Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 83

Minulla on lapsi. Kaupoista on poistettava kaikki pelottavat tuotteet!
Kohtaamisia kaupoilla, osa 83

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 44 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +712 (918 ääntä)
   Todellakin, muualle kersoinensa. Evvk

   Lainaa

  2. Tulos: +278 (376 ääntä)
   Nyt on kyllä Miika keksinyt omiaan.

   Lainaa

  3. Tulos: +944 (1006 ääntä)
   Ei taida edes Palokassa hammashuolto kuulua kaupankassalle? Postista kannattaa kysellä eri palveluita.

   Lainaa

  4. Tulos: +105 (125 ääntä)
   on tää kajjjaani hurja paikka.

   Lainaa

  5. Tulos: +421 (431 ääntä)
   Harmi, ettei ne 3500 kommenttia mahtuneet Lidl-palautteeseen tänne sivulle.

   Lainaa

  6. Tulos: +154 (172 ääntä)
   Kyllä minä niin mieleni pahoitin.

   Lainaa

  7. Tulos: +677 (711 ääntä)
   Veikkaan että kys. lapsi saa esitellä hammastaan ihan riittämiin esimerkiksi sukulaisille ja muille tutuille. Lähinnä ärsyttää kun pitää laittaa someraivot tulille näin pienestä jutusta. Uskoisin, että kassa ei vain huomannut. Joku kiireinen päivä Lidlin kassalla menee varmasti aika putkinäöllä läpi. Ikävää kai, mutta tuskin lapsi pahoitti mieltään yhtä paljon kuin äiti. Mutta joo, näin se vaan on että asiakaspalvelija ei yksinkertaisesti saa tehdä virheitä, kuuluu olla itse aurinko ja hoitaa toki kaikki sadat rutiinit siinä sivussa :D

   Lainaa

  8. Tulos: +647 (675 ääntä)
   Lapsi ei enää varmasti edes muista koko tapahtumaa. Lähinnä kyseessä on vain äidin paha mieli, kun ymmärtää, ettei kaikkien muiden maailma pyöri hänen kullannuppunsa ympärillä.

   Lainaa

  9. Vain maksava asiakas huomioidaan? 10.10.2017 5:12
   Tulos: -390 (694 ääntä)
   Ei Lidlin kassan tapauksessa olennaista ole lapsen hammas, vaan se että lapsikin on ihminen ja lapsilla on lasten jutut. Jos asiakas yrittää kertoa kassalle jotain itselle tärkeää asiaa, niin mihin tahansa hyvään käytökseen ja myös asiakaspalveluun kuuluu se että asiaan vastataan, kiinnosti aihe itseä tai ei. Lidlin kassa oli töissä edustamassa yritystään, ei henk koht mielipidettään vapaa-ajalla.

   Lainaa

  10. Tulos: +450 (546 ääntä)
   Vain maksava asiakas huomioidaan?: kassa
   Itselle hampaan heiluttelu aiheuttaisi lähinnä oksennusreaktion, olen kovin pahoillani että itsekään kyseisessä tilanteessa en pystyisi iloisesti ihastelemaan hampaan heilumista. Oman kakaran hampaiden heilumiset, kuolaava turpa, räkäinen naama jne on varmasti ihastuttavia ja kiinnostavia asioita vanhemmalle, sitä se harvemmin on kenellekään muulle.

   Lainaa

  11. Tulos: -87 (109 ääntä)
   Petkele: Ei taida edes Palokassa hammashuolto kuulua kaupankassalle? Postista kannattaa kysellä eri palveluita.
   Näin 2000-luvulla niitä eri palveluita voi katsella ihan netistä, jos ei jaksa postiin asti jalkautua.

   Lainaa

  12. Tulos: +430 (442 ääntä)
   gg: Lapsi ei enää varmasti edes muista koko tapahtumaa. Lähinnä kyseessä on vain äidin paha mieli, kun ymmärtää, ettei kaikkien muiden maailma pyöri hänen kullannuppunsa ympärillä.
   Tämä taitaa tässä tapauksessa olla aivan totta. Minulla ainakin pisti silmään, miten Janita halusi erikseen mainita kyseessä olevan "innokas neiti kohta 6 vee". Edes tuntemattomille ei siis riitä tieto siitä, että lapsi on 5-vuotias, vaan tulee myös mainita, että syntymäpäivät on tiedossa ihan kohta. Eikä sitä tiedä, miksi myyjä ei ole lasta huomioinut. 6-vuotiaat tuppaavat olemaan aika matalia kavereita, eli jos lapsi on sanonut vain "kato, hei kato" ja vilkutellut purukalustoaan kassapöydän takana myyjän näkymättömissä, niin myyjä on voinut vain sivuuttaa asian mielessään kuvitellen, että katsomiskehotukset on suunnattu äidille.

   Lainaa

  13. Tulos: +162 (286 ääntä)
   Ja pakko lisätä ihan näin merkityksettömänä mielipiteenilmaisuna: Miksemme voisi jo pistää toimeen sitä lakialoitetta, jossa kielletään ihmisiä haukkumasta lapsiaan "neideiksi", "pikkuneideiksi", "pikkumiehiksi" ja "pikku herroiksi"? Tämä lässytys on pääsyyllinen henkisen hyvinvointini järkkymiseen ja zenini saastumiseen.

   Lainaa

  14. Tulos: +45 (65 ääntä)
   Osaispa itsekkin keksiä yhtä hyvää legendaa kuin Miikka.

   Lainaa

  15. Tulos: +281 (331 ääntä)
   Musta tuntuu ettei olisi pahitteeksi opettaa lapselle sosiaalisia normeja, joihin kuuluu muun muassa se, ettei kodin ulkopuolella heilutella hampaita kaikille vastaantulijoille.

   Lainaa

  16. Tulos: +150 (174 ääntä)
   UrPO: Nyt on kyllä Miika keksinyt omiaan.
   En ymmärrä, miksi niin usein hiemankin lennokkaampia kertomuksia syytetään heti valheeksi. Lapset nyt päästelevät suustaan kaikenlaista. Ihan vain yhtenä esimerkkinä: itse olen ollut todistamassa, kun sukulaistyttö kesken muiden juttujen, yhtäkkiä hyvin demoninen ilme kasvoillaan sanoi "Kaikki kuolee. Si-nä olet kohta kuollut." Seuraavassa hetkessä, ihan omana iloisena itsenään, pyysi saada omenaa tjms.

   Lainaa

  17. Tulos: +168 (184 ääntä)
   Mirin: Itselle hampaan heiluttelu aiheuttaisi lähinnä oksennusreaktion, olen kovin pahoillani että itsekään kyseisessä tilanteessa en pystyisi iloisesti ihastelemaan hampaan heilumista. Oman kakaran hampaiden heilumiset, kuolaava turpa, räkäinen naama jne on varmasti ihastuttavia ja kiinnostavia asioita vanhemmalle, sitä se harvemmin on kenellekään muulle.
   ^tämä. Sama juttu, jos joku rupeaisi esittelemään jotain pahan näköistä haavaa tai sisäänkasvanutta kynttä jne, en vaan pystyisi katsomaan. En tiedä miks mutta heiluvat/irtoavat hampaat aiheuttaa mulle ihan kamalan inhottavan ja epämiellyttävän olon, eikä siinä kohtaa oo tosiaan kyse siitä että vain olisi ilkeyttään kiinnittämättä huomiota.

   Lainaa

  18. Tulos: +25 (37 ääntä)
   Kajaani mainittu. Raatihuoneentorilla nähdään!

   Lainaa

  19. Tulos: +49 (197 ääntä)
   Ei kai se pahaa tekisi vilauttaa hymyä heiluvasta hampaastaan ylpeälle lapselle. Ei ole olemassa mitään "normeja", joiden mukaan lapsi ei saisi ottaa kontaktia vieraaseen ihmiseen hänelle sopivalla tavalla. Lapsilla on tarve esitellä omia saavutuksiaan, ja hampaan heiluminen on yksi sellainen. Pointti on siis ihan kohdillaan, mutta ei juttu niin iso ole, että sitä pitäisi Lidlin seinälle laittaa. Itse en antaisi edes asiakaspalautetta. Kuten joku sanoikin, lapsi ei tapahtumaa enää muista, vaikka äiti traumatisoituikin.

   Lainaa

  20. Tulos: +93 (129 ääntä)
   Säikyttäviä asioita? Halloweenin alla? Leluliikkeessä?! Jo on aikoihin eletty! Kielletään ihmisten säikyttäminen.

   Lainaa

  21. Tulos: +305 (333 ääntä)
   Itse olen niitä asiakaspalvelijoita, jotka eivät pidä lapsista. Poikkeuksia totta kai on, mutta pääsääntöisesti voin sanoa, etten ole millään tasolla lapsirakas ihminen. En kiinnitä huomiota asiakaspalvelutilanteessa lapseen, joka hakemalla hakee huomiota. Samalla tavalla en kiinnitä huomiota toiseen aikuiseen asiakkaaseen, joka hakee huomiota, kun palvelen toista asiakasta. En halua ruokkia tuota huomionhakua antamalla huomiotani. Jos lapsi on kiltisti vierellä ja tarjoaa vanhemman puolesta vastiketta (en itse käsittele rahaa, mutta esimerkiksi avaimia, valtakirjoja jne.) niin otan sen vastaan, hymyilen ja kiitän. Saatan jopa myös kysyä, onko lapsi itse vaikka valtakirjan koristellut, kun joskus niissä on tarroja. Vastaan myös, jos lapsi asiallisesti kysyy minulta jotakin. En vastaa, jos lapsi huutaa tai rääkyy tai yrittää puhua vanhempansa yli. Kohtelen sitä lasta ihan samalla tavalla kuin aikuisia asiakkaita. Ja vain yhden ainoan kerran olen saanut ärtyneen palautteen eräältä nuorelta äidiltä, jolla ilmeisesti meni tunteisiin, kun en huomioinut huutavaa muksua, joka yritti kiivetä tiskin yli katsomaan, mitä kivaa tiskin takana on. Minun olisi kuulemma kuulunut näyttää lapselle, mitä tiskin takana on.

   Lainaa

  22. yli opisto hörhö 10.10.2017 11:37
   Tulos: +121 (159 ääntä)
   Vain maksava asiakas huomioidaan?: Ei Lidlin kassan tapauksessa olennaista ole lapsen hammas, vaan se että lapsikin on ihminen ja lapsilla on lasten jutut. Jos asiakas yrittää kertoa kassalle jotain itselle tärkeää asiaa, niin mihin tahansa hyvään käytökseen ja myös asiakaspalveluun kuuluu se että asiaan vastataan, kiinnosti aihe itseä tai ei. Lidlin kassa oli töissä edustamassa yritystään, ei henk koht mielipidettään vapaa-ajalla.
   Eli sinä tulet kaupan kassalle kertomaan kyseiselle kauppaliikkeelle omat kuulumisesi, et sille kassahenkilölle? Tälleen btw, maailma ei pyöri sinun ympärilläsi ja asiakas EI ole aina oikeassa. Jos kaipaat juttukaveria niin niihin on omat palvelunsa, ei ehkä ole kaikkein paras paikka mennä kaupan työntekijöille selittelemään omia kuulumisiaan, kun niillä ehkä voisi olla niitä töitäkin tehtävänään. Tiedäthän, niitä juttuja mistä ne saa palkkansa. Ei ne siitä asiakkaiden kanssa seurustelemisesta saa rahaa, missään kaupanalan työssä. Palvelutilanteen asiakaspalvelu on eri asia kuin se että joku Irmeli-Aapeli tulee selittelemään omaa elämäänsä. Varmasti sinuakin kiinnostaa ihan vitusti jos joku random tyyppi tulee kadulla vastaan ja alkaa selittämään miten hänen kumminkaimansa on nyt siellä ja tuolla sairaalassa ja saanut lapsia ja ties mitä.

   Lainaa

  23. Pineintheass 10.10.2017 12:51
   Tulos: +30 (30 ääntä)
   Dea: Harmi, ettei ne 3500 kommenttia mahtuneet Lidl-palautteeseen tänne sivulle.
   Tuskin tarvitseekaan, aihe ruodittu ajat sitten vauva.fi-sivustolla. Kalevauvan seur. levyä odotellessa...

   Lainaa

  24. Tulos: +42 (68 ääntä)
   Vain maksava asiakas huomioidaan?: Ei Lidlin kassan tapauksessa olennaista ole lapsen hammas, vaan se että lapsikin on ihminen ja lapsilla on lasten jutut. Jos asiakas yrittää kertoa kassalle jotain itselle tärkeää asiaa, niin mihin tahansa hyvään käytökseen ja myös asiakaspalveluun kuuluu se että asiaan vastataan, kiinnosti aihe itseä tai ei. Lidlin kassa oli töissä edustamassa yritystään, ei henk koht mielipidettään vapaa-ajalla.
   Janita, is that you?

   Lainaa

  25. Tulos: -13 (75 ääntä)
   Hihi: Säikyttäviä asioita? Halloweenin alla? Leluliikkeessä?! Jo on aikoihin eletty! Kielletään ihmisten säikyttäminen.
   Mikä ihme halloween? Ai niin, se keksitty vappu.

   Lainaa

  26. ymmärtäjä 10.10.2017 13:44
   Tulos: +26 (92 ääntä)
   Halloween on kyllä tehopyhin juhla ikinä. Teemana kuolema ja tuonpuolienen ja sitä koitetaan naittaa lapsille. myykää mulle semmonen pelottava naamiaiskoriste mutta älkää liian pelottava ettei meidän maijaliisäa 5v pelästy :D tai tulkaa halloweenjuhliin, pukeutukaa pelottavasti (mut älkää liian ettei lapset säiky!!!)

   Lainaa

  27. Tulos: +20 (74 ääntä)
   ymmärtäjä: Halloween on kyllä tehopyhin juhla ikinä. Teemana kuolema ja tuonpuolienen ja sitä koitetaan naittaa lapsille. myykää mulle semmonen pelottava naamiaiskoriste mutta älkää liian pelottava ettei meidän maijaliisäa 5v pelästy tai tulkaa halloweenjuhliin, pukeutukaa pelottavasti (mut älkää liian ettei lapset säiky!!!)
   Amerikka on lainannut Meksikolta juhlan ja rekvisiitan näiden 2.11. vietetettävästä Dia de los Muertos eli Kuolleiden päivästä. Muuten Meksiko ei kelpaakaan lännelle: sen asukkaat eivät ole tervetulleita mihinkään, eikä Meksikoa kunnioiteta tasavertaisena maana. Halloween-pirskeet ja ideat sieltä kyllä kelpasi napata länsimaihin.

   Lainaa

  28. Juttuseuraa? 10.10.2017 14:28
   Tulos: +61 (65 ääntä)
   Joissain kaupoissa on olemassa "hidas kassa", jossa saa jutella vaikka hampaiden lähdöstä oli sitten lapsi, vanhus tai jotain siltä väliltä... https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000820756.html

   Lainaa

  29. ihanvaanmummo 10.10.2017 15:17
   Tulos: +22 (54 ääntä)
   Mielestäni aina silloin, kun asiakkaan puolelta alkaa tulla kassapuolelle jotain sellaista että "huomioikaa minut tai lapseni tai koirani äärimmäisellä, kaupantekoon kuulumattomalla asialla" juttu on selvä: kassahenkilöstölle ei kuulu oikeesti tällaiset asiat. Jos kassa on äärimmäisen lapsi/koira/ihmisrakas, hän saattaa sen osoittaa. Tarvitse ei.Mutta tähän Annukan juttuun: olen tavallaan samaa mieltä. Jos haluan mennä kauppaan lapseni kanssa, ilman että (näin käsitin ainakin) jostain sinkoaa luurankokäsi ilman ennakkovaroitusta, ei hyvä. Kaikki jotka haluavat viettää Halloweenia, be my guest, in your home. Laita sinne omaan kotiisi Halloween/Reaper/SugarSkulls/ -juttuja niin paljon kuin haluat. Kauppaan ei kuulu päälle hyökkäävät luurankokädet, mutta kaikkia rekvisiittaan kuuluvia asioita voi myydä ja mainostaa.

   Lainaa

  30. Mitävittuanyttaas 10.10.2017 17:17
   Tulos: -22 (106 ääntä)
   Haista vittu, Janita, ja heiluvahampainen äpäräs kanssa.

   Lainaa

  31. Tulos: -29 (99 ääntä)
   Vain maksava asiakas huomioidaan?: Ei Lidlin kassan tapauksessa olennaista ole lapsen hammas, vaan se että lapsikin on ihminen ja lapsilla on lasten jutut. Jos asiakas yrittää kertoa kassalle jotain itselle tärkeää asiaa, niin mihin tahansa hyvään käytökseen ja myös asiakaspalveluun kuuluu se että asiaan vastataan, kiinnosti aihe itseä tai ei. Lidlin kassa oli töissä edustamassa yritystään, ei henk koht mielipidettään vapaa-ajalla.
   Tätä mieltä olen minäkin. Mulle tuli uutena tämän jutun myötä, miten ihmisten mielipiteet tällaisesta jakautuu. Siis suurin osa näyttäisi olevan sitä mieltä, että kun lapsi tulee iloisena sanomaan sinulle jotain, on okei olla kuin ei huomaisikaan. Etenkin jos olet asiakaspalvelijana. Tosin en tiedä ovatko ihmisten mielipiteet tästä niin jyrkkiä siksi, että he haluavat ottaa selvän erimielisyyden Janitan kanssa, koska hänen reaktionsa oli liioiteltu, vai ovatko ihmiset oikeasti sitä mieltä, että kassan käytöksessä ei ollut missään tapauksessa mitään vikaa. Joku pieni hymy ei kai oikeasti ole vaiva eikä mikään. Onko se asiakaspalvelijalle kuuluvan kohteliaisuuden raja siinä, että voi sanoa asiakkaalle päivää, ojentaa kuitin ja vaihtorahat sanoen ole hyvä, mutta sen yli "ei oo kuule mun tehtävä"? Ehkä mun mielipide on sitten jotenkin vääristynyt, koska itselläni on surkea itsetunto ja kun mietin tuota tilannetta lapsen kannalta, kuvittelen mielessäni kuinka sille tulee paha mieli, kun hänen ilonsa kylmästi jätetään huomiotta. Ehkä tuota lasta ei oikeasti kiinnosta yhtään ja varmaan muussa elämässä hänen tunteisiinsa vastataan paljon paremmin, niin että tunne-elämä ja itsetunto pääsee kehittymään. Ainakin tuo äiti varmasti ottaa lapsen tunteet arjessa huomioon, koska muuten hän ei olisi tuosta kassatilanteesta yhtään harmistunutkaan. Eli joo, tuskin sillä lapsella mitään hätää on...

   Lainaa

  32. Tulos: +6 (20 ääntä)
   "enääN"

   Lainaa

  33. Tulos: +20 (34 ääntä)
   Minun lapset, muiden kakarat. Ketään ei kiinnosta sun kakarat.

   Lainaa

  34. hammaspeikko 11.10.2017 10:05
   Tulos: -54 (68 ääntä)
   Oiskohan se lapsi kannattanut viedä hamaslääkäriin mielummin ku karkkikauppaan, jos se hammas heiluu? Kyllä ihmiset on sitten idiooteja.

   Lainaa

  35. Tulos: +99 (111 ääntä)
   Mielestäni tuossa Lidlin kassalla ei tapahtunut mitään valittamisen arvoista ja samanlaista raivoa tulee jatkuvasti, vaikka huomioimatta / hymyilemättä jättänyt ei olisi mikään asiakaspalvelija. Naapureiden lapset kiljuvat jatkuvasti huomiota milloin mistäkin ja vanhemmat valittavat, kun en reagoi siihen mitenkään. Kuulemma nimenomaan minun pitäisi ehtiä ja jaksaa huomioida, koska minulla ei ole omia lapsia ja työtön ei voi olla väsynyt. Maanantaina kävin kahvilassa ja siellä joku lapsi meni esittelemään kakkupalaansa viereisen pöydän miehelle. Miestä ei kiinnostanut (teki töitä läppärillä) ja lapsen äiti tuli siihen vihaisena sättimään tätä miestä. Lapsille voisi mielummin opettaa, ettei toisia ole sopivaa mennä häiritsemään ja jatkuva huomion kerjääminen ei ole hyvä tapa.

   Lainaa

  36. Tulos: +36 (44 ääntä)
   Ruma Elsa: Amerikka on lainannut Meksikolta juhlan ja rekvisiitan näiden 2.11. vietetettävästä Dia de los Muertos eli Kuolleiden päivästä. Muuten Meksiko ei kelpaakaan lännelle: sen asukkaat eivät ole tervetulleita mihinkään, eikä Meksikoa kunnioiteta tasavertaisena maana. Halloween-pirskeet ja ideat sieltä kyllä kelpasi napata länsimaihin.
   tsekkaas vähän tarkemmin noita tietoja! halloweenin kaltaista juhlapyhää juhlitaan lähes kaikissa kulttuureissa ympäri maan! on se niin sääli et suomalaiset on kristinuskon myötä unohtanut täysin meidän oman vastaavan sadonkorjuu/kuolonjuhlan, nimeltä kekri! itse puhun siitä halloweenina, ihan vain sen takia, että se on pirusti tutumpi nykypäivänä. muuten puhuisin paljon mielummin kekristä, mutta silloin saa aina alkaa selittelee kyseistä käsitettä, mitä en jaksa joka ikinen vuos toistella uudelleen.. -.-'

   Lainaa

  37. Tulos: +37 (57 ääntä)
   ja tosiaan tohon kakara -juttuun... opettakaa niille kersoille olla häiritsemättä tuntemattomia! on se niin vaikeeta tämän päivän vanhemmille ymmärtää, että sen kersan kasvatus on ihan vanhempien itsensä harteilla, eikä naapurin timon! tai lidlin kassan! ja mitä lelukauppaan tulee... lapsien kuuluu kokea negatiivisiakin tuntemuksia, muunmuassa säikähdyksiä. ne kuuluu elämään! halloweenina on joo pelottavaa rekvisiittaa esillä, joten opettakaa niille että se on vain sitä rekvisiittaa, älkääkä moittiko kauppaa tuotteiden esittelystä!

   Lainaa

  38. Tulos: +75 (81 ääntä)
   Miimu: Maanantaina kävin kahvilassa ja siellä joku lapsi meni esittelemään kakkupalaansa viereisen pöydän miehelle. Miestä ei kiinnostanut (teki töitä läppärillä) ja lapsen äiti tuli siihen vihaisena sättimään tätä miestä. Lapsille voisi mielummin opettaa, ettei toisia ole sopivaa mennä häiritsemään ja jatkuva huomion kerjääminen ei ole hyvä tapa.
   Mikä tätä nykyäitiyttä vaivaa? Outoa alkaa sättiä miestä joka ei huomioi lasta. Minä sanon aina omille lapsille että ei saa häiritä toisia. Ei tulis mieleenkään moittia sitä jota ei kiinnosta. Lapsille kyllä pystyy selittämään että vieraita aikuisia ei aina kiinnosta, mutta äitiä kiinnostaa.

   Lainaa

  39. Tulos: +5 (21 ääntä)
   kodfghj: Tätä mieltä olen minäkin. Mulle tuli uutena tämän jutun myötä, miten ihmisten mielipiteet tällaisesta jakautuu. Siis suurin osa näyttäisi olevan sitä mieltä, että kun lapsi tulee iloisena sanomaan sinulle jotain, on okei olla kuin ei huomaisikaan. Etenkin jos olet asiakaspalvelijana. Tosin en tiedä ovatko ihmisten mielipiteet tästä niin jyrkkiä siksi, että he haluavat ottaa selvän erimielisyyden Janitan kanssa, koska hänen reaktionsa oli liioiteltu, vai ovatko ihmiset oikeasti sitä mieltä, että kassan käytöksessä ei ollut missään tapauksessa mitään vikaa. Joku pieni hymy ei kai oikeasti ole vaiva eikä mikään. Onko se asiakaspalvelijalle kuuluvan kohteliaisuuden raja siinä, että voi sanoa asiakkaalle päivää, ojentaa kuitin ja vaihtorahat sanoen ole hyvä, mutta sen yli “ei oo kuule mun tehtävä”? Ehkä mun mielipide on sitten jotenkin vääristynyt, koska itselläni on surkea itsetunto ja kun mietin tuota tilannetta lapsen kannalta, kuvittelen mielessäni kuinka sille tulee paha mieli, kun hänen ilonsa kylmästi jätetään huomiotta. Ehkä tuota lasta ei oikeasti kiinnosta yhtään ja varmaan muussa elämässä hänen tunteisiinsa vastataan paljon paremmin, niin että tunne-elämä ja itsetunto pääsee kehittymään. Ainakin tuo äiti varmasti ottaa lapsen tunteet arjessa huomioon, koska muuten hän ei olisi tuosta kassatilanteesta yhtään harmistunutkaan. Eli joo, tuskin sillä lapsella mitään hätää on…
   Jos Lidlin johtoporras ei olisi niin pihi vaan palkkaisi riittävästi väkeä kassoille, niin ehkä myyjät ei olisi niin stressaantuneita ja kiireisiä ettei siinä kerkeä pysähtyä kuuntelemaan mitä sillä asiakkaan lapsella on asiaa, kun jono pitenee hetki hetkeltä ja takana odottelevat asiakkaat jo murahtelevat malttamattomina.. Jos haluaa inhimillisempää kohtelua niin kannattaa asioida jossain kyläkaupassa, mutta silloin pitää valmistautua myös maksamaan tuotteista melkein viisinkertaista hintaa.

   Lainaa

  40. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Vain maksava asiakas huomioidaan?: Ei Lidlin kassan tapauksessa olennaista ole lapsen hammas, vaan se että lapsikin on ihminen ja lapsilla on lasten jutut. Jos asiakas yrittää kertoa kassalle jotain itselle tärkeää asiaa, niin mihin tahansa hyvään käytökseen ja myös asiakaspalveluun kuuluu se että asiaan vastataan, kiinnosti aihe itseä tai ei. Lidlin kassa oli töissä edustamassa yritystään, ei henk koht mielipidettään vapaa-ajalla.
   Muistetaan nyt kuitenkin, että kassakin on ihminen ja saattaa vaikkapa hämmentyä lapsen äkillisestä, erikoisesta kommentista. Monet kassatyöntekijät ovat nuoria, heillä ei ole omia lapsia ja he eivät välttämättä ole tottuneet lapsiin. Kassatyöntekijä saattoi myös sillä hetkellä ajatella 10 metriseksi venynyttä jonoa ja miettiä, pitäisikö hänen kutsua apuvoimia voidakseen palvella jonottavia asiakkaita paremmin. Näitä mahdollisuuksia on syytä harkita ennen kuin olettaa, että kassatyöntekijä silkkaa ilkeyttään ei reagoinut äidin toivomalla tavalla.

   Lainaa

  41. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Kai kaikki on tietoisia Lidlin toimintatavoista? Kaupassa ja kassoilla vietetty aika pyritään minimoimaan ja tehostamaan. Ainakin ennen Lidlin kassoilla laskettiin kassanopeutta. Tavoitteena oli, ettei jonoja syntyisi. Lidlissä myös hedelmät punnitaan kassoilla toisin kuin muissa suomalaisissa elintarvikekaupoissa. Jos haluaa kaipaa enemmän palvelua eikä nopeutta, kannattaa valita joku toinen kauppa kuin Lidl. Ei sillä, että sielläkään paskaa palvelua saisi.

   Lainaa

  42. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Olen hyvä myyjä ja jos joku tulee näyttää hampaitaan niin huudan että painu vittuu siitä tai koht heiluu kaikki hampaat!

   Lainaa

  43. Tulos: +2 (2 ääntä)
   "This is indeed a disturbing universe."

   Lainaa

  44. Sydämetön dinosaurus 30.3.2021 9:15
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Tämä nyt on vanha moka, mutta tuli tässä kommentteja lueskellessa mieleen, että on muuten harvinaisen ärsyttävää, kun jotkut vanhemmat ja jopa lemmikin omistajat kuvittelee tosissaan, että kaikki on ihan innoissaan pussaamassa niiden räkäisiä naamoja ja haltioissaan joka käänteessä joka tekosesta. Itse tykkään lapsista ja tykkään kaikista eläimistä melko tasapuolisesti. Silti minulle on jäänyt lähestulkoon traumoja tietyistä tutuista, jotka eivät ihan oikeasti sano pienintäkään pihausta siitä, kun koira vaikka hyppää syliin nuolemaan naamaa ja kynnet repii samalla vaatteita, kun kiehnää siinä sylissä tai näykkii sormia tai naamaa tms. vaan reaktio on luokkaa "voi tuitui onpa söpöä, se tykkää susta!". Sitten itse yrität olla siinä vaivautuneena, kun et kehtaa käskyttää sitä koiraa painumaan muualle siitä naamalta, kun tiedät jo valmiiksi, että siitä syttyy heti joku sota. Lapsien osalta tuo on vielä pahempaa, kun monet saa slaagin, jos katsookin vahingossa väärällä ilmeellä vaikka toinen hyppii suunnilleen kengät jalassa sylissä. Argh. Tädilläni on pari todella rasittavaa räksyttäjä koiraa, jotka ensimmäisenä oven avattua alkaa hyppiä hihoihin kiinni ja näykkimään sormia aika kivuliaasti ja sitten jos yrität jotain tehdä tai sanoa, että vähän rauhoittuisivat, niin vastaus on luokkaa "MITÄ??? ETKÖ SINÄ TYKKÄÄ KOIRISTA??!". En, en todellakaan tykkää näistä koirista. Tai tykkäisin varmaan, jos omistaja ei olisi idiootti. Onneksi on niitä viisaampiakin ja heidän lastensa ja lemmikkiensä kanssa oikein mieluusti vietän aikaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kauppa, kaupassa, lapset, lapsi, hammas, hampaat, Halloween, pelottava