Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 30

Liian paljastava kuva ja loukkaava roskakori.
Suurenna näkymä
Mielensäpahoittajat, osa 30
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 38 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Ihtiriekko 6.7.2017 2:05
   Tulos: +671 (751 ääntä)
   Kaikesta sitä pitää mielensä pahoittaa. Keskittyisivät oikeisiin ongelmiin niin ei tarvitsisi keksiä niitä jokaisesta pikkuasiasta.

   Lainaa

  2. Tulos: +828 (864 ääntä)
   Taitaa henkilöllä itsellään olla toisenluokan ongelmia jos yhdistää naisen roskikseen pelkän mainoksen perusteella..... Oon nähnyt peräpukamavoide mainoksia ja virtsankarkailu mainoksia roskiksissa myös. Loukkaako se nyt kaikkia joilla on pyllyreikä?

   Lainaa

  3. miinaharava 6.7.2017 2:12
   Tulos: +951 (993 ääntä)
   Oon siis Rosin kanssa niin samaa mieltä! Esim. jos tää sama mainos on bussipysäkillä, niin tulee tunne, että tässä taas vaginaa verrataan tähän pysäkkiin - että tässä voi pysähtyä ja jatkaa taas matkaa. Että niinku miksei siihen pysäkille voi vaan jäädä ja rakentaa elämää sen vaginan kanssa? Onhan tää ihan hirveetä!!

   Lainaa

  4. Tulos: +618 (646 ääntä)
   Onneksi ei sentään nähnyt mainosta telkkarissa. Ensimmäinen ajatus on "nainen on tv-kanava". Siihen kun kyllästyy, niin vaihtaa toiseen. Ja sitten taas toiseen. Ja toiseen. Kaukosäätimestä vaan nappia painamalla. Kukaan ei ymmärrä, vaan ihmiset vaan jatkaa tunteettomasti kanavasurffailua yhtään välittämättä, miltä vaginasta tuntuu. Joillain on useampikin telkkari kuin vain yksi. Sehän on aivan suoraa ja hävytöntä pettämistä. Oikein tulee kyyneleet silmiin, kun sattuu niin paljon se ajatus, että naista ja vaginaa tuolla lailla kohdeltaisiin. Joku roti näihin hommiin.

   Lainaa

  5. Tulos: -274 (394 ääntä)
   Molempiim varmaan pätee se, että valittajat on rumia, lihavia ja kateellisia kaikesta kaikelle.

   Lainaa

  6. Tulos: +118 (144 ääntä)
   Mielensäpahoittaminen on taitolaji sekin

   Lainaa

  7. Tulos: -207 (287 ääntä)
   Nootnoot: Taitaa henkilöllä itsellään olla toisenluokan ongelmia jos yhdistää naisen roskikseen pelkän mainoksen perusteella….. Oon nähnyt peräpukamavoide mainoksia ja virtsankarkailu mainoksia roskiksissa myös. Loukkaako se nyt kaikkia joilla on pyllyreikä?
   sillä on menkat. selviää viimeisestä lauseesta

   Lainaa

  8. ZombiLady 6.7.2017 6:30
   Tulos: +362 (390 ääntä)
   Mua tossa mainoksessa vituttaa se, että koitetaan aivopestä että tarttis alapäätä enemmän hinkata ja puunata, ihan niinkuin normaali kroppa ei itse hoitais asiaa. Sama kuin ne saatanan pesupyyhkeet vessakäynneille, joista mainoksessa taapero saarnaa että aikuiset on tyhmiä kun ei käytä niitä. Normaalilla ihmisellä riittää pelkkä normi vessapaperi, jos on ongelmia, käsisuihkut on keksitty, ja ne kosteuspyyhkeet ei hajoa vedessä, joten ne aiheuttaa paljon ongelmia viemärissä. Maailmassa on tarpeeksi urpoja, jotka vetää pöntöstä alas tamponeja ja kortsuja ilman niitä kosteuspyyhkeitä.

   Lainaa

  9. Tulos: +270 (282 ääntä)
   Näin henkivakuutusyhtiön mainoksen roskapöntön kyljessä. Elämäni on roskis.

   Lainaa

  10. Tulos: -29 (97 ääntä)
   Tää on nyt vähän offtopic, mutta en ymmärrä miksi ihmiset käyttävät tuota hemmetin Wishiä (kenkien mainoslinkistä tuli mieleen). Samat krääsät löytää puolet halvemmalla sivustoilta kuten Ebay ja Amazon. Kai olen oman elämäni mielensäpahoittaja, kun jaksan ärsyyntyä siitä, että wish myy jonkun paskan kellon 6€ ja saman saat Ebaystä alle 2€....

   Lainaa

  11. Tulos: +104 (122 ääntä)
   ärsyttää ihmiset jotka ärsyyntyy jostain näin pienestä niin paljon että melkein kyynelehtivät. Maailmassa on paljon kamalia asioita ja vaginanainos roskiksessa on vähäpätöisin.

   Lainaa

  12. Ihmettelijä 6.7.2017 9:02
   Tulos: +82 (90 ääntä)
   miinaharava: Oon siis Rosin kanssa niin samaa mieltä! Esim. jos tää sama mainos on bussipysäkillä, niin tulee tunne, että tässä taas vaginaa verrataan tähän pysäkkiin – että tässä voi pysähtyä ja jatkaa taas matkaa. Että niinku miksei siihen pysäkille voi vaan jäädä ja rakentaa elämää sen vaginan kanssa? Onhan tää ihan hirveetä!!
   :D Kiitos!

   Lainaa

  13. ihanoikeesti 6.7.2017 9:09
   Tulos: +28 (40 ääntä)
   hauska: Tää on nyt vähän offtopic, mutta en ymmärrä miksi ihmiset käyttävät tuota hemmetin Wishiä (kenkien mainoslinkistä tuli mieleen). Samat krääsät löytää puolet halvemmalla sivustoilta kuten Ebay ja Amazon. Kai olen oman elämäni mielensäpahoittaja, kun jaksan ärsyyntyä siitä, että wish myy jonkun paskan kellon 6€ ja saman saat Ebaystä alle 2€….
   Varmaan siks että Wishillä on jatkuvasti alennusmyyntejä (siis sellasia superalennuksia millä houkutellaan porukkaa), jollon Wishin tuotteet on helposti puolet halvempia ku Ebayssä tai ainakin ku Amazonissa.

   Lainaa

  14. Tulos: +51 (67 ääntä)
   hauska: Tää on nyt vähän offtopic, mutta en ymmärrä miksi ihmiset käyttävät tuota hemmetin Wishiä (kenkien mainoslinkistä tuli mieleen). Samat krääsät löytää puolet halvemmalla sivustoilta kuten Ebay ja Amazon. Kai olen oman elämäni mielensäpahoittaja, kun jaksan ärsyyntyä siitä, että wish myy jonkun paskan kellon 6€ ja saman saat Ebaystä alle 2€….
   Täällä yksi entinen eBayn suurkuluttaja 15v kokemuksella. Siirryin tilaamaan osia kamoja Wishiltä, koska: 1. Sieltä saa laskulla tai osamaksulla. Näen tuotteen ennen kuin maksan sen (Paypalista saa totta kai rahat takaisin, mutta ikävä kyllä joskus sekin on ollut itsellä työn ja tuskan takana.) 2. eBayhin (ainakin mobiiliversioon) on vasta tullut ominaisuus "arvostele tuote". Wishillä tämä on ollut käytössä jo pidempään, joten niissä tuotteissa tosiaan on ostajien arvosteluja ja kuvia ja tiedän silloin jo 90% varmasti, mitä roskaa saan. eBaysta pitää vain luottaa myyjän saamiin arvioihin ja toivoa, että sieltä tuleva tuote vastaa edes vähän sitä alkuperäistä kuvaa. 3. eBayssa ei myydä kaikkia samoja tuotteita. Mm. omat pyöräilyshortsit tilasin Wishiltä, koska eBaysta ei vaan löytynyt samaa väriä mitä Wish tarjosi. ~*~*~ Seuraavat ei ole omia kokemuksia, mutta maalaisjärjellä ajateltavia ~*~*~ 4. Moni vanhempi ostaja käyttää mieluummin suomenkielistä shoppailusovellusta, kuin englanninkielistä (tai surkeasti suomeksi käännettyä ebay.fi) kun tuo ulkomainen kieli ei niin taivu. 5. Kaikki eivät osaa / jaksa / pysty tekemään itselleen Paypal tiliä. Wishillä voit maksaa suoraan: - kortilla - Klarnalla (käytössä monissa Suomalaisissa verkkokaupoissa) - tilisiirrolla -> verkkopankilla Ei tarvitse erikseen tehdä tiliä mihinkään.

   Lainaa

  15. Tulos: +15 (17 ääntä)
   hauska: Tää on nyt vähän offtopic, mutta en ymmärrä miksi ihmiset käyttävät tuota hemmetin Wishiä (kenkien mainoslinkistä tuli mieleen). Samat krääsät löytää puolet halvemmalla sivustoilta kuten Ebay ja Amazon. Kai olen oman elämäni mielensäpahoittaja, kun jaksan ärsyyntyä siitä, että wish myy jonkun paskan kellon 6€ ja saman saat Ebaystä alle 2€….
   Tottakai on muitakin sivuja. Itse olen käyttänyt molempia. Sen verran väittäisin että wishiltä löytää hieman helpommin tietyn kategorian tavaraa ja näkee samantien montako ihmistä siihen on sijoittanut eli kannattaako ostaa. Ja ebay on parempi semmosille ns. Käytännön tavaroille autonosat, sisustus ym. Wishiltä saa paremmin meikkejä, vaatteita ym.

   Lainaa

  16. Voi pahus 6.7.2017 9:38
   Tulos: +3 (21 ääntä)
   Ros mitä wittua? Onko prioriteetit kohillaan?

   Lainaa

  17. Tulos: +66 (70 ääntä)
   Juonenkäänne: Roskis on vaginasi hellä huolenpitäjä.

   Lainaa

  18. totuudentorvi 6.7.2017 9:44
   Tulos: +61 (69 ääntä)
   Nootnoot: Taitaa henkilöllä itsellään olla toisenluokan ongelmia jos yhdistää naisen roskikseen pelkän mainoksen perusteella….. Oon nähnyt peräpukamavoide mainoksia ja virtsankarkailu mainoksia roskiksissa myös. Loukkaako se nyt kaikkia joilla on pyllyreikä?
   Ei vaan Muumeja, koska niillä ei ole. Selkeästi suoraa vittuilua. Lähtee ihan just järki, kun nykyään kaikesta pitää pahottaa mielensä. Varmaan nyt tästäkin viestistä joku niin mielensä pahoitti.

   Lainaa

  19. yli opisto hörhö 6.7.2017 10:56
   Tulos: +79 (87 ääntä)
   Olisin kyllä halunnut nähdä niiden ihmisten ilmeet joilta Ros kysyi eikö niitä häiritse tuo suora vertaus vaginan ja roskiksen välillä. Varmaan mietittiin mistähän tuokin on karannut.

   Lainaa

  20. Tulos: -54 (118 ääntä)
   Näitä feminismi/sukupuoli/tasa-arvo -psykoosipotilaita ja mielensäpahoittajia kyllä riittää.

   Lainaa

  21. Tulos: +33 (35 ääntä)
   ZombiLady: Mua tossa mainoksessa vituttaa se, että koitetaan aivopestä että tarttis alapäätä enemmän hinkata ja puunata, ihan niinkuin normaali kroppa ei itse hoitais asiaa. Sama kuin ne saatanan pesupyyhkeet vessakäynneille, joista mainoksessa taapero saarnaa että aikuiset on tyhmiä kun ei käytä niitä. Normaalilla ihmisellä riittää pelkkä normi vessapaperi, jos on ongelmia, käsisuihkut on keksitty, ja ne kosteuspyyhkeet ei hajoa vedessä, joten ne aiheuttaa paljon ongelmia viemärissä. Maailmassa on tarpeeksi urpoja, jotka vetää pöntöstä alas tamponeja ja kortsuja ilman niitä kosteuspyyhkeitä.
   Hear hear! Sammaa mielipuolta!

   Lainaa

  22. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Katoin aluks et toi viimenen on joku säilyketölkki jossain hyllyllä :D

   Lainaa

  23. Tulos: +69 (79 ääntä)
   Minä olen sitten vissiin failannut naiseudessa kun olen pitänyt jonkinmoisena edistyksenä että yritys puhuu ihan reilusti mainoksessaan vaginasta eikä mitään kiertely-kaartelu-alapäälätinää. :D Ja kyllä kuivuutta voi olla ihan normitallaajallakin, niin ei välttis ole mikään turha tuote, ylihinnoiteltu kylläkin. Roskismetaforaa en ollut ikinä tullut ajatelleeksi, siinä on jo mielikuvitusta.

   Lainaa

  24. Tulos: -76 (118 ääntä)
   "Sateenkaari-Suomi" Joo ihan perus hihhuliämmä. Taitaa oma toosa olla yhtä väljä ja likainen kuin roskis. Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa :D

   Lainaa

  25. Tulos: -11 (15 ääntä)
   Kala: Juonenkäänne: Roskis on vaginasi hellä huolenpitäjä.
   Oikeastaan siivouspalvelu, kun ajattelee, minne kaikki intiimihygienian roskat päätyvät.

   Lainaa

  26. Tulos: +103 (105 ääntä)
   ZombiLady: Mua tossa mainoksessa vituttaa se, että koitetaan aivopestä että tarttis alapäätä enemmän hinkata ja puunata, ihan niinkuin normaali kroppa ei itse hoitais asiaa. Sama kuin ne saatanan pesupyyhkeet vessakäynneille, joista mainoksessa taapero saarnaa että aikuiset on tyhmiä kun ei käytä niitä. Normaalilla ihmisellä riittää pelkkä normi vessapaperi, jos on ongelmia, käsisuihkut on keksitty, ja ne kosteuspyyhkeet ei hajoa vedessä, joten ne aiheuttaa paljon ongelmia viemärissä. Maailmassa on tarpeeksi urpoja, jotka vetää pöntöstä alas tamponeja ja kortsuja ilman niitä kosteuspyyhkeitä.
   Samaa ajattelin, olen nähnyt naistenvessassa mainoksen jossa tyrkytettiin vaginahajustetta, sloganilla "ethän lähtisi kotoa ilman huulipunaakaan". Öö, kyllä lähtisin kiitos kysymästä, ja jos on oikeasti ongelma niin että jotain outoa valuu ulos ja haju on paha, niin suosittelisin ennemminkin lääkärireissua. En kuitenkaan kiihtynyt siitä että mainoksen sijoittelun takia sukuelin on vessa (kyllähän pissaaminen tapahtuu samalta alueelta, joten miksei) vain ihan vain siitä että tyrkytetään vaarallista kuraa. Fun fact: 50-luvun amerikkalaisille naisille mainostettiin *Lysolia* yksityisosien puhdistukseen. Siis sitä samaa tököttiä jolla voi kätevästi desinfioida vessanpöntön ja kissanpissat. o.0

   Lainaa

  27. Tulos: -21 (59 ääntä)
   Hyvä kroppa. Kateelliset veti herneen nenään.

   Lainaa

  28. Tulos: -34 (48 ääntä)
   vaikuttaa siltä, että jollain on mennyt hiekkaa vaginaan.

   Lainaa

  29. kilokalori 6.7.2017 21:26
   Tulos: +18 (30 ääntä)
   ZombiLady: Mua tossa mainoksessa vituttaa se, että koitetaan aivopestä että tarttis alapäätä enemmän hinkata ja puunata, ihan niinkuin normaali kroppa ei itse hoitais asiaa. Sama kuin ne saatanan pesupyyhkeet vessakäynneille, joista mainoksessa taapero saarnaa että aikuiset on tyhmiä kun ei käytä niitä. Normaalilla ihmisellä riittää pelkkä normi vessapaperi, jos on ongelmia, käsisuihkut on keksitty, ja ne kosteuspyyhkeet ei hajoa vedessä, joten ne aiheuttaa paljon ongelmia viemärissä. Maailmassa on tarpeeksi urpoja, jotka vetää pöntöstä alas tamponeja ja kortsuja ilman niitä kosteuspyyhkeitä.
   Käsisuihkua kannattaa käyttää, vaikkei ole mitään ongelmiakaan. 100% fressimpi olo.

   Lainaa

  30. Tulos: +17 (35 ääntä)
   sds: Näitä feminismi/sukupuoli/tasa-arvo -psykoosipotilaita ja mielensäpahoittajia kyllä riittää.
   Onhan se tasa-arvoon pyrkiminen kuitenkin vain mielisairaiden hommaa.

   Lainaa

  31. Tulos: -7 (39 ääntä)
   Onpahan ihan hemmetin rumat kengät, sopivat korkeintaan pikkulapsille.

   Lainaa

  32. Tulos: -31 (49 ääntä)
   Sateenkaari-Suomi..kertoo kaiken!

   Lainaa

  33. Tulos: +14 (34 ääntä)
   Ylläri: “Sateenkaari-Suomi” Joo ihan perus hihhuliämmä. Taitaa oma toosa olla yhtä väljä ja likainen kuin roskis. Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa
   Ihan noin tiedoksesi, lesboilla esiintyy vähemmän sukupuolitauteja kuin heteroilla =>. Ja synnyttämättä ei mitään venymisiäkään tapahdu. En ole lesbo, ja seuraavalle trollille tiedoksi, en myöskään vegaani.

   Lainaa

  34. keijokeiju 8.7.2017 14:18
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Toihan on bakteerivaginoosin hoitovoiteen mainos! Ei liity pesuihin ja puunauksiin niinkuin ei hiivatulehduksenkaan hoitovoide.

   Lainaa

  35. Hairysteed 9.7.2017 9:45
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Uusi sääntö: roskiksessa ei saa mainostaa muuta kuin roskaa

   Lainaa

  36. TapsaRautaMela(nkolia) :^) 10.7.2017 22:22
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Pimppi= roskis. Oolrait!

   Lainaa

  37. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Nopeella vilkasulla katoin, että roskiksen vasemmassa yläkulmassa lukee "Sandbox". Mutta sehän nyt olisi ollut liiankin ilmiselvää vittuilua.

   Lainaa

  38. Kaikkitietävä kenguru 9.12.2021 11:04
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Ros, mene hoitoon

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, paljastava, kengät, roskis, roskakori