Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 178

Tässä meetvurstipaketissa on nolla kaloria, eikä yhtään suolaa!
Kuvakooste, osa 178

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 44 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Mustalaisnaamio 26.9.2017 0:15
   Tulos: -194 (742 ääntä)
   Jussi. <3

   Lainaa

  2. Tulos: +434 (672 ääntä)
   Ensimmäisen kerran elämässäni nauroin Jussin jutuille, enkä Jussille...

   Lainaa

  3. Tulos: +54 (116 ääntä)
   Vanha kunnon Ecce homohan siinä. Kannatee varoa ei noista jeesustelioista koskaan tiedä.

   Lainaa

  4. Mr. Ällö 26.9.2017 0:29
   Tulos: +9 (197 ääntä)
   Teemun meetvursti on mennyt parempiin suihin. Ohuen ohut on kyllä suhteellinen käsite. http://tinypic.com/r/2zh49dc/9 Nam nam.

   Lainaa

  5. Tulos: +411 (435 ääntä)
   Yle Luonto vastaa ja vastaajana nainen, nimeltään Kukka... aaaaww

   Lainaa

  6. Mustalaisnaamio 26.9.2017 0:39
   Tulos: -40 (254 ääntä)
   Sinoli: Ensimmäisen kerran elämässäni nauroin Jussin jutuille, enkä Jussille…
   Touko-pouko Aalto aiheuttaakin lähinnä kauhun väristyksiä.

   Lainaa

  7. Tulos: -113 (227 ääntä)
   Mr. Ällö: Teemun meetvursti on mennyt parempiin suihin. Ohuen ohut on kyllä suhteellinen käsite. http://tinypic.com/r/2zh49dc/9 Nam nam.
   Voisitko sä nyt lähteä muualle rölläämään?

   Lainaa

  8. Tulos: -37 (163 ääntä)
   Mestari <3<3<3

   Lainaa

  9. Tulos: +74 (144 ääntä)
   2/10: Voisitko sä nyt lähteä muualle rölläämään?
   Meneppäs sinäkin samalla..

   Lainaa

  10. Tulos: -38 (62 ääntä)
   fartia: Vanha kunnon Ecce homohan siinä. Kannatee varoa ei noista jeesustelioista koskaan tiedä.
   Ai halla-ahosta? Vai mistä porukasta nyt koitat varoitella?

   Lainaa

  11. Tulos: +201 (203 ääntä)
   No, tuossa henkilön haussa oli kuitenkin joku kuva mukana. Monesti poliisi pyytää havaintoa kadonneesta, joka on keskimittainen ja normaalipainoinen mies, jonka vaatetuksesta tai olinpaikasta ei ole tietoa. Olen toisinaan ajatellut, että soitan vihjenumeroon aina, kun vastaan tulee keskimittainen ja normaalipainoinen mies, jolla on yllään jotain tai sitten ei ole.

   Lainaa

  12. Tulos: +123 (135 ääntä)
   Leena ! Miksi pitää kirjoittaa välilyönti huutomerkin tai kysymysmerkin eteen ? Miksi ?

   Lainaa

  13. Tulos: +55 (71 ääntä)
   poliitikolta toimivaa huumoria?! nyt olen nähnyt kaiken :----D

   Lainaa

  14. Tulos: +21 (57 ääntä)
   Iina: poliitikolta toimivaa huumoria?! nyt olen nähnyt kaiken :—-D
   jos se onkin sellanen tili, mitä politikko ei itsessään käytä, vaan siihen kirjottaakin joku assari

   Lainaa

  15. Tulos: -44 (248 ääntä)
   Otan nyt tässä ylpeydellä kukkahattuni, mutta minusta Hallikselle ei pitäisi antaa yhtään ylimääräistä huomiota, äijä on jo niin täynnä omaa kuviteltua erinomaisuuttaan että saattaa räjähtää. Puhumattakaan siitä että hän on, no, natsi.

   Lainaa

  16. Tulos: +75 (81 ääntä)
   Aluks ymmärsin ton karhujutun että siltä pitäisi ajaa puoli päätä veke jollain leikkurilla, ja olin hieman että wtf?

   Lainaa

  17. teekkaritar 26.9.2017 14:18
   Tulos: +28 (108 ääntä)
   Norriska: Otan nyt tässä ylpeydellä kukkahattuni, mutta minusta Hallikselle ei pitäisi antaa yhtään ylimääräistä huomiota, äijä on jo niin täynnä omaa kuviteltua erinomaisuuttaan että saattaa räjähtää. Puhumattakaan siitä että hän on, no, natsi.
   ..that escalated quickly :O

   Lainaa

  18. Mustalaisnaamio 26.9.2017 14:38
   Tulos: +34 (186 ääntä)
   Norriska: Otan nyt tässä ylpeydellä kukkahattuni, mutta minusta Hallikselle ei pitäisi antaa yhtään ylimääräistä huomiota, äijä on jo niin täynnä omaa kuviteltua erinomaisuuttaan että saattaa räjähtää. Puhumattakaan siitä että hän on, no, natsi.
   Jussi ei ole natsi, mutta sinä olet tolvana. :)

   Lainaa

  19. Tulos: +115 (167 ääntä)
   Norriska: Otan nyt tässä ylpeydellä kukkahattuni, mutta minusta Hallikselle ei pitäisi antaa yhtään ylimääräistä huomiota, äijä on jo niin täynnä omaa kuviteltua erinomaisuuttaan että saattaa räjähtää. Puhumattakaan siitä että hän on, no, natsi.
   Olkaa Halla-Ahosta mitä mieltä tahansa, mutta älkää ihmiset viitsikö heittää natsi-termiä jokaisesta joka vähänkään nojaa oikealle. Ellei henkilö ihan oikeasti julista oman rotunsa ylemmyyttä ja vaadi muita hirteen, ei, hän ei ole natsi. Tuo sana jatkuvasti käytettynä ei tarkoita yhtään mitään, muuta kuin "olet eri mieltä kanssani ja siksi väärässä." En ole itsekään Jussin kanssa samoilla linjoilla mutta en minä häntä natsiksi miellä.

   Lainaa

  20. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Kyse ei ole ominaisuudesta vaan bugista.

   Lainaa

  21. Tulos: -26 (152 ääntä)
   Sentristi: Olkaa Halla-Ahosta mitä mieltä tahansa, mutta älkää ihmiset viitsikö heittää natsi-termiä jokaisesta joka vähänkään nojaa oikealle. Ellei henkilö ihan oikeasti julista oman rotunsa ylemmyyttä ja vaadi muita hirteen, ei, hän ei ole natsi. Tuo sana jatkuvasti käytettynä ei tarkoita yhtään mitään, muuta kuin “olet eri mieltä kanssani ja siksi väärässä.” En ole itsekään Jussin kanssa samoilla linjoilla mutta en minä häntä natsiksi miellä.
   Johan hän ehdotti keskitysleirejä turvapaikanhakijoille, eli aika natsihengessä mennään jo.

   Lainaa

  22. Tulos: +30 (82 ääntä)
   sekaani: Johan hän ehdotti keskitysleirejä turvapaikanhakijoille, eli aika natsihengessä mennään jo.
   Luepa tuosta, mitä keskitysleiri tarkoittaa. https://fi.wikipedia.org/wiki/Keskitysleiri Luuletko, että natsit on sen keksinyt? Leirejä on ollut jo ainakin 1800-luvulta asti.

   Lainaa

  23. Tulos: +81 (137 ääntä)
   sekaani: Johan hän ehdotti keskitysleirejä turvapaikanhakijoille, eli aika natsihengessä mennään jo.
   On perusteltua nostaa pöydälle mahdollisuus laittaa ne turvapaikanhakijat, jotka ovat jo saaneet kielteisen päätöksen, inhimilliseen säilöön. Tämä voisi jopa vähentää suomen houkutteluvuutta elintasopakolaisille (=systeemin hyväksikäyttäjät, ei oikeassa hädässä olevat)

   Lainaa

  24. Tulos: -22 (108 ääntä)
   "Halla-aho nojaa vähän oikealle", jupajuu :D Oikeistolaisia poliitikkoja löytyy Kokoomuksesta, Keskustasta, Vihreistä, RKP:stä, KD:sta ja jopa SDP:stä - kai PS:Stäkin, mutta sen puolueen yhteinen nimittäjä on lähinnä rasismi. Toki sekaan mahtuu monenmoista ajattelijaa yhteisen teeman lisäksi.

   Lainaa

  25. yli opisto hörhö 26.9.2017 18:02
   Tulos: +46 (126 ääntä)
   Joo, koska jokainen joka haluaa että kielteisen päätöksen saaneet hakijat pitäisi ottaa talteen niin ettei ne "katoa" kirkon tai muiden idioottien suojiin mahdollisesti hautomaan terroristisia suunnitelmia, ovat natseja. Koska eihän ihmisten vapaata liikkuvuutta saa rajoittaa vaikka he eivät olisi saaneet oleskelulupaa. Ehei, sehän on pelkkää natsismia! Suomessa on jo tehty historiamme ensimmäinen terrori-isku. Silti jotkut idiootit pelkää eniten sitä, että maamme luokitellaan natsivaltioksi ulkomailla. Se, että päättäjät ja kansalaiset haluavat tehdä kaikkensa että kaikki kansalaiset olisivat mahdollisimman turvassa, ei tarkoita sitä että aletaan vetämään Sieg Hailia kaduilla ja sullotaan ihmisiä "keskitysleireille".

   Lainaa

  26. Tulos: -25 (59 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Touko-pouko Aalto aiheuttaakin lähinnä kauhun väristyksiä.
   Varmaankin se älyn säilä pelottaa, kun oot tottunu menemään vahvalla tunteella <3

   Lainaa

  27. Tulos: +44 (74 ääntä)
   sekaani: Johan hän ehdotti keskitysleirejä turvapaikanhakijoille, eli aika natsihengessä mennään jo.
   Ei muuta kuin linkkaamaan sitten, missä Halla-aho on ehdottanut "keskitysleirejä turvapaikanhakijoille". Ettei nyt vain olisi niin, että Halla-ahon ehdotuksesta on itse vääristelty asia niin, että väitetään hänen puhuneen jostain helvetin keskitysleireistä ihan vaan, koska sattuu itse olemaan erimieltä.

   Lainaa

  28. Mustalaisnaamio 26.9.2017 21:02
   Tulos: +30 (90 ääntä)
   sekaani: Johan hän ehdotti keskitysleirejä turvapaikanhakijoille, eli aika natsihengessä mennään jo.
   Kielteisen päätöksen saaneet "turvapaikanhakijat", eivät ole turvapaikanhakijoita, vaan pääasiassa loisivia elintasopakolaisia. Ei niitä täällä vapaanakaan voi pitää.

   Lainaa

  29. Tulos: -27 (57 ääntä)
   Mielestäni maahanmuuttotilanteelle saisi alkaa harkita jo radikaalejakin ratkaisuja, olisihan se ihanteellista jos siinä ei tarvitsi viattomien ihmisten ihmisarvoa rikkoa, mutta maailma ei ole täydellinen. Silti, mun mielestä ei ole mitenkään kaukaahaettua sanoa Halla-ahoa natsiksi, ihan selvästi vihaa muunrotuisia ihmisiä ja sillä jätkällä ei ole mitään ongelmia heittää maahanmuuttajia keskitysleireille tai takas vainottavaksi kotimaihinsa. Tiedän, ettei hän sanakirjamääritelmän mukaan ole natsi, mutta kun ottaa huomioon missä yhteyksissä tuota natsi sanaa nykyään viljellään niin ei tuo ihan osumattomin ilmaus tässä kontekstissa ole.

   Lainaa

  30. purppurakruunu 27.9.2017 11:56
   Tulos: +32 (32 ääntä)
   No täälläpä on pirteät kommentit.

   Lainaa

  31. Tulos: +24 (68 ääntä)
   Niks: Mielestäni maahanmuuttotilanteelle saisi alkaa harkita jo radikaalejakin ratkaisuja, olisihan se ihanteellista jos siinä ei tarvitsi viattomien ihmisten ihmisarvoa rikkoa, mutta maailma ei ole täydellinen. Silti, mun mielestä ei ole mitenkään kaukaahaettua sanoa Halla-ahoa natsiksi, ihan selvästi vihaa muunrotuisia ihmisiä ja sillä jätkällä ei ole mitään ongelmia heittää maahanmuuttajia keskitysleireille tai takas vainottavaksi kotimaihinsa. Tiedän, ettei hän sanakirjamääritelmän mukaan ole natsi, mutta kun ottaa huomioon missä yhteyksissä tuota natsi sanaa nykyään viljellään niin ei tuo ihan osumattomin ilmaus tässä kontekstissa ole.
   Halla-aho itseasiassa ainut poliitikko joka osaa helvetin selvästi argumentoida asiansa. Minusta on aivan itsestäänselvyys, että kielteisen päätöksen saaneet otetaan säilöön siksi aikaa, kunnes heidät on palautettu kotimaahansa. He ovat saaneet ihan syystä kielteisen päätöksen. He ovat suuri turvallisuusriski kantasuomalaisille. Halla-aho ei myöskään ole rasisti, hän ei pidä omaa rotuaan ylivertaisena, mutta ymmärtää, että kahden täysin erilaisen kulttuurin sulauttaminen yhteen ei toimi. Toimivuudesta ei ole yhtäkään esimerkkiä missään Euroopan valtiossa. Huonoja kokemuksia taas on luetella vaikka yhden koraanin verran.

   Lainaa

  32. Tulos: +33 (33 ääntä)
   Sopu90: Yle Luonto vastaa ja vastaajana nainen, nimeltään Kukka… aaaaww
   Kukka vastailee meille Yle Luonnon puolesta ja Pekka Pouta ennustaa sään.

   Lainaa

  33. Tulos: -11 (37 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Jussi.
   Älä täällä erehdy sanomaan mitään hyvää Jussista, on aivan liian fiksu ihminen tälle viherkommunisti-porukalle ;)

   Lainaa

  34. Tulos: -3 (27 ääntä)
   Niks: Mielestäni maahanmuuttotilanteelle saisi alkaa harkita jo radikaalejakin ratkaisuja, olisihan se ihanteellista jos siinä ei tarvitsi viattomien ihmisten ihmisarvoa rikkoa, mutta maailma ei ole täydellinen. Silti, mun mielestä ei ole mitenkään kaukaahaettua sanoa Halla-ahoa natsiksi, ihan selvästi vihaa muunrotuisia ihmisiä ja sillä jätkällä ei ole mitään ongelmia heittää maahanmuuttajia keskitysleireille tai takas vainottavaksi kotimaihinsa. Tiedän, ettei hän sanakirjamääritelmän mukaan ole natsi, mutta kun ottaa huomioon missä yhteyksissä tuota natsi sanaa nykyään viljellään niin ei tuo ihan osumattomin ilmaus tässä kontekstissa ole.
   Jussi on siis mielestäsi kansallisosialisti ja silti pidät tietysti äärioikeistolaisena? Olette te puppelit kyllä niin sietämättömän koomista seurattavaa :) Minäkin olen sitten vissiin natsi kuten puolet suvusta ja kavereista.

   Lainaa

  35. Tulos: -15 (17 ääntä)
   Sentristi: Olkaa Halla-Ahosta mitä mieltä tahansa, mutta älkää ihmiset viitsikö heittää natsi-termiä jokaisesta joka vähänkään nojaa oikealle. Ellei henkilö ihan oikeasti julista oman rotunsa ylemmyyttä ja vaadi muita hirteen, ei, hän ei ole natsi. Tuo sana jatkuvasti käytettynä ei tarkoita yhtään mitään, muuta kuin “olet eri mieltä kanssani ja siksi väärässä.” En ole itsekään Jussin kanssa samoilla linjoilla mutta en minä häntä natsiksi miellä.
   Ja muistuttaisin edelleen, että natsit olivat soalisteja, eivät oikestolaisia.

   Lainaa

  36. Tulos: -7 (17 ääntä)
   Norriska: Otan nyt tässä ylpeydellä kukkahattuni, mutta minusta Hallikselle ei pitäisi antaa yhtään ylimääräistä huomiota, äijä on jo niin täynnä omaa kuviteltua erinomaisuuttaan että saattaa räjähtää. Puhumattakaan siitä että hän on, no, natsi.
   Aika paha, natsiksi nimittäminen menee jo kunnianloukkauksena.

   Lainaa

  37. Sääliksi käy 30.9.2017 20:07
   Tulos: -7 (29 ääntä)
   Jo on Halla-aivon kannattajat kuorossa ulisemessa sippiviulun säestyksellä täällä :D

   Lainaa

  38. Sääliksi käy 30.9.2017 20:13
   Tulos: +10 (18 ääntä)
   grtg: Aika paha, natsiksi nimittäminen menee jo kunnianloukkauksena.
   Kuten myös viherkommariksi haukkuminen. Oikeudessa tavataan!

   Lainaa

  39. Tulos: +10 (16 ääntä)
   grtg: Ja muistuttaisin edelleen, että natsit olivat soalisteja, eivät oikestolaisia.
   Väität vakavissasi natseja vasemmisto/keskustalaisiksi? Että semmoset psykoosit siellä tänään.

   Lainaa

  40. Tulos: +9 (23 ääntä)
   Sääliksi käy: Jo on Halla-aivon kannattajat kuorossa ulisemessa sippiviulun säestyksellä täällä
   Aha. Jos ei halua että ihmisiä haukutaan natseiksi niin on automaattisesti persujen "kannattaja". Huhhuh millaiseksi tämä maa on mennyt

   Lainaa

  41. Politiikka vituttaa 1.10.2017 18:37
   Tulos: +11 (17 ääntä)
   Onni: Aha. Jos ei halua että ihmisiä haukutaan natseiksi niin on automaattisesti persujen “kannattaja”. Huhhuh millaiseksi tämä maa on mennyt
   No, yleistetäänhän persujenkin kritisoijat vihervassareiksi ja suvakeiksi.Ihmeelliseksi on tosiaan tämä maa mennyt.

   Lainaa

  42. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Juuso: No, tuossa henkilön haussa oli kuitenkin joku kuva mukana. Monesti poliisi pyytää havaintoa kadonneesta, joka on keskimittainen ja normaalipainoinen mies, jonka vaatetuksesta tai olinpaikasta ei ole tietoa. Olen toisinaan ajatellut, että soitan vihjenumeroon aina, kun vastaan tulee keskimittainen ja normaalipainoinen mies, jolla on yllään jotain tai sitten ei ole.
   Jatkuvasti törmää samaan ihmettelyyn. Poliisi etsii silminnäkijöitä. Tietoa annetaan sen verran että jos joku on nähnyt jotain, niin hän tajuaa nähneensä tämän tapahtuman ja osaa kertoa poliisille mitä näki ja mikä parasta, voi myös tunnistaa tekijän kasvot, eikä vaan muista niitä lehdestä. Tarkoitus ei myöskään ole etsiä mahdollisimman paljon saman näköisiä henkilöitä.

   Lainaa

  43. Tulos: -5 (5 ääntä)
   Hävettää olla Jussi Halla-ahon kanssa samaa mieltä mistään, mutta minuakin ovat aina ihmetyttäneet nuo jutut "Tällainen on epäilty! Katso kuvat!" ja niissä kuvissa on henkilön naama sotkettu täysin tunnistamiskelvottomaksi.

   Lainaa

  44. Avaimeton kani 17.10.2022 11:13
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Ei oo tähän päivään mennessä tullut vastaan meetwurstia-pakettia, jonka valmistusaineina olisi käytetty suolaa taikka rasvaa

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: karhu, kuva, meetvursi, turvakamera, maalaus, Ecce Homo