Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 306

Joskus suhde voi olla yhdestä hymiöstä kiinni.
Sekalaisia, osa 306

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 59 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1525 (1541 ääntä)
   Tuo 'vihreä tee vauva'-päivitys menee nyt yli ymmärryksen. Aluksi ajattelin kyseessä olevan typo, mutta ei siinä silti ole järkeä. En ymmärrä.

   Lainaa

  2. Tulos: +645 (671 ääntä)
   Tunnen kyllä naimisissakin olevia ihmisiä, jotka laittavat kaikille ;) -hymiöitä. Ei ne niitä flirttaillakseen lähetä. Tokassa jäi kyllä aika auki, että mistä puhutaan.

   Lainaa

  3. Mitä lammas sanoo 28.9.2017 0:50
   Tulos: +143 (367 ääntä)
   Sanna: saattavat olla solussa tai kimppakämpässä liian tiuhassa asuvia joilla ei ole omaa olohuonetta tai edes makkarissa tilaa muulle kuin tasan sille yhdelle sängylle. Ite solussa asuneena vietin aika tosi paljon aikaa ulkona, eikä sillon aina jaksa laittautua viimesen päälle. Siis joo ymmärrän että ihmetyttää/hatuttaa, mutta tässä vaan yksi selitysehdotus.

   Lainaa

  4. Tulos: +605 (621 ääntä)
   Tuo Helin päivitys menee vähän ohi...Rupesin miettiin et jos Heli on raskaana ja juonut raskauden ajan mustaa teetä, johon vauva on mahassa siis tottunu (?). Heli on kuitenki kyllästyny mustaan teehen ja haluais alkaa juomaan vihreetä teetä, mutta vauva ei pidä siitä. Juu, ei tuossakaan oo kyllä mitään järkee. :D En ymmärrä.

   Lainaa

  5. Tulos: -84 (136 ääntä)
   joku: Tunnen kyllä naimisissakin olevia ihmisiä, jotka laittavat kaikille -hymiöitä. Ei ne niitä flirttaillakseen lähetä. Tokassa jäi kyllä aika auki, että mistä puhutaan.
   Varsinkin venäläiset ja itäeurooppalaiset ylikäyttää tuota ;) -hymiötä. Ja ehkä jotkut suomalaisetkin.

   Lainaa

  6. Tulos: +636 (684 ääntä)
   Toi Niko Saarisen personoitu kuvake on huikee! :D

   Lainaa

  7. Tulos: +285 (323 ääntä)
   Urpale: Tuo ‘vihreä tee vauva’-päivitys menee nyt yli ymmärryksen. Aluksi ajattelin kyseessä olevan typo, mutta ei siinä silti ole järkeä. En ymmärrä.
   Eli siis hän on raskaana ja koko ajan tekee mieli mustaa teetä. Hän haluaisi kuitenkin, ilmeisesti terveyssyistä, juoda vihreää teetä.

   Lainaa

  8. Tulos: +141 (167 ääntä)
   Oliskohan ne kuitenkin kombuchavauvoja?

   Lainaa

  9. Tulos: +155 (175 ääntä)
   Hmm: Eli siis hän on raskaana ja koko ajan tekee mieli mustaa teetä. Hän haluaisi kuitenkin, ilmeisesti terveyssyistä, juoda vihreää teetä.
   Ellei siis ole joku vitsi kyseessä, niin ei tämä näinkään kävisi järkeen. Mitä tämä meinaa? Nyt vaivaa.

   Lainaa

  10. Tulos: +311 (347 ääntä)
   Krista, jos et ole niin WT kuin annat ymmärtää, niin voisit lopettaa sen ämmittelyn ja naudaksi haukkumisen. Muuten en edes jaksa kommentoida noin lapsellista menoa.

   Lainaa

  11. Tulos: +86 (142 ääntä)
   Jotkut vauvat reagoi voimakkaasti kaikesta "oudosta" mitä äiti juo/syö, kun osa niistä imeytyy rintamaitoon. Tässä vois olla kyse siitä.

   Lainaa

  12. Ihmettelijä 28.9.2017 6:59
   Tulos: +17 (57 ääntä)
   JPT: Ellei siis ole joku vitsi kyseessä, niin ei tämä näinkään kävisi järkeen. Mitä tämä meinaa? Nyt vaivaa.
   Varmaan nimenomaan vitsi. Itsekin olin tosi hämmentynyt, mutta hmm:n teoria kuulostaa järkevältä. Eli mimmi vitsailisi.

   Lainaa

  13. Tulos: -133 (211 ääntä)
   JPT: Krista, jos et ole niin WT kuin annat ymmärtää, niin voisit lopettaa sen ämmittelyn ja naudaksi haukkumisen. Muuten en edes jaksa kommentoida noin lapsellista menoa.
   Krista kirjoitti tuon facebookissa. Tälle sivulle on otettu siitä kirjoituksesta kuva. Krista ei välttämättä lue tätä sivua.

   Lainaa

  14. Tulos: +173 (199 ääntä)
   Kyseessä on Kombuca&kefiiri-ryhmä, eli scobyja (kombuchavauvoja) etsitään.

   Lainaa

  15. Sellanen vauva 28.9.2017 7:55
   Tulos: +183 (191 ääntä)
   Elli: Kyseessä on Kombuca&kefiiri-ryhmä, eli scobyja (kombuchavauvoja) etsitään.
   "Kun kombucha laskeutuu teen pohjalle, alkaa pinnalle kasvaa uusi kombucha ("vauva"). " Joltain kombucha-sivulta kopsattu lause :)

   Lainaa

  16. Tulos: +111 (113 ääntä)
   Mie2: Oliskohan ne kuitenkin kombuchavauvoja?
   Haa! Sit kävis järkeen. Elikkäs teesieni: https://fi.wikipedia.org/wiki/Kombutsa

   Lainaa

  17. Aina oppii uutta 28.9.2017 8:16
   Tulos: +118 (126 ääntä)
   Mie2: Oliskohan ne kuitenkin kombuchavauvoja?
   Kiitos!

   Lainaa

  18. Tulos: +81 (99 ääntä)
   Urpale: Tuo ‘vihreä tee vauva’-päivitys menee nyt yli ymmärryksen. Aluksi ajattelin kyseessä olevan typo, mutta ei siinä silti ole järkeä. En ymmärrä.
   Kyseessä luultavasti kombutsa eli volgansieni. Jossa teestä sienen avulla käytetään juomaa. Sieniviljelmää kutsutaan myös vauvaksi.

   Lainaa

  19. Tulos: -88 (106 ääntä)
   Raskaana ollessa ei tosin suositellä vihreää teetä. Älkää kysykö miksi, en tiedä, neuvolan täti vaan suositteli vaihtamaan vihreän teen maustamattomaan mustaan teehen.. :(

   Lainaa

  20. Tulos: -30 (82 ääntä)
   itse käytän ;) hymiötä keskustelussa vöhän semmosena "eiks nii ;)" oon samaa mieltä ;). kyl mulla saattais vähän hiiltyä jos mies kommentoisi johonki sexy kuviin "seksikäs ;)" mut sanoisin suoraan miehelle en facee

   Lainaa

  21. Tulos: +188 (220 ääntä)
   Elli: Kyseessä on Kombuca&kefiiri-ryhmä, eli scobyja (kombuchavauvoja) etsitään.
   Tää ei kyl selittäny yhtään enempää..

   Lainaa

  22. Tulos: -172 (200 ääntä)
   "I kid you not"???. Piti ihan Google kääntäjällä kokeilla mitä tuo tarkoittaa. "Minulla ei ole lapsia" tai "minä en pidä". No tulihan tuo selväksi... :-)

   Lainaa

  23. Tulos: +28 (68 ääntä)
   Honspa: Raskaana ollessa ei tosin suositellä vihreää teetä. Älkää kysykö miksi, en tiedä, neuvolan täti vaan suositteli vaihtamaan vihreän teen maustamattomaan mustaan teehen..
   Mikähän logiikka tässä on? Mustassa teessähän kuitenkin on kofeiinia paljon enemmän. :O

   Lainaa

  24. Tulos: +24 (28 ääntä)
   joku: Tunnen kyllä naimisissakin olevia ihmisiä, jotka laittavat kaikille -hymiöitä. Ei ne niitä flirttaillakseen lähetä.
   No mun mies on just niitä

   Lainaa

  25. Tulos: +126 (148 ääntä)
   Ajattelin, että Helillä oli ollut siippansa kanssa lapsellinen teelaaturiita. Nyt Heli kutsuu kumppaniaan leikkisästi vauvaksi ja vitsinä etsii uutta paijattavaa, joka tykkää samanlaisesta teestä kuin hän itse. Tosin selittämättä jää, miksi kummankin pitäisi samaa teetä juoda. Kombuchaselitys on varmasti oikea. Sieniviljelmän vauvoittelu kuulostaa kuitenkin vielä häiriintyneemmältä kuin puolison vauvoittelu, joten pidän enemmän omasta tulkinnastani.

   Lainaa

  26. Tulos: +57 (71 ääntä)
   Honspa: Raskaana ollessa ei tosin suositellä vihreää teetä. Älkää kysykö miksi, en tiedä, neuvolan täti vaan suositteli vaihtamaan vihreän teen maustamattomaan mustaan teehen..
   Höpöhöpö, kyllä vihreää teetä raskaana ollessa saa juoda ja on parempi vaihtoehto kuin musta. Yrttiteet on vältettävien listalla, koska niiden vaikutuksesta raskauden kulkuun ei voida olla varmoja. Esimerkiksi vadelmanlehtitee, jolla ei mitään tekemistä ole teen kanssa, voi aiheuttaa kohdun supistelua joka ei luonnollisestikaan raskausaikana ole liian aikaisessa vaiheessa toivottu ilmiö.

   Lainaa

  27. Mitävittuanyttaas 28.9.2017 12:06
   Tulos: -28 (42 ääntä)
   Eipäs kun SINÄ haistat vitun, Krista.

   Lainaa

  28. Tulos: -18 (30 ääntä)
   Honspa: Raskaana ollessa ei tosin suositellä vihreää teetä. Älkää kysykö miksi, en tiedä, neuvolan täti vaan suositteli vaihtamaan vihreän teen maustamattomaan mustaan teehen..
   Höpö höpö! Japanissa vauvoille annetaan hyvin aikasin vihreää teetä sekoitettuna äidinmaitoon!

   Lainaa

  29. Sumotorikauppias 28.9.2017 12:42
   Tulos: -18 (36 ääntä)
   : Varsinkin venäläiset ja itäeurooppalaiset ylikäyttää tuota -hymiötä. Ja ehkä jotkut suomalaisetkin.
   Miksi minä hahmotan sen noin sadaksi pinkiksi kissaksi? Optikolle asiaa vai psykiatrille?

   Lainaa

  30. Tulos: +11 (33 ääntä)
   Tuossa 'vihreä/musta tee vauva' saattaisi olla kyse kombutchasta eli Volgan sienestin jota pidetään purkissa, ruokitaan usein teellä ja sokerilla ja se sit 'lisääntyy' itsekseen eli tekee uusia pieniä vauvoja :D Tästä saadaan sellaista erittäin terveellistä juomaa!

   Lainaa

  31. Tulos: +40 (46 ääntä)
   Vauvat vaihtoon.

   Lainaa

  32. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Kakka: Mikähän logiikka tässä on? Mustassa teessähän kuitenkin on kofeiinia paljon enemmän.
   Jossain vaiheessa kiellettiin(/ei suositeltu) raskauden aikana varmuuden vuoksi, kun joissain sekoituksissa saattoi olla jotain yrttejä joiden sopivuudesta ei voitu tietää. Kofeiini ei ole kielletty raskauden aikana.

   Lainaa

  33. Tulos: -30 (52 ääntä)
   MMM: Höpöhöpö, kyllä vihreää teetä raskaana ollessa saa juoda ja on parempi vaihtoehto kuin musta. Yrttiteet on vältettävien listalla, koska niiden vaikutuksesta raskauden kulkuun ei voida olla varmoja. Esimerkiksi vadelmanlehtitee, jolla ei mitään tekemistä ole teen kanssa, voi aiheuttaa kohdun supistelua joka ei luonnollisestikaan raskausaikana ole liian aikaisessa vaiheessa toivottu ilmiö.
   Vihreässä teessä on enemmän kofeiinia kuin mustassa, ehkä terkalla on ollut tämä syynä suositella mustaa teetä. Oudolta kuulostaa silti, koska kahviakin saa juoda raskaana ollessa kolme kupillista päivässä.

   Lainaa

  34. Tulos: +25 (39 ääntä)
   Krista, nauti sinkkupäivistäsi. Ne ovat nimittäin pian edessä.

   Lainaa

  35. Tulos: +48 (54 ääntä)
   Ehkä Sanna vahingossa käveliki jonku olohuoneeseen vaatimaan kahvia :'DD

   Lainaa

  36. Omituinen höpöttäjä 28.9.2017 17:35
   Tulos: +84 (90 ääntä)
   Nuo kahvilanvaltaajat oikeasti saattavat viedä kahvilalta liikevaihtoa. Täällä yksi pieni kahvila lopetti, kun ukkokööri valtasi koko kahvilan muutamaksi tunniksi aamupäivällä, niin ettei muut asiakkat viitsineet tulla. Kun parin kolmen tunnin liikevaihto tulee 5-8 ukon pullakahveista, niin eipä paljon kannata. Aika vähäksi jää tuntipalkka. Ei ole kaukana aika, että kahviloihin aletaan laittaa pääsymaksuja tai parkkikiekkoja ja rajoitettu aika.

   Lainaa

  37. Tulos: +65 (65 ääntä)
   Zoil: “I kid you not”???. Piti ihan Google kääntäjällä kokeilla mitä tuo tarkoittaa. “Minulla ei ole lapsia” tai “minä en pidä”. No tulihan tuo selväksi…
   I´m not kidding.

   Lainaa

  38. jännää on 28.9.2017 23:02
   Tulos: +71 (71 ääntä)
   Jotenkin hämmentävä kontrasti syntyy ku tausta koostuu söpöistä pinkeistä kissoista ja sit teksti on sekavasti kirjoitettua mustasukkaisuus-rageamista

   Lainaa

  39. Gongabunga 29.9.2017 1:03
   Tulos: +44 (46 ääntä)
   Mie2: Oliskohan ne kuitenkin kombuchavauvoja?
   Tämä oli mielenkiintoinen huomio. En ollut aikaisemmin kuullut kombuchasta. Aina oppii uutta. Kiitos!

   Lainaa

  40. Gongabunga 29.9.2017 1:12
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Mie2: Oliskohan ne kuitenkin kombuchavauvoja?
   Tämä oli mielenkiintoinen huomio. En ollut aikaisemmin kuullut kombuchasta. Aina oppii uutta. Kiitos!
   Aina oppii uutta: Kiitos!
   Joku on ollut selvästi samoilla linjoilla kanssani. Huomasin sen vasta edellisen viestini lähettämisen jälkeen..

   Lainaa

  41. Gongabunga 29.9.2017 1:15
   Tulos: +42 (42 ääntä)
   Älkää nyt ainakaan edellistä viestiä tai tätä hyväksykö. Sitaatit ihan vituillaan.

   Lainaa

  42. Tulos: +16 (32 ääntä)
   skörä: Vihreässä teessä on enemmän kofeiinia kuin mustassa, ehkä terkalla on ollut tämä syynä suositella mustaa teetä. Oudolta kuulostaa silti, koska kahviakin saa juoda raskaana ollessa kolme kupillista päivässä.
   Höpö höpö. Mitä "vaaleampaa" teelaatu on, sitä vähemmän kofeiinia, ainakin noin yleisenä muistisääntönä.

   Lainaa

  43. Tulos: -87 (99 ääntä)
   lortot täällä vinkuu, kun jonkun miehen kihlattu on pahoittanut mielensä, että mies jatkuvasti lähettelee silmäniskuja lortoille. Käykö lorton itsetunnolle? et sä sitä toisen kihlattua miestä omista. Sen morsiamella on täysi syy pahoittaa mielensä. Lortot vaan luulee olevansa maailman napoja ja kaikkien miesten tulee olla heidän sugar daddyjään. Jättäkää jo varatut miehet rauhaan! Kuulostatte kaikki ihan turkulaiselta nuorelta, blondilta naishammaslääkäriltä/portolta. "Minun mielestä on väärin, että morsian itkee, kun sen mies lähettelee mulle silmäniskuja. Siis MINÄHÄN on se maailman tärkein nainen! Ihan hullu se morsian!"

   Lainaa

  44. Ahaa elämys 29.9.2017 16:28
   Tulos: +20 (26 ääntä)
   Auskinen: Kyseessä luultavasti kombutsa eli volgansieni. Jossa teestä sienen avulla käytetään juomaa. Sieniviljelmää kutsutaan myös vauvaksi.
   Olen pitkään pitänyt isääni ja venäläisiä ihan pöpinä, kun hän yhdeltä reissultaan toi tuollaisen sienen mukanaan lasipurkissa killumassa ja kaatoi siitä juomaa laseihin. :D Tai pidän kyllä edelleenkin, koska kyllä se sen verran ällöttävää oli, vaikka sitä moni näemmä harrastaakin.

   Lainaa

  45. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Timo: Kombuchaselitys on varmasti oikea. Sieniviljelmän vauvoittelu kuulostaa kuitenkin vielä häiriintyneemmältä kuin puolison vauvoittelu, joten pidän enemmän omasta tulkinnastani.
   Sitä kutsutaan vauvaksi, koska emosieni tekee uuden satelliittisienen kasvatusnesteen pinnalle, eli synnyttää "vauvan". ... Ja koska volgansienen kaivaminen purkista kumihanskat kädessä hieman liian pienestä aukosta nesteiden roiskuessa ympäriinsä, ja saman limaisen lötkön peseminen haalealla vedellä muistuttaa yllättävän paljon ihmislapsen maailmaan saattamista.

   Lainaa

  46. Kahvilan omistaja 30.9.2017 10:00
   Tulos: +56 (56 ääntä)
   Omituinen höpöttäjä: Nuo kahvilanvaltaajat oikeasti saattavat viedä kahvilalta liikevaihtoa. Täällä yksi pieni kahvila lopetti, kun ukkokööri valtasi koko kahvilan muutamaksi tunniksi aamupäivällä, niin ettei muut asiakkat viitsineet tulla. Kun parin kolmen tunnin liikevaihto tulee 5-8 ukon pullakahveista, niin eipä paljon kannata. Aika vähäksi jää tuntipalkka. Ei ole kaukana aika, että kahviloihin aletaan laittaa pääsymaksuja tai parkkikiekkoja ja rajoitettu aika.
   Jep, saman efektin tekevät kahvilaa ilmaisena työhuoneena pitävät. Varataan 4 hengen pöytä ja levittäydytään siihen läppärin ja papereiden kanssa 5 tunniksi (!!!!) vaikka ihan lähellä olisi kirjasto. Ihan oikeasti, kahvilat toimivat sillä periaatteella että mahdollisimman moni ostaa jotain pientä ja viipyy maksimissaan tunnin. Älkää pliis tulko kahvilaan tekemään töitä!

   Lainaa

  47. Tulos: +1 (23 ääntä)
   Omituinen höpöttäjä: Nuo kahvilanvaltaajat oikeasti saattavat viedä kahvilalta liikevaihtoa. Täällä yksi pieni kahvila lopetti, kun ukkokööri valtasi koko kahvilan muutamaksi tunniksi aamupäivällä, niin ettei muut asiakkat viitsineet tulla. Kun parin kolmen tunnin liikevaihto tulee 5-8 ukon pullakahveista, niin eipä paljon kannata. Aika vähäksi jää tuntipalkka. Ei ole kaukana aika, että kahviloihin aletaan laittaa pääsymaksuja tai parkkikiekkoja ja rajoitettu aika.
   Voi ei. Kamalaa... Tällainen joukko-kahviloituminenhan alkoi jo 1920-luvun Pariisissa, Suomessa 1950-luvulla, kun jukeboksit tulivat tännekin. Turussa oli 1980-luvulla nuorten supersuosittu tapaamispaikka Rike, nuoret sen sitten varmaan lopulta tuhosivat, koko kahvilan liiketoiminnan?

   Lainaa

  48. Tulos: +10 (34 ääntä)
   Kahvilan omistaja: Jep, saman efektin tekevät kahvilaa ilmaisena työhuoneena pitävät. Varataan 4 hengen pöytä ja levittäydytään siihen läppärin ja papereiden kanssa 5 tunniksi (!!!!) vaikka ihan lähellä olisi kirjasto. Ihan oikeasti, kahvilat toimivat sillä periaatteella että mahdollisimman moni ostaa jotain pientä ja viipyy maksimissaan tunnin. Älkää pliis tulko kahvilaan tekemään töitä!
   Eikö kahvilan tai ravintolan omistaja saa kehottaa poistumaan, jos joku on tuntikausia siellä "pitämässä sadetta" tai tekemässä töitä, eikä kuitenkaan syö siellä lounasta, eikä osta yhtä kahvia kummempaa? Minen kehtaisi olla yli puolta tuntia, jos ostos on pelkkä kahvi tai pari... Nuoria opiskelijoita näkee joskus kahviloissa, heillä saattaa olla jopa omia eväitä ravintolassa! En silti osaa olla heille vihainen. Mihin nuoret sitten ovat tervetulleita, jos opiskelijakämppää ei ole, tai se on liian pieni, ja opintotuki on törkeän pieni?

   Lainaa

  49. Tulos: +13 (41 ääntä)
   Ruma Elsa: Eikö kahvilan tai ravintolan omistaja saa kehottaa poistumaan, jos joku on tuntikausia siellä “pitämässä sadetta” tai tekemässä töitä, eikä kuitenkaan syö siellä lounasta, eikä osta yhtä kahvia kummempaa? Minen kehtaisi olla yli puolta tuntia, jos ostos on pelkkä kahvi tai pari… Nuoria opiskelijoita näkee joskus kahviloissa, heillä saattaa olla jopa omia eväitä ravintolassa! En silti osaa olla heille vihainen. Mihin nuoret sitten ovat tervetulleita, jos opiskelijakämppää ei ole, tai se on liian pieni, ja opintotuki on törkeän pieni?
   Ei se kai jonkun yksityisyrittäjän homma ole tarjota nuorisolle hengailutilaa? Onhan olemassa kirjastoja ja nuorisotiloja tätä varten. Jos opintotuki ei riitä, voi nostaa toimeentulotukea ja lainaa.

   Lainaa

  50. Tulos: +10 (20 ääntä)
   Salla: Sitä kutsutaan vauvaksi, koska emosieni tekee uuden satelliittisienen kasvatusnesteen pinnalle, eli synnyttää “vauvan”. … Ja koska volgansienen kaivaminen purkista kumihanskat kädessä hieman liian pienestä aukosta nesteiden roiskuessa ympäriinsä, ja saman limaisen lötkön peseminen haalealla vedellä muistuttaa yllättävän paljon ihmislapsen maailmaan saattamista.
   Tykkään sienistä. Paistettuna. Ryöpättynä. Mutta tuo kuulostaa niin ällöltä, että juomatta jää jos raakana juodaan jotain sienilitkua.. (pakurikääpäkin haudutetaan..)

   Lainaa

  51. Tulos: -32 (48 ääntä)
   Ei tuu pisteitä nyt teille siitä, että ootte muokanneet Nikon kuvakkeeseen tuon viinilasikuvan ja tekstin "bitch". Vaikka kuinka olisi julkisuuden henkilö, niin hän on silti ihminen ja en usko että nauttii vanhojen asioiden revittelyllä tuohon tapaan. Äärimmäisen lapsellista ja täysin tarpeetonta tehdä noin. En olisi uskonut että siellä ylläpidossakin alennutaan tällaiseen "Nikonaureskeluun". Saarinen on oikeasti ihana persoona ja siksi mulla menee tunteisiin tuollainen turha pilkkaaminen, sori vaan.

   Lainaa

  52. Tulos: -12 (24 ääntä)
   nupi: Ei se kai jonkun yksityisyrittäjän homma ole tarjota nuorisolle hengailutilaa? Onhan olemassa kirjastoja ja nuorisotiloja tätä varten. Jos opintotuki ei riitä, voi nostaa toimeentulotukea ja lainaa.
   Kyllä on. Yksityisyrittäjän pitää antaa ilmaiseksi kaikenlaisia tiloja ja palveluksia opiskelijoille, narkkareille ja vapaamuureille.

   Lainaa

  53. Tulos: -16 (30 ääntä)
   Pissisboheemit valtaavat kahviloita ja äänestävät vihreitä. Nykyajan snobeja

   Lainaa

  54. Tulos: +5 (15 ääntä)
   E: Höpö höpö. Mitä “vaaleampaa” teelaatu on, sitä vähemmän kofeiinia, ainakin noin yleisenä muistisääntönä.
   Paitsi musta tee, joka hapetetaan (toisin ku muut), jonka takia siinä on yleisesti ottaen vähiten kofeiinia.

   Lainaa

  55. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Mie2: kombuchavauvoja
   Aina oppii jotain uutta...

   Lainaa

  56. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Omituinen höpöttäjä: Nuo kahvilanvaltaajat oikeasti saattavat viedä kahvilalta liikevaihtoa. Täällä yksi pieni kahvila lopetti, kun ukkokööri valtasi koko kahvilan muutamaksi tunniksi aamupäivällä, niin ettei muut asiakkat viitsineet tulla. Kun parin kolmen tunnin liikevaihto tulee 5-8 ukon pullakahveista, niin eipä paljon kannata. Aika vähäksi jää tuntipalkka. Ei ole kaukana aika, että kahviloihin aletaan laittaa pääsymaksuja tai parkkikiekkoja ja rajoitettu aika.
   Pitäisikö sen kahvilan pitäjän tehdä asian eteen jotain? Täälläkin erään kahvilan omistaja alkoi potkia ukkokööriä pihalle, kun muut asiakkaat alkoivat valittaa että ei löydy maksaville asiakkaille pöytiä kun keskenään turisevat ukot ovat vallanneet kaikki pöydät.

   Lainaa

  57. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Tää teehomma on kombuchan valmistukseen liittyvä päivitys. Scobyt, eli limalöllöt jotka fermentoi teen kombuchaksi, eli vauvat. Scoby tekee joka viikko uuden scobyn. Ja kasvatetaan jommassa kummassa teelajissa, vihreässä tai mustassa, kumpaa haluaakin kombuchaksi valmistaa.

   Lainaa

  58. Aurinkolasiton noita 19.8.2020 1:13
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Vieläkö nää kombu/kefirvauvat on joku juttu? Vai joko tää juna meni?

   Lainaa

  59. Ehompi kavioeläin 5.12.2022 17:19
   Tulos: +1 (1 ääni)
   jotkut akat vaan ei ymmärrä että miehillä voi olla myös naispuoleisia ystäviä,minullakin on naispuoleinen ystävä joka on minulle enemmän kuin pikkusisko kun olemme tunteneet kakarasta asti ja lapsuus ja teini-ikä koetty yhdessä,nykyiselle naisystävälleni jo heti alkuun ilmoitin että hän ei poistu elämästäni... hän hyväksyi asian...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: vihreä tee, musta tee, vauvat, Niko Saarinen, Tinder, kahvila, hiustenkuivaaja, fööni, föönata, pyjama, Netflix, olohuone, emoji, hymiö