Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 233

Jouduin ylläpitäjän mustalle listalle.
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 233

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 54 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +930 (944 ääntä)
   Kysyyköhän Rauno kukkakaupassa wokkivihanneksien perään?

   Lainaa

  2. Tulos: +780 (820 ääntä)
   Siis että mitä? Myytävän tuotteen viereen pitäisi lappu jossa lukee pvm ja kaupunki? Miksi? Ja jos et tätä tee, ni saat kuukauden jäähyn? Juuri kun ajattelin, että fb:n kirppikset ei voi enää yllättää.

   Lainaa

  3. Tulos: +513 (527 ääntä)
   Kirppisryhmän ylläpitäjä - jumalasta seuraava.

   Lainaa

  4. Tulos: +527 (531 ääntä)
   Perhana huonoa palvelua kun ei Renault Clinoa löydy.

   Lainaa

  5. Tulos: +746 (760 ääntä)
   Hyiiiii mikä bakteeripesäke, nuo WC-pöntön "kouristukset".

   Lainaa

  6. Tulos: +643 (649 ääntä)
   Jahas: Hyiiiii mikä bakteeripesäke, nuo WC-pöntön “kouristukset”.
   "Koristukset" tarkoitin, mutta kouristukset sopii paremmin.

   Lainaa

  7. Mustalaisnaamio 17.10.2017 1:25
   Tulos: +336 (362 ääntä)
   Lukeekohan facen kirppisten ylläpitäjien säännöissä, että ylläpitäjäksi ei pääse, jos ei ole vähän natsiverta suonissa.

   Lainaa

  8. Tulos: +197 (205 ääntä)
   Jahas: Hyiiiii mikä bakteeripesäke, nuo WC-pöntön “kouristukset”.
   Kai niistä kouristuksia saa, kun päälke istahtaa.

   Lainaa

  9. Tulos: +317 (319 ääntä)
   Tarve ostaa auto --> mene fb-kirppikselle ja kysy löytyykö tiettyä merkkiä myyvältä myös muita saman merkin autoja. Kokeilin, toimii.

   Lainaa

  10. Tulos: +123 (131 ääntä)
   Paljonko suihkuverho maksaa? Mitkä on rellun mitat? Saako vihreänä?

   Lainaa

  11. Tulos: +167 (177 ääntä)
   Mari: Kirppisryhmän ylläpitäjä – jumalasta seuraava.
   Joskus mietin, mitä nämä tyypit tekivät silloin ennen, kun fb-kirppisryhmiä ei vielä ollut.

   Lainaa

  12. kiikiiconfused 17.10.2017 5:36
   Tulos: +67 (93 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Lukeekohan facen kirppisten ylläpitäjien säännöissä, että ylläpitäjäksi ei pääse, jos ei ole vähän natsiverta suonissa.
   Lukee T. Yhden kirpun ylläpitäjä

   Lainaa

  13. Tulos: +135 (145 ääntä)
   Onko tuollaisissa kirppisryhmissä ihan oikeasti ihmisiä? Voiko kukaan rakastaa sääntöjä niin paljoa?

   Lainaa

  14. Tulos: +159 (165 ääntä)
   Mari: Kirppisryhmän ylläpitäjä – jumalasta seuraava.
   Vai onko Jumala nykyään kirppiksen ylläpitäjästä seuraava?

   Lainaa

  15. Tulos: +279 (321 ääntä)
   Tuo lappusääntö on siksi, että väärinkäyttäjät ovat myyneet tuotteita netistä napatuilla kuvilla. Huijauksia tapahtuu tolkuttomasti netissä ja varsinkin postittamalla tapahtuvissa kaupoissa. Lapullisella kuvalla jossa on oma nimi ja päivämäärä voi todistaa, että tuote on myyjällä hallussa sekä se estää kyseisen tuotekuvan käyttöä huijausyrityksissä. Joistain laatenvaatteista kun maksetaan kymppejä niin elämäntapa huijarit ottavat tästä mahdollisuudesta ilon irti. Laputtamalla pyritään estämään väärinkäytöksiä sekä pitämään kirppis siistinä huijareista. Huijausmahdollisuudet on pienet fb-kirpuilla joissa vaaditaan lapullimen kuva.

   Lainaa

  16. King Arthur 17.10.2017 7:10
   Tulos: +178 (180 ääntä)
   Saara ulos ryhmästä kun ei suostu myymään oikeanlaista Renaultia.

   Lainaa

  17. Tulos: +62 (72 ääntä)
   Mari: Kirppisryhmän ylläpitäjä – jumalasta seuraava.
   Kokemus on tosiaan osoittanut että ylläpitäjä on mielestään jumalasta seuraava - riippuu vain ryhmän koosta ja ylläpitäjänä vietetyistä vuosista että kumpaan suuntaan.

   Lainaa

  18. Tulos: +203 (205 ääntä)
   KKK: Siis että mitä? Myytävän tuotteen viereen pitäisi lappu jossa lukee pvm ja kaupunki? Miksi? Ja jos et tätä tee, ni saat kuukauden jäähyn? Juuri kun ajattelin, että fb:n kirppikset ei voi enää yllättää.
   Eräässä ryhmässä, missä myydään ympäri Suomen tietokoneita ja tekniikkaa, on sama käytäntö. Lappu, jossa on päivämäärä ja esim. etunimi, että voi todistaa, että itse myy tuotetta. Ylläpitäjä oli tästä todella tarkka, niin huijausten määrä tippui olemattomiin. Mutta ei hänkään sentään kuukauden jäähyä anna, ja kuitenkin siinäkin ryhmässä myydään useiden satasien tuotteita, eikä mistään kympin vaatteista...

   Lainaa

  19. Ihmettelijä 17.10.2017 7:42
   Tulos: +179 (187 ääntä)
   Olgah: Tuo lappusääntö on siksi, että väärinkäyttäjät ovat myyneet tuotteita netistä napatuilla kuvilla. Huijauksia tapahtuu tolkuttomasti netissä ja varsinkin postittamalla tapahtuvissa kaupoissa. Lapullisella kuvalla jossa on oma nimi ja päivämäärä voi todistaa, että tuote on myyjällä hallussa sekä se estää kyseisen tuotekuvan käyttöä huijausyrityksissä. Joistain laatenvaatteista kun maksetaan kymppejä niin elämäntapa huijarit ottavat tästä mahdollisuudesta ilon irti. Laputtamalla pyritään estämään väärinkäytöksiä sekä pitämään kirppis siistinä huijareista. Huijausmahdollisuudet on pienet fb-kirpuilla joissa vaaditaan lapullimen kuva.
   Kiitos! Olihan tässä joku järki taustalla! :) Ei vaan tullut mieleen, kun ei noita kirppareita harrasta.

   Lainaa

  20. Tulos: +76 (88 ääntä)
   KKK: Siis että mitä? Myytävän tuotteen viereen pitäisi lappu jossa lukee pvm ja kaupunki? Miksi? Ja jos et tätä tee, ni saat kuukauden jäähyn? Juuri kun ajattelin, että fb:n kirppikset ei voi enää yllättää.
   Oletan, että heillä on ollut ongelmia huijarimyyjien kanssa. Laputetuilla kuvilla yritetään taata se, ettei tuotteen kuvaa ole vain otettu netistä.

   Lainaa

  21. totuuden_torvi 17.10.2017 9:19
   Tulos: -40 (62 ääntä)
   "Päivämäärä ja kaupunki tai jotain" ei siis itekään oikein tiedä, mitä siinä pitäisi olla, mutta sellainen vaan pitää olla. Säännöt sanoo niin.

   Lainaa

  22. Tulos: -14 (62 ääntä)
   Hullu maksaa ranskalaisesta autosta edes satasta!

   Lainaa

  23. Tulos: +55 (97 ääntä)
   En ymmärrä miks ihmisillä tuntuu aina olevan ongelmia sääntöjen kanssa, etenki ku kukaan ei sua pakota liittymään julkisiin ryhmiin facebookissa. Tottakai ryhmissä on oltava säännöt, ja niitä on hyvä noudattaa. Jos säännöt ei miellytä, niin oman ryhmän voi kuka tahansa omilla säännöillään luoda. Tuo lappusääntö on vielä täysin ymmärrettävä, koska yhä nykyäänkin tapahtuu sitä että ihmiset myy tuotteita joita ei ole olemassa.

   Lainaa

  24. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Joonari: Tarve ostaa auto –> mene fb-kirppikselle ja kysy löytyykö tiettyä merkkiä myyvältä myös muita saman merkin autoja. Kokeilin, toimii.
   Eli "oman autonsa" myyjä on oikeasti jobbari. Ihan näppärä testi jolla saa selville myykö autoa oikeasti sen pidempiaikainen omistaja. Eipä olisi tullut mieleen.

   Lainaa

  25. Tulos: +134 (136 ääntä)
   Olgah: Tuo lappusääntö on siksi, että väärinkäyttäjät ovat myyneet tuotteita netistä napatuilla kuvilla. Huijauksia tapahtuu tolkuttomasti netissä ja varsinkin postittamalla tapahtuvissa kaupoissa. Lapullisella kuvalla jossa on oma nimi ja päivämäärä voi todistaa, että tuote on myyjällä hallussa sekä se estää kyseisen tuotekuvan käyttöä huijausyrityksissä. Joistain laatenvaatteista kun maksetaan kymppejä niin elämäntapa huijarit ottavat tästä mahdollisuudesta ilon irti. Laputtamalla pyritään estämään väärinkäytöksiä sekä pitämään kirppis siistinä huijareista. Huijausmahdollisuudet on pienet fb-kirpuilla joissa vaaditaan lapullimen kuva.
   Siis joo, tuo on hyvä sääntö, mutta kuukauden jäähy on aika yliampuvaa. Tietysti tässä näkyy vain osa tarinaa, mutta yp ei vastauksessaan ainakaan antanut ymmärtää että kyse olis toistuvasta virheestä tai että asiasta olis ensin huomautettu tyyliin "huomasithan, että kuvassa tulee näkyä ....... Olethan ystävällinen ja laitat uuden kuvan ...... muussa tapauksessa joudumme poistamaan ilmoituksen. Toistuvista sääntörikkomuksista seuraa jäähy."

   Lainaa

  26. Tulos: +57 (71 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Lukeekohan facen kirppisten ylläpitäjien säännöissä, että ylläpitäjäksi ei pääse, jos ei ole vähän natsiverta suonissa.
   En ole koskaan ymmärtänyt noita ylläpitäjiä. Itse perustin oman harrastuksen ympärille facekirppiksen ja siellä on nyt 8000+ jäsentä. Ihan hyvin ne siellä itsekseen kirppistelee, kun olen antanut ohjeeksi vain, että toimitaan Suomen lakien mukaan. Ei ole kertaakaan ollut mitään ongelmia. Mutta siis itsehän luen itseni vasta Jeesuksesta seuraavaksi, ettäh...

   Lainaa

  27. Tulos: +78 (84 ääntä)
   Tuo kuukauden jäähy menee kyllä vähän yli, mutta toisaalta en ymmärrä, miksi ihmiset eivät voi lukea sääntöjä liittyessään fb-ryhmiin. Moni esimerkiksi menee heti kirjoittamaan ryhmän seinälle kiitokset ryhmään pääsystä, vaikka säännöissä pyydettäisiin kirjoittamaan kiitokset tiettyyn viestiketjuun (jos siis välttämättä kokee kiittämisen tarpeelliseksi).

   Lainaa

  28. Tulos: +17 (23 ääntä)
   Mårran: Joskus mietin, mitä nämä tyypit tekivät silloin ennen, kun fb-kirppisryhmiä ei vielä ollut.
   todennäköisesti foorumien ylläpitäjiä, tai vähintään pikku"pomoina" seillä

   Lainaa

  29. yli opisto hörhö 17.10.2017 13:43
   Tulos: +50 (54 ääntä)
   KKK: Siis että mitä? Myytävän tuotteen viereen pitäisi lappu jossa lukee pvm ja kaupunki? Miksi? Ja jos et tätä tee, ni saat kuukauden jäähyn? Juuri kun ajattelin, että fb:n kirppikset ei voi enää yllättää.
   En tiedä tuosta kaupungista, mutta periaatteessa ihan hyvä idea pistää lappu missä päivämäärä. Se vähän rajoittaa mahdollisuutta siihen että joku ottaa vaan googlesta jonkun kuvan ja "pistää myyntiin". Hankaloittaa huijareiden elämää. Kuukauden bannit siitä että joku ei tätä tee taas on vähän sellasta jumaluuskompleksisista käytöstä. Olis voinut vain poistaa ilmon ja sanoa että tee sääntöjen mukaan uusi.

   Lainaa

  30. Tulos: -10 (50 ääntä)
   Jahas: “Koristukset” tarkoitin, mutta kouristukset sopii paremmin.
   Sama... Miten pimeä pervo pitää olla pukeakseen pytyn mummoksi? Eikö tästä ole pyritty pois yli sata vuotta, naisen alistamisesta miehen potaksi???

   Lainaa

  31. Tulos: -1 (13 ääntä)
   Hahhah!: Hullu maksaa ranskalaisesta autosta edes satasta!
   Kyllä tuosta satasen ja vähän enempikin maksaa milloin vain. Mutta ei tuota pyydettyä 1300:aa, ei niin mitenkään päin.

   Lainaa

  32. Tulos: +12 (20 ääntä)
   KKK: Siis että mitä? Myytävän tuotteen viereen pitäisi lappu jossa lukee pvm ja kaupunki? Miksi? Ja jos et tätä tee, ni saat kuukauden jäähyn? Juuri kun ajattelin, että fb:n kirppikset ei voi enää yllättää.
   Todistaa että omistat tuotteen etkä myy olematonta tavaraa.

   Lainaa

  33. Tulos: +35 (39 ääntä)
   Suomi, tämä autoverotuksen luvattu maa, jossa 16 vuotta vanhasta rellusta on ihan normaalia pyytää 1300 euroa...

   Lainaa

  34. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Minäminä: Onko tuollaisissa kirppisryhmissä ihan oikeasti ihmisiä? Voiko kukaan rakastaa sääntöjä niin paljoa?
   Säännöt on tehty noudatettavaksi ;)

   Lainaa

  35. Tulos: +11 (33 ääntä)
   En kuulu fb-kirppiksille, missä on tuollaisia lappukäytäntöjä, mutta eikös näppärä kuvanmuokkaaja nyt aika vaivatta pienen lappusen liitä kuvaan kuin kuvaan? Tästä syystä en ymmärrä, miksi se karsii huijauksia? Avittakaa nyt yksinkertaista.. :D

   Lainaa

  36. Tulos: +30 (34 ääntä)
   meminne: En kuulu fb-kirppiksille, missä on tuollaisia lappukäytäntöjä, mutta eikös näppärä kuvanmuokkaaja nyt aika vaivatta pienen lappusen liitä kuvaan kuin kuvaan? Tästä syystä en ymmärrä, miksi se karsii huijauksia? Avittakaa nyt yksinkertaista..
   Ei kai niitä näppäriä kuvanmuokkaajia nyt niin paljoa ole. Helpompaa ottaa vaan kuva jostain ja laittaa lqpou

   Lainaa

  37. Tulos: +45 (61 ääntä)
   Hdxv: Ei kai niitä näppäriä kuvanmuokkaajia nyt niin paljoa ole. Helpompaa ottaa vaan kuva jostain ja laittaa lqpou
   Helpompaa ottaa vaan kuva jostain ja laittaa lqpou kuva jostain ja laittaa lqpou laittaa lqpou lqpou LQPOU :D Anteeksi.

   Lainaa

  38. Tulos: +13 (23 ääntä)
   Hdxv: Ei kai niitä näppäriä kuvanmuokkaajia nyt niin paljoa ole. Helpompaa ottaa vaan kuva jostain ja laittaa lqpou
   No ei se kyllä vaadi kuin sen, että kirjoitat itse lapun, otat siitä kuvan ja tpdella siististi rajaamalla liität sen siihen nettikuvaan mukaan. Veikkaan, että jos on ihan ammattihuijari niin aika helposti tuon tekee. Ihan vaikka paintilla kun pikkusen näkee vaivaa. Toki en väitä, etteikö se vähentäisi huijauksia, mutta tekniikan kehittyessä tulee kyllä olemaan aikamoisia sääntöjä. Jos siis niillä pyritään huijarit estämään.

   Lainaa

  39. Tulos: -3 (13 ääntä)
   Mari: Kirppisryhmän ylläpitäjä – jumalasta seuraava.
   Vai jo Jumalankin yläpuolella?

   Lainaa

  40. Tulos: +49 (61 ääntä)
   12234556: No ei se kyllä vaadi kuin sen, että kirjoitat itse lapun, otat siitä kuvan ja tpdella siististi rajaamalla liität sen siihen nettikuvaan mukaan. Veikkaan, että jos on ihan ammattihuijari niin aika helposti tuon tekee. Ihan vaikka paintilla kun pikkusen näkee vaivaa. Toki en väitä, etteikö se vähentäisi huijauksia, mutta tekniikan kehittyessä tulee kyllä olemaan aikamoisia sääntöjä. Jos siis niillä pyritään huijarit estämään.
   Mä voin kuvitella miten ryhdytään vaatimaan videoita, joissa myyjä tanssii myyntiartikkelin kanssa ja laulaa samalla yp:n määräämää laulua... :D Siis todistaakseen että myyntiartikkeli on olemassa!

   Lainaa

  41. purppurakruunu 18.10.2017 1:18
   Tulos: +31 (45 ääntä)
   12234556: No ei se kyllä vaadi kuin sen, että kirjoitat itse lapun, otat siitä kuvan ja tpdella siististi rajaamalla liität sen siihen nettikuvaan mukaan. Veikkaan, että jos on ihan ammattihuijari niin aika helposti tuon tekee. Ihan vaikka paintilla kun pikkusen näkee vaivaa. Toki en väitä, etteikö se vähentäisi huijauksia, mutta tekniikan kehittyessä tulee kyllä olemaan aikamoisia sääntöjä. Jos siis niillä pyritään huijarit estämään.
   Pitää olla aika arvokas kirppistavara, jos sen takia jaksaa joka kerta tihrustaa lapun ja muokata sekä laadun että valotuksen netistä poimittuun kuvaan. Sillä taidolla ja kärsivällisyydellä löytyis varmaan ihan töitäkin.

   Lainaa

  42. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Lukeekohan facen kirppisten ylläpitäjien säännöissä, että ylläpitäjäksi ei pääse, jos ei ole vähän natsiverta suonissa.
   Juu. Pitää ensin lähettää verinäyte labraan tai kopio labratuloksesta :)

   Lainaa

  43. Tulos: +29 (35 ääntä)
   Olgah: Tuo lappusääntö on siksi, että väärinkäyttäjät ovat myyneet tuotteita netistä napatuilla kuvilla. Huijauksia tapahtuu tolkuttomasti netissä ja varsinkin postittamalla tapahtuvissa kaupoissa. Lapullisella kuvalla jossa on oma nimi ja päivämäärä voi todistaa, että tuote on myyjällä hallussa sekä se estää kyseisen tuotekuvan käyttöä huijausyrityksissä. Joistain laatenvaatteista kun maksetaan kymppejä niin elämäntapa huijarit ottavat tästä mahdollisuudesta ilon irti. Laputtamalla pyritään estämään väärinkäytöksiä sekä pitämään kirppis siistinä huijareista. Huijausmahdollisuudet on pienet fb-kirpuilla joissa vaaditaan lapullimen kuva.
   Asia selvä, mutta tarvitseeko yhden säännön unohtamisesta oikeasti rangaista kuukauden mittaisella jäähyllä?

   Lainaa

  44. Tulos: -11 (27 ääntä)
   Helpompaa: Helpompaa ottaa vaan kuva jostain ja laittaa lqpou kuva jostain ja laittaa lqpou laittaa lqpou lqpou LQPOU Anteeksi.
   No anteeksi! Kännykällä kirjoittaminen ei aina ole helppoa. Klikkasin lähetä nappia liian aikaisin vahingossa, kun piti klikata tekstin korjausta. Sanan piti olla siis "lappu",jos joku ei älynnyt. Onko nyt parempi? Jos olisin trump niin tästä varmaan nousisi hirveä kohu. Covfefe muuten varmaan tarkoitti sanaa "conference", jos joku ei sitä älynnyt. (korjaan muiden mokat samalla)

   Lainaa

  45. Tulos: +40 (44 ääntä)
   HUOMIO‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Nyt on jo pitkään ollut ongelmana hirvittävä määrä laputtomia myyntikuvia.Joka päivä saa poistaa useita. JOKAINEN jäsen on kirpulle liittyessään sitoutunut noudattamaan sääntöjä joista TÄRKEIN on lapullinen myyntikuva! Nyt on ylläpito tullut siihen tulokseen että, koska edes tämä tärkein sääntö ei tunnu menevän perille osalle jäsenistämme, suoritamme "tehoratsiaa" AINAKIN loppukuun ajan! Jokainen laputtomat myyntikuvan julkaisija saa samantien kahden viikon jäähyn VAROITTAMATTA! Jäähystä ei ilmoitella eikä varoitella erikseen. Takaisin voi pyrkiä kahden viikon jäähyn jälkeen.... -ylläpito- ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Nyt siellä on jo ratsia käynnis

   Lainaa

  46. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Mårran: ennen
   Ne hengaili NSDAP:n ympärillä, mutta niitä ei hyväksytty jäseniksi, kun olivat liian natseja.

   Lainaa

  47. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Pirkko: HUOMIO‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Nyt on jo pitkään ollut ongelmana hirvittävä määrä laputtomia myyntikuvia.Joka päivä saa poistaa useita. JOKAINEN jäsen on kirpulle liittyessään sitoutunut noudattamaan sääntöjä joista TÄRKEIN on lapullinen myyntikuva! Nyt on ylläpito tullut siihen tulokseen että, koska edes tämä tärkein sääntö ei tunnu menevän perille osalle jäsenistämme, suoritamme “tehoratsiaa” AINAKIN loppukuun ajan! Jokainen laputtomat myyntikuvan julkaisija saa samantien kahden viikon jäähyn VAROITTAMATTA! Jäähystä ei ilmoitella eikä varoitella erikseen. Takaisin voi pyrkiä kahden viikon jäähyn jälkeen…. -ylläpito- ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Nyt siellä on jo ratsia käynnis
   No nyt on asiaa ;) Ja vähintään vuoden loppuun asti ratsia, että varmasti on lappu ;) En kyllä yhdeltäkään facebookkirpparilta mitään oo ostanu, enkä osta;)Ei sillä, paljon on kauppaa tullut tehtyä, ja jos myyjä epäilyttää niin käydään tuote hakemassa... Lappu pitää kyllä olla ;) Mulle riittää ostokuitti;) Ja onhan sekin vielä tänäpänä useimmiten ihan ^lappu^. Lappu, lappu lappu, meinasin tikahtua nauruun vaikka on vakava asia ;)

   Lainaa

  48. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Voihan sen kuvan ottaa itse ja myydä samaa tuotetta monilla eri kirppareilla. Ottaa vaikka saman rätin vieressä useemman kuvan tulevilla päivämäärillä. Minusta lappu kuvassa ei todista mitään.

   Lainaa

  49. Tulos: +8 (12 ääntä)
   12234556: No ei se kyllä vaadi kuin sen, että kirjoitat itse lapun, otat siitä kuvan ja tpdella siististi rajaamalla liität sen siihen nettikuvaan mukaan. Veikkaan, että jos on ihan ammattihuijari niin aika helposti tuon tekee. Ihan vaikka paintilla kun pikkusen näkee vaivaa. Toki en väitä, etteikö se vähentäisi huijauksia, mutta tekniikan kehittyessä tulee kyllä olemaan aikamoisia sääntöjä. Jos siis niillä pyritään huijarit estämään.
   Jjj: Voihan sen kuvan ottaa itse ja myydä samaa tuotetta monilla eri kirppareilla. Ottaa vaikka saman rätin vieressä useemman kuvan tulevilla päivämäärillä. Minusta lappu kuvassa ei todista mitään.
   Siis tässä ei nyt puhuta mistään ammattilaisesta rikollisliigasta (välttämättä), vaan sellasista pikkuhuijareista jotka etsii kuvan googlesta ja pyytää sen avulla 10-50e tililleen. Vaivatonta, eikö? Tosiaan, niin kuin tuolla aiemmin mainittiin, niin sen lapun muokkaamisessa olisi (pelkkään google copy pasteen verrattuna) melkoinen, ja jos tosiaan on niin hyvä muokkaamaan ettei siitä heti paljastu, niin siinä vaiheessa varmaan kannattaisi siirtyä vähän monimutkaisempiin ja rahakkaampiin huijauksiin :D Joo, voihan sitä ottaa kuvan rätistä lappuineen päivineen ja jättää vaan lähettämättä, mutta edelleen, melkoinen vaiva! Moni ei välttämättä omista kovin montaa haluttua kirpparituotetta, ja jos samaan aikaan myy eri fb-kirppiksillä samaa tuotetta niin luulisi kohtuullisen äkkiä jonkun huomaavan. Tl;dr Mikään ei voi kokonaan estää huijareita, mutta huijaamisen vaikeuttaminen mitä todennäköisimmin vähentää huijausyrityksiä dramaattisesti

   Lainaa

  50. Tulos: +4 (4 ääntä)
   tiai: Tosiaan, niin kuin tuolla aiemmin mainittiin, niin sen lapun muokkaamisessa olisi (pelkkään google copy pasteen verrattuna) melkoinen, ja jos tosiaan on niin hyvä muokkaamaan ettei siitä heti paljastu, niin siinä vaiheessa varmaan kannattaisi siirtyä vähän monimutkaisempiin ja rahakkaampiin huijauksiin
   siis VAIVA sen lapun muokkaamisessa olisi melkoinen

   Lainaa

  51. Tulos: +21 (21 ääntä)
   On olemassa ihmisryhmä, jolle ei ilmeisesti mahdu aivoon nettikirppisten toimintaperiaate. Myin kerran farkkuja ja villakangastakin torissa ja minulle tuli monta viestiä tyyliin "Löytyykö mustaa nahkatakkia" ja "Onko tällaista samanlaista punaisena ja L-kokoisena."

   Lainaa

  52. huomaavaisuus kunniaan 3.11.2017 22:00
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Haha, nuo pönttöpäällysteet näyttää just siltä, et joku ylineuroottinen on ne tehny ettei vaan herätä naapureita pöntönkannen kolahduksella, jos menee yöllä vessaan (se pönttöhän vedetään tietysti vasta aamulla). Siisteysneuroosia ks. vermeiden omistajalla ei tosin voi olla.

   Lainaa

  53. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Mari: Kirppisryhmän ylläpitäjä – jumalasta seuraava.
   Ylöspäin.

   Lainaa

  54. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Mari: Kirppisryhmän ylläpitäjä - jumalasta seuraava.
   Eikä suinkaan alaspäin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, auto, Renault, kuva, ylläpito, ylläpitäjä, viesti, jäähy, vessa, vessanpönttö