Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Yliluonnolliset ilmiöt, osa 7

Mystisiä orbeja ja puhuvia kasveja.
Yliluonnolliset ilmiöt, osa 7

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 56 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1385 (1399 ääntä)
   Voi kunpa minunkin kasvini puhuisivat minulle. Ehkä sitten muistaisin kastella niitä.

   Lainaa

  2. Ihtiriekko 6.7.2017 2:12
   Tulos: +947 (969 ääntä)
   1. Ihmisaivot tuppaavat etsimään kasvoja kaikesta mahdollisesta. Täysin normaalia. 2. Linssissä on roska. 3. Ajattelu on niin yliluonnollista...

   Lainaa

  3. Tulos: +624 (634 ääntä)
   Ei hitsi, kasvit puhuu myös mulle! Joskus ku meen kauppaan ja oon aatellu ostaa pizzaa ja muita herkkuja niin hevi-osastolla tuunki yhtäkkiä toisiin ajatuksiin. Se ei ollutkaan mun oma ajatus vaan "ulkoa tullut neuvo". Ihanaa, että kasvikset välittää mun terveydestä.

   Lainaa

  4. spamminorsu 6.7.2017 2:25
   Tulos: +680 (698 ääntä)
   Ei juma, katoin äsken peiliin ja siellä oli IHAN SELVÄSTI NAAMA!!1 Ennustaa varmaan nälänhätää ja metsureiden suurlakkoa!!

   Lainaa

  5. Heppatyttö98 6.7.2017 2:28
   Tulos: +437 (441 ääntä)
   Taitaa olla kohinaa jo vähän liikaakin...

   Lainaa

  6. Prööt sanoi aivopieru 6.7.2017 2:45
   Tulos: +645 (649 ääntä)
   Vattupuska koitti pelastaa oman pers- eiku lehtivihreänsä ja totesi, että älä minun raajojani riivi, vaan keitä mielummin nuo naapuripuskan lapset elävältä.

   Lainaa

  7. Tulos: +258 (276 ääntä)
   Tuomon kanssa samoilla linjoilla. Kissalta se minustakin näyttää.

   Lainaa

  8. Tulos: +344 (350 ääntä)
   "Nyt kerron jotain hullua". Siihen asti Kristiinalla meni kaikki oikein.

   Lainaa

  9. Tulos: +116 (120 ääntä)
   Kumpi voittaa mielikuvituksen käytössä? Tako vai Kristiina?

   Lainaa

  10. Ihahahahaha 6.7.2017 7:33
   Tulos: +220 (236 ääntä)
   Kristiina, älä houri. Siksi niitä kutsutaan ajatuksiksi, kun niitä voi tulla milloin mistäkin ja tässä tapauksessa mielesi prosessoi ongelmaan ratkaisun ilman, että työstit sitä tietoisesti. Skitsofreniaa ja muita psykoosilajea sairastavia tuntevana voin sanoa, että heidän ajatuksensa on juuri tuollaisia ja väännetään normaaleista ilmiöistä aina jotain ihmeellistä. Esim. "Posti saattaisi olla jo laatikossa! Oho no niinpä onkin! Mikäs voima se minut pyysi tarkistamaan". Tämä on pientä, jos se ei jatku tuosta enää. Jos jatkuu niin: "Minua selvästi vakoillaan kun tiedetään milloin postini saapuu ja lähetetään viestejä päähäni, joissa kehoitetaan noutamaan posti. Missähän ne valvontakamerat on. Laitetaan kaikki ikkunat peittoon ja ollaan ihan hiiren hiljaa, ettei ne vaan saa tietää!". Tako kiltti, jos ottaisin kuvan joka päivä peräreiästäni niin olen varma, että aina saisi Jeesuksen kasvot niistä, jos vaan oikein katsoo.

   Lainaa

  11. Tulos: +123 (127 ääntä)
   Mun vanhalla kameralla sai hämärässä / pimeässä pääasiassa kuvia pelkistä orbeista. En vaan tajunnut. xD

   Lainaa

  12. Tulos: +68 (78 ääntä)
   Tako kiltti, jos ottaisin kuvan joka päivä peräreiästäni niin olen varma, että aina saisi Jeesuksen kasvot niistä, jos vaan oikein katsoo.
   Kokeillaan?

   Lainaa

  13. Sorsapulla 6.7.2017 9:42
   Tulos: +62 (64 ääntä)
   Mun mielestä tuossa ekassa kuvassa on vain Homer Simpson palavine silmineen. En löydä niitä muita naamoja mutta pitäisköhän nekin olla piirroshahmoja....

   Lainaa

  14. Tulos: -8 (56 ääntä)
   Menisivät hoitoon saatana

   Lainaa

  15. Tulos: +5 (49 ääntä)
   Lääkkeet!!

   Lainaa

  16. yli opisto hörhö 6.7.2017 10:51
   Tulos: +85 (85 ääntä)
   Orbeja. Orbeja kaikkialla.

   Lainaa

  17. Tulos: +54 (56 ääntä)
   Eikös Tako ole ennenkin täällä ollut? Kerännyt siemeniä kaikesta ja kaikista, puhunut maailmanlopusta ja Jeesuksesta tai jotain?

   Lainaa

  18. Tulos: +55 (57 ääntä)
   Ihtiriekko: 2. Linssissä on roska.
   Ei näytä roskalta, koska heijastaa salaman valoa. Salamavalo ei valaise linssiä ja muuta valonlähdettä ei erotu. Ennemminkin joku sittiäinen, joka lentää juuri ohitse. Olisin hyvin yllättynyt, jos tuo osoittautuisi todistetusti orbiksi.

   Lainaa

  19. Tulos: +52 (54 ääntä)
   Vaakku: Eikös Tako ole ennenkin täällä ollut? Kerännyt siemeniä kaikesta ja kaikista, puhunut maailmanlopusta ja Jeesuksesta tai jotain?
   Oliks tää se joka hamstras arvokkaita paprikan siemeniä? :D

   Lainaa

  20. Tulos: +104 (112 ääntä)
   En noista kissaroduista tiedä... saattaahan se orbi ollakkin. Itselläni on kääpiöpinseri. En ole vegaani.

   Lainaa

  21. Tulos: +130 (130 ääntä)
   Armeija-ajoilta muistan erään pitkältä ja rankalta leiriltä palaamisen. Unta oli saanut vedettyä vain muutaman tunnin viimeisinä parina vuorokautena, univelkaa muutenkin ja aivotoiminta sen mukaista. Huomasin, että joka paikassa näkyi kasvoja, oksistoissa, kannoissa, mättäissä, ihan kaikkialla. Kasarmille päästyä hernekeittolautaseltakin katsoi kasvot vastaan. Se oli melkosen hämärä kokemus.

   Lainaa

  22. Tulos: +1 (95 ääntä)
   Jostain syystä pidetään ihan normaalina mennä kirkkoon palvomaan Jeesusta, mutta sitten kun huomataan palstoilla että Jeesukseen uskovat ovat muutenkin heikkolahjaisia, niin se on sitten vain hauskaa. Samaan aikaan valtionkirkon ja muiden uskonlahkojen edustajat päättävät vielä tänäkin päivänä viininjuonnistamme ja suuri osa kansasta maksaa satoja tai tuhansia kirkollisveroa, jolla tämä massataikausko kustannetaan.

   Lainaa

  23. orbitologi 6.7.2017 14:07
   Tulos: -28 (52 ääntä)
   Keijuhan se! Keijut pitävät huolta luonnosta ja myös heitä näkyy usein valopalloissa – varsinkin luonnossa otetuissa kuvissa. Keijut edustavat ilmaelementtiä ja he pitävät huolta kukista. Keijut ovat hyvin kirkkaita valoja, heidät voi tunnistaa kuvista pieninä valkoisina pisteinä. Usein keijut työskentelevät yhteistyössä ja näin ne näyttäytyvät pieninä joukkoina. http://www.valonpolku.com/enkelipallot-orbit/ Tuossa huushollissa kukat varmaan kukoistavat. ;-)

   Lainaa

  24. Tulos: +28 (34 ääntä)
   Voisiko joku kertoa mikä on orbi?

   Lainaa

  25. ihanvaanmummo 6.7.2017 14:24
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Minä tollo en vieläkään erota kasvikunnan ilmiselviä viestejä kaikesta muusta kohinasta. Salajuoni ja conspiracy theory jyllää, onko kellään foliota myytävänä?

   Lainaa

  26. Tulos: +22 (46 ääntä)
   foo: Voisiko joku kertoa mikä on orbi?
   Google voi.

   Lainaa

  27. Kamarismies 6.7.2017 15:14
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Kristiinan kertomuksesta tuli mieleen bikameralismi-hypoteesi: https://fi.wikipedia.org/wiki/Kaksikamarisuus_(psykologia)

   Lainaa

  28. Tulos: +3 (25 ääntä)
   skitsofreniakristiina

   Lainaa

  29. Tulos: +14 (38 ääntä)
   Skitsofrenia on näissä postauksissa vahva.

   Lainaa

  30. Tulos: -60 (94 ääntä)
   Todella surullista, kuinka monen mielestä nää jutut on pelkkää huuhaata. Mun mielestä useampikin vois uskaltautua avautumaan ja herkistymään luonnolle, henkimaailmalle ja omalle itselleen.

   Lainaa

  31. Tulos: +102 (112 ääntä)
   Hevoinen: Todella surullista, kuinka monen mielestä nää jutut on pelkkää huuhaata. Mun mielestä useampikin vois uskaltautua avautumaan ja herkistymään luonnolle, henkimaailmalle ja omalle itselleen.
   Eli pitäisi ensin uskoa että kasveilla on tietoisuus ja kyky kommunikoida, ja sitten tyynesti keittää ne kuumassa vedessä elävältä teeksi? Kauhuelokuva-ainesta.

   Lainaa

  32. kilokalori 6.7.2017 19:57
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Minä näen Takon kuvassa ison pukin pään, kaarevat sarvet molempiin kuvan nurkkiin, kasvot ovat sekoitus ihmisen pääkalloa ja pukkia. Ilmiselvä demoninen 666-juttu. Nyt kannattaa kastaa kamera vihkiveteen. Saavillisen vettä voi itsekin siunata, ohjeet löytyvät netistä.

   Lainaa

  33. Tähtipölyä 6.7.2017 23:50
   Tulos: +2 (12 ääntä)
   Ei nyt en kestä tätä kyllä yhtään. VMP.
   orbitologi: Keijuhan se! Keijut pitävät huolta luonnosta ja myös heitä näkyy usein valopalloissa – varsinkin luonnossa otetuissa kuvissa. Keijut edustavat ilmaelementtiä ja he pitävät huolta kukista. Keijut ovat hyvin kirkkaita valoja, heidät voi tunnistaa kuvista pieninä valkoisina pisteinä. Usein keijut työskentelevät yhteistyössä ja näin ne näyttäytyvät pieninä joukkoina. http://www.valonpolku.com/enkelipallot-orbit/ Tuossa huushollissa kukat varmaan kukoistavat.

   Lainaa

  34. Tulos: +48 (52 ääntä)
   Hevoinen: Todella surullista, kuinka monen mielestä nää jutut on pelkkää huuhaata. Mun mielestä useampikin vois uskaltautua avautumaan ja herkistymään luonnolle, henkimaailmalle ja omalle itselleen.
   Mitkä jutut? nekö, että jotkut ei suostu uskomaan, että pusikossa on naamoja ja pölypallero valokuvassa ei ole kummitus? Ainiin ja sit pitäis viel uskoa, että kasvit höpisee jotain telepaattisesti?

   Lainaa

  35. Tulos: +27 (31 ääntä)
   Ei jumaliste voi olla mahdollista, mistä näitä ihmisiä sikiää. Mitä kamaa on pitänyt vetää että villivadelmat alkaa juttflemaan?

   Lainaa

  36. Minä12345678 7.7.2017 10:37
   Tulos: +10 (24 ääntä)
   Juuuuu... kyllä yliluonnollinen maailma on olemassa, mutta näissä kuvissa ei mielestäni ole mitään yliluonnollista. Tuo kissakuvassa näkyvä juttu saattaa olla ihan vaan pölyhiukkanen, johon kameran salama tai joku muu valonlähde on heijastanut noin...

   Lainaa

  37. Tulos: -11 (41 ääntä)
   Itse tieteellisenä ajattelijana ja neurotieteiden opiskelijana pidän mahdollisena, että viimeisen "mokan" kokemukset tullaan vielä selittämään tieteen keinoin, ja siihen tulee liittymään lajien välisen kommunikaation moninaisuus, herkkyys ympäristön signaaleille, kyky jäsennellä em. signaaleja, sekä dualistisen maailmankuvan relatiivisuus. Oikeastaan materiaalis-reduktiivinen selitysmalli, joka dumaa kaikki poikkeavat tai selittämättömät kokemukset "harhoiksi" ja/tai patologisoi niitä on aika epätieteellinen sekä myös epäkäytännöllinen sen suhteen, että kokemusten patologisointi tutkitusti vaikuttaa kyseisten patologisoitujen kvalioiden sisältöön ja tulkintaan negatiivisesti.

   Lainaa

  38. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Minä12345678: Juuuuu… kyllä yliluonnollinen maailma on olemassa, mutta näissä kuvissa ei mielestäni ole mitään yliluonnollista. Tuo kissakuvassa näkyvä juttu saattaa olla ihan vaan pölyhiukkanen, johon kameran salama tai joku muu valonlähde on heijastanut noin…
   Aika lailla täsmälleen sitähän kaikki nuo "orbit" ovat. Jostain syystä niitä ei näe, jos ei kameralla käytä salamaa. Mutta koitapa selittää se orbien tarkkailijalle. :D

   Lainaa

  39. Tulos: +24 (32 ääntä)
   Salla: Itse tieteellisenä ajattelijana ja neurotieteiden opiskelijana pidän mahdollisena, että viimeisen “mokan” kokemukset tullaan vielä selittämään tieteen keinoin, ja siihen tulee liittymään lajien välisen kommunikaation moninaisuus, herkkyys ympäristön signaaleille, kyky jäsennellä em. signaaleja, sekä dualistisen maailmankuvan relatiivisuus. Oikeastaan materiaalis-reduktiivinen selitysmalli, joka dumaa kaikki poikkeavat tai selittämättömät kokemukset “harhoiksi” ja/tai patologisoi niitä on aika epätieteellinen sekä myös epäkäytännöllinen sen suhteen, että kokemusten patologisointi tutkitusti vaikuttaa kyseisten patologisoitujen kvalioiden sisältöön ja tulkintaan negatiivisesti.
   Ensinnäkin, jos kasvit osaisivat puhua, niin tuskin ne sitä ainakaan suomeksi tekisivät. Jos sä olisit kasvi, niin neuvoisitko sun lehtien katkojaa ottamaan kuolleita lehtiä, vai niitä tuoreita lehtiä, joiden vois ajatella olevan sun vauvoja?

   Lainaa

  40. Tulos: +8 (12 ääntä)
   foo: Voisiko joku kertoa mikä on orbi?
   Ihan vaan jos joku ei jaksa googlettaa: kummitusten yms henkien uskotaan näkyvän sellaisina pieninä valopalloina (tunnetaan myös enkelipallona tai jotain) ja orbit on näitä palloja. Itselläni on aika ristiriitaiset tunteet kummituksiin/jumalaan/tuonpuoleiseen uskomisen kannalta, että vaikea mitään sanoa. Ja jos tuo on olevinaan orbi tuossa kissa kuvassa niin on kyllä aika oudon näköinen... Ne kun on läpinäkyviä. (Tubest löytyy suomekskin materiaalii kummituksista ihan kiitettävästi, ihan mukavaa seurattavaa vaikkei niihin uskoiskaan.)

   Lainaa

  41. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Joskus käytin tuntikausia Youtubessa siihen että väittelin jonkin tyypin kanssa, joka uskoi "orbien" olevan enkeleitä. Mitään todisteita hänellä ei ollut tietenkään. Lopulta kävin itse ulkona kuvaamassa muutamat "orbit" pälläyttämällä vähän tomua sormista ilmaan ja valokuvaamalla sen läpi salamalla. Ne ei tietenkään sitten olleet oikeita kummituksia, mutta hänen pölyisellä työmaalla ottamat kuvat jostain tuntemattomasta syystä sitä oli. Jotakin sitä voi näköjään olla niin sekaisin, ettei enää mikään järkevä selitys kelpaa. Onnea vaan teille, jotka olette päättäneet liittyä tuohon sekopäiseen joukkoon.

   Lainaa

  42. Tulos: +10 (16 ääntä)
   Pelottavinta tässä on se, että nää kulkee vapaana

   Lainaa

  43. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Tää yliluonnollinen-kategoria on aina yhtä hämmentävä. Hämmentää, kuinka hörhöjä ihmiset voivat todella olla. Huh huh.

   Lainaa

  44. Tulos: +3 (7 ääntä)
   On vissiin Kristiinalla melkoset kohinat...

   Lainaa

  45. Minä12345678 9.7.2017 22:40
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Hihi: Aika lailla täsmälleen sitähän kaikki nuo “orbit” ovat. Jostain syystä niitä ei näe, jos ei kameralla käytä salamaa. Mutta koitapa selittää se orbien tarkkailijalle.
   Juu. Ja sekin vielä, että jos yliluonnolliset voimat haluavat tehdä läsnäolonsa tiettäväksi, niillä on siihen paljon vakuuttavampia keinoja kuin vilahdella valopalloina kameran edessä juuri silloin kun salamavalo räpsähtää... Ei kaikkea tarvitse "yliluonnollistaa".

   Lainaa

  46. Tulos: +16 (16 ääntä)
   minun kasvini taitavat olla mykkiä, kun eivät voi suutaan aukaista kun niillä on jano. ehkä minun pitäisi mennä kasvien kielikurssille.

   Lainaa

  47. Tulos: +29 (29 ääntä)
   Minä12345678: Juu. Ja sekin vielä, että jos yliluonnolliset voimat haluavat tehdä läsnäolonsa tiettäväksi, niillä on siihen paljon vakuuttavampia keinoja kuin vilahdella valopalloina kameran edessä juuri silloin kun salamavalo räpsähtää… Ei kaikkea tarvitse “yliluonnollistaa”.
   Minäkin olen miettinyt, että jos esimerkiksi Jeesus haluaisi ilmestyä jollekulle ja kertoa hänelle jotakin, luulisi hänellä olevan siihen selvempiä, helpompia ja parempiakin keinoja kuin laittaa naamakuvansa paahtoleipään tai jotain.

   Lainaa

  48. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Tipahdin ja repesin täysin Tuomon kommentille, taisi naapuritkin kuulla :'D

   Lainaa

  49. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Yhdellä suomalaisella hörhösivulla kerrotaan tällä tavalla: "Varsinkin nykyään enkelipallojen valokuvaaminen on hyvin yleistä, sillä enkelit ovat työskennelleet hyvin vahvasti teknologiakehityksen parissa, he ovat kuiskutelleet kameroiden kehittelijöille tietoa ja ohjanneet heidän työtään, että ihmiset voisivat saada entistä helpommin näitä upeita valoilmentymiä valokuviinsa." Laitetaan vielä nettiosoite lähteeksi: http://www.valonpolku.com/enkelipallot-orbit/ :D :D :D

   Lainaa

  50. Simpauttaja 11.7.2017 11:13
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   kilokalori: Minä näen Takon kuvassa ison pukin pään, kaarevat sarvet molempiin kuvan nurkkiin, kasvot ovat sekoitus ihmisen pääkalloa ja pukkia. Ilmiselvä demoninen 666-juttu. Nyt kannattaa kastaa kamera vihkiveteen. Saavillisen vettä voi itsekin siunata, ohjeet löytyvät netistä.
   Musta ihan selvä Lordin naama!

   Lainaa

  51. Tulos: +7 (9 ääntä)
   toi eka näyttää muuten ihan lordilta :D

   Lainaa

  52. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Ylimmästä kuvasta tuli mieleen Lordi.

   Lainaa

  53. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Kristiinalla ei ole kaikki yrtit kaapissa.

   Lainaa

  54. Avohoito rulez 13.7.2017 0:16
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Sissos s-tana kun hullua porukkaa!

   Lainaa

  55. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Kristiina on kasvi.

   Lainaa

  56. Tulos: +1 (1 ääni)
   Pluri: En noista kissaroduista tiedä... saattaahan se orbi ollakkin. Itselläni on kääpiöpinseri. En ole vegaani.
   Hämmentävää. Tulin tänne kuusi vuotta myöhemmin kun luin näitä yliluonnollisjuttuja aikani kuluksi ja jutun luettuani olin varma että sen aikainen minä olisi varmasti jotain kommentoinut. Olinhan minä ja hävetyksekseni huomasin että huumorintaju ei ole ainakaan hirveästi kehittynyt kun nauran kuusi vuotta vanhalle letkautukselle. Muistaakseni vegaaniviittaus saattoi liittyä johonkin lähiaikaiseen mokaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, kissa, orbi, naama, kasvit, yliluonnollinen, yliluonnollista