Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 305

Sain niiin hyvän idean... toivottavasti pomokin on samaa mieltä.
Sekalaisia, osa 305

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 40 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Mustalaisnaamio 26.9.2017 0:13
   Tulos: +254 (506 ääntä)
   Tatuointi omista (ja muiden) lapsista on niiiiin white trash!

   Lainaa

  2. Tulos: +469 (517 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Tatuointi omista (ja muiden) lapsista on niiiiin white trash!
   Ja usein aika karmivan näköisiä

   Lainaa

  3. Mustalaisnaamio 26.9.2017 0:26
   Tulos: +292 (404 ääntä)
   Tahidi: Ja usein aika karmivan näköisiä
   Ja usein niillä miehillä, ketkä ei paljon niistä lapsistaan huolehdi. Elaritkin menee ulosoton kautta. :D

   Lainaa

  4. Tulos: +312 (496 ääntä)
   Tapanin juttu oli niin tyhmä, että eipä sillä väliä, vaikka joku ei sitä tajuaisi.

   Lainaa

  5. Tulos: +583 (587 ääntä)
   Mikähän mahtoi olla Heidin mahti idea kun sillä potkutkin sai?

   Lainaa

  6. Veto päälle 26.9.2017 0:43
   Tulos: -39 (149 ääntä)
   fartia: Mikähän mahtoi olla Heidin mahti idea kun sillä potkutkin sai?
   Paskoi pomon pöydälle? Tuli aseen kanssa töihin? Otti lopputilin? Nyt ihmiset veikkaamaan, mitä tapahtui :D

   Lainaa

  7. Ettämitähän? 26.9.2017 1:27
   Tulos: +331 (347 ääntä)
   Toi ensimmäinen juttu on ärsyttävä. Nyt en saa unta koko yönä kun mietin et mikä se idea oli. :)

   Lainaa

  8. King Arthur 26.9.2017 2:43
   Tulos: +78 (84 ääntä)
   Erästä lääkäriä lainatakseni, Sari taitaa olla mukavasti disorientoitunut aikaan ja paikkaan.

   Lainaa

  9. Painostaja 26.9.2017 6:55
   Tulos: +94 (176 ääntä)
   Tapanin juttu oli kyllä huonoin ikinä.

   Lainaa

  10. Jussipussi 26.9.2017 7:44
   Tulos: -234 (310 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Ja usein niillä miehillä, ketkä ei paljon niistä lapsistaan huolehdi. Elaritkin menee ulosoton kautta.
   Ihme feministi paska sinäkin

   Lainaa

  11. Tulos: +52 (122 ääntä)
   Ei se ois ees paljon parempi, vaikka Marika olisi kirjoittanut viestinsä oikein, koska kuka helvetti haluaa KENENKÄÄN lapsista tatskoja? Edes omistaan? Tosin oon jo nähny täällä niin legendaarisia tatskoja ettei pitäis enää kyseenalaistaa mitään. Mutta silti. Eiks se nyt vaan kelpais, että niistä lapsista on valokuvia, tai vaikka sitten kalliita tauluja, jos ei valokuvat riitä ja rahaa on pakko törsätä?

   Lainaa

  12. Lukijon Käyny /Vartia 26.9.2017 8:01
   Tulos: +132 (166 ääntä)
   Jussipussi: naa
   Siis niin naulan kantaan kuin voi olla. JOKAINEN tapaamani ihminen, jolla on lapsen naama tatuoituna ja vielä tietty gootti-kirjaimilla se "Aada-Eveliina 2008" koko käsivarren mittaisena, hoitaa elatusmaksunsa ulosoton kautta ja tapaa lastaan pari kertaa vuodessa.

   Lainaa

  13. Tulos: -128 (182 ääntä)
   Toivottavasti en ole ainoa, joka ymmärsi tuon kirjoitusvirheen hieman eri tavalla. Minulla ensimmäinen mielikuva oli se, että lapselle on jostain syystä laitettu tatuointi, ja sitten joku tulee jollakin välineellä kaivertamaan tuon tatuoinnin lapsen ihosta irti. Siis että Marika yrittäisi sosiaalisessa mediassa jäljittää ilkeää tatuointivarasta, joka on ottanut hänen lastensa tatuoinnit. Piti lukea pariin kertaan ennen kuin ymmärsin, että oikeasti kyse ei ole tatuoiduista lapsista eikä tatuointivarkauksista.

   Lainaa

  14. Tulos: +147 (151 ääntä)
   Heidin innovaatio oli työvoiman karsiminen.

   Lainaa

  15. Tulos: -11 (79 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Tatuointi omista (ja muiden) lapsista on niiiiin white trash!
   En nyt sanois noinkaan moni ei niin ole onnistunut mutta on mun mielestä ainakin ne onnistuneet varsinkin menehtyneen lapsen muistolle tehdyt kauniita :)

   Lainaa

  16. Tulos: +119 (141 ääntä)
   Kala: Toivottavasti en ole ainoa, joka ymmärsi tuon kirjoitusvirheen hieman eri tavalla. Minulla ensimmäinen mielikuva oli se, että lapselle on jostain syystä laitettu tatuointi, ja sitten joku tulee jollakin välineellä kaivertamaan tuon tatuoinnin lapsen ihosta irti. Siis että Marika yrittäisi sosiaalisessa mediassa jäljittää ilkeää tatuointivarasta, joka on ottanut hänen lastensa tatuoinnit. Piti lukea pariin kertaan ennen kuin ymmärsin, että oikeasti kyse ei ole tatuoiduista lapsista eikä tatuointivarkauksista.
   wat

   Lainaa

  17. Tulos: +14 (86 ääntä)
   Tapanin juttu oli mitä mainioin, kukapa ei olisi vastaavia mainoksia saanut. Lisäksi tuo Kallen hienovarainen vihjaus mahdollisesti ohi menneestä vitsistä kruunasi jutun koherentiksi kokonaisuudeksi.

   Lainaa

  18. Tulos: +2 (34 ääntä)
   Kala: Toivottavasti en ole ainoa, joka ymmärsi tuon kirjoitusvirheen hieman eri tavalla. Minulla ensimmäinen mielikuva oli se, että lapselle on jostain syystä laitettu tatuointi, ja sitten joku tulee jollakin välineellä kaivertamaan tuon tatuoinnin lapsen ihosta irti. Siis että Marika yrittäisi sosiaalisessa mediassa jäljittää ilkeää tatuointivarasta, joka on ottanut hänen lastensa tatuoinnit. Piti lukea pariin kertaan ennen kuin ymmärsin, että oikeasti kyse ei ole tatuoiduista lapsista eikä tatuointivarkauksista.
   Hei, jee. Sielunsisko! Ite tosin ymmärsin jo muutaman sekunnin jälkeen, mutta se hetken oli hämmennys

   Lainaa

  19. Kansankynttilä 26.9.2017 10:26
   Tulos: +82 (84 ääntä)
   Jotenkin naurattaa toi vähän leipntynyt ja kaiken nähnyt yp, joka on vaan silleen "ei taas tätä" ja "pääsee ehkä kahdeksanneksi top 10 kunnalliset jutut, joita olen selvittänyt ylläpitona-listalle". Somekäytöksessä mikään kummallinen ei ole mahdotonta.

   Lainaa

  20. Tulos: -20 (56 ääntä)
   Qranko: wat
   Tuo oli omakin reaktioni ensilukemalta. Sitten tajusin, mistä tekstissä on oikeasti kyse. Sitten olin oikeastaan vielä enemmän, että wat, koska tarkemmin ajateltuna tatuoidut lapset ja tatuointivarkaat kuulostavat järkevämmältä kuin se, että joku ottaisi itselleen vapaaehtoisesti tatuoinnin, joka esittää toisen ihmisen kasvoja. Sori. Henkilökohtainen mielipide. Jos itse tykkäät kasvoja esittävistä tatuoinneista niin ole hyvä vain. Minä vain en niitä tajua.

   Lainaa

  21. Tulos: +54 (62 ääntä)
   Veto päälle: Paskoi pomon pöydälle? Tuli aseen kanssa töihin? Otti lopputilin? Nyt ihmiset veikkaamaan, mitä tapahtui
   ilmotti pomolleen, että ei tuliskaan enää töihin

   Lainaa

  22. Tulos: +80 (80 ääntä)
   Kieltämättä olis ihan mielenkiintoista kuulla mikä idea se oli. Luultavasti idea ei kuitenkaan liity uuden, paremman työpaikan tarpeeseen mitenkään vaikka se toki siltä vaikuttaakin.

   Lainaa

  23. Tulos: +31 (43 ääntä)
   Kala: Toivottavasti en ole ainoa, joka ymmärsi tuon kirjoitusvirheen hieman eri tavalla. Minulla ensimmäinen mielikuva oli se, että lapselle on jostain syystä laitettu tatuointi, ja sitten joku tulee jollakin välineellä kaivertamaan tuon tatuoinnin lapsen ihosta irti. Siis että Marika yrittäisi sosiaalisessa mediassa jäljittää ilkeää tatuointivarasta, joka on ottanut hänen lastensa tatuoinnit. Piti lukea pariin kertaan ennen kuin ymmärsin, että oikeasti kyse ei ole tatuoiduista lapsista eikä tatuointivarkauksista.
   En tiedä mitä aineita oot vetänyt, mutta mulle vähän sitä samaa, kiitos.

   Lainaa

  24. Tulos: -5 (19 ääntä)
   Kala: Toivottavasti en ole ainoa, joka ymmärsi tuon kirjoitusvirheen hieman eri tavalla. Minulla ensimmäinen mielikuva oli se, että lapselle on jostain syystä laitettu tatuointi, ja sitten joku tulee jollakin välineellä kaivertamaan tuon tatuoinnin lapsen ihosta irti. Siis että Marika yrittäisi sosiaalisessa mediassa jäljittää ilkeää tatuointivarasta, joka on ottanut hänen lastensa tatuoinnit. Piti lukea pariin kertaan ennen kuin ymmärsin, että oikeasti kyse ei ole tatuoiduista lapsista eikä tatuointivarkauksista.
   Yläpeukku koska hetken hämmennys että mitä kuka ottas tatuoinnin irti lapsesta? Tajusin kolmannella lukukerraalla kyllä koska pakkohan se oli lukea uudelleen kun eka ajatus oli niin irrelevantti.. xD

   Lainaa

  25. Tulos: -33 (73 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Tatuointi omista (ja muiden) lapsista on niiiiin white trash!
   Tatuointi on niiiiin white trash!

   Lainaa

  26. Tulos: +36 (58 ääntä)
   Veikkaan että Heidi on töissä pienessä firmassa, jossa yksi pomo päättää kaikesta. Pomo voi olla sellainen, ettei tykkää kritiikistä. Heidi on havainnut että johtamistyylissä on jotain pielessä ja firma kaipaisi uudistusta. Pomo on loukkaantunut verisesti ja kohtelee Heidiä nyt paskasti, tai on antanut jopa potkut. Tiedän tapauksia, joissa pikkufirman työntekijä on jollain tavalla kritisoinut pomoa ja suhteet ovat kiristyneet niin, ettei työntekijä jaksanut enää olla siinä firmassa. Toimareissa on paljon narsisteja ja muuten vaikeita tyyppejä. Mitä pienempi firma, sitä vähemmän johtoa saa ja voi arvostella. Pomo kyllä keksii jonkin hyvältä kuulostavan syyn erottamiselle. Asiasta voi tietysti valittaa liittoon jos kuuluu sellaiseen, mutta jos pitää mennä oikeuteen asti, aika harva ihminen jaksaa tai haluaa sitä. On helpompi etsiä uusi työpaikka.

   Lainaa

  27. Tulos: +17 (43 ääntä)
   Kala: Toivottavasti en ole ainoa, joka ymmärsi tuon kirjoitusvirheen hieman eri tavalla. Minulla ensimmäinen mielikuva oli se, että lapselle on jostain syystä laitettu tatuointi, ja sitten joku tulee jollakin välineellä kaivertamaan tuon tatuoinnin lapsen ihosta irti. Siis että Marika yrittäisi sosiaalisessa mediassa jäljittää ilkeää tatuointivarasta, joka on ottanut hänen lastensa tatuoinnit. Piti lukea pariin kertaan ennen kuin ymmärsin, että oikeasti kyse ei ole tatuoiduista lapsista eikä tatuointivarkauksista.
   No just. Olet ainoa.

   Lainaa

  28. EliasTapaniKarhu 26.9.2017 16:29
   Tulos: +12 (24 ääntä)
   Kerubi: Tapanin juttu oli mitä mainioin, kukapa ei olisi vastaavia mainoksia saanut. Lisäksi tuo Kallen hienovarainen vihjaus mahdollisesti ohi menneestä vitsistä kruunasi jutun koherentiksi kokonaisuudeksi.
   Minä en ole saanut vastaavia mainoksia. Mainoksen esto-ohjelmat ja kaiken paskan klikkaamattomuus on toiminut ihan hyvin.

   Lainaa

  29. anonyymi ameeba 26.9.2017 18:39
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Ettämitähän?: Toi ensimmäinen juttu on ärsyttävä. Nyt en saa unta koko yönä kun mietin et mikä se idea oli.
   Just näin.

   Lainaa

  30. Tulos: +52 (62 ääntä)
   Jussipussi: Ihme feministi paska sinäkin
   Ootko maksanut elarit ajallaan?

   Lainaa

  31. Tulos: +70 (82 ääntä)
   Jussipussi: Ihme feministi paska sinäkin
   Kun argumentit loppuvat, alatyyli alkaa.

   Lainaa

  32. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Mursu: Veikkaan että Heidi on töissä pienessä firmassa, jossa yksi pomo päättää kaikesta. Pomo voi olla sellainen, ettei tykkää kritiikistä. Heidi on havainnut että johtamistyylissä on jotain pielessä ja firma kaipaisi uudistusta. Pomo on loukkaantunut verisesti ja kohtelee Heidiä nyt paskasti, tai on antanut jopa potkut. Tiedän tapauksia, joissa pikkufirman työntekijä on jollain tavalla kritisoinut pomoa ja suhteet ovat kiristyneet niin, ettei työntekijä jaksanut enää olla siinä firmassa. Toimareissa on paljon narsisteja ja muuten vaikeita tyyppejä. Mitä pienempi firma, sitä vähemmän johtoa saa ja voi arvostella. Pomo kyllä keksii jonkin hyvältä kuulostavan syyn erottamiselle. Asiasta voi tietysti valittaa liittoon jos kuuluu sellaiseen, mutta jos pitää mennä oikeuteen asti, aika harva ihminen jaksaa tai haluaa sitä. On helpompi etsiä uusi työpaikka.
   Oikeuteen mennään harvoin.Yleensä riittää, että liitosta soitetaan pomolle ja muistutetaan työsuhdelaista. Joskus työntekijä on niin pahvi, ettei edes liitto voi pelastaa. Kiinnostaisi tietää, mikä se kuningasajatus tällä kertaa oli.

   Lainaa

  33. Tulos: +7 (25 ääntä)
   Vierailija: Yläpeukku koska hetken hämmennys että mitä kuka ottas tatuoinnin irti lapsesta? Tajusin kolmannella lukukerraalla kyllä koska pakkohan se oli lukea uudelleen kun eka ajatus oli niin irrelevantti..
   Vittu te ootte sekasin

   Lainaa

  34. Tulos: +6 (24 ääntä)
   Eikö muille tullut mieleen, ettei lapsista otetut tatuoinnit välttämättä tarkoita pelkästään lasten muotokuvia? Noin muutenkin oli ulosannissa vähän vaikeuksia, eli saattoi tarkoittaa ihan vain lasten kunniaksi otettuja tatskoja, jotka voi olla ihan millaisia vaan, ei vain muotokuvia. Haki varmaan itekin ideoita, mistä syystä pyyteli kuvia, tuskin kiinnosti niinkään ne toisten mukuloiden naamat.

   Lainaa

  35. Tulos: +29 (29 ääntä)
   Ehdin jo ottaa tatuoinnin Heidin lasten tatuoinneista. Parempi on ettei Heidi saa tietää tästä.

   Lainaa

  36. Tulos: -23 (35 ääntä)
   Tatuoinnit nyt vaan on niin ysäriä. Sama juttu tupakoinnin ja dokauksen kanssa. Coolius on poistunut jo aikoja sitten. Lähinnä säälittää katsoa vierestä.

   Lainaa

  37. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Kala: Sori. Henkilökohtainen mielipide. Jos itse tykkäät kasvoja esittävistä tatuoinneista niin ole hyvä vain. Minä vain en niitä tajua.
   wat = tykkään kasvoja esittävistä tatuoinneista wtf

   Lainaa

  38. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Leimavero: Tatuoinnit nyt vaan on niin ysäriä. Sama juttu tupakoinnin ja dokauksen kanssa. Coolius on poistunut jo aikoja sitten. Lähinnä säälittää katsoa vierestä.
   Oisiko kuitenkin noissa se ero, että tosi harvoilla tatuointi on mikään riippuvuus ja oikein tehtynä se ei pilaa ihmisen kuntoa millään lailla. En tiedä noista, jotka tatuoi itseensä lasten tai julkkisten kuvia, miten niiden elämä kulkee, mutta suurin osa tatuointeja ottaneista on ihan tavallisia järkeviä ihmisiä. Ja tuliko sekään mieleen, ettei läheskään _kaikki_ ketkä dokaa tai polttaa pidä sitä "coolina"? Jotku teinit ja elämämkoululaiset kyllä, mutta ei muut. Se on riippuvuus ja alkoholismi on luokiteltu sairaudeksi. Oisit nyt vielä lisänny tohon heroiinin piikittämisen niin kuulostaisit vielä älykkäämmältä.

   Lainaa

  39. Tulos: -12 (20 ääntä)
   Kala: Toivottavasti en ole ainoa, joka ymmärsi tuon kirjoitusvirheen hieman eri tavalla. Minulla ensimmäinen mielikuva oli se, että lapselle on jostain syystä laitettu tatuointi, ja sitten joku tulee jollakin välineellä kaivertamaan tuon tatuoinnin lapsen ihosta irti. Siis että Marika yrittäisi sosiaalisessa mediassa jäljittää ilkeää tatuointivarasta, joka on ottanut hänen lastensa tatuoinnit. Piti lukea pariin kertaan ennen kuin ymmärsin, että oikeasti kyse ei ole tatuoiduista lapsista eikä tatuointivarkauksista.
   Voi että sinä olet tyhmä :)

   Lainaa

  40. Tulos: +8 (14 ääntä)
   fartia: Mikähän mahtoi olla Heidin mahti idea kun sillä potkutkin sai?
   Tuskinpa mistään ideasta voi potkuja saada. Oma veikkaukseni on, ettei Heidin idea kelvannut pomolle, joten Heidi totta kai loukkaantui ja päätti vaihtaa työpaikkaa...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: idea, pomo, työpaikka, tatuointi, lapset, heinäsirkka, heinäsirkat, vitsi, ylläpito, ylläpitäjä, kiertoviesit