Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Salaliittorokote, osa 3

Vertasitko juuri rokotteita sek-- Ei... et kai nyt sentään.
Salaliittorokote, osa 3

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 98 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1485 (1573 ääntä)
   Suljetun osaston potilaat taas päässeet koneelle

   Lainaa

  2. Tulos: +527 (563 ääntä)
   666?

   Lainaa

  3. Mustalaisnaamio 26.9.2017 0:21
   Tulos: +1007 (1079 ääntä)
   Noi rokoitevastaiset on kyllä todella sekaisin olevaa porukkaa.

   Lainaa

  4. Tulos: +1119 (1159 ääntä)
   Nämä rokotusten vastustajat voisivat mennä vaikkapa hautausmaalle katsomaan, kuinka paljon vähemmän lapsia on haudattu rokotusten yleistymisen jälkeen. Ihan oikeesti nyt, järki käteen sen terveyden kanssa. Rokotuksilla suojataan sekä itseä että toisia, eikä alisteta ketään loppuelämäksi tai palvota Google-perkelettä.

   Lainaa

  5. Tulos: +256 (270 ääntä)
   nyt seis

   Lainaa

  6. Tulos: +817 (825 ääntä)
   Sirutuksesta en tiedä, mutta kyllä ne raiskaukset ovat toisen myrkyttämistä ja alistamista ja rokotus on ohi hetkessä ilman mitään pahaa~ miten niin tarkoitti että rokotukset on pahasta ja raiskaukset hyvästä? Kuka hullu oikeasti noin ajattelee?

   Lainaa

  7. Mr. Ällö 26.9.2017 0:29
   Tulos: +443 (559 ääntä)
   Marjo, siinä missä sinä näet kutosen, minä näen myös ysin. Nam nam.

   Lainaa

  8. Tulos: +66 (106 ääntä)
   Voi Tero: Sirutuksesta en tiedä, mutta kyllä ne raiskaukset ovat toisen myrkyttämistä ja alistamista ja rokotus on ohi hetkessä ilman mitään pahaa~ miten niin tarkoitti että rokotukset on pahasta ja raiskaukset hyvästä? Kuka hullu oikeasti noin ajattelee?
   Rokotuskriittiset

   Lainaa

  9. Tulos: -694 (770 ääntä)
   Rokotusmyönteisyyttä voitaisiin kyllä hillitä vähän, jotta ihmiset saisivat itse päättää siitä. Tällä hetkellä tuputetaan ihan liikaa rokotusmainoksia, jonka takia ihmiset eivät ajattele itse ollenkaan.

   Lainaa

  10. Mustalaisnaamio 26.9.2017 0:42
   Tulos: +472 (492 ääntä)
   asd: Rokotusmyönteisyyttä voitaisiin kyllä hillitä vähän, jotta ihmiset saisivat itse päättää siitä. Tällä hetkellä tuputetaan ihan liikaa rokotusmainoksia, jonka takia ihmiset eivät ajattele itse ollenkaan.
   Pakottaako ne mainokset ottamaan niitä rokotteita? Kyllä ihmiset saavat edelleen päättää ihan itse näistä vapaaehtoisista rokotteista.

   Lainaa

  11. Arthur Brown 26.9.2017 0:47
   Tulos: +157 (207 ääntä)
   Oma fiilis on, että rokotevastaisuus johtuu pääasiassa siitä, ettei hahmoteta tilastollisen riskin ja yksilökohtaisen toteutuman eroa. Ylipäätänsäkin tilastotieteen perusasiat ovat pelottavan monella kateissa. Ei hätää! Arthur auttaa! Tässä muutama kysymys, joita kannattaa *aina* miettiä esitettyjen tilastojen – etenkin kuvaajien – edessä: 1. Mitä mitataan? Mihin verrataan? Miten aineisto on kerätty? 2. Onko tämä järkevä ja puolueeton tapa esittää asioita (esim. pystyasteikko, "käsinpoimitut" tulokset, jne..)? 3. Mitkä ovat virherajat ja miten ne vaikuttavat tulokseen? Onko absoluuttinen otoskoko ylipäätänsä mielekäs johtopäätöksiin (etenkin yleistäviin sellaisiin)? 4. Mikä on esitetyn tilaston potentiaalinen vaikutus itseeni ja/tai väestöön? Vastaako tämä omakohtaista kokemusta tai "oman kuplan" mielipidettä? Jos ei niin miksi ei?

   Lainaa

  12. Tulos: +231 (255 ääntä)
   Jälleen kerran: nämäkin yksilöt varmasti äänioikeutettuja. Taivas varjele x_x

   Lainaa

  13. Tulos: +174 (242 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Noi rokoitevastaiset on kyllä todella sekaisin olevaa porukkaa.
   Rokotteita voi kritisoida järkevästikin, mutta valitettavasti suurin osa rokotevastaisista on näitä äärihihhuleita, jotka ovat sekaisin kuin seinäkellot.

   Lainaa

  14. Tulos: +494 (504 ääntä)
   Olen vieläkin sitä mieltä, että aivan sama jos et halua ottaa rokotteita itsellesi tai lapsillesi. MUTTA tässä tapauksessa, ole hyvä ja asu saarella muiden samanhenkisten kanssa eristyksissä muusta maailmasta. Silloin esimerkiksi ihmiset jotka eivät voi lääketieteellisistä syistä ottaa rokotusta, eivät sairastu sen takia että teidän mielestänne saatana keksi rokotukset/niihin on tungettu mikrosiruja/aiheuttavat syöpää tms. muita älykkäitä syitä joita keksit.

   Lainaa

  15. Tulos: +511 (515 ääntä)
   fartia: Suljetun osaston potilaat taas päässeet koneelle
   Mä oon ollu "suljetulla osastolla", ja siellä oli täysipäisempää porukkaa kuin nämä.

   Lainaa

  16. Tulos: +327 (343 ääntä)
   Sen takia meillä on näitä ongelmia, kun nykyään jokainen kuvittelee olevansa joku tutkija ja asiantuntija, koska osaa Googlella etsiä netistä jotain mitä sattuu blogikirjoituksia ilman mitään lähdekritiikki. Meillä on ihan oikeita asioihin perehtyneitä asiantuntijoita, jotta kaikkien ei tarvitsisi ruveta nolaamaan itseään jollain pseudoartikkeleiden linkkailulla Facebookissa. Kannattaa hoitaa se oma osuus tästä yhteiskunnasta, eikä liikaa mennä pätemään muille asioille. Eihän se niin voi mennä, että kaikenmaailman ompelijat, lähihoitajat ja putkimiehet rupeaa yht'äkkiä väittämään olevansa kovasti viisaampia jossain lääketieteessä kun alan professorit.

   Lainaa

  17. Tulos: +332 (332 ääntä)
   Toi on myöskin pelkän Chromen logo ei koko Googlen.

   Lainaa

  18. Tulos: +186 (192 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Pakottaako ne mainokset ottamaan niitä rokotteita? Kyllä ihmiset saavat edelleen päättää ihan itse näistä vapaaehtoisista rokotteista.
   Ei. Rokotevastaisista moni (useimmat? melkein kaikki?) on lapsena rokotettu. Itse he päättävät lastensa puolesta olla rokottamatta heitä ja altistavat nämä vielä valitsemaan kykenemättömä tappaville taudeille.

   Lainaa

  19. Tulos: +77 (79 ääntä)
   Oho!! Enpä ole ajatellut!!

   Lainaa

  20. Sano ei jeesukselle 26.9.2017 6:33
   Tulos: +158 (166 ääntä)
   asd: Rokotusmyönteisyyttä voitaisiin kyllä hillitä vähän, jotta ihmiset saisivat itse päättää siitä. Tällä hetkellä tuputetaan ihan liikaa rokotusmainoksia, jonka takia ihmiset eivät ajattele itse ollenkaan.
   Ja mitähän sen tavantallaajan nyt pitäsi ajatella? Parempi vaan ettei yritä ja ottaa vaan ne rokotteet, jotka eivät suojaa vain itseä vaan myös niitä jotka eivät syystä tai toisesta voi rokotteita oikeasti ottaa.

   Lainaa

  21. Tulos: +154 (164 ääntä)
   : Nämä rokotusten vastustajat voisivat mennä vaikkapa hautausmaalle katsomaan, kuinka paljon vähemmän lapsia on haudattu rokotusten yleistymisen jälkeen. Ihan oikeesti nyt, järki käteen sen terveyden kanssa. Rokotuksilla suojataan sekä itseä että toisia, eikä alisteta ketään loppuelämäksi tai palvota Google-perkelettä.
   Ei ne voi mennä hautausmaalle, siellä voi joutua kosketuksiin maan kanssa. Ilman jäykkäkouristus rokotusta se on todella vaarallista.

   Lainaa

  22. Tulos: +120 (138 ääntä)
   Kun ymmärtää, että näilläkin tyypeillä on äänioikeus, niin selviää miksi Suomen hallituksessa on semmonen meno kuin nyt on..

   Lainaa

  23. Tulos: +365 (365 ääntä)
   "En siis välttämättä puolustele raiskaamista, mutta..." Voi nyt helvetti sentään.

   Lainaa

  24. Tulos: +305 (311 ääntä)
   Ei kaikkia lapsia tarvitse rokottaa. Vain ne, jotka haluaa pitää.

   Lainaa

  25. Tulos: +238 (238 ääntä)
   "En siis välttämättä puolustele raiskaamista tms." Anteeksi, mitä sanoit? Kyllä nyt on Teron perustelut "mielenkiintoiset", olisi kiva tietää onko rokotusvastaiset naiset samaa mieltä? Että mieluummin raiskaus kuin rokotus...

   Lainaa

  26. Tulos: +222 (222 ääntä)
   Teron viestissä sana "välttämättä" anto vähän aihetta epäillä jotain

   Lainaa

  27. Puolikiero_savolainen 26.9.2017 8:48
   Tulos: +162 (166 ääntä)
   Tero, mitäs jos hommaat itsesi johonkin kivitaloon Suomessa? Saat vähän tuntumaa siinä porailun aikana, että onko se raiskaus verrannollinen rokotteisiin. Typerin rinnastus mitä olen lukenut miesmuistiin.

   Lainaa

  28. Tulos: +142 (148 ääntä)
   Nämä salaliittohäiskät on kyllä huvittavia. Miksi ihmeessä siinä rokotteessa muka aina on se siru?

   Lainaa

  29. Tulos: +124 (128 ääntä)
   Sääli ettei idiotismille olla vielä keksitty rokotetta.

   Lainaa

  30. Tulos: +207 (207 ääntä)
   Tekisi mieli kysyä Terolta, että ihan oikeastiko otat mielluummin väkisin munaa pyllyyn, kun vaikka jäykkäkouristusrokotuksen? Jäykkis olis varmaan hyödyllinen Terolle, kun tuskin selviää ilman naarmuja noissa sen touhuissa.

   Lainaa

  31. Tulos: -106 (164 ääntä)
   Joo. Överiksi meni heillä. Mut tottahan se on, että ei nykypäivän tiede ole mitään satavarmaa, vaan maksettua meininkiä sekin.. Jossain määrin ärsyttää tuo hulluksi/foliohatuksi leimaus, kun kuitenkin kyseenalaistaminen on pohjimmiltaan hyvästä, eikä terveystutkimukset yms ole vaan hyvää hyvyyttään toteutettu. Maailmassa raha puhuu liikaa.. Itsekin rokotteita kannatan, mutta lähdekritiikki voi nykyään koskea yhtä lailla THL:n juttuja.. Näissäkin on isot koneistot taustalla..

   Lainaa

  32. Tulos: +155 (165 ääntä)
   Mistä nämä ihmiset ovat saaneet päähänsä että rokotteissa on siruja? Eihän sitä koirankaan sirua verenkiertoon laiteta!

   Lainaa

  33. Rampe@Naukkis 26.9.2017 9:32
   Tulos: +98 (104 ääntä)
   Maailmassa pahimmat asiat ovat lääketiede ja google. Toinen pidentää tyhmienkin elinikää ja toinen auttaa löytämään huuhaa sivustoja.

   Lainaa

  34. Tulos: +164 (170 ääntä)
   folioo: Joo. Överiksi meni heillä. Mut tottahan se on, että ei nykypäivän tiede ole mitään satavarmaa, vaan maksettua meininkiä sekin.. Jossain määrin ärsyttää tuo hulluksi/foliohatuksi leimaus, kun kuitenkin kyseenalaistaminen on pohjimmiltaan hyvästä, eikä terveystutkimukset yms ole vaan hyvää hyvyyttään toteutettu. Maailmassa raha puhuu liikaa.. Itsekin rokotteita kannatan, mutta lähdekritiikki voi nykyään koskea yhtä lailla THL:n juttuja.. Näissäkin on isot koneistot taustalla..
   Kyseenalaistaminen on hyvästä. Se on kaiken älykkään ajattelun perusta. Ainut edellytys on ymmärtää mitä kyseenalaistaa. Rokottamisessa ei ole mitään kyseenalaistamista koska voimme ihan listata mitkä taudit, joista osa on hyvinkin ikäviä ja kuolleisuus korkeaa, on voitu rokottamisella kitkeä pois. mm.isorokko, polio, tuhkarokko, sikotauti, yms.

   Lainaa

  35. Tulos: +25 (25 ääntä)
   Mitä nyt Tero?

   Lainaa

  36. Tulos: +102 (104 ääntä)
   Tiiviste: Mistä nämä ihmiset ovat saaneet päähänsä että rokotteissa on siruja? Eihän sitä koirankaan sirua verenkiertoon laiteta!
   Ei sitä rokotettakaan suoneen piikitetä vaan lihakseen.

   Lainaa

  37. Tulos: +178 (186 ääntä)
   Rokotevastaisuus on ajattelematonta, mutta ymmärrettävää. Rokotteet ovat yksi parhaista lääketieteellisistä keksinnöistä ikinä, koska niiden hyötysuhde on tällä tavalla lääketieteellisin termein ilmaistuna "aivan tajuttoman kova". Siis hyödyt ovat VALTAVAT ja haitat minimaaliset. Esimerkiksi polio ja isorokko ovat aika kamalia tauteja. Ennen niitä vastaan kehiteltyjä rokotteita ne olivat myös ikävän yleisiä tauteja, jotka saattoivat vammauttaa ihmisen loppuelämäkseen, mikäli ihminen siis edes selvisi niistä hengissä. Jos rakentaisimme aikakoneen ja toisimme tähän aikaan jonkun sellaisen ihmisen, joka on elänyt aikana ennen rokotteita, hän olisi aivan haltioissaan nähdessään tämän uskomattoman lääkkeen vaikutukset ympäristössään. Me emme kuitenkaan enää kohtaa näitä tauteja arkielämässämme (kiitos rokotteiden), emmekä sen vuoksi kykene mieltämään näitä tauteja uhiksi. Sen vuoksi rokotteiden hyödyt ja haitat vääristyvät joidenkin ihmisten mielissä, kun he pystyvät konkreettisesti havaitsemaan ainoastaan rokotteiden minimaaliset haitat, eivätkä laisinkaan niiden tuomia valtavia hyötyjä. Suosittelen, että rokotteita pelkäävä ihminen laittaisi kuvahakuun sellaisia sanoja kuin polio ja isorokko. Tulisi miettiä, haluaako omille lapsilleen antaa tuollaisia tuskia.

   Lainaa

  38. Tulos: +89 (99 ääntä)
   Ja niiden, joita pelottaa rokotteiden taakse piilotetut pahat tarkoitusperät, kannattaisi perehtyä siihen, miten politiikka, tiede ja piilo-operaatiot toimivat. Ensinnäkään valtiot eivät halua siruttaa eivätkä myrkyttää kansalaisiaan, sillä näistä asioista päättävät henkilöt ovat ihmisiä ja useimmat ihmiset kannattavat ihmisoikeuksia (sirutus ja myrkytys olisivat räikeitä ihmisoikeusrikkomuksia). Sen lisäksi valtiolle olisi valtava taakka pitää kasassa myrkytetyistä kansalaisista koottua, puoliteholla toimivaa kansaa. Valtion kannalta on paras, jos kansalaiset ovat terveitä ja onnellisia, eli ei sirutettuja eikä myrkytettyjä. Mutta vaikka valtion puolelta jostain syystä haluttaisiinkin siruttaa ja myrkyttää kansalaisia, niin sitä ei voitaisi tehdä kovin pienellä porukalla. Ensin lukuisten tieteilijöiden tulisi pitää kehittelyprosessi pystyssä, insinöörien ja lääkevalmistajien tulisi pitää tuotantoa yllä ja lääkäreiden tulisi huolehtia jakelusta. Ja mihin niitä mikrosiruja nyt ikinä käytettäisiinkään, olisi se sitten informaation keräämiseen tai ihmisten kauko-ohjaukseen, niin jonkun valtavan organisaation täytyisi myös pyörittää sitä mikrosirurumbaa sen jälkeen, kun ne on onnistuneesti saatu ihmisiin sisälle. Sitten pitäisi olla joko miljardöörejä salarahoittajina tai yli-inhimillisen hyviä kirjanpitäjiä, jotka osaisivat piilottaa ne miljardit, jotka tämä järjestelmä valtion budjetista söisi. Varmasti tarvittaisiin myös jonkinlainen salaamiseen erikoistunut järjestö, joka olisi erikoistunut tällaisten valtavien piilo-operaatioiden salassa pitämiseen. Tällaisen järjestelmän ylläpito työllistäisi Suomen kokoisessa valtiossa vähimmilläänkin kymmeniä tuhansia ihmisiä, koska ei mikään Sipilä pysty tätä kaikkea keittelemään missään toimistonsa nurkassa. Näin valtavan mittakaavan järjestelmässä on lukuisia lenkkejä, ja kun niistä yksikin pettää, koko järjestelmä kaatuu. Tarvittaisiin yksi ainoa tiedemies, insinööri, lääkevalmistaja, lääkäri, informaation käsittelijä, kirjanpitäjä tai sala-agentti, joka kieltäytyy käyttämästä tietojaan ja taitojaan räikeiden ihmisoikeusrikkomusten edistämiseen. Tällainen järjestelmä vaatisi toimiakseen kymmeniä tuhansia ihmisiä, joille koko kansan myrkyttäminen ja siruttaminen on sydämen asia ja tehtävälistan ykköskohta. Sellaisia henkilöitä on Suomessa ehkä kourallinen, ja heistä puolet ovat vankiloissa ja suljetuilla osastoilla. Kaikki muut ovat normaaleita ihmisiä, joilla on omat persoonansa ja omat tavoitteensa, eikä heitä voisi vähempää kiinnostaa joku kansakunnan sirutus ja myrkytys, ei vaikka heille tarjottaisiin siitä kuinka hyvää palkkaa.

   Lainaa

  39. Tulos: +61 (67 ääntä)
   Jos Tero ei ole peppuseksi miehiä niin eihän se tiedä siitä " vastentahtoa sisään tunkeutumisesta" mitään. Typerä vertaus muutenkin. Eikai seksiä kuitenkaan useimmiten vastentahtoa harrastetakkaan vai vertasiko nyt suoraan raiskaukseen. Edelleen todella typerä päivitys.

   Lainaa

  40. Tulos: +75 (79 ääntä)
   Rokotteista kieltäytyvät ovat vapaamatkustajia, he saavat väestötason rokotesuojan, mutta eivät rokotteisiin liittyviä riskejä. Vapaamatkustus toimii kunnes heitä on riittävästi (5 % riittää) oman epidemian ylläpitoon. Miettimisen pitää tapahtua rokoteohjelmaa laadittaessa. Sen jälkeen "itsenäinen ajattelu" on joko itsekkyyttä tai kohinaa.

   Lainaa

  41. ihanmummovaan 26.9.2017 10:17
   Tulos: +112 (114 ääntä)
   Itsehän olen tosiaan, nimimerkkini mukaisesti, periaatteessa "mummoiässä", ja mun vanhemmat eivät antaneet rokottaa mua lapsena. Siis mulle ei ole annettu edes calmette-rokotusta synnytyslaitoksella (jotenkin ne muilutti mut sieltä ulos ilman sitä). Aikuisena olen ottanut itselleni mm. polio- ja jäykkäkouristusrokotteet, ja joillekin ulkomaanreissuille sitten erikseen joitain rokotteita. Omat lapseni olen antanut rokottaa ihan kaikki rokotukset mitä on keksitty, en ole edes harkinnut rokottamatta jättämistä. Jotenkin ei halunnut et ne joutuu aikuisena miettimään että kappas, kun mulla ei ole edes calmette-rokotusta, on mahdollista että saan tuberkuloosin.... harvinaistahan se tietysti olisi, mutta juuri minun kohdalla mahdollista.

   Lainaa

  42. Tulos: -110 (134 ääntä)
   GJN: Jälleen kerran: nämäkin yksilöt varmasti äänioikeutettuja. Taivas varjele x_x
   Ja Vihreitten sun muitten tekopyhien maailmanhalaajien laariin sataa ääniä.

   Lainaa

  43. Tulos: +11 (11 ääntä)
   inkshu: Tiiviste
   Ai juma mikä aivopieru. Nyt nolottaa.

   Lainaa

  44. Tulos: +131 (137 ääntä)
   2/10: Mä oon ollu “suljetulla osastolla”, ja siellä oli täysipäisempää porukkaa kuin nämä.
   Sama täällä, ja nämä "suljettu osasto/avohoitopotilas"-vitsit on vaan niin vanhoja ja väsyneitä. Älkää viitsikö vetää kaikkia mielenterveyskuntoutujia samaan pakkaan tällaisten kusipäitten kanssa.

   Lainaa

  45. Tulos: -30 (32 ääntä)
   Olisi kiinnostanut enemmän tietää mielipide Googlesta ja sitä myöten Youtubesta, Facebookista ja Twitteristä, mutta kaikki kommentoi vain helppoa aihetta. Näihin kuitenkin liittyy poliittinen ironia. Oikeisto haluaa "kansallistaa" nämä monopolit sananvapauden piiriin samalla kun vasemmisto haluaa muistuttaa yksityisen firman oikeudesta oman tuotteensa rajoittamiseen/moderoimiseen.

   Lainaa

  46. Vapaamaalari 26.9.2017 11:46
   Tulos: -15 (45 ääntä)
   GJN: Jälleen kerran: nämäkin yksilöt varmasti äänioikeutettuja. Taivas varjele x_x
   Sovittaisko kuitenkin että tämä oli nyt viimeinen kerta kun jauhat tuosta äänioikeudesta, jookosta?

   Lainaa

  47. Tulos: +37 (37 ääntä)
   AHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Ei.

   Lainaa

  48. Kommentoija 26.9.2017 11:55
   Tulos: +126 (134 ääntä)
   Profiili: Ja Vihreitten sun muitten tekopyhien maailmanhalaajien laariin sataa ääniä.
   Jaa, kelläs puolueella on presidenttiehdokkaana täysin tieteellisen maailmankuvan kieltävä kreationisti, mietinpähän vaan?

   Lainaa

  49. Tulos: -26 (40 ääntä)
   Erityislapsista kasvaa erityisaikuisia.

   Lainaa

  50. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Tiiviste: Mistä nämä ihmiset ovat saaneet päähänsä että rokotteissa on siruja? Eihän sitä koirankaan sirua verenkiertoon laiteta!
   Muuten oikein, mutta rokotteet pistetään lihakseen, ei verisuoneen.

   Lainaa

  51. Tulos: +101 (103 ääntä)
   Kuinka lapio pitää oikein olla, että tosissaan rinnastaa keskenään raiskauksen ja rokottamisen?

   Lainaa

  52. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Näillä ei ole mitään tekemistä terveyden kanssa.

   Lainaa

  53. Tulos: +45 (47 ääntä)
   Noilla vintti viiraa jo niin pahasti, että tuskin rokote sitä päätä enää sen pahemmin sekottaisi.

   Lainaa

  54. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Ouloord: Sääli ettei idiotismille olla vielä keksitty rokotetta.
   Kaliumkloridi toimii ihan kivasti, harmi kun se on laitonta.

   Lainaa

  55. Tulos: -3 (25 ääntä)
   Oli tuossa sentään yksi paikkansapitävä asia. "Kyllähän sillä firmalla on valta päättää mitä luemme ja tiedämme"

   Lainaa

  56. Tulos: +72 (78 ääntä)
   Tero baarissa iskemässä naista Tero: Vastustatko rokotteita? Nainen: Mitä, en? Tero: Sitten et varmaan vastusta seksiä kanssani. *ricecows* Klassikko.

   Lainaa

  57. Tulos: +12 (14 ääntä)
   ihanmummovaan: Itsehän olen tosiaan, nimimerkkini mukaisesti, periaatteessa “mummoiässä”, ja mun vanhemmat eivät antaneet rokottaa mua lapsena. Siis mulle ei ole annettu edes calmette-rokotusta synnytyslaitoksella (jotenkin ne muilutti mut sieltä ulos ilman sitä). Aikuisena olen ottanut itselleni mm. polio- ja jäykkäkouristusrokotteet, ja joillekin ulkomaanreissuille sitten erikseen joitain rokotteita. Omat lapseni olen antanut rokottaa ihan kaikki rokotukset mitä on keksitty, en ole edes harkinnut rokottamatta jättämistä. Jotenkin ei halunnut et ne joutuu aikuisena miettimään että kappas, kun mulla ei ole edes calmette-rokotusta, on mahdollista että saan tuberkuloosin…. harvinaistahan se tietysti olisi, mutta juuri minun kohdalla mahdollista.
   Älä hätäile, tubirokote poistui ohjelmasta vuonna 2006.

   Lainaa

  58. Tulos: +4 (8 ääntä)
   as: Oli tuossa sentään yksi paikkansapitävä asia. “Kyllähän sillä firmalla on valta päättää mitä luemme ja tiedämme”

   Lainaa

  59. Tulos: +37 (39 ääntä)
   No hyvänen aika, kukaan ei kiellä käyttämästä välillä toisia hakukoneita.

   Lainaa

  60. Tulos: +38 (40 ääntä)
   Alkuperäinen pedonluku on ollut 616, Mutta sitten aikalaissedät oli sitä mieltä ettei luku 616 ole riittävän raflaava ja mediaseksikäs niin sepä sitten muuttuikin luvuksi 666. KVG!

   Lainaa

  61. yli opisto hörhö 26.9.2017 17:30
   Tulos: -31 (31 ääntä)
   Avohoitopotilaita.

   Lainaa

  62. Tulos: +67 (67 ääntä)
   2/10: Mä oon ollu “suljetulla osastolla”, ja siellä oli täysipäisempää porukkaa kuin nämä.
   Samoin. Suurin osa taisi olla siellä siksi, että olivat uupuneet tolvanoiden lähimmäisten vuoksi. Rautakanki harvoin vikaantuu, kun taas supertietokone kaatuu joskus helpostikin.

   Lainaa

  63. Tulos: +60 (62 ääntä)
   folioo: Joo. Överiksi meni heillä. Mut tottahan se on, että ei nykypäivän tiede ole mitään satavarmaa, vaan maksettua meininkiä sekin.. Jossain määrin ärsyttää tuo hulluksi/foliohatuksi leimaus, kun kuitenkin kyseenalaistaminen on pohjimmiltaan hyvästä, eikä terveystutkimukset yms ole vaan hyvää hyvyyttään toteutettu. Maailmassa raha puhuu liikaa.. Itsekin rokotteita kannatan, mutta lähdekritiikki voi nykyään koskea yhtä lailla THL:n juttuja.. Näissäkin on isot koneistot taustalla..
   Kyseenalaistaminen on sinänsä hyvästä, siitä on esimerkkejä maailmanhistoria täynnä. Näillä rokotekriittisillä ynnä muilla harhaisilla ongelmana on vain se, että omaa ajattelua tai mielipidettä ei ikinä, missään olosuhteissa kyseenalaisteta, vaan siihen suhtaudutaan jonkunlaisena pyhänä totuutena.

   Lainaa

  64. Tulos: +44 (48 ääntä)
   yli opisto hörhö: Avohoitopotilaita.
   Tyhmyyttä ei pidä sekoittaa aivojen toimintahäiriöön. Tyhmällä aivot periaatteessa toimisivat, mutta niitä ei ole opeteltu käyttämään.

   Lainaa

  65. Keuhkopussikalja 26.9.2017 18:01
   Tulos: +27 (27 ääntä)
   Hiimu: Älä hätäile, tubirokote poistui ohjelmasta vuonna 2006.
   Mutta tuberkuloosi valitettavasti yleistyy, etenkin sen lääkeresistentti muoto.

   Lainaa

  66. Munakassolu 26.9.2017 18:04
   Tulos: +70 (72 ääntä)
   Toj Karin: Kuinka lapio pitää oikein olla, että tosissaan rinnastaa keskenään raiskauksen ja rokottamisen?
   Yhtä lapio kuin se, joka kuvittelee, että normaalista käytöksestä kuuluu saada palkintoseksiä.

   Lainaa

  67. Tulos: -10 (20 ääntä)
   Vierailija: Muuten oikein, mutta rokotteet pistetään lihakseen, ei verisuoneen.
   Joskus lääkeaine annostellaan laskimoon. Tunnistesiru taas ihon alle. Lihavilla rokotteet menevät rasvakudokseen kun neulassa ei pituus riitä. Jos ny jotakuta muka kiinnostaa.

   Lainaa

  68. Koiranomistaja 26.9.2017 18:15
   Tulos: +75 (77 ääntä)
   Kiinnostaa tietää, millä eläinlääkäriasemalla Tero on sirutettu, ja miksi ei samalla kastroitu, kun pentuja ei selvästi voi hänellä teettää.

   Lainaa

  69. Jalopuutoukka 26.9.2017 19:32
   Tulos: +59 (71 ääntä)
   folioo: Joo. Överiksi meni heillä. Mut tottahan se on, että ei nykypäivän tiede ole mitään satavarmaa, vaan maksettua meininkiä sekin.. Jossain määrin ärsyttää tuo hulluksi/foliohatuksi leimaus, kun kuitenkin kyseenalaistaminen on pohjimmiltaan hyvästä, eikä terveystutkimukset yms ole vaan hyvää hyvyyttään toteutettu. Maailmassa raha puhuu liikaa.. Itsekin rokotteita kannatan, mutta lähdekritiikki voi nykyään koskea yhtä lailla THL:n juttuja.. Näissäkin on isot koneistot taustalla..
   Mistä te hihhulit olette saaneet päähänne, että rokotustoiminta olisi hyvää bisnestä? Ei lääkefirmat rokotteilla rahaa tee. No tekeehän ne pikkusen voittoa, mutta asiakaskunta jää aika hemmetin pieneksi. Rokotteitahan annetaan muutama pistos ihmisen eliniän aikana. Rokotteiden hinnalla katetaan palttiarallaa sen kehityskulut, koska niiden menekki on oikeasti olematonta. Oikea bisnes lääketehtaille on vaikka verenpainelääkkeet joita otetaan esim. 35 vuoden ajan joka helvetin päivä. Tai vaikka kilpirauhasen vajaatoimintaa sopivat pillerit. Niitäkin vedetään päivittäin vuosikymmeniä eli tuhansia pillereitä per sairastunut ihminen. Diabeetikotkin olisi hyvä bisnes tai jopa särkylääkkeet on rahantekoon ja voitonmaksimointiin ihan saamaristi parempia kuin rokotteet, koska niitä muita lääkkeitä otetaan päivittäin tai viikoittain. Rokote otetaan muutaman kerran elämässä. Nyt on jonkun rokotevastaisen vuoro esittää tapaus possunuha ja narkolepsia. Kaikki ne 10 sairastunutta ja 100 luulotautista hihhulia. Vastaan ja nokitan kurkkumädällä, vihuri- ja tuhkarokolla, poliolla, aivokalvontulehduksella ja sikotaudilla. Kaikki nämä taudit on hävitetty rokotteilla. Rokotekriitikot on ryhmä, joka kirjaimellisesti kaivaa omaa hautaansa. Kun heidän suosio kasvaa, rokotettujen osuus pienenee ja taudit pääsevät jälleen leviämään, jolloin toivottavasti järki palaa suurimman osan päähän.

   Lainaa

  70. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Ulostuma: Joskus lääkeaine annostellaan laskimoon. Tunnistesiru taas ihon alle. Lihavilla rokotteet menevät rasvakudokseen kun neulassa ei pituus riitä. Jos ny jotakuta muka kiinnostaa.
   Lääkkeitä laitetaan juu suoneen, rokotteita ei koskaan.

   Lainaa

  71. Mistänäitäsikiää 26.9.2017 22:13
   Tulos: +17 (31 ääntä)
   Toivon, että Tero saa jotain vasten tahtoaan, joka on ohi muutamassa minuutissa. Enkä nyt välttämättä puhu rokotteista.

   Lainaa

  72. Tulos: -19 (35 ääntä)
   Jalopuutoukka: Mistä te hihhulit olette saaneet päähänne, että rokotustoiminta olisi hyvää bisnestä? Ei lääkefirmat rokotteilla rahaa tee. No tekeehän ne pikkusen voittoa, mutta asiakaskunta jää aika hemmetin pieneksi. Rokotteitahan annetaan muutama pistos ihmisen eliniän aikana. Rokotteiden hinnalla katetaan palttiarallaa sen kehityskulut, koska niiden menekki on oikeasti olematonta. ...
   Muuten hyvä ja oon samaa mieltä, mutta kyllä rokotteet on hyvää bisnestä. Mieti kun kokonainen valtio rokotetaan kerralla? Eli tässä rahastetaan niitä valtioita. Hyvää bisnestä ja varmasti kulut saadaan takaisin reilusti.

   Lainaa

  73. Tulos: +53 (59 ääntä)
   Rokotevastasilla menee kovin usein sekasin myös rokotusohjelmaan kuuluvat rokotteet joita on tutkittu vuosikymmeniä ja sikainfluenssarokotteet. Ja koska pienellä osalla sikainfluenssarokote laukaisi narkolepsian, on kaikki rokotteet vaarallisia ja lääketehtaiden salaliitto. Ottaisivat edes selvää että mitä vastustavat ja miksi.

   Lainaa

  74. Tulos: +22 (28 ääntä)
   folioo: Joo. Överiksi meni heillä. Mut tottahan se on, että ei nykypäivän tiede ole mitään satavarmaa, vaan maksettua meininkiä sekin.. Jossain määrin ärsyttää tuo hulluksi/foliohatuksi leimaus, kun kuitenkin kyseenalaistaminen on pohjimmiltaan hyvästä, eikä terveystutkimukset yms ole vaan hyvää hyvyyttään toteutettu. Maailmassa raha puhuu liikaa.. Itsekin rokotteita kannatan, mutta lähdekritiikki voi nykyään koskea yhtä lailla THL:n juttuja.. Näissäkin on isot koneistot taustalla..
   Ovatko muut kiinnittäneet huomiota siihen, että hihhulit/elämäm koululaiset käyttävät teksteissään usein kahta tai useampaa pistettä peräkkäin? Hyvänä esimerkkinä folioo, 4 kertaa ".." noinkin lyhyessä tekstissä.

   Lainaa

  75. Tulos: +24 (24 ääntä)
   "Ainoa ero"... Ookoo.

   Lainaa

  76. Kommentoija 27.9.2017 14:27
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Fffd: Muuten hyvä ja oon samaa mieltä, mutta kyllä rokotteet on hyvää bisnestä. Mieti kun kokonainen valtio rokotetaan kerralla? Eli tässä rahastetaan niitä valtioita. Hyvää bisnestä ja varmasti kulut saadaan takaisin reilusti.
   Noh, ilmeisesti vielä muutama vuosikymmen sitten rokotemarkkinat tuottivat niin heikosti, että monet lääkefirmat lopetti homman kokonaan. Nykyään parempi tilanne firmoille, koska kehitysmaiden lisääntynyt kysyntä ja jotkut uudet rokotteet, mutta silti vain 2-3% lääkefirmojen tuotoista tulee rokotteista. Kuinka hyvät tuotot niissä on, on pitkän R&D:n takia ilmeisesti vaikea sanoa. Lähde: https://www.theatlantic.com/business/archive/2015/02/vaccines-are-profitable-so-what/385214/

   Lainaa

  77. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Nämä rokotuskriittiset haluavat ilm. takaisin jo suomesta kadonneet taudit ja korkean lapsikuolleisuuden. Omille lapsille otettu kaikki rokotusohjelmaan kuuluvat rokotukset.

   Lainaa

  78. Tulos: -25 (39 ääntä)
   Enemmän mua huolettaa se, että se narkolepsia tuli yllätyksenä. "Oho, rokotteesta tulikin tämmönen." Entä uudemmat rokotteet? Mitä niistä voi tulla? Juuri luin keskustelun siitä jostakin 6.luokkalaisille (nykyään pakosta) annettavasta rokotteesta, että se voi aiheuttaa myöhemmin lapsettomuutta. Eipä keskustelussa kukaan maininnut saaneensa lapsia ns. normaalisti tai sitten keskustelijat olivat vielä niin nuoria, ettei ole ajankohtaista. Jokainen sanoi vain "ei mulle ole tullut mitään". Entäpä jos vaivat/sairaudet/ongelmat tulevatkin vasta vuosien päästä rokotteista eikä niitä osata yhdistää rokotukseen. Olen uusia rokotteita vastaan esim. influenssarokotteet. Vanhat rokotteet ovat todettu toimiviksi vaikka voihan joku nykypäivän yleinen vaiva olla niistä johtuvaa. Olen vain yksi ihminen muiden joukossa ja jos kuolen johonkin influenssaan niin voin olla osa historiaa, jossa rokottamattomat kuolee.

   Lainaa

  79. Tulos: +51 (51 ääntä)
   Musta on TODELLA huolestuttavaa, että Tero sekoittaa keskenään seksin ja raiskaamisen. Seksissä ei KUKAAN työnnä toisen kehoon mitään vasten tahtoa, sitä kutsutaan raiskaamiseksi. Toivottavasti Tero on vielä neitsyt.

   Lainaa

  80. Ding ding dong 28.9.2017 8:59
   Tulos: +35 (35 ääntä)
   folioo: Joo. Överiksi meni heillä. Mut tottahan se on, että ei nykypäivän tiede ole mitään satavarmaa, vaan maksettua meininkiä sekin.. Jossain määrin ärsyttää tuo hulluksi/foliohatuksi leimaus, kun kuitenkin kyseenalaistaminen on pohjimmiltaan hyvästä, eikä terveystutkimukset yms ole vaan hyvää hyvyyttään toteutettu. Maailmassa raha puhuu liikaa.. Itsekin rokotteita kannatan, mutta lähdekritiikki voi nykyään koskea yhtä lailla THL:n juttuja.. Näissäkin on isot koneistot taustalla..
   Satavarmaa ei ole olemassakaan, se on totta. Monella rokotteella (samoin kuin lähes millä tahansa lääkkeellä) voi olla vakavia sivuvaikutuksia, jotka voivat johtaa jopa kuolemaan. Ne ovat kuitenkin äärimmäisen harvinaisia. Voisin jopa veikata, että vähintään yhtä todennäköistä on se, että yöllä nukkuessa putoaa sängystä ja kuolee. Kuitenkaan ainakaan minä en ole kuullut sänkyvastaisista kampanjoista...

   Lainaa

  81. Tulos: -3 (9 ääntä)
   Vapaamaalari: Sovittaisko kuitenkin että tämä oli nyt viimeinen kerta kun jauhat tuosta äänioikeudesta, jookosta?
   Taisi olla vasta joku kolmas kerta (voin olla väärässä :D), kun mainitsen aiheen. En tosin sovi kanssasi mitään. Sitä on sananvapaus~ Kunhan vain herättelen ihmisissä ajatuksia tällä mainitsemallasi "jauhamisella". Demokratia on kaunis ajatus, mutta tälläisiä Teron kaltaisia ihmisperseitäkin siihen mahtuu.

   Lainaa

  82. Tulos: -8 (22 ääntä)
   Ei.: Kyseenalaistaminen on hyvästä. Se on kaiken älykkään ajattelun perusta. Ainut edellytys on ymmärtää mitä kyseenalaistaa. Rokottamisessa ei ole mitään kyseenalaistamista koska voimme ihan listata mitkä taudit, joista osa on hyvinkin ikäviä ja kuolleisuus korkeaa, on voitu rokottamisella kitkeä pois. mm.isorokko, polio, tuhkarokko, sikotauti, yms.
   Vanhempien rokotteiden hyödyt ovat kiistattomat. Mutta entäpä uudemmat, esim. hpv tai sikainfluenssarokotteet? Molemmat tuotiin markkinoille vauhdilla, ilman asiaan kuuluvaa harkintaa sekä ilman riittävän laajaa tietoa pitkäaikaisvaikutuksista. Polio ja kumppanit ovat tauteina erittäin vaarallisia. Sitävastoin sikainfluenssan kuolleisuus on tilastollisesti varsin pieni ja HPV voidaan havaita sekä hoitaa ajoissa säännöllisillä tarkastuksilla.

   Lainaa

  83. Tulos: -8 (12 ääntä)
   Keke: Ei ne voi mennä hautausmaalle, siellä voi joutua kosketuksiin maan kanssa. Ilman jäykkäkouristus rokotusta se on todella vaarallista.
   Ei muuten ole, kädet on aina mullassa ja myllään ties missä ja jäykkäouristus-rokote on mennyt vanhaksi yli 10 vuotta sitten. Lapsille se on kyllä tärkeä, mutta ei aikuisille.

   Lainaa

  84. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Rokote: Tekisi mieli kysyä Terolta, että ihan oikeastiko otat mielluummin väkisin munaa pyllyyn, kun vaikka jäykkäkouristusrokotuksen? Jäykkis olis varmaan hyödyllinen Terolle, kun tuskin selviää ilman naarmuja noissa sen touhuissa.
   Tero on niitä hieman yksinkertaisia ihmisiä jotka eivät ymmärrä, että nainen raiskataan useimmiten moneen reikään. Joukkoraiskauksissa vieläpä saman aikaisesti, ehkäpä Terokin haluaisi kokea sen?

   Lainaa

  85. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Ei, Tero. Seksissä EI tungeta ihmisen kehoon mitään vasten tahtoa. Silloin on kyse raiskaamisesta, seksi on aivan eri asia.

   Lainaa

  86. Tulos: +10 (12 ääntä)
   EiNäin: Ei, Tero. Seksissä EI tungeta ihmisen kehoon mitään vasten tahtoa. Silloin on kyse raiskaamisesta, seksi on aivan eri asia.
   Taitaa olla Terolla kohta peppu kipeänä, kun tieto tästä hänen ajattelutavasta leviää...

   Lainaa

  87. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Jos ruokapöydässä parsakaalista kieltäytymistä pidetään nirsoilusta, niin miksi sitten tapetuksi tulemisesta kieltäytyminen on ok? Loppujen lopuksihan ne on ihan sama asia, toisessa vaan pistetään ruokaa, toisessa luoti ihmisen sisään. Ja yhtään en tässä yritä oikeuttaa murhaamista, mutta kysympä vaan! Juu-u, aukoton logiikka.

   Lainaa

  88. Otitteko huomioon 2.10.2017 8:11
   Tulos: -13 (17 ääntä)
   Saanen osoittaa kuitenkin muutaman asian Lainaus: "Ensinnäkään valtiot eivät halua siruttaa eivätkä myrkyttää kansalaisiaan, sillä näistä asioista päättävät henkilöt ovat ihmisiä ja useimmat ihmiset kannattavat ihmisoikeuksia (sirutus ja myrkytys olisivat räikeitä ihmisoikeusrikkomuksia). " Tämä on jo räikeän naiivia. Viimevuosisadalla hallitukset tappoivat mitäkuinkin 300 000 000 omia kansalaisiaan. Tämän päälle tulee sodat joita useampi teistä vastoin parempaa tietoa pitää varmaankin täysin vanhingossa syttyneenä. Lainaus: "Näillä rokotekriittisillä ynnä muilla harhaisilla ongelmana on vain se, että omaa ajattelua tai mielipidettä ei ikinä, missään olosuhteissa kyseenalaisteta, vaan siihen suhtaudutaan jonkunlaisena pyhänä totuutena." Kommentteja vilkaistessa voitanee todeta tämän koskevan myös rokotteita kannattavia henkilöitä pitkälti. 5.2017 julkaistiin Ensimmäinen koskaan rokotettujen ja ei-rokotettujen lasten terveyttä vertaava tutkimus. Jos tahtoo haastaa näkemystään voi tutustua artikkeliin, se julkaistiin Journal of comparative sciences lehdessä. Lähtökohtaisesti on absurdia, että valtiolle on myönnetty suvereeni oikeus injektoida ihmistä vasten tahtoaan. Se ei kuulu vapaaehtoisuuteen ja tässä Teron kommentti ajaa asiansa läpi. Valtiollisilla ja järjestötasolla rokotteiden vastustaminen liittyy usein epädemokraattisiin kauppasopimuksiin ja lakisäätöihin, sekä rokotteiden sisältämiin metalleihin, jotka vaikuttavat aivojen prosesseihin. Lapsi ei ole valtion omaisuutta, tai teknisesti ottaen nykyään on, mutta periaatteellisesti ei. Henkilökohtaisesti en myöskään nauraisi viittaukselle Googlestakaan, sillä puhutaan kuitenkin maailmanhistorian vaikutusvaltaisimmasta korporaatiosta, toimiihan yksistään jo maailman puhelimista 85% Googlen ohjelmistolla. Jos logoja haluaa tarkastella esoteerisesta näkökulmasta listaan voi Chromen lisäksi lisätä Hangouts, Google Play, Gmail sekä G -logot. Tässä näppärästi kokoelma https://www.instagram.com/p/BUrokwCD5pf/?hl=en&taken-by=arrant_knaves

   Lainaa

  89. Tulos: +15 (15 ääntä)
   fartia: Suljetun osaston potilaat taas päässeet koneelle
   Hieman on mielenterveysongelmaisia leimaava tämä kommentti. Oikealla lääkityksellä saadaan vainoharhat pois, joille potilas ei muuten itse mahda mitään. Nämä rokotevastaiset taas päättävät täysissä järjissään heittää länsimaisen tieteen saavutukset ikkunasta ulos.

   Lainaa

  90. Seppo Saviniemi 2.10.2017 20:47
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Salaliittoteoreetikot jaksavat aina jauhaa siitä avoimesta mielestä ja kyseenalaistamisesta (mitkä ovat kyllä ihan hyviä juttuja, ei siinä mitään), mutta harvoin he itse kyseenalaistavat näitä alexjoneseja ja jennymccartheja. Heidän sanansa uskotaan kritiikittä. Sanovathan he asioita, joista salaliittoteoreetikot ovat samaa mieltä.

   Lainaa

  91. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Rokote: Tekisi mieli kysyä Terolta, että ihan oikeastiko otat mielluummin väkisin munaa pyllyyn, kun vaikka jäykkäkouristusrokotuksen? Jäykkis olis varmaan hyödyllinen Terolle, kun tuskin selviää ilman naarmuja noissa sen touhuissa.
   Miehet, jotka puolustelevat raiskauksia näyttävät pääsääntöisesti ajattelevan sen olevan yksinomaan naisten ongelma. Jos heiltä kysyttäisiin heidän itsensä raiskaamisesta, olisi varmasti toinen ääni kellossa.

   Lainaa

  92. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Jos ei löydä tutkimustuloksia haluamallaan lopputuloksella, niin sehän on vain merkki salaliitosta.

   Lainaa

  93. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Otitteko huomioon: Tämä on jo räikeän naiivia. Viimevuosisadalla hallitukset tappoivat mitäkuinkin 300 000 000 omia kansalaisiaan. Tämän päälle tulee sodat joita useampi teistä vastoin parempaa tietoa pitää varmaankin täysin vanhingossa syttyneenä.
   Ensin koen tarvetta tarkentaa, että kun tässä asiayhteydessä puhun "valtioista", niin tarkoitan sillä Suomen valtion kaltaisia valtioita, joissa yleisenä pyrkimyksenä on asioiden hoitaminen ja eteenpäinvieminen, enkä esimerkiksi Pohjois-Korean tai Etelä-Afrikan kaltaisia valtioita, joissa johtajuston prioriteetit koskevat enemmänkin oman navan lihottamista. Ymmärsin, että se saattoi jäädä aikaisemmasta viestistäni epäselväksi. On totta, että monet valtiot (siis ne "kunnollisetkin" valtiot) tekevät monia ikävyyksiä. Sodat ovat tietoisten valintojen tulos, kasvihuonekaasupäästöjen asetettuja rajoituksia valitaan olla noudattamatta ja ihmisoikeudet ovat jopa nykypäivän Suomessa vitsi, kun ottaa huomioon, miten kehitysvammaisia myydään melkein kuin ihmiskaupan tavarana ja vanhuksia sekä mielenterveyspotilaita kaltoinkohdellaan laitoksissa ja lääkitään ilman minkäänlaisia lääketieteellisiä perusteita. On totta, että monet asiat ovat huonosti. Vaan yllätyn suuresti, jos käy ilmi, että rokotteet ovat yksi yhteiskuntamme ongelmista. Jos oletetaan, että mielikuvitusuniversumi Äxässä rokotteet ovatkin oikeasti valtioiden juonittelua, niin mitä Äxän valtiot yrittävät rokotejuonillaan saavuttaa? Ihmisten kauko-ohjaus salaisia kauko-ohjausimplantteja käyttämällä on niin absurdi ajatus, että jätetään se kokonaan käsittelemättä. Jäljelle jää ihmisten myrkytys ja tiedonkeruu&tunnistaminen. Minkä takia ihmisiä halutaan myrkyttää? Laitoksissahan vanhuksia ja mielenterveyspotilaita myrkytetään jatkuvasti esimerkiksi ketiapiinilla, jotta nukkuisivat yönsä rauhassa eivätkä heräilisi häiritsemään niitä yöhoitajia, joita paikkaan on valittu palkata liian vähän. Mutta nämä ovatkin valtion silmissä ali-ihmisiä, jotka eivät ansaitsekaan ihmisoikeuksia. Kun puhutaan "oikeista, ihmisarvon ansaitsevista" kansalaisista, eli toimintakykyisistä ja motivoituneista työikäisistä sekä oppivelvollisista, niin minkä vuoksi valtio haluaisi myrkyttää heitä? Miksi laskea valtion kaikkien tuottavien kansalaisten toimintakykyä? Tai lyhentää heidän elinikäänsä, tai aiheuttaa riippuvuutta, tai tylsentää aivotoimintaa, tai mikä ikinä sen myrkytyksen tarkoitus olisikaan. Mitä niin hyvää myrkytyksellä saavutettaisiin, että sen vuoksi kannattaisi rikkoa kaikkien kansalaisten ihmisoikeuksia näin räikeällä (sekä helposti jäljitettävällä) tavalla? Jos tavoitteena on tiedonkeruu ja tunnistaminen, niin eikö rokottaminen olisi siihen aika epäkätevä väline? Jos ihmisiin pistettäisiin kaiken maailman mikrosiruja, niin siitä nyt vähintäänkin seuraisi aikaisemmassa kommentissani selittämä härdelli. Sen lisäksi mikrosiruja häviäisi, hajoaisi ja paljastuisi vähän väliä, koska nehän siis olisivat elektromagneettisia vierasesineitä ihmiselimistössä. Tietoa voi kerätä helpomminkin, esimerkiksi myymällä ihmisille halpoja tai trendikkäitä taskutietokoneita ja seuraamalla heidän internetinkäyttöään. Lyhyesti sanoen tarkoitan siis sitä, että vaikka ei olekaan olemassa valtiota, joka ei olisi valmis satuttamaan kansalaisiaan jostain syystä, niin kokonaisen kansan myrkyttäminen ja salasiruttaminen ei vain ole rationaalinen tavoite. Sellaiset toimenpiteet toisivat vain vähän tulosta verrattuna kuluviin resursseihin. Eikä se nyt olisi ensimmäinen kerta, kun joku valtio pistää tuhottomasti rahaa ja työntunteja johonkin pikkumaiseen pikku hyötyyn (kuten Yhdysvallat laskeutuakseen ensimmäisenä Kuuhun), mutta kun kalleuden ja hyödyttömyyden päälle lätkäisee vielä sen, miten huomattavasti rokote-salaliitto rikkoisi ihmisoikeuksia, niin ei siihen kyllä kukaan haluaisi ruveta. Ja kaiken tämän kirjoitin ihan vain todistaakseni jollekulle, että en ole naiivi, vaan minulla oli täällä ihan oikea ajatusketju takana. Mutta niin, mikä niihin ihmisoikeuksiin vielä tulee, niin täytyyhän vaarallisia tartuntatautejakin sairastavat ihmiset eristää muista, riippumatta potilaan omasta tahdosta, vaikka vapaudenriisto on myös ihmisoikeuksien vastaista eikä tartunnan saanut ihminen ole tehnyt mitään pahaa ansaitakseen vankeusrangaistusta. Yhteisen hyvän nimissä on tehtävä poikkeuksia ja rokotteet ovat varsin ymmärrettävä poikkeus. Ja useissa (useimmissa? kaikissa?) maissa lapsia ei voi tuosta noin vain rokottaa ilman lupaa, vaan lupa kysytään lapsen vanhemmilta.

   Lainaa

  94. Otitteko huomioon 21.10.2017 11:28
   Tulos: -7 (11 ääntä)
   Kala: Ensin koen tarvetta tarkentaa, että kun tässä asiayhteydessä puhun “valtioista”, niin tarkoitan sillä Suomen valtion kaltaisia valtioita, joissa yleisenä pyrkimyksenä on asioiden hoitaminen ja eteenpäinvieminen, enkä esimerkiksi Pohjois-Korean tai Etelä-Afrikan kaltaisia valtioita, joissa johtajuston prioriteetit koskevat enemmänkin oman navan lihottamista. Ymmärsin, että se saattoi jäädä aikaisemmasta viestistäni epäselväksi.
   Se miksi kirjoitin tämän juontaa juurensa siihen hämmästykseen, kuinka ihmiset luottavat valtiohin huolimatta historia kertovan aivan toista tarinaa. Ihmiskunnan historia on vallan historia. Valtiot eivät ole olemassa ihmisten elintasoa nostaakseen. Armeijat eivät ole olemassa ihmisiä suojellakseen vaan oikeuttaakseen hierarkisen yhteiskunnan ja pitääkseen sitä yllä. Valta pyrkii aina keskittymään: kuntaliitos, EU, TTIP, YK. Maailmassa on esimerkiksi enää kaksi valtiota ilman YK:n keskuspankkia. Suomen kansalainen on syntyessään ilman vaihtoehtoja velkaa YK:lle 20 00€. Viimeisen 20 000 vuoden aikana ihmisen aivot ovat kutistuneet noin tennnispallon verran. Tämä on tulosta lajimme "kesyyntymisestä".Tästä kesyyntymisestä taas ovat pitäneet huolta jatkuvat sodat joissa kesyyntymättömimmän geeniperimät poistuvat. Nämä sodat taasen eivät ole aivan niin sattumanvaraisia kuin päälle näyttää vaan taustalta voidaan löytää suurempia vaikuttimia kuin mitä yleisellä tasolla puhutaan. Samaa kesyynnyttämisen taktiikkaa olemme käyttäneet kotieläimiin, joiden villeillä serkuilla on suuremmat aivot ja joita on hankalampi hallita ja käskyttää. Nykyisin tätä asiaa ajaa myöskin kemikaalit, joita kertyy elimistöömme. Kansainvälisen tiedeyhteisön huolestuttua maailman laajuisesta hedelmällisyyden laskemisesta YK laski hedelmättömyyden rajaa rajusti ja totesi, että tilanne ei ole muuttunut. Väestön feminisoituminen linenee kaikkien havaittavissa. Mitä rokotteisiin tulee, niiden on todettu lisäävän sairastumisrskiä ja täten sairaalapalveluiden käytön lisääntymistä. Lisäksi esimerkiksi niiden sisältämä alumiini sekä DNA:n pätkät vaikuttavat toimintaamme. Autismin spektrin oireiden on havaittu linkittyvän rokotteisiin USA:ssa. Monet esimerkit on USA:sta, mutta on selvää että kyseinen linja leviää maailmalle. Argumenttini on se, että jos perustelemme nisäkkäiden synnyttämisen metallisiin laatikoihin eliniäkseen ja pumppaamisen kasvuhormoneilla ja antibiooteilla ainoastaan nautintoa saadaksemme sillä, että olemme älykkäämpiä kuin esimerkiksi naudat ja siksi meillä on sihen oikeus, niin olisiko vaikea uskoa että joku minua älykkäämpi olisi valmis tekemään sen myös minulle? Historian hirmuhallitsijat eivät ole yhtäkkiä kadonneet, vaan toimitavat ovat muuttuneet vuosien myötä näkymättömimmiksi. Toki esim. Suomi on ollut perinteisesti syrjemmässä näistä, mutta sotaa, käännytystä, keploittelua, alistamista ja teloitusta on meilläkin ollut enemmän kuin sitä perstuntumalta muistaakaan. Ymmärrän, että tekstini vaikuttaa aika paksulta sepustukselta, mutta toivon että et sivuuta sitä haihatteluna suoraan vaan harkitset hetken onko siinä perää. En nimittäin ole muovannut näkökulmaani hataralta pohjalta vaan saapunut siihen hitaasti ja surumielisenä.

   Lainaa

  95. Tulos: -4 (6 ääntä)
   fartia: Suljetun osaston potilaat taas päässeet koneelle
   Eikös ne ole eduskunnassa?

   Lainaa

  96. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Mitähän Teroon on seksin aikana työnnetty?

   Lainaa

  97. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Kour: Ovatko muut kiinnittäneet huomiota siihen, että hihhulit/elämäm koululaiset käyttävät teksteissään usein kahta tai useampaa pistettä peräkkäin? Hyvänä esimerkkinä folioo, 4 kertaa “..” noinkin lyhyessä tekstissä.
   Niin no se onkin elämäm kowille kowin kokemus se:)

   Lainaa

  98. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Terveisiä kaikille rokotuskriittisille vuodelta 2020.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: salaliittoteoria, Google, logo, 666, rokote, rokotus, mikrosiru, raiskaus