Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 54

Ai ei mun verhot kelpaa vai? Surullista.
Suurenna näkymä
Roskalavalla rapisee, osa 54

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 69 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1749 (1811 ääntä)
   Ei huoh... Toivottavasti Varpu antoi tuolin Johannalle. Itsehän lähtisin tuollaisesta ryhmästä vähän äkkiä.

   Lainaa

  2. Tulos: +689 (719 ääntä)
   Jos Johanna on yksityisviestillä ilmoittanut ostavansa tuotteen ennen kuin Mikko julkaisun alla ilmoitti saman asian, niin kummalla on silloin etuajo-oikeus tuotteeseen? Itse suosisin Johannaa, mutta myyjä mielestäni päättää tässä asiassa.

   Lainaa

  3. Tulos: +805 (837 ääntä)
   Facebookkirpparit on pilannut tän maailman

   Lainaa

  4. Tulos: +842 (858 ääntä)
   Jeesus mitä natseilua taas. Toivottavasti Varpu antoi tuolin Johannalle ja poistui sen jälkeen ryhmästä. En ymmärrä miksi näissä FB-kirppareissa ym. kaiken pitää aina olla niin vaikeeta...

   Lainaa

  5. Tulos: +772 (786 ääntä)
   Todella jännä. Roskalavat perustuvat ns. yhteisen hyvän ideaan eikä oman hyödyn maksimoimiseen muiden kustannuksella... joten on omituista että ryhmän säännöt pakottavat ihmisiä antamaan Mikon kaltaiselle ilmeisesti seuraamuksen uhalla. Kuules Mikko: kukaan ei halua antaa sulle tuommoisen kitinän jälkeen. Ja mikä on "rangaistus" sitten jos ylläpitäjää ei vapaaehtoisesti tavaraa lahjoittavan ratkaisu miellytä? Potkiminen ryhmästä? Jossa jäsenet ANTAVAT ILMAISEKSI ASIOITA? "Jos et anna nyt Mikolle niin et saa antaa täällä ilmaiseksi mitään kenellekään! Mene muualle lahjoittamaan!" Okei. En ymmärrä tätä touhua. Mutta okei.

   Lainaa

  6. Sami Kuupas 9.3.2017 0:44
   Tulos: +575 (631 ääntä)
   Veikkaan, että Mikko ja Jarmo on molemmat sellaisia miehiä, jotka ei saa.

   Lainaa

  7. Pahvitonttu 9.3.2017 1:10
   Tulos: +216 (262 ääntä)
   Ymmärsin ensimmäisen ensin, että Stiga oli varastettu lapsenlapsi. Hetki piti miettiä, että mikähän se Stiga olikaan :D

   Lainaa

  8. Pahvitonttu 9.3.2017 1:11
   Tulos: -106 (138 ääntä)
   ^tajuamisen jälkeen asia ei kyllä yhtään auennut, miksi varastaa lapsenlapsensa Stiga? :D

   Lainaa

  9. Tulos: +128 (180 ääntä)
   Pahvitonttu: ↑tajuamisen jälkeen asia ei kyllä yhtään auennut, miksi varastaa lapsenlapsensa Stiga?
   Kyse taitaa olla siitä että Tiina ilmoittaa että hänen lapsenlapsensa stiga on varastettu, ei sitä että hän olisi sen varastanut ja antamassa pois

   Lainaa

  10. purppurakruunu 9.3.2017 1:29
   Tulos: +341 (345 ääntä)
   "Ei me mitään varaussääntöjä tarvita, turhia kukkahattunapoleonkompleksisääntömääräilyä sellaiset. Sanoo vaan, että ottaa." Ja sit käy näin...

   Lainaa

  11. Matti Teppo 9.3.2017 1:38
   Tulos: -331 (369 ääntä)
   Ensinnäkin perustuoli, joita löytt joka roskalavalta. Toisekseen noi "akkain" kirpputoriryhmät aiheuttavat ranteiden viiiiiilt........

   Lainaa

  12. Pahvitonttu 9.3.2017 1:41
   Tulos: +94 (114 ääntä)
   maailmaa: Kyse taitaa olla siitä että Tiina ilmoittaa että hänen lapsenlapsensa stiga on varastettu, ei sitä että hän olisi sen varastanut ja antamassa pois
   No nyt kyllä menee hitaasti. Kiitos, hyvä edes jossain vaiheessa tajuta!

   Lainaa

  13. Huuliharppu 9.3.2017 2:55
   Tulos: +183 (241 ääntä)
   Miehet...

   Lainaa

  14. Tulos: +273 (285 ääntä)
   Osaa ne miehetki olla hankali facebook kirppareil.

   Lainaa

  15. Tulos: +495 (503 ääntä)
   Matti Teppo: Ensinnäkin perustuoli, joita löytt joka roskalavalta. Toisekseen noi “akkain” kirpputoriryhmät aiheuttavat ranteiden viiiiiilt……..
   "Akkain" kirpputori, kun ongelmia aiheuttavat henkilöt Mikko ja Jarmo...?

   Lainaa

  16. Vaniljankukka 9.3.2017 3:55
   Tulos: +386 (394 ääntä)
   Mua jää tälläsistä häiritsemään se että mitä tämä kaikkivaltias YP voi asialle tehdä kun sekä myyjä että ostaja ovat yhteistuumin tehneet kaupat tai tavara on muuten vaihtanut omistajaa ilman mitään konflikteja? Minkälaisia rangaistus-toimenpiteitä tämä YP mahdollisesti tekee? Ja lopuksi toi "Ilmoita jos et saanutkaan..." Että mitä hittoa..? o__o

   Lainaa

  17. Vaniljankukka 9.3.2017 3:59
   Tulos: +92 (114 ääntä)
   Matti Teppo: Ensinnäkin perustuoli, joita löytt joka roskalavalta. Toisekseen noi “akkain” kirpputoriryhmät aiheuttavat ranteiden viiiiiilt……..
   Muuhun idiotismiisi en viitsi edes ottaa kantaa, liian työlästä. Mutta kerro toki mistä löytäisin juuri tuollaisen tuolin. Olen nimittäin jo hyvän aikaa etsinyt sekä kirpparit että huonekaluliikkeet eikä juuri tuon mallista meinaa löytyä. Mun eka ajatus koko kuvasta oli se että "Hitto ku olis itselle tullut jossain tuollainen tuoli vastaan, oispa ollu aika jees." Mutta jos näitä löytyy paljonkin niin laita nyt hyvä ihminen linkkiä tänne niin käyn ostamassa. :D

   Lainaa

  18. Tulos: +4 (44 ääntä)
   Mulla on stiga merkkinen moottorisaha, on ihan romu.. Ensin ajattelin että Tiinan jo aikuisen lapsenlapsen jokin stiga merkkinen työkalu tai raivausväline on varastettu :'D

   Lainaa

  19. galaxy blt 9.3.2017 7:08
   Tulos: +149 (151 ääntä)
   Odotan yhä ilmoitusta, saiko Mikko vai ei.

   Lainaa

  20. Tulos: +13 (31 ääntä)
   Vaniljankukka: Muuhun idiotismiisi en viitsi edes ottaa kantaa, liian työlästä. Mutta kerro toki mistä löytäisin juuri tuollaisen tuolin. Olen nimittäin jo hyvän aikaa etsinyt sekä kirpparit että huonekaluliikkeet eikä juuri tuon mallista meinaa löytyä. Mun eka ajatus koko kuvasta oli se että “Hitto ku olis itselle tullut jossain tuollainen tuoli vastaan, oispa ollu aika jees.” Mutta jos näitä löytyy paljonkin niin laita nyt hyvä ihminen linkkiä tänne niin käyn ostamassa.
   Eikö tuommoisia tuoleja ole Jyskit pullollaan. Taisin itse joskus hakea samanlaisen kolmellakympillä.

   Lainaa

  21. Tulos: +57 (63 ääntä)
   Michelle vois vähä rauhottua. Ei taida ne sävyt ja kuviot siellä auttaa nyt kuitenkaan. Siksi kai niitä pois antaakin :D

   Lainaa

  22. Tulos: +85 (191 ääntä)
   Jos jotain olen huomannut niin sen että miehet ON oikeasti kaikista hankalimmat fb-kirppariasiakkaat. Naisten hallitsemilla kirppareilla on selkeät säännöt. Av av av yv jono jono epätoivojono ja kaikille on selkeää kuka on ekana jonossa ja ottamassa mitäkin. Miesten kirppareilla heti joku mies laittaa yv ja sitten ei kukaan tiedä mitä se on ostamassa (jos tuotteita on useita) ja muut jää sitten kyselemään että onko toi vielä vapaa, entä toi. Itse yritin joskus lautapelikirpparilta ostaa jotain tuotetta huutamalla perinteisen av:n. Sen jälkeen joku mies kirjoitti yv ja kun itse laitoin myyjälle viestiä niin kertoi, että kyseinen peli meni jo yv:llä. Sitten kun asiasta avauduin sain kommentteja että yhyy naisten säännöt ja av:t, yhyy byhyy. Mulle av tarkoittaa sitä että otan tuotteen, paitsi jos vastaan av ja esitän lisäkysymyksen, eikä vastaus olekaan mieleinen. Olen puhunut. Miehet menkää pois.

   Lainaa

  23. Tulos: -127 (201 ääntä)
   Huuliharppu: Miehet…
   Kyl näkyy tasa-arvo, "naiset..." kommentit saa poikkeuksetta kasan miinusta.

   Lainaa

  24. patakinnas 9.3.2017 8:46
   Tulos: +225 (239 ääntä)
   ssss: Kyl näkyy tasa-arvo, “naiset…” kommentit saa poikkeuksetta kasan miinusta.
   Kyl näkyy huumorintaju, kettuiluahan tämä vaan on niitä "naiset"-kommenttien kirjoittajia kohtaan. Ihan vain säästääkseni teitä sarkastisuuden missaajia loukkaantumisen vaivalta: ei kukaan täällä ole tuomitsemassa koko miessukupuolta tyhmäksi ja vaikeaksi parin mikon ja jarmon takia. Mutta saahan sitä ottaa itseensä mistä tahtoo, se ei vaan näytä kauhean älykkäältä.

   Lainaa

  25. Tulos: +137 (157 ääntä)
   Oisko vaikka syynä että 99% tällaisista kommenteista on muotoa "Naiset...", että kerrankin näin päin ;)
   ssss: Kyl näkyy tasa-arvo, “naiset…” kommentit saa poikkeuksetta kasan miinusta.

   Lainaa

  26. Puolikiero_savolainen 9.3.2017 8:59
   Tulos: +77 (93 ääntä)
   Jarmo aikuinen mies ja kehtaatkin käyttäytyä kuin mikäkin yläasteen sakkien jakaja pesistuntia varten.

   Lainaa

  27. Tulos: +116 (120 ääntä)
   En myöskään ymmärrä näitä facekirppareiden älyttömiä sääntöjä. Ainut, jolloin itse olen facekirpparilla oikeasti pettynyt, oli eräs antiikkimatkalaukku, jonka joku oli myymässä kympillä pois. Laitoin, että haluaisin laukun ja hakisin klo: 14:00, onko ok? 20min sen jälkeen joku oli laittanut, että tahtoo laukun ja YV. oli sopinut sitten myyjä tämän 20min myöhemmin laittaneen kanssa hun seuraavalle päivälle ja myi kyseiselle henkilölle laukun. Tuolloin harmitti, mutta selvisin silti elossa. En vieläkään ymmärrä miten.

   Lainaa

  28. Tulos: +43 (81 ääntä)
   En tajua näitä tyyppejä jotka pyytää ilmaiseksi esim. käsilaukkua, sitten kun tarjotaan ei kelpaa kun pitää olla tietyn valmistajan merkkilaukku. Tämmöisen kun joku haluaa lahjottaa ei käy ku on väärä väri. Parhaimmillaan kun oikeanlainen löytyy on seuraavana päivänä toisessa ryhmässä myynnissä satasella.

   Lainaa

  29. Haudankaivaja 9.3.2017 9:38
   Tulos: +109 (111 ääntä)
   Joku viisas ihminen aikoinaan sanoi jotain siihen suuntaan, että kukaan ei puolusta omaa valtaansa raivokkaammin kuin se, jolla valtaa on vain hieman enemmän kuin muilla. (En muista sanatarkkaan) Tuntuu pätevän varsinkin netissä missä YP:illä ja modeilla on sitä valtaa parin klikkauksen verran enemmän kuin sillä alhaisella ressukalla joka yrittää myydä tai ostaa sitä kahden markan esinettä :D

   Lainaa

  30. Tulos: +30 (54 ääntä)
   minä ekalla lukemalla säikähdin, että lapsenlapsi nimeltä Stiga on varastettu.

   Lainaa

  31. Tulos: -14 (26 ääntä)
   Pahvitonttu: ↑tajuamisen jälkeen asia ei kyllä yhtään auennut, miksi varastaa lapsenlapsensa Stiga?
   maailmaa: Kyse taitaa olla siitä että Tiina ilmoittaa että hänen lapsenlapsensa stiga on varastettu, ei sitä että hän olisi sen varastanut ja antamassa pois
   Kuka ilkimys varastaa lapsen ruohonleikkurin? Tai voihan se lapsenlapsi olla toki jo aikuinenkin.

   Lainaa

  32. Tulos: +152 (152 ääntä)
   Mitä käytännön väliä sillä on, että käyttääkö sanaa "varaan" vai "otan", kun noutokin jo sovittu.. tsiisus. Tuon Mikon "otan" voisi yhtä hyvin tulkita varaukseksi.

   Lainaa

  33. Tulos: +8 (46 ääntä)
   Tietääkö kukaan mr. Ällön viimeistä viestiä täällä? Olis kiva lukee:D

   Lainaa

  34. Tulos: +127 (127 ääntä)
   Tämä juuri on syy, miksi en halua käyttää fb-kirppiksiä. Ymmärrän sen, ettei haluta että ihmiset varailee, nimittäin se on tosi rasittavaa hommaa että av av ja sitten ehkä haen ensi viikolla, kun sillä välin potentiaalisia heti ostajia voisi olla vaikka kuinka monta. Nyt sitten kuitenkin tässä tapauksessa riidellään sanoista, ei toiminnasta, nimittäin Johanna on hakemassa tavaran heti. Eli ottamassa sitä. Kun taas joku toinen voi sanoa "otan" ja sitten luvata hakea ensi viikolla. Kamoon. Ei onnistuneissa kaupoissa ole kyse sanavalinnoista, vaan siitä mitä sen jälkeen tehdään kun kaupat on sovittu. Lisäksi, myyjä päättää kenelle tavaran myy/antaa. Piste. Vaikka kirppariryhmän YP olisi kirjoittanut sääntöihin, että tavara menee sille kelle YP päättää ja lisäksi YP saa joka kaupan yhteydessä jalkahieronnan tavaran myyjältä, ei hänellä ole kontrollia toisten kauppoihin tai hierontoihin. YP voi seurata, ollaanko ryhmässä asiallisia ja sillä selvä. Kenenkään toisen tavaroista hänellä ei ole oikeus päättää.

   Lainaa

  35. Papa pumba baba 9.3.2017 11:23
   Tulos: -13 (27 ääntä)
   Naapuri: Jos Johanna on yksityisviestillä ilmoittanut ostavansa tuotteen ennen kuin Mikko julkaisun alla ilmoitti saman asian, niin kummalla on silloin etuajo-oikeus tuotteeseen? Itse suosisin Johannaa, mutta myyjä mielestäni päättää tässä asiassa.
   Älä myrkytä aivojas tolla kysymyksellä

   Lainaa

  36. Tulos: -80 (94 ääntä)
   Kuka haluaa toisen käyttämän työtuolin? Yäk! Itsellä oli samanlainen kuin kuvassa, päätyi kaatikselle.

   Lainaa

  37. Tulos: +60 (62 ääntä)
   "Alavärähteitä"? Onko tämä jotain yksisarvishoitajien ammattislangia?

   Lainaa

  38. Tulos: +16 (24 ääntä)
   Pahvitonttu: No nyt kyllä menee hitaasti. Kiitos, hyvä edes jossain vaiheessa tajuta!
   Mutta miksi ilmoittaa siitä roskalavalla? Vai kuuluuko tällainenkin niiden toimenkuvaan? Tunnustan, että tunnen roskalavat vain Feissarimokien kautta.

   Lainaa

  39. Tulos: +95 (95 ääntä)
   Entäs sitten jos tuolla kyseisellä roskalavalla joku ilmoittaa ottavansa tuotteet, muttei sitten otakaan? Mikä sanktio siitä seuraa? Ikuinen kirous ja Mustanaamion paha merkki leukaan? Jos joku ilmaiseksi antaa, niin eikö olisi helpointa jos hän saisi ihan itse päättää, kenelle tavara menee - eikä joku pilkunviilaussääntö?

   Lainaa

  40. Tulos: -53 (69 ääntä)
   Kyllä Mikko on oikeassa ja pitää saada

   Lainaa

  41. Tulos: -22 (60 ääntä)
   Mä olin kanssa ihan yllättynyt et nyt olikin miehiä, jotka perseili FBkirppiksellä :D Mulla ois paljon tavaraa, jota voisin antaa pois/myydä halvalla mutta en kyllä halua tollaseen porukkaan. Vaatteet siis menee SPR:N kirppikselle.

   Lainaa

  42. eriparisukka 9.3.2017 13:27
   Tulos: +50 (80 ääntä)
   Tulinpahan vain sanomaan että.. HAHAA! Nyt se oli vihdoinkin miehet jotka kitisi ja aiheutti sekaannusta fb-kirppiksellä. Nih, että siitäs saitte kaikki "ei miehet ikinä" - lässyttäjät!

   Lainaa

  43. Tulos: +37 (45 ääntä)
   En tiedä miten Mikko kehtaa. No onneksi ei tarvitsekaan.

   Lainaa

  44. vaasalainen 9.3.2017 15:08
   Tulos: +43 (43 ääntä)
   Ymmärtäisitte kun jarmon näkisitte.

   Lainaa

  45. Fb kirppari 9.3.2017 15:22
   Tulos: +50 (56 ääntä)
   En ole yhdelläkään FB kirpparilla tai roskalavalla mukana, mutta henkilökohtaisesti en voisi sietää mikon kaltaista ihmispersettä, enkä todellakaan lähtisi face-to-face kyseistä ihmistä tapaamaan jonkun powertripillä olevan FB "ylläpitäjän" käskystä. Tulen myös jatkossa pysymään kaukana.

   Lainaa

  46. purppurakruunu 9.3.2017 15:31
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   utale: Mutta miksi ilmoittaa siitä roskalavalla? Vai kuuluuko tällainenkin niiden toimenkuvaan? Tunnustan, että tunnen roskalavat vain Feissarimokien kautta.
   Veikkaisin, että varoittaa siltä varalta, että se Stiga ilmestyy sinne. En oo varma, miksi voro näin tekisi (ellei omistaja tiedä siitä olevan esim. jotain rikki ja myyntikelvoton), mutta...

   Lainaa

  47. Tulos: +36 (36 ääntä)
   vaasalainen: Ymmärtäisitte kun jarmon näkisitte.
   Olen jotain joskus tuolla roskalavalla hänelle antanut kun ylläpitäjänä vetää parhaat itse ensin. Ymmärrän siis.

   Lainaa

  48. Tulos: +58 (58 ääntä)
   Miten tapaus työtuoli päättyi? Odotan jatko-osaa. Kai nyt sentään vähän sodittiin, tai vähintään poistettiin joku ryhmästä?

   Lainaa

  49. Tulos: +16 (44 ääntä)
   En voi käsittää, miten te tyypit pystytte tekemään näistä jutuista sukupuolikysymyksiä. Kumminkaanpäin. Käsittämättömän kornia. :)

   Lainaa

  50. King Arthur 9.3.2017 20:27
   Tulos: +81 (81 ääntä)
   Roskalava -> paikka jossa omistajalleen hyödytön tavara saa omistajan jolle se on hyödyllinen. Idis on ollut olemassa jo kauan. Mene jonnekin ekotorille kun sieltä on joku hommaamassa tarvitsemaansa tavaraa ja sano "AV YV OTAN VARAUS" ja kerro sitten että nää on ne taikasanat jotka pitää sanoa ennen kuin voi tavaran saada. Kun joku Jarmo kirjoittaa säännöt, niitä lukee joku Mikko kuin piru raamattua ja tulee ilmoitettu että on OIKEUTETTU jonkun ihmisen lahjoittamaan tavaraan koska sanoi taikasanan. Siitä huolimatta että nopea ja ongelmaton - eli idean mukainen - vaihtokauppa on jo suoritettu. Jonkun mielivaltaiset säännöt on laki vain hiekkalaatikolla, pojat.

   Lainaa

  51. Tulos: -99 (113 ääntä)
   Mari: Jeesus mitä natseilua taas. Toivottavasti Varpu antoi tuolin Johannalle ja poistui sen jälkeen ryhmästä. En ymmärrä miksi näissä FB-kirppareissa ym. kaiken pitää aina olla niin vaikeeta…
   Mäkään en ymmärrä kuinka vitun vaikeaa ne säännöt on lukea ja sisäistää. Tuollakaan ryhmässä ei varailu ole sallittua juuri sen takia että ämmät varailee jonoiksi asti tavaraa ja sitten peruu varauksensa. Tuolla ryhmässä ensimmäinen joka sanoo ottavansa, ottaa. Jos ei, lentää pihalle. Simppeliä, vaan ei kaikille.

   Lainaa

  52. Tulos: -37 (71 ääntä)
   Vituttaa antaa normaali kirppisryhmissä joku onneton vaate ILMAISEKSI eteenpäin kun ensin joku Pirkko-Aapeli tulee ja varaa. No se ilmainen rätti ei sopinut hänen koiransa hengelliseen värimaailmaan, peruu varauksen. Seuraavana jonossa on Petri-Anita. Petri-Anita panikoituu kun riepu olisi nyt ihan oikeasti tulossa hänelle ja peruu varauksen huolettomasti; "saa mennä seuraavalle" koska ei jaksakaan hakea. Tätä paskaa jatkuu erilaisin tekosyin sävytettynä aivan kohtuuttoman kauan siihen nähden, että tarjolla on ILMAINEN vaate. Roskalavalla, jossa sääntönä on että ensimmäinen (tarvittaessa nopea) noutaja hakee, sen myös hakee. Jos ei hae, lentää vittuun ryhmästä. Näin ollen kaikki ovat pääsääntöisesti tyytyväisiä, antajan ei tarvitse istua kotona kuin tatti paskassa venaamassa ILMAISEN rievun noutajaa, kenenkään ei tarvi varailla eikä jonotella. Ainoastaan sääntöjä rikkonutta hupivarailijaa vituttaa, kun hän ei ollut vaivautunut lukemaan niitä yksinkertaisia sääntöjä, ei noutanut tuotetta, ja lensi ryhmästä pois. Byy-vitun-hyy. Roskalava <3

   Lainaa

  53. King Arthur 9.3.2017 20:57
   Tulos: +81 (89 ääntä)
   tantta: Mäkään en ymmärrä kuinka vitun vaikeaa ne säännöt on lukea ja sisäistää. Tuollakaan ryhmässä ei varailu ole sallittua juuri sen takia että ämmät varailee jonoiksi asti tavaraa ja sitten peruu varauksensa. Tuolla ryhmässä ensimmäinen joka sanoo ottavansa, ottaa. Jos ei, lentää pihalle. Simppeliä, vaan ei kaikille.
   Moi Jorma.

   Lainaa

  54. Joku Nakki 10.3.2017 7:44
   Tulos: +51 (51 ääntä)
   Kakku: Ei huoh… Toivottavasti Varpu antoi tuolin Johannalle. Itsehän lähtisin tuollaisesta ryhmästä vähän äkkiä.
   Minusta tuolia olisi enää tässä vaiheessa turha antaa Mikolle jos toimituskin on jo sovittu. Varsinkin kun Johanna oli jo laittanut yv myyjälle todennäköisesti ostopäätökseen ja toimitukseen liittyen. Sääntöjä olisi siis noudatettu, eikä ylläpidolla pitäisi olla valittamista.

   Lainaa

  55. Tulos: +35 (37 ääntä)
   Oma kokemus: lahjoitin tavaraa annetaan-ryhmässä. Tuli varaus, ja pian tuli myös viesti, jossa kyseltiin noudosta. Sovin jo noudon puolen tunnin sisälle, kun huomasin, että kyseessä olikin kaksi eri tyyppiä, joilla vain oli sama etunimi, samankaltainen profiilikuva ja sukunimetkin suunnilleen yhtä pitkät. Odotin jo kauhulla mikä haloo hommasta nousisi, mutta ihme kyllä selvisin varoituksella. Vaikka on sekin kumma, kun aikuisia ihmisiä pitää varoitella tuollaisen jutun takia...

   Lainaa

  56. Istuvahärkä 10.3.2017 16:19
   Tulos: +66 (66 ääntä)
   Jep: Kuka haluaa toisen käyttämän työtuolin? Yäk! Itsellä oli samanlainen kuin kuvassa, päätyi kaatikselle.
   Esim. työelämässä joutuu aika useinkin käyttämään toisten käyttämiä työtuoleja. Yäk, yäk? Meinaatko, että siellä hankitaan sulle ihan oma, uusi tuoli? Tuskin ne yksityiselämässä käytetyt tuolit sen kummempia on, perseillä niissäkin on istuttu. Kasva aikuiseksi...

   Lainaa

  57. Tulos: +13 (15 ääntä)
   King Arthur: Moi Jorma.
   Jorma? Siis Jarmo?

   Lainaa

  58. Tulos: -1 (29 ääntä)
   Av = alustava varaus. Kuinka varmalla pohjalla tuo termi mielestäsi on, jos joku haluaa päästä tavarastaan suoraviivaisesti eroon? Mene itse pois lyhenteinesi, hus!
   wery: Jos jotain olen huomannut niin sen että miehet ON oikeasti kaikista hankalimmat fb-kirppariasiakkaat. Naisten hallitsemilla kirppareilla on selkeät säännöt. Av av av yv jono jono epätoivojono ja kaikille on selkeää kuka on ekana jonossa ja ottamassa mitäkin. Miesten kirppareilla heti joku mies laittaa yv ja sitten ei kukaan tiedä mitä se on ostamassa (jos tuotteita on useita) ja muut jää sitten kyselemään että onko toi vielä vapaa, entä toi. Itse yritin joskus lautapelikirpparilta ostaa jotain tuotetta huutamalla perinteisen av:n. Sen jälkeen joku mies kirjoitti yv ja kun itse laitoin myyjälle viestiä niin kertoi, että kyseinen peli meni jo yv:llä. Sitten kun asiasta avauduin sain kommentteja että yhyy naisten säännöt ja av:t, yhyy byhyy. Mulle av tarkoittaa sitä että otan tuotteen, paitsi jos vastaan av ja esitän lisäkysymyksen, eikä vastaus olekaan mieleinen. Olen puhunut. Miehet menkää pois.

   Lainaa

  59. King Arthur 11.3.2017 0:10
   Tulos: +46 (46 ääntä)
   foo: Jorma? Siis Jarmo?
   Joo sori, oli Jormat mielessä.:(

   Lainaa

  60. Kouluttaja 11.3.2017 6:23
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Nää kaikki säännöt aiheuttaa vaan sen, että menee poppareita huomattavasti vähemmän, tylsää :( Siis oikeesti huvittaa, että aikuisten välisiin kirppiskauppoihin ylipäänsä "tarvitaan" sääntöjä. Tai, jos säännöt ovat, niin eikö niiden pitäisi helpottaa elämää, eikä päinvastoin?

   Lainaa

  61. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Eniten ihmetyttää, ettei kukaan tunnu tietävän mitä Stigalla tarkoitetaan.

   Lainaa

  62. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Naapuri: Jos Johanna on yksityisviestillä ilmoittanut ostavansa tuotteen ennen kuin Mikko julkaisun alla ilmoitti saman asian, niin kummalla on silloin etuajo-oikeus tuotteeseen? Itse suosisin Johannaa, mutta myyjä mielestäni päättää tässä asiassa.
   Yksityishenkilöiden kauppaa ei voi mikään "ryhmä" säännellä eikä sitä joske

   Lainaa

  63. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Peter: Facebookkirpparit on pilannut tän maailman
   Ei se niiden kirppareiden vika ole, puolet ihmisistä on vain keskivertoa tyhmempiä.

   Lainaa

  64. Tulos: -16 (22 ääntä)
   Voi pahus: Eniten ihmetyttää, ettei kukaan tunnu tietävän mitä Stigalla tarkoitetaan.
   Ruohonleikkuria?

   Lainaa

  65. Tulos: +39 (39 ääntä)
   Vaniljankukka: Mua jää tälläsistä häiritsemään se että mitä tämä kaikkivaltias YP voi asialle tehdä kun sekä myyjä että ostaja ovat yhteistuumin tehneet kaupat tai tavara on muuten vaihtanut omistajaa ilman mitään konflikteja? Minkälaisia rangaistus-toimenpiteitä tämä YP mahdollisesti tekee? Ja lopuksi toi “Ilmoita jos et saanutkaan…” Että mitä hittoa..? o__o
   Tässä tapauksessa sekä varpu, että johanna heitettiin ryhmästä pihalle kun tuoli oli vaihtanut omistajaa. Ei varmasti ollut suuri menetys kummallekaan. :D

   Lainaa

  66. Tulos: +4 (14 ääntä)
   Kuvittelin että tuo on teinipissisten touhua nettikirppiksillä mutta näköjään näitä Jarmoja ja Mikkoja riittää miespuolisiksikin saakka. Pitäisi hieroa noiden naamoja lasinsiruihin.

   Lainaa

  67. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Eihän kukaan voi pakottaa sua antamaan tai myymään mitään jollekki jos et halua, ei edes Facebook ryhmän yp. Jos Johanna ei halua antaa tuolia Mikolle niin Jarmo ei voi Johannaa pakottaa, vaikka kuinka on yp. Mulla tulee joskus hirvee myötähäpeä, ku luen jotain yp.itten juttuja kun ne selvästi kuvittelee olevansa jotain suuria hienoja johtajia.

   Lainaa

  68. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Olen edelleen sitä mieltä että nuo feispuukin yms nettikirppikset keräävät mielenvikaisia niinku koirat punkkeja. Helvetti mitä touhua.

   Lainaa

  69. Lauha kotka 20.8.2020 1:56
   Tulos: -9 (9 ääntä)
   Kakku: Ei huoh... Toivottavasti Varpu antoi tuolin Johannalle. Itsehän lähtisin tuollaisesta ryhmästä vähän äkkiä.
   Huoh, kannattaa lukea säännöt ja ohjeet ettei tarvitse itkeä jälkikäteen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, verhot, varastettu, Stiga, kirpputori, kirppis, kirppari