Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kurkistus koiraryhmään, osa 18

Täytyykö koirataloudesta poistaa pistorasiat?
Suurenna näkymä
Kurkistus koiraryhmään, osa 18

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 31 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -83 (589 ääntä)
   Tyypillisiä koiraihmisiä.

   Lainaa

  2. Tulos: +1047 (1067 ääntä)
   Jos Mira puhuu totta niin sitten kannattaisi jo sähkäri soittaa paikalle korjaamaan kyseinen pistorasia.

   Lainaa

  3. Tulos: +360 (378 ääntä)
   Onneksi itse osaan googlettaa vastaukset kaikkiin (tyhmiin) kysymyksiini, ei tarvitse facebookissa puolustella outoja aivoituksia.

   Lainaa

  4. Tulos: +416 (436 ääntä)
   Eikö sitä koirankuppia voi siirtää muualle? Ja kyllä aika paksulle kuulostaa että koiran märkä viiksi olisi aiheuttanu sähköiskun. "Psykosomaattista" sanoi Nipsu muumeissa kerran, taisi puhua juuri tästä.

   Lainaa

  5. Tulos: +330 (340 ääntä)
   Nuo gallupit ei vaan koskaan onnistu. Jossain aikasemmassa mokassa yritettiin samaa maakunnilla...Eihän seki ollu koiraryhmä? Vai oliko kirppariryhmä?

   Lainaa

  6. Tulos: +176 (214 ääntä)
   Vittu, että vituttaa tollaset tyypit. Siis idiootit. Ihmiset, jotka ovat tyhmiä, mutta eivät tajua sitä ja sitten vaan väittävät kaikesta vastaan. Huh huh.

   Lainaa

  7. Äkäpussi 23.3.2017 3:11
   Tulos: -192 (246 ääntä)
   Heh: Vittu, että vituttaa tollaset tyypit. Siis idiootit. Ihmiset, jotka ovat tyhmiä, mutta eivät tajua sitä ja sitten vaan väittävät kaikesta vastaan. Huh huh.
   Tulikohan tänne toisesta julkaisusta joku maailmaan turhautunut vegaani kommentoimaan :O Juuri noin sanovat sekasyöjistä

   Lainaa

  8. purppurakruunu 23.3.2017 4:31
   Tulos: +145 (177 ääntä)
   Äkäpussi: Tulikohan tänne toisesta julkaisusta joku maailmaan turhautunut vegaani kommentoimaan Juuri noin sanovat sekasyöjistä
   Tää kommentti on just siinä rajalla, etten oo varma, onko tää trolli, huonosti kerrottu vitsi, vai aito idiotti. Pitäis varmaan printata ja viedä Kiasmaan.

   Lainaa

  9. Jedisoturi 23.3.2017 9:27
   Tulos: +50 (110 ääntä)
   Risuakka: Eikö sitä koirankuppia voi siirtää muualle? Ja kyllä aika paksulle kuulostaa että koiran märkä viiksi olisi aiheuttanu sähköiskun. “Psykosomaattista” sanoi Nipsu muumeissa kerran, taisi puhua juuri tästä.
   En nyt ihan ymmärrä miten tämä olisi psykosomaattista :| Kannattaisi ehkä tarkistaa mitä vieras sana tarkoittaa ennen kommentointia.

   Lainaa

  10. Tulos: -4 (46 ääntä)
   Mikä pakkomielle se on saada täydellinen keskustelu fb ryhmiin ? Eikös vois tehä jonkun oman sivunsa tämmösille kyselylle ja linkata ja sinne vastailla niin ei voi vastata "väärin" ? :DD

   Lainaa

  11. Merve Lohikoski 23.3.2017 9:43
   Tulos: +110 (130 ääntä)
   Ugrghhhrrrrgg, miksei niitä ohjeita voi lukea loppuun? Ärsyttää, kun ei koskaan missään onnistu tollanen ketju!

   Lainaa

  12. mörökölli minut vieköön 23.3.2017 11:37
   Tulos: +55 (61 ääntä)
   No ensi hätään voisit vaikka teipata ne pistorasian reiät. Saa ainakin mielenrauhan. Vesikupin siirto kauemmas pistorasiastakin voisi olla järkevä siirto.

   Lainaa

  13. Tulos: +122 (134 ääntä)
   Se fiilis kun koiran äo on suurempi kuin omistajan.

   Lainaa

  14. Tulos: +38 (54 ääntä)
   "märkä viiksi tai joku". Foliohattu, nyt äkkiä! Täytyy olla SALALIITTO!

   Lainaa

  15. Tulos: -5 (17 ääntä)
   Heh: Vittu, että vituttaa tollaset tyypit. Siis idiootit. Ihmiset, jotka ovat tyhmiä, mutta eivät tajua sitä ja sitten vaan väittävät kaikesta vastaan. Huh huh.
   Vuf Vuf ;)

   Lainaa

  16. Tulos: +18 (32 ääntä)
   FB:n koiraryhmät, tuo someajan mukanaan tuoma Helvetin 10. piiri.

   Lainaa

  17. Tulos: +23 (31 ääntä)
   Harva koira niin idari on, että hakemalla hakee sähköiskuja. Nehän sattuu!

   Lainaa

  18. Tulos: +19 (37 ääntä)
   Jedisoturi: En nyt ihan ymmärrä miten tämä olisi psykosomaattista Kannattaisi ehkä tarkistaa mitä vieras sana tarkoittaa ennen kommentointia.
   Luepa sinä muumeja niin opit jotain sarkasmista, jediröhnö.

   Lainaa

  19. Pistorasia Mira 25.3.2017 0:59
   Tulos: -25 (49 ääntä)
   Kun niin kuumeisesti pohditte asiaa. Kyllä sähköisku tapahtui. Koira joi vesikupista, joka on toisella puolella huonetta kuin tämä pistorasia, ja märkä viiksi tms osui pistorasiaan kun käveli siitä ohi. Kyllä tämä tapahtui oikeasti, en kuvittele tai keksi päästäni. Luulen että kyseessä oli vain pieni sähköisku jota koira sitten pelästyi vain tosi paljon.

   Lainaa

  20. Tulos: -16 (16 ääntä)
   Merve Lohikoski: Ugrghhhrrrrgg, miksei niitä ohjeita voi lukea loppuun? Ärsyttää, kun ei koskaan missään onnistu tollanen ketju!
   Oliski se vika sillon siinä toteutuksessa, eikä osallistujissa....

   Lainaa

  21. Tulos: +20 (22 ääntä)
   No jos mielenrauhan tämä jälkimmäinen Mira haluaa: mikäli sähkömiehen tarkistuksen jälkeen pistorasia on kunnossa, hanki pistorasiaan laitettavat muoviset suojat. Meilläkin oli niitä 90-luvulla, kun olin vielä taapero ja tykkäsin irrottaa niitä pistorasioista :D Luulisi yhä löytyvän.

   Lainaa

  22. Tulos: +35 (41 ääntä)
   Laittaa oikein hymyilyttää noi ryhmät, missä yritetään tehä jotai vähänki organisoitua :D jotkut laittaa varmaa tahallaan viel vettä myllyyn, kun huomaa, että ylläpito kihisee kiukusta :D

   Lainaa

  23. Tulos: -9 (11 ääntä)
   Perkele! Eikö ihmiset tiedä ettei pistorasiaan saa työntää mitään? Luonnonvalinta ohjaa laivaa.

   Lainaa

  24. Tulos: +20 (28 ääntä)
   Pistorasia Mira: Kun niin kuumeisesti pohditte asiaa. Kyllä sähköisku tapahtui. Koira joi vesikupista, joka on toisella puolella huonetta kuin tämä pistorasia, ja märkä viiksi tms osui pistorasiaan kun käveli siitä ohi. Kyllä tämä tapahtui oikeasti, en kuvittele tai keksi päästäni. Luulen että kyseessä oli vain pieni sähköisku jota koira sitten pelästyi vain tosi paljon.
   Sori nyt vaan, mutta pistorasiasta ei todellakaan tule mitään "pieniä sähköiskuja". 230 volttia vähintäänkin sattuu aivan saatanasti, luultavasti aiheuttaa palovammoja, ja pahimmassa tapauksessa tappaa. Eli jos ihan oikeasti luulet että koirasi on saanut pistorasian virtajohdoista iskun, niin käykää nyt jumalauta eläinlääkärillä varmistamassa että karvakamulla on kaikki kunnossa!

   Lainaa

  25. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Jos pistorasian reikiin katsomalla näkyy vain mustaa, eli reiät jatkuvat esteettömästi, on se vanhaa mallia. Tällöin pistorasian voi suojata lapsilta tai lemmikeiltä esim. tällä tuotteella: https://www.k-rauta.fi/rautakauppa/kosketussuoja-pistorasiaan-gelia-3kpl /// Jos pistorasian reikiin katsomalla näkyy valkoista (tai reiän sulkeva este oli se minkävärinen tahansa), on se kosketussuojalla varustettua mallia. Tällöin sähköiskunvaaraa ei oikein kytketyllä pistorasialla pitäisi olla, sähkömies voi varmistaa asian. Jos sähköiskun aiheuttaneessa pistorasiassa on vielä lisäksi maadoitusluiskat (rasiareiän sivuilla, reikiin nähden kohtisuorassa), voisi olla syytä todella huolestua virheellisestä kytkennästä. Niihin tehty virheellinen jännitteen tuova sähkökytkentä siirtyy myös mihin tahansa maadoitetulla pistojohdolla varustettuun laitteeseen (sen maadoitettuihin metalliosiin), niihin on myös reikiä huomattavasti helpompi osua vahingossa (märkänä tai kuivana). Sähköiskun aiheuttaneen pistorasian käyttö olisi syytä välittömästi lopettaa, kutsua sähkömies ja suojata rasia odotellessa tavalla tai toisella. /// Kaikkien verkkojännitteen aiheuttamien sähköiskujen jälkeen pitäisi hakeutua lääkäriin. Tuurista, kontaktista (viiksikarva ei ole hyvä/paksu sähköjohdin) ja sähkön kehossa kulkemasta reitistä riippuu kuinka vaarallinen isku on, mutta tätä on paha tulkita. Myös staattinen sähkö voi purkautua osumasta pistorasian maadoitusluiskaan, tämä ei ole vaarallista ja varmasti todennäköisempää kuivalla pakkasilmalla, kuin muuhun aikaan vuodesta.

   Lainaa

  26. Tulos: -5 (11 ääntä)
   Tyypillisiä koiraihmisiä. Kaikki koiriin liittyvä aiheuttaa suuria tunteita ja aivoja ei käytetä ollenkaan.

   Lainaa

  27. Pistorasia Mira 30.3.2017 23:18
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Kiitos neuvoista!

   Lainaa

  28. Pistorasia Mira 30.3.2017 23:20
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Oho koko viesti ei tullut. Siis tuo sähköisku on jo aika vanha juttu ja kaikki on koiralla kunnossa! Veikkaan juuri tuota staattista sähköä, että koira olisi vaan pelästynyt sitä niin paljon.

   Lainaa

  29. TapioRautaWaara 2.4.2017 2:18
   Tulos: -4 (8 ääntä)
   Oon ite ihmetelly ku oon uuonu ja menny pistorasian ohi et miks saan aina sähköiskuja. Se johtuu mun viiksistä. Kiitti mira <3

   Lainaa

  30. TapioRautaWaara 2.4.2017 2:19
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Juonu siis

   Lainaa

  31. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Koo: Sori nyt vaan, mutta pistorasiasta ei todellakaan tule mitään “pieniä sähköiskuja”. 230 volttia vähintäänkin sattuu aivan saatanasti, luultavasti aiheuttaa palovammoja, ja pahimmassa tapauksessa tappaa. Eli jos ihan oikeasti luulet että koirasi on saanut pistorasian virtajohdoista iskun, niin käykää nyt jumalauta eläinlääkärillä varmistamassa että karvakamulla on kaikki kunnossa!
   On sitä useamman kerran otettu verkkovirtaa näpeille, eikä siitä mitään palovammoja saa pikkuisesta räpsystä. Tietty jos ottaa kunnon iskun isoilla virroilla, niin sitten tuntuu. Valovirta kyllä ylittää kipukynnyksen, mutta sähköpaimen antaa jo vähän erilaisen iskun.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: pistorasia, sähköisku, koirat, viikset, märkä, kirjaimet, ketju, aakkoset, nimi, säännöt