Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Remmejä ja valjaita

Luulin myyväni koirien valjaita...
Remmejä ja valjaita

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 47 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -193 (269 ääntä)
      No, onko tää nyt niitä kuuluisia tee-se-itse seksivälineitä? Laadusta en menis ihan takuuseen.

      Lainaa

    2. kardemumma 21.9.2017 0:20
      Tulos: +592 (618 ääntä)
      No huhhuh... Ite kyllä aattelin tuolla "itsellä", että ostaa juurikin kaikki itselleen, eikä niitä vaikkapa eteenpäin myy.

      Lainaa

    3. Mr. Ällö 21.9.2017 0:23
      Tulos: +559 (699 ääntä)
      Minna, jos sieltä peilistä kurkistaa rasian sijaan postilaatikko, niin käytössä on kyllä ollut enemmän kuin yksi sormi. Nam nam.

      Lainaa

    4. Tulos: +696 (740 ääntä)
      Hittoakos se muitten persettä kutittaa mistä muut tykkää?

      Lainaa

    5. Kansankynttilä 21.9.2017 1:01
      Tulos: +423 (451 ääntä)
      Johan on taas vastenmielinen pölvästi löytynyt mokailemaan...

      Lainaa

    6. Tylsä min 21.9.2017 1:18
      Tulos: +291 (293 ääntä)
      Minoon vissiin tylsä, ymmärsin ensin että ostaa kaikki valjaat omaan käyttöön, ei jatkomyyntiin. Kunnes se toinenkin puoli, ja aika monta siitä välistä, paljastui :D

      Lainaa

    7. Tulos: +351 (377 ääntä)
      Mä en tiedä, pitäskö Minnaa sääliä vai inhota. Taidan valita molemmat.

      Lainaa

    8. Tulos: +152 (176 ääntä)
      Hannan loppusummaus <3

      Lainaa

    9. Tulos: -160 (234 ääntä)
      Jopas on Hannalla pipo kireällä. Taitais tehdä sillekin hyvää ottaa valjaat ja ratsupiiska uusiokäyttöön ja kokea miltä tuntuu kun käytössä on muutakin kuin se yksi sormi. No, jokainen taaplaa tavallaan mutta ei paljon kannata kritisoida ennen kuin on kokeillut ♡

      Lainaa

    10. Tulos: +222 (226 ääntä)
      Iso Hoo: Jopas on Hannalla pipo kireällä. Taitais tehdä sillekin hyvää ottaa valjaat ja ratsupiiska uusiokäyttöön ja kokea miltä tuntuu kun käytössä on muutakin kuin se yksi sormi. No, jokainen taaplaa tavallaan mutta ei paljon kannata kritisoida ennen kuin on kokeillut ♡
      Se oli kylläkin Minna, joka sitä sormea ehdotti.

      Lainaa

    11. eiverrainnollisia 21.9.2017 2:25
      Tulos: +320 (346 ääntä)
      Haluat vaihtelua seksielämääsi =/= "taju ei lähde mistään muusta kuin koirien valjaista". Miksei omaa elämäänsä voisi välillä maustaa? Ei se sitä tarkoita, ettet pystyisi enää nauttimaan siitä pelkästä "normisetistä". Jotenkin myös tuntuu että nämä Minnat ovat niitä samoja, jotka sitten valittavat toisessa ketjussa kun avioelämä on niin yksipuolista, tunnekylmää jyystämistä... Ikinä ei ole hyvä.

      Lainaa

    12. Tulos: -231 (313 ääntä)
      2/10: Hittoakos se muitten persettä kutittaa mistä muut tykkää?
      Siinä vaiheessa kun siihen sotketaan muita ihmisiä niin vähän kutittaa. Tämäkin tyyppi ois voinut ostaa ne hihnansa ihan sieltä kaupasta, mutta luultavasti saa kiksejä siitä, että menee jonkun naisen luo niitä sovittelemaan. Samoin kuin se yksi tori-setä, joka soittelee tytöille niiden myymistä mekoista ja kyselee kaikkea ällöä. Ei mulle ole mitään väliä mistä kukakin kiksinsä saa (enkä itsekään viehäty pelkästä lähetyssaarnaajasta pimeässä peiton alla), mutta en myöskään halua, että joku setä tulee mun luokse sovittelemaan mekkoja vehkeet pystyssä.

      Lainaa

    13. Tulos: +30 (54 ääntä)
      Ja siis lisään toki, että minna on idiootti.

      Lainaa

    14. Tulos: +352 (366 ääntä)
      Minnan ummehtuineiden seksuaalisuustölväisyjen lisäksi minua ainakin kyrsii ihan mahdottomasti kun porukka käyttää "skitsoa" haukkumasanana.

      Lainaa

    15. Tulos: +191 (201 ääntä)
      Norriska: Minnan ummehtuineiden seksuaalisuustölväisyjen lisäksi minua ainakin kyrsii ihan mahdottomasti kun porukka käyttää “skitsoa” haukkumasanana.
      Ja minua kyrsii myös kun huomaan omat kirjoitusvirheeni vasta kun olen jo painanut lähetä-nappulaa.

      Lainaa

    16. Tulos: +16 (32 ääntä)
      Kuva olisi myytävistä ollut kiva. Sehän eskaloitui nopeasti, fetissinsä kullakin.

      Lainaa

    17. Tulos: +47 (91 ääntä)
      Minna vaikuttaa lahnalle.

      Lainaa

    18. Tulos: +121 (141 ääntä)
      Minnalla taitaa olla jotain kaapissa, kun on noin kova ongelma muiden seksin/käytöksen kanssa.

      Lainaa

    19. Tulos: +148 (156 ääntä)
      Norriska: Minnan ummehtuineiden seksuaalisuustölväisyjen lisäksi minua ainakin kyrsii ihan mahdottomasti kun porukka käyttää “skitsoa” haukkumasanana.
      Olin jo hyvän aikaa välttynyt näkemästä. Luulin tuon käyttötarkoituksen kuolleen jo ala-asteen jälkeen 1995-2000 ja korkeintaan nähnyt käytettävän kun joku suuttuu että "älä nyt skitsoo".

      Lainaa

    20. Tulos: +221 (231 ääntä)
      Liekö varaa leimata ketään toista henkilöä skitsoksi, jos omat jutut on tasoa "geenimuunneltu postilaatikko".

      Lainaa

    21. Aimo Kanki 21.9.2017 9:20
      Tulos: +107 (113 ääntä)
      Tää lähti kyllä Minnalla nyt hieman lapasesta. Tai vielä tarkemmin ottaen siitä yhdestä sormesta.

      Lainaa

    22. Tulos: +112 (116 ääntä)
      Rufio: Olin jo hyvän aikaa välttynyt näkemästä. Luulin tuon käyttötarkoituksen kuolleen jo ala-asteen jälkeen 1995-2000 ja korkeintaan nähnyt käytettävän kun joku suuttuu että “älä nyt skitsoo”.
      Vielä vuonna 2012 radioihin pääsi Robin Packalénin teinirenkutus nimeltä "Faija skitsoo". Eikä kyse siis ollut vakavasta mielisairaudesta kärsivästä isästä vaan tyhmästä isistä joka antaa liian vähän viikkorahaa ja laittaa arestiin jos ei noudata kotiintuloaikoja.

      Lainaa

    23. Tulos: -113 (129 ääntä)
      Seksuaalikuristaminen on evoluution keino hoidella vastuuttomat pois geenipoolista (sikäli kuin kuristettu itse haluaa rajoittaa aivoverenkiertoaan). Tekijä syyllistyy pahoinpitelyyn tai henkirikokseen.

      Lainaa

    24. Tulos: +183 (201 ääntä)
      Mitähän Minna nyt sitten mahtaa ajatella minusta, kun minä ihan tosissani en saa seksuaalista tyydytystä mistään muusta kuin fetissistäni? (Tai fetissistä, parafiliasta, kumpi se nyt onkaan, noista termeistä ei aina ota selvää kun niitä käytetään niin epäjohdonmukaisesti.) En ole koskaan kokenut pienintäkään vetoa toisia ihmisiä kohtaan, en naisia enkä miehiä, enkä kykene innostumaan enkä nauttimaan tavallisesta yhdynnästä tai muusta seksuaalisesta kanssakäymisestä toisen ihmisen kanssa. Seksielämäni, johon olen varsin tyytyväinen, koostuu yksinomaan masturboimisesta fetissilleni, ja mikä vielä hurjempaa, fetissini on peräti "outo" ja "ällö"! Olenko minä nyt sitten geenimuunneltu postilaatikko? No hyvä on sitten, hyväksyn uuden identiteettini pystypäin. Täten geenimuunneltuna postilaatikkona julistan, että Minna on aika heikko eliö, jos hänen mielestään se, että on geenimuunneltu postilaatikko, on järkevä syy tehdä itsemurha.

      Lainaa

    25. Tulos: +68 (76 ääntä)
      Minnaa taitaa harmittaa että kaikki remmit ehtivät mennä toiselle.

      Lainaa

    26. Tulos: +61 (67 ääntä)
      Taitaa Minnaa vaan harmittaa kun ei ole sitä sormea jännenpää päässyt kokeilemaan ;)

      Lainaa

    27. Tulos: +91 (97 ääntä)
      Minna taitaa olla älykkyysosamäärältään postilaatikko.

      Lainaa

    28. yli opisto hörhö 21.9.2017 12:19
      Tulos: -33 (49 ääntä)
      Semmoset psykoosit sieltä sitten.

      Lainaa

    29. Tulos: +45 (49 ääntä)
      Hyökkäys ei ole aina paras puolustus.

      Lainaa

    30. Niinpä niin 21.9.2017 13:18
      Tulos: -10 (76 ääntä)
      eiverrainnollisia: Jotenkin myös tuntuu että nämä Minnat ovat niitä samoja, jotka sitten valittavat toisessa ketjussa kun avioelämä on niin yksipuolista, tunnekylmää jyystämistä… Ikinä ei ole hyvä.
      Veikkaan kanssa, että sitten ihmetellään miksi mies pettää kun ainoa tapa harrastaa seksiä on perjantai-iltana saunan jälkeen pimeässä ja silloin tällöin saa laittaa yhden sormenkin sisään.

      Lainaa

    31. Tulos: +112 (130 ääntä)
      Niinpä niin: Veikkaan kanssa, että sitten ihmetellään miksi mies pettää kun ainoa tapa harrastaa seksiä on perjantai-iltana saunan jälkeen pimeässä ja silloin tällöin saa laittaa yhden sormenkin sisään.
      Petetyksi tuleminen on siis mielestäsi petetyn oma vika jos tämä ei suostu kumppanin vaatimiin seksiakteihin joita itse ei halua, ts. anna käyttää itseään hyväksi? Parisuhteen voi myös lopettaa jos mielihalut eivät kohtaa.

      Lainaa

    32. Inhottava ihminen 21.9.2017 14:53
      Tulos: -50 (80 ääntä)
      Minna, olet oksettava kusipää. Haukut skitsofreniaa sairastavia (jotka ovat syyttömiä omaan kärsimykseensä), vaikka itse olet ihan sekaisin ja pakkohoitokamaa! Kaikki vihaavat sinua joten vedä ittes narunjatkeeks. Kenenkään ei tuu ikävä!

      Lainaa

    33. Tulos: -43 (79 ääntä)
      Sd: Siinä vaiheessa kun siihen sotketaan muita ihmisiä niin vähän kutittaa. Tämäkin tyyppi ois voinut ostaa ne hihnansa ihan sieltä kaupasta, mutta luultavasti saa kiksejä siitä, että menee jonkun naisen luo niitä sovittelemaan. Samoin kuin se yksi tori-setä, joka soittelee tytöille niiden myymistä mekoista ja kyselee kaikkea ällöä. Ei mulle ole mitään väliä mistä kukakin kiksinsä saa (enkä itsekään viehäty pelkästä lähetyssaarnaajasta pimeässä peiton alla), mutta en myöskään halua, että joku setä tulee mun luokse sovittelemaan mekkoja vehkeet pystyssä.
      Miksi alapeukut? Pitääisikö seksuaalista häirintää siis suvaita?

      Lainaa

    34. Tulos: +108 (120 ääntä)
      Kiinnostais sekin, että mistä vedettiin se johtopäätös, että tähän valjasteluun liittyy autoeroottinen asfyksiaatio mitenkään? Olettaisin et kysymys on enemmän pet playsta tai muusta dominoiduksi tulemisen fantasiasta, mihin kuristusjutut ei välttämättä kuulu ollenkaan. Vai siis Minna tais vaan heti aluks ehdottaa et kaveri vetäis ittensä ennemmin jojoon ku harrastais roolileikkejä (sepä eskaloitui), ja sit veti omat johtopäätöksensä siitä mitä itse sanoi. Jaaha.

      Lainaa

    35. Tulos: +51 (55 ääntä)
      Oonko ainoa joka ymmärsi ton "yhden sormen (vink vink)" kehoituksena ampua itsensä? :D Just oli sen hirttokommentinkin heittänyt niin aattelin että "lähtee taju seksistä -> ampukaa ittenne niin lähtee taju vielä paremmin." Mut jos suodatan tekstin pervompien lasien läpi, niin eikö remmin kaulan ympärillä voi ymmärtää niinkin, että Minna tykkää kuristusleikeistä mutta valjaisiin pukeutuminen vaan menee yli?

      Lainaa

    36. Tulos: +75 (75 ääntä)
      Valjaita kun ei voi käyttää muuhun, kuin petipuuhiin....

      Lainaa

    37. Kimi Jääpallo 21.9.2017 21:07
      Tulos: -58 (84 ääntä)
      toljanteri: Petetyksi tuleminen on siis mielestäsi petetyn oma vika jos tämä ei suostu kumppanin vaatimiin seksiakteihin joita itse ei halua, ts. anna käyttää itseään hyväksi? Parisuhteen voi myös lopettaa jos mielihalut eivät kohtaa.
      No, jos jääkaapissa ei ikinä ole ruokaa, niin onko ihme jos mies käy spudarilla?

      Lainaa

    38. Tulos: +89 (99 ääntä)
      Keke: Miksi alapeukut? Pitääisikö seksuaalista häirintää siis suvaita?
      Siksi alapeukut että ostaja ei vaikuttanut pyrkivän seksuaaliseen häirintään.

      Lainaa

    39. Tulos: +45 (53 ääntä)
      gender of the day: postilaatikko

      Lainaa

    40. Tulos: -36 (48 ääntä)
      Mr. Ällö, tule jo kommentoimaan

      Lainaa

    41. Tulos: +86 (94 ääntä)
      Kimi Jääpallo: No, jos jääkaapissa ei ikinä ole ruokaa, niin onko ihme jos mies käy spudarilla?
      Vertaat puolisoa jääkaappiin? Ei se jääkaappikaan itsestään täyty jos sinne herkkuja odotat.

      Lainaa

    42. Tulos: +23 (25 ääntä)
      Xyz: Mr. Ällö, tule jo kommentoimaan
      Oli jo, nyt vähän tarkkuutta!

      Lainaa

    43. Tulos: +20 (30 ääntä)
      kippe: gender of the day: postilaatikko
      Jep, raksi ruutuun: Nainen[] Mies[] Postilaatikko [] Muu[]

      Lainaa

    44. Tulos: -80 (96 ääntä)
      Täällä kommentoijissa on niin paranormaalia porukkaa ettei voi käsittää. Ilmeisesti normaalit ihmiset on ulkona js nämä fetissigtbl-porukat kommentoi kaapeistaan. Huhhuh.

      Lainaa

    45. Seksuaalinen repressio on niin 1900-lukua 24.9.2017 12:03
      Tulos: +57 (67 ääntä)
      Racer: Täällä kommentoijissa on niin paranormaalia porukkaa ettei voi käsittää. Ilmeisesti normaalit ihmiset on ulkona js nämä fetissigtbl-porukat kommentoi kaapeistaan. Huhhuh.
      Suurin osa ihmisistä omaa jonkinlaisen fetissiksi miellettävän seksuaalisen kiinnostuksen kohteen. Se, mikä on yhdelle fetissi, on toiselle aivan normaalia. Lisäksi lähes kaikki ihmiset ovat katsoneet pornoa. Herätys.

      Lainaa

    46. Tulos: +42 (54 ääntä)
      Sd: Siinä vaiheessa kun siihen sotketaan muita ihmisiä niin vähän kutittaa. Tämäkin tyyppi ois voinut ostaa ne hihnansa ihan sieltä kaupasta, mutta luultavasti saa kiksejä siitä, että menee jonkun naisen luo niitä sovittelemaan. Samoin kuin se yksi tori-setä, joka soittelee tytöille niiden myymistä mekoista ja kyselee kaikkea ällöä. Ei mulle ole mitään väliä mistä kukakin kiksinsä saa (enkä itsekään viehäty pelkästä lähetyssaarnaajasta pimeässä peiton alla), mutta en myöskään halua, että joku setä tulee mun luokse sovittelemaan mekkoja vehkeet pystyssä.
      Missä viitataan siihen että ostaja ostaa remmejä seksileikkeihin? Yhtäkkiä sinä puhut jotain höperöitä ukoista mekoissa ja vehkeet pystyssä. Katso peiliin senkin postilaatikko :)

      Lainaa

    47. Tulos: +47 (51 ääntä)
      Keke: Miksi alapeukut? Pitääisikö seksuaalista häirintää siis suvaita?
      Niin, sinähän tulkitset kukkahattuna tämän juuri niin. Moni muu varmasti alapeukutti yleisestikin surkeaa argumentointia. Hihnojen ostaja ei ole viitannut mihinkään seksileikkeihin vaan se pervoilu on kyllä tullut tähän ihan muiden ihmisten (ylä- tai ala-)päistä

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: koirat, remmit, valjaat, sormi, postilaatikko