Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Yliluonnolliset ilmiöt, osa 8

Viime yönä tapahtui jotain käsittämätöntä, joka saattaa todistaa kaiken.
Yliluonnolliset ilmiöt, osa 8

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 50 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Viimeksi keväällä 2017 3.8.2017 0:50
   Tulos: +1549 (1555 ääntä)
   Ehkä koira älysi vain mennä sateensuojaan, vaikka omistaja ei. Demonit eivät ole hyvä ratkaisu sadetta vastaan, mutta esim. räystäät ja katokset ovat.

   Lainaa

  2. ihanvaanmummo 3.8.2017 0:59
   Tulos: +452 (466 ääntä)
   Paula, ei. Mut toi ekan jutun sana jäi nyt silmämadoksi tai aivomadoksi; varmaan vielä parin viikon päästä mietin mitä älyvapaita anagrammeja siitä sais. Ekana nyt päähän pälkähti "Linnud" (kuulostaa eestiläiseltä Hitchcock-versiolta) tai "Unnild" (muinaisnorjalainen naisen nimi) tai "Und Lin" (saksalaisessa poliisisarjassa ihmetellään kuinkas Lin-neitoselle kävikään Kölnin markkinoilla). Kari hyvä, unissa nyt kaikenlaisia sanoja vaan nähdään, omituisiakin.

   Lainaa

  3. Tulos: +766 (782 ääntä)
   huuhaa:han

   Lainaa

  4. Tulos: +236 (246 ääntä)
   Jotenkin sitä voi aina fyysisesti pahoin kun lukee Feissarimokista näitä yliluonnollisia asioita.

   Lainaa

  5. Tulos: +332 (338 ääntä)
   Nudeln! Tää on ihan selvä tapaus, saksan sana pastalle. Karille tuli kattokaas nukkuessa nälkä :)

   Lainaa

  6. Tulos: +272 (276 ääntä)
   Eräässä näistä oudoista tapahtumista Kari ilmeisesti menetti muutaman intiaanin tai muumin.

   Lainaa

  7. Tulos: -51 (147 ääntä)
   Siis, tää ei varsinaisesti liity mitenkään tähän tiettyyn asiaan, mutta oltiin kerran kaverin kanssa röökillä yöllä sellasen pellon laidalla ja taivaalla meni ylös alas kaks valoa. Ja mä en itekkään voinu uskoa ja oon monesti miettiny et se ei oo totta mutta mum kaveri muistaa sen myös. Sitten muistaaksemi myös pellon toisella laidalla lensi sininen valorykelmä. En osaa mitenkään selittää mitä tapahtui, me pelästyttiin ja lähdettiin pois.

   Lainaa

  8. Tulos: +186 (218 ääntä)
   Hmm: Siis, tää ei varsinaisesti liity mitenkään tähän tiettyyn asiaan, mutta oltiin kerran kaverin kanssa röökillä yöllä sellasen pellon laidalla ja taivaalla meni ylös alas kaks valoa. Ja mä en itekkään voinu uskoa ja oon monesti miettiny et se ei oo totta mutta mum kaveri muistaa sen myös. Sitten muistaaksemi myös pellon toisella laidalla lensi sininen valorykelmä. En osaa mitenkään selittää mitä tapahtui, me pelästyttiin ja lähdettiin pois.
   Oletko ihan varma että röökillä? Näin itse todella omituisen valoilmiön, se oli pyöreä ja hyvin kirkas ja tuntui leijuvan hitaasti kohti. Jäin sitten siihen tuijottelemaan että mikäs tuo lie, kunnes se kääntyi, ja kyseessä oli ihan lentokone joka lensi suoraan suuntaani joten liikettä ja muotoa oli mahdoton hahmottaa kunnolla, ja se loisti laskevan auringon valossa. Oikein kaunis näky, mutta ne foliohatut pois nyt.

   Lainaa

  9. Tulos: +208 (214 ääntä)
   siis mitä nää tämmöset tyypit syö aamupalansa kanssa?

   Lainaa

  10. Tulos: +452 (452 ääntä)
   Sateensuojat on täyttä huuhaa:ta täytyy olla koiria abduktoiva demoni kyseessä. Ei oo muuta selitystä nyt.

   Lainaa

  11. Tulos: -51 (61 ääntä)
   joo: siis mitä nää tämmöset tyypit syö aamupalansa kanssa?
   en usko että kukaan näistä on tosissaan. paitsi Paula x)

   Lainaa

  12. Kirjastopummi 3.8.2017 7:23
   Tulos: +81 (83 ääntä)
   En usko nakkeihin, mutta eilen juuri söin kolme hot dogia!

   Lainaa

  13. Tulos: +227 (227 ääntä)
   Eli demonien kaappaamat ihmiset ja eläimet tunnistaa siitä, että ne pysyvät kuivana myös sateella? Kelpaisi kyllä, sateenvarjon kanssa meinaa aina kastua polvista alaspäin.

   Lainaa

  14. Tulos: +207 (211 ääntä)
   Olen itse monta kertaa todistanut myös sellaista, että olen tullut kohtaan, jossa sadealue loppuu. Eli asfaltissa näkee "suoran" rajan siinä kohtaa, kun toinen puoli on märkä ja toinen kuiva. Olen aina vain ajatellut tämän normaalina asiana, mutta ehkä tässä onkin henkimaailma ja jopa demonit asialla eikä minun olisi koskaan kuulunut noiden rajojen yli astua/ajaa. Olenkohan nyt riivattu...

   Lainaa

  15. Tulos: +272 (272 ääntä)
   Eli Paula ei yleensä usko mihinkään HUUHAA:HAN, tällä kertaa vaan tommonen monimutkanen haamuselitys tuntu loogisimmalta? Ok!

   Lainaa

  16. Tulos: +298 (298 ääntä)
   En usko huuhaa:han, mutta koirallani oli viime yönä henki sadetakkina...

   Lainaa

  17. Tulos: +83 (127 ääntä)
   En minäkään itseäni ole yleensä minään huuhaatohtorina pitänyt, mutta... tuota noin, sen takia minun onkin tästä kai vähän hankala teille nyt avautua, kun tiedän, mitä tulette tästä ajattelemaan. Tietäkää, että minun tekisi itsenikin vähän mieli pyöritellä näille ajatuksilleni silmiä, mutta en vain saa päähäni rauhaa ennen kuin kerron asiasta jollekulle. Minulla on katsokaas viimeaikoina ollut sellaisia tuntemuksia. Ei minulla kummitukset, kiroukset tai zombiet tunnu missään, tiedän niiden olevan pelkkää viihdettä ja huhupuhetta. Jos niistä lähtee tosissaan etsimään tietoa, niin huomaa kyllä nopeasti, että mitään luotettavaa lähdettä tai vedenpitävää todistetta noiden olemassaolosta ei ole. Vaan on eräs asia, joka saa minunkinlaiseni skeptikon skeptiseksi omasta skeptisyydestään. Olen kai jollain tasolla alkanutkin jo uskoa tämän ilmiön tai olemuksen todellisuuteen. Minä... Minä uskon Jäätelöautoon (tai Jätskiautoon, kuten siihen eräissä muinaisissa kulttuureissa viitataan). Tiedän, miten typerältä se kuulostaa, mutta kuunnelkaa loppuun asti! Minulla ei ole varsinaisia todisteita, mutta on lukuisia merkkejä, jotka kaikki viittaavat sen olevan todellinen, eivätkä nämä merkit ole keskenään ristiriidassa. Katsokaa, mitä kaikkea olen tutkimustyössäni jo onnistunut kaivamaan esille. Tässä on Jäätelöauto-kulttia tutkineen professorin kirjoittama kalenteri, jossa hän on tähtitaivaan liikkeiden sekä omien vuosikymmenten aikaisten havaintojensa pohjalta ennakoinut Jäätelöauton tulevan saapumisen mahdollisia ajankohtia: www.jatskiauto.com/media/ESJ44.pdf Tarun mukaan Jäätelöauto hallitsi maata kahden vuosikymmenen ajan, kunnes se katosi 2010-luvulla. Muutamaa vuotta myöhemmin näköhavaintoja alettiin kuitenkin jälleen raportoida! Suurin osa näistä professorin ennakoimista ajankohdista on jo mennyt, mutta minusta ne olisi silti hyvä käydä tarkastamassa. Aion matkustaa Helsinkiin ja kysellä paikallisilta, muistavatko he nähneensä mainittuina ajankohtina mitään tavallisesta poikkeavaa, ja 29.08 sekä 26.09 aion pystyttää teltan ja piiloutua jonkun pihapensaaseen kiikaroimaan tuota mystistä olemusta. Tässä on silminnäkijän kuvaama video, jossa esiintyy selkeästi Jäätelöautoa muistuttava hahmo: www.youtube.com/watch?v=fPmrDPEyOW8 Pyydän huomaamaan, että esimerkiksi kummitus- ja ufohavaintojen taltiointi on käynyt sitä harvinaisemmaksi, mitä yleisemmiksi ja hyvälaatuisemmiksi kamerat ovat kehittyneet, mutta kuvausvälineiden laatu ei näy laisinkaan vähentävän taltioitujen Jäätelöautohavaintojen määrää. Päinvastoin. Mitä helpommin ihmisillä on kameroita saatavilla, sitä enemmän ilmenee kuva-, ääni- ja videomateriaalia Jäätelöautohavainnoista. Tässä muinainen, Jäätelöauton kunniaksi kirjoitettu palvontalaulu: www.youtube.com/watch?v=S8LreqKxedE Perimätiedon mukaan laulua ei luotu ihmisvoimin, vaan se lähetettiin ihmiskunnan käyttöön profeetan välityksellä. Ja lopuksi oma havaintoni, joka sai minut kiinnostumaan Jäätelöauton tutkimisesta. Olin katsokaas eräänä iltana tavanomaiseen tapaani tässä tietokoneeni äärellä, kirjoittamassa aivan tavanomaisia koulutehtäviä, kun ulkoa kantautui ääni. En ensin tiennyt, mistä oli kyse, mutta sitten ymmärsin, että ääni muistuttaa pelottavan läheisesti Jäätelöauton väitettyä kutsuhuutoa (jonka pystyy muuten joidenkin mielestä erottamaan myös aikaisemmin linkkaamani videotallenteen taustalta). Raotin varovasti verhojani ja kurkistin pihalle, ja näin aivan selkeästi sinisen, kulmikkaan hahmon liukuvan pihalle, vain 10-15 metrin päähän omasta etuovestani! Kukaan naapureistani ei vaikuttanut huomaavan ilmiötä, enkä ole uskaltanut kysyä heiltä, koska tiedän, miten hullulta se kuulostaisi... On siis toki mahdollista, että olin vain väsynyt ja mielikuvitukseni teki minulle tepposet, mutta tunne oli niin voimakas ja todellinen, että en vain voi uskoa sen olleen pelkkää kuvitelmaa. En tiedä, mikä on totuus, mutta siitä aion ottaa selvää. Levittäkää sanaa!

   Lainaa

  18. Tulos: +59 (59 ääntä)
   Paulan koira on selvästi tekemisissä saatanan kanssa

   Lainaa

  19. Tulos: +34 (82 ääntä)
   Lisään vielä edelliseen kommenttiini, sillä ymmärsin sen olevan hieman epäselkeästi ilmaistu. Mainitsin monta kertaa, että Jäätelöautoa muistuttava tai Jäätelöauton muotoinen hahmo on havaittu, mutta en laisinkaan kertonut, millä perusteella noiden ilmestyksien voi sanoa muistuttavan Jäätelöautoa, sillä vedenpitävästi todistettua näköhavaintoahan ei vielä ole raportoitu. Tässä on kuitenkin tiettävästi aikaisin dokumentoitu piirrustus Jäätelöauton ilmiasusta: s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/7d/90/69/7d906998d816c88cd9fb30ea4e7ade6f.jpg Isoäitini kertoi kuolinvuoteellaan nähneensä tämän piirustuksen luomisen omilla silmillään. Heidän yhteisössään elänyt profeetta vajosi eräänä päivänä yhdeksäntoista tuntia kestäneeseen transsiin, jonka aikana hänen silmänsä aukenivat tyhjinä kohti taivasta, kätensä heiluivat ilmassa ja hänen suunsa hoki tuntemattoman, kuolleen kielen sanoja: "en glassbil, en glassbil". Kun hänelle annettiin käteen kynä ja kynän alle paperi, syntyi linkissä näkyvä kuvio, jonka profeetta myöhemmin kertoi esiintyneen näyssään. Kemistit, historioitsijat ja kääntäjät tulkitsivat kuviota yli kymmenen vuoden ajan, kunnes eräänä päivänä yksi heistä nautti heidän yhteisen viinakaappinsa tyhjäksi ja alkoholin muokkaaman aivotoimintansa alaisena viimein ratkaisi kuvioon kätkeytyvän arvoituksen. Kolmipalloinen jäätelötötterö plus vihreä pakettiauto, eli lyhennettynä: JÄÄTELÖ plus AUTO. Jäätelöauto! Pistää miettimään, eikös?

   Lainaa

  20. Tulos: +66 (66 ääntä)
   Kuivan koiran mysteeri. Johan siitä tv-sarjan saisi.

   Lainaa

  21. Tulos: +125 (145 ääntä)
   En usko taikuus:teen En usko Yijing:iin En usko Raamattu:uun En usko tarokkikortti:eihin En usko Hitler:iin En usko Jeesus:kseen En usko Kennedy:yyn En usko Buddha:aan En usko mantra:aan En usko Gita:aan En usko jooga:aan En usko kuningas:kaisiin En usko Elvis:kseen En usko Zimmerman:iin En usko Beatles:iin

   Lainaa

  22. Tulos: +109 (119 ääntä)
   Setäti: En usko taikuus:teen En usko Yijing:iin En usko Raamattu:uun En usko tarokkikortti:eihin En usko Hitler:iin En usko Jeesus:kseen En usko Kennedy:yyn En usko Buddha:aan En usko mantra:aan En usko Gita:aan En usko jooga:aan En usko kuningas:kaisiin En usko Elvis:kseen En usko Zimmerman:iin En usko Beatles:iin
   Uskon vain itse:eeni.

   Lainaa

  23. Tulos: +33 (41 ääntä)
   Jörde: Jotenkin sitä voi aina fyysisesti pahoin kun lukee Feissarimokista näitä yliluonnollisia asioita.
   Mietin myös usein miten käsittämättömän typeriä ihmisiä voi olla.

   Lainaa

  24. Tulos: +54 (60 ääntä)
   Eiköhän toi ekan mokan sana oo jostain Rammsteinin biisistä? Du Hast, Nu Diln.

   Lainaa

  25. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Sannni: Oletko ihan varma että röökillä? Näin itse todella omituisen valoilmiön, se oli pyöreä ja hyvin kirkas ja tuntui leijuvan hitaasti kohti. Jäin sitten siihen tuijottelemaan että mikäs tuo lie, kunnes se kääntyi, ja kyseessä oli ihan lentokone joka lensi suoraan suuntaani joten liikettä ja muotoa oli mahdoton hahmottaa kunnolla, ja se loisti laskevan auringon valossa. Oikein kaunis näky, mutta ne foliohatut pois nyt.
   En usko varmast mitään mitä en näe omin silmin

   Lainaa

  26. Tulos: +8 (38 ääntä)
   Kala: Pistää miettimään, eikös?
   Kala: Well played, sir or ma'am =D

   Lainaa

  27. Tulos: -70 (112 ääntä)
   Kala olet tyhmä. Ei noita huonoja juttuja jaksa edes lukea.. Mene pois.

   Lainaa

  28. Tulos: +120 (120 ääntä)
   Minkähän takia tuosta mystisestä sanasta oli pitänyt ottaa valokuva sen sijaan että olisi vain kirjoittanut sen?

   Lainaa

  29. Tulos: +5 (19 ääntä)
   Setäti: En usko taikuus:teen En usko Yijing:iin En usko Raamattu:uun En usko tarokkikortti:eihin En usko Hitler:iin En usko Jeesus:kseen En usko Kennedy:yyn En usko Buddha:aan En usko mantra:aan En usko Gita:aan En usko jooga:aan En usko kuningas:kaisiin En usko Elvis:kseen En usko Zimmerman:iin En usko Beatles:iin
   En usko kovin paljo:on, vai mitä? Mutta siitä mi:hin uskon, olen fanaattinen.

   Lainaa

  30. Seppo Saviniemi 3.8.2017 15:17
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Setäti: En usko taikuus:teen En usko Yijing:iin En usko Raamattu:uun En usko tarokkikortti:eihin En usko Hitler:iin En usko Jeesus:kseen En usko Kennedy:yyn En usko Buddha:aan En usko mantra:aan En usko Gita:aan En usko jooga:aan En usko kuningas:kaisiin En usko Elvis:kseen En usko Zimmerman:iin En usko Beatles:iin
   Olen tästä aiemminkin vinkunut, mutta tällainen kirjoitustyyli on oikeasti yleistymässä. Eräskin tuttava tunkee noita kaksoipisteitä juurikin tuossa tarkoituksessa ties minne ja jopa erään roskalehden mainoksessa oli nussittu tuota kaksoispistettä.

   Lainaa

  31. jukkapalmu 3.8.2017 15:41
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   Tähän ryhmään pitäis kyllä liittyä. Voi sitä riemun ja trollin määrää.

   Lainaa

  32. Tulos: +10 (20 ääntä)
   Pluri: Kiitos. Tulin hyvälle mielelle.
   Sori sivun "sotkemisesta" tolla lainauksella. Olisin voinut vain kirjoittaa kiitti kala.

   Lainaa

  33. Tulos: +45 (45 ääntä)
   Se demoni tuli koiraksi naamioituneena sisään.

   Lainaa

  34. Tulos: +77 (77 ääntä)
   En minäkään yleensä usko yliluonnolliseen, mutta kuiva koira ei jätä luonnontieteellisille selityksille sijaa!

   Lainaa

  35. Tulos: +36 (36 ääntä)
   On kyllä paha sanoa, että mikä kategoria puistattaa feissarimokissa eniten. Yliluonnolliset ilmiöt on kyllä nykyään jo aika kova, samoin ikuisesti iholla.

   Lainaa

  36. Tulos: +20 (20 ääntä)
   J: huuhaa:han
   Näin klo 5:00 on sanottava että päivän ensimmäisen naurun pyrskähdyksen aiheutti tämä.

   Lainaa

  37. Tulos: +43 (43 ääntä)
   Hieman häiritsee jos koirani on ollut tekemisissä henkimaailman kanssa

   Lainaa

  38. pähkinänsärkijä 4.8.2017 9:23
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   "Nu diln" löytyy tietysti hollantilaisesta vanhasta kirjasta: Reynaert den Vos, ofte Der dieren oordeel: in het welck door Koning Lion https://books.google.fi/books?id=ozAUAAAAQAAJ&pg=PA31&lpg=PA31&dq=%22nu+diln%22&source=bl&ots=yKHIx0b3iS&sig=ZuY5kMVa9joF209j-fSCOFqwjKQ&hl=fi&sa=X&ved=0ahUKEwjd9Jr09rzVAhXNhrQKHczpBQkQ6AEILzAA#v=onepage&q=%22nu%20diln%22&f=false

   Lainaa

  39. Tulos: +41 (41 ääntä)
   "Nu Diln"? Miksi kuva? Eikö tuota olisi voinut vain kirjoittaa siihen kysymykseen? Haetaanko tässä jotain ylimääräistä draamaa vai mitä hittoa?

   Lainaa

  40. Tulos: +48 (50 ääntä)
   Yöllä *oli* satanut, mutta ei satanut enää sillä hetkellä kun koira pihalle karkasi. Hajotkaa, täällä ei ole mitään nähtävää.

   Lainaa

  41. Tulos: +47 (49 ääntä)
   Viimeksi keväällä 2017: Ehkä koira älysi vain mennä sateensuojaan, vaikka omistaja ei. Demonit eivät ole hyvä ratkaisu sadetta vastaan, mutta esim. räystäät ja katokset ovat.
   Aivan. Paulahan on oikeassa siinä, että eläimillä on ainakin hänelle tuntemattomia vaistoja, jota myös älykkyydeksi kutsutaan.

   Lainaa

  42. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Tämän on pakko olla jossain sarjassa maailmanennätys... J: huuhaa:han

   Lainaa

  43. Tulos: +51 (51 ääntä)
   Paula taitaa vähän huijata kun sanoo, ettei yleensä usko henkimaailman juttuihin. Miten tuollainen selitys voisi edes silloin tulla mieleen? Pikemminkin hän on oikein odottanut tilaisuutta, että pääsee kuvailemaan jonkin "yliluonnollisen" kokemuksen.

   Lainaa

  44. Tulos: +42 (44 ääntä)
   Jos jaksaa katsella säännöllisesti taivaalle, noita "selittämättömiä" kirkkaita valoja näkee ihan päivittäin. Ne ovat yleensä satelliitteja ja lentokoneita, joista aurinko heijastuu sopivasti tai tähdenlentoja. Varsinkin auringonlaskun aikaan satelliitti saattaa heijastaa hetken todella kirkasta valoa. Kohti lentävä lentokone taas näyttää leijuvan pitkään paikoillaan ilmassa. Taivaalla näkee yllättävän usein myös vappupalloja, muovipusseja, droneja, purjekoneita, kuumailmapalloja ja jopa säähavaintopalloja. t. Taivasta tähyilevä

   Lainaa

  45. Viinikälli 5.8.2017 11:26
   Tulos: +25 (25 ääntä)
   Jos sateessa ollut koira on kuiva, niin henkiolennot ovat järkeen käypä selitys tähän.

   Lainaa

  46. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Mañana: Hei, asun ulkomnailla ja en ole törmännyt Itse Jäätelöautoon, mutta noin neljä vuotta sitten heräsin siihen että mustarastas vetäisi aamuviserryksekseen jäätelöauton tunnarin ja perään vielä jonkun pelikoneen soundit. Olipahan huvittava herätys!
   Ulkomailla siis (anteeksi typo) - Ja olen Suomessa tavannut lapsena Jäätelöauton mutten tiennyt että täälläkin ilmeisesti on sellainen kun ei ole tullut vastaan, vaan lintu lauloi tunnaria :D

   Lainaa

  47. Vierailija 6.8.2017 13:07
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   DeLeon: Kuivan koiran mysteeri. Johan siitä tv-sarjan saisi.
   Kuulostaa ihan Neiti Etsivältä.. :D

   Lainaa

  48. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Viime yönä näin unessa sanat "sen dnu des ty"

   Lainaa

  49. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Ajatelkaa, nämä ihmiset kulkevat vapaasti keskuudessamme...

   Lainaa

  50. Kirpeä Ahven 1.2.2023 10:23
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Nu Dil on turkkia ja tarkoittaa "alaston kieli".

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, uni, lappu, selvännäkijä, selvänäkijä, varastettu, koira, abduktio

 • Uusimmat

 • Kategoriat