Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Remmejä ja valjaita

Luulin myyväni koirien valjaita...
Remmejä ja valjaita

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 47 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -193 (269 ääntä)
   No, onko tää nyt niitä kuuluisia tee-se-itse seksivälineitä? Laadusta en menis ihan takuuseen.

   Lainaa

  2. kardemumma 21.9.2017 0:20
   Tulos: +592 (618 ääntä)
   No huhhuh... Ite kyllä aattelin tuolla "itsellä", että ostaa juurikin kaikki itselleen, eikä niitä vaikkapa eteenpäin myy.

   Lainaa

  3. Mr. Ällö 21.9.2017 0:23
   Tulos: +560 (700 ääntä)
   Minna, jos sieltä peilistä kurkistaa rasian sijaan postilaatikko, niin käytössä on kyllä ollut enemmän kuin yksi sormi. Nam nam.

   Lainaa

  4. Tulos: +697 (741 ääntä)
   Hittoakos se muitten persettä kutittaa mistä muut tykkää?

   Lainaa

  5. Kansankynttilä 21.9.2017 1:01
   Tulos: +424 (452 ääntä)
   Johan on taas vastenmielinen pölvästi löytynyt mokailemaan...

   Lainaa

  6. Tylsä min 21.9.2017 1:18
   Tulos: +292 (294 ääntä)
   Minoon vissiin tylsä, ymmärsin ensin että ostaa kaikki valjaat omaan käyttöön, ei jatkomyyntiin. Kunnes se toinenkin puoli, ja aika monta siitä välistä, paljastui :D

   Lainaa

  7. Tulos: +352 (378 ääntä)
   Mä en tiedä, pitäskö Minnaa sääliä vai inhota. Taidan valita molemmat.

   Lainaa

  8. Tulos: +152 (176 ääntä)
   Hannan loppusummaus <3

   Lainaa

  9. Tulos: -161 (235 ääntä)
   Jopas on Hannalla pipo kireällä. Taitais tehdä sillekin hyvää ottaa valjaat ja ratsupiiska uusiokäyttöön ja kokea miltä tuntuu kun käytössä on muutakin kuin se yksi sormi. No, jokainen taaplaa tavallaan mutta ei paljon kannata kritisoida ennen kuin on kokeillut ♡

   Lainaa

  10. Tulos: +222 (226 ääntä)
   Iso Hoo: Jopas on Hannalla pipo kireällä. Taitais tehdä sillekin hyvää ottaa valjaat ja ratsupiiska uusiokäyttöön ja kokea miltä tuntuu kun käytössä on muutakin kuin se yksi sormi. No, jokainen taaplaa tavallaan mutta ei paljon kannata kritisoida ennen kuin on kokeillut ♡
   Se oli kylläkin Minna, joka sitä sormea ehdotti.

   Lainaa

  11. eiverrainnollisia 21.9.2017 2:25
   Tulos: +321 (347 ääntä)
   Haluat vaihtelua seksielämääsi =/= "taju ei lähde mistään muusta kuin koirien valjaista". Miksei omaa elämäänsä voisi välillä maustaa? Ei se sitä tarkoita, ettet pystyisi enää nauttimaan siitä pelkästä "normisetistä". Jotenkin myös tuntuu että nämä Minnat ovat niitä samoja, jotka sitten valittavat toisessa ketjussa kun avioelämä on niin yksipuolista, tunnekylmää jyystämistä... Ikinä ei ole hyvä.

   Lainaa

  12. Tulos: -232 (314 ääntä)
   2/10: Hittoakos se muitten persettä kutittaa mistä muut tykkää?
   Siinä vaiheessa kun siihen sotketaan muita ihmisiä niin vähän kutittaa. Tämäkin tyyppi ois voinut ostaa ne hihnansa ihan sieltä kaupasta, mutta luultavasti saa kiksejä siitä, että menee jonkun naisen luo niitä sovittelemaan. Samoin kuin se yksi tori-setä, joka soittelee tytöille niiden myymistä mekoista ja kyselee kaikkea ällöä. Ei mulle ole mitään väliä mistä kukakin kiksinsä saa (enkä itsekään viehäty pelkästä lähetyssaarnaajasta pimeässä peiton alla), mutta en myöskään halua, että joku setä tulee mun luokse sovittelemaan mekkoja vehkeet pystyssä.

   Lainaa

  13. Tulos: +31 (55 ääntä)
   Ja siis lisään toki, että minna on idiootti.

   Lainaa

  14. Tulos: +353 (367 ääntä)
   Minnan ummehtuineiden seksuaalisuustölväisyjen lisäksi minua ainakin kyrsii ihan mahdottomasti kun porukka käyttää "skitsoa" haukkumasanana.

   Lainaa

  15. Tulos: +191 (201 ääntä)
   Norriska: Minnan ummehtuineiden seksuaalisuustölväisyjen lisäksi minua ainakin kyrsii ihan mahdottomasti kun porukka käyttää “skitsoa” haukkumasanana.
   Ja minua kyrsii myös kun huomaan omat kirjoitusvirheeni vasta kun olen jo painanut lähetä-nappulaa.

   Lainaa

  16. Tulos: +16 (32 ääntä)
   Kuva olisi myytävistä ollut kiva. Sehän eskaloitui nopeasti, fetissinsä kullakin.

   Lainaa

  17. Tulos: +47 (91 ääntä)
   Minna vaikuttaa lahnalle.

   Lainaa

  18. Tulos: +121 (141 ääntä)
   Minnalla taitaa olla jotain kaapissa, kun on noin kova ongelma muiden seksin/käytöksen kanssa.

   Lainaa

  19. Tulos: +149 (157 ääntä)
   Norriska: Minnan ummehtuineiden seksuaalisuustölväisyjen lisäksi minua ainakin kyrsii ihan mahdottomasti kun porukka käyttää “skitsoa” haukkumasanana.
   Olin jo hyvän aikaa välttynyt näkemästä. Luulin tuon käyttötarkoituksen kuolleen jo ala-asteen jälkeen 1995-2000 ja korkeintaan nähnyt käytettävän kun joku suuttuu että "älä nyt skitsoo".

   Lainaa

  20. Tulos: +222 (232 ääntä)
   Liekö varaa leimata ketään toista henkilöä skitsoksi, jos omat jutut on tasoa "geenimuunneltu postilaatikko".

   Lainaa

  21. Aimo Kanki 21.9.2017 9:20
   Tulos: +108 (114 ääntä)
   Tää lähti kyllä Minnalla nyt hieman lapasesta. Tai vielä tarkemmin ottaen siitä yhdestä sormesta.

   Lainaa

  22. Tulos: +112 (116 ääntä)
   Rufio: Olin jo hyvän aikaa välttynyt näkemästä. Luulin tuon käyttötarkoituksen kuolleen jo ala-asteen jälkeen 1995-2000 ja korkeintaan nähnyt käytettävän kun joku suuttuu että “älä nyt skitsoo”.
   Vielä vuonna 2012 radioihin pääsi Robin Packalénin teinirenkutus nimeltä "Faija skitsoo". Eikä kyse siis ollut vakavasta mielisairaudesta kärsivästä isästä vaan tyhmästä isistä joka antaa liian vähän viikkorahaa ja laittaa arestiin jos ei noudata kotiintuloaikoja.

   Lainaa

  23. Tulos: -114 (130 ääntä)
   Seksuaalikuristaminen on evoluution keino hoidella vastuuttomat pois geenipoolista (sikäli kuin kuristettu itse haluaa rajoittaa aivoverenkiertoaan). Tekijä syyllistyy pahoinpitelyyn tai henkirikokseen.

   Lainaa

  24. Tulos: +185 (203 ääntä)
   Mitähän Minna nyt sitten mahtaa ajatella minusta, kun minä ihan tosissani en saa seksuaalista tyydytystä mistään muusta kuin fetissistäni? (Tai fetissistä, parafiliasta, kumpi se nyt onkaan, noista termeistä ei aina ota selvää kun niitä käytetään niin epäjohdonmukaisesti.) En ole koskaan kokenut pienintäkään vetoa toisia ihmisiä kohtaan, en naisia enkä miehiä, enkä kykene innostumaan enkä nauttimaan tavallisesta yhdynnästä tai muusta seksuaalisesta kanssakäymisestä toisen ihmisen kanssa. Seksielämäni, johon olen varsin tyytyväinen, koostuu yksinomaan masturboimisesta fetissilleni, ja mikä vielä hurjempaa, fetissini on peräti "outo" ja "ällö"! Olenko minä nyt sitten geenimuunneltu postilaatikko? No hyvä on sitten, hyväksyn uuden identiteettini pystypäin. Täten geenimuunneltuna postilaatikkona julistan, että Minna on aika heikko eliö, jos hänen mielestään se, että on geenimuunneltu postilaatikko, on järkevä syy tehdä itsemurha.

   Lainaa

  25. Tulos: +68 (76 ääntä)
   Minnaa taitaa harmittaa että kaikki remmit ehtivät mennä toiselle.

   Lainaa

  26. Tulos: +61 (67 ääntä)
   Taitaa Minnaa vaan harmittaa kun ei ole sitä sormea jännenpää päässyt kokeilemaan ;)

   Lainaa

  27. Tulos: +92 (98 ääntä)
   Minna taitaa olla älykkyysosamäärältään postilaatikko.

   Lainaa

  28. yli opisto hörhö 21.9.2017 12:19
   Tulos: -33 (49 ääntä)
   Semmoset psykoosit sieltä sitten.

   Lainaa

  29. Tulos: +45 (49 ääntä)
   Hyökkäys ei ole aina paras puolustus.

   Lainaa

  30. Niinpä niin 21.9.2017 13:18
   Tulos: -10 (76 ääntä)
   eiverrainnollisia: Jotenkin myös tuntuu että nämä Minnat ovat niitä samoja, jotka sitten valittavat toisessa ketjussa kun avioelämä on niin yksipuolista, tunnekylmää jyystämistä… Ikinä ei ole hyvä.
   Veikkaan kanssa, että sitten ihmetellään miksi mies pettää kun ainoa tapa harrastaa seksiä on perjantai-iltana saunan jälkeen pimeässä ja silloin tällöin saa laittaa yhden sormenkin sisään.

   Lainaa

  31. Tulos: +112 (130 ääntä)
   Niinpä niin: Veikkaan kanssa, että sitten ihmetellään miksi mies pettää kun ainoa tapa harrastaa seksiä on perjantai-iltana saunan jälkeen pimeässä ja silloin tällöin saa laittaa yhden sormenkin sisään.
   Petetyksi tuleminen on siis mielestäsi petetyn oma vika jos tämä ei suostu kumppanin vaatimiin seksiakteihin joita itse ei halua, ts. anna käyttää itseään hyväksi? Parisuhteen voi myös lopettaa jos mielihalut eivät kohtaa.

   Lainaa

  32. Inhottava ihminen 21.9.2017 14:53
   Tulos: -50 (80 ääntä)
   Minna, olet oksettava kusipää. Haukut skitsofreniaa sairastavia (jotka ovat syyttömiä omaan kärsimykseensä), vaikka itse olet ihan sekaisin ja pakkohoitokamaa! Kaikki vihaavat sinua joten vedä ittes narunjatkeeks. Kenenkään ei tuu ikävä!

   Lainaa

  33. Tulos: -43 (79 ääntä)
   Sd: Siinä vaiheessa kun siihen sotketaan muita ihmisiä niin vähän kutittaa. Tämäkin tyyppi ois voinut ostaa ne hihnansa ihan sieltä kaupasta, mutta luultavasti saa kiksejä siitä, että menee jonkun naisen luo niitä sovittelemaan. Samoin kuin se yksi tori-setä, joka soittelee tytöille niiden myymistä mekoista ja kyselee kaikkea ällöä. Ei mulle ole mitään väliä mistä kukakin kiksinsä saa (enkä itsekään viehäty pelkästä lähetyssaarnaajasta pimeässä peiton alla), mutta en myöskään halua, että joku setä tulee mun luokse sovittelemaan mekkoja vehkeet pystyssä.
   Miksi alapeukut? Pitääisikö seksuaalista häirintää siis suvaita?

   Lainaa

  34. Tulos: +109 (121 ääntä)
   Kiinnostais sekin, että mistä vedettiin se johtopäätös, että tähän valjasteluun liittyy autoeroottinen asfyksiaatio mitenkään? Olettaisin et kysymys on enemmän pet playsta tai muusta dominoiduksi tulemisen fantasiasta, mihin kuristusjutut ei välttämättä kuulu ollenkaan. Vai siis Minna tais vaan heti aluks ehdottaa et kaveri vetäis ittensä ennemmin jojoon ku harrastais roolileikkejä (sepä eskaloitui), ja sit veti omat johtopäätöksensä siitä mitä itse sanoi. Jaaha.

   Lainaa

  35. Tulos: +51 (55 ääntä)
   Oonko ainoa joka ymmärsi ton "yhden sormen (vink vink)" kehoituksena ampua itsensä? :D Just oli sen hirttokommentinkin heittänyt niin aattelin että "lähtee taju seksistä -> ampukaa ittenne niin lähtee taju vielä paremmin." Mut jos suodatan tekstin pervompien lasien läpi, niin eikö remmin kaulan ympärillä voi ymmärtää niinkin, että Minna tykkää kuristusleikeistä mutta valjaisiin pukeutuminen vaan menee yli?

   Lainaa

  36. Tulos: +75 (75 ääntä)
   Valjaita kun ei voi käyttää muuhun, kuin petipuuhiin....

   Lainaa

  37. Kimi Jääpallo 21.9.2017 21:07
   Tulos: -58 (84 ääntä)
   toljanteri: Petetyksi tuleminen on siis mielestäsi petetyn oma vika jos tämä ei suostu kumppanin vaatimiin seksiakteihin joita itse ei halua, ts. anna käyttää itseään hyväksi? Parisuhteen voi myös lopettaa jos mielihalut eivät kohtaa.
   No, jos jääkaapissa ei ikinä ole ruokaa, niin onko ihme jos mies käy spudarilla?

   Lainaa

  38. Tulos: +90 (100 ääntä)
   Keke: Miksi alapeukut? Pitääisikö seksuaalista häirintää siis suvaita?
   Siksi alapeukut että ostaja ei vaikuttanut pyrkivän seksuaaliseen häirintään.

   Lainaa

  39. Tulos: +45 (53 ääntä)
   gender of the day: postilaatikko

   Lainaa

  40. Tulos: -36 (48 ääntä)
   Mr. Ällö, tule jo kommentoimaan

   Lainaa

  41. Tulos: +86 (94 ääntä)
   Kimi Jääpallo: No, jos jääkaapissa ei ikinä ole ruokaa, niin onko ihme jos mies käy spudarilla?
   Vertaat puolisoa jääkaappiin? Ei se jääkaappikaan itsestään täyty jos sinne herkkuja odotat.

   Lainaa

  42. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Xyz: Mr. Ällö, tule jo kommentoimaan
   Oli jo, nyt vähän tarkkuutta!

   Lainaa

  43. Tulos: +20 (30 ääntä)
   kippe: gender of the day: postilaatikko
   Jep, raksi ruutuun: Nainen[] Mies[] Postilaatikko [] Muu[]

   Lainaa

  44. Tulos: -80 (96 ääntä)
   Täällä kommentoijissa on niin paranormaalia porukkaa ettei voi käsittää. Ilmeisesti normaalit ihmiset on ulkona js nämä fetissigtbl-porukat kommentoi kaapeistaan. Huhhuh.

   Lainaa

  45. Seksuaalinen repressio on niin 1900-lukua 24.9.2017 12:03
   Tulos: +57 (67 ääntä)
   Racer: Täällä kommentoijissa on niin paranormaalia porukkaa ettei voi käsittää. Ilmeisesti normaalit ihmiset on ulkona js nämä fetissigtbl-porukat kommentoi kaapeistaan. Huhhuh.
   Suurin osa ihmisistä omaa jonkinlaisen fetissiksi miellettävän seksuaalisen kiinnostuksen kohteen. Se, mikä on yhdelle fetissi, on toiselle aivan normaalia. Lisäksi lähes kaikki ihmiset ovat katsoneet pornoa. Herätys.

   Lainaa

  46. Tulos: +42 (54 ääntä)
   Sd: Siinä vaiheessa kun siihen sotketaan muita ihmisiä niin vähän kutittaa. Tämäkin tyyppi ois voinut ostaa ne hihnansa ihan sieltä kaupasta, mutta luultavasti saa kiksejä siitä, että menee jonkun naisen luo niitä sovittelemaan. Samoin kuin se yksi tori-setä, joka soittelee tytöille niiden myymistä mekoista ja kyselee kaikkea ällöä. Ei mulle ole mitään väliä mistä kukakin kiksinsä saa (enkä itsekään viehäty pelkästä lähetyssaarnaajasta pimeässä peiton alla), mutta en myöskään halua, että joku setä tulee mun luokse sovittelemaan mekkoja vehkeet pystyssä.
   Missä viitataan siihen että ostaja ostaa remmejä seksileikkeihin? Yhtäkkiä sinä puhut jotain höperöitä ukoista mekoissa ja vehkeet pystyssä. Katso peiliin senkin postilaatikko :)

   Lainaa

  47. Tulos: +47 (51 ääntä)
   Keke: Miksi alapeukut? Pitääisikö seksuaalista häirintää siis suvaita?
   Niin, sinähän tulkitset kukkahattuna tämän juuri niin. Moni muu varmasti alapeukutti yleisestikin surkeaa argumentointia. Hihnojen ostaja ei ole viitannut mihinkään seksileikkeihin vaan se pervoilu on kyllä tullut tähän ihan muiden ihmisten (ylä- tai ala-)päistä

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: koirat, remmit, valjaat, sormi, postilaatikko