Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vaara vaanii kasvoväreissä

Tiesitkö, että kasvomaalaus ei ole mitään lastenleikkiä?
Vaara vaanii kasvoväreissä

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 90 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1879 (1899 ääntä)
   Ja sitten sama Paula motkottaa omassa profiilissaan, miten nykynuoriso on pelkkiä lökapöksyjä vailla yrittäjähenkeä.

   Lainaa

  2. Tulos: -765 (845 ääntä)
   Miettiikö muut, miksi puku on kuvassa mallinukella eikä Sannilla?

   Lainaa

  3. Tulos: +777 (791 ääntä)
   Että voi ihmisellä olla tylsä elämä kun on tuollaiseen aikaa. o.O

   Lainaa

  4. Tulos: -93 (209 ääntä)
   Voi jumalauta sanon mäkin (en macin).

   Lainaa

  5. Hoh hoijjaa 9.2.2017 2:48
   Tulos: +550 (572 ääntä)
   This is why we cannot have nice things.

   Lainaa

  6. Tulos: +1050 (1058 ääntä)
   Mistä näitä Pauloja oikeasti sikiää? Ihan käsittämätöntä. 18 vuotias tyttö haluaa yrittää täysin rehellisesti ansaita rahaa, mutta sitten tulee Paula joka koittaa kaikilla keinoilla pistää kapuloita rattaisiin. En vain jumalauta pysty ymmärtämään.

   Lainaa

  7. Tulos: +1194 (1200 ääntä)
   Ja sanotaan, että Suomessa ei kannata yrittää. Jos byrokratia ei lannista niin aina voi luottaa siihen, että joku Paula pamahtaa paikalle kyseenalaistamaan kaiken. Mutta tsemppiä Sannille. Hienoa, että oot omien mielenkiinnonkohteiden avulla löytäny tavan saada vähän taskurahaa. :)

   Lainaa

  8. Virgin Mary 9.2.2017 3:22
   Tulos: +1104 (1110 ääntä)
   Mikä hiton tarve aikuisella(?) ihmisellä on lannistaa 18-vuotiasta tyttöä joka yrittää työllistää itseään?

   Lainaa

  9. Tulos: +965 (967 ääntä)
   No on se nyt kumma kun kasvomaalit tahraavat ihoa..

   Lainaa

  10. Tulos: +827 (831 ääntä)
   Hitto, siitäkö mun iho-ongelmat johtuuki, et markkinoilla joku kasvomaalari maalas mun poskeen kissan ku olin pieni? Miksei kukaa pysäyttäny sitä? Mä vielä maksoin siitä! Ei mut Paula hei, mitä vittua? Siis mitä vittua Paula?

   Lainaa

  11. Tulos: +374 (396 ääntä)
   Virgin Mary: Mikä hiton tarve aikuisella(?) ihmisellä on lannistaa 18-vuotiasta tyttöä joka yrittää työllistää itseään?
   Kateus, ei oo keksiny tai viittiny ite ryhtyä moiseen.

   Lainaa

  12. Vaniljankukka 9.2.2017 5:56
   Tulos: +400 (410 ääntä)
   Taisi löytyä vuoden kyynisyyden huipentuma jo ihan näin alkuvuodesta. Kovin paljoa kyynisemmäksi ei voisi ihminen päästä kuin mitä toi Paula on. -.-

   Lainaa

  13. Tulos: +423 (433 ääntä)
   Sannin idea on kyllä ihana :)

   Lainaa

  14. Tulos: +257 (261 ääntä)
   Paula on melkonen "päivän piristäjä".

   Lainaa

  15. Tulos: -221 (263 ääntä)
   Red: Ja sitten sama Paula motkottaa omassa profiilissaan, miten nykynuoriso on pelkkiä lökapöksyjä vailla yrittäjähenkeä.
   Yrittäjähenki on valitettavan usein rahat pois ja karkuun+tyyppistä.75% alkavista yrityksistä kaatuu kolmessa vuodessa.

   Lainaa

  16. Tulos: +259 (265 ääntä)
   Olen itse hankkinut hyviä ja ammattilaistenkin käyttämiä kasvovärejä. Allerginen reaktiohan niistä tuli. Normaalista kaupasta ostetut värit eivät kuitenkaan luoneet mitään ongelmaa.

   Lainaa

  17. Tulos: +377 (383 ääntä)
   On tainnut Paula jäädä lapsena ilman kasvomaalausta ja yrittää nyt kostaa seuraavalle sukupolvelle.

   Lainaa

  18. Tulos: +450 (460 ääntä)
   Kiti: Miettiikö muut, miksi puku on kuvassa mallinukella eikä Sannilla?
   Ei.

   Lainaa

  19. Tulos: +24 (60 ääntä)
   A: Yrittäjähenki on valitettavan usein rahat pois ja karkuun+tyyppistä.75% alkavista yrityksistä kaatuu kolmessa vuodessa.
   Enemmän toi kuulostaa "lainaa ja yritys pystyyn"-tyyliseltä.

   Lainaa

  20. Tulos: +507 (509 ääntä)
   Herranjestas! Siis mitä ihmettä, Paula? Ilmoituksessa 18-vuotias ihminen sanoo olevansa HARRASTAJA ja pyytävänsä PIENTÄ rahallista korvausta siitä, että tulee viihdyttämään lapsia. Ja eikö joku Paula tule heti inisemään "yhyhyy ei varmasti tämä harrastaja osaa toimittaa sitä ammattimaista jälkeä, jota hän ei ole luvannut toimittavansa, lapset eivät varmasti viihdy ja kuitenkin lapset muuttuvat loppuelämänsä ajaksi vihreiksi ja joku kuolee etkä ole edes ostanut sellaista vakuutusta joka herättäisi kuolleen takaisin henkiin".

   Lainaa

  21. Tulos: +269 (273 ääntä)
   Paula hei, hengitä välillä. ...paitsi mitä jos hengität ilman mukana saastehiukkasia? Kuka sitten on vastuussa kun saasteet pinttyvät keuhkoihin kiinni? Entä jos hengitätkin liian harvoin tai liian usein? Mitenkäs sitten tehdään kun tulee hapenpuute tai hyperventilaatio? Toivottavasti henkilökohtainen vakuutuksesi kattaa sen.

   Lainaa

  22. Tulos: +92 (96 ääntä)
   A: Yrittäjähenki on valitettavan usein rahat pois ja karkuun+tyyppistä.75% alkavista yrityksistä kaatuu kolmessa vuodessa.
   No eihän ole. Ja miten ensimmäinen ja toinen lause sinusta tukevat toisiaan? Mihinkään ei tarvitsisi lähteä karkuun jos yrittäjyys ei olisi niin kannattamatonta ja riskaabelia sen takia että valtio haluaa yrittäjältä osansa niistäkin rahoista joita yrittäjä ei edes ole vielä tienannut. Aika moni kadunkulman nilkkikin omaisi vallan erinomaisen yrittäjähengen jos joka latissa ei olisi aina kyse kaikesta tuosta mistä mokan Paula papattaa. Tietysti huijareita on silti aina ja kaikkialla. Jos jostain loppuu kesken niin joku kyllä täyttää sen raon. Mutta sillä ei ole (oletettavasti) mitään tekemistä mokan kasvopiirtelijän kanssa.

   Lainaa

  23. Tulos: +211 (213 ääntä)
   A: Yrittäjähenki on valitettavan usein rahat pois ja karkuun+tyyppistä.75% alkavista yrityksistä kaatuu kolmessa vuodessa.
   Uskoisin että tässä Paula tarkottaa yrittäjähenkisyydellä sitä että jonkun nuoren täytyy tehdä hänelle töitä minimipalkalla itsenäisesti ja oltava 24/7 tavoteltavissa mutta palkkaa sais ainoostaan tehdyiltä tunneilta ja tunti palkk olis noin 10€ pintaan. Sitä yleensä tarkottaa jos joku etsii yrittäjähenkinstä työntekijää....

   Lainaa

  24. Tulos: +122 (142 ääntä)
   Kiti: Miettiikö muut, miksi puku on kuvassa mallinukella eikä Sannilla?
   Oletko salanimellä esiintyvä Paula? :)

   Lainaa

  25. Tulos: +229 (239 ääntä)
   Jos koskaan lapsia tähän maailmaan pusken (Paulan kaltaiset ihmiset ovat yksi syy miksi harkitsen asiaa todella tarkkaan), niin synttäreiden tullessa eteen voisin todellakin kuvitella palkkaavani Sannin tai jonkun vastaavan pariksi tunniksi enkä todellakaan kyselisi verokortin tai vastaavan perään. (Nuori) Yrittäjyys kunniaan!

   Lainaa

  26. Tulos: +173 (191 ääntä)
   Voi luoja miten paljon rahaa maksaisin siitä, että pääsisin heittämään Paulan niskaan ämpärillisen likavettä.

   Lainaa

  27. Tulos: -164 (216 ääntä)
   Sori tytöt ja pojat, mutta minusta Paulan ensimmäinen kommentti oli täyttä asiaa. Sitten tosin asia lähtikin lapasesta. Ja oikeasti, yrittäjällä on ihan helvetinmoinen vastuu. Onko siinä järkeä vai ei, mutta näin se ikävä kyllä on.

   Lainaa

  28. Arthur Brown 9.2.2017 9:19
   Tulos: +118 (132 ääntä)
   On ihmisiä, jotka miettivät miksi Suomessa on paljon byrokratiaa, ja syyttävät siitä hallitusta (ja demareita). Oikeat syylliset ovat äänioikeutetut kuten Paula, joille toisten pedanttinen kontrolli "ettei vaan mitään satu" on tärkeämpää kuin hyvinvointi.

   Lainaa

  29. Tulos: -164 (190 ääntä)
   Sannihan vaan kopio myöskin Tampereen seudulla toimivan JuhlaPrinsessan bisnesideaa. Erona vain että JuhlaPrinsessa on ammattilainen.

   Lainaa

  30. Tulos: +81 (101 ääntä)
   Onko väärin toivoa, että joku kaataisi maalipurkin Paulan päälle?

   Lainaa

  31. Tulos: -65 (131 ääntä)
   Voi paula, osta itsellesi biltemasta allergiatestattu köysi ja kietaise se kaulasi ympärille, toinen pää kurkihirren ympäri ja.... Kuinka voi noin pahasti jotakin ahdistaa.

   Lainaa

  32. Arkkienkeli 9.2.2017 9:36
   Tulos: -161 (205 ääntä)
   Enemmän ns. mokassa häiritsee palveluita tarjoavan kirjoitustaidottomuus ja jonka myötä itse ohittaisin kyseisen "yrityksen" ja hakisin seuraavaa...

   Lainaa

  33. Tulos: -18 (46 ääntä)
   Vaikea kyllä miettiä onko Paula tosissaan vai ei, no toisaalta Suomessa kun ollaan niin kaikki on mahdollista. Silti kyllä epäilen taitavasti rakennettua rölliä.

   Lainaa

  34. Tulos: -74 (122 ääntä)
   Itseäni kiinnostaa vaan se verojen maksu..taitaa tehdä hommia pimeenä.

   Lainaa

  35. Tulos: -26 (60 ääntä)
   A: Yrittäjähenki on valitettavan usein rahat pois ja karkuun+tyyppistä.75% alkavista yrityksistä kaatuu kolmessa vuodessa.
   Jos firma kaatuu nopeasti niin se on yrittäjän ihan oma vika, fiksut yrittäjät tajuavat ottaa asioista ensin selvää jopa vuosia ennen yrityksen perustamista.

   Lainaa

  36. Tulos: +122 (128 ääntä)
   Paulan kaltaiset ihmiset ovat syy siihen, miksi Suomi on Sääntö-Suomi ja yrittäminen ei lähtökohtaisesti ole kannattavaa.

   Lainaa

  37. Tulos: +146 (170 ääntä)
   Arkkienkeli: Enemmän ns. mokassa häiritsee palveluita tarjoavan kirjoitustaidottomuus ja jonka myötä itse ohittaisin kyseisen “yrityksen” ja hakisin seuraavaa…
   Mun mielestä ei pitäisi olla sanottavaa muiden kirjoitustaidoista, jos tuo on oma taidonnäyte. Jouduin tavaamaan viestin kolmesti läpi jotta sain pointista kiinni. Musta yritteliään tytön kirjoituksessa ei epävirallisen kanavan vuoksi ollut mitään häiritsevästi vialla.

   Lainaa

  38. Tulos: +155 (157 ääntä)
   Olipa ilkeä ja lannistava ihminen! Ihan harmittaa, ettei minulla ole lapsia, joiden synttäreillä voisin Sannin kutsua. Noh, täytän kohta 50, joten ehkä hän tulisi sinne tekemään kasvomaalauksia :-)

   Lainaa

  39. Tulos: +46 (58 ääntä)
   Virgin Mary: Mikä hiton tarve aikuisella(?) ihmisellä on lannistaa 18-vuotiasta tyttöä joka yrittää työllistää itseään?
   Kateus.

   Lainaa

  40. Tulos: +126 (134 ääntä)
   Vakuutuksesta herää kysymys... jos jätän Sannin (eri Sanni) tarjouksen väliin ja ostan itse tuollaiset maalit lastenkutsuille, ja joku on sitten niille kuitenkin allerginen, niin maksaako maskeerauskaupan vakuutus, oma henkilökohtainen "kaikki tappaa kaiken" vakuutukseni, vai mikä? Toisin sanoen, voi hyvänen aika. Enkä kyllä luule että jonkun teinin parinkympin ansiot kiinnostavat verottajaakaan.

   Lainaa

  41. Tulos: +125 (135 ääntä)
   Voi Paula.. Kyllä yleensä Suomeen tuodut lapsille suunnatut tuotteet (kuten nuo kasvomaalit näyttäisi pakkauksen perusteella olevan) on kunnolla tarkistettu ja testattu. Pienet lapset itsessään on jo sellaisia bakteeri- ja pöpökasoja, että on oltava todella yliherkkä, jos lasten kasvomaalit mitään reaktiota aiheuttaa. Maskeeraus- ja efektimaalit on täysin erikseen. Kaiken kukkuraksi tuskin tästä pienestä ideasta mitään kokopäivätyötä heti hehkeytyy, joten voidaan puhua vain jostain kirpputoripöydällisestä myytyä tavaraa, joka vastaisi Sannin saamia rahoja tästä ideasta. Maksatko itse Paula veroja kirpparilla myymistäsi tuotteista, hmmm? :D

   Lainaa

  42. Tulos: +88 (94 ääntä)
   Tässä oli varmaan ajatuksena lähinnä kattaa edes hieman harrastuksen kuluja, eikä tehdä mitään hervottomia voittoja. Todella hyvä idea kyllä, varmaan jollekin lapselle unelmien täyttymys saada juhliinsa ihailemansa prinsessa ja aivan mahtavaa, oma-aloitteista työkokemusta nuorelle. Toivottavasti Sanni ei lannistu moisista Pauloista. Jäi mietittymään kun ilmoituksessa mainittiin myös Olaf, että minkälainen se on? :) Ja hieman myös se, että ilmoituksessa tosiaan mainittiin "yhdessä Olafin kanssa", mutta sitten myöhemmin puhuu vain itsestään "en ota vastuuta lapsista vaan paikalla pitää olla ainakin yksi aikuinen vahtimassa lapsia kanssani".

   Lainaa

  43. Tulos: +95 (103 ääntä)
   totanoin: Sannihan vaan kopio myöskin Tampereen seudulla toimivan JuhlaPrinsessan bisnesideaa. Erona vain että JuhlaPrinsessa on ammattilainen.
   No ei ole kyllä Juhlaprinsessallakaan lisenssit kunnossa kun puhutaan "Lumikuningattaresta", "Jääprinsessasta" ja "lumiukkoystävästä" eikä hahmojen nimiä mainita ollenkaan. Lumikin ja Tuhkimonhan voi mainita, koska eivät ole alunperin Disneyn keksintöä, mutta puvut on kyllä Disneyn-elokuvista (lähes) suoraan kopioitu.

   Lainaa

  44. Tulos: +91 (95 ääntä)
   Paula näyttää päättäneen jo etukäteen että Sanni tekee kaiken kuitenkin väärin.

   Lainaa

  45. Tulos: +159 (163 ääntä)
   Niin ja vielä tuosta, että "kopioi Juhlaprinsessaa". Juhlaprinsessa itse kertoo kopioineensa idean Jenkeistä jossa tällainen on hyvin yleistä, että se siitä.

   Lainaa

  46. Tulos: +101 (101 ääntä)
   Kiti: Miettiikö muut, miksi puku on kuvassa mallinukella eikä Sannilla?
   Mitä jos kyseisellä henkilöllä on mallinukke kotona, jos kerta tuollaisia asuja tekee.

   Lainaa

  47. Tulos: +163 (169 ääntä)
   totanoin: Sannihan vaan kopio myöskin Tampereen seudulla toimivan JuhlaPrinsessan bisnesideaa. Erona vain että JuhlaPrinsessa on ammattilainen.
   Entä sitten? Onko sillä JuhlaPrinsessalla joku monopoli lasten viihdyttämiseen prinsessana? Ja miten se "ammattilaisuus" eroaa Sannin toiminnasta? Voiko sellaiseksi juhlaprinsessaksi opiskella tai kouluttautua jossain, jotta saa virallisen diplomin?

   Lainaa

  48. Tulos: +76 (80 ääntä)
   Onhan se ihan hyvä nuoria varoittaa mahdollisista ongelmista, joita eteen voi tulla. Paula vaan ei oikein osaa tehdä sitä oikein - ei edes lähellekään oikein. Nutturaa voisi vähän löysentää. :) Sannilla kuitenkin ihan kiva ajatus taustalla.

   Lainaa

  49. Neuroottinen sekasyöjä 9.2.2017 15:01
   Tulos: +91 (97 ääntä)
   Nyt äiti on kyllä paljosta velkaa. Hää antoi mun ottaa kasvomaalauksia useinkin kun olin pieni ja nyt on kuiva iho joka ei mitenkään voi olla jokavuotinen, talvesta johtuva ilmiö! Äiti ei ees nillittäny maalaajille siitä miten kaiken pitää olla EU-direktiivien mukaista! Nyt mutsi kyllä...!

   Lainaa

  50. Tulos: +128 (128 ääntä)
   Kiti: Miettiikö muut, miksi puku on kuvassa mallinukella eikä Sannilla?
   Saattaa olla, että asun kuvaaminen on helpompaa, kun se ei kuvaajan päällä.

   Lainaa

  51. Tulos: +60 (64 ääntä)
   Paulassa on virkamiesainesta.

   Lainaa

  52. Tulos: +55 (59 ääntä)
   Varsinainen sunshine tuo Paula. Ihan häikäsee.

   Lainaa

  53. King Arthur 9.2.2017 17:33
   Tulos: +110 (110 ääntä)
   Monarkki: Voi luoja miten paljon rahaa maksaisin siitä, että pääsisin heittämään Paulan niskaan ämpärillisen likavettä.
   Kelle maksat? Katsoitko verokortin? Millainen vakuutus sillä on?

   Lainaa

  54. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Kyllä laatutaidetta voi tehdä vaikka ketsupista ja sinapista kuhan vaan taitoa riittää. Ei siihen tarvi mitää hifistelyvälineitä.

   Lainaa

  55. Tulos: +44 (56 ääntä)
   Snufkin: Sori tytöt ja pojat, mutta minusta Paulan ensimmäinen kommentti oli täyttä asiaa. Sitten tosin asia lähtikin lapasesta. Ja oikeasti, yrittäjällä on ihan helvetinmoinen vastuu. Onko siinä järkeä vai ei, mutta näin se ikävä kyllä on.
   paitsi että kyseessä EI OLE yrittäjä!

   Lainaa

  56. Sitten Niin 9.2.2017 21:56
   Tulos: +16 (26 ääntä)
   Paula. Mä vihaan sua.

   Lainaa

  57. Tulos: +62 (66 ääntä)
   Jos oletetaan, että noista ihoväreistä saisi syövän ja kasvot tippuisi pois seuraavana päivänä, olisi vastuu sillä, joka on maalit maahantuonut. Kaupoilla on vastuu huolehtia tavaroiden kunnosta (esim. kylmäketju ei saa katketa elintarvikkeilla), mutta valmistaja tai maahantuoja on vastuussa laadusta, johon myyjä ei voi vaikuttaa. Jos esim. suklaapatukassa lukee "ei sisällä pähkinää" ja siinä on pähkinää, on vika maahantuojan ja valmistajan, jotka eivät ole varmistaneet asiaa. Poikkeuksena tilanne, että paketissa lukisi "ei ihomaaliksi" tai "voi allergisoida, jos ongelma X", jolloin meikkien laittajan tulisi varmistaa, onko meikattava allerginen X:lle.

   Lainaa

  58. Tulos: +65 (71 ääntä)
   Voi kuinka toivon, että Sanni näkisi nämä kannustavat kommentit!! Kuinka voikaan syödä nuorta moinen julkinen hyökkäys - eikä kukaan edes nouse puolustamaan vaikka hän yrittää kuinka asiallisesti taklata Paulan nujertamisyrityksiä. Onneksi sentään Tatu avasi äänensä!

   Lainaa

  59. Paulat ovat Suomi 9.2.2017 23:38
   Tulos: +53 (65 ääntä)
   Suomalaiset vaan ovat pääosin Pauloja. Ihmetellään, miksi meillä on idioottimaisinta byrokratiaa ja toteutamme joka ikisen EUn inahduksenkin jo ennen siirtymäaikaa. Mutta siellä on päättämässä aina yksi Paula, jonka mielestä kurkun pitää olla suora ja kasvomaalit eivät saa värjätä kasvoja. Yritä näiden Paulojen kanssa sitten rakentaa toimivaa yhteiskuntaa, jossa 18-vuotias voisi tienata itse elantonsa kulkematta Kelan kautta.

   Lainaa

  60. Tulos: -81 (97 ääntä)
   No onhan 25 euroa tunnissa aika paljon tommosesta amatööripaskasta... Ei siitä nyt kuitenkaan tunnissa selviä. Ja kattokaa noiden kasvomaalaustenkin tasoa.

   Lainaa

  61. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Allergia pitää kirjoittaa isolla, niin se on paljon uhkaavamman tuntoinen, ja se myös lisää mielipiteen vakuuttavuutta lähes paljon!

   Lainaa

  62. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Kokkikartano mainostaa tuotteittaan:"Ei ole mitään pelättävää". Voihan sitä toki pelätä ruoan lisäksi myös kasvovärejä.

   Lainaa

  63. Tulos: +47 (51 ääntä)
   Jos ostan s-marketista tomaatin, syön sen ja osoittaudun allergiseksi, niin kauppako on vastuussa tomaateistaan..? Kyllä tuo Paula koittaa nyt päteä vähän väärillä tiedoilla.

   Lainaa

  64. Tulos: +65 (77 ääntä)
   duh: No onhan 25 euroa tunnissa aika paljon tommosesta amatööripaskasta… Ei siitä nyt kuitenkaan tunnissa selviä. Ja kattokaa noiden kasvomaalaustenkin tasoa.
   Riippuu varmaan lapsien määrästä kauanko menee ja tuossahan sanottiin, että pidemmät ajat on sovittavissa. Juhlaprinsessan, AMMATTILAISEN, sivuillakin lukee että tunnissa saa kasvomaalattua ja vaikka minkä muun ohjelman hoidettua tunnissa, jos on max 7 lasta. Millä hinnalla sinä nostaisit perseesi, pukisit rooliasun (sisältäen ilmeisesti peruukin, sitä ei noin vain nakata omien pitkien hiuksien päälle), maskeeraisit/meikkaisit, valmistautuisit ja matkustaisit tunniksi viihdyttämään lapsia? Omasta mielestäni 25 € on täysin kohtuuhintainen keikkahinta. Nuo kasvomaalaukset on just sitä tasoa, mitä yleisestikin missä tahansa lasten kasvomaalaus-paikoissa on, mitä olen katsellut ja mitä muistelen omasta lapsuudestani. Mona Lisojako niiden lasten poskiin pitäisi tihrustaa tuntikaupalla, lapset varmaan jaksaisivat odottaa? Tutut ja yksinkertaiset kuviot lienevät enemmän lasten mieleen muutenkin. Ja etten sanoisi, että lapset eivät paljoa vaadi siinä vaiheessa kun tunnistavat itselleen mieleisen hahmon seisovan omien silmiensä edessä. Hieman eläytymistä rooliin, niin lapset lienevät haltioissaan ja taitoa siihen mitä ilmeisemmin löytyy kun cosplay (=roolileikit) ovat harrastus.

   Lainaa

  65. Tulos: +48 (54 ääntä)
   fdee: Itseäni kiinnostaa vaan se verojen maksu..taitaa tehdä hommia pimeenä.
   Suomessa saa tehdä 8000€ euroon asti verottomana hommia sivubisneksenä

   Lainaa

  66. Tulos: +25 (25 ääntä)
   Ja vieläkö ihmetellään, miksi suomalaiset eivät ole kovin innoissaan kokeilemassa yrittäjyyttä? :D

   Lainaa

  67. Tulos: +4 (18 ääntä)
   Sannni: Vakuutuksesta herää kysymys… jos jätän Sannin (eri Sanni) tarjouksen väliin ja ostan itse tuollaiset maalit lastenkutsuille, ja joku on sitten niille kuitenkin allerginen, niin maksaako maskeerauskaupan vakuutus, oma henkilökohtainen “kaikki tappaa kaiken” vakuutukseni, vai mikä? Toisin sanoen, voi hyvänen aika. Enkä kyllä luule että jonkun teinin parinkympin ansiot kiinnostavat verottajaakaan.
   Ööh? Miten se ikä liittyy verotukseen? Kyl ne kaikki tulot pitää ilmoittaa verottajalle, verottaja sit vaan kattoo ette tulot ovat niin pienet ettei niistä tarvitse maksaa veroa. Sellanen se valtio on. Itse kun aloitin työt 15-vuotiaana niin palkastaha meni eläkemaksu vaikka eläke alkaa kertymään vasta 23-vuotiaana. Kiitos vain valtio, kahdeksan vuoden ajan veit minulta rahaa turhaan. Ei sillä, eiköhän minutkin ole tässä verovaroilla tarpeeksi korkealla koulutettu että nuo rahat maksaneet itsensä takasin. Ja Paula. Voiko aikuinen ihminen olla vielä enempi kateellinen? Kuule hei. Ei sun tarvistse tilata ko. palvelua jos et tahdo.

   Lainaa

  68. Tulos: -31 (33 ääntä)
   Siinä Paula on kyllä ihan oikealla tiellä, että varoittaa Sannia kasvomaalien vaaroista. Olen itse omassa lähipiirissäni nähnyt lukuisia allergisia reaktioita noista BR-lelun kasvomaaleista. Sanni on pian aika kusessa, jos kaikkien lastenkemujen lasten naamat alkavat punoittaa.

   Lainaa

  69. Tulos: -38 (40 ääntä)
   Kiti: Miettiikö muut, miksi puku on kuvassa mallinukella eikä Sannilla?
   Ei se ole mallinukke, vaan julkaisija itse peruukki päässä. Taitaa esittää Frozenin Elsaa kostuumista päätellen

   Lainaa

  70. Tulos: +17 (17 ääntä)
   xo: Ei se ole mallinukke, vaan julkaisija itse peruukki päässä. Taitaa esittää Frozenin Elsaa kostuumista päätellen
   On se tuossa pikkukuvassa mallinuken päällä.

   Lainaa

  71. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Vasa: No ei ole kyllä Juhlaprinsessallakaan lisenssit kunnossa kun puhutaan “Lumikuningattaresta”, “Jääprinsessasta” ja “lumiukkoystävästä” eikä hahmojen nimiä mainita ollenkaan. Lumikin ja Tuhkimonhan voi mainita, koska eivät ole alunperin Disneyn keksintöä, mutta puvut on kyllä Disneyn-elokuvista (lähes) suoraan kopioitu.
   Näinpä. Kopisuojalait paukkuu ja kovin paukkuukin. Disneyllä kun on kaikki oikeudet hahmojen ulkonäköön ja suunnitteluun pelkkien nimien lisäksi.

   Lainaa

  72. King Arthur 10.2.2017 21:42
   Tulos: +45 (45 ääntä)
   xo: Ei se ole mallinukke, vaan julkaisija itse peruukki päässä. Taitaa esittää Frozenin Elsaa kostuumista päätellen
   Miten joku kommentti edes pystyy olemaan noin väärässä?

   Lainaa

  73. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Kiti: Miettiikö muut, miksi puku on kuvassa mallinukella eikä Sannilla?
   Katsoitko yhtään tuota isointa kuvaa? Siinä on puku päällä. Ja tokihan niitä kuvia saa paremmin kun on nuken päällä.

   Lainaa

  74. Tulos: -8 (16 ääntä)
   Höhö: Ööh? Miten se ikä liittyy verotukseen? Kyl ne kaikki tulot pitää ilmoittaa verottajalle, verottaja sit vaan kattoo ette tulot ovat niin pienet ettei niistä tarvitse maksaa veroa. Sellanen se valtio on. Itse kun aloitin työt 15-vuotiaana niin palkastaha meni eläkemaksu vaikka eläke alkaa kertymään vasta 23-vuotiaana. Kiitos vain valtio, kahdeksan vuoden ajan veit minulta rahaa turhaan. Ei sillä, eiköhän minutkin ole tässä verovaroilla tarpeeksi korkealla koulutettu että nuo rahat maksaneet itsensä takasin. Ja Paula. Voiko aikuinen ihminen olla vielä enempi kateellinen? Kuule hei. Ei sun tarvistse tilata ko. palvelua jos et tahdo.
   HOX!! Ei todellakaan! Oletko jämähtänyt 2005 vuoteen? Eläkettä alkaa kertymään jo 17-vuotiaana.

   Lainaa

  75. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Vasa: Tässä oli varmaan ajatuksena lähinnä kattaa edes hieman harrastuksen kuluja, eikä tehdä mitään hervottomia voittoja. Todella hyvä idea kyllä, varmaan jollekin lapselle unelmien täyttymys saada juhliinsa ihailemansa prinsessa ja aivan mahtavaa, oma-aloitteista työkokemusta nuorelle. Toivottavasti Sanni ei lannistu moisista Pauloista. Jäi mietittymään kun ilmoituksessa mainittiin myös Olaf, että minkälainen se on? Ja hieman myös se, että ilmoituksessa tosiaan mainittiin “yhdessä Olafin kanssa”, mutta sitten myöhemmin puhuu vain itsestään “en ota vastuuta lapsista vaan paikalla pitää olla ainakin yksi aikuinen vahtimassa lapsia kanssani”.
   oiskohan kuitenkin kyse Frozenin "olafista" kyse (eli ehkä pehmolelu)

   Lainaa

  76. Tulos: +8 (8 ääntä)
   paras tapa ja toimivin tapa näihin tälläisiin on se ettei välitä niistä.

   Lainaa

  77. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Paula on katkera ylimielinen henkilö joka luulee tietävänsä paljon ja haluaa väkisin tuoda sen ja paremmuutensa esille. Paulan tyyppisiä ihmisiä kohtaan pitäisi olla oma vakuutus.

   Lainaa

  78. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Paula on juuri sitä tyyppiä äitilajiketta, mille olen allerginen. Millanen vakuutus sillä on sen varalle?

   Lainaa

  79. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Voi taivas! Tuo ajaa kenen tahansa itsemurhaan asti! Paula, Paula, hellitä hyvä ihminen!

   Lainaa

  80. Keskustelija 14.2.2017 8:08
   Tulos: +5 (13 ääntä)
   Nimimerkki "tsemppiä" kirjoitti, kuinka kukaan ei puolustanut. Hienoa että pystyit tämän perusteella tekemään tällaisen johtopäätöksen. Kyseisessä ketjussa oli kyllä aika monta puolustajaa keskustelemassa ennenkuin ketjuun kommentointi suljettiin ylläpidon toimesta. Paula itsehän taas on tunnettu näistä .. noh .. mielenkiintoisista mielipiteistään.

   Lainaa

  81. Suomalainen 14.2.2017 10:45
   Tulos: -17 (19 ääntä)
   Sannin kielitaito on ainakin ilmoituksessa kaikkea muuta kuin ammattimainen. Tuollainen yhdyssanojen hajotus vie uskottavuuden.

   Lainaa

  82. Tulos: +12 (12 ääntä)
   jep: Paula on juuri sitä tyyppiä äitilajiketta, mille olen allerginen. Millanen vakuutus sillä on sen varalle?
   Ja millanen portfolio?

   Lainaa

  83. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Mikcoz: Mikcoz
   Naulan kantaan! Orjille on aina kysyntää.

   Lainaa

  84. Vääränvärinen 14.2.2017 21:06
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Ja nämä samat Paulat jaksaa naamakirjassa päivitellä, että Sääntö-Suomi sitä ja tätä ja nössön nössön byrokratia. Täällä voi mitään yrittää ja tehdä, kun jossei viranomaiset ole valittamassa, että ei löydy tulityökorttia, niin et voi ajaa naapurin nurmikkoa, niin joku Pirkko huutaa kateellisena vieressä, kun yrität tienata työlläsi rahaa. Prkl.

   Lainaa

  85. Tulos: +13 (13 ääntä)
   foo: Entä sitten? Onko sillä JuhlaPrinsessalla joku monopoli lasten viihdyttämiseen prinsessana? Ja miten se “ammattilaisuus” eroaa Sannin toiminnasta? Voiko sellaiseksi juhlaprinsessaksi opiskella tai kouluttautua jossain, jotta saa virallisen diplomin?
   Kyllähän tähän hommaan pitäisi saada joku direktiivikoulutus.

   Lainaa

  86. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Tsal: Onko väärin toivoa, että joku kaataisi maalipurkin Paulan päälle?
   Minkä tyylistä maalia? Ei kai se tahraa ihoa? Onko vakuutukset kunnossa ja verottajalle ilmoitettu?

   Lainaa

  87. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Paula on varmaankin Kelan virkailija.

   Lainaa

  88. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Kiti: Miettiikö muut, miksi puku on kuvassa mallinukella eikä Sannilla?
   Monilla cosplay-harrastajilla on mallinukke, jota käyttävät apuna pukuja tehdessä.

   Lainaa

  89. Synttäriprinsessa 2.5.2017 2:08
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   Hei. Kiitos kaikkille tuesta ja kommenteista. Asia on nyt jo mennyttä ja en ottanut siitä itseeni. Anteeksi kirjoitusvirheistäni, minulla on lukihäiriö, joka selittää ne.

   Lainaa

  90. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Ammattilainen? Please. Sanoisin että kukaan ei voi olla "ammattilainen", kun kyse on tälläisesta bisneksestä. Toisekseen, kyllä Juhlaprinsessa* on tehnyt tätä kauemmin jos sitä tällä "ammattilaisella" ajoit takaa. Tiedätkö kuitenkin mikä nämä kaksi saman tyyppistä toiminimeä/yritystä erottaa? Et varmaan. Juhlaprinsessa tulee synttäreihin yksin, Synttäriprinsessan kanssa saa nykyään myös Elsan mukaan. Lisäksi Juhlaprinsessa ostaa suurimman osan puvuistaan, Synttäriprinsessan tytöt tekevät asunsa itse. Painottavin asia joka heidät kuitenkin erottaa on se, että Juhlaprinsessa pyytää tunnilta 100€ toisin kuin Synttäriprinsessa pyytää Annan saapumisesta tunnilta 25€ ja jos Elsa tulee mukaan lisätään tuntipalkkaan 25€ joten yhteishinta kummaltakin prinsessalta on 50€/tunti.
   totanoin: Sannihan vaan kopio myöskin Tampereen seudulla toimivan JuhlaPrinsessan bisnesideaa. Erona vain että JuhlaPrinsessa on ammattilainen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kasvomaalit, kasvomaalaus, kuva, verot, luvat