Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Yllätys takakontissa

Kuvittele auto parkkipaikalla. Kuvittele myös ilmeesi, kun avaat takakontin nappaaksesi sieltä nopeasti jotain, mutta –––
Yllätys takakontissa Poliisi on tietoinen tapahtumista.

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 27 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Esko Mörkö 21.3.2017 1:45
   Tulos: -154 (256 ääntä)
   Tais olla ne koiran konttiin tunkeneet pirinistiakat "löytäneet" sen elukkapolon jostain.

   Lainaa

  2. Tulos: -118 (176 ääntä)
   Hauva suree, todellakin! Ennustiko Feissarimokat tapahtuneen? :o

   Lainaa

  3. Tulos: +310 (326 ääntä)
   Onneksi ei ollut karhu.

   Lainaa

  4. Tulos: +323 (353 ääntä)
   Ajattelin ensin jostain syystä, että Arttu on tunkeutunut toisen ihmisen autoon. Sitten väsyneet aivosolut selittivät, että eläinrääkkäystä tämä olisi kummassakin tapauksessa.

   Lainaa

  5. Tulos: +377 (401 ääntä)
   "Juu mä tuun ihan kohta. Vietkö Saken autoon edeltä? Se on se harmaa auto siinä korttelin päässä."

   Lainaa

  6. Tulos: +657 (673 ääntä)
   "Sisällä haisi normaalia enemmän paskalta." :D

   Lainaa

  7. Rototiltti 21.3.2017 7:47
   Tulos: -143 (187 ääntä)
   Liekö ollut vääräuskoinen koira? Oulussa niitä on melko paljon.

   Lainaa

  8. Tulos: +215 (225 ääntä)
   Hei FB-tiimi! Tämä oli uutisissakin ja linkki kys. uutiseen täydentäisi tämän hyvin :) http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005131370.html

   Lainaa

  9. Tulos: +69 (81 ääntä)
   Voi sessukka-raukka :S

   Lainaa

  10. Tulos: +39 (49 ääntä)
   Tästähän jo luettiinkin viime viikolla Ilta-Sanomien sivuilta.

   Lainaa

  11. LähteidenEtsijä 21.3.2017 9:01
   Tulos: +106 (130 ääntä)
   Nyt kyllä Arttu koijaa! FB-päivityksessään kertoi, että "Ovet oli lukossa ja mielestäni myös takakontti", mutta IS:n jutussa: Arttu sanoo, ettei hän muuta tapojaan. Hän aikoo pitää autonsa takakontin auki. Koiran osalta juttu tosiaan selvisi Puskaradio-ryhmän avulla: "Kirjoittajat asuvat ilmeisesti Artun kanssa samassa taloyhtiössä. He kertoivat, että he olivat nähneet päivällä sekavasti käyttäytyvän naisen. Nainen liikkui kahden koiran kanssa. Roskien viejä kertoi nähneensä, miten nainen oli yrittänyt tunkea molempia koiria auton peräkonttiin. Sen jälkeen asukkaat olivat nähneet, miten nainen haahuili rappukäytävässä ja yritti päästää asuntoihin."

   Lainaa

  12. Tuholaistorjuja 21.3.2017 9:42
   Tulos: -361 (403 ääntä)
   Olisi ollut osuva jekku viedä koira suoraan piikille eikä helvetti antaa sitä mihinkään eteenpäin :D Ihan oikein tuossa tilanteessa. Jos oma autoni joutuisi tuollaisen ilkivallan kohteeksi niin voin luvata että omistaja ei enää piskiään näkisi. Jos tilanteen huomaisi ennen kuin elukka pääsee ulos niin ikkunan raosta vaan laskee nestekaasua sisälle. Se on ilmaa painavampaa joten pysyy autossa riittävän pitkään ja tekee varmasti tehtävänsä. Sitten vaan avaa ovet, antaa kaasun valua ulos ja käy dumppaamassa jätteet johonkin.

   Lainaa

  13. Tulos: +71 (79 ääntä)
   tööt: Hei FB-tiimi! Tämä oli uutisissakin ja linkki kys. uutiseen täydentäisi tämän hyvin http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005131370.html
   Ja Arttu miettii paniikissa, miten saa pitsat katolta :D :D

   Lainaa

  14. Tulos: +193 (221 ääntä)
   Tuholaistorjuja: Olisi ollut osuva jekku viedä koira suoraan piikille eikä helvetti antaa sitä mihinkään eteenpäin Ihan oikein tuossa tilanteessa. Jos oma autoni joutuisi tuollaisen ilkivallan kohteeksi niin voin luvata että omistaja ei enää piskiään näkisi. Jos tilanteen huomaisi ennen kuin elukka pääsee ulos niin ikkunan raosta vaan laskee nestekaasua sisälle. Se on ilmaa painavampaa joten pysyy autossa riittävän pitkään ja tekee varmasti tehtävänsä. Sitten vaan avaa ovet, antaa kaasun valua ulos ja käy dumppaamassa jätteet johonkin.
   Ai koiran vikako tämä nyt olikin? Taitaa olla herra myrkyttänyt omat ajatteluvälineensä.

   Lainaa

  15. Tulos: +12 (70 ääntä)
   Flaavio: Ai koiran vikako tämä nyt olikin? Taitaa olla herra myrkyttänyt omat ajatteluvälineensä.
   Se on trolli.

   Lainaa

  16. Tulos: +69 (79 ääntä)
   Toivottavasti omistaja maksoi auton siivoamisesta tulevat kulut, ei nimittäin ole halpaa.

   Lainaa

  17. Tulos: +109 (133 ääntä)
   Tuholaistorjuja: Olisi ollut osuva jekku viedä koira suoraan piikille eikä helvetti antaa sitä mihinkään eteenpäin Ihan oikein tuossa tilanteessa. Jos oma autoni joutuisi tuollaisen ilkivallan kohteeksi niin voin luvata että omistaja ei enää piskiään näkisi. Jos tilanteen huomaisi ennen kuin elukka pääsee ulos niin ikkunan raosta vaan laskee nestekaasua sisälle. Se on ilmaa painavampaa joten pysyy autossa riittävän pitkään ja tekee varmasti tehtävänsä. Sitten vaan avaa ovet, antaa kaasun valua ulos ja käy dumppaamassa jätteet johonkin.
   Mee hoitoon. Oikeesti.

   Lainaa

  18. Tulos: +111 (135 ääntä)
   Sannni: [Flaavio: Ai koiran vikako tämä nyt olikin? Taitaa olla herra myrkyttänyt omat ajatteluvälineensä.] Se on trolli.
   Itseäni ei naurata tämäntyyppiset trollit, riippumatta siitä olenko eläinystävä vai en. Muistaakseni tutkimuksissa on todettu, että mm. mieltymys eläinten kiduttamiseen on käyttäytymismalli, joilla on todettu yhteys psykopatiaan. Normaali ihminen mieluummin välttää väkivaltaisuutta, jos mahdollista. Aina vähän karmaisee kun huomaa, että jotkut ihmiset kokevat väkivallan oikeasti huvittavaksi :/

   Lainaa

  19. TapioRautaWaara 22.3.2017 8:23
   Tulos: -11 (23 ääntä)
   Onneks siel ei ollu putin.. olis voinu haista muuki ku paska :O

   Lainaa

  20. T. Andersson 22.3.2017 11:33
   Tulos: -93 (117 ääntä)
   Hahaha: Itseäni ei naurata tämäntyyppiset trollit, riippumatta siitä olenko eläinystävä vai en. Muistaakseni tutkimuksissa on todettu, että mm. mieltymys eläinten kiduttamiseen on käyttäytymismalli, joilla on todettu yhteys psykopatiaan. Normaali ihminen mieluummin välttää väkivaltaisuutta, jos mahdollista. Aina vähän karmaisee kun huomaa, että jotkut ihmiset kokevat väkivallan oikeasti huvittavaksi
   Saako kukkahatun kiristettyä noin tiukalle ilman työkaluja? :D

   Lainaa

  21. Super_Factoid 22.3.2017 14:25
   Tulos: +17 (43 ääntä)
   Hahaha: Itseäni ei naurata tämäntyyppiset trollit, riippumatta siitä olenko eläinystävä vai en. Muistaakseni tutkimuksissa on todettu, että mm. mieltymys eläinten kiduttamiseen on käyttäytymismalli, joilla on todettu yhteys psykopatiaan. Normaali ihminen mieluummin välttää väkivaltaisuutta, jos mahdollista. Aina vähän karmaisee kun huomaa, että jotkut ihmiset kokevat väkivallan oikeasti huvittavaksi
   Totta, mutta trollaamisen motiivi on toisten ärsyyntymisestä saatava nautinto. Esimerkiksi kirjoituksen väkivaltaisuus on vain väline. Näitä ei ole aina helppoa erottaa vakavammin vinksahtaneista ihmisistä, mutta ylläolevasta tapauksesta uskaltaisin kyllä lyödä vetoa.

   Lainaa

  22. King Arthur 22.3.2017 19:28
   Tulos: +45 (65 ääntä)
   Super_Factoid: Totta, mutta trollaamisen motiivi on toisten ärsyyntymisestä saatava nautinto. Esimerkiksi kirjoituksen väkivaltaisuus on vain väline. Näitä ei ole aina helppoa erottaa vakavammin vinksahtaneista ihmisistä, mutta ylläolevasta tapauksesta uskaltaisin kyllä lyödä vetoa.
   Miten voi olla olematta "vakavasti vinksahtanut" jos saa nautintoa siitä että ärsyttää ihmisiä jotka ei puolla raakuutta? Ihan vain kysyn.

   Lainaa

  23. Super_Factoid 22.3.2017 22:03
   Tulos: -1 (31 ääntä)
   King Arthur: Miten voi olla olematta “vakavasti vinksahtanut” jos saa nautintoa siitä että ärsyttää ihmisiä jotka ei puolla raakuutta? Ihan vain kysyn.
   Mielestäni liian moni ihminen tykkää joskus tahallaan ärsyttää muita ihmisiä, jotta satunnainen trollaus voitaisiin katsoa oireeksi tästä niinsanotusta vakavasta vinksahtaneisuudesta. Näin siis suhteellisesta näkökulmasta. Jonkinlaiseen ideaaliin vertaaminen tuottaa helposti jyrkän tuomitsevan arvion ihmisestä, joten siinä kannattaa olla varovainen.

   Lainaa

  24. Tulos: +20 (34 ääntä)
   Lopettakaa jo se ruokkimiminen jota harjoitatte. Olette keränneet tänne jo useamman trollin kommentoimaan näitä juttuja. Kerrotte ettette muka pidä siitä mutta silti yhä niitä ylläpidätte ja ruokitte. Ei miinusta ei plussaa ei vastakommentteja ja ne lopettaa kyllä aikanaan.

   Lainaa

  25. Tulos: -10 (16 ääntä)
   Joo henki vasn pois koiralta

   Lainaa

  26. Tulos: -3 (9 ääntä)
   Tuholaistorjuja: Olisi ollut osuva jekku viedä koira suoraan piikille eikä helvetti antaa sitä mihinkään eteenpäin Ihan oikein tuossa tilanteessa. Jos oma autoni joutuisi tuollaisen ilkivallan kohteeksi niin voin luvata että omistaja ei enää piskiään näkisi. Jos tilanteen huomaisi ennen kuin elukka pääsee ulos niin ikkunan raosta vaan laskee nestekaasua sisälle. Se on ilmaa painavampaa joten pysyy autossa riittävän pitkään ja tekee varmasti tehtävänsä. Sitten vaan avaa ovet, antaa kaasun valua ulos ja käy dumppaamassa jätteet johonkin.
   Osuva jekku tappaa jonkun muun mahdollisesti rakas lemmikki? Taidankin autovarkaan huomatessani lukita sen sinne autoon ja laskea sitä kaasua sinne sisään.

   Lainaa

  27. Kalju panda 2.12.2021 8:19
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Esko Mörkö: Tais olla ne koiran konttiin tunkeneet pirinistiakat "löytäneet" sen elukkapolon jostain.
   Toivottavasti olet aina vain sinkku.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: takakontti, takaluukku, koira, auto