Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mies tekee kaiken aina väärin

1. Osaatko korjata uunin?
Suurenna näkymä
Mies on aina väärässä

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 54 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -724 (1242 ääntä)
   Aika tossu mies, muutenki aika seksististä puhua itsestään kolmannessa persoonassa miehenä. Itse olen aina ollut naisvaltaisella alalla, ja menen naisten juttuihin mukaan, enkä koe itseäni miehenä vaan osana työyhteisöä. Näin myös naiset näkevät minut kaverinaan, ei miehenä kehen vuodatetaan pahaa oloa.

   Lainaa

  2. Tulos: +136 (296 ääntä)
   Ensimmäinen kommentti nauratti enemmän kuin itse juttu. Lienen liian tai liian vähän väsynyt. Ja paska mies.

   Lainaa

  3. King Arthur 18.4.2017 0:47
   Tulos: +262 (924 ääntä)
   "Ei suututa, muuten vain avauduin A4:n verran siitä miten vaikeeta on olla mies." Voi jaxuhalien jaxuhali.

   Lainaa

  4. Tulos: +480 (556 ääntä)
   Odotan, että joku kirjoittaa tähän vastineen naisista miesvaltaisella alalla. Saadaan oikein hedelmällinen keskustelu aikaan. :D

   Lainaa

  5. Tulos: +833 (939 ääntä)
   Mari: Odotan, että joku kirjoittaa tähän vastineen naisista miesvaltaisella alalla. Saadaan oikein hedelmällinen keskustelu aikaan.
   Meinasin jo aloittaa kertomalla, miten naisena miesvaltaisella alalla saa kuunnella loputtomia juttuja eritteistä ja niiden täsmällisistä koostumuksista, formuloista sekä siitä, miten naisia ei vaan kannata ottaa voimien ja taidon puutteen takia x-alalle (jossa raskain työ on lampun vaihtaminen ja vaikein auton peruuttaminen) mutta sitten totesin, etten jaksa miettiä näitä vapaa-ajalla. Ihan tarpeeksi sietämistä töissäkin.

   Lainaa

  6. Tulos: +207 (311 ääntä)
   N28: Meinasin jo aloittaa kertomalla, miten naisena miesvaltaisella alalla saa kuunnella loputtomia juttuja eritteistä ja niiden täsmällisistä koostumuksista, formuloista sekä siitä, miten naisia ei vaan kannata ottaa voimien ja taidon puutteen takia x-alalle (jossa raskain työ on lampun vaihtaminen ja vaikein auton peruuttaminen) mutta sitten totesin, etten jaksa miettiä näitä vapaa-ajalla. Ihan tarpeeksi sietämistä töissäkin.
   Mikäköhän siinä on että n. 10v miehenä miesvaltaisella alalla ja ei kertaakaan ole puhuttu eritteistä ainakaan tarkemmin kuin "katotko koneen perään, käyn pas..." Formuloista ja urheilusta nyt on luonnollisesti puhetta. Ja siitä samaa mieltä että monella miehellä joko liian suuret luulot miehistä tai pienet naisista. Aina löytyy joku jonka mielestä naisten taidot tai voimat ei riitä johonkin hommaan, vaikka olisikin kyseessä kevyt ja helpohko homma. Ja eniten tuota kuule miehiltä joiden omissa voimissa ja taidoissa ei ole kehumista ja häviäisivät keskiverto naiselle alan ammattilaisista puhumattakaan

   Lainaa

  7. Tulos: -401 (555 ääntä)
   Ihme sovinisti taas siellä avautuu. On se niin vaikeaa varmaan olla valkoihoinen heteromies.. Se oletetusti kaikista paras.

   Lainaa

  8. Tulos: +131 (511 ääntä)
   Siis valittaa työpaikan naisten tekemistä yleistyksistä samaan aikaan itse tehden melkoisia yleistyksiä naisista. Nerokasta. Vähemmän uhriutumista niin tää olis voinut olla ihan hauskakin.

   Lainaa

  9. Tulos: +374 (532 ääntä)
   Täällähän nyt on tosikoita liikenteessä... Hauska ja monilta osin ihan osuva kirjoitus. Sopivasti kärjistetty ja kieliposkessa tehty.

   Lainaa

  10. Tulos: +357 (415 ääntä)
   Kyllä tää hoitajaa huvitti, vaikka nainen oonkin. Vastaavaa oon havainnut työpaikoilla vaikka naisen vinkkelistä katsonkin :D välillä työssä/työpaikassa /-kavereissa joku ärsyttää ja tää nyt oli aika ystävällisesti kirjoitettu. Oman kokemuksen mukaan monilla naisten täyttämillä työpaikoilla on tällaisia juttuja havaittavissa. Ei kaikilla, mutta sen verran paljon, että kyllä tosta tuli tuttu olo ja mun mielestä voi vähän kieli poskella yleistää :)

   Lainaa

  11. Tulos: +11 (35 ääntä)
   Heh! Puhelimella kun kirjoittaa, eikä keskity... Tulihan nyt selväksi, että "vaikka nainen olenkin"? :D

   Lainaa

  12. Tulos: -31 (243 ääntä)
   Näemmä tumblr-liike levinnyt joidenkinosalta jo tännekkin. Huhhuh miten tästä nyt voi jotkut vetää herneen nenään, ihan hyviä ja hauskoja pointteja :D

   Lainaa

  13. toimiston vesa 18.4.2017 8:50
   Tulos: +132 (182 ääntä)
   Itse olen opiskellut naisvaltaisella alalla ja työskennellyt aina, vaihtuvista paikoista huolimatta aina paikoissa, joissa vähintään 90% työtovereista on ollut naisia. Itse en ole vastaavaa koskaan kokenut. Joskus - harvoin - on pikemminkin tuntunut siltä, että pääsen hieman helpommalla, koska olen yksi harvoista paikalla olevista miehistä. Naiset ovat työkavereina helvetin kivaa sakkia!

   Lainaa

  14. hdyjrftjstghsg 18.4.2017 9:09
   Tulos: +20 (46 ääntä)
   N28: Meinasin jo aloittaa kertomalla, miten naisena miesvaltaisella alalla saa kuunnella loputtomia juttuja eritteistä ja niiden täsmällisistä koostumuksista, formuloista sekä siitä, miten naisia ei vaan kannata ottaa voimien ja taidon puutteen takia x-alalle (jossa raskain työ on lampun vaihtaminen ja vaikein auton peruuttaminen) mutta sitten totesin, etten jaksa miettiä näitä vapaa-ajalla. Ihan tarpeeksi sietämistä töissäkin.
   Mää taas meinasin sanoa, että miesvaltasella alalla en ole koskaan kokenut että se olisi niin kamalan hankalaa. Toki äijät kokee, että naisihmiselle on paljon helpompi valittaa työkavereista ja saan sitten toimia sovittelijana, mutta se nyt on vielä ihan kohtuullista ja persoonan piikkiin pistettävissä. Ja onneksi on puhelin sillon kun kuulee kolmattasataa kertaa Erkki-Eveliinan jääkiekkoharkoista.

   Lainaa

  15. Tulos: -176 (244 ääntä)
   naiset nyt vain ovat aika yksinkertaisia ja sekaisin, oma valinta jos sellaisten kanssa tahdot työskennellä.

   Lainaa

  16. Tulos: +35 (61 ääntä)
   Todennäköisesti kyse on muutamasta mädästä omenasta ja ylitulkinnasta. "Miehet on just tollasii!!"

   Lainaa

  17. Tulos: +203 (215 ääntä)
   Nainen miesvaltaisella alalla; on niitä miehiä, jotka laittavat mut vain siivoamaan omat jälkensä, mutta mitään töitä en saa tehdä. Sitten on niitä, jotka kyselevät oonko käyttänyt jotain uutta konetta vielä, haluaisinko kokeilla, kysyvät mielipidettä ja arvostavat. Puheenaiheet vaihtelevat, myös miehistä löytyy niitä, jotka mollaavat ja juoruavat muista työntekijöistä. Monenlaista tyyppiä on, mielestäni tuo teksti oli ihan hauska - omasta näkökulmastaan kun on kirjoittanut :)

   Lainaa

  18. Tulos: +72 (82 ääntä)
   Ihmisillä on paljon ennakkoluuloja vastakkaisesta sukupuolesta. Kaikilla on, siitä nyt ei vaan päästä mihinkään. Mut ei se mitään, koitetaan olla kivoja kaikille ja ennakkoluulot murtuu <3

   Lainaa

  19. Tulos: +16 (160 ääntä)
   Mä oon naisena koko pienen ikäni ollut töissä miesvaltasilla aloilla, lukuunottamatta paria vuotta päiväkodissa. Kyllä mä oon sitä mieltä että miesten kanssa niiin paljon helpompaa :D kyllä mä ennemmin kuuntelen niitä juttuja viikonlopun naisriennoista, formuloista ja kalareissuista ku sitä naisten välistä kyräilyä, selän takana puhumista jne jne.. Tää on toki yleistys, eli jos jollain on hyvä naisvaltainen työyhteisö ni hyvä sulle :) kyllä mulla on tullut vastaan niitä miehiä joiden mielestä naiset ei osaa, jaksa tai pysty "miesten hommiin" mutta ihan hyvin mä oon pärjännyt ja mikäs sen mukavampaa ku todistaa ne vääräksi :P Musta on hienoa että koko ajan enemmän naiset uskaltaa "miesten töihin" ja varsinkin toisinpäin :)

   Lainaa

  20. Tulos: -155 (219 ääntä)
   Tässä "mokassa" syy siihen miksi ryhmä naisia tarvitsee aina mieshahmoja esim. johtajikseen.

   Lainaa

  21. Tulos: +58 (140 ääntä)
   Ja kommenteista päätellen osalla ei ole minkäänlaista huumorintajua :D

   Lainaa

  22. Tulos: +96 (122 ääntä)
   Missähän Juho on oikeen töissä kerta jos siellä on tuollaista menoa?? Olen ollut töissä, jossa oli vain yksi mies naisten joukossa eli pitkälti naisvaltanen työpaikka. Ja kukaan ei siellä puhunut mistään menkoista tai haukkunut ketään vaikka oli sellaisia kenestä olisi voinut vähän paskaa puhua. MUTTA me osasimme käyttäytyä kuin aikuiset. Ihme kakaroita Juhon työpaikalla...

   Lainaa

  23. Tulos: +20 (102 ääntä)
   Tege: Tässä “mokassa” syy siihen miksi ryhmä naisia tarvitsee aina mieshahmoja esim. johtajikseen.
   Ja paskanmarjat tarvitse! Sekin on nähty kuinka mies johtaja on ollut täysin pulassa naisten kanssa. Nainen naisten pomona niin hommat kulkee loistavasti!

   Lainaa

  24. Tulos: +125 (137 ääntä)
   Noin siinä kai helposti pääsee käymään mies-/naisvaltaisilla aloilla. Ite oon opiskellu kone- ja metallialaa, jossa opiskeli lähinnä poikia. Pelkästään kaks tyttöä rinnakkaisluokalla. Välillä ollaan luokan kesken käyty kriittistä ja syvällistä keskustelua siitä kuinka nämä kaks tyttöä on varmasti jotain rekkalesboja. Ja ei ollut läppää ku ihan vakavilta vaikutti huolestuttavan moni. Että voimia vaan niille jotka on vähemmistöisenä töissä jollain sukupuolivaltaisella alalla.. Mulkkuja meistä miehistäkin löytyy.

   Lainaa

  25. Tulos: -166 (238 ääntä)
   Neoneo: Ja paskanmarjat tarvitse! Sekin on nähty kuinka mies johtaja on ollut täysin pulassa naisten kanssa. Nainen naisten pomona niin hommat kulkee loistavasti!
   Nainen johtamassa naisia ei toimi eikä tule ikinä toimimaan. Sille on ihan oikeasti syynsä, että suurimmissa ja menestyneimmissä yrityksissä johtajat ovat lähes poikkeuksetta miehiä. Olen huomannut itsekin joissain työpaikoilla, miten miehet tulee toimeen tuosta noin vaan. Sitten siellä on aina ne naiset, jotka paiskoo ovia, itkee työpaikalla draamoja muiden työpaikan naisten kanssa, puhuu työpaikkakiusaamisesta ym settiä. Naiset kilpailee toistensa kanssa työpaikoilla, juoruaa ja puhuu paskaa. Jos leikkimielisesti mietittäisiin että miesten sijasta naiset olisivatkin se sukupuoli joka joutuisi menemään armeijaan niin siitä ei tulisi yhtään mitään. Ei niin iso määrä naisia pysty toimimaan yhteen tehokkaasti ilman miesjohtajia. Mieti esimerkiksi 10 hengen tupaa kuuden kuukauden ajaksi. Se olisi pelkkää draamaa, itkua selän takana paskan jauhamista.

   Lainaa

  26. Myrkkymuratti 18.4.2017 11:37
   Tulos: +76 (78 ääntä)
   Neoneo: Missähän Juho on oikeen töissä kerta jos siellä on tuollaista menoa?? Olen ollut töissä, jossa oli vain yksi mies naisten joukossa eli pitkälti naisvaltanen työpaikka. Ja kukaan ei siellä puhunut mistään menkoista tai haukkunut ketään vaikka oli sellaisia kenestä olisi voinut vähän paskaa puhua. MUTTA me osasimme käyttäytyä kuin aikuiset. Ihme kakaroita Juhon työpaikalla…
   Varmaan päiväkodissa.

   Lainaa

  27. Tulos: +32 (48 ääntä)
   Kalle: Aika tossu mies, muutenki aika seksististä puhua itsestään kolmannessa persoonassa miehenä. Itse olen aina ollut naisvaltaisella alalla, ja menen naisten juttuihin mukaan, enkä koe itseäni miehenä vaan osana työyhteisöä. Näin myös naiset näkevät minut kaverinaan, ei miehenä kehen vuodatetaan pahaa oloa.
   Onnea sinulle, olet hieno mies!

   Lainaa

  28. Intro Vertti 18.4.2017 12:02
   Tulos: +87 (109 ääntä)
   Juuri tuon takia en enää osallistu työpaikan yhteisiin kahvi-/lounastaukoihin. Ei voisi vähempää kiinnostaa se "sit se sano niin, ihan hirveetä, niin on, eiks ookki, jne, etc", loputon ja täysin päätön pölötys. Ja jotta tasa-arvo toteutuisi, niin ei minua voisi vähempää kiinnostaa myöskään työpaikan miesten jalkapallo/jääkiekko/formula-1 -aiheiset "keskustelut". Ikuinen arvuuttelu siitä kuka/mikä voittaa minkäkin cupin. Oh dog kuinka äärettömän tylsää. Jaa että "yhteisöllisyys"? Fuck that shit. Hoidan työni hyvin, saa riittää.

   Lainaa

  29. Tulos: +33 (95 ääntä)
   Itsekkin olen työskennellyt naisvaltaisella alalla. Eniten minua häiritsi se paskan puhumisen määrä. Niistä puhuttiin paskaa ketkä ei ollut vuorossa. Yleensä se vähän rauhottu, kun istuin kahvipöytään, ehkä eivät niin avoimesti kehanneet puhua paskaa toisista, kun mies oli paikalla? Ovatko naiset tosiaan niin täynnä vihaa toisiaan kohtaan, että ei pystytä olla haukkumatta työkavereita selän takana?

   Lainaa

  30. Tulos: -10 (28 ääntä)
   Rnd: Ensimmäinen kommentti nauratti enemmän kuin itse juttu. Lienen liian tai liian vähän väsynyt. Ja paska mies.
   No osuihan se naulankantaan.

   Lainaa

  31. Tulos: +15 (47 ääntä)
   Miehellä on naisvaltaisella alalla kuitenkin niin paljon etuja, että ei luulisi tuollaisten pikkkuseikkojen haittaavan.

   Lainaa

  32. Tulos: +49 (93 ääntä)
   Mjaa, ei nyt oikein uponnut. Sukupuoliyleistykset eivät oikein ikinä jaksa naurattaa minua.

   Lainaa

  33. Tulos: +17 (39 ääntä)
   Jasiu: Miehellä on naisvaltaisella alalla kuitenkin niin paljon etuja, että ei luulisi tuollaisten pikkkuseikkojen haittaavan.
   Kuten mitä?

   Lainaa

  34. Tulos: +74 (106 ääntä)
   Itse olen nainen miesvaltaisella alalla ja peruskoulun jälkeen yhtä vuotta lukuunottamatta aina ainut nainen tai lähes ainut nainen opiskeluissa ja työpaikoissa. Sen yhden vuoden olin naisvaltaisessa työpaikassa ja siellä oli kaikkein vähiten edellä kuvatun kaltaisia ongelmia. Olen koko elämäni ajan ihmetellyt, mistä tulee nimitys "juoruakka", kun kokemukseni mukaan miehet ovat pahempia juoruakkoja kuin naiset. (Tämä siis minun kokemukseni, saattaa joskus olla toisinkin, mutta en kyllä usko, että ainoat juoruilevat miehet ovat sattuneet minun työpaikoilleni.) Miesvaltaisella alalla naisena siis 1) minun oletetaan olevan kahvinkeittäjä tai toisten jälkien siivooja (vaikka en edes juo kahvia) 2) joudun kahvitauoilla kuuntelemaan toistensa arvostelua ja haukkumista selän takana ja vain arvailemaan, mitä minusta puhutaan poissaollessani 3) saan osakseni naurua, jos en osaa jotain, vaikka miehillä on oikeus olla osaamatta asioita ensimmäisellä kerralla 4) kuulen epäylistäviä yleistyksiä naisista jatkuvasti sekä eronneilta että ennen kaikkea parisuhteissa olevilta miehiltä 5) kuuntelen päivittäin armeijamuistoja tai muita asioita, jotka eivät millään tavoin kosketa minua 6) useammassa työpaikassa olen ollut miesten kanssa samassa pukukopissa, käyttänyt miesten kanssa samaa vessaa tai saanut sosiaalitiloikseni jonkin komeron (jonne pääsy yhdessä tapauksessa oli miesten sosiaalitilojen läpi, joten jouduin joka tapauksessa näkemään vähintään jonkun kalsarit ja jonkun selän pisuaarin äärellä pukukoppiini mennessäni). Kaikesta tästä huolimatta olen viihtynyt hyvin ja koen pärjääväni miesten kanssa hyvin, joten eivät nämä suuria ongelmia ole. Ja tällä hetkellä olen maailman ihanimmassa työyhteisössä, jossa ei ole mitään em. ongelmia, paitsi se sosiaalitilojen puute. Tosin nytkin on sentään naisten vessa erikseen ja sinne ei tarvitse koskaan jonottaa, kun kaikki muut käyttävät sitä miesten vessaa. Kuten Juhokin toteaa, nämä ovat vain huomioita, joita ei voi välttyä huomaamasta ollessaan "väärän sukupuolen" alalla, mutta eipä ne elämänlaatua mitenkään laske. Miehet ja naiset ovat erilaisia, mutta hyvä niin.

   Lainaa

  35. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Se kirjoitetaan "koetat".

   Lainaa

  36. Vaniljankukka 19.4.2017 3:17
   Tulos: +28 (34 ääntä)
   Intro Vertti: Juuri tuon takia en enää osallistu työpaikan yhteisiin kahvi-/lounastaukoihin. Ei voisi vähempää kiinnostaa se “sit se sano niin, ihan hirveetä, niin on, eiks ookki, jne, etc”, loputon ja täysin päätön pölötys. Ja jotta tasa-arvo toteutuisi, niin ei minua voisi vähempää kiinnostaa myöskään työpaikan miesten jalkapallo/jääkiekko/formula-1 -aiheiset “keskustelut”. Ikuinen arvuuttelu siitä kuka/mikä voittaa minkäkin cupin. Oh dog kuinka äärettömän tylsää. Jaa että “yhteisöllisyys”? Fuck that shit. Hoidan työni hyvin, saa riittää.
   Mä en oo mikään vertti, mutta samaistun tuohon aika pitkälti noin muuten. :D Töissä kun tauon tarkoitus on päästä rentoutumaan edes hetkeksi. Ja se tauko on yleensä melkoisen lyhyt, joku 10 minuttinen kahvitauko yms. Niin ei se mun mielestä mikään tauko ole jos sitä ei saa viettää rauhassa. Eikä muiden työntekijöiden tarvitse olla mitään ärsyttäviä tai muutenkaan mitään negatiivista, niitä muita ihmisiä vaan jaksaa paremmin ja hymyssä suin sen jälkeen kun on saanut taukonsa viettää omassa rauhassa. Ja muutenkin noi kahvitauot ja ruokatauot on sellasia että ite en kyllä edes ehdi syömään jos se koko aika menee siihen että pitää koittaa epätoivoisesti kuunnella ja osallistua johonkin tyhjänpäiväiseen pölinään. Mun unelmamaailmassa jokaisella työpaikalla olis joku rauhallinen lounge jossa ihan sääntönä olis hiljentyminen että jokainen saisi rauhassa sen 10 minuutin ajan rauhoittua ja syödä rauhassa. Vähentäis sitä työstressiäkin aika roimasti.

   Lainaa

  37. Tulos: -29 (83 ääntä)
   On tämä nykypäivää kun porukka ihan tosikkona lukee ja valittaa "sukupuoliyleistyksistä". Se on ihan tosiasia, että jos työpaikalla on suurin osa naisia, se meno on aivan hullua, se nokkiminen ja "kylmä sota" on ihan todellista, mutta kun paikalle palkataan yksikin mies, se hulluus laimentuu hieman.

   Lainaa

  38. Tulos: +42 (46 ääntä)
   Minä olen nainen miesvaltaisella alalla. Minua kohdellaan ihan samalla tavalla kuin muitakin työntekijöitä. 250 ihmisen joukkoon mahtuu pari, jotka vonkaavat, vaikka oon sanonu, ettei kiinnosta. Siellä on myös niitä, sekä miehiä että naisia, jotka juoruavat selän takana pahantahtoisesti. Osa laittaa aina Facebook-ryhmään kuvan jos joku on tehnyt virheen taitoiminut muuten poikkeavasti. Ei ole sukupuolesta kiinni miten suhtautuu työhön tai työkavereihin. Onneksi on myös ystävällisiä ja kohteliaita tyyppejä.

   Lainaa

  39. Tulos: -19 (47 ääntä)
   Just: Kuten mitä?
   No, potentiaalinen flaksi on huikean paljon parempi jos olisi miesvaltaisessa työpaikassa. Töissä kuitenkin viettää aika suuren osan hereilläoloajastaan. (Hetero)miehen on parempi viettää se aika naisten seurassa. Juttelin kerran baarissa lastentarhanopettajaksi opiskelevan miehen kanssa, ja hän tuntui olevan jopa pahoillaan siitä, miten hyvin hänellä asiat seksin suhteen ovatkaan samalla, kun monet miespuoliset kaverinsa valittavat puutetta.

   Lainaa

  40. Tulos: +23 (47 ääntä)
   King Arthur: “Ei suututa, muuten vain avauduin A4:n verran siitä miten vaikeeta on olla mies.” Voi jaxuhalien jaxuhali.
   Me naisethan emme koskaan siitä avaudu, emmehän?

   Lainaa

  41. Tulos: -21 (91 ääntä)
   Ei yhtään yllättänyt, että feministit vetävät huumorilla höystetytsä jutustakin hiekat vakoonsa.

   Lainaa

  42. Tulos: +63 (77 ääntä)
   Itse olen huomannut että tuota selkäänpuukotusta tapahtuu sukupuolesta riippumatta nimenomaan matalapalkkaisilla ja koulutusta vaatimattomilla taikka vain lyhyen koulutuksen vaativilla aloilla. Esimerkkeinä lähihoitajat, puhelinmyyjät, tietyt raksahommat (ei kaikki), autoala, baarityöntekijät. Olisiko syynä kuitenkin katkeruus ja tyytymättömyys omaan elämään ja valintoihin eikä suinkaan sukupuoli?

   Lainaa

  43. Tulos: +58 (66 ääntä)
   Täällä näemmä jaetaan kokemuksia, onko mun vuoro? Itse olen nainen miesvaltaisella alalla. Sinänsä kaikki aina ollut ok, mutta yksi työkaverini on suoraan sanonut minulle (pariinkin otteeseen), että tälle alalle hakeutuvat vain munankipeät naiset, koska eiväthän naiset osaa tai ole kiinnostuneita tällaisista hommista. En edes jaksa alkaa väittelemään, mutta kuinka tärkeänä hän kikkeliänsä pitää jos luulee kenenkään olevan niin puutteessa, että kouluttautuu näinkin raskaalle ja semivaativalle alalle ja tekee sitten sitä työkseen vain jotta pääsisi ehkä scooraamaan joltakin miespuoliselta työkaverilta :D

   Lainaa

  44. Arthur Brown 19.4.2017 22:00
   Tulos: -16 (58 ääntä)
   Jepjoo: Täällähän nyt on tosikoita liikenteessä… Hauska ja monilta osin ihan osuva kirjoitus. Sopivasti kärjistetty ja kieliposkessa tehty.
   Eri mieltä. Tämä on juuri sellaista kulunutta roskaa, jota ei Erkkikään jaksa lukea. Ja Erkki jaksaa lukea vaikka mitä! Paitsi VHM:n (valkoisen heteromiehen) vuodatusta siitä, kuinka muut – etenkin naiset, lapset, muunväriset – ovat stereotyyppistä saastaa. Samalla tajuamatta sitä, että elää paremmassa maailmassa kuin kukaan aikaisemmin.

   Lainaa

  45. Tulos: -4 (44 ääntä)
   Did you guys just assume Juho's race?! Olen nähnyt kommentteja: "Tyypillinen valkoinen cis hetero mies itkee ongelmista vaikka on syntyessään jo paremmassa asemassa kuin kukaan muu". Jaa eli te näköjään tunnette kaikki maailman valkoiset miehet että pystytte sanomaan noin.. Teksti itsessään ei ollut niinkään hauska, mutta kyllä Juho toi esille asioita mitä oikeasti ilmenee työskennellessä naisten kanssa. Olen kokenut samoja asioita työskennellessäni naisten kanssa. Olen myös kokenut "Keitäppä tyttö kahvia"-tyyppistä kohtelua kun olen tehnyt töitä miesten kanssa.

   Lainaa

  46. Tulos: +18 (62 ääntä)
   Porukka olettaa et Juho on valkoinen ja hetero, tsk tsk.. Mitä jos Juho onkin musta ja homo? Tai *GASP* non-binary asexual?! Saako se sitten valittaa ongelmistaan, koska näköjään valkoiset cis hetero miehet ei koskaan saa valittaa mistään.

   Lainaa

  47. Tulos: +55 (67 ääntä)
   Eräässä työpaikassa sain kuulla aina huonoa läppää ja yleistyksiä esim. "Keitätkö meille miehille kahvit.", "Sullahan on synttärit, mikset leiponut meille kakkua ja muuta hyvää", "Sä kun olet nainen niin tiedät sanoa, mitä ostan vaimolle lahjaksi."... Naisena olisi pitänyt tietää myös työpaikan siivoustarvikkeet vaikka siellä oli ihan omat siivoojat. Oli ihana päästä uuteen työpaikkaan, jossa olen ammattitaitoinen ihminen enkä koko kansan yleisvaimo.

   Lainaa

  48. Lepakkonainen 20.4.2017 11:14
   Tulos: +36 (48 ääntä)
   Juhon valkoisesta heteromieheydestä on puhuttu täällä jo sen verran, että Juhon tuttuna aattelin mainita että hän on avoimesti homo.

   Lainaa

  49. Heikko hento teekkari 20.4.2017 17:57
   Tulos: +24 (36 ääntä)
   "koko kansan yleisvaimo" on mun uusi lempitermi :D Mun kokemuksen mukaan moni mies on huomattavasti naisia pahempi juoruilija. Naiset ehkä puhuvat enemmän ihmissuhteista, mutta vähemmän puhutaan kakkaa muista. Toki voi olla, että minä olen se josta puhutaan selän takana... Ja myös 90 % vähättelevistä kommenteista on tulit miehiltä, eivät usko että pieni siro "tyttö" voisi osata mitään. Miesten taas oletetaan aina osaavan kaiken. Allekirjoitan tuon että riitely ja paskanjauhanta ovat matalapalkka-alojen ongelma. Selvä ero suhtautumisessa asiakkaisiin, työkavereihin ja etenkin pomoon! Silti tuo päivitys oli ihan hauska :)

   Lainaa

  50. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Hähää!

   Lainaa

  51. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Se on älykkyydestä, ei sukupuolesta kiinni.

   Lainaa

  52. Tulos: -10 (26 ääntä)
   Nothing: Porukka olettaa et Juho on valkoinen ja hetero, tsk tsk.. Mitä jos Juho onkin musta ja homo? Tai *GASP* non-binary asexual?! Saako se sitten valittaa ongelmistaan, koska näköjään valkoiset cis hetero miehet ei koskaan saa valittaa mistään.
   Eihän tämä hullutus oikeasti ole rantautumassa Suomeen? Eihän? Eihän? Jenkkilä on mennyt ihan hulluksi, siellä on saatu juntattua jo sana "mansplaining" Oxfordin sanakirjaan. Mä oon olettanut ainakin että feminismi on suomalaisille aika kuollut käsite, en muista milloin viimeksi joku olisi erikseen maininnut olevansa feministi. Täällä tasa-arvo on itsestäänselvyys monelle, MIKÄ ON HYVÄ ASIA. Se tarkoittaa sitä että se on jo niin arkipäivää ettei sitä varten tarvita enää mitään aktivismia. Mä muutan afrikkaan jos nuo feminatsit tulee tännekin. #only2genders

   Lainaa

  53. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Kalle: Aika tossu mies, muutenki aika seksististä puhua itsestään kolmannessa persoonassa miehenä. Itse olen aina ollut naisvaltaisella alalla, ja menen naisten juttuihin mukaan, enkä koe itseäni miehenä vaan osana työyhteisöä. Näin myös naiset näkevät minut kaverinaan, ei miehenä kehen vuodatetaan pahaa oloa.
   Sitten kun et ole paikalla niin sinut haukutaan samalla tavalla kuin kaikki muutkin naiset(juu et ole nainen mutta mekaniikka sama) selän takana. On meinaa kokolailla yleinen tapa naisväellä.

   Lainaa

  54. Ärsyttävä lihapiirakka 11.11.2021 5:19
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Hohhoijaa: Ihme sovinisti taas siellä avautuu. On se niin vaikeaa varmaan olla valkoihoinen heteromies.. Se oletetusti kaikista paras.
   Sepä se, valtaistuimelta kun putoaa, putoaa korkeimmalta.
   Eikö se asema perustunutkaan osaamiseen ja etevämmyyteen vaan kikkeliin? Oi ja voi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: mies, miehet, naiset, sukupuoli, työpaikka, naisvaltainen, avautuminen