Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 61

Roskalava siirtyy netistä paikan päälle. Mikä voisikaan mennä pieleen?
Roskalavalla rapisee, osa 61

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 38 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1542 (1552 ääntä)
   Haluan tietää, että miten tässä kävi.

   Lainaa

  2. Tulos: +719 (727 ääntä)
   Tuliskohan jatkopäivitystä sunnuntaista?

   Lainaa

  3. Tulos: +838 (844 ääntä)
   Kuka ikinä on tän jutun tänne lähettänytkin, niin pitäkööt huoli, että pyytää Millalta myös päivityksen siitä miten tässä jupakassa kävi!

   Lainaa

  4. Mustalaisnaamio 17.10.2017 1:14
   Tulos: +698 (704 ääntä)
   Ei noihin koskaan ketään tule. Netissä on hyvä varailla, mutta nämä "Mulle toi tuoli, vai onko se pöytä" -varailijat on pääsääntöisesti niin laiskaa porukkaa, ettei kukaan vaivaudu paikalle katsomaan. Ja jos joku saapuukin paikalle, niin ilmaiseksi saadulla tavaralla pitää olla vähintään 10 vuoden takuu ja kotiinkuljetus kaupanpäälle.

   Lainaa

  5. Lunalovegood 17.10.2017 1:19
   Tulos: +298 (312 ääntä)
   Mukana! T&J

   Lainaa

  6. Mustalaisnaamio 17.10.2017 1:29
   Tulos: +95 (123 ääntä)
   T&J

   Lainaa

  7. Tulos: +299 (311 ääntä)
   Kukaan ei löytänyt paikalle sunnuntana kello 18, kun ei ollu annettu osoitetta.

   Lainaa

  8. Tulos: +52 (56 ääntä)
   Eija kertoi totuuden.

   Lainaa

  9. Tulos: +7 (31 ääntä)
   T&J

   Lainaa

  10. Tulos: +318 (332 ääntä)
   Olisipa ihanaa kerrankin voittaa, niin tarpeeseen tulisi tämä! T&J

   Lainaa

  11. Tulos: +151 (223 ääntä)
   Mikä vittu ihmisiä vaivaa? Tietokoneet ja kännykät tekee ihmisistä tyhmiä. Onhan se todettu jo koulussa, kun jengin luku- ja kirjoitustaito heikentenyt älylaitteiden takia. Mut jos ei ymmärrä mitä myyjä sanoo useampaan kertaan, niin ei voi toivoa kuin luonon karsintaa jossa tyhmät karsiutuis pois.

   Lainaa

  12. Omituinen höpöttäjä 17.10.2017 7:09
   Tulos: +98 (110 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Ei noihin koskaan ketään tule. Netissä on hyvä varailla, mutta nämä “Mulle toi tuoli, vai onko se pöytä” -varailijat on pääsääntöisesti niin laiskaa porukkaa, ettei kukaan vaivaudu paikalle katsomaan. Ja jos joku saapuukin paikalle, niin ilmaiseksi saadulla tavaralla pitää olla vähintään 10 vuoden takuu ja kotiinkuljetus kaupanpäälle.
   Naapuri piti kotikirppiksen ja ilmoitteli siitä, muuton yhteydessä. Oli että myydään ja myös annetaan. Myytävät olivat pääasiassa lasten tavaroita, lasten itse myytäväksi antavia, joista rahat oli tarkoitus antaa lapsille. Muut olivat annetaan. Tulos: Muutama samassa rapussa asuva mummeli kävi kahvilla sekä omat kaverit, eroon pääsivät lähinnä niistä, mitä lapset möivät ja moni osti ne vain, koska oli niin hellyttävää kun lapset hankkivat itselleen rahaa myymällä omia tavaroitaan. Itsellä ei ollut tarvetta millekään tavaralle, joten ei käyty, mutta myöhemmin kysyttiin, että kannattaako, kun itsellä oli edessä sama tilanne. Päädyttiin sitten vain viemään kaikki käyttökelpoinen kierrätyskeskukseen.

   Lainaa

  13. King Arthur 17.10.2017 7:34
   Tulos: +309 (321 ääntä)
   Suomalaisten ahneus on pohjaton. Joskus maitonaamoina lähdettiin siskopuolen kanssa kirpparille myymään tavaraa. Kukonlaulun aikaan systeri haki myyntipöytää ja minä otin isoja jätesäkillisiä tavaraa auton takakontista niin siellä oli jo kärkkäimmät päätä myöten säkeissä huutamassa "mitä tää maksaa? Saanko viedä pois ihan vaan?". Itsellä oli kädet täynnä tavaroiden kanssa ja olis myyntipöytää tarvinnu alkaa laittaa niin siihen tulee joku aikuinen ihminen naama vääränä itkemään että "hei noi ottaa suoraan säkeistä, eihän saa penkoa? Minäkin sit pengon kun parhaat vievät!". Olin 15-vee ja aika hämilläni.

   Lainaa

  14. King Arthur 17.10.2017 7:37
   Tulos: +397 (411 ääntä)
   Onneksi vanhuksen asunnossa ei näkyisi olevan yhtään ämpäriä. Pitäis soittaa puolustusvoimat hätiin.

   Lainaa

  15. Tulos: +149 (153 ääntä)
   Luetun ymmärtäminen taas täysi kymppi.

   Lainaa

  16. Tulos: -87 (105 ääntä)
   Siis onko mummo kuollut ja tällä tavalla vaan roinat jaellaan julkisesti pois vai mistä on kyse?

   Lainaa

  17. Tulos: +221 (223 ääntä)
   Eikös Tampereella ollu joku joukkotappelu vähän aikaa sitten...?

   Lainaa

  18. Tulos: +190 (196 ääntä)
   ilmo: Siis onko mummo kuollut ja tällä tavalla vaan roinat jaellaan julkisesti pois vai mistä on kyse?
   Kyllä, yleensä näitä järjestetään kun asukkaasta aika jättää tai on aika siirtyä palvelukotiin jossa kalusteet tulee ns. talon puolesta eikä kaikelle vanhalle ole säilytystilaa. Ilmaiseksi pois antaminen on vanhukselle/perillisille helpompaa ja halvempaa kuin omalla kustannuksella kierrätyskeskukseen/kaatopaikalle toimittaminen.

   Lainaa

  19. Tulos: -91 (119 ääntä)
   King Arthur: Suomalaisten ahneus on pohjaton. Joskus maitonaamoina lähdettiin siskopuolen kanssa kirpparille myymään tavaraa. Kukonlaulun aikaan systeri haki myyntipöytää ja minä otin isoja jätesäkillisiä tavaraa auton takakontista niin siellä oli jo kärkkäimmät päätä myöten säkeissä huutamassa “mitä tää maksaa? Saanko viedä pois ihan vaan?”. Itsellä oli kädet täynnä tavaroiden kanssa ja olis myyntipöytää tarvinnu alkaa laittaa niin siihen tulee joku aikuinen ihminen naama vääränä itkemään että “hei noi ottaa suoraan säkeistä, eihän saa penkoa? Minäkin sit pengon kun parhaat vievät!”. Olin 15-vee ja aika hämilläni.
   Maitonaamoina??

   Lainaa

  20. Tulos: +82 (86 ääntä)
   Omituinen höpöttäjä: Naapuri piti kotikirppiksen ja ilmoitteli siitä, muuton yhteydessä. Oli että myydään ja myös annetaan. Myytävät olivat pääasiassa lasten tavaroita, lasten itse myytäväksi antavia, joista rahat oli tarkoitus antaa lapsille. Muut olivat annetaan. Tulos: Muutama samassa rapussa asuva mummeli kävi kahvilla sekä omat kaverit, eroon pääsivät lähinnä niistä, mitä lapset möivät ja moni osti ne vain, koska oli niin hellyttävää kun lapset hankkivat itselleen rahaa myymällä omia tavaroitaan. Itsellä ei ollut tarvetta millekään tavaralle, joten ei käyty, mutta myöhemmin kysyttiin, että kannattaako, kun itsellä oli edessä sama tilanne. Päädyttiin sitten vain viemään kaikki käyttökelpoinen kierrätyskeskukseen.
   Meillä toimi muutossa hyvin, kun laitettiin toriin ilmoitukset kaikesta ylimääräisestä tavarasta, että saa ilmaiseksi hakea. Kaikki haettiin kahden seuraavan päivän aikana ja moni otti vielä samalla hakureissulla jotain muutakin tarpeellista mukaan, mitä ei oltu ehditty vielä edes ilmoittaa. Pienempi vaiva oli näpsiä kännykällä kuvat kaikesta, näpytellä nopeat ilmoitukset ja vain odottaa, että ihmiset tulevat itse hakemaan, kuin vuokrata auto ja lähteä erikseen kierrätyskeskukseen. Oli muutenkin kiva nähdä, että kaikki meni ihan tarpeeseen. :)

   Lainaa

  21. King Arthur 17.10.2017 10:10
   Tulos: +150 (160 ääntä)
   Hahhah!: Maitonaamoina??
   Kiertoilmaisu nuorelle henkilölle. Maitoviikset naamalla ja korvantaukset märkinä. Kakaroita.

   Lainaa

  22. Tulos: +97 (105 ääntä)
   Minun 3 vuotias koiranpentu niin arvostaisi tätä 100 kilon karkkikasaa! T&J

   Lainaa

  23. Tulos: +137 (147 ääntä)
   Hommahan meni niin, että paikalle tuli joku valittamaan siitä, kuinka kaikki laittavat aloittajalle yksityisviestiä (ettei kukaan varmastikaan nyt varaa mitään, vaan että kaikki on vapaata riistaa!). Suurin osa oli kuitenkin laittanut yksityisviestillä vain osoitekyselyitä, mutta siitähän tämä mielensäpahoittaja ei välittänyt, mikä toi tilanteeseen oman huumorinsa. Lopulta kuitenkaan mitään ei annettukaan pois, vaan omaiset päättivät pitää tavarat ja asuntoon muutti joku toinen sukulainen.

   Lainaa

  24. Tulos: +179 (181 ääntä)
   Jatkokertomusta kaipaaville kerrottakoon, että Milla perui koko jutun lauantain puolella. Kommenttinsa mukaan perikunta olikin halunnut perua kämpän tyhjäämisen ja asuntoon muuttaisikin joku toinen vanhempi sukulainen.

   Lainaa

  25. Tulos: +9 (27 ääntä)
   Onneksi kippaan aina kaiken itselleni arvottoman ja myyntiarvoltaan alle 50 € arvoisen kaman suoraan Sortti asemalle, säästyy tällaiselta arvonnalta. Onnistuu helposti ja kivasti, kun omistaa ison pakettiauton ja kunnollisen peräkärryn.

   Lainaa

  26. Tulos: +78 (82 ääntä)
   Jos ihmiset repii perseensä jo ilmaisista ämpäreistä, niin tuolla olis varmaan tullu jo kuolonuhreja.

   Lainaa

  27. Tulos: +64 (66 ääntä)
   King Arthur: Suomalaisten ahneus on pohjaton. Joskus maitonaamoina lähdettiin siskopuolen kanssa kirpparille myymään tavaraa. Kukonlaulun aikaan systeri haki myyntipöytää ja minä otin isoja jätesäkillisiä tavaraa auton takakontista niin siellä oli jo kärkkäimmät päätä myöten säkeissä huutamassa “mitä tää maksaa? Saanko viedä pois ihan vaan?”. Itsellä oli kädet täynnä tavaroiden kanssa ja olis myyntipöytää tarvinnu alkaa laittaa niin siihen tulee joku aikuinen ihminen naama vääränä itkemään että “hei noi ottaa suoraan säkeistä, eihän saa penkoa? Minäkin sit pengon kun parhaat vievät!”. Olin 15-vee ja aika hämilläni.
   Lähes samanlainen kokemus täällä. Kaverin kanssa mentiin kirpoukselle myymään leluja sun muuta joskus 13-14 vuotiaina. Siinä kun purettiin pusseja myyntipöytään niin porukka siis aikuiset ihmiset tuli ja vei suunnilleen käsistä jotain barbie nukkeja ja my little poneja.

   Lainaa

  28. Tulos: -82 (120 ääntä)
   Ruvik: Jos ihmiset repii perseensä jo ilmaisista ämpäreistä, niin tuolla olis varmaan tullu jo kuolonuhreja.
   En oo ikinä tajunnut tätä ämpärivitsiä. Eiköhän ihmiset jonota sitä ämpärin sisältöä eikä niitä ämpäreitä? Luulisin ainakin?

   Lainaa

  29. Tulos: -2 (52 ääntä)
   Ulrika: Lähes samanlainen kokemus täällä. Kaverin kanssa mentiin kirpoukselle myymään leluja sun muuta joskus 13-14 vuotiaina. Siinä kun purettiin pusseja myyntipöytään niin porukka siis aikuiset ihmiset tuli ja vei suunnilleen käsistä jotain barbie nukkeja ja my little poneja.
   Yleensä tyypit harmistuu jos EI saa tavaroitansa myydyksi...

   Lainaa

  30. Tulos: +82 (92 ääntä)
   Lunalovegood: Mukana! T&J
   Mukana! Tarviin tosiaan tän koska Mulla on 3 eri syöpää ja 15 lasta ja velkoja joka paikkaan tuhansia euroja. Enkä ole koskaan saanut mitään eikä kukaan rakasta mua... Yhyyy....

   Lainaa

  31. Tulos: +84 (88 ääntä)
   Mä laitoin aikanaan samanlaisen viestin. Kanssa oli hirveesti kysely ja av yv varailuja. Sanoin vaan, että saa tulla sitten paikan päälle itse katsomaan, ottamaan yms. Loppujen lopuksi kukaan ei tullut paikalle sovittuna aikana.

   Lainaa

  32. Tulos: -29 (63 ääntä)
   No ei kannata ihmetellä ettei ketään näy hakemaan tavaroita. Kuka hullu lähtee jonkun roinan takia kilpajuoksuun mahdolliesti ihan turhaan. Mä en ainakaan mene hakeen mitään ilmasta rojua jossen tiedä, että se todella on mua siellä odottamassa. Onneks meijän kunnan roskalava ryhmässä kilpajuoksujen järjestäminen on kielletty.

   Lainaa

  33. Arkkienkeli 17.10.2017 19:49
   Tulos: -20 (44 ääntä)
   EvilDevil: Mikä vittu ihmisiä vaivaa? Tietokoneet ja kännykät tekee ihmisistä tyhmiä. Onhan se todettu jo koulussa, kun jengin luku- ja kirjoitustaito heikentenyt älylaitteiden takia. Mut jos ei ymmärrä mitä myyjä sanoo useampaan kertaan, niin ei voi toivoa kuin luonon karsintaa jossa tyhmät karsiutuis pois.
   Kirjoitustaitosi eivät oikein puolla argumenttiasi.

   Lainaa

  34. Tulos: +70 (80 ääntä)
   Lanttu: En oo ikinä tajunnut tätä ämpärivitsiä. Eiköhän ihmiset jonota sitä ämpärin sisältöä eikä niitä ämpäreitä? Luulisin ainakin?
   Kyseessä on tosiaan tyhjä, 10 litran muoviämpäri. Me suomalaiset ollaan vähän erikoisia, mut ei se mitään. :D

   Lainaa

  35. Tulos: +69 (71 ääntä)
   Rölli: Kyseessä on tosiaan tyhjä, 10 litran muoviämpäri. Me suomalaiset ollaan vähän erikoisia, mut ei se mitään.
   Ilmainen? Mistä näitä saa?

   Lainaa

  36. Tulos: +39 (39 ääntä)
   King Arthur: Onneksi vanhuksen asunnossa ei näkyisi olevan yhtään ämpäriä. Pitäis soittaa puolustusvoimat hätiin.
   Tuohan onkin hyvä idea. Moni on sanonut, että ei tuonne lopulta kukaan tulekaan, joten ilmoittaa, että ”kymmenelle ensimmäiselle ilmainen ämpäri!”. Toki saa varautua vastailemaan sitten kyselyihin niistä tyyliin: Väri? Sopiiko mun sisustukseen? Mitat? Meneekö varmasti päähän? Onko gerbiilitalous? ymym.

   Lainaa

  37. Tulos: -27 (31 ääntä)
   Huvittavaahan tässä on se, että asun Tampereen Peltolammilla.

   Lainaa

  38. Tulos: -4 (24 ääntä)
   Joo-o, tyypit olis voinu huomata aikasemmista kommenteista että lisätietoja ei heru eikä varauksia tehdä, mutta oikeesti. En itse ainakaan lähtisi rämpimään toiselle puolelle kaupunkia saatika sitten kauemmas vaan siksi että, jos hyvin käy, siellä SAATTAISI vielä olla jäljellä pöytä, joka SAATTAISI sopia mun keittiöön, paitsi että paikan päällä huomaankin että sen jalat on jonkun tuholaisen syömät. Tämän takia musta on ihan ymmärrettävää että jotkut haluais varata/kysellä lisätietoja jostain tuotteesta, sen sijaan että vaan eksyy paikalle ja toivoo että kaikki menee niin kuin strömsössä. Ymmärrän myös, ettei kaikki jaksa nähdä sitä vaivaa että ottaa jokasesta annettavasta tavarasta kuvan ja kaikki mahdolliset mitat ja kertoo vielä koko käyttöhistorian, mutta jos ei mitään infoja anna ja vaan odottaa että joku tulee jostain peräkorvesta hakemaan ni en tiedä onko niin ihme sitten jos ei kovin moni halua tulla. Ja joo, hupivarailijat ja muut "oota kysyn viikon päästä kummin kaiman mielipidettä jos muistan" -ihmiset on tyhmiä ja rasittavia, mutta mun mielestä on rasittavaa myös se, että monilla kirppareilla ihmiset yrittää myydä tai antaa tavaraa ilman kuvia ja kuvailuja ja sitten tuohtuu hirveesti kun ihmiset ei saavukaan kilvan hyvää hyvyyttään hakemaan sikaa säkissä. Hmmmm taisin eksyä sivuraiteille...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, kirpputori, kirppis, kirppari, roskalava, varaus, tyhjennys