Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mammapalstalta päivää, osa 65

Kuinka vaarallinen kielikoru on vauvalle?
Mammapalstalta päivää, osa 65

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 65 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1109 (1213 ääntä)
   Juu, kyllä meitä normaalipituisia nykyään sorretaan niin että meinaa itku simmuun tulla. Melkein yhtä paljon kuin lihaasyövää valkoista heteromiestä.

   Lainaa

  2. Tulos: +625 (631 ääntä)
   Juu kyllä, kaikki mitä nielet kulkeutuu kohtuun...

   Lainaa

  3. Tulos: +217 (317 ääntä)
   Vierailija: Juu kyllä, kaikki mitä nielet kulkeutuu kohtuun…
   Mr. Ällön kommenttia odotellessa...

   Lainaa

  4. Tulos: +676 (730 ääntä)
   Olen alle 160-senttinen. Kaipa sitten olen ilmeisesti myös ällö, ei varmaan kannata lähteä enää ulos ettei Pinjan tarvise julkisesti kattella. Minkähänlaiset psykoosit tämä neiti saisi jos matkustaisi Aasiaan?

   Lainaa

  5. Tulos: +160 (284 ääntä)
   Lindan kuvakkeen väri ei taida olla sattumaa. Nam nam. PS. Kevin Tandun. Ezra Millerin vai Riitta Väisäsen?

   Lainaa

  6. Tulos: +38 (174 ääntä)
   Kai ku teidän normaalipitusten pituudessa ei oo yhtään mitään kiinostavaa :D

   Lainaa

  7. pikku-mikko 10.10.2017 1:27
   Tulos: +28 (244 ääntä)
   Vierailija: Juu kyllä, kaikki mitä nielet kulkeutuu kohtuun…
   Se olis aikamoista. Jonkun Amanda Harkimon lapsen ravinto kohdussa olis varmaan aika yksipuolista. Toki kait miestenkin siemennesteissä makueroja on.

   Lainaa

  8. Tulos: +341 (349 ääntä)
   Ei kai ihmiset vieläkin usko, että lapsi kasvaa mahalaukussa?

   Lainaa

  9. Tulos: +241 (251 ääntä)
   Eikä, 158 cm, oon luonnonoikku!

   Lainaa

  10. Tulos: +282 (300 ääntä)
   Nyt en kyllä Pinjan settiin osaa sanoa muuta kuin "ööh". Moneksi mua on kutsuttu elämäni aikana pituuden vuoksi (tappi, kainalokeppi), mutta ei koskaan ällöksi :'D

   Lainaa

  11. Tulos: +469 (501 ääntä)
   Onkohan Pinjan teksti jonkinlainen parodia siitä, miltä homofoobikot kuulostavat normaalin ihmisen korvaan? Ainankin näin toivon :D

   Lainaa

  12. Hukkajämä 10.10.2017 2:51
   Tulos: +117 (137 ääntä)
   Mr. Ällö: Lindan kuvakkeen väri ei taida olla sattumaa. Nam nam. PS. Kevin Tandun. Ezra Millerin vai Riitta Väisäsen?
   Oi, Ezra Miller any day! Täällä pituutta 152cm. Ei huolta että kolisisi pää ovenkarmiin. Mutta älä Pinja sinäkään huoli, pyydän kanssahobitteja vetäytymään koloihimme itkemään itsemme uneen hokien: "En ole lyhyt, olen madallettu!". Toivottavasti seuraavan kerran kun menet baaritiskille/leffaan/keikalle eteesi osuu vain kaksimetrisiä ihmisiä. Prkl.

   Lainaa

  13. Tulos: +76 (90 ääntä)
   Pinja, viitsisitkö ojentaa ton purkin hyllym päältä? T. 154cm

   Lainaa

  14. Tulos: +112 (144 ääntä)
   Onhan se vähän ällöä siis kun ihminen on... lyhyt? Joo ja seki on ällöä jos joku on vaalea. Tai ruskeasilmäinen. Punatukkainen. Äääh!

   Lainaa

  15. Tulos: +188 (274 ääntä)
   Ei kai kukaan ajattele, että Pinja on tosissaan? Onhan tuo nyt ihan selvää sarkasmia. "Miks sitä täytyy tuoda esille niin paljo?" "Ei me normaalipitusetkaa tuoda meidän pituutta esille koko ajan." Kuulostaako yhtään tutulta?

   Lainaa

  16. Tulos: +44 (144 ääntä)
   Olen 154 senttinen ällötys. On siitä hyötyäkin, ensinnäkin lähes yksikään mies ei rajaudu pois potentiaalisista kumppaneista sen vuoksi, että on naista lyhyempi ja toisekseen aika monet miehet pitää tätä lyhyyttä hurjan söpönä ja ihastuttavana.

   Lainaa

  17. kiikiiconfused 10.10.2017 5:29
   Tulos: +67 (95 ääntä)
   157cm täällä, hyvä sieltä ylhäältä huudella xD ja siis "normaalipituisia" sorretaan joo, kuinka monet housut neiti on joutunu lyhentää ostamisen jälkeen koska jostain syystä kaikki vaatekaupat ei ole vieläkää tajunnu että on eripituisia ihmisiä...

   Lainaa

  18. Tulos: -9 (21 ääntä)
   Mr. Ällö: Lindan kuvakkeen väri ei taida olla sattumaa. Nam nam. PS. Kevin Tandun. Ezra Millerin vai Riitta Väisäsen?
   Itsekin vastaskn kevin tandun t tämä samainen kusinen linda

   Lainaa

  19. Tulos: +76 (90 ääntä)
   hhohhoh: Eikä, 158 cm, oon luonnonoikku!
   159 cm. Se siitä sitten, täytyy soittaa pomolle, että en tulekaan töihin. Siis kuka suostuu esim. lyhyen sairaanhoitajan hoidettavaksi? Tai herra paratkoon lääkärin. Heti teini-iässä, kun pituuskasvu loppuu, voitais pätkät steriloida (ettei tule lisää pätkiä) ja kärrätä johonkin leireille. Hold on... Tämähän alkaa kuulostaa tutulta.

   Lainaa

  20. Tulos: +15 (23 ääntä)
   Kiitos Jasmin.

   Lainaa

  21. Tulos: +252 (270 ääntä)
   ??: Onkohan Pinjan teksti jonkinlainen parodia siitä, miltä homofoobikot kuulostavat normaalin ihmisen korvaan? Ainankin näin toivon
   Kyllä on. Olen itse kyseisessä ryhmässä ja seurasin keskustelua, ja juurikin tästä oli kyse. Ei siis suinkaan ollut tosissaan

   Lainaa

  22. Tulos: +89 (121 ääntä)
   Sd: Olen 154 senttinen ällötys. On siitä hyötyäkin, ensinnäkin lähes yksikään mies ei rajaudu pois potentiaalisista kumppaneista sen vuoksi, että on naista lyhyempi ja toisekseen aika monet miehet pitää tätä lyhyyttä hurjan söpönä ja ihastuttavana.
   Sehän onkin se tärkein juttu että miehet tykkää!! Onneksi näin tämän kommentin, nyt ei enää ärsytäkään olla lyhyt!

   Lainaa

  23. Tulos: -37 (71 ääntä)
   Taitaa tuo Pinja itsekin olla keskenkasvuinen, henkisesti. Ja sehän se vasta on ällöä.

   Lainaa

  24. Tulos: +70 (92 ääntä)
   Ei sen pitäisi kenenkään normaalimittaisen ihmisen peppua kutittaa, mitä me alimittaiset tehdään toistemme kanssa

   Lainaa

  25. Tulos: +112 (118 ääntä)
   Zleus: Kyllä on. Olen itse kyseisessä ryhmässä ja seurasin keskustelua, ja juurikin tästä oli kyse. Ei siis suinkaan ollut tosissaan
   Hyvä tietää:D myönnän että hetken aikaa ajattelin, että Pinja olisi tosissaan, sillä ei olisi eka kerta, kun feissarimokissa on täysin vajaita yksilöitä. Sarkastisia postauksia on täältä jotenkin vaikeampi poimia kuin oikeista facebook-ryhmistä.

   Lainaa

  26. Tulos: +5 (17 ääntä)
   Pitääkö meillä pistää pätkisten paraati pystyyn? :)

   Lainaa

  27. Tulos: -78 (102 ääntä)
   Lyhyet naiset ovat just parhaita. Ehkä alle 150 jo liian pieni, mutta 155-165 on just hyvä mitta naiselle. Yli 180 on jo liikaa. Itse 177

   Lainaa

  28. Tulos: +26 (38 ääntä)
   Olen 173cm ja välillä toivoisin olevani lyhyempi nainen. Mutta väitän ettei 180cm:llä naisilla oo yhtää sen mukavampaa.

   Lainaa

  29. Tulos: +94 (106 ääntä)
   Ei oikein sarkasmi avaudu ihmisille. Laulu Small people voisi ehkä valaista asiaa. Pointti on, että kun ihmisiä aletaan rajata ihonvärin tai seksuaalisen suuntautumisen mukaan, niin siinä on yhtä paljon järkeä kuin rajata heitä esim pituuden mukaan.

   Lainaa

  30. Neiti Knatterton 10.10.2017 9:54
   Tulos: +61 (71 ääntä)
   Moniq: Olen 173cm ja välillä toivoisin olevani lyhyempi nainen. Mutta väitän ettei 180cm:llä naisilla oo yhtää sen mukavampaa.
   Olen 183 cm pitkä ja onnellinen, kiitos vaan kysymästä. Käytän myös korkkareita aina välillä.

   Lainaa

  31. Tulos: -58 (78 ääntä)
   Vaikka Pinja ei ollut tosissaan, mun täytyy tunnustaa, että suhtaudun varautuneesti lyhyisiin ihmisiin. Jotenkin on ensitunne, että heillä on ketunhäntä kainalossa. Tiedostan, ettei tuossa suhtautumisessa ole mitään järkeä. Ei tuo sinänsä taida vaikuttaa liikaa pitemmällä aikavälillä, koska ystävissäni on useampi alle 160 cm:n pituinen.

   Lainaa

  32. Tulos: +41 (55 ääntä)
   kiikiiconfused: 157cm täällä, hyvä sieltä ylhäältä huudella ja siis “normaalipituisia” sorretaan joo, kuinka monet housut neiti on joutunu lyhentää ostamisen jälkeen koska jostain syystä kaikki vaatekaupat ei ole vieläkää tajunnu että on eripituisia ihmisiä…
   Isorintaisia sitä vasta sorretaankin, rintsikoita ei löydy ja vaatteet ei istu! Perhana.

   Lainaa

  33. Tulos: +36 (60 ääntä)
   Ei hätää, lävistyksen pallo ei tartu vauvaan. Tyhmyys sen sijaan usein tarttuu, eli kannattaisi luovuttaa vauva adoptioon turvaan äidin tyhmyydeltä.

   Lainaa

  34. Tulos: +16 (42 ääntä)
   hiphei: Taitaa tuo Pinja itsekin olla keskenkasvuinen, henkisesti. Ja sehän se vasta on ällöä.
   Ihanaa kun ihmiset provosoituu vaikka eivät oikeasti tiedä yhtään mistä tässä oli kyse. Terveisin 172 senttinen yli-ihminen.

   Lainaa

  35. yli opisto hörhö 10.10.2017 11:00
   Tulos: +3 (17 ääntä)
   Sehän se vasta ällöä onkin kun jotkut on 2m korkeita! Luonnotonta!

   Lainaa

  36. yli opisto hörhö 10.10.2017 11:01
   Tulos: -40 (50 ääntä)
   wery: Ihanaa kun ihmiset provosoituu vaikka eivät oikeasti tiedä yhtään mistä tässä oli kyse. Terveisin 172 senttinen yli-ihminen.
   Eikö tässä muka ollut kyse siitä, että Pinja on idiootti?

   Lainaa

  37. Arkkienkeli 10.10.2017 11:01
   Tulos: -22 (30 ääntä)
   Kyseiset mokien White Trash ovat varmaankin tuota surullisen kuuluisaa Kankaanpää-Lavia-Luvia porukkaa.

   Lainaa

  38. Tulos: +85 (105 ääntä)
   Miten ihmisillä voi nykyaikana olla niin surkea kyky tunnistaa satiiria? Pinjan kirjoitus oli niin ilmiselvää satiiria kuin voi olla, käytetty täsmälleen samoja retorisia keinoja kuin jatkuvasti käytetään seksuaalivähemmistöistä puhuttaessa. Koko tekstin pointti oli vähän herätellä ihmisiä, seurasin keskustelua paikan päällä, tuostakin provosoituneista iso osa oli itse suoltanut täysin vastaavaa matskua juuri vaikka homoja koskien. Kaksinaismoralismia parhaimmillaan. Vaihtakaapa sanan "lyhyt" tilalle "homo", joko kuulostaa tutummalta?

   Lainaa

  39. pihlajantarja 10.10.2017 11:44
   Tulos: +50 (72 ääntä)
   kh: Miten ihmisillä voi nykyaikana olla niin surkea kyky tunnistaa satiiria? Pinjan kirjoitus oli niin ilmiselvää satiiria kuin voi olla, käytetty täsmälleen samoja retorisia keinoja kuin jatkuvasti käytetään seksuaalivähemmistöistä puhuttaessa. Koko tekstin pointti oli vähän herätellä ihmisiä, seurasin keskustelua paikan päällä, tuostakin provosoituneista iso osa oli itse suoltanut täysin vastaavaa matskua juuri vaikka homoja koskien. Kaksinaismoralismia parhaimmillaan. Vaihtakaapa sanan “lyhyt” tilalle “homo”, joko kuulostaa tutummalta?
   Ilman kontekstia on vaikea tehdä johtopäätöksiä. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun näin puhutaan nimenomaan ihmisen pituudesta.

   Lainaa

  40. • • • 10.10.2017 11:52
   Tulos: -24 (58 ääntä)
   Me yritimme saada lasta kahdeksan vuotta. Elämä mallillaan kaikin puolin kotona ja kodin ulkopuolella. Pitkä vakaa parisuhde, talo maalla, vakityöpaikat, lainakin pikku torpasta jo maksettu, säästöjä... Kumpikin terveitä fyysisesti ja psyykkisesti kaikin puolin, eikä mitään sukuvitsauksia. Vaan kun ei tule niin ei tule. Käytän aikani nyt täysillä hevosharrastukseen, mutta välillä kieltämättä kirpaisee, kun viinaa ja aineita vetäviä idiootteja ja tyhmiä kysymyksiä esittäviä ihmisiä sikiää lähiöissä pelkästään katseen voimalla.

   Lainaa

  41. Tulos: -23 (59 ääntä)
   Olen 155 cm ja on tuossa mielestäni pointtia osittain. En ymmärrä miksi jotkut lyhyet ihmiset koko ajan korostaa lyhyyttään. Onhan se jotenkin noloa. Ja tuohon kun vertaatte homoihin, niin en kyllä ole törmännyt yhteenkään homoon, joka koko ajan korostaisi seksuaalisuuttaan samaan tapaan kuin lyhyet korostaa lyhyyttään: "Hei mä oon alle 160-senttinen!" Kyllähän sen näkee, että lyhyt olet joo, mitä sitten?

   Lainaa

  42. Seppo Saviniemi 10.10.2017 12:13
   Tulos: +75 (75 ääntä)
   kh: Miten ihmisillä voi nykyaikana olla niin surkea kyky tunnistaa satiiria? Pinjan kirjoitus oli niin ilmiselvää satiiria kuin voi olla, käytetty täsmälleen samoja retorisia keinoja kuin jatkuvasti käytetään seksuaalivähemmistöistä puhuttaessa. Koko tekstin pointti oli vähän herätellä ihmisiä, seurasin keskustelua paikan päällä, tuostakin provosoituneista iso osa oli itse suoltanut täysin vastaavaa matskua juuri vaikka homoja koskien. Kaksinaismoralismia parhaimmillaan. Vaihtakaapa sanan “lyhyt” tilalle “homo”, joko kuulostaa tutummalta?
   Netti on tuonut näytille niin paljon ihan oikeita sekopäitä, että satiiria ja todellisuutta alkaa olla vaikea erottaa toisistaan. Onhan Oompa Loompakin päätynyt yhden vaikutusvaltaisimman valtion presidentiksi. Mitä tulee mammapalstoihin niin tuntuu, että siellä trollit vaan trollaa trolleja ja koittaa keksiä millä typerällä jutulla taas pääsisi Feissarimokiin.

   Lainaa

  43. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Vau, olen lyhytkasvuinen! Ei kun kelakorvauksia hakemaan. :P t.156cm

   Lainaa

  44. Tulos: +42 (44 ääntä)
   kiikiiconfused: 157cm täällä, hyvä sieltä ylhäältä huudella ja siis “normaalipituisia” sorretaan joo, kuinka monet housut neiti on joutunu lyhentää ostamisen jälkeen koska jostain syystä kaikki vaatekaupat ei ole vieläkää tajunnu että on eripituisia ihmisiä…
   Vaatetilanne on ite asiassa semipaska kaikille, koska vaatteita tehään keskiarvojen mukaan. Entisinä aikoina vaatteet joko tehtiin tai teetettiin yksilöllisesti mittojen mukaan, jollon lopputulos näytti aina hyvältä. Nykyää on arpapeliä miltä se "oma koko" sit lopulta näyttää tai mite mukava se on päällä. Että juu, tunnen tuskasi vaikkei just lahkeiden pituus ookkaa ongelma. Vittu ku ei oo varaa räätäliin!

   Lainaa

  45. Tulos: +11 (25 ääntä)
   Tiiviste: Ei sen pitäisi kenenkään normaalimittaisen ihmisen peppua kutittaa, mitä me alimittaiset tehdään toistemme kanssa
   Niinpä, varsinkin kun monet normaalimittaiset katsovat kuitenkin ihan mielellään videoita siitä.

   Lainaa

  46. Tulos: +7 (23 ääntä)
   Mulla pisti silmään ainoastaan se, että jo 159 senttinen oli tässä satiirissa valittu lyhyeksi, niin lyhyeksi että pistäis silmään. Toki jos kyse oli vain miehistä - alle 160 senttinen mies on kyllä melko lyhyt... Mutta 165 cm on suomalaisnaisen keskivertopituus, ja jos 175-180 senttistä naista sanoisi pitkäksi, kyllä se oikeesti LYHYT nainen on sitten vasta siellä 150 sentin paikkeilla.

   Lainaa

  47. Tulos: -18 (24 ääntä)
   Teinimammat (potentiaaliset yh:t) vauhdissa.

   Lainaa

  48. Tulos: -18 (34 ääntä)
   Normi: Vaikka Pinja ei ollut tosissaan, mun täytyy tunnustaa, että suhtaudun varautuneesti lyhyisiin ihmisiin. Jotenkin on ensitunne, että heillä on ketunhäntä kainalossa. Tiedostan, ettei tuossa suhtautumisessa ole mitään järkeä. Ei tuo sinänsä taida vaikuttaa liikaa pitemmällä aikavälillä, koska ystävissäni on useampi alle 160 cm:n pituinen.
   Kiitokset miinuksista. Oletan niiden tulleen lauseesta "Tiedostan, ettei tuossa suhtautumisessa ole mitään järkeä."

   Lainaa

  49. ymmärtäjä 10.10.2017 13:40
   Tulos: -35 (39 ääntä)
   ainut oikeutus olla alle 160cm nainen on se että on ulkona vähintään 10-15cm korot jalassa. mitään muuta hyötyä siitä lyhytkasvuisuudesta ei olekkaan :D

   Lainaa

  50. Tulos: +91 (97 ääntä)
   Onhan nyt minun mielestäni lyhytkasvuisuus ihmisten oma valinta. Ei minulla mitään heitä vastaan ole, mutta voisivat olla esim koulujen lähistöllä ja julkisilla paikoilla olla vähemmän lyhytkasvuisia.

   Lainaa

  51. Neiti Knatterton 10.10.2017 14:00
   Tulos: +58 (62 ääntä)
   z: Onhan nyt minun mielestäni lyhytkasvuisuus ihmisten oma valinta. Ei minulla mitään heitä vastaan ole, mutta voisivat olla esim koulujen lähistöllä ja julkisilla paikoilla olla vähemmän lyhytkasvuisia.
   Niin, joka paikassa nykyään tyrkytetään lyhytkasvuisuutta, nuoret hairahtuvat siihen kun luulevat että se on normaalia. Tämä pätkäsaatio kyllä tympäisee. ...ja painoin vahingossa alanuolta z:lle.

   Lainaa

  52. Lastenklinikan pummit 10.10.2017 14:25
   Tulos: -9 (19 ääntä)
   pikku-mikko: Se olis aikamoista. Jonkun Amanda Harkimon lapsen ravinto kohdussa olis varmaan aika yksipuolista. Toki kait miestenkin siemennesteissä makueroja on.
   Puhumattakaan Hjalliksen "valkovenäläispohjaisesta" ruokavaliosta. Siinä leukakin surkastuu, kun joutuu elämään oligarkin siittiöillä.

   Lainaa

  53. Neiti Knatterton 10.10.2017 14:43
   Tulos: +41 (45 ääntä)
   z: Onhan nyt minun mielestäni lyhytkasvuisuus ihmisten oma valinta. Ei minulla mitään heitä vastaan ole, mutta voisivat olla esim koulujen lähistöllä ja julkisilla paikoilla olla vähemmän lyhytkasvuisia.
   Lyhytkasvuisuutta tuputetaan nykyään kaikkialla, nuoret sortuvat kokeilemaan sitä, koska pitävät lyhyyttä normaalina. Pätkäsaatio pitäisi lopettaa.

   Lainaa

  54. ihanvaanmummo 10.10.2017 15:26
   Tulos: -2 (12 ääntä)
   Jahas, 158-senttisenä ainoa oikeutettu kysymykseni on: kuka vie minut saunan taakse?

   Lainaa

  55. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Enna: 159 cm. Se siitä sitten, täytyy soittaa pomolle, että en tulekaan töihin. Siis kuka suostuu esim. lyhyen sairaanhoitajan hoidettavaksi? Tai herra paratkoon lääkärin. Heti teini-iässä, kun pituuskasvu loppuu, voitais pätkät steriloida (ettei tule lisää pätkiä) ja kärrätä johonkin leireille. Hold on… Tämähän alkaa kuulostaa tutulta.
   Ja ajatella, kun sekään ei välttämättä toimi! Omat vanhempani (ja oikeastaan myös kummatkin suvut) olivat yli 170-senttisiä ja silti olen itse vain 160cm. Salakavalat geenit.

   Lainaa

  56. Tulos: -6 (10 ääntä)
   Voisko ton Naistenhuoneen kategorioida erikseen, kun se ei oo mikään mammapalsta ja sen verran paljon tulee sieltäkii juttua :D

   Lainaa

  57. Tulos: +23 (27 ääntä)
   ??: Onkohan Pinjan teksti jonkinlainen parodia siitä, miltä homofoobikot kuulostavat normaalin ihmisen korvaan? Ainankin näin toivon
   Joo homofoobikoista ja muista ennakkoluuloisista. Selitti sen itse tuon päivityksen kommenteissa, pitäsi varmaan etsiä se ja lähettää Feissarimokille screenshot, koska oishan tohon kiva saada se selitys mukaan

   Lainaa

  58. Tulos: -5 (11 ääntä)
   Sama kun isojalkaisia (ja etenkin naisia) sorretaan kun eivät meinaa mistään löytää sopivia kenkiä. Lähes kaikilla kavereillani on muka normaalia isommat jalat vaikka itse tässä olen se epänormaali 36 kengän kokoni kanssa. Tuntuu yli 41 kengän koot olla oikeasti yleisempiä kuin yleisimmäksi luokiteltu 38. Vaikka muut kuin minä ovat erilaisia niin en pidä heitä ällöttävänä. Jos tuo tyyppi on tosissaan niin jään aika surulliseksi. Nykyään oman itsensä pelikuva on se täydellisin. Niin surullista.

   Lainaa

  59. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Lyhytkasvuiset ihmiset ovat aikuisina yleensä alle 140-150 cm pitkiä (usein paljon lyhyempiä) ja se johtuu jostain lääketieteellisestä syystä. Joitain lyhytkasvuisuuden syitä ovat mm. akondroplasia ja suomalaiseen tautiperintöön kuuluva diastrofia. Lyhytkasvuisuuteen voi liittyä monia terveysongelmia ja liikuntavaikeuksia, mutta ei aina. Lyhytkasvuiset kohtaavat paljon syrjintää, ennakkoluuloja ja kiusaamista, jotka usein vaikeuttavat elämää enemmän kuin fyysiset vaikeudet. Yli 150 senttisten terveiden ihmisten kutsuminen lyhytkasvuisiksi voidaan nähdä vitun loukkaavana lyhytkasvuisia kohtaan. Perusinfo toistettuna: https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Lyhytkasvuisuus Monelle tuttu esimerkki lyhytkasvuisesta henkilöstä: Peter Dinklage (135 cm)

   Lainaa

  60. Tulos: -13 (13 ääntä)
   Kääpiö: Olen alle 160-senttinen. Kaipa sitten olen ilmeisesti myös ällö, ei varmaan kannata lähteä enää ulos ettei Pinjan tarvise julkisesti kattella. Minkähänlaiset psykoosit tämä neiti saisi jos matkustaisi Aasiaan?
   Pinjan tarkoitus oli satirisoida pedofiilien kohtaamaa yleistä reaktiota. Näkeehän sen sanamuodoistakin.

   Lainaa

  61. Suomalainen 12.10.2017 13:16
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Stressaantunut S kaipaa kyllä ensimmäisten kolmen peruskoululuokan kertaamista. Miten kukaan voi kirjoittaa noin huonosti?

   Lainaa

  62. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Neiti Knatterton: Niin, joka paikassa nykyään tyrkytetään lyhytkasvuisuutta, nuoret hairahtuvat siihen kun luulevat että se on normaalia. Tämä pätkäsaatio kyllä tympäisee. …ja painoin vahingossa alanuolta z:lle.
   Niin, ja jokaisessa tv-ohjelmassakin nykyään täytyy olla se yks kiintiökääpiö mukana...

   Lainaa

  63. Tulos: -1 (5 ääntä)
   z: Onhan nyt minun mielestäni lyhytkasvuisuus ihmisten oma valinta. Ei minulla mitään heitä vastaan ole, mutta voisivat olla esim koulujen lähistöllä ja julkisilla paikoilla olla vähemmän lyhytkasvuisia.
   anteeksi, yritän olla tartuttamatta sinuun lyhytkasvuisuuttani :)

   Lainaa

  64. Tulos: +10 (10 ääntä)
   En ole lyhyt, olen vertikaalisesti rajoittunut

   Lainaa

  65. pinja ei hyväksy mua, mä en pinjaa 3.11.2017 18:39
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   Joo mäki toivon ettei tästä synny mitää paskamyrskyy... mut mun on aina jotenki ollut tosi vaikee hyväksyy asennevammasii ihmisii. Jotenki luonnotonta ku muiden ihmisten ominaisuudet kuten ulkonäkö on jollekin todellinen ongelma. Tätä ihmisryhmää kyllä valitettavasti sorretaan, ku missään ei ikinä tsempata et "asennevamma on iha ku mikä vaan muuki vamma, keep it going!", et vähän kyl ehkä pitäs varmaan tuntee myötätuntoo :/ T. alle 160 cm

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: äitylit, naistenhuone, pituus, lyhyt, Kevin Tandu, lävistys, raskaana, raskaus, kielikoru