Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ilmaiset ruoat vai ilmaiset matkat?

Minkä seuraavista ottaisit ilmaiseksi?
Ilmaiset ruoat vai ilmaiset matkat? Eikä siinä vielä kaikki! Keskustelu lähti hieman sivuraiteille ja jatkui vielä. Lue keskustelu loppuun.

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 64 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +288 (316 ääntä)
   Taisipa Marian oikea henkilöllisyys selvitä

   Lainaa

  2. Tulos: +578 (588 ääntä)
   Tuollaisia ihmisiä kuin Maria on todella vaikea sietää. Netissä se vielä onnistuu kun voi jättää huomiotta, mutta kun tapaa oikeassa elämässä niin tekee mieli vain kiljua joka kerta kun tyyppi vaan suunsa.

   Lainaa

  3. Luomuteurastaja 23.5.2017 3:40
   Tulos: +348 (358 ääntä)
   Toivotaan, ettei Maria ole heidän firmansa kirjanpitäjä..

   Lainaa

  4. Tulos: +398 (416 ääntä)
   Marian miehen firmalle hyvää mainosta.

   Lainaa

  5. purppurakruunu 23.5.2017 4:19
   Tulos: +243 (307 ääntä)
   Niin siis Facebookiin meinasi tulla sääntö pari vuotta sitten, että kaikkien pitää olla omalla nimellään ja aliakset, taiteilijanimet, lempinimet ja nimet, joita ei ole laillisesti vielä voinut vaihtaa, olisi sitten ollut kiellettyjä. Tämä meni nurin, kiitos paljolti drag queen -kansan ja LGBTQ-väestön. Mutta nyt eletään 2010-lukua, eihän nykyään uutisista lueta kuin someotsikot, ja päätellään, että nyt on Suomen laki muuttunut, kun jossain lukee, että Facebookissa ei saa enää esiintyä väärällä nimellä.

   Lainaa

  6. purppurakruunu 23.5.2017 4:20
   Tulos: +96 (130 ääntä)
   Ne, jotka ei lukeneet koko juttua, on varmaan aika hämillään mun kommentin asiaankuuluvuudesta :'D

   Lainaa

  7. Tässä on nimimerkki 23.5.2017 6:57
   Tulos: +140 (160 ääntä)
   purppurakruunu: Niin siis Facebookiin meinasi tulla sääntö pari vuotta sitten, että kaikkien pitää olla omalla nimellään ja aliakset, taiteilijanimet, lempinimet ja nimet, joita ei ole laillisesti vielä voinut vaihtaa, olisi sitten ollut kiellettyjä. Tämä meni nurin, kiitos paljolti drag queen -kansan ja LGBTQ-väestön. Mutta nyt eletään 2010-lukua, eihän nykyään uutisista lueta kuin someotsikot, ja päätellään, että nyt on Suomen laki muuttunut, kun jossain lukee, että Facebookissa ei saa enää esiintyä väärällä nimellä.
   Tämä riippu siitä minkälaisella väärällä nimellä esiintyy facebookissa. Fiktiivisenä henkilönä tai vastaavana esiintyminen ei ole kiellettyä. Jos taas esiinnyt toisen olemassaolevan henkilön nimellä niin, suosittelisin tutustumaan osoitteessa finlex.fi Rikoslain 42 luvun 9 momenttiin (Identiteettivarkaus): "Joka erehdyttääkseen kolmatta osapuolta oikeudettomasti käyttää toisen henkilötietoja, tunnistamistietoja tai muuta vastaavaa yksilöivää tietoa ja siten aiheuttaa taloudellista vahinkoa tai vähäistä suurempaa haittaa sille, jota tieto koskee, on tuomittava identiteettivarkaudesta sakkoon."

   Lainaa

  8. Tulos: +264 (268 ääntä)
   3300$? Mitä tapahtui joulukuulle?

   Lainaa

  9. Tulos: +223 (265 ääntä)
   Linkin takaa löytyvän jatkokeskustelun mokaaja oli kyllä Marianne. Ärsyttävää tuommoinen "Lehmät lentää, en jaksa perustella mut kato googlesta!"

   Lainaa

  10. Tulos: +140 (152 ääntä)
   Mese kannattaa verrattuna ruokaan jos aikoo elää alle 22 vuotta. Olettaen että saat siitä koko rahan myydessä, et maksa veroja, etkä tee 80k dollarilla mitään mistä tulee korkoja. Arvokkain lienee kuitenkin tuo free travel.

   Lainaa

  11. Arkkienkeli 23.5.2017 8:04
   Tulos: +139 (143 ääntä)
   Kirjoitusvirheet, menestynyt ja työntekijä eivät sovi samaan lauseeseen.

   Lainaa

  12. Tulos: +199 (209 ääntä)
   Jos joku tietää Marian yrityksen, kertoisko? Haluan olla varma, etten ikinä tue/asioi siellä...

   Lainaa

  13. Tulos: +82 (88 ääntä)
   Tiiviste: 3300$? Mitä tapahtui joulukuulle?
   No silloin tulee veronpalautukset niin ei tarvi muuta "köyhäinapua"

   Lainaa

  14. Tulos: +284 (312 ääntä)
   Olenko ainoa joka käy vähän hitaalla näin aamusta joka alkoi pohtia tuossa "En tarvi Meseä" kohdalla, että mihin Messenger nyt tässä liittyy mihinkään?

   Lainaa

  15. Tulos: -19 (25 ääntä)
   Etana: Olenko ainoa joka käy vähän hitaalla näin aamusta joka alkoi pohtia tuossa “En tarvi Meseä” kohdalla, että mihin Messenger nyt tässä liittyy mihinkään?

   Lainaa

  16. Tulos: -200 (220 ääntä)
   Etana: Olenko ainoa joka käy vähän hitaalla näin aamusta joka alkoi pohtia tuossa “En tarvi Meseä” kohdalla, että mihin Messenger nyt tässä liittyy mihinkään?
   Mese tarkoittaa tässä tapauksessa Mercedes Benz-autoa.

   Lainaa

  17. Tulos: +149 (155 ääntä)
   Etana: Olenko ainoa joka käy vähän hitaalla näin aamusta joka alkoi pohtia tuossa “En tarvi Meseä” kohdalla, että mihin Messenger nyt tässä liittyy mihinkään?
   Et ole. Piti itsekin vähän aikaa kelata. Avautui onneksi nopeasti.

   Lainaa

  18. Tulos: +79 (83 ääntä)
   Kyllä romahtaa Marian "yritystulot", kun alkaa matkailemaan kerran kuussa...

   Lainaa

  19. Tulos: -16 (122 ääntä)
   Kolmesataa kuussa loppuiäksi ruokaan riittäis mulle ja jäis ylikin. Mersusta saisi myydessä alle 70% uuden hinnasta ja joutuis vielä myyntivoitosta verot maksamaan, kun on sen ilmaiseksi saanut. Kukaan ei jaksa lennellä loppuikäänsä. Syötävä on päivittäin. Kasviksia syön, liha kiinnostaa vain vastakkaisessa sukupuolessa.

   Lainaa

  20. Tulos: +107 (115 ääntä)
   Taavetti: Kyllä romahtaa Marian “yritystulot”, kun alkaa matkailemaan kerran kuussa…
   Jos ei tee työtä yrityksessä, se kaatuu. Sit voi matkailla koko ajan. Ruuat ei nykyään sisälly lentolippuun kuin pitkillä lennoilla.
   Rike: Marian miehen firmalle hyvää mainosta.
   Millaisen naisen ainut meriitti on naida rikas(ta) mies(tä)? Ja kolme tonnia kuussa tienaa työstä, jonka voi hyvin jättää tekemättäkin ja lennellä Pariisiin aamupalalle? Kuulostaa veronkierrolta! Rouva luulee, että avioliitot on ikuisia ja että raha korvaa aivot. Voi jee. Mitä Monopoliteoriassa sanottiinkaan varakkaista? Niistä tulee ylimielisiä ja ne alkavat luulla ansainneensa hyvät tulot työllään ja lahjakkuudellaan, vaikka kyse on vain tuurista.

   Lainaa

  21. Tulos: +14 (32 ääntä)
   Hyvä Marianne! Jo on sun hermoja kiristelty :D Ite olisin varmaan heittänyt tietokoneeni jo seinään.

   Lainaa

  22. Tulos: +62 (194 ääntä)
   ; ): Kolmesataa kuussa loppuiäksi ruokaan riittäis mulle ja jäis ylikin. Mersusta saisi myydessä alle 70% uuden hinnasta ja joutuis vielä myyntivoitosta verot maksamaan, kun on sen ilmaiseksi saanut. Kukaan ei jaksa lennellä loppuikäänsä. Syötävä on päivittäin. Kasviksia syön, liha kiinnostaa vain vastakkaisessa sukupuolessa.
   Pitikö ihan väkisin toi "Olen muuten kasvissyöjä"-kortti vetää tähän mukaan. Ai vähän niinku et "huom. mä olenkin sit tällee parempi ihminen"? Sitä se tuntuu valitettavan usein nykyään meinaavan, ku joku väkisin ottaa esiin ton kasvissyönti-asiansa. Ei tää keskustelu liittyny mitenkää siihen, mitä suuhus laitat, kunhan se on ruokaa.....

   Lainaa

  23. Ihmettelijä 23.5.2017 11:29
   Tulos: +121 (129 ääntä)
   Mariannen pisteet romahti, kun avas jatkokeskustelun!

   Lainaa

  24. Tulos: +60 (66 ääntä)
   Melkonen vänkäri tuo Marianne, ehkä vain hitusen pienempi moka kuin Marialla. Kunhan siis lukee jatkotarinankin.

   Lainaa

  25. Hööpölööpö 23.5.2017 12:42
   Tulos: +40 (64 ääntä)
   Miksi kukaan ottaisi ilmaiset bensat 20 vuodeksi, jos vaihtoehtona on ilmaiset matkat eliniäksi? Mesen nyt voisi vielä ymmärtää, mikäli henkilö haluaisi lyödä sen rahoiksi heti. 300 taalaa kuussa ruokakauppaan voisi olla näppärä, mutta toisaalta sillä rahalla ei saisi tehtyä paljoakaan muuta, kuin ruokaa ostettua.

   Lainaa

  26. Tulos: +95 (99 ääntä)
   Hööpölööpö: Miksi kukaan ottaisi ilmaiset bensat 20 vuodeksi, jos vaihtoehtona on ilmaiset matkat eliniäksi? Mesen nyt voisi vielä ymmärtää, mikäli henkilö haluaisi lyödä sen rahoiksi heti. 300 taalaa kuussa ruokakauppaan voisi olla näppärä, mutta toisaalta sillä rahalla ei saisi tehtyä paljoakaan muuta, kuin ruokaa ostettua.
   Se ruokaraha säästyisi sitten muista tuloista, ja niillä rahoilla pääsisi sitten matkustelemaankin. Itse ottaisin ehdottomasti ruokarahan!

   Lainaa

  27. Tulos: +54 (64 ääntä)
   Hööpölööpö: Miksi kukaan ottaisi ilmaiset bensat 20 vuodeksi, jos vaihtoehtona on ilmaiset matkat eliniäksi? Mesen nyt voisi vielä ymmärtää, mikäli henkilö haluaisi lyödä sen rahoiksi heti. 300 taalaa kuussa ruokakauppaan voisi olla näppärä, mutta toisaalta sillä rahalla ei saisi tehtyä paljoakaan muuta, kuin ruokaa ostettua.
   Ilmaiset matkat vaikuttaa kyllä hyvältä, etenkin jos siihen laskee kaiken joukkoliikenteen. Ilmaiset juna- ja bussimatkat arkisin, lentokone pidemmille välimatkoille. Laskettaisiinko taksitkin mukaan? Omalla taksilla minne vaan milloin vaan. Itse ottaisin kuitenkin ruokarahan. Se kelpaisi elintarvikekaupoissa, joihin kuuluvat supermarketitkin, joten eiköhän sillä rahalla saisi halutessaan myös pienelektroniikkaa, markettivaatteita ynnä muuta mitä isommista kaupoista löytyy. Ainakin söisi herroiksi ja joka tapauksessa ruokakulut säästyisivät arkimenoista. Mersua ei saisi uutenakaan myytyä eteenpäin kuin 70-80 %:lla kokonaishinnasta mutta vaikka joku sen 80 tonnilla ostaisikin pois, ylittäisi ruokaraha silti mersun edun päälle 20 vuodessa - ja vielä lyhyemmässä ajassa, jos verot otetaan huomioon.

   Lainaa

  28. Tulos: +11 (107 ääntä)
   Frayed: Pitikö ihan väkisin toi “Olen muuten kasvissyöjä”-kortti vetää tähän mukaan. Ai vähän niinku et “huom. mä olenkin sit tällee parempi ihminen”? Sitä se tuntuu valitettavan usein nykyään meinaavan, ku joku väkisin ottaa esiin ton kasvissyönti-asiansa. Ei tää keskustelu liittyny mitenkää siihen, mitä suuhus laitat, kunhan se on ruokaa…..
   Kasvisruokavalio tulee lihallista ruokavaliota halvemmaksi, joten en nyt näe sen mainitsemista mitenkään vääränä asiana. Jos on puhe ruuasta niin kai silloin saa ruuasta puhua? Ei ollut mun kommentti, mutta jos toisen kasvisruokavalio sua noin paljon häiritsee niin voit esim laittaa selaimen kiinni.

   Lainaa

  29. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Kolmensadan kauppapiikki on siitä ongelmallinen, ettei se ota huomioon inflaatiota. Joskin se vapauttaa saman $300/kk käytettäväksi sijoitustoimintaan joka kompensoi inflaation vaikutusta.

   Lainaa

  30. Tulos: +67 (69 ääntä)
   "Ilmaiset matkat" on vähän turhan epämääräinen käsite, mutta jos se tosiaan tarkoittaisi ihan kaikkia mahdollisia matkoja, niin valitsisin sen, ja lentelisin ykkösluokassa tekemään all-inclusive luksusristeilyitä ympäri maailmaa.

   Lainaa

  31. Tulos: -61 (91 ääntä)
   Hihi: Ilmaiset matkat vaikuttaa kyllä hyvältä, etenkin jos siihen laskee kaiken joukkoliikenteen. Ilmaiset juna- ja bussimatkat arkisin, lentokone pidemmille välimatkoille. Laskettaisiinko taksitkin mukaan? Omalla taksilla minne vaan milloin vaan.
   Jos on kuva lentokoneesta ja lukee "Free travel for life" niin aika oikopolkulogiikka pitää olla, että sotkee mukaan junat, bussit ja taksit!

   Lainaa

  32. Tulos: +101 (113 ääntä)
   nilli: Jos on kuva lentokoneesta ja lukee “Free travel for life” niin aika oikopolkulogiikka pitää olla, että sotkee mukaan junat, bussit ja taksit!
   Ei siinä sanottu "Free air travel for life". Pitäisikö siinä varmuuden vuoksi olla kuva jokaisesta kulkuneuvosta jolla saa matkustaa ilmaiseksi, vai riittääkö symbolinen kuva? Ihme tiukkoja sääntöjä ollakseen pelkkä hypoteettinen ajatusleikki.

   Lainaa

  33. Tulos: +7 (21 ääntä)
   Tässä on nimimerkki: Tämä riippu siitä minkälaisella väärällä nimellä esiintyy facebookissa. Fiktiivisenä henkilönä tai vastaavana esiintyminen ei ole kiellettyä. Jos taas esiinnyt toisen olemassaolevan henkilön nimellä niin, suosittelisin tutustumaan osoitteessa finlex.fi Rikoslain 42 luvun 9 momenttiin (Identiteettivarkaus): “Joka erehdyttääkseen kolmatta osapuolta oikeudettomasti käyttää toisen henkilötietoja, tunnistamistietoja tai muuta vastaavaa yksilöivää tietoa ja siten aiheuttaa taloudellista vahinkoa tai vähäistä suurempaa haittaa sille, jota tieto koskee, on tuomittava identiteettivarkaudesta sakkoon.”
   ... taloudellista vahinkoa tai vähäistä suurempaa haittaa... juuei ylity tuo kynnys vielä millään helvetin facebook kirjoittelulla väärällä nimellä.

   Lainaa

  34. Tulos: +28 (40 ääntä)
   Marian ja miehensä firman nimi julki!

   Lainaa

  35. Tulos: +73 (75 ääntä)
   Pitäisi vähän paremmin erotella, että tässä kehuskellaan aviomiehen rahoilla eikä omillaan. Marian ainoa oikea valinta elämässä on tainnut olla hyväksyä kosinta mieheltä, joka on menestynyt. Harmi tietenkin, että vaimo käyttää hänen menestymistään hyväksensä polkeakseen muita internetissä ja levittämällä väärää tietoa. Ainiin muistakaa ihmiset että jos ette täällä kommentoi omalla nimellänne, niin olette rikollisia! Lakia muutettiin!

   Lainaa

  36. Tulos: +51 (53 ääntä)
   nilli: Jos on kuva lentokoneesta ja lukee “Free travel for life” niin aika oikopolkulogiikka pitää olla, että sotkee mukaan junat, bussit ja taksit!
   Voi hyvinkin olla, että kuvan tekijä tarkoitti "travelilla" nimenomaan matkailua ja matkustelua eikä aivan kaikenlaista lyhimmänkin etäisyyden matkaamista. Matkustelu on kuitenkin on mahdollista ihan ulkomaille asti junalla ja linja-autollakin, joten miksipä niitä ei laskettaisi mukaan? Olisi aika kurja matkailuetu, jos se koskisi vain lentokoneita. Taksit olisivat kyllä sitten aika kaukaa haettuja, jos etu koskisi nimenomaan matkailua. Tulipahan mieleen että risteilyaluksetkin ovat yksi matkailun muoto. Eikös free travelilla sitten voisi periaatteessa elää risteilyalusten kyydissä koko loppuikänsä joutumatta maksamaan yöpymisestä ja syömisestä yhtään, kunhan ei ikinä yövy määränpäämaassa vaan palaa aina takaisin laivaan ennen kuin se taas lähtee satamasta? Ei paha, jos ei kärsi merisairaudesta.

   Lainaa

  37. Tulos: +59 (59 ääntä)
   Hihi: Tulipahan mieleen että risteilyaluksetkin ovat yksi matkailun muoto. Eikös free travelilla sitten voisi periaatteessa elää risteilyalusten kyydissä koko loppuikänsä joutumatta maksamaan yöpymisestä ja syömisestä yhtään, kunhan ei ikinä yövy määränpäämaassa vaan palaa aina takaisin laivaan ennen kuin se taas lähtee satamasta? Ei paha, jos ei kärsi merisairaudesta.
   Luin jutun jostain yhdysvaltalaisesta mummosta, joka päätti muuttaa pysyvästi risteilyalukselle. Mummo kertoi että rahaa tuohon menee reilusti useampi kymppitonni joka vuosi mutta palvelun taso on ihan loistava. Ja tietysti samalla saa ihailla hienoja merimaisemia.

   Lainaa

  38. Tulos: +49 (57 ääntä)
   Jos nyt oletetaan, että henkilö elää vielä 40 vuotta, niin tuo 300 dollaria tekee yhteensä sellaiset 144 000 dollaria, joka on aika paljon enemmän, kuin 80 000 dollaria. Pitkän aikavälin hyöty aika helvetisti siis suurempi.

   Lainaa

  39. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Jos matkustuskuvassa lentokoneen kuva kattaa ainoastaan lentsikalla matkustelun, niin tankkauskuvassa sana 'gas' -> gasoline = bensiini. Eli ei hyötyä jos ajaa dieselautoa ;(

   Lainaa

  40. Tulos: +42 (46 ääntä)
   jj: Pitäisi vähän paremmin erotella, että tässä kehuskellaan aviomiehen rahoilla eikä omillaan. Marian ainoa oikea valinta elämässä on tainnut olla hyväksyä kosinta mieheltä, joka on menestynyt. Harmi tietenkin, että vaimo käyttää hänen menestymistään hyväksensä polkeakseen muita internetissä ja levittämällä väärää tietoa. Ainiin muistakaa ihmiset että jos ette täällä kommentoi omalla nimellänne, niin olette rikollisia! Lakia muutettiin!
   Ja Marian miehen firma luultavasti menestyisi ihan yhtä hyvin, vaikka Marian tilalla olisi ollut Milla. Että naisena nolottaa nuo miestensä siivellä eläjät, jotka leuhkivat menestyksellä (=miehensä teoilla) rahoilla (=veloilla) ja katselevat muita nenän vartta pitkin. Yhteistä kaikille näille tapaamilleni naisille on, että työttömiä, kaupan kassoja yms. pitää dissata. Sitten, kun älyävät, että seurassa on oikeasti ihan itse hyvin tienaavia naisia, alkaa ihan jäätävä mielistely ja lirkuttelu ja kaveeraaminen. Sori, en jaksa hengata kusipäiden kanssa.

   Lainaa

  41. Jalopuutoukka 23.5.2017 21:12
   Tulos: +58 (58 ääntä)
   Tiiviste: 3300$? Mitä tapahtui joulukuulle?
   Kiky.

   Lainaa

  42. Tulos: -11 (21 ääntä)
   Tossa 300e/kk ruuan ottamisessa eio mitää järkee ku inflaatio ja ruuan kallistuminen syö sen arvottomaks. Ilmanen matkustus on jeba jos voi matkustaa kaikissa all inclusiveis ni saa ilmaset ruuat jne samalla. 20 vuodeksi ilmaset bensat olis ehkä paras, jos sitä saa hyväksikäyttää nii et alkaa myymää sitä ilmasta bensaa pois, tulis käytännös öljysheikiks. Meses o yht paljo järkee ku ruokaraha ottamises. Senki ennemmi myis vaa heti uutena ja sit maksais asuntolainaa pois.

   Lainaa

  43. Tulos: +20 (28 ääntä)
   Arkkienkeli: Kirjoitusvirheet, menestynyt ja työntekijä eivät sovi samaan lauseeseen.
   Tähän nyt on pakko älähtää. Nuo asiat kun ei korreloi millään tavalla. Ei kaikkien laattafirmojen tyyppien tarvitse olla mitään sanaseppoja.

   Lainaa

  44. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Etana: Olenko ainoa joka käy vähän hitaalla näin aamusta joka alkoi pohtia tuossa “En tarvi Meseä” kohdalla, että mihin Messenger nyt tässä liittyy mihinkään?
   Joskus vuosia sitten naapuri tuli ovelle ja kertoi, että teidän mesessä palaa valot. Silloin piti vähän aikaa miettiä :D

   Lainaa

  45. Kansankynttilä 24.5.2017 10:48
   Tulos: +47 (47 ääntä)
   foo: Luin jutun jostain yhdysvaltalaisesta mummosta, joka päätti muuttaa pysyvästi risteilyalukselle. Mummo kertoi että rahaa tuohon menee reilusti useampi kymppitonni joka vuosi mutta palvelun taso on ihan loistava. Ja tietysti samalla saa ihailla hienoja merimaisemia.
   Juttu taisi mennä niin, että hyväkuntoiselle, mutta apua tarvitsevalle risteilyalus on halvempi kuin palvelukoti ja merkittävästi laadukkaampi palvelu.

   Lainaa

  46. Tulos: -9 (23 ääntä)
   Marianne on tässä kyllä enemmän se"mokaaja" kun Maria. Jotain rajaa. Että tollaset ihmiset on ärsyttäviä

   Lainaa

  47. pisnekset luistaa 24.5.2017 14:17
   Tulos: +40 (40 ääntä)
   Tekee varmaan hyvää yrittäjän pisneksille että käyttäytyy perseenä somessa.

   Lainaa

  48. Tulos: -17 (17 ääntä)
   Eli Aapo oli transu?

   Lainaa

  49. Tulos: +21 (25 ääntä)
   Elviira: Mese tarkoittaa tässä tapauksessa Mercedes Benz-autoa.
   No shit Sherlock! Ei ketään meistä nyt noin hidas ollut.

   Lainaa

  50. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Elviira: Mese tarkoittaa tässä tapauksessa Mercedes Benz-autoa.
   No shit!?

   Lainaa

  51. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Leon: Tuollaisia ihmisiä kuin Maria on todella vaikea sietää. Netissä se vielä onnistuu kun voi jättää huomiotta, mutta kun tapaa oikeassa elämässä niin tekee mieli vain kiljua joka kerta kun tyyppi vaan suunsa.
   Noissa tilanteissa joskus rupee kyllä tekeen mieli kiljua joskus kaljaa

   Lainaa

  52. Tulos: -5 (17 ääntä)
   Ehdottomasti kannattaisi ottaa ilmaiset bensat, jos oletetaan, että sitä voisi siis ottaa niin paljon kuin haluaa. Sitä myymällä ja palkkaamalla ihmisiä sitä keräämään voisi helposti tulla miljonääriksi jo parissa kuukaudessa, ja voisi ostaa niin monta mersua ja lentomatkaa kuin ikinä haluaa. Myös bensan hinnan voidaan olettaa kasvavan sen tullessa yhä kalliimmaksi, jolloin hyöty kasvaa vielä enemmän.

   Lainaa

  53. Tulos: -5 (17 ääntä)
   -: Kasvisruokavalio tulee lihallista ruokavaliota halvemmaksi, joten en nyt näe sen mainitsemista mitenkään vääränä asiana. Jos on puhe ruuasta niin kai silloin saa ruuasta puhua? Ei ollut mun kommentti, mutta jos toisen kasvisruokavalio sua noin paljon häiritsee niin voit esim laittaa selaimen kiinni.
   Jos toisen kommentit sua noin paljon häiritsee niin voit esim laittaa selaimen kiinni. :D :D

   Lainaa

  54. Suomalainen 25.5.2017 13:38
   Tulos: -2 (8 ääntä)
   Marian vuodessa on 10 kuukautta :D

   Lainaa

  55. Suomalainen 25.5.2017 13:39
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   Korjaan: 11 kuukautta. "Eikö ihmiset osaa laskee" ilmeisesti ei :D

   Lainaa

  56. Person_ringdetill 26.5.2017 9:42
   Tulos: -7 (29 ääntä)
   -: Kasvisruokavalio tulee lihallista ruokavaliota halvemmaksi, joten en nyt näe sen mainitsemista mitenkään vääränä asiana.
   Wut? Ei kyllä todellakaan tule, edellyttäen että tavoitteena olisi saada sama määrä eri ravintoaineita kun perus sekasyönnilläkin. Eri asia jos näkee kasvisruokailun salaatinlehtien syömisenä. Nakkihyllylläkin 5kpl paketti perus kasvisnakkeja maksaa helposti viisinkertaisen määrän liha/jauhosekoitenakkeihin verrattuna. Mistään nyhtökauroista ja härkiksistä jauhelihaan verrattuna puhumattakaan. Yritä tässä nyt sitten vähentää lihansyöntiä.

   Lainaa

  57. Ei sen vaikeampaa 26.5.2017 9:54
   Tulos: +8 (18 ääntä)
   Ee: No shit Sherlock! Ei ketään meistä nyt noin hidas ollut.
   Kukaan, ei ketään.

   Lainaa

  58. Tulos: +7 (9 ääntä)
   On se tarttuva tauti tuo ylimielisyys...

   Lainaa

  59. Valinnan vaikeus 27.5.2017 16:03
   Tulos: -10 (14 ääntä)
   Nyt ei oo kyl oikeestaan ollenkaan kiperä valinta. Ruoka piikki johonkin kaupaan tekee sen et muuttaminen sen jälkeen ei ois valinta.. ellei muuta kaupungin sisällä :P Mut toi Mersu, kuvitellaan et myyn sen ja saan veronjen ja myynnin jälkeen puolet siitä rahasta, eli se 44k. Laitetaan puolet firman perustamiseen ja ekan vuoden pinnalla pitämiseen ja loput sijotetaan jonnekkin keräämään korkoja. Tai sit sijoittaa vaan kaiken ja elää osalla siitä.. Lopputulos, on rahaa ruokaan kun rahan tulo on useessa paikkaa ja parin vuoden aherruksen jälkeen voi antaa muiden tehä hommat ja oikeesti vaan reissaa kun on sitä rahaa :P Mut siis kaikki mitä tarvii on sen muutaman tonnin ja hyvän yritys idean ni paljon rennompaa elää sillei +eipähän kukaan muu ois määrämässä millon oot töissä, sit kun yritys pystyssä niin et on varaa palkkaa ihmisii ilman pelkoo kaatumisesta

   Lainaa

  60. Tulos: -4 (4 ääntä)
   -: Kasvisruokavalio tulee lihallista ruokavaliota halvemmaksi, joten en nyt näe sen mainitsemista mitenkään vääränä asiana. Jos on puhe ruuasta niin kai silloin saa ruuasta puhua? Ei ollut mun kommentti, mutta jos toisen kasvisruokavalio sua noin paljon häiritsee niin voit esim laittaa selaimen kiinni.

   Lainaa

  61. Tulos: +10 (12 ääntä)
   300$=269,58€ ja opiskelijat saa 250€ opintorahaa ja enimmillään 221€ asumistukea. Kyllä siihen tilanteeseen tuo ruokaraha kelpaisi. Vaihtelua vihanneskeitolle ja nuudeleille.

   Lainaa

  62. Nilsiän Sheikki 31.5.2017 18:15
   Tulos: -6 (10 ääntä)
   Valitsen bensan. Myy sitä eteenpäin vaikka 10000 litraa kuukaudessa eteenpäin 1 euro per litra. Tuloa 10000 euroa miinus verot.

   Lainaa

  63. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Person_ringdetill: Wut? Ei kyllä todellakaan tule, edellyttäen että tavoitteena olisi saada sama määrä eri ravintoaineita kun perus sekasyönnilläkin. Eri asia jos näkee kasvisruokailun salaatinlehtien syömisenä. Nakkihyllylläkin 5kpl paketti perus kasvisnakkeja maksaa helposti viisinkertaisen määrän [...]
   nyt on pakko kyllä kommentoida. syö pavut papuina säilykkeistä/tuoreena yms niin ei tarvitse noihin härkiksiin yms muuhin roskaan koskea ja on terveellisempääkin. whole foods, plant based.

   Lainaa

  64. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Varmaan tyhmintä ikinä olis ottaa joku mersu noista. Jos ottaa tuon ruokakauppa homman, niin se olis 50 vuodessa jo 180 000e enemmän tuloja. Toki riippuu ihmisen elämäntyylistä, että mitä arvostaa, itse en tykkää matkustella uklkomaille (ja siinähän tulee muitakin kuluja kuin pelkkä lentomatka, ei taida ne lennot suinkaan olla edes se kallein menoerä) ja bensaankin menee paljon vähemmän rahaa kuukaudessa kuin 300e ja tuon edun saaminen oli myöskin rajoitettu 20 vuoteen. En tiedä oliko tuo just niinkuin idea tuossa koko kuvasarjassa, poimia tollot jotka ei osaa laskea joukosta? ;)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: matkat, lennot, raha, auto, bensat, polttoaine, ruoka, ilmainen, mersu, Mercedes-Benz