Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Muumipyyhe on pelkkää propagandaa

Viattomalta vaikuttava pyyhe edistää agendaa, muttet koskaan arvaa mitä!
Muumipyyhe on propagandaa

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 42 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +512 (542 ääntä)
      Lääkkeet

      Lainaa

    2. Tulos: +996 (1018 ääntä)
      Homoja, homoja, joka puolella homoja. Jarmon elämä mahtaa olla rankkaa.

      Lainaa

    3. Raumalainen 9.3.2017 0:41
      Tulos: -306 (438 ääntä)
      Ketä edes antaisi ~8v pojalle takaisin pyyhkeen, johon 50v mies on voinut pyyhkiä perseensä? :D

      Lainaa

    4. Sami Kuupas 9.3.2017 0:48
      Tulos: -68 (112 ääntä)
      Peukku Tepolle. (y)(y)

      Lainaa

    5. Tulos: +348 (374 ääntä)
      Jarmo, pari juttua jäi mietityttämään: Niin siis miten se, että haluaisi pyyhkeen takaisin ja "itkee sitä netissä" liittyy perhearvoihin? Ja miten se olisi yhtä lailla voinut olla lego -palikka? Siis että viekö lapset yhtä lailla legoja hukattavaksi uimahalleihin vai oliko tarkoitus sanoa että myös lego -palikka voi ylipäänsä mennä hukkaan? Jos, niin mitä tekemistä sillä on tämän pyyhe-episodin kanssa? Miten nokkela kommenttisi lego -palikasta tukee mitään mitä sanoit? Ja sitten tämä homoagenda -juttu ...ei, siitä en jaksa edes aloittaa. Huh huh.

      Lainaa

    6. käkikello 9.3.2017 1:11
      Tulos: +446 (456 ääntä)
      Raumalainen: Ketä edes antaisi ~8v pojalle takaisin pyyhkeen, johon 50v mies on voinut pyyhkiä perseensä?
      Sä et varmaan käytä hotellien pyyhkeitä, saati antaisi sellaista lapselle? Niihin kun on voinut vaikka kuinka moni 50-vuotias mies perseensä kuivata.

      Lainaa

    7. Aivoverieste 9.3.2017 2:28
      Tulos: +204 (224 ääntä)
      On se kyllä kamalaa, kun jotkut haluavat nähdä ihmiset "tasa-arvoisina". Tuhkatorstai, kissat koiria asfgfdsfsss.

      Lainaa

    8. Tulos: +223 (243 ääntä)
      käkikello: Sä et varmaan käytä hotellien pyyhkeitä, saati antaisi sellaista lapselle? Niihin kun on voinut vaikka kuinka moni 50-vuotias mies perseensä kuivata.
      ei se perseen kuivaaminen - mutta *gasp* joku irstas homosaation kannattaja on voinut kuivata killuttimensa siihen O.o

      Lainaa

    9. Tulos: +97 (111 ääntä)
      Päivin kommentti oli kyllä parasta antia

      Lainaa

    10. niiskumuikkunen 9.3.2017 7:54
      Tulos: +143 (213 ääntä)
      Jos kerran kadonnut muumipyyhe on pojalle todella tärkeä, niin miten se ei ole huomannut uimahallissa käyttävänsä ja ottavansa mukaan aivan täysin eri näköisen pyyhkeen? Ettei vaan olis äiti, jolle se muumipyyhe on todella tärkeä... Ja tokihan sitä pyyhettään voi fb-ryhmän kautta kysellä, mutta eiköhän se todennäköisemmin palaudu uimahalliin, sikäli kun on palautuakseen, eikä joku toinen muumimaani ole iskenyt silmiään pyyhkeeseen, "uujeah, käytetty muumipyyhe! just tollasta olen aina halunnut!"

      Lainaa

    11. Tulos: +203 (219 ääntä)
      Raumalainen: Ketä edes antaisi ~8v pojalle takaisin pyyhkeen, johon 50v mies on voinut pyyhkiä perseensä?
      Et oo vissiin sit pyykinpesukoneesta kuullut? Se on aika kätevä laite, kun sinne voi laittaa lähes mitä tahansa tekstiilejä ja sen jälkeen ne on taas puhtaita! Kannattaa joskus tutustua!

      Lainaa

    12. Tulos: +148 (166 ääntä)
      HAHAHAHAH toi viimenen hamsterijuttu :DDDD pitkästä aikaa sellanen tyrskäytysnauru! en ollu kuullu tota ennen.

      Lainaa

    13. Tulos: -177 (191 ääntä)
      Suvi: HAHAHAHAH toi viimenen hamsterijuttu :DDDD pitkästä aikaa sellanen tyrskäytysnauru! en ollu kuullu tota ennen.
      Tynnyrissäkö olet kasvanut?

      Lainaa

    14. Tulos: +71 (121 ääntä)
      Raumalainen: Ketä edes antaisi ~8v pojalle takaisin pyyhkeen, johon 50v mies on voinut pyyhkiä perseensä?
      "Ketä"?!? 'Kuka' toiminee Raumallakin. :)

      Lainaa

    15. Tulos: +260 (266 ääntä)
      Tove halusi nähdä ihmiset "tasa-arvoisina".... no jopas on homoagenda...

      Lainaa

    16. Tulos: +199 (213 ääntä)
      Homoja ja liiallista esineeseen kiintymistä samassa argumentissa. Loistavaa. Mutta entä se tunnearvo, ihan ihmisten oikeasti? Kyllä minua vaan edelleen kyrppii, että kummilapselta saatu hopeinen kaulakoru on hukkunut jonnekin muutossa, enkä ole sitä sen koommin (tästä jo n. 6v) nähnyt. Tyttö oli itse säästänyt viikkorahoista, lehtienharavoinnista ja leipomismyynnistä n. 40 euroa, että sai minulle ostettua kaulakorun, jota olin kerran yhteisellä kauppareissullamme ihaillut. Kävin ostamassa uuden, jottei katoaminen ole tytölle paljastunut. Edelleen harmittaa ja ärsyttää. Mitä jos tuokin pyyhe on vaikka kuolleen mummon antama, parhaan kaverin lahja tai vaikka ihka eka pyyhe, jonka poika on koskaan saanut? Eikö siihen saa millään tasolla kiintyä? (vaikka onkin ''kamala homopyyhe'')

      Lainaa

    17. Tulos: +86 (98 ääntä)
      Hyvä Jarmo! Mistähän saisi Jarmon osoitteen, niin voisin käydä sosialisoimassa vähän Jarmon omaisuutta? Jos nyt jotain tarkeämpää tai arvokkaampaa lähteekin minun mukaani, niin elähän Jarmo siitä huoli. Kaupasta saa aina uusia. Turha näillä on sitten poliisiakaan rasittaa, kun sieltä kaupasta tosiaan saa.

      Lainaa

    18. Tulos: +74 (88 ääntä)
      Jarmo nyt ulos sieltä kaapista!!!!!

      Lainaa

    19. Tulos: +178 (182 ääntä)
      Koska Tove Jansson oli lesbo, niin kaikki missä esiintyy muumeja ja mikä vähänkään liittyy muumeihin on siis homopropagandaa?

      Lainaa

    20. Tulos: +115 (121 ääntä)
      niiskumuikkunen: Jos kerran kadonnut muumipyyhe on pojalle todella tärkeä, niin miten se ei ole huomannut uimahallissa käyttävänsä ja ottavansa mukaan aivan täysin eri näköisen pyyhkeen? Ettei vaan olis äiti, jolle se muumipyyhe on todella tärkeä… Ja tokihan sitä pyyhettään voi fb-ryhmän kautta kysellä, mutta eiköhän se todennäköisemmin palaudu uimahalliin, sikäli kun on palautuakseen, eikä joku toinen muumimaani ole iskenyt silmiään pyyhkeeseen, “uujeah, käytetty muumipyyhe! just tollasta olen aina halunnut!”
      Koska lapset ovat höhliä. Itselläni oli pienenä leluankka, ja voi sitä itkua ja hammasten kiristystä jos se unohtui minnekään -ja unohtuihan se, kärsivälliset vanhempani ajelivat pitkiäkin matkoja pitkin kaunista kotimaatamme kun ankkaa piti noutaa milloin mistäkin. Hukkasin tietysti monenlaista muutakin, ja yleensä sain kuulla että opi olemaan ja ole seuraavalla kerralla huolellisempi, mutta ankkaa ei voinut hylätä, siitä en olisi toipunut. Toivon ilman mitään ironiaa että muumipyyhe löytyy. Ja ihan järkeväähän sitä on kysellä; en itse ainakaan viitsisi viedä pyyhettä uimahallin löytötavararoihin, se on pyyhe, muumeja tai ei, mutta jos tietäisin että joku ala-asteikäinen sitä kaipaa, niin sitten viitsisin.

      Lainaa

    21. Hairysteed 9.3.2017 12:11
      Tulos: +23 (43 ääntä)
      Onkohan Jarmo homo?

      Lainaa

    22. Tulos: +100 (104 ääntä)
      Muumien homoagentapyyhe. Nyt olen kuullut kaiken.

      Lainaa

    23. Tulos: +95 (99 ääntä)
      Jaa että muumit on nykyään homoagendaa. Nyt ei tunnu ihan niin tyhmältä kaikki hamstraamani muumikrääsä.

      Lainaa

    24. Tulos: +66 (74 ääntä)
      En nyt tajua, miksi tällaisen ilmoituksen julkaisemista dissataan. Pyyhe voi olla lapselle tosi tärkeä, mutta kenen tahansa muun silmissä se on vain pyyhe. Jos nappaisin väärän pyyhkeen mukaani uimahallissa, en ainakaan kovin nopeasti kävisi sitä palauttamassa, koska sehän on vain käytetty pyyhe.

      Lainaa

    25. Tulos: +11 (37 ääntä)
      DeLeon: “Ketä”?!? ‘Kuka’ toiminee Raumallakin.
      Tunnistaa että kyseessä turkulainen (tai turun seudulta) kun ihminen kirjoittaa "ketä" tarkoittaessaan "kuka".

      Lainaa

    26. Tulos: -22 (42 ääntä)
      Luulin että Johannan kärkäs avautuminen on tässä se moka... mutta ai, se jatkuikin "Kallis" muumipyyhe :D

      Lainaa

    27. Tulos: +63 (67 ääntä)
      ""tasa-arvoisina"" Ai, totta, olinpas tyhmä. Sinähän se Jarmo olet tärkeä ja ylempiarvoisempi kuin moni muu. Sitä asemaa ei saa uhata. Kaikki muut on roskaa.

      Lainaa

    28. King Arthur 9.3.2017 20:30
      Tulos: +14 (16 ääntä)
      *ihan netissä*

      Lainaa

    29. Tulos: +22 (24 ääntä)
      Ai se ei ollutkaan "muumiHAHMOagenda" damn you lukihärö.

      Lainaa

    30. Tulos: -9 (23 ääntä)
      Aika syyllistävään sävyyn puhuu mokan rouva tyypistä, joka ei todennäköisesti oo tarkoittanut HEIDÄN pyyhettään ottaa, ollakseen se miesten puolelta hävinnyt.. Tai miksipä ei. Mut enemmän niitä kaiketi mammat haalii ja vaalii, eikä aloittajan mieskään ole missään kohtaa tajunnut pyyhkeen olemassaolosta mitään.
      Sannni: Koska lapset ovat höhliä. Itselläni oli pienenä leluankka, ja voi sitä itkua ja hammasten kiristystä jos se unohtui minnekään -ja unohtuihan se, kärsivälliset vanhempani ajelivat pitkiäkin matkoja pitkin kaunista kotimaatamme kun ankkaa piti noutaa milloin mistäkin. Hukkasin tietysti monenlaista muutakin, ja yleensä sain kuulla että opi olemaan ja ole seuraavalla kerralla huolellisempi, mutta ankkaa ei voinut hylätä, siitä en olisi toipunut. Toivon ilman mitään ironiaa että muumipyyhe löytyy. Ja ihan järkeväähän sitä on kysellä; en itse ainakaan viitsisi viedä pyyhettä uimahallin löytötavararoihin, se on pyyhe, muumeja tai ei, mutta jos tietäisin että joku ala-asteikäinen sitä kaipaa, niin sitten viitsisin.
      Toisekseen, tarinasta ei käynyt ilmi, onko ankka vielä olemassa? :D

      Lainaa

    31. Tulos: +61 (63 ääntä)
      Voi pahus: Aika syyllistävään sävyyn puhuu mokan rouva tyypistä, joka ei todennäköisesti oo tarkoittanut HEIDÄN pyyhettään ottaa, ollakseen se miesten puolelta hävinnyt.. Tai miksipä ei. Mut enemmän niitä kaiketi mammat haalii ja vaalii, eikä aloittajan mieskään ole missään kohtaa tajunnut pyyhkeen olemassaolosta mitään. Toisekseen, tarinasta ei käynyt ilmi, onko ankka vielä olemassa?
      On kyllä =). Olen nyt jo muutaman vuosikymmenen onnistunut nukkumaan ankattakin, mutta ankkaa ei hylätä, se on makuuhuoneen pöydällä.

      Lainaa

    32. Ketäketäketä 10.3.2017 16:30
      Tulos: 0 (16 ääntä)
      Ketä: Tunnistaa että kyseessä turkulainen (tai turun seudulta) kun ihminen kirjoittaa “ketä” tarkoittaessaan “kuka”.
      Ehei. Helsingin nuoriso hokee tuota myös.

      Lainaa

    33. Tulos: -49 (53 ääntä)
      Ketäketäketä: Ehei. Helsingin nuoriso hokee tuota myös.
      Ei kyllä hoe. Kyllä se "ketä"-sanan käyttö "kuka"-sanan tilalla on merkki siitä että puhuja on Turusta, Tampereelta tai muualta maaseudulta.

      Lainaa

    34. Viisas nainen 10.3.2017 18:36
      Tulos: +12 (40 ääntä)
      foo: Ei kyllä hoe. Kyllä se “ketä”-sanan käyttö “kuka”-sanan tilalla on merkki siitä että puhuja on Turusta, Tampereelta tai muualta maaseudulta.
      Luuleeks kaikki hesalaiset olevansa muka kaupungissa? Turku ja Tampere on kaupunkeja siinä missä muutkin...

      Lainaa

    35. Tulos: +35 (37 ääntä)
      Homot muuttavat homosteluksi kaiken mihin koskevat. Varo Jarmo jatkossakin kirjoitettua sanaa, joku homo on saattanut luoda sen ja saada siitä vaikka palkkaa! Hyh!

      Lainaa

    36. Tulos: +49 (51 ääntä)
      Lisäksi "tasa-arvoisina", olisi se kyllä melkoisen kamala ajatus, että ihmiset olisivat keskenään tasa-arvoisia...mihin tämä maailma on menossa

      Lainaa

    37. Kouluttaja 11.3.2017 6:29
      Tulos: +36 (38 ääntä)
      Raumalainen: Ketä edes antaisi ~8v pojalle takaisin pyyhkeen, johon 50v mies on voinut pyyhkiä perseensä?
      Toivottavasti et ikinä käytä hotelleissa tai laivoilla olevia pyyhkeitä tai varsinkaan anna lapsesi niitä käyttää! Voi tulla ehkä yllätyksenä, mutta ne eivät ole kertakäyttöisiä ;)

      Lainaa

    38. Tulos: +1 (11 ääntä)
      Viisas nainen: Luuleeks kaikki hesalaiset olevansa muka kaupungissa? Turku ja Tampere on kaupunkeja siinä missä muutkin…
      En minä ihan niin tosissani tuota kirjoittanut.

      Lainaa

    39. Tulos: +24 (30 ääntä)
      Janni: Homot muuttavat homosteluksi kaiken mihin koskevat. Varo Jarmo jatkossakin kirjoitettua sanaa, joku homo on saattanut luoda sen ja saada siitä vaikka palkkaa! Hyh!
      Miten Jarmo edes ilkeää käyttää tietokonetta Facebookiin kirjoittamiseen kun Alan Turing oli homo?

      Lainaa

    40. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Jarmon mörkö asuu ilmeisesti vielä kaapissa.

      Lainaa

    41. Tulos: +9 (11 ääntä)
      "Halusi nähdä ihmiset "tasa-arvoisina"..." Tämä jollain tavalla huono juttu?

      Lainaa

    42. Sointumaton kivi 20.8.2020 2:00
      Tulos: -6 (8 ääntä)
      Mari: Homoja, homoja, joka puolella homoja. Jarmon elämä mahtaa olla rankkaa.
      Suvaitsevaisuus on sairaus.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Muumit, pyyhe, Tove Jansson, agenda, salaliitto, homot