Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kirpputorin löytöjä, osa 201

  Suurenna näkymä
  Kirpputorin löytöjä, osa 201

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 60 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Juukelispuukelis 23.3.2017 0:37
   Tulos: +1009 (1035 ääntä)
   Jos Jessellä on kahekesaan vota kokemusta niin luulisi siinä ajassa oppineen kirjoittamaan ilmoituksia selvällä suomen kielellä.

   Lainaa

  2. Tulos: +799 (819 ääntä)
   Jessellä taitaa olla paha lukihäiriö tai kova humala. Saija puolestaan voisi käydä hieman useammin optikolla, sillä muuten koiraa ostaessa voi tulla tehtyä isompi moka ja lähdettyä koiran sijaan pehmolelun kanssa kotiin...

   Lainaa

  3. Tulos: +529 (547 ääntä)
   "ten mös hätä" Ai tuleeko Jesse ampumaan myös hätäraketteja tarpeen tullen korvausta vastaan?

   Lainaa

  4. Tulos: +527 (533 ääntä)
   Kappas, jotain hyvää siitäkin, että entinen pomoni tapasi kirjoittaa sähköpostinsa täysin sekavasti. Jessen mainoksen lukeminen ei tuottanut mitään ongelmia.

   Lainaa

  5. Tonttikala 23.3.2017 0:47
   Tulos: -95 (317 ääntä)
   Eka ihan hauska ilmoitus, mutta olis siihen voinut loppuun lisätä varalta maininnan että kyseessä pehmolelu. Se ei kuvasta välttämättä käy heti selväksi.

   Lainaa

  6. Tulos: +283 (291 ääntä)
   mandi: “ten mös hätä” Ai tuleeko Jesse ampumaan myös hätäraketteja tarpeen tullen korvausta vastaan?
   Ilmeisesti näin. Sitten vaan valitsemaan, että onko pieni hätä, vai iso hätä, eli ammutaanko 90€:n vai 400€:n hätäraketti, vaiko jotain siltä väliltä. :)

   Lainaa

  7. Tulos: +38 (74 ääntä)
   Jessen ilmoituksen pituus on tasan alusta loppuu, hinnat ja klo-ajat mainittu. 10/10

   Lainaa

  8. Täne heti yk ilotulistuja! 23.3.2017 1:45
   Tulos: +259 (273 ääntä)
   Vatii jolahjakuuta etä pytsy noinp ahasti kijotam väär in sillail et siitä saa selkölköä!

   Lainaa

  9. Tulos: +30 (188 ääntä)
   Juukelispuukelis: Jos Jessellä on kahekesaan vota kokemusta niin luulisi siinä ajassa oppineen kirjoittamaan ilmoituksia selvällä suomen kielellä.
   Ota nyt huomioon että hän on Oulusta.

   Lainaa

  10. Tulos: -17 (137 ääntä)
   AT: Ota nyt huomioon että hän on Oulusta.
   Mitä tekemistä sillä on minkään kanssa?

   Lainaa

  11. purppurakruunu 23.3.2017 4:27
   Tulos: +85 (89 ääntä)
   kea: Jessellä taitaa olla paha lukihäiriö tai kova humala. Saija puolestaan voisi käydä hieman useammin optikolla, sillä muuten koiraa ostaessa voi tulla tehtyä isompi moka ja lähdettyä koiran sijaan pehmolelun kanssa kotiin…
   No mielummin noin päin!

   Lainaa

  12. Tulos: -34 (96 ääntä)
   Mä luulen että menetin ainakin yhden kromosomin tuon Jessen ilmotuksen takia..

   Lainaa

  13. Tulos: +64 (110 ääntä)
   mulkokala: Mitä tekemistä sillä on minkään kanssa?
   Oululaiset tuttavani ovat kertoneet että Oulu kuulemma pilaa aina kaiken :D

   Lainaa

  14. Tulos: +154 (166 ääntä)
   Jessellä taitaa tosiaan olla jonkin sortin lukihäiriö. Hienoa, että hän ei anna sen häiritä yhteiskuntaan osallistumista. Muistetaan kannustaa toinen toisiamme:) Ja Jesselle jos satut lukemaan: Sie ott tenhy hyy vvää tötä ilutulisutu

   Lainaa

  15. Tulos: +54 (154 ääntä)
   Jesse on erityislapsi. Tai oikeastaan nykyinen miehenalku. Toivottavasti tämä auttaa teitä ymmärtämään hänen lulihäiriötään jonkin verran eikä ivallisuus enää jatkuisi.

   Lainaa

  16. Tulos: +23 (105 ääntä)
   Tuomari: Mä luulen että menetin ainakin yhden kromosomin tuon Jessen ilmotuksen takia..
   Tarvitsisit niitä varmaankin ennemmin lisää, jotta ymmärtäisit erilaisia ihmisiä paremmin.

   Lainaa

  17. Mörökölli 23.3.2017 8:06
   Tulos: -49 (97 ääntä)
   Valistakaa tyhmää, kun mulle ei nyt millään auennut, että miksi tuo ensimmäinen ilmoitus olisi ollut paha, vaikka olisi oikeakin koira kyseessä?

   Lainaa

  18. Lörtsykkä 23.3.2017 8:36
   Tulos: +6 (26 ääntä)
   Jesse on salee Apustajan takana

   Lainaa

  19. Tulos: +25 (43 ääntä)
   mandi: “ten mös hätä” Ai tuleeko Jesse ampumaan myös hätäraketteja tarpeen tullen korvausta vastaan?
   Tai sitten päästää myös hädän pihalle kun raketit paukahtelevat?

   Lainaa

  20. Tulos: +14 (46 ääntä)
   AT: Oululaiset tuttavani ovat kertoneet että Oulu kuulemma pilaa aina kaiken
   Oulu pilaa aina kaiken mainittu, Teekkaritalolle konttaamaan!

   Lainaa

  21. Tulos: -13 (93 ääntä)
   Onpa tosi hauskaa nauraa Jessen ilmotukselle, todennäkösesti paha lukihäiriö, jolle ei voi mitään. ._.

   Lainaa

  22. Sami Kuupas 23.3.2017 9:33
   Tulos: +72 (84 ääntä)
   Tehdään ilotulitusesityksiä yksityisenä, kahdeksan vuotta kokemusta Hyvää palvelua arkisin kello 9-21. Ilotulituksia hyvään hintaan, esim. 90e-100e-280e-380e-400e. Teen myös hää- ja syntymäpäiviin. Lupa pitää olla vähintään 5 vuorokautta ennen tapahtumaa. Puh. 044xxxxxxx terveisin asiakaspalvelu. Ei sillä, että tuokaan nyt hyvää suomen kieltä olisi, jos noin olisi ollut tarkoitus.

   Lainaa

  23. Tulos: +162 (178 ääntä)
   Jos ei itse osaa kirjoittaa niin sitten pitäisi pyytää ulkopuolista apua. Mä en ainakaan henkilökohtasesti kyllä ostais mitään palveluja ihmiseltä tai firmalta jos ulosantiin on panostettu noin paljon.

   Lainaa

  24. Tulos: +32 (70 ääntä)
   Mörökölli: Valistakaa tyhmää, kun mulle ei nyt millään auennut, että miksi tuo ensimmäinen ilmoitus olisi ollut paha, vaikka olisi oikeakin koira kyseessä?
   Koska oikeiden koirien "kierrättäminen" "elämäntilanteen" takia raivostuttaa eläinrakkaat ihmiset pois tolaltaan. On eläimelle raskasta joutua uuteen kotiin, kotia ei useinkaan löydy, ja useimmat lemmikinomistajat ovat todenneet tilanteen ja tehneet jotain -kun tapasin saksalaisen mieheni ja juttu meni vakavaksi hankin kissalle lemmikkipassin "elämäntilanteita" varten. Finski lentää kissan käsimatkatavarana jos ajoissa varaa :) Eli jos eläimen hyvinvointi ei kiinnosta niin ilkeä, ja jos sen eteen ei viitsi mitään tehdä niin laiska. Antaa vähemmän imartelevan kuvan tyypistä.

   Lainaa

  25. Tulos: -6 (92 ääntä)
   Tonttikala: Eka ihan hauska ilmoitus, mutta olis siihen voinut loppuun lisätä varalta maininnan että kyseessä pehmolelu. Se ei kuvasta välttämättä käy heti selväksi.
   No kyllä käy. Tuo on erittäin selvästi pehmolelu. Jos joku ei sitä tosta kuvasta huomaa, vaan tarvii tarkempia selvityksiä, niin ei oo todellakaan sopiva eläimen eikä luultavasti ees tuon pehmolelun omistajaksi.

   Lainaa

  26. Tulos: +9 (69 ääntä)
   Tonttikala: Eka ihan hauska ilmoitus, mutta olis siihen voinut loppuun lisätä varalta maininnan että kyseessä pehmolelu. Se ei kuvasta välttämättä käy heti selväksi.
   Ei mikään oikea koira näytä tolta, paitsi ehkä jos on pahasti vammainen ja vahvoilla mömmöillä huumattu, ja kuvan katsojakin aika laitamyötäisessä.

   Lainaa

  27. Tulos: +40 (46 ääntä)
   Sami Kuupas: Tehdään ilotulitusesityksiä yksityisenä, kahdeksan vuotta kokemusta Hyvää palvelua arkisin kello 9-21. Ilotulituksia hyvään hintaan, esim. 90e-100e-280e-380e-400e. Teen myös hää- ja syntymäpäiviin. Lupa pitää olla vähintään 5 vuorokautta ennen tapahtumaa. Puh. 044xxxxxxx terveisin asiakaspalvelu. Ei sillä, että tuokaan nyt hyvää suomen kieltä olisi, jos noin olisi ollut tarkoitus.
   Muuten pystyy ymmärtämään, mutta kellonaika ei käy selväksi: "kello 9-21 -10-20:30"

   Lainaa

  28. Tulos: +31 (45 ääntä)
   Jesse on näköjään kirjottanu ton puhelimen kautta nyrkillä autocorrect päällä.

   Lainaa

  29. Tulos: +5 (19 ääntä)
   AT: Oululaiset tuttavani ovat kertoneet että Oulu kuulemma pilaa aina kaiken
   Minä rakastan oululaisia!

   Lainaa

  30. Tulos: +36 (64 ääntä)
   Frayed: No kyllä käy. Tuo on erittäin selvästi pehmolelu. Jos joku ei sitä tosta kuvasta huomaa, vaan tarvii tarkempia selvityksiä, niin ei oo todellakaan sopiva eläimen eikä luultavasti ees tuon pehmolelun omistajaksi.
   Eli sokea ihminen ei voi omistaa koiraa?

   Lainaa

  31. Tulos: -37 (57 ääntä)
   Eka juttu oli kyllä todella mauton..... vähän niinkuin vikaki, että pilkataan ihmistä, jolla on lukihäiriö.

   Lainaa

  32. Tulos: +89 (107 ääntä)
   Mä luulin oikeaksi koiraksi .___. Vähän epäilytti kyl, mut sit "viisaana" aattelin että ku tommonen rotu muutenkin, josta ei ilman töyhtökampausta tietäis kumpi puoli on pää ja kumpi perä, niin... ois voinu olla? :'D Ja taas joku ulisemassa "erityislapsesta" ja ilkeistä ihmisistä jotka sille kommenteissa naureskelee -_- Jos erityishenkilö on tarpeeksi kyvykäs paitsi postaamaan julkisia myynti-ilmoituksia facebookiin, myös olemaan tekemisissä ilotulitteiden kanssa (?) niin pitäisi läheistenkin olla kyvykkäitä ymmärtämään että ilmoituksen siansaksa-suomi saattaa herättää hilpeyttä lukijoissa. Ei tässä kuitenkaan kukaan ole että "lol vanmainen, hähhähhää!" Eihän muuten voisi naureskella 40-vuotiaille wt-mammoillekaan huonosta suomesta, kun nekin voi olla erityisiä :O

   Lainaa

  33. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Sarianna: Tuomari
   Niin, koska ne riippakivet ovatkin niin kovin syväanalyyttisiä..

   Lainaa

  34. Tulos: +39 (43 ääntä)
   Meilkein itsekkin luulin oikeaksi koiraksi, mutta kieli, tassut ja kuono paljastivat pehmoleluksi, vaikka karvakasa onkin. Saija on oikeassa siinä, että 20€ ei takaa hyvää kotia koiralle, mutta olisi voinut lukea Merin ja myyjän kommentit ennen uusien laittamista...

   Lainaa

  35. yks ihan vammainen 23.3.2017 20:05
   Tulos: +36 (46 ääntä)
   Pan: Ja taas joku ulisemassa “erityislapsesta” ja ilkeistä ihmisistä jotka sille kommenteissa naureskelee -_- Jos erityishenkilö on tarpeeksi kyvykäs paitsi postaamaan julkisia myynti-ilmoituksia facebookiin, myös olemaan tekemisissä ilotulitteiden kanssa (?) niin pitäisi läheistenkin olla kyvykkäitä ymmärtämään että ilmoituksen siansaksa-suomi saattaa herättää hilpeyttä lukijoissa. Ei tässä kuitenkaan kukaan ole että “lol vanmainen, hähhähhää!” Eihän muuten voisi naureskella 40-vuotiaille wt-mammoillekaan huonosta suomesta, kun nekin voi olla erityisiä
   Niin ja meistä vammaisistahan ei sitten tosiaan sovi sanoa poikkinaista sanaa, vaikka oltas kuinka kus*päitä ;) Vakavammin puhuen, lukihäiriökään ei ole ihan pikkujuttu mm. työnteon kannalta, jos ihmisellä se oikeasti on, joten näinkin "mitättömästä" asiasta vitsailu voi pahassa tapauksessa satuttaa tosi pahasti. Eli kaikki on kiinni siitä, miten hyvin kyseinen ihminen on pystynyt ongelmansa käsittelemään ja miten oppinut niiden kanssa elämään.

   Lainaa

  36. Tulos: +32 (36 ääntä)
   mandi: “ten mös hätä” Ai tuleeko Jesse ampumaan myös hätäraketteja tarpeen tullen korvausta vastaan?
   Varmaankin mutta mikään kovin kiireinen hätä ei saa olla; lupa kun pitää jokatapauksessa olla 5 vuorokautta ennen...

   Lainaa

  37. EasternLite 23.3.2017 20:47
   Tulos: +22 (26 ääntä)
   Jamppa: Ilmeisesti näin. Sitten vaan valitsemaan, että onko pieni hätä, vai iso hätä, eli ammutaanko 90€:n vai 400€:n hätäraketti, vaiko jotain siltä väliltä.
   Kunhan on luvat laitettu kuntoon hyvissä ajoin ennen hätää! ;)

   Lainaa

  38. Tulos: +1 (19 ääntä)
   Juukelispuukelis: Jos Jessellä on kahekesaan vota kokemusta niin luulisi siinä ajassa oppineen kirjoittamaan ilmoituksia selvällä suomen kielellä.
   No jos on humalassa ni voi mennä krijamet sekasin, tai rakteit vrään snutana.

   Lainaa

  39. Veistonopettajia nähnyt 23.3.2017 21:28
   Tulos: +37 (47 ääntä)
   KooKoo: Onpa tosi hauskaa nauraa Jessen ilmotukselle, todennäkösesti paha lukihäiriö, jolle ei voi mitään. ._.
   Tai sit Jessellä on kahdeksan vuoden räjäyttäjäuran jälkeen <10 sormea, hankala stubuilla näpytellä.

   Lainaa

  40. WAKE ME SHAKE COME ON TAKE ME 24.3.2017 0:10
   Tulos: +1 (19 ääntä)
   n omutta weihän se ole onogekmlam meikäön miäkkän tkirjoittaa iha npäinv vittau? Viakjoin onol,o siittenkj 0p? On othe vitut tideäd , eihan ksma.- perkele

   Lainaa

  41. Saku Nauriskäki 24.3.2017 8:21
   Tulos: +18 (48 ääntä)
   Sarianna: Jesse on erityislapsi. Tai oikeastaan nykyinen miehenalku. Toivottavasti tämä auttaa teitä ymmärtämään hänen lulihäiriötään jonkin verran eikä ivallisuus enää jatkuisi.
   No jos on noin "erityinen", niin ei pitäisi päästää lähellekään räjähteitä. Vastuutonta touhua.

   Lainaa

  42. Tulos: +19 (21 ääntä)
   kea: Jessellä taitaa olla paha lukihäiriö tai kova humala. Saija puolestaan voisi käydä hieman useammin optikolla, sillä muuten koiraa ostaessa voi tulla tehtyä isompi moka ja lähdettyä koiran sijaan pehmolelun kanssa kotiin…
   Tai vielä pahempi, tulisi lähdettyä pehmolelun sijaan oikean koiran kanssa kotiin.

   Lainaa

  43. Tulos: +8 (44 ääntä)
   Lahti: Jessellä taitaa tosiaan olla jonkin sortin lukihäiriö. Hienoa, että hän ei anna sen häiritä yhteiskuntaan osallistumista. Muistetaan kannustaa toinen toisiamme:) Ja Jesselle jos satut lukemaan: Sie ott tenhy hyy vvää tötä ilutulisutu
   Ja se on ihan laiskan paskan tekosyy sille, että on laiska paska eikä vain viitsi edes yrittää kirjoittaa suomea saati lukea läpi kirjoittamaansa tekstiä. Koko saatanan lukihäiriö on oikeasti yksi suuri huijaus, se EI estä lukemasta saati kirjoittamasta, eikä se todellakaan tarkoita, ettei sitä pitäisi/tarvitse yrittää/harjoitella. Se tarkoittaa vain sitä, että lukemista ja kirjoittamista pitää harjoitella kahta kovemmin. Terveisin pahasta lukihäiriöstä kärsivä vähemmän laiska paska.

   Lainaa

  44. Tulos: +9 (17 ääntä)
   Kanalintu: Eli sokea ihminen ei voi omistaa koiraa?
   Huonoja uutisia kaikille jotka tarvitsevat opaskoiraa.

   Lainaa

  45. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Hyou: Meilkein itsekkin luulin oikeaksi koiraksi, mutta kieli, tassut ja kuono paljastivat pehmoleluksi, vaikka karvakasa onkin. Saija on oikeassa siinä, että 20€ ei takaa hyvää kotia koiralle, mutta olisi voinut lukea Merin ja myyjän kommentit ennen uusien laittamista…
   Takaako esim 400 e hyvän kodin? se 20 e maksava voi antaa paremman kodin ku yksikään rikas.

   Lainaa

  46. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Täne heti yk ilotulistuja!: Vatii jolahjakuuta etä pytsy noinp ahasti kijotam väär in sillail et siitä saa selkölköä!
   sulla meni varmaan koko päivä kirjottaa tota :D

   Lainaa

  47. Tulos: -10 (12 ääntä)
   Ku viiniit tehdään tai sytytetään raketti ei tarvi varmaa hirveemmi oikeinkirjotust. Myös veikkaan et kyseiset harrastukset ei pidä sisällään mitään joka kerta kerralla hioo sitä taitoo. Moni ei osaa ja voi olla et siihen o iha syynsä. Vihaan näit itteään täynnä ja menee nenä pystyssä nauraen jollekin aikuisel et miten vieläkään et oo oppinut r kirjainta.vammasil hihitetää ku ei oo oppinut lausuu tai sanoo tiettyi sanoi. Mykäl ettei oppinut yhtään kirjainta. Vaik varmaa löytyy joka asiaa mitä osaat löytyy mestari jonka rinnalla teiä ja tän taso täs on paljon suurempi. On ihmisii maist josa ne osaa edes lukea tai muita kouluu liittyvii,ja silti niil on miljoonii ja tienaa vuodes moniin miljoonii vaiks ei lue, kirjota tai käyny kouluu. Ja esim jos oisit lukenu ja kirjoittaisit parhaiten lapsesta asti.kävisit koulut saisit pelkkii kymppei ja parhaan ammatin,ni yhteiskunnan silmissä et ois mitään verrattuna ihmiseen jota normist kutsuisit tyhmäksi joka osaa mitää eikä siit tulis mitää. Jote aina yks miljardin osaamisen taidosta jos yks ei suju niin merkkaa mitää
   Juukelispuukelis: Jos Jessellä on kahekesaan vota kokemusta niin luulisi siinä ajassa oppineen kirjoittamaan ilmoituksia selvällä suomen kielellä.

   Lainaa

  48. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Ekassa taas perus koirahullut helisemässä. Tuntuu että kaikki asiat mitkä koskee koiria jollakin tapaa aiheuttaa suuria tunteisiin meneviä reaktioita tuossa porukassa. :D "Ostin koiralleni uuden kaulapannan." Koiraihmiset: "EI!! Koira kärsii! Etkö yhtään ajattele nyt koiraa!!" Tai jos joku jostain syystä on luopumassa koirastaan: "MIKSI?? Olet edesvastuuton ja julma!!" (Eli olisiko parempi vain viedä metsään lapion kanssa??)

   Lainaa

  49. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Hmm.: Ku viiniit tehdään tai sytytetään raketti ei tarvi varmaa hirveemmi oikeinkirjotust. Myös veikkaan et kyseiset harrastukset ei pidä sisällään mitään joka kerta kerralla hioo sitä taitoo. Moni ei osaa ja voi olla et siihen o iha syynsä. Vihaan näit itteään täynnä ja menee nenä pystyssä nauraen jollekin aikuisel et miten vieläkään et oo oppinut r kirjainta.vammasil hihitetää ku ei oo oppinut lausuu tai sanoo tiettyi sanoi. Mykäl ettei oppinut yhtään kirjainta. Vaik varmaa löytyy joka asiaa mitä osaat löytyy mestari jonka rinnalla teiä ja tän taso täs on paljon suurempi. On ihmisii maist josa ne osaa edes lukea tai muita kouluu liittyvii,ja silti niil on miljoonii ja tienaa vuodes moniin miljoonii vaiks ei lue, kirjota tai käyny kouluu. Ja esim jos oisit lukenu ja kirjoittaisit parhaiten lapsesta asti.kävisit koulut saisit pelkkii kymppei ja parhaan ammatin,ni yhteiskunnan silmissä et ois mitään verrattuna ihmiseen jota normist kutsuisit tyhmäksi joka osaa mitää eikä siit tulis mitää. Jote aina yks miljardin osaamisen taidosta jos yks ei suju niin merkkaa mitää
   Kuka tienaa miljoonia vuodessa osaamatta lukea tai kirjoittaa?

   Lainaa

  50. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Mun lampuri ainakin on hieman isompi kuin 60 cm pituudeltaan (olkoon kyse vaaka- tai pystypituudesta), vaikka kyseessä onkin vasta pentu :0 P.S. Nyt aloin haluta tän pehmolelun! Vaikkakin siinä on erehdyttävästi myös partacollien näköä. Sekarotuinen, paperiton pentutehtailukoira selkeesti.

   Lainaa

  51. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Sitä paitsi tuon koiran päästähän on alkanut jo kasvaa kasveja. Olisiko kyseessä samankaltainen infektio kuin Ophiocordyceps unilateralis?

   Lainaa

  52. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Veistonopettajia nähnyt: Tai sit Jessellä on kahdeksan vuoden räjäyttäjäuran jälkeen <10 sormea, hankala stubuilla näpytellä.
   8 vuoden räjäyttäjäura :D :D

   Lainaa

  53. Mörökölli 30.3.2017 13:07
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   Sannni: Koska oikeiden koirien “kierrättäminen” “elämäntilanteen” takia raivostuttaa eläinrakkaat ihmiset pois tolaltaan. On eläimelle raskasta joutua uuteen kotiin, kotia ei useinkaan löydy, ja useimmat lemmikinomistajat ovat todenneet tilanteen ja tehneet jotain -kun tapasin saksalaisen mieheni ja juttu meni vakavaksi hankin kissalle lemmikkipassin “elämäntilanteita” varten. Finski lentää kissan käsimatkatavarana jos ajoissa varaa Eli jos eläimen hyvinvointi ei kiinnosta niin ilkeä, ja jos sen eteen ei viitsi mitään tehdä niin laiska. Antaa vähemmän imartelevan kuvan tyypistä.
   Siis vau! Minä kun naiivisti käsittäisin sanan elämäntilanne mahdollisuutena tarkoittaa tilannetta, jolle ei yksinkertaisesti voi mitään esim. puhjennut allergia, astma tai vaikka joutuu sairaalaan pitkiksi ajoiksi jne. Jotenkin tuntui sen takia kovin rajusti hyökkäävältä asenteelta. Toki on mahdollista, että olisi kyseessä kuuluisa kesälemmikin ottaja, mutta että samantien syyllistetään..

   Lainaa

  54. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Tonttikala: Eka ihan hauska ilmoitus, mutta olis siihen voinut loppuun lisätä varalta maininnan että kyseessä pehmolelu. Se ei kuvasta välttämättä käy heti selväksi.
   Olisit käynyt Specsaversillä.

   Lainaa

  55. Postitäti 1.4.2017 16:12
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Mörökölli: Siis vau! Minä kun naiivisti käsittäisin sanan elämäntilanne mahdollisuutena tarkoittaa tilannetta, jolle ei yksinkertaisesti voi mitään esim. puhjennut allergia, astma tai vaikka joutuu sairaalaan pitkiksi ajoiksi jne. Jotenkin tuntui sen takia kovin rajusti hyökkäävältä asenteelta. Toki on mahdollista, että olisi kyseessä kuuluisa kesälemmikin ottaja, mutta että samantien syyllistetään..
   Itse olen samoilla linjoilla. Jos kohdalle tulee tilanne että sitä lemmikkiä ei vain voi mitenkään pitää, on kai paljon vastuullisempaa koittaa löytää sille hyvä koti, kuin vaikkapa lopettaa se.

   Lainaa

  56. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Toivottavasti koira pääsee Kissanmaalta Koiranmaalle.

   Lainaa

  57. TapioRautaWaara 2.4.2017 2:14
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Voe tokkiisa

   Lainaa

  58. Brassica Prime 20.5.2017 19:23
   Tulos: -5 (5 ääntä)
   Jessen mainoksesta tuli aivan mieleen Kauppisen maansiirtovirma (Youtube). Sama mainostoimisto?

   Lainaa

  59. Blääblää 13.11.2017 14:57
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Sannni: Koska oikeiden koirien “kierrättäminen” “elämäntilanteen” takia raivostuttaa eläinrakkaat ihmiset pois tolaltaan. On eläimelle raskasta joutua uuteen kotiin, kotia ei useinkaan löydy, ja useimmat lemmikinomistajat ovat todenneet tilanteen ja tehneet jotain -kun tapasin saksalaisen mieheni ja juttu meni vakavaksi hankin kissalle lemmikkipassin “elämäntilanteita” varten. Finski lentää kissan käsimatkatavarana jos ajoissa varaa Eli jos eläimen hyvinvointi ei kiinnosta niin ilkeä, ja jos sen eteen ei viitsi mitään tehdä niin laiska. Antaa vähemmän imartelevan kuvan tyypistä.
   Eihän tossa ekassa ilmoituksessa tosiaan olisi ollut mitään muuta erikoista kuin liian pieni hinta vaikka olis ollut oikeakin koira. Kyllä ihmisille tulee tilanteita ettei lemmikkiä enää voi pitää. Vaikkapa lapsen syntymä ja lapsella todetaan allergia. Vastuutonta olisi silloin pitää koira. Niinnnoo... jotkut tietysti antaisivat lapsen pois mutta normaalisti ajattelevat järkevät ihmiset pitävät lapsensa ja antavat lemmikkinsä pois.

   Lainaa

  60. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Jos järjestäisin juhlat tms. joissa yksi ohjelmanumero olisi ilotulitus, aivan varmasti ottaisin yhteyttä Jesseen! :) Kokemusta on, ilmeisen kohtuulliset (?) hinnat ja vaikuttaa rehelliseltä. Eikä itse häpeä ilmoitustaan. Hieno homma!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, koira, kuva, iltulitus, ilotulitukset, pehmolelu