassa olosta Facebookin ryhmissä, eikö sillon kysyminen ole se paras keino? Jos et koulussa tajua jotain kertolaskua niin istutko siinä turpa rullalla päätäs seinään hakaten vai kysytkö opettajalta että mitäs kautta tää ois paras ratkasta? Kaikki ei vaan ole naama kiinni siinä tietokoneruudussa ja sosiaalisessa mediassa 24/7 jotta moiset asiat lävähtäisivät itsestään nenän eteen :) "Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa, vain tyhmiä vastauksia..."

   Lainaa

  20. Tulos: +53 (69 ääntä)
   Ruma Elsa: Oletetaan siis, että Pauliina on “liian tyhmä”. Selvä. Hän liian tyhmä – mihin? Etsimään itse tietoa? Opiskelemaan? Liian typerä insinööriksi? Liian tyhmä käyttämään nettiä ja kuulumaan mihinkään ryhmään? Tyhmyys ei anna lupaa olla ivallinen tai ilkeä. Tyhmälläkin on ihmisoikeudet, eikä häntä ole pakko solvata julkisesti, ilmeisesti jonkinlaisessa kouluttamistarkoituksessa. Vaikka kuinka tölvii ja herjaa yksinkertaista lähimmäistä, ei se äo siitä ylemmäksi nouse.
   Tuosta jäi yksi olennainen sana pois: Tyhmyys ei anna muille lupaa olla ivallinen tai ilkeä.

   Lainaa

  21. Tulos: +114 (122 ääntä)
   Ei taida Salla nyt ymmärtää että "siistit vaatteet" on vain mainittava erikseen ihan sen takia ettei kukaan ilmaannu esim. verkkareissa :D Mun luokalla oli yks poika joka ei tätä muka ikinä muistanut vaan tuli 9-luokan päättäreihinkin verkkareissa.

   Lainaa

  22. Tulos: +35 (45 ääntä)
   Btw: Ei taida Salla nyt ymmärtää että “siistit vaatteet” on vain mainittava erikseen ihan sen takia ettei kukaan ilmaannu esim. verkkareissa Mun luokalla oli yks poika joka ei tätä muka ikinä muistanut vaan tuli 9-luokan päättäreihinkin verkkareissa.
   Selkeästi Sannalle suunnattua piilovittuilua. :D

   Lainaa

  23. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Hihi: Selkeästi Sannalle suunnattua piilovittuilua.
   *Sallalle suunnattua. Lähetin näköjään kommentin turhan vikkelästi.

   Lainaa

  24. Tulos: -91 (127 ääntä)
   Pauliina sai just niin asiallisen vastauksen kuin ansaitsikin. Tuli ihan mieleen blondi ex-työkaveri, joka avuttomana kyseli minulta tietoa, jonka hän lukutaitoisena (?) olisi kyennyt selvittämään ihan vain parilla klikkauksella itsekin. Tyhmyydestä pitäisi todellakin sakottaa.

   Lainaa

  25. Tulos: +26 (54 ääntä)
   Pauliina saattaa olla yli 50-vuotias ja hänellä on muutakin elämää kuin opetella miten facebook toimii. Tai esim. alle 18-vuotias, jotka ei edes käy enää facebookissa.

   Lainaa

  26. Tulos: -93 (125 ääntä)
   Feissarimokat-commentoijat näyttää olevan aika lailla yhtä tyhmiä kun Pauliina. Ei taida mennä tajuntaan Pauliinan kysymyksen pohjaton tyhmyys joka on perintöä Pauliinan pohjattomasta laiskuudesta. "Onko yypee paikalla". Tuohan oikeasti on ihan älyttömän tyhmä kysymys keskustelupalstaseinällä, jossa ei kyse ole mistään online-chatista. Jenni on tuon keskustelun ainoa fiksu ihminen. Jos joku Pauliina saa kritiikkiä siitä että kyslee noin tyhmiä, siitä ei pitäisi suuttua vaan ottaa opikseen. Sillähän ei oikeasti ole merkitystä mitä Jenni tykkää Pauliinasta tai Pauliina Jennistä tai kukaan kenestäkään, vaan siitä jatkaako Pauliina elämäänsä noin vapaana kaikesta opittavissa olevasta. Suurin osa ihmisistä ja feissarimokaajista taitaa olla tuota jälkimmäistä sorttia että ihmisen pittää pysyä yhtä tyhmänä kuin kaikki muutkin, mutta viisaammaksi Jenniksi ryhtyminen on kielletyä. Tästä ajattelutavasta on alkanut kaikkien historian tunnettujen menestyskulttuurien romahdus: minoalainen, roomalainen, espanjaiskolonialistinen ja jopa natsisaksalainen. Tyhmyys ja uskollisuus vallitsevalle maailmankatsomukselle on aina ollut ajattelemattoman enemmistön tapa murskata saavutetut yhteiskunnalliset rakenteet.

   Lainaa

  27. Tulos: +3 (27 ääntä)
   keijukeijo: Pauliina saattaa olla yli 50-vuotias ja hänellä on muutakin elämää kuin opetella miten facebook toimii. Tai esim. alle 18-vuotias, jotka ei edes käy enää facebookissa.
   Eikö se siellä facebookissa asiaa kyselly? Näkyy siis käyvän facebookissa.

   Lainaa

  28. Tulos: +73 (83 ääntä)
   Tylsimys: Feissarimokat-commentoijat näyttää olevan aika lailla yhtä tyhmiä kun Pauliina. Ei taida mennä tajuntaan Pauliinan kysymyksen pohjaton tyhmyys joka on perintöä Pauliinan pohjattomasta laiskuudesta. “Onko yypee paikalla”. Tuohan oikeasti on ihan älyttömän tyhmä kysymys keskustelupalstaseinällä, jossa ei kyse ole mistään online-chatista. Jenni on tuon keskustelun ainoa fiksu ihminen. Jos joku Pauliina saa kritiikkiä siitä että kyslee noin tyhmiä, siitä ei pitäisi suuttua vaan ottaa opikseen. Sillähän ei oikeasti ole merkitystä mitä Jenni tykkää Pauliinasta tai Pauliina Jennistä tai kukaan kenestäkään, vaan siitä jatkaako Pauliina elämäänsä noin vapaana kaikesta opittavissa olevasta. Suurin osa ihmisistä ja feissarimokaajista taitaa olla tuota jälkimmäistä sorttia että ihmisen pittää pysyä yhtä tyhmänä kuin kaikki muutkin, mutta viisaammaksi Jenniksi ryhtyminen on kielletyä. Tästä ajattelutavasta on alkanut kaikkien historian tunnettujen menestyskulttuurien romahdus: minoalainen, roomalainen, espanjaiskolonialistinen ja jopa natsisaksalainen. Tyhmyys ja uskollisuus vallitsevalle maailmankatsomukselle on aina ollut ajattelemattoman enemmistön tapa murskata saavutetut yhteiskunnalliset rakenteet.
   Sitähän voi kyllä opettaa niitä tyhmiä kyseleviä ihan kohteliaastikin. Jää kaikille parempi mieli ja menee varmaan oppikin paremmin perille.

   Lainaa

  29. Tulos: -55 (87 ääntä)
   Hyvä vaan että "minäitte kaikkitännehetinyt enjaksa" ihmisiä näpäytetään pienellä kuittailulla. Pois facebookista jos sitä ei osaa käyttää ton paremmin. Että ottaa ohimoon valokuvausryhmissä kun (yleensä täti-ihmiset) postailee jotain aivan tärähtäneitä ja suttusia kuvia ja kun huomauttaa, että ensikerralla kannattaa hieman kiinnittää huomiota kuvan laatuun jo heti kun kuvan on ottanut ja ennen kun sen laittaa jakoon. Aina vetävät herneen nenään "tämä on harrastaja ryhmä, mene ammattilainen muualle". Mistä vi*usta lähtien paskasti tehdyn asian on voinu kuitata vaan sillä, että "olen harrastaja". Eikö siihen harrastukseenki pitäs ees sen verran panostaa, että perus asiat on kunnossa? Mut kun ei, ei osata, ymmärretä, haluta ja viitsitä, koska minä teen juuri niinkuin minä haluan ja tungen ryhmän täyteen shaissea. -,-'

   Lainaa

  30. Tulos: +81 (93 ääntä)
   Täällä kommenteissa on näköjään monta todella älykästä (mutta ilkeää) tyyppiä, jotka eivät koskaan ole joutuneet kysymään apua tai neuvoa mihinkään asiaan.

   Lainaa

  31. Tulos: +56 (56 ääntä)
   Btw: Ei taida Salla nyt ymmärtää että “siistit vaatteet” on vain mainittava erikseen ihan sen takia ettei kukaan ilmaannu esim. verkkareissa Mun luokalla oli yks poika joka ei tätä muka ikinä muistanut vaan tuli 9-luokan päättäreihinkin verkkareissa.
   Jokuhan voi käsittää siistit vaatteet puhtaiksi, ehjiksi ja rypyttömiksi. Ei siitä siis välttämättä tajua, että tietyn TYYPPISET vaatteet on kokonaan kielletty. Jokuhan voi ajatella, että kyllä nää mun verkkarit ihan siistit on...

   Lainaa

  32. Tulos: -39 (51 ääntä)
   Netissä pitääkin aukoa päätä tyhmille. Ainakin itse olen ihan tottunut siihen. Eri asia sitten nämä vauva.fi -mammat. Saatanan turvenuijat.

   Lainaa

  33. Tulos: -46 (50 ääntä)
   777: Täällä kommenteissa on näköjään monta todella älykästä (mutta ilkeää) tyyppiä, jotka eivät koskaan ole joutuneet kysymään apua tai neuvoa mihinkään asiaan.
   Tai sarkastista. Ja todella vähän sarkasmia ymmärtävää, mutta se on normi kaikkialla intternetissä. Urpot!

   Lainaa

  34. Tulos: -39 (51 ääntä)
   tico: Jennin vastaus kysymykseen oli informaatiosisällöltään oikein hyvä, mutta minusta silti tosi tyly. Kyllähän tuosta rivien välissä lukee “hiton idiootti”.
   Vittuilu on tyylikkäimmillään kun kohde ei tajua sitä.

   Lainaa

  35. Tulos: +67 (73 ääntä)
   Tylsimys: Jos joku Pauliina saa kritiikkiä siitä että kyslee noin tyhmiä, siitä ei pitäisi suuttua vaan ottaa opikseen.
   Huvittavaa miten ihmiset ovat unohtaneet sellaisen kuin "Asiallinen kritiikki". Itse ainakin ihan periaatteiden vuoksi ignooraan kaikki epäasialliset kommentit vaikka olisivat kuinka oikeassa. Kritiikin kuuluu kannustaa toista kehittymään eikä alentaa. Eikä myöskään "vitun tyhmä kun et tajua näin yksinkertaista asiaa" paljoakaan kannusta toista oppimaan uutta.

   Lainaa

  36. yli opisto hörhö 23.11.2017 19:51
   Tulos: +15 (21 ääntä)
   Näitä kun lukee niin toivoo että se maailma jo loppuisi.

   Lainaa

  37. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Olisin tykännyt ticon ja/tai Jermun kommenteista, mutta en voi kun toisessa on 666 tykkäystä ja toisessa 444. Liian kaunista särjettäväksi yhdellä tykkäyksellä :)

   Lainaa

  38. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Salla: Se koira älähtää johon kalsarit kalahtaa

   Lainaa

  39. ihanmummovaan 24.11.2017 2:02
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Googul: Salla: Se koira älähtää johon kalsarit kalahtaa
   Siis "ei-siistit" kalsarit.

   Lainaa

  40. Tulos: -1 (25 ääntä)
   Pakko saada loukkaantua jostain ihan turhasta. Voi vitun tän maailman Pauliinat ja Sallat.

   Lainaa

  41. Tulos: -10 (22 ääntä)
   ZZTop: Jännä lukea miten moni kommentoijakin on sitä mieltä, että tuossa Pauliina on oikeasti vain saamaton ja tyhmä kun ei osaa tietoa etsiä itse. Miten sitä tietoa voi osata etsiä itse jos ei oletettavasti edes tiedä tuommosen jäsenlistan olemassa olosta Facebookin ryhmissä, eikö sillon kysyminen ole se paras keino? Jos et koulussa tajua jotain kertolaskua niin istutko siinä turpa rullalla päätäs seinään hakaten vai kysytkö opettajalta että mitäs kautta tää ois paras ratkasta? Kaikki ei vaan ole naama kiinni siinä tietokoneruudussa ja sosiaalisessa mediassa 24/7 jotta moiset asiat lävähtäisivät itsestään nenän eteen “Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa, vain tyhmiä vastauksia…”
   En käsitä miksi ne ylläpitäjät tai jäsenet ei lukisi siellä ja miksi et yrittäisi niitä itse löytää ensin? Saatana tuli turha ja laiska olo jos jotain tollasta tarvis lähtee kyselee. Pitäiskö kaikki muukin vielä

   Lainaa

  42. Tulos: +36 (46 ääntä)
   Väsynyt: Tai sarkastista. Ja todella vähän sarkasmia ymmärtävää, mutta se on normi kaikkialla intternetissä. Urpot!
   Taidat ymmärtää sarkasmin hieman väärin. Urpoksi haukkuminen on sitä? Mistä näitä ilkeitä ihmisiä oikein löytyy, jotka kuittaavat kirjoituksiaan sarkasmiksi ja huumoriksi. Ja muut ovat vain tyhmiä kun eivät ymmärrä.. Jep.

   Lainaa

  43. Tulos: -3 (13 ääntä)
   ZZTop: Jännä lukea miten moni kommentoijakin on sitä mieltä, että tuossa Pauliina on oikeasti vain saamaton ja tyhmä kun ei osaa tietoa etsiä itse. Miten sitä tietoa voi osata etsiä itse jos ei oletettavasti edes tiedä tuommosen jäsenlistan olemassa olosta Facebookin ryhmissä, eikö sillon kysyminen ole se paras keino? Jos et koulussa tajua jotain kertolaskua niin istutko siinä turpa rullalla päätäs seinään hakaten vai kysytkö opettajalta että mitäs kautta tää ois paras ratkasta? Kaikki ei vaan ole naama kiinni siinä tietokoneruudussa ja sosiaalisessa mediassa 24/7 jotta moiset asiat lävähtäisivät itsestään nenän eteen “Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa, vain tyhmiä vastauksia…”
   Hyvä kun otit koulun oppimis tilanteen mukaan tähän! Sillä itse en ainakaan opettajalta halunnut kysyä yhtään mitään! Ensimmäinen luokanvalvojani piti minua niin nollana ja osaamattomana, väitti minun olevan aivovammainen vielä kaiken lisäksi! Ja tämän ansiosta olenkin opetellut ottamaan asioista selvää itse, enkä kysy apua juuri koskaan keneltäkään! :D Todellisuudessa koulupsykiatrin käynnin jälkeen minun todettiin olevan poikkeuksellisen älykäs yksilö, keskittymisessä oli vain vaikeuksia, kun ei ollut riittävän haastavia tehtäviä omaan makuuni. :P Sen kyllä myönnän, että ikää karttuessa oma älykkyyteni on lähtenyt laskuun, samalla kuin tietomäärä lisääntyy.. -.-'

   Lainaa

  44. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Tylsimys: Feissarimokat-commentoijat näyttää olevan aika lailla yhtä tyhmiä kun Pauliina. Ei taida mennä tajuntaan Pauliinan kysymyksen pohjaton tyhmyys joka on perintöä Pauliinan pohjattomasta laiskuudesta. “Onko yypee paikalla”. Tuohan oikeasti on ihan älyttömän tyhmä kysymys keskustelupalstaseinällä, jossa ei kyse ole mistään online-chatista. Jenni on tuon keskustelun ainoa fiksu ihminen. Jos joku Pauliina saa kritiikkiä siitä että kyslee noin tyhmiä, siitä ei pitäisi suuttua vaan ottaa opikseen. Sillähän ei oikeasti ole merkitystä mitä Jenni tykkää Pauliinasta tai Pauliina Jennistä tai kukaan kenestäkään, vaan siitä jatkaako Pauliina elämäänsä noin vapaana kaikesta opittavissa olevasta. Suurin osa ihmisistä ja feissarimokaajista taitaa olla tuota jälkimmäistä sorttia että ihmisen pittää pysyä yhtä tyhmänä kuin kaikki muutkin, mutta viisaammaksi Jenniksi ryhtyminen on kielletyä. Tästä ajattelutavasta on alkanut kaikkien historian tunnettujen menestyskulttuurien romahdus: minoalainen, roomalainen, espanjaiskolonialistinen ja jopa natsisaksalainen. Tyhmyys ja uskollisuus vallitsevalle maailmankatsomukselle on aina ollut ajattelemattoman enemmistön tapa murskata saavutetut yhteiskunnalliset rakenteet.
   Kylläpä sitä ollaan nyt niin fiksua:D On se jännä kun ihmisten pitää pienemmistäkin asioista saada joku kilpailu että tulee itselle parempi mieli

   Lainaa

  45. Tulos: -18 (18 ääntä)
   Virtanen: Taidat ymmärtää sarkasmin hieman väärin. Urpoksi haukkuminen on sitä? Mistä näitä ilkeitä ihmisiä oikein löytyy, jotka kuittaavat kirjoituksiaan sarkasmiksi ja huumoriksi. Ja muut ovat vain tyhmiä kun eivät ymmärrä.. Jep.
   sinulle sitten tiedoksi, että väsynyt puhui sarkasmista, muttei sarkasmilla. omallekkin kohdalle sattuu hyvin usein niin, että muut loukkaantuvat, kun eivät tunnista puheestani sarkasmista sävyä, toisinaan olen tietenkin vain röyhkeä, ja puhun hyvin suoraan. tällöin en käytä sarkasmia, niinkuin ei hänkään tämän kertaisessa kommentissaan.

   Lainaa

  46. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Thunder: Hyvä kun otit koulun oppimis tilanteen mukaan tähän! Sillä itse en ainakaan opettajalta halunnut kysyä yhtään mitään! Ensimmäinen luokanvalvojani piti minua niin nollana ja osaamattomana, väitti minun olevan aivovammainen vielä kaiken lisäksi! Ja tämän ansiosta olenkin opetellut ottamaan asioista selvää itse, enkä kysy apua juuri koskaan keneltäkään!
   Karmea opettaja sinulla on ollut. Joskus alalle eksyy ihmisiä, jotka tuntuvat inhoavan opettamista ja erityisesti lapsia. Lapsuuskaverini haki ensisijaisesti lääketieteelliseen, mutta pääsikin vain kasvatustieteelliseen tiedekuntaan. Hän valmistui jo vuosia sitten luokanopettajaksi, vaikka tunnusti minulle jo opiskelun alkuaikoina, ettei oikein pidä opettamisesta ja että hänen on vaikea sietää kakaroita.

   Lainaa

  47. Tulos: -7 (11 ääntä)
   Ruma Elsa: Karmea opettaja sinulla on ollut. Joskus alalle eksyy ihmisiä, jotka tuntuvat inhoavan opettamista ja erityisesti lapsia. Lapsuuskaverini haki ensisijaisesti lääketieteelliseen, mutta pääsikin vain kasvatustieteelliseen tiedekuntaan. Hän valmistui jo vuosia sitten luokanopettajaksi, vaikka tunnusti minulle jo opiskelun alkuaikoina, ettei oikein pidä opettamisesta ja että hänen on vaikea sietää kakaroita.
   Kyllä kyseinen opettaja lapsista piti, kunhan he mahtuivat hänen ahtaaseen muottiinsa, ongelma oli se, etten mahtunut hänen käsitykseensä tytöstä, sillä käyttäydyin yhtä levottomasti kuin pojat. :D

   Lainaa

  48. Tulos: -5 (13 ääntä)
   Blääblää: Mitä sitten vaikka Pauliina olisikin liian tyhmä selvittääkseen asiaa itse? Jos ei osaa / halua vastata asiallisesti, koska vituttaa vastata, niin voihan sitten olla vastaamattakin.
   Juu, mut mieti vaikka 3000 ihmisen ryhmää jossa jokainen vuorollaan kysyy saman tyhmän kysymyksen mihin on jo vastattu 2999 kertaa. Jossain vaiheessa saattaa ruveta tympimään.

   Lainaa

  49. Taulukoukku 26.11.2017 13:50
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Jimbo: Totta, mutta ilmeisesti Pauliina ON liian tyhmä tai laiska katsoakseen sitä koska kysyy yp:tä sen sijaan että katsoisi itse.
   Niin tai oikeasti halusi aloittaa keskustelun jostain asiasta ja siksi kysyi kuka on yp. Odotti, että joku kysyy, mitä asiaa on ylläpidolle.

   Lainaa

  50. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Tokasta tuli mieleen https://www.youtube.com/watch?v=1DRLERmK6WY

   Lainaa

  51. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Kala: Jennin vastaus olisi ollut asiallinen, jos hän olisi jättänyt siitä ensimmäisen virkkeen pois. Minuakin häiritsee tämä, kun vängätään töykeiden viestien muka olevan täysin asiallisia. Itsekin olen jossain foorumilla kysynyt apua, siis aloittelijana kokeneemmilta, ja jotkut vastaukset ovat olleet tätä muotoa: Huoh, eikö sitä voisi ihmiset ymmärtää että asia on *näin*, siis tässähän on kyse ihan alkeista jotka kaikkien kyllä pitäisi tietää, miten et tajua ettet voi tehdä asiaa *x*, koska sinun tilanteessasi pätee *y*? Puolet vastaavat tuolla tavalla ja puolet vastaavat asiallisella tavalla. Minä kiitän vastauksista ja huomautan, että töykeydet olisi voinut jättää vastauksista pois. Asiallisesti vastanneet käyttäjät sanovat samaa, että sainpas osakseni aloittelijavihamielisyyttä. Asiattomasti vastanneet alkavat – korostettujen nauruhymiöiden kera – pällistelemään, että miten voin valittaa siitä, että he tarjoavat minulle apua ongelmaani, ja että heidän viesteissäänhän ei ole yhtään mitään asiatonta eikä töykeää. Siis siinähän lukee aivan yläpuolella, kaikkien näkyvissä, mitä huohitteluita ja minun tietämättömyyteni kauhistelua he ovat niihin “asiallisiin” vastauksiinsa tunkeneet. Ne sellaiset voisi jättää sieltä tekstin lomasta poiskin. Mutta kun ei, kun on kivaa korostaa sitä, että jokin asia joka tuottaa toiselle ihmiselle päänvaivaa, on itselle aivan itsestäänselvyys.
   Tää on just tällaista miten esim. Kiusaaminen tapahtuu niin että siihen on vaikeaa puuttua.

   Lainaa

  52. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Sallan reagoinnista päätellen hänen lapsensa eivät nähtävästi todellakaan pukeudu siististi.

   Lainaa

  53. koivujatähti 27.12.2017 12:28
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   MissK: Eikö se siellä facebookissa asiaa kyselly? Näkyy siis käyvän facebookissa.
   Käy munkin äiti ja anoppi facebookissa, mutta ei ne tajua siitä yhtään mitään muuta kuin: "paina tykkää-napista" tai "kirjoita omalle seinälle kaikkien synttärionnittelut". Ei ne osaa lähettää viestiä kaverin seinälle. Ne eroaa vuoden välein facebookista, kun "se on ihan sekaisin". Sitten ne taas pyytää apua, kun pitäisi liittyä takaisin. (Ikää rouvilla 72 ja 66)

   Lainaa

  54. Tulos: -1 (1 ääni)
   Mie: Olisin tykännyt ticon ja/tai Jermun kommenteista, mutta en voi kun toisessa on 666 tykkäystä ja toisessa 444. Liian kaunista särjettäväksi yhdellä tykkäyksellä
   Älä huoli, ne on särjetty aikaa sitten.

   Lainaa

  55. Poropietari haukka 24.7.2020 12:38
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Sössö: Vittuilu on tyylikkäimmillään kun kohde ei tajua sitä.
   Ei. Ei sinne päinkään. Kuka tahansa osaa lätistä jotain mitä toinen ei ymmärrä. Piilovittuilu yms on lähinnä samaan verrattavissa kun oppilas näyttää keskisormea opettajalle tämän selän takana ja hihittää "onnistumistaan" kun ope ei nähnytkään. Vittuilun tarkoitus on saada vittuilun kohde vittuuntumaan. Niin se vaan on.

   Lainaa

  56. Kilpaileva sotilas 30.7.2021 12:10
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Tylsimys: Feissarimokat-commentoijat näyttää olevan aika lailla yhtä tyhmiä kun Pauliina.
   Onko tarkoituksesi itse todistaa väittämäsi oikeaksi, kun et osaa edes kirjoittaa suomea?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ylläpito, pikkujoulut, vaatteet, asiallinen, halventava