Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kissaihmiset, osa 6

Voiko kissat lesboilla?
Kissaihmiset, osa 6

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 27 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +299 (343 ääntä)
      No eikös se menny niin, että pupillit suurenee kun näkee jotain mitä rakastaa...

      Lainaa

    2. Tulos: +378 (392 ääntä)
      Huimausaineita käyttämälläkin pupillit suurenevat.

      Lainaa

    3. Sieniprofessori 21.9.2017 0:35
      Tulos: +245 (259 ääntä)
      Löytäny emännän sienivarastot. ^^

      Lainaa

    4. Tulos: -142 (240 ääntä)
      Mihin tää maailma on menossa kun kissatkin lesboilee

      Lainaa

    5. Pillusilmä 21.9.2017 0:56
      Tulos: +36 (46 ääntä)
      http://www.feissarimokat.com/2011/06/synnytyskuva/

      Lainaa

    6. Tulos: -47 (69 ääntä)
      Onko ylimmän jutun Minna sama kuin Remmejä ja valjaita -mokassa? Ei sillä, että olisi suuremmin välitä, kiinnitin vaan huomiota että voisi olla :D

      Lainaa

    7. Tulos: +69 (75 ääntä)
      Pöö: Onko ylimmän jutun Minna sama kuin Remmejä ja valjaita -mokassa? Ei sillä, että olisi suuremmin välitä, kiinnitin vaan huomiota että voisi olla
      Tällä Minnalla näyttäis olevan pidempi sukunimi, joten tuskin on sama.

      Lainaa

    8. Tulos: -123 (183 ääntä)
      Minnan kysymys on ihan aiheellinen, koska kyllä itse ottaisin kissanpentuja vain käärmeiden ruuaksi.

      Lainaa

    9. Tulos: +115 (209 ääntä)
      Olenko ainoa, jonka mielestä on vähän kyseenalaista kysellä kissanpentuja lemmikiksi jostain facebookryhmästä? Pentutehtailu elää ja voi hyvin

      Lainaa

    10. Tulos: +38 (58 ääntä)
      Inka <3 Mitä on jupiminen, jotain politiikkojen sanastoa?

      Lainaa

    11. Omituinen höpöttäjä 21.9.2017 6:44
      Tulos: +166 (176 ääntä)
      Mäyrä: Olenko ainoa, jonka mielestä on vähän kyseenalaista kysellä kissanpentuja lemmikiksi jostain facebookryhmästä? Pentutehtailu elää ja voi hyvin
      Kysyjä ei välttämättä osaa ajatella, mutta muuten olet oikeassa. Kannattaa kysellä eläinsuojeluyhdistyksiltä, niillä on tähän aikaan vuodesta pentuja pilvin pimein, kun kodittomat odottavat naaraat on pelastettu niiden hoiviin. Eivätkä ne tee niillä voittoa, vaan sillä hinnalla pennut käyvät eläinlääkärissä rokotettavana ja leikkaavana ja jos jotain jää yli - ei kyllä jää, koska eläinlääkäriin menee enemmän kuin pentu maksaa - niin niillä ostetaan muille kodittomille pennuille ja aikuisille kodittomaksi jääneille ruokaa yms.

      Lainaa

    12. Tulos: +25 (65 ääntä)
      Mäyrä: Olenko ainoa, jonka mielestä on vähän kyseenalaista kysellä kissanpentuja lemmikiksi jostain facebookryhmästä? Pentutehtailu elää ja voi hyvin
      Kissoja on ESYillä liikaa, ja muitakin pentuja on paljon, että en oikein usko että kkssojen pentutehtailulla voi tienata.

      Lainaa

    13. Omituinen höpöttäjä 21.9.2017 6:58
      Tulos: +85 (89 ääntä)
      Väsynyt: Kissoja on ESYillä liikaa, ja muitakin pentuja on paljon, että en oikein usko että kkssojen pentutehtailulla voi tienata.
      Pk-seudulla on kuulemma pulaa, mutta täällä pohjoisessa aivan valtavasti, paikallisella on nytkin kymmeniä pentuja odottamassa koteja, joita ei ole löytynyt. Ilmaiseksi ei niitä kyllä saa, koska pennun hintaan sisältyy rokotukset ja muistaakseni myös leikkaus ja sillä varmistetaan, että on valmis huolehtimaan pennuista. Mutta kyllä tätä tapahtuu, että teetätetään pentuja ja toivotaan, että niistä saisi rahaa. Mutta sitten huomattaan, että ei menekään kaupaksi, kun tarjontaa on niin paljon. Näin nämä pennut sitten heitetään luontoon ja tulee populaatioita ja eläinsuojeluyhdistyksellä on taas lisää kissoja... Kissatalot.infosta löytää lähimmät yhdistykset, mistä voi kissoja kysellä. Sekä kauempaakin saa hakea, täältäkin on lähtenyt ympäri Suomea, kun se mieluinen kissa on löytynyt täältä.

      Lainaa

    14. Tulos: +44 (48 ääntä)
      Omituinen höpöttäjä: Kissatalot.infosta löytää lähimmät yhdistykset, mistä voi kissoja kysellä. Sekä kauempaakin saa hakea, täältäkin on lähtenyt ympäri Suomea, kun se mieluinen kissa on löytynyt täältä.
      Kodittomat.info on toinen vastaava sivu,josta voi katsella kotia kaipaavia eläimiä. Täytyy sanoa, että Feissarimoka osui kerrankin hyvään saumaan, kun omalle kissalleni on parhaillaan kaveri hakusessa.

      Lainaa

    15. Tulos: -2 (30 ääntä)
      Tikru: No eikös se menny niin, että pupillit suurenee kun näkee jotain mitä rakastaa…
      Ihmisillä, kyllä. Taitanee tosin johtua hetkittäisestä lisääntyneestä adrenaliinistä, eli on todellisuudessa osa itsesuojelumekanismia (uhan iskiessä tai metsästäessä näet paremmin). Kylkiäisenä se vain toimii muissakin tilanteissa joissa adrenaliinin määrä kasvaa, eli vaikka ihastuksen saapuessa huoneeseen.

      Lainaa

    16. Tulos: +54 (64 ääntä)
      Monien eläinlajien naarasyksilöt saattavat kiima-aikana jäljitellä lajin urosten sukupuolikäyttäytymistä. Itse olen todistanut naarashiiren ja naarasmarsun kiipeävän toista naaraspuolista lajikumppaniaan, sekä sen lisäksi myös naaraskilpikonnan kiipeävän seepiansuomuaan ja ihmisen kättä. Näyttäisi pätevän sitten kissoihinkin. Tämä käytös on käsittääkseni tervettä ja normaalia, mutta se korjatkoon joka toisin tietää.

      Lainaa

    17. Tulos: +80 (86 ääntä)
      Yök: Mihin tää maailma on menossa kun kissatkin lesboilee
      Lehmätkin tekevät noin laitumelle päästessään. Eläimet osoittavat innostusta hyvin samoin kuin ihminen, mutta eivät tietenkään yhtä sukupuolirajoittuneesti.

      Lainaa

    18. Tulos: +115 (119 ääntä)
      Yök: Mihin tää maailma on menossa kun kissatkin lesboilee
      Kissoilla on niin tarkka kuulo, että homorummutus saa heidät aivan sekaisin kilometrienkin päästä.

      Lainaa

    19. Tulos: +56 (74 ääntä)
      Oon ollu näkemässä, kun kaksi naaraskissaa viihtyy tiiviisti yhdessä, hoitaa toistensa pentuja ja haistelee toistensa perseitä. Ulos päästessäänkin kävelivät melkein aina yhdessä. Ja ne ei yhtään tykänny niiden pentujensa siittäjästä. Uroskissa sai niiltä aika helposti turpaan, myös siihen aikaan vuodesta kun ei pariteltu eikä ollut pentuja mitä suojella. Mutta toistensa perseitä ne naaraat aina haistelivat silloinkin ja nukkuivat yhdessä. Eli kyllä kissat voi lesboilla.

      Lainaa

    20. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Luu: Ihmisillä, kyllä. Taitanee tosin johtua hetkittäisestä lisääntyneestä adrenaliinistä, eli on todellisuudessa osa itsesuojelumekanismia (uhan iskiessä tai metsästäessä näet paremmin). Kylkiäisenä se vain toimii muissakin tilanteissa joissa adrenaliinin määrä kasvaa, eli vaikka ihastuksen saapuessa huoneeseen.
      Se olikin vitsi, mutta voi sen ottaa tosissaankin jos tahtoo.

      Lainaa

    21. Tulos: +55 (65 ääntä)
      Homoseksuaalisuutta esiintyy käytännössä kaikilla eläinlajeilla ja se on tervettä ja normaalia. Itselläni oli joskus narttukoira, joka preferoi huomattavasti toisten narttujen seuraa, juoksujen aikaan ei ikinä yrittänyt tyrkytellä itseään vaan suhtautui uroskoiriin entistäkin aggressiivisemmin, sekä tykkäsi "astua" toisia narttuja (etenkin juoksuisia sellaisia).

      Lainaa

    22. Tulos: +12 (20 ääntä)
      Mäyrä: Olenko ainoa, jonka mielestä on vähän kyseenalaista kysellä kissanpentuja lemmikiksi jostain facebookryhmästä? Pentutehtailu elää ja voi hyvin
      Kuvastaa vaan kissojenarvostusta tässä maassa. toisaalta positiivista on, että tämä halusi _ostaa_ kissanpennun, eikä saada sitä ilmaiseksi.

      Lainaa

    23. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Natukissojen jupimista??

      Lainaa

    24. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Eikös tuo eläinten nylkyttäminen ilman lisääntymistarkoitusta tarkoita sitä että nylkyttävä eläin vahvistaa omaa laumanjohtaja-asemaansa?

      Lainaa

    25. Tulos: -4 (4 ääntä)
      Onkos tämä kissaryhmän Minna sama kuin koiravaljasminna edellisessä postauksessa?

      Lainaa

    26. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Kala: Monien eläinlajien naarasyksilöt saattavat kiima-aikana jäljitellä lajin urosten sukupuolikäyttäytymistä. Itse olen todistanut naarashiiren ja naarasmarsun kiipeävän toista naaraspuolista lajikumppaniaan, sekä sen lisäksi myös naaraskilpikonnan kiipeävän seepiansuomuaan ja ihmisen kättä. Näyttäisi pätevän sitten kissoihinkin. Tämä käytös on käsittääkseni tervettä ja normaalia, mutta se korjatkoon joka toisin tietää.
      Tuo on hieno teoria, mutta musta tuntuu että anulle on käynyr sukupuolta katsoessa klassiset. Meilläkin oli kollikissa mikä teki kolme pentua olkkarin sohvan alle. Ei auttanut selittää mitään mistään yh-isäkissoista, koska se imetti ne itse. Näytti muuten ihan pojalta, pallit ja kaikkea.

      Lainaa

    27. rottanpää 16.10.2017 18:46
      Tulos: +4 (6 ääntä)
      Kissojen pupullien koko kertoo myös kissan mielialasta. Ei tietenkään yksinään, kun pupillit voi olla laajentuneet monessa eri tilanteessa ja eri tunteiden aikana. Mutta ne on yksi tunnusmerkki muun ruumiinkielen lisäksi kun halutaan ymmärtää mitä kissa kertoo.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kissat, kuva, pupillit, kirjoitusvirhe, lesbot, silmät