Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 43

Kun naapuri kutsuu itse itsensä kylään, oltiin sitten kotona tai ei.
Rakkaat naapurit, osa 43

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +731 (745 ääntä)
   Miten ne naapurit onki aina yhtä hulluja? Vissiin Suomen kansa on asettunu asumaan normaali-hullu-normaali -asetelmaan... Vanhempien ja isovanhempien naapurit on yhtiä sekopäitä, mutta hullun tätini naapurit ovat melkoisen mukavia.

   Lainaa

  2. Tulos: +502 (516 ääntä)
   Tapahtui viime vuonna kahden maissa

   Lainaa

  3. Tulos: +264 (282 ääntä)
   Olen aiemminkin kuullut näistä naapureista jotka käyvät omin luvin hakemassa pihalta lapion tai avonaisesta autotallista ruohonleikkurin lainaan, mutta tää naapuri on jo ihan omaa luokkaansa röyhkeydessään. Jos ko. herra muuttaisi Johannesburgiin ja jatkaisi moista käytöstä niin koko naapuruston iloiset turpakäräjät olisivat pian käynnissä.

   Lainaa

  4. Kaljumpi Spede Pasanen 17.10.2017 0:48
   Tulos: -313 (453 ääntä)
   Tuo Annan tilanne on syy, minkä takia Suomessa pitäisi saada puolustaa kotia ja tonttiaan tuliasein.

   Lainaa

  5. Tulos: +495 (573 ääntä)
   Kaljumpi Spede Pasanen: Tuo Annan tilanne on syy, minkä takia Suomessa pitäisi saada puolustaa kotia ja tonttiaan tuliasein.
   Että ammutaan kaikki humalaiset viinavarkaat? Nyt oli muuten vuoden kuningasajatus. Sehän on ihan loistava idea, että annetaan kaikille suomalaisille ase kotia. Mielellään vielä sarjatulta ampuva, niin ei jää kitumaan. Koska miksi ei?

   Lainaa

  6. Tulos: +155 (175 ääntä)
   Lapsena meillä on ollut hieman hullu/outo naapuri. Tosin se oli todella harmiton, koska se ilmeisesti pelkäsi ihmisiä niin paljon, että meni esim piiloon, jos käveltiin talon ohi tai juoksi vaikka kesken nurmikonleikkuun sisälle jos mentiin sisarusten kanssa pihalle.

   Lainaa

  7. Tulos: +385 (393 ääntä)
   Mun naapurit on kivoja... mutta sittenhän... oonko mä se hullu, piikki lihassa?

   Lainaa

  8. Tulos: +189 (197 ääntä)
   Toi Annan naapuritarina tuntuu eka niin oudolta että sitä miettii voiko olla ees totta, mutta toisaalta, alkoholisti voi olla aika arvaamaton tapaus siinä vaiheessa ku viinat on loppu ja himo on kova. Itelleki on tunkeutunu kotiin naapuri ihan pimeistä syistä, mutta ei se niin ihmeellistä loppujen lopuks ollu siinä vaiheessa kun selvis että epävakaudelle on ihan lääketieteellinen selitys.

   Lainaa

  9. Tulos: +129 (163 ääntä)
   Toivottavasti Anni muisti mainita kytillekin että se varastettu viina oli #pontikkaa.

   Lainaa

  10. King Arthur 17.10.2017 7:17
   Tulos: +182 (230 ääntä)
   Kaljumpi Spede Pasanen: Tuo Annan tilanne on syy, minkä takia Suomessa pitäisi saada puolustaa kotia ja tonttiaan tuliasein.
   Onneksi olkoon, nettikommentointisi perusteella olemme havainneet että sinä olet älyllisesti kelvollinen saamaan oleskeluluvan Yhdysvalloissamme! Tuuletetaan! Sinun ei tarvitse enää tehdä muuta kuin klikata ensimmäistä näkemääsi vilkkuvaa mainosbanneria!

   Lainaa

  11. Tulos: +143 (147 ääntä)
   Jotkut ovat muuttaneet huonojen naapurien vuoksi kymmenenkin kertaa. Pitääkin olla huonoa tuuria.

   Lainaa

  12. Tulos: -203 (259 ääntä)
   juuri: Että ammutaan kaikki humalaiset viinavarkaat? Nyt oli muuten vuoden kuningasajatus. Sehän on ihan loistava idea, että annetaan kaikille suomalaisille ase kotia. Mielellään vielä sarjatulta ampuva, niin ei jää kitumaan. Koska miksi ei?
   Jahas, sellainen vapauden vihaaja tällä kertaa. Aseen omistus/kantaminen/käyttö on ihmisoikeus. Joka päivä Suomen valtio rikkoo tätä oikeutta eväten kansalta oikeuden puolustaa henkeänsä, perhettä ja omaisuuttaan. Ei ole mitään pätevää syytä aserajoituksille.

   Lainaa

  13. Seppo Saviniemi 17.10.2017 8:40
   Tulos: +76 (94 ääntä)
   Tässä maassa ollaan totuttu siihen, että lähimpään naapuriin on se vähintään 5 km. Nyt kun on kerrostaloja ja omakotitalotkin lähellä toisiaan niin alkaahan se ahistamaan.

   Lainaa

  14. totuuden_torvi 17.10.2017 9:26
   Tulos: +84 (124 ääntä)
   Mäsä: Jotkut ovat muuttaneet huonojen naapurien vuoksi kymmenenkin kertaa. Pitääkin olla huonoa tuuria.
   Toisaalta tuossa vaiheessa voisi myös ajatella, että mitä jos se vika ei ollutkaan niissä naapureissa.

   Lainaa

  15. Jukka Kukkulan sukka 17.10.2017 9:33
   Tulos: -6 (50 ääntä)
   JS80: Toivottavasti Anni muisti mainita kytillekin että se varastettu viina oli #pontikkaa.
   Kuka sanoi, että kotitekoista?

   Lainaa

  16. Tulos: +25 (89 ääntä)
   Räkyttävät rakit ja kanta-astujat ovat kyllä hemmetin rasittavia kerrostaloissa. Jos ette usko niin kokekaa!

   Lainaa

  17. Tulos: +36 (50 ääntä)
   Seppo Saviniemi: Tässä maassa ollaan totuttu siihen, että lähimpään naapuriin on se vähintään 5 km. Nyt kun on kerrostaloja ja omakotitalotkin lähellä toisiaan niin alkaahan se ahistamaan.
   Se on helppo sanoa jos on sattunut saamaan hyvät naapurit jotka eivät mekasta arkiöisin.

   Lainaa

  18. Tulos: -53 (137 ääntä)
   kardemumma: Miten ne naapurit onki aina yhtä hulluja? Vissiin Suomen kansa on asettunu asumaan normaali-hullu-normaali -asetelmaan… Vanhempien ja isovanhempien naapurit on yhtiä sekopäitä, mutta hullun tätini naapurit ovat melkoisen mukavia.
   Niin, vain suomalaisethan ne huonosti kerrostaloissa käyttäytyvät. Voi kuule, kyllä se mamuperhe voi olla kaikista pahin. Järjestyssäännöistä ei pahemmin piitata, häätäminenkin lähes mahdotonta.

   Lainaa

  19. Tulos: +93 (115 ääntä)
   Kaljumpi Spede Pasanen: Tuo Annan tilanne on syy, minkä takia Suomessa pitäisi saada puolustaa kotia ja tonttiaan tuliasein.
   Annalle ei käynyt kuinkaan. Sua jäi vissiin harmittamaan, että juoppo ei kuollut.

   Lainaa

  20. King Arthur 17.10.2017 10:14
   Tulos: +128 (158 ääntä)
   Hahhah!: Niin, vain suomalaisethan ne huonosti kerrostaloissa käyttäytyvät. Voi kuule, kyllä se mamuperhe voi olla kaikista pahin. Järjestyssäännöistä ei pahemmin piitata, häätäminenkin lähes mahdotonta.
   Vähän piti yrittää ja ymmärtää asian vierestä mutta saithan sinä loukkaannuttua.

   Lainaa

  21. Tulos: +187 (201 ääntä)
   BernieBro: Jahas, sellainen vapauden vihaaja tällä kertaa. Aseen omistus/kantaminen/käyttö on ihmisoikeus. Joka päivä Suomen valtio rikkoo tätä oikeutta eväten kansalta oikeuden puolustaa henkeänsä, perhettä ja omaisuuttaan. Ei ole mitään pätevää syytä aserajoituksille.
   Entäs vapaus olla tulematta ammutuksi sekopäiden toimesta? Sinun unelmassasi sillä humalaisella viinavarkaallakin olisi ase, jolloin häntä ei noin vain korvasta pihalle taluteta.

   Lainaa

  22. Nuijalle duunia 17.10.2017 14:45
   Tulos: +56 (72 ääntä)
   Kaljumpi Spede Pasanen: Tuo Annan tilanne on syy, minkä takia Suomessa pitäisi saada puolustaa kotia ja tonttiaan tuliasein.
   Aha, siiskö ovien lukitseminen ei muka estäisi? Ja poliisiako ei voi kutsua? En koe tuliadeentarvetta

   Lainaa

  23. Nuijalle duunia 17.10.2017 14:46
   Tulos: +10 (20 ääntä)
   Nuijalle duunia: Aha, siiskö ovien lukitseminen ei muka estäisi? Ja poliisiako ei voi kutsua? En koe tuliadeentarvetta
   *tuliaseen* (Sorry, peukku halvaantunut mutta aivo toimii, ja ovi lukkiutuu avaimella.)

   Lainaa

  24. Hullut hoitoon 17.10.2017 15:46
   Tulos: +55 (67 ääntä)
   Pege: Toi Annan naapuritarina tuntuu eka niin oudolta että sitä miettii voiko olla ees totta, mutta toisaalta, alkoholisti voi olla aika arvaamaton tapaus siinä vaiheessa ku viinat on loppu ja himo on kova. Itelleki on tunkeutunu kotiin naapuri ihan pimeistä syistä, mutta ei se niin ihmeellistä loppujen lopuks ollu siinä vaiheessa kun selvis että epävakaudelle on ihan lääketieteellinen selitys.
   Mulla on ovet lukossa
   BernieBro: Jahas, sellainen vapauden vihaaja tällä kertaa. Aseen omistus/kantaminen/käyttö on ihmisoikeus. Joka päivä Suomen valtio rikkoo tätä oikeutta eväten kansalta oikeuden puolustaa henkeänsä, perhettä ja omaisuuttaan. Ei ole mitään pätevää syytä aserajoituksille.
   Ei, paitsi aseharrastajat, jotka pelkäävät koululaisia niin paljon että lähtevät niitä ampumaan. Tai pubin asiakkaita, kantrin ystäviä tms. Helpommin kotiaan puolustaa lukitsemalla ovet ja soittamalla poliisille. Niin me normaalit teemme.

   Lainaa

  25. Ei diskriminointia 17.10.2017 15:50
   Tulos: +13 (39 ääntä)
   Hahhah!: Niin, vain suomalaisethan ne huonosti kerrostaloissa käyttäytyvät. Voi kuule, kyllä se mamuperhe voi olla kaikista pahin. Järjestyssäännöistä ei pahemmin piitata, häätäminenkin lähes mahdotonta.
   Häätäminen onnistuu yhtä hyvin kuin sinun, mutta ongelmasi taitaa olla sama kuin heillä: puuttuva suomen kielen taito. Millä puolustat sitä, ettet kykene asioimaan isännöitsijän tai taloyhtiön kanssa suomeksi, tanokki?

   Lainaa

  26. Tulos: -74 (84 ääntä)
   Ei diskriminointia: Häätäminen onnistuu yhtä hyvin kuin sinun, mutta ongelmasi taitaa olla sama kuin heillä: puuttuva suomen kielen taito. Millä puolustat sitä, ettet kykene asioimaan isännöitsijän tai taloyhtiön kanssa suomeksi, tanokki?
   *Suomen kielen. Ensimmäinen virkekin muodostettu ihan päin vittua. Kaiken kukkuraksi keksit omia sanojakin, vielä. Voidaan tällä kertaa laskea aloittelijan virheisiin; ehkä sussa perfektionistin vikaa onkin, mutta matkaa on vielä siihen, että voit itseäsi hölmöksi tekemättä muille nillittää.

   Lainaa

  27. Tulos: +82 (88 ääntä)
   Voi pahus: *Suomen kielen. Ensimmäinen virkekin muodostettu ihan päin vittua. Kaiken kukkuraksi keksit omia sanojakin, vielä. Voidaan tällä kertaa laskea aloittelijan virheisiin; ehkä sussa perfektionistin vikaa onkin, mutta matkaa on vielä siihen, että voit itseäsi hölmöksi tekemättä muille nillittää.
   Kyllä se on kuule ihan vaan suomen kieli.

   Lainaa

  28. purppurakruunu 18.10.2017 1:23
   Tulos: +49 (61 ääntä)
   Kaljumpi Spede Pasanen: Tuo Annan tilanne on syy, minkä takia Suomessa pitäisi saada puolustaa kotia ja tonttiaan tuliasein.
   Että sä välttämättä haluat sille murtautujallekin aseen?

   Lainaa

  29. Tulos: +43 (53 ääntä)
   Ihan vaan tuli mieleen, että mistä lähtien koiran haukunta tai naapurille häiriöksi oleminen on ollut sellainen rikos mistä ihan käräjille asti mennään? Onko maksimi rangaistus ehdotonta vai ehdollista? Koira siis on haukkunut mutta käräjillä pystyttiin todistamaan ettei se ookkaan haukkunut kun voittivat jutun kuitenki? Onko se siis haukkunu joka päivä klo 14 jälkeen vai ei? Joku tässä kusee mutta mikä?

   Lainaa

  30. Tulos: +51 (61 ääntä)
   BernieBro: Jahas, sellainen vapauden vihaaja tällä kertaa. Aseen omistus/kantaminen/käyttö on ihmisoikeus. Joka päivä Suomen valtio rikkoo tätä oikeutta eväten kansalta oikeuden puolustaa henkeänsä, perhettä ja omaisuuttaan. Ei ole mitään pätevää syytä aserajoituksille.
   Sinä olet ensimmäinen pätevä syy miksi on tarpeen vahtia millaisille lahopäille niitä pyssyjä jaetaan.

   Lainaa

  31. Tulos: +74 (88 ääntä)
   Kyllä menee yli jakelun että just ku yhdysvalloissa on ollu niien pahin massa-ampuminen niin nyt kommenteissa jotku lahopäiset suomalaiset päättäny että juu juuri nyt minä haluan kaikille suomalaisille aseen. Me ei saatana pystytä ryyppäämäänkään ilman et joku saa vähän puukosta, kuka valopää siihen yhtälöön haluu vielä jonku rynnäkkökiväärin

   Lainaa

  32. Tulos: -23 (35 ääntä)
   juuri: Että ammutaan kaikki humalaiset viinavarkaat? Nyt oli muuten vuoden kuningasajatus. Sehän on ihan loistava idea, että annetaan kaikille suomalaisille ase kotia. Mielellään vielä sarjatulta ampuva, niin ei jää kitumaan. Koska miksi ei?
   Olikos tämä sarkasmia vai ei? Jos ei, niin hyvä.

   Lainaa

  33. Tulos: -48 (56 ääntä)
   Suomen kieli, suomenkieli
   Satu: Kyllä se on kuule ihan vaan suomen kieli.

   Lainaa

  34. Tulos: +41 (55 ääntä)
   Voi pahus: Suomen kieli, suomenkieli
   Ei hemmetti, oonkin väärässä, tää tuntuu Mandelaefektiltä mulle. Mulle opetettiin satavarmasti, että kun sanat kirjoitetaan erikseen, puhutaan esim. Suomesta valtiona, ja valtion kielestä: Suomen kieli. Ja taas, kun sanat kirjoitetaan yhteen, puhutaan kielestä, ja kirjoitetaan luonnollisesti pienellä. Joo eli myönnän tappioni, voin soveltaa ekaa kommenttia itseeni ja poistunkin tästä nuolemaan kasvojani ->

   Lainaa

  35. Tulos: +58 (68 ääntä)
   HAAVOJANI. Mitä vittua hei. Haavojani poistun nuolemaan, tyylillä selkeästi.... ---> *running*

   Lainaa

  36. Tulos: +31 (37 ääntä)
   Jeps: Lapsena meillä on ollut hieman hullu/outo naapuri. Tosin se oli todella harmiton, koska se ilmeisesti pelkäsi ihmisiä niin paljon, että meni esim piiloon, jos käveltiin talon ohi tai juoksi vaikka kesken nurmikonleikkuun sisälle jos mentiin sisarusten kanssa pihalle.
   Sosiaalisten tilanteiden pelko. Tai joku muu ahdistushäiriö. Tuollaista se elämä silloin oikeasti on.

   Lainaa

  37. Enkommentoikoskaan 21.10.2017 23:54
   Tulos: +33 (37 ääntä)
   Äidin koira alkoi mystisesti haukkua päivisin. Syykin selvisi varsin pian; naapurin ukko käy aidan vierestä räyhäämässä koiralle. Sitten se valittaa, miten koirat haukkuu ja ovat häiriöksi. Todistin itse, kun tuo järjen jättiläinen tuli pihalle räyhäämään, johon koira tietenkin reagoi. Nyt ei enää mene läpi valitukset.

   Lainaa

  38. Tietopankki 23.10.2017 13:00
   Tulos: +6 (12 ääntä)
   Isäntä: Ihan vaan tuli mieleen, että mistä lähtien koiran haukunta tai naapurille häiriöksi oleminen on ollut sellainen rikos mistä ihan käräjille asti mennään? Onko maksimi rangaistus ehdotonta vai ehdollista? Koira siis on haukkunut mutta käräjillä pystyttiin todistamaan ettei se ookkaan haukkunut kun voittivat jutun kuitenki? Onko se siis haukkunu joka päivä klo 14 jälkeen vai ei? Joku tässä kusee mutta mikä?
   Eihän tuollaisesta oikeasti mihinkään käräjille mennä :D Tämä *en muista nimeä* on kertonut tarinastaan vain kymmenesosan.

   Lainaa

  39. Tietopankki 23.10.2017 13:03
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   Voi pahus: Ei hemmetti, oonkin väärässä, tää tuntuu Mandelaefektiltä mulle. Mulle opetettiin satavarmasti, että kun sanat kirjoitetaan erikseen, puhutaan esim. Suomesta valtiona, ja valtion kielestä: Suomen kieli. Ja taas, kun sanat kirjoitetaan yhteen, puhutaan kielestä, ja kirjoitetaan luonnollisesti pienellä. Joo eli myönnän tappioni, voin soveltaa ekaa kommenttia itseeni ja poistunkin tästä nuolemaan kasvojani ->
   Ihan päin v#ttua. Tietenkin lause alkaa aina isolla alkukirjaimella (myös se kieli, mikäli se aloittaa lauseen.) Mutta se on erikseen: suomen kieli. Ja suomalainen = suomenkielinen yhteen. Saksankielinen, saksan kieli, englanninkielinen, englannin kieli. Ja englanniksi taas isolla alkukirjaimella: Finnish, Swedish jne.

   Lainaa

  40. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Miksi koiraa ei koulutettu olemaan haukkumatta?

   Lainaa

  41. rottanpää 3.11.2017 1:18
   Tulos: +13 (19 ääntä)
   Ja mä vaan murheissani mietin tota alkoholiongelmaista. :/ Ei sillä, vituttais (vähintäänkin, todennäköisesti myös pelottais) itteeniki jos mulle kävis noin, mut jotenkin ajatukset silti käänty siihen miten huonosti tolla naapurilla asiat oikeen on. Täytyy olla aika syvällä suossa et tunkeutuu toisten kotiin, ihan vaan saadakseen alkoholia. :(

   Lainaa

  42. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Iso peruna toimii paljon paremmin kuin appelsiini.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: naapurit, koira, juoppo, alkoholisti, alkoholi, varas