Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Myydään koira

Ensimmäinen vaatimus: Sinun tulee olla rikas.
Myydään koira

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 50 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +707 (727 ääntä)
      Nyt on tuo Feissarimokien sureva "älä jätä minua yksin" -mopsi osuvampi kuin koskaan!

      Lainaa

    2. fjdghdfglhfdsg 17.10.2017 0:28
      Tulos: -521 (771 ääntä)
      KUOLEMA LYTTYKUONOILLE JA NIIDEN KANNATTAJILLE!

      Lainaa

    3. Yökyöpeli 17.10.2017 0:31
      Tulos: +168 (200 ääntä)
      Kristian...

      Lainaa

    4. Tulos: +309 (347 ääntä)
      Kommenttien surullinen mopsi kyllä iski tunteisiin tuon viimeisen jutun jälkeen. :(

      Lainaa

    5. Mustalaisnaamio 17.10.2017 1:16
      Tulos: -335 (449 ääntä)
      Kristian on ÄIJÄ!!

      Lainaa

    6. Mustalaisnaamio 17.10.2017 1:18
      Tulos: +981 (1001 ääntä)
      Myydään moottorivikainen auto remonttitaitoiselle. Hinta on vähän kalliimpi kuin uuden vastaavan, koska haluan olla varma, että ostajalla on varaa korjata tämä.

      Lainaa

    7. Tulos: +673 (681 ääntä)
      Eiköhän se "huonontunut taloudellinen tilanne" ole se syy miksi koira on kallis..

      Lainaa

    8. Mustalaisnaamio 17.10.2017 1:31
      Tulos: +212 (230 ääntä)
      Hauskan näköinen hauva kyllä. Toivottavasti saa hyvän kodin.

      Lainaa

    9. Tulos: -294 (370 ääntä)
      Olipas ikävä ajoitus tällaiselle mokalle. Uskon että valtaosa suomalaisista toipuu vieläkin siitä järkytyksestä mikä seurasi, kun itävallassa vihreät putosivat pois parlamentista. Sitten joutuu lukemaan ihmisistä jotka käyttävät eläimiä taloudellisesti hyväksi. Järkyttävää. :(

      Lainaa

    10. Tulos: -60 (140 ääntä)
      Eiköhän mopsin myyjän suurempi syy myyntiin ole se thaimaahan muutto ja muka hyvä vitsi sitten toi huorat

      Lainaa

    11. Tulos: +295 (301 ääntä)
      "Heikentynttä taloudellista tilannetta" helpottaa jo se, että koiran ylipäätään saa uuteen kotiin, sillä silloin siihen lakkaa menemästä kuluja. Todella naurettavaa yrittää vielä itse hyötyä noin paljon koirasta luopumisesta, ihan sydäntä kirpaisee näin koiran omistajana. Tärkeintä on että uusi koti on hyvä, ei että saa rahaa käteen. : (

      Lainaa

    12. King Arthur 17.10.2017 7:24
      Tulos: +143 (157 ääntä)
      Voi Isabella, tule meille asumaan. :(

      Lainaa

    13. Tulos: -148 (206 ääntä)
      Ekassa mokassa aloittaja on sairas eli on vähän mautonta että tämä levisi suljetusta ryhmästä tännekin... :( aiemminkin ollut vastaavia tempauksia

      Lainaa

    14. Tulos: +33 (63 ääntä)
      Jos eläimellä on erikoisruokavalio niin eiköhän se ole selvää, että kuluja tulee olemaan enemmän. Tiedän tämän satavasrmasti kahden erikoisruokavaliota noudattavan kissan kanssa.

      Lainaa

    15. Tulos: -79 (177 ääntä)
      Huoh: Olipas ikävä ajoitus tällaiselle mokalle. Uskon että valtaosa suomalaisista toipuu vieläkin siitä järkytyksestä mikä seurasi, kun itävallassa vihreät putosivat pois parlamentista. Sitten joutuu lukemaan ihmisistä jotka käyttävät eläimiä taloudellisesti hyväksi. Järkyttävää.
      Minä nautin siitä sunnattomasti, että putosivat :)

      Lainaa

    16. Tulos: +202 (212 ääntä)
      Eka sai koiransa myytyä muistaakseni 200egen hintaan. Oli osannu ostajalle sanoo ettei suklaata ja rusinoita saa antaa. Ohjeeksi oli myös johonkin vaivaan käskenyt antaa kahvia. Kuulin hänen ystävältään.

      Lainaa

    17. niinpäniin 17.10.2017 10:57
      Tulos: +124 (128 ääntä)
      Moi vaan: Ekassa mokassa aloittaja on sairas eli on vähän mautonta että tämä levisi suljetusta ryhmästä tännekin… aiemminkin ollut vastaavia tempauksia
      Eihän tuo missään suljetussa ryhmässä ollut vaan ihan ton ihmisen omalla seinällä...

      Lainaa

    18. Tulos: +172 (174 ääntä)
      Minulla on koulutettu metsästyskoira. Myyn sen eteenpäin 15000€ koska haluan olla varma, että perheellä on varaa autoon.

      Lainaa

    19. Tulos: +66 (178 ääntä)
      Hahhah!: Minä nautin siitä sunnattomasti, että putosivat
      Miksi nauttia siitä että ympäristö paskotaan? Todella epäisänmaallista tavoitella luonnon tuhoutumista ihan vain siksi että sitten voi olla vahingoniloinen pitkätukka hipeille.

      Lainaa

    20. Uuteen kotiin.. 17.10.2017 12:26
      Tulos: +144 (146 ääntä)
      Myydään 2001v. Opel Astra. 15.500€ Autossa on sen verran paljon vikaa että ostajalla täytyy olla riittävästi rahaa sen jatkuvaan korjaamiseen.

      Lainaa

    21. Tulos: +16 (90 ääntä)
      Moi vaan: Ekassa mokassa aloittaja on sairas eli on vähän mautonta että tämä levisi suljetusta ryhmästä tännekin… aiemminkin ollut vastaavia tempauksia
      Tuo koirajuttu oli hänen omassa profiilissaan julkisena, ei ryhmässä.. Mutta samaa ihmettelin, että miksi on pitänyt lähettää tuo tänne. Kuitenkin on selkeästi huomattavissa, että hän ei ole ns. keskivertoaikuisen tasolla ja vaikka koko koirahomma olikin huvittava, niin ei kuulu tänne. Koira sai muuten lopulta uuden kodin 200 eurolla! :) Toivottavasti sai elinikäisen kodin.

      Lainaa

    22. Tulos: -15 (129 ääntä)
      Sekaani: Miksi nauttia siitä että ympäristö paskotaan? Todella epäisänmaallista tavoitella luonnon tuhoutumista ihan vain siksi että sitten voi olla vahingoniloinen pitkätukka hipeille.
      Vihreiden toimintahan vain edistää sitä ympäristön paskomista, esimerkiksi ydinvoiman vastustaminen on ehkä haitallisinta mitä luonnolle voi tehdä. Tunteilla "ajattelevia" kettutyttöjä jotka tekee typerillä tempauksillaan luonnolle pääasiassa vain haittaa ei kannata sotkea todellisiin luonnonsuojelijoihin.

      Lainaa

    23. Tulos: +46 (56 ääntä)
      Tuolla nimettömällä aloittajalla ei ole ihan kaikki muumit kanootissa, jos tiedätte mitä tarkoitan. Että sikäli hänen kanssaan julkisesti jankkaaminen lienee melko turhaa. Toki noin muuten hyvä jos koira pääsee parempaan kotiin.

      Lainaa

    24. LaihaValkoinenHerttua 17.10.2017 16:38
      Tulos: -39 (69 ääntä)
      Violetti täti vaikuttaa jollakin tavalla suhteellisuudentajun ja terveen järjen kadottaneelta persoonalta, mutta näitä tuohtuneita kommentteja lukiessa en ymmärrä miksi koirasta luopuessa siitä ei saisi hyötyä myös rahallisesti. Toki hyvä koti tulee olla etusijalla, mutta ei kai se rahallisen hyödyn tavoittelu ole yksiselitteisesti väärin. Monilla ihmisillä on esimerkiksi taloudellinen tilanne äkillisesti muuttunut, vaikkapa työttömyyden tai sairauden takia ja silloin lemmikki voi olla yksi asia josta on pakko luopua. Minä en ymmärrä niitä ihmisiä, joilla on viisi vilja-allergista villakoiraa ja jotka sitten valittavat, kuinka tuilla eläminen on niin tiukkaa ja rahat eivät meinaa riittää. Koira on yleensä rahalla hankittu, joten onko väärin myös saada rahaa sen myynnistä? Vaikka koira olisi paras ystävä ja perheenjäsen, on se myös rahalla ostettua omaisuutta.

      Lainaa

    25. Hepomiesten tietotoimisto 17.10.2017 17:56
      Tulos: -8 (8 ääntä)
      Hahhah!: Jos eläimellä on erikoisruokavalio niin eiköhän se ole selvää, että kuluja tulee olemaan enemmän. Tiedän tämän satavasrmasti kahden erikoisruokavaliota noudattavan kissan kanssa.

      Lainaa

    26. Tulos: +8 (42 ääntä)
      Vihreäthän ovatkin ainoita, joita ympäristön hyvinvointi on tärkeää.. Tänä päivänä ovat varmasti 90% ensimmäisen maailman pallontallaajista tärkeitä myös luonnonarvot, kiitos luonnonsuojelijoille. Puolueen arvot voivat muuten olla ihan oman katsomuksen kumoavia. Demokratia.

      Lainaa

    27. Tulos: +20 (118 ääntä)
      Sekaani: Miksi nauttia siitä että ympäristö paskotaan? Todella epäisänmaallista tavoitella luonnon tuhoutumista ihan vain siksi että sitten voi olla vahingoniloinen pitkätukka hipeille.
      Ei vihreät ole mitenkään erityisesti luonnon asialla. Kyseessä on kaupunkilaisten hörhöpuolue, joka luulee tietävänsä jotain luonnosta.

      Lainaa

    28. Tulos: +57 (59 ääntä)
      Dipoli: Minulla on koulutettu metsästyskoira. Myyn sen eteenpäin 15000€ koska haluan olla varma, että perheellä on varaa autoon.
      eikä se osaa haukkua kun auton kyydistä?

      Lainaa

    29. Tulos: +76 (88 ääntä)
      LaihaValkoinenHerttua: Koira on yleensä rahalla hankittu, joten onko väärin myös saada rahaa sen myynnistä? Vaikka koira olisi paras ystävä ja perheenjäsen, on se myös rahalla ostettua omaisuutta.
      No tommosesta sekarotusesta rakista ei ole varmasti maksettu juuri mitään, ja toisekseen koiran arvo on suurimmillaan (pl. koirat joilla on joku oikea käyttöarvo) pentuna, kun roskaväki ei ole ehtinyt pilata sitä jättämällä kouluttamatta. Jos omistaja on joku mt-potilas niin ties millaista tuhoa on tehnyt koiralle henkisesti ja fyysisesti, jos juottaa sille kahvia niinku joku kommentoija sanoi. Suututtaa niin sairaasti kun ihmisten pitää leikkiä eläimillä. Koira-ajokortti Suomeen ja tarkastaja, joka käy takavarikoimassa luvattomat piskit pois, niin loppuu tuo pelleily.

      Lainaa

    30. Tulos: +43 (53 ääntä)
      "Miten vähävarainen voi ruokkia koiran?", kysyy violetti täti. No, kun kuvan kämppää taustalta katsoo, niin ei tuo kovin varakkaan asunnolta näytä itselläänkään. Että sikäli ihan turha esittää, olisi vaan suoraan sanonut, että hinta on kova koska tarvitsen rahaa. Oli miten sairas hyvänsä.

      Lainaa

    31. Tulos: +72 (74 ääntä)
      Hahe: Eka sai koiransa myytyä muistaakseni 200egen hintaan. Oli osannu ostajalle sanoo ettei suklaata ja rusinoita saa antaa. Ohjeeksi oli myös johonkin vaivaan käskenyt antaa kahvia. Kuulin hänen ystävältään.
      Hyvä että koira pääsi uuteen kotiin. Oli tuo ihminen aiemmin kirjoitellut useita kertoja kuinka inhoaa koiria ja niistä aiheutuvaa vaivaa ja miten tuo myytävä koira on tyhmä ja ilkeä, eikä haluaisi pitää huolta siitä. Että taitaa myynnin taustalla olla ihan muut asiat... Jossain vaiheessa oli antamassa koiraa ystävälleen. En tiedä mihin tuo kuvio sitten kaatui.

      Lainaa

    32. LaihaValkoinenHerttua 18.10.2017 0:26
      Tulos: -13 (61 ääntä)
      Apina: No tommosesta sekarotusesta rakista ei ole varmasti maksettu juuri mitään, ja toisekseen koiran arvo on suurimmillaan (pl. koirat joilla on joku oikea käyttöarvo) pentuna, kun roskaväki ei ole ehtinyt pilata sitä jättämällä kouluttamatta. Jos omistaja on joku mt-potilas niin ties millaista tuhoa on tehnyt koiralle henkisesti ja fyysisesti, jos juottaa sille kahvia niinku joku kommentoija sanoi. Suututtaa niin sairaasti kun ihmisten pitää leikkiä eläimillä. Koira-ajokortti Suomeen ja tarkastaja, joka käy takavarikoimassa luvattomat piskit pois, niin loppuu tuo pelleily.
      Minuakin suututtaa se, että koiran omistajaksi sopimattomat ihmiset hankkivat niitä. Mutta eikö olekin vielä surullisempaa, että vanhemmiksi sopimattomat ihmiset hankkivat lapsia? Lapsi-ajokorttia kehiin! Toisekseen koiran pito kaupungissa pitäisi kieltää.Yksikään koira ei viihdy autojen seassa likaisessa ilmassa asfaltille kakkien. Mutta niin ne itsekkäät ihmiset vaan pakottavat koiraparkoja kärsimään kaupunkiolosuhteissa. Se jos mikä on väärin.

      Lainaa

    33. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Välillä mietin näitä päättömiä hintoja tsekkaillessa et elääkö joku vieläkin markka-aikaa. Mutta ei kai nyt enää 17 vuoden jälkeen

      Lainaa

    34. Tulos: +32 (34 ääntä)
      Hahe: Eka sai koiransa myytyä muistaakseni 200egen hintaan. Oli osannu ostajalle sanoo ettei suklaata ja rusinoita saa antaa. Ohjeeksi oli myös johonkin vaivaan käskenyt antaa kahvia. Kuulin hänen ystävältään.
      Ööö.. no hyvä että sai koiransa myytyä, sillä huono koti olisi ollut.

      Lainaa

    35. Tulos: +60 (70 ääntä)
      Moi vaan: Ekassa mokassa aloittaja on sairas eli on vähän mautonta että tämä levisi suljetusta ryhmästä tännekin… aiemminkin ollut vastaavia tempauksia
      Ei jokaista päästään pipiä tai vammasta tartte pumpulissa pitää. Osa on ihan fiksuja ja lopuista tulee Euroviisuesiintyjiä.

      Lainaa

    36. Saku Nauriskäki 18.10.2017 10:17
      Tulos: +51 (53 ääntä)
      Helli: Oli tuo ihminen aiemmin kirjoitellut useita kertoja kuinka inhoaa koiria ja niistä aiheutuvaa vaivaa ja miten tuo myytävä koira on tyhmä ja ilkeä, eikä haluaisi pitää huolta siitä.
      Koira ei ole tyhmä eikä ilkeä, ainoastaan sen omistaja, joka luulee että koira on ajatustenlukija.

      Lainaa

    37. Koiranomistaja 18.10.2017 19:06
      Tulos: +32 (32 ääntä)
      Tietääkö kukaan mitä rotuja ylemmässä koirassa on ja minkä ikäinen? Itselläni samannäköinen koira, 4v, ja samassa pentueessa oli Bella niminen narttu. Koirat maksoivat vajaa 200e ja jotkut pennut ilmeisesti poukkoilleet omistajalta toiselle.

      Lainaa

    38. Tulos: +18 (20 ääntä)
      : Välillä mietin näitä päättömiä hintoja tsekkaillessa et elääkö joku vieläkin markka-aikaa. Mutta ei kai nyt enää 17 vuoden jälkeen
      15 vuoden, tarkoitat. Suomen markka vaihdettiin euroon helmikuussa 2002.

      Lainaa

    39. Tulos: -29 (43 ääntä)
      "Tämä vammainen elukka on hei tosi erityinen ja siksi kallis" Oi jes hieno homma! Mikä siinä on niin vaikeaa viedä piikille?

      Lainaa

    40. Tulos: -19 (27 ääntä)
      Se on vain koira

      Lainaa

    41. Tulos: +41 (43 ääntä)
      Myydään koira joka tuhoaa asunnosta yksin ollessaan kaiken. Repii sängyt, patjat, verhot, vaateet ja jyrsii seiniin reikiä, puree johdot, kaukosäätimet jne. Hintaa pyydän 100.000€, sillä tätä ei todellakaan voi köyhä pitää ja haluan varmistaa että pääsee kotiin, jossa on varaa korjata sen tuhoja ja ostaa uutta tuhottavaa tilalle.

      Lainaa

    42. Tulos: +16 (20 ääntä)
      TT: “Tämä vammainen elukka on hei tosi erityinen ja siksi kallis” Oi jes hieno homma! Mikä siinä on niin vaikeaa viedä piikille?
      Miksi koira pitäisi viedä piikille sen takia koska omistaja on siitä itse kasvattanut huonosti käyttäytyvän? Jos sulla ei ole kiinnostusta koiraan kouluttamiseen, älä ota sitä. Mikä siinä on niin vaikeaa ottaa selvää miten hoitaa koiraa?

      Lainaa

    43. Tulos: -6 (22 ääntä)
      Moi vaan: Ekassa mokassa aloittaja on sairas eli on vähän mautonta että tämä levisi suljetusta ryhmästä tännekin… aiemminkin ollut vastaavia tempauksia
      Niin, aloittaja tosiaan on sairas.. muslimiksi kääntynyt kehitysvammainen. Naimisissa jonkun lähi-idän ihmeen kanssa. Pthui!

      Lainaa

    44. Tulos: 0 (4 ääntä)
      Huoh: Olipas ikävä ajoitus tällaiselle mokalle. Uskon että valtaosa suomalaisista toipuu vieläkin siitä järkytyksestä mikä seurasi, kun itävallassa vihreät putosivat pois parlamentista. Sitten joutuu lukemaan ihmisistä jotka käyttävät eläimiä taloudellisesti hyväksi. Järkyttävää.
      No, eiköhän niitä eläimiä muutenkin melkolailla käytetä taloudellisesti hyväkseen, kun tutustut vaikka maito, liha, turkis, ratsastus yms palveluihin...... mutta toki itse mokan rahastushan on silttaa hölmöilyä :)

      Lainaa

    45. Tulos: +11 (13 ääntä)
      Yökyöpeli: Kristian…
      ...kerran teki jumalan..?

      Lainaa

    46. Tulos: +13 (13 ääntä)
      Mopsi myös kuolisi heti ensimmäisenä päivänä Thaimaassa lämpöhalvaukseen. Fiksua myydä pois.

      Lainaa

    47. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Aleskeli: Ei jokaista päästään pipiä tai vammasta tartte pumpulissa pitää. Osa on ihan fiksuja ja lopuista tulee Euroviisuesiintyjiä.
      Word!

      Lainaa

    48. Tulos: +4 (6 ääntä)
      LaihaValkoinenHerttua: Minuakin suututtaa se, että koiran omistajaksi sopimattomat ihmiset hankkivat niitä. Mutta eikö olekin vielä surullisempaa, että vanhemmiksi sopimattomat ihmiset hankkivat lapsia? Lapsi-ajokorttia kehiin! Toisekseen koiran pito kaupungissa pitäisi kieltää.Yksikään koira ei viihdy autojen seassa likaisessa ilmassa asfaltille kakkien. Mutta niin ne itsekkäät ihmiset vaan pakottavat koiraparkoja kärsimään kaupunkiolosuhteissa. Se jos mikä on väärin.
      Samalla logiikalla pitäis lapset kieltää kaupungeista.

      Lainaa

    49. Tulos: +8 (8 ääntä)
      No: Samalla logiikalla pitäis lapset kieltää kaupungeista.
      Kielletään kaupungit. Mutta samalla myös maaseudut, koska ei kovinkaan moni lapsi voi myöskään olla onnellinen ympäristössä, jossa ei ole mitään muuta tekemistä kuin kirjojen lukemista ja metsässä kävelemistä, kun viidentoista kilometrin säteellä ainoat aktiviteetintarjoajat ovat koulu ja Siwa. Yhtenäistetään kaikki asutetut alueet luonnon ehdoilla rakennetuiksi kaupunkipuistoiksi, joissa palvelut ovat lähellä ja multamaan nurmikkoa varjostaa vanhat jalot lehtipuut. Asfaltti kulkee ainoastaan muutamalla suurimmalla päätiellä.

      Lainaa

    50. Tulos: -1 (3 ääntä)
      fjdghdfglhfdsg: KUOLEMA LYTTYKUONOILLE JA NIIDEN KANNATTAJILLE!
      Kuolema sulle tonttu

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: koirat, kuva, sekaroituinen, mopsi, Thaimaa, ruokavalio, rokotukset