Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Huonot opettajat

Sellaista tilannetta ei olekaa, etteikö se olisi opettajan vika.
Huonot opettajat

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 65 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1363 (1379 ääntä)
   Kyllä, Henri. Ylioppilaslautakunnassa saatiin tietää, että olet lyhyt ja ujo, ja Improbatur läsähti saman tien paperiin. Kyllä kyllä.

   Lainaa

  2. Tulos: +563 (629 ääntä)
   Ai että tuo tyttö ei tule ravintola-alalla selviämään, ellei sitten äiti itse ole se joka tässä on nyt herkistynyt.

   Lainaa

  3. Tulos: +1037 (1041 ääntä)
   Ai se on opettajien syytä jos oppilas ei jaksa kouluun mennä.

   Lainaa

  4. Tulos: +463 (469 ääntä)
   fartia: Ai se on opettajien syytä jos oppilas ei jaksa kouluun mennä.
   Maria voisi katsoa peiliin ja ottaa sen poikansa siihen viereen samalla.

   Lainaa

  5. Tulos: -161 (661 ääntä)
   Ei anna mielestäni kovin hyvää kuvaa opettajasta ja hänen ammattitaidostaan jos tollasia latelee. Opettajan tulisi käyttäytyä kohteliaasti ja sanoa sanottavansa asiallisesti. Opettajan tulisi myös olla esimerkkinä näille nuorille, eikä kehottaa heitä painumaan kotiin kasvamaan. Ei näin.

   Lainaa

  6. SuomenRamsay 26.9.2017 0:52
   Tulos: +182 (196 ääntä)
   WHERE IS THE LAMB SAUCE!?!?!?

   Lainaa

  7. Tulos: -415 (461 ääntä)
   mä oo käyny koulua elämäni aikana vaan yhden viikon. Lähdin kun vitutti koko paska.Ja hyvin oon pärjännyt :D

   Lainaa

  8. Ettämitähän? 26.9.2017 1:14
   Tulos: +526 (534 ääntä)
   Minullakin oli välillä aamun tunneilta poissaoloja ku menin peruskoulun jälkeen kauppaoppilaitokseen, vaikka piti olla alueen parhaita kauppiksia. :( Ei mitää vastuuta opettajilla.

   Lainaa

  9. Entinen suomalainen 26.9.2017 1:38
   Tulos: +44 (354 ääntä)
   En ymmärrä MIKSI nykymaailmassa täytyy käyttäytyä kuin apinat! Itse ainakin valitsen ihan tasan työpaikkani sen mukaan miten työpaikalla käyttäydytään. Aivan sama vaikka maksaisivat miljoonan, että jäisin niin ei auta. Raha on vain rahaa, mutta en enää yhtään epäammatillista työpaikkaa aio katsella. Ja koulusta tämä jo lähtee. Asenteet pitää saada muuttumaan, eikä kenenkään kuulu saada osakseen noin lapsellisia lohkaisuja "mene kotiin kasvamaan" ym. Aivan käsittämätöntä ja epäammatillista käytöstä.

   Lainaa

  10. Tulos: +273 (293 ääntä)
   Syy miksen suuntaudu opettamaan peruskouluun: meininki kuin apinatarhassa. Sama pätee useimpiin amislinjoihin.

   Lainaa

  11. Tulos: +366 (368 ääntä)
   Paskasti kantaa opettajat vastuun kun ei jokaista oppilasta hae kotoa/kaupungilta/mistä lie yksitellen tunneille!

   Lainaa

  12. Kokkipoeka 26.9.2017 2:09
   Tulos: +184 (208 ääntä)
   Ihan normaalia ravintola-alalla tuommoiset kommentit. Itsekin opiskelin 2 vuotta sitä alaa, mutta oli niin stressaavaa ettei sitä lopulta enää jaksanut. Mutta tosiaan siellä keittiössä jokainen saa osakseen paskaa niskaan enemmän tai vähemmän. Siellä on hirveä kiire, paine ja stressi ja lusmuilua ei katsota yhtään hyvällä, koska yhden moka vaikuttaa koko keittiöön. On siellä niitä rennompiakin päiviä jolloin huumoria lentelee puolin ja toisin ja nauretaan koko porukalla, mutta useimmiten se on justiinsa tuota, että on hirveä kiire ja kaikki on hiukan kireitä kun yrittävät saada omat työnsä tehtyä ja odottavat muidenkin pysyvän tahdissa. Opettajiakin on erilaisia. Meille tuli kaksi opettajaa kun ensimmäistä oli moni vanhempi kritisoinut liian vaativaksi ja kohtuuttomaksi. Ensimmäinen osas hommansa, mutta oli just tämmönen "mee kotiis kasvamaan"-tyyppi mitä ei osa kestänyt. Toinen taas oli entinen ravintolapäällikkö paikallisesta konkkaan menneestä ravintolasta. Myöskin ammattitaitoinen, mutta toisin kuin ensimmäinen niin hyvin kannustava. Paskinkin meistä onnistui ja pysyi tahdissa kakkosen opettaessa.

   Lainaa

  13. Tulos: +323 (327 ääntä)
   Maria olisi pitänyt yläasteeni erikoismaikasta, rouva haki mut kotoa polkupyörällä kilometrin päästä kun lintsasin tunnilta. :D

   Lainaa

  14. Tulos: +117 (201 ääntä)
   Aleksi: Ei anna mielestäni kovin hyvää kuvaa opettajasta ja hänen ammattitaidostaan jos tollasia latelee. Opettajan tulisi käyttäytyä kohteliaasti ja sanoa sanottavansa asiallisesti. Opettajan tulisi myös olla esimerkkinä näille nuorille, eikä kehottaa heitä painumaan kotiin kasvamaan. Ei näin.
   hah, koita itse pysyä asiallisena kun pitää opettaa ties kuinka vajaita teinejä jotka ei usko mitään. Ja jos ei kestä pientä vinoilua niin elämä tulee olemaan aika paskaa.

   Lainaa

  15. Omituinen höpöttäjä 26.9.2017 6:42
   Tulos: +194 (204 ääntä)
   Banaani: Kyllä, Henri. Ylioppilaslautakunnassa saatiin tietää, että olet lyhyt ja ujo, ja Improbatur läsähti saman tien paperiin. Kyllä kyllä.
   Mäkin oon lyhyt ja ujo ja pärjäsin matikassa hyvin. Vielä nainen. Mikä niillä meni vikaan?

   Lainaa

  16. Tulos: +59 (199 ääntä)
   were: hah, koita itse pysyä asiallisena kun pitää opettaa ties kuinka vajaita teinejä jotka ei usko mitään. Ja jos ei kestä pientä vinoilua niin elämä tulee olemaan aika paskaa.
   "Mee kotiis kasvaan" ei ole vinoilua, se on yksinkertaisesti paskaa opetusta.

   Lainaa

  17. Tulos: +69 (75 ääntä)
   Henri, älä ole huolissasi. Kiitos oman esimerkkisi, ei se sun muksu pärjää elämässä kuitenkaan, eli mitään ei nyt menny enää pilalle.

   Lainaa

  18. Tulos: +63 (75 ääntä)
   Tätä pelkäsin, kun vastuu peruskoulusta sysättiin oppilaan sijaan vanhempien niskaan.

   Lainaa

  19. Tulos: +169 (171 ääntä)
   Aina niitä opettajia syytetään, jos oppilas itse mokaa, esim. lintsaa tunneilta, ei ole kiitettävä matikassa tai käyttäytyy päättömästi. F*ck the logic.

   Lainaa

  20. Tulos: +211 (213 ääntä)
   En yhtään ihmettele, jos lapsista kasvaa itseään täynnä olevia, vastuuttomia kusipäitä, jotka luulee, ettei säännöt päde heihin, kun vanhemmat on tollasia.

   Lainaa

  21. Anteeksi kun olen valkoinen 26.9.2017 8:21
   Tulos: +48 (78 ääntä)
   SuomenRamsay: WHERE IS THE LAMB SAUCE!?!?!?
   Korjaan: Where is the fucking lamb sauce you stupid fucking cow?!

   Lainaa

  22. Tulos: -19 (81 ääntä)
   Omituinen höpöttäjä: Mäkin oon lyhyt ja ujo ja pärjäsin matikassa hyvin. Vielä nainen. Mikä niillä meni vikaan?
   Se johtu varmaan siitä, että oot nainen. Suomalainen, valkoinen, lyhyt, ujo heteromieshän ei kannata nykyään olla (huom! huom! sarkasmia)

   Lainaa

  23. Tulos: +121 (147 ääntä)
   Entinen suomalainen: En ymmärrä MIKSI nykymaailmassa täytyy käyttäytyä kuin apinat! Itse ainakin valitsen ihan tasan työpaikkani sen mukaan miten työpaikalla käyttäydytään. Aivan sama vaikka maksaisivat miljoonan, että jäisin niin ei auta. Raha on vain rahaa, mutta en enää yhtään epäammatillista työpaikkaa aio katsella. Ja koulusta tämä jo lähtee. Asenteet pitää saada muuttumaan, eikä kenenkään kuulu saada osakseen noin lapsellisia lohkaisuja “mene kotiin kasvamaan” ym. Aivan käsittämätöntä ja epäammatillista käytöstä.
   Mitä kohtelista voi sanoa jollekin erittäin lapsellisesti käyttäytyvälle teinille, joka ei kuuntele normaalia puhetta, koittaa manipuloida ja häiritsee muita?

   Lainaa

  24. Tulos: +133 (137 ääntä)
   Tulee mielee ala-aste (6 luokka vissii), kun yhden tytön äiti käski opettajaa antaa vähemmän läksyä koska pikku tytyn selkään käy kipeää kantaa kijjoja.(,1km)

   Lainaa

  25. sanomuamestarikx 26.9.2017 8:50
   Tulos: +89 (97 ääntä)
   Kyllä. Opettajien vastuullahan se on, jos penska ei kouluun tule. Kyseessä on kuitenkin lukiolainen, joten eiköhän tuo oo oppijan korvien välistä kiinni, meneekö niille luennoille vai ei. Näin siinä käy, kun koulu siirtää vastuun vanhemmille ja vanhemmat koululle... Henrin meuhkaamisen pointtia en ees tajunnu. Onko hän siis saanu hylsyn matikasta ja nyt meuhkaa sitä internetissä? Oon kans kuullu, että kokkilinjalla on aika tiukkaa. Mutta ei tuo vielä mittään, tervetulloo opiskelemaan rakennusalan työnjohtoo. Pitkät päivät, intensiiviset opintojaksot, vähän aikaa ja paljon harjotustöitä ja laajoja projekteja.

   Lainaa

  26. Tulos: +115 (115 ääntä)
   Klassinen kuvio, opettajien syytä etteivät vanhemmat osaa kasvattaa kersojaan.

   Lainaa

  27. Mauri Tasanen 26.9.2017 9:02
   Tulos: +54 (66 ääntä)
   Lauran tyttö voisi hakea perspektiiviä Gordon Ramsayn koulusta.

   Lainaa

  28. Tulos: +144 (168 ääntä)
   Väsynyt: “Mee kotiis kasvaan” ei ole vinoilua, se on yksinkertaisesti paskaa opetusta.
   Jos ammattikoululainen käyttäytyy kuin pikkulapsi, tuo on aivan oikea linja. Kotiin kasvamaan vain ja takaisin kouluun, kun osaa käyttäytyä niin, että muut saavat opiskella rauhassa. Se keskenkasvuinen pelle nimittäin häiritsee niitä, jotka haluaisivat keskittyä opiskeluun ja haittaa heidän koulunkäyntiään. Siihen ei ole oikeutta kenelläkään, vaikka kuinka lapsettaisi eikä hyvällä tai huonolla opetuksella ole sen kanssa mitään tekemistä. Kotiin kasvamaan vain ja takaisin aikuisena.

   Lainaa

  29. Tarjoilija 26.9.2017 9:11
   Tulos: +95 (105 ääntä)
   Huoh... Asioilla on aina kaksipuolta, Lauran tytär on varmasti kuulunut näihin kullannuppuihin jotka esimerkkinä: leikkivät ruokasotaa elintarvikkeilla kun opettaja ei ole läsnä, ei kunnioita opettajaa tai anna muille mahdollisuutta seurata opetusta. Mutta niin oli opettaja millä alalla tahansa, hän ihan varmasti yrittää ensin puhua asiat halki oppilaan kanssa asiallisesti.

   Lainaa

  30. Tulos: +37 (53 ääntä)
   Kokkikoulun opettaja on katsonut koko kesän Hell's Kitchen-uusintoja ja päättänyt, että nyt tehdään kersoista huippukokkeja.

   Lainaa

  31. totuuden_torvi 26.9.2017 9:49
   Tulos: +88 (90 ääntä)
   Voihan virsikirja -_- Eikö kukaan ajattele lapsia!? Kenen on vastuu!? Itekö muka pitäis lapseni kasvattaa?! Peilistä ne syylliset löytyy jälleen kerran.

   Lainaa

  32. Tulos: +102 (102 ääntä)
   Banaani: Kyllä, Henri. Ylioppilaslautakunnassa saatiin tietää, että olet lyhyt ja ujo, ja Improbatur läsähti saman tien paperiin. Kyllä kyllä.
   Kyllä, minun biologian B:llä ei ollut myöskään mitään tekemistä sen kanssa, etten osaa vastata esseekysymyksiin riittävän laajasti. Ei, se oli nimenomaan niin että ylioppilaslautakunta kuuli, että olen lyhyt ja ujo ja piirsi sitten ylimääräiset kaaret mun E:hen.

   Lainaa

  33. Tulos: +21 (45 ääntä)
   Aleksi: Ei anna mielestäni kovin hyvää kuvaa opettajasta ja hänen ammattitaidostaan jos tollasia latelee. Opettajan tulisi käyttäytyä kohteliaasti ja sanoa sanottavansa asiallisesti. Opettajan tulisi myös olla esimerkkinä näille nuorille, eikä kehottaa heitä painumaan kotiin kasvamaan. Ei näin.
   Ei sitä päätä pumpulilla taputtelemalla pärjää kukaan, jossain vaiheessa se lapsuus on ohi ja on aika kasvaa, monille se tuntuu nykyään tulevan jotenkin yllätyksenä kun äidin helmoista lähetään että maailma ja elämä ei ookkaan helppoa. Sitten syntyy näitä päivityksiä.

   Lainaa

  34. Seppo Saviniemi 26.9.2017 10:09
   Tulos: +113 (115 ääntä)
   Olen kuluttanut erinäisten koulujen penkkejä paljon elämäni aikana ja voin sanoa, että on oikeasti olemassa surkeitakin opettajia. Nämä mokan opettajat eivät tosin siltä vaikuta. Kyllä 16-vuotiaat osaa (tai pitäisi jo osata) käyttäytyä vaikka vielä lähes lapsia ovatkin ja jos perseillään on siitä aiheellista huomauttaa. Henrin avautumista taas en ymmärrä. Matematiikka on absoluuttinen tiede. Jos sitä osaa niin sitä osaa. Ei siinä ole mitään tulkitsemista.

   Lainaa

  35. Tulos: +16 (54 ääntä)
   Pistäkää ne kakaranne ruotuun tai joku pistää ne myöhemmin nakkikioskin jonossa. Jokaiselle on varattu määrä selkäsaunoja. Joko ne annetaan pienissä erissä kasvaessa tai sitten joku antaa ne kerralla korkojen kera myöhemmin.

   Lainaa

  36. Tulos: -18 (82 ääntä)
   Aleksi: Ei anna mielestäni kovin hyvää kuvaa opettajasta ja hänen ammattitaidostaan jos tollasia latelee. Opettajan tulisi käyttäytyä kohteliaasti ja sanoa sanottavansa asiallisesti. Opettajan tulisi myös olla esimerkkinä näille nuorille, eikä kehottaa heitä painumaan kotiin kasvamaan. Ei näin.
   Miksi hitossa tämä kommentti on saanut niin paljkon miinusta?! Onko teistä oikeasti ok, että opettaja heittelee henkilökohtaisia loukkauksia oppilaille?

   Lainaa

  37. Tulos: +82 (82 ääntä)
   "Odottakaas te muut täällä, minä lähden herättelemään Marian poikaa. Jatketaan sitten luentoa kun olen palannut"

   Lainaa

  38. Tulos: +16 (22 ääntä)
   Omituinen höpöttäjä: Mäkin oon lyhyt ja ujo ja pärjäsin matikassa hyvin. Vielä nainen. Mikä niillä meni vikaan?
   Korkkarit saattoi hämätä?

   Lainaa

  39. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Anteeksi kun olen valkoinen: Korjaan: Where is the fucking lamb sauce you stupid fucking cow?!
   This is fucking RAW!!

   Lainaa

  40. yli opisto hörhö 26.9.2017 17:50
   Tulos: +59 (63 ääntä)
   Tuohan nyt vielä on ihan mietoa kielenkäyttöä opettajaltakin. Kannattaisi valittaa sitten kun siihen on oikeasti aihetta. Tosin aina ei sekään auta. Metallilla aikoinaan oli yks "opettaja" (ainakaan sillä alalla ne opettajat ei olleet mitään kouluja käyneitä sen kummemmin, pari kurssia ja vankka pätevyys metallialalta ja tadaa: Olet "opettaja" vaikket osaisikaan opettaa), joka kirjaimellisesti kävi minuun käsiksi ilman mitään syytä. En ole perseilijätyyppi enkä muutenkaan hae huomiota, enemmänkin syrjäänvetäytyvä luonteeltani. Kuljin vaan hallissa ja se tuli vastaan, otti rinnuksista kiinni, retuutti muutaman metrin ja paiskas lattialle ja tokas että alapa hommiin. Siitä lähti rehtorille valitus mutta sanottiin vain että se on osa-aikainen ja koska on pulaa opettajista niin ei voi tehdä mitään. Tarinan opetus on se, että vaikka suurin osa opettajiin kohdistuvista valituksista on täysin järjettömiä, niin on niitä ihmisperseitä opettajissakin.

   Lainaa

  41. Koiranomistaja 26.9.2017 18:20
   Tulos: +67 (69 ääntä)
   Banaani: Kyllä, Henri. Ylioppilaslautakunnassa saatiin tietää, että olet lyhyt ja ujo, ja Improbatur läsähti saman tien paperiin. Kyllä kyllä.
   Tuo selitti, miksi veli kirjoitti 6 laudaturia. Pitus 196 cm, ei ujo.

   Lainaa

  42. Tulos: +43 (45 ääntä)
   Tiiviste: Kyllä, minun biologian B:llä ei ollut myöskään mitään tekemistä sen kanssa, etten osaa vastata esseekysymyksiin riittävän laajasti. Ei, se oli nimenomaan niin että ylioppilaslautakunta kuuli, että olen lyhyt ja ujo ja piirsi sitten ylimääräiset kaaret mun E:hen.
   Kyllä mun lyhyen matikan b oli ihan ansaittu, vaikka olin 175 cm pitkä tyttö. Matikka ei vain auennut, johtuen ehkä matemaatikkoäidin painostuksesta. Tunneperäinen blokki siis. Paljon myöhemmin koin matikkainnostuksen huomattuani, että esim. korkolaskenta onkin hauskaa. Derivaattoja ja integraaleja en ole tarvinnut edes kaarevia seiniä tapetoidessa, vaikka ope niin väitti. Oon käyttänyt mattopuukkoa.

   Lainaa

  43. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Dddfcc: Mitä kohtelista voi sanoa jollekin erittäin lapsellisesti käyttäytyvälle teinille, joka ei kuuntele normaalia puhetta, koittaa manipuloida ja häiritsee muita?
   Ehkä voisi kehottaa suorittamaan tutkinnon näyttötutkintona, kun tunneilla olo rassaa ja kaiken tietää ;0)

   Lainaa

  44. Jonnemuistaa 26.9.2017 18:41
   Tulos: +24 (36 ääntä)
   Väsynyt: “Mee kotiis kasvaan” ei ole vinoilua, se on yksinkertaisesti paskaa opetusta.
   Voi olla myös täyttä asiaa.

   Lainaa

  45. Kasv.keh.psykologia 26.9.2017 18:44
   Tulos: +18 (26 ääntä)
   Iini: En yhtään ihmettele, jos lapsista kasvaa itseään täynnä olevia, vastuuttomia kusipäitä, jotka luulee, ettei säännöt päde heihin, kun vanhemmat on tollasia.
   Mallioppiminen on se tärkein oppimisen muoto. Vanhempia matkimalla lapsi oppii ihmiseksi tai persuksi. Ja tupakoimaan, ryyppäämään, kaahaamaan. Vanhemmat kasvattavat, koulu sivistää (jos voi).

   Lainaa

  46. Tulos: +42 (52 ääntä)
   Aleksi: Ei anna mielestäni kovin hyvää kuvaa opettajasta ja hänen ammattitaidostaan jos tollasia latelee. Opettajan tulisi käyttäytyä kohteliaasti ja sanoa sanottavansa asiallisesti. Opettajan tulisi myös olla esimerkkinä näille nuorille, eikä kehottaa heitä painumaan kotiin kasvamaan. Ei näin.
   Opettajat ovat ihmisiä. Älkää sanoko mitään, ennenkuin olette kasvattaneet teinilapsen. Opettajalla on niitä 30.

   Lainaa

  47. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Oonpa aika paljon nähnyt, et `lapset` töihin tullessaan eivät osaa lukea, kirjoittaa saati laskea. Toki poikkeuksia on. Turha siitä opettajalle on syytä sälyttää jos matikka on hylätty.

   Lainaa

  48. huolestuttaa tulevaisuus 26.9.2017 22:21
   Tulos: +36 (40 ääntä)
   En halua uskoa. Että tuo "ulkoistetaan vanhemmuus, meidän mussukassa ei ikinä vikaa, opet (tai muu kohdalle osuva henkilö) saa vastata meidän pikkuisen kärsimyksestä!" mentaliteetti on rantautunut rapakon takaa Suomeen. Kauhulla olen kuunnellut lastenhoitoalalla työskentelevän tuttavan juttuja, kuinka jotkin vanhemmat ovat valmiita valittamaan ihan mistä vain, oli juttu kuinka pieni, ja oli se vika kuinka selvästi tahansa omassa lapsessa/ OMAN LAPSEN KOTIKASVATUKSESSA (sen puutteessa)... Haluan edelleen uskoa, että nämä ovat niitä äärimmäisen harvoja poikkeuksia, ja suurin osa vanhemmista pyrkii edelleen kasvattamaan lapselleen vastuuntuntoa, myötätuntoa, tottelevaisuutta. Ei se tarkoita lapsen tiedonjanon sammuttamista ja yksilöllisyyden alasajoa, jos lapselle opettaa, että säännöt ovat yhteistä hyvinvointia varten ja kaikilla on kivempi olla, jos ajatellaan muitakin kuin itseä. Pahoittelen purkausta. Nykyinen suuntaus kun vain on huolestuttava...

   Lainaa

  49. Tulos: -4 (22 ääntä)
   Toj Karin: Miksi hitossa tämä kommentti on saanut niin paljkon miinusta?! Onko teistä oikeasti ok, että opettaja heittelee henkilökohtaisia loukkauksia oppilaille?
   Mietin itse ihan samaa

   Lainaa

  50. Tulos: -5 (27 ääntä)
   Entinen suomalainen: En ymmärrä MIKSI nykymaailmassa täytyy käyttäytyä kuin apinat! Itse ainakin valitsen ihan tasan työpaikkani sen mukaan miten työpaikalla käyttäydytään. Aivan sama vaikka maksaisivat miljoonan, että jäisin niin ei auta. Raha on vain rahaa, mutta en enää yhtään epäammatillista työpaikkaa aio katsella. Ja koulusta tämä jo lähtee. Asenteet pitää saada muuttumaan, eikä kenenkään kuulu saada osakseen noin lapsellisia lohkaisuja “mene kotiin kasvamaan” ym. Aivan käsittämätöntä ja epäammatillista käytöstä.
   Oikeassa olet, ei kenenkään kuuluisi saada osakseen tollasta settiä opettajalta

   Lainaa

  51. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Totuus: This is fucking RAW!!
   Why did the chicken cross the road? Because YOU DIDN'T FUCKING COOK IT!

   Lainaa

  52. Tulos: +1 (15 ääntä)
   Adressia voi alkaa keräämään opettajaan erottamiseksi. Toivottavasti saadaan Marian pojan koulunkäynti taas raiteille.

   Lainaa

  53. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Raino: mä oo käyny koulua elämäni aikana vaan yhden viikon. Lähdin kun vitutti koko paska.Ja hyvin oon pärjännyt
   Elämäm koulu?

   Lainaa

  54. Tulos: +20 (32 ääntä)
   Aleksi: Ei anna mielestäni kovin hyvää kuvaa opettajasta ja hänen ammattitaidostaan jos tollasia latelee. Opettajan tulisi käyttäytyä kohteliaasti ja sanoa sanottavansa asiallisesti. Opettajan tulisi myös olla esimerkkinä näille nuorille, eikä kehottaa heitä painumaan kotiin kasvamaan. Ei näin.
   Nössö. Jos joku oppilas käyttäytyy keskenkasvuisen lailla tunnilla, niin päätäkö pitäisi silittää? 16v. on jo kuitenkin sen verran vanha, ettei enää tarvitse mitään tapojen opetusta kädestä pitäen.

   Lainaa

  55. Tulos: +29 (33 ääntä)
   Tämä on syy miksi opettajien työ on nykyään nii vaikeeta ja perseestä. Ei ne lapset, mutta ne vanhemmat. Mitään ei saa sanoo, kaikesta pitäs olla vastuussa. Jotkt vanhemmat olettaa opettajan kasvattavan lapsen ja opettavan perusasiat.

   Lainaa

  56. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Hyi ja mulle vielä kaikki suosittelee jotain kokkikoulua ku osaan kuulemma kokata. Kiids mut mieluumin pidän yllä sen illuusion että kans osaan kokata ku meen sinne kuulemaan miten paska mä oon. :'DD

   Lainaa

  57. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Juuso: Jos ammattikoululainen käyttäytyy kuin pikkulapsi, tuo on aivan oikea linja. Kotiin kasvamaan vain ja takaisin kouluun, kun osaa käyttäytyä niin, että muut saavat opiskella rauhassa. Se keskenkasvuinen pelle nimittäin häiritsee niitä, jotka haluaisivat keskittyä opiskeluun ja haittaa heidän koulunkäyntiään. Siihen ei ole oikeutta kenelläkään, vaikka kuinka lapsettaisi eikä hyvällä tai huonolla opetuksella ole sen kanssa mitään tekemistä. Kotiin kasvamaan vain ja takaisin aikuisena.
   Täysin samaa mieltä! Olin amiksessa 24v ja lopetin, koska ei niiden teinien keskellä vain pystynyt keskittymään opiskeluun. Ymmärrän varsin hyvin opettajia. He joutuvat sietämään sitä menoa vuosia! Itse en kestänyt kuin kaksi kuukautta!

   Lainaa

  58. Loistoluokkalainen 28.9.2017 9:36
   Tulos: -5 (5 ääntä)
   Joo, mut lempattiin koulusta kun olin YHDEN aamun poissa, missä opettajakunnan vastuu?? Ei tullu musta alikessua sitte.

   Lainaa

  59. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Mä pidin saikkupäivää kun en vaan jaksanut mennä töihin. Ja kerran pöllin työpaikalta nitojan. Mun työpaikan piti olla yksi alansa arvostetuimpia :( oon aika pettynyt, ei oo näköjään mun pomolla mitään vastuuta.

   Lainaa

  60. Tulos: -6 (8 ääntä)
   Karbiini: Elämäm koulu?
   Sinä olet paskaa :)

   Lainaa

  61. Hanna Hannanen 29.9.2017 2:27
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Ymmärrän täysin, jos kyseessä on amiksessa hotelli- ja ravintola-alaa lukemaan menneitä 16-vuotiaita yläasteelta tulleita tyyppejä luokka täys, joista siis suuri osa, ounastelisin että jopa puolet, tätä porukkaa, joka "vaan haki jonnekkin", eikä opiskelu tuossa iässä kiinnosta. Meillä oli lukiossa aikoinaan lukion ykkösellä sellasia poikia, jotka ei osanneet pitää päätään kiinni tunnilla, eivätkä osanneet ollenkaan käyttäytyä - uskon, että amiksen opella on mennyt hermo, kun oppilaat eivät käyttäydy. "Mee kotiis kasvamaan" on kyllä melko lievä ilmasu. Onnea vaan ravintola-alalle. Tarjoilijaksi ei varmaan tän herkän tyttösen kannata ryhtyä (tuskin on niin herkkä mitä äiti antaa ymmärtää), siellä on kouriminen, seksismi ja vittuilu ja haukkuminen ihan arkipäivää.
   Aleksi: Ei anna mielestäni kovin hyvää kuvaa opettajasta ja hänen ammattitaidostaan jos tollasia latelee. Opettajan tulisi käyttäytyä kohteliaasti ja sanoa sanottavansa asiallisesti. Opettajan tulisi myös olla esimerkkinä näille nuorille, eikä kehottaa heitä painumaan kotiin kasvamaan. Ei näin.

   Lainaa

  62. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Hah! Lauran aloitus oli eräässä toisessakin ryhmässä, ja kommentit olivat sielläkin samansuuntaisia. Mietinkin, että päätyyköhän tämä feissarimokiin...

   Lainaa

  63. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Kultuna opettajilta osa teineistä ei osaa muuta kuin häiritä muita ja opetusta. Osalla ei ole oma-aloitteisuutta yhtään, ei yhtään itseohjautuvia, tosinaan opettaja ei keksi mitään kieltä millä asian saisi perille. Osa ei kestä kritiikkiä yhtään, eivät ymmärrä miksi siellä koulussa ollaan (siis oppimassa eikä hauskuuttamassa) jne.

   Lainaa

  64. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Mulla jäi joskus yliopistolla aamutunteja väliin. Hyvä tietää, että se olikin luennoitsijoiden syy, eikä johtunut siitä, että edellisenä iltana sattui olemaan sitsit tahi "suunnistustapahtuma".

   Lainaa

  65. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Voin hyvin kuvitella millaisia apinoita noi oppilaat on ollut tunnilla että on ansainnut saada kommentteja kuten mee kotiis kasvaan. Kun muistelee omia koulu aikoja ja kuuntelee nuorimman siskon koulunkäynnistä voin hyvin kuvitella ettei ole opettaja huvikseen vittuillut tai ollut epäasiallinen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: opettajat, poissaolo, kokkikoulu, ravintolakoulu, ravintola-ala, matematiikka