Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 271

Mummo sanelee kauppalistan.
Sekalaisia, osa 271

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 55 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -849 (1077 ääntä)
   Anssi taitaa vaan olla kateellinen Breivikille, kun Breivik on saanut jotain elämällään aikaiseksi.

   Lainaa

  2. Tulos: +326 (352 ääntä)
   Toivottavasti Anssi on vielä peruskoulussa.

   Lainaa

  3. Tulos: +553 (575 ääntä)
   Oon törmänny facebookin ihmeellisessä maailmassa muutamaan otteeseen ihmisiin, jotka jostain syystä on sitä mieltä että jakolasku ei ole mahdollinen jos pitää jakaa pienempi numero isommalla. Siellä sitten vängätään että "35:87 ei voi laskea niin ne numerot pitää kääntää toisinpäin!!1", oiskohan lie tämmönen tapaus. Mistä helvetistä nää on oppinsa saanut?

   Lainaa

  4. Spurgugrammi 5.1.2017 3:48
   Tulos: -121 (167 ääntä)
   uske: Oon törmänny facebookin ihmeellisessä maailmassa muutamaan otteeseen ihmisiin, jotka jostain syystä on sitä mieltä että jakolasku ei ole mahdollinen jos pitää jakaa pienempi numero isommalla. Siellä sitten vängätään että “35:87 ei voi laskea niin ne numerot pitää kääntää toisinpäin!!1″, oiskohan lie tämmönen tapaus. Mistä helvetistä nää on oppinsa saanut?
   Khäänä numero toisikhnpäin eissssssss

   Lainaa

  5. häättänäm 5.1.2017 3:53
   Tulos: -57 (131 ääntä)
   Spurgugrammi: Khäänä numero toisikhnpäin eissssssss
   Komodorölömm sääähh

   Lainaa

  6. Tulos: +479 (513 ääntä)
   kfkgkgkk: Anssi taitaa vaan olla kateellinen Breivikille, kun Breivik on saanut jotain elämällään aikaiseksi.
   Estänyt 77:ää muuta saamasta elämällään jotain aikaiseksi?

   Lainaa

  7. spede pasanen haudan takaa 5.1.2017 4:57
   Tulos: -403 (561 ääntä)
   Lyön huntin vetoo et Eve on läski.

   Lainaa

  8. Tulos: +184 (222 ääntä)
   Mummo <3

   Lainaa

  9. Vastarannan kiiski 5.1.2017 6:51
   Tulos: +48 (82 ääntä)
   Kyseinen herra taitaa käydä mummolle kauppareissulla useamminkin...

   Lainaa

  10. Tulos: +147 (171 ääntä)
   Anssi vois vaan tarkistaa tuon laskutoimituksensa kertomalla tuloksensa sillä 77:llä ennen ku väittää vastaan, mutta noilla järjenkäyttötaidoilla siitä on kai turha haaveillakaan.

   Lainaa

  11. Tulos: +43 (231 ääntä)
   Vaikkei asian pointti olekaan, niin... Mistä Eve luulee tietävänsä onko elokuvissa huutelijalla tourette? Sen tunnusmerkistö todetaan täyttyneeksi vasta kun oireet ovat jatkuneet pitkään, saati että se silloinkaan olisi jonkun Random-Even osaamisalueella diagnosoida. Tuli tästä mieleen taannoinen lehtijuttu invalideista joiden rajoitteet eivät aina näy päälle ja jotka saavat sen takia vihoja niskoilleen pysäköidessään inva -paikoille. Tietenkin lienee todennäköisintä että randomi huutelija on vain mäntti eikä sen kummempaa, mutta huutelijan arvioiminen sen perusteella mitä siinä nyt sattuu oman tunnereaktionsa vallassa päähänsä saamaan ja mitä nyt kerkeää hetkessä toisesta muka-näkemään on ... no, aika lailla sama asia minkä ylipainoisiksi huutelijakin tapauksessa teki.

   Lainaa

  12. Tulos: +217 (227 ääntä)
   Anssin laskutaidoista muistui mieleen taannoinen tapaus, kun kaksi nuorta pähkäili alennusprosentteja. Ale oli siis -50% ja he päättelivät, että ostamalla kaksi tuotetta, he saavat alennusta 2x50% eli yhteensä 100%. Juuri näin.

   Lainaa

  13. Tulos: +244 (248 ääntä)
   hiphei: Anssin laskutaidoista muistui mieleen taannoinen tapaus, kun kaksi nuorta pähkäili alennusprosentteja. Ale oli siis -50% ja he päättelivät, että ostamalla kaksi tuotetta, he saavat alennusta 2×50% eli yhteensä 100%. Juuri näin.
   Olisivat saman tien ostaneet kolme tuotetta, jolloin heidän logiikkansa mukaan alennus on 150%, jolloin kauppa maksaa heille 50% tuotteen hinnasta siitä että he ottavat tuotteet.

   Lainaa

  14. Tulos: +193 (209 ääntä)
   Banaani: Vaikkei asian pointti olekaan, niin… Mistä Eve luulee tietävänsä onko elokuvissa huutelijalla tourette? Sen tunnusmerkistö todetaan täyttyneeksi vasta kun oireet ovat jatkuneet pitkään, saati että se silloinkaan olisi jonkun Random-Even osaamisalueella diagnosoida. Tuli tästä mieleen taannoinen lehtijuttu invalideista joiden rajoitteet eivät aina näy päälle ja jotka saavat sen takia vihoja niskoilleen pysäköidessään inva -paikoille. Tietenkin lienee todennäköisintä että randomi huutelija on vain mäntti eikä sen kummempaa, mutta huutelijan arvioiminen sen perusteella mitä siinä nyt sattuu oman tunnereaktionsa vallassa päähänsä saamaan ja mitä nyt kerkeää hetkessä toisesta muka-näkemään on … no, aika lailla sama asia minkä ylipainoisiksi huutelijakin tapauksessa teki.
   Joku huutelee elokuvateatterissa asiattomia kommentteja, pitääkö siitä ihmisestä tehdä isokin analyysi ennenkuin on oikeus todeta että se on sopimatonta? Se että ei voi varmaksi tietää sitä onko toisella Tourette, ei tarkoita sitä etteikö saisi sanoa asiattomasta käytöksestä. Lisäksi, on olemassa paljon ihmisiä jotka huutelevat kaikenlaista typerää mitä päähän sattuu putkahtamaan. Nämä ihmiset ovat huonokäytöksisiä, eivät sairaita, ainakaan sillä tavalla etteikö heillä olisi mitään keinoa vaikuttaa omaan käytökseensä. Ja hyvin, hyvin pieni prosentti suomalaisista kärsii Touretten Syndroomasta. Lisäksi em. oireyhtymä ilmenee monin eri tavoin, lähinnä itsestään riippumattomina liikkeinä ja äännähdyksinä. Kaikille todennäköisesti tulee TS:stä ensimmäisenä mieleen ihminen joka päästelee randomisti kirosanoja suustaan, mutta itse asiassa hyvin pieni osa TS:stä kärsivistä saavat kohtauksia jotka purkautuvat kiroiluna, asiattomina sanoina tai kommentteina. Joten jos otetaan huomioon tilastot, kuinka paljon Suomessa on Touretten Syndroomasta kärsiviä ihmisiä, ja kuinka monella heistä tämä oireyhtymä manifestoutuu nimenomaan kiroiluna, on hyvin pieni. Joten jos joku mulkvisti huutelee idioottimaisuuksia leffateatterissa, on mielestäni ihan oikeutettua mainita tai valittaa asiasta.

   Lainaa

  15. Tulos: -209 (281 ääntä)
   1: Estänyt 77:ää muuta saamasta elämällään jotain aikaiseksi?
   Suurin osa oli demareita, joten maailma on parempi paikka ilman niiden aikaansaannoksia.

   Lainaa

  16. Tulos: +155 (193 ääntä)
   Siitoin: Suurin osa oli demareita, joten maailma on parempi paikka ilman niiden aikaansaannoksia.
   Sinun mielestäsi siis ihminen joutaa kuolla jos kuuluu mielestäsi väärään puolueeseen?

   Lainaa

  17. Tulos: -15 (41 ääntä)
   uske: Oon törmänny facebookin ihmeellisessä maailmassa muutamaan otteeseen ihmisiin, jotka jostain syystä on sitä mieltä että jakolasku ei ole mahdollinen jos pitää jakaa pienempi numero isommalla. Siellä sitten vängätään että “35:87 ei voi laskea niin ne numerot pitää kääntää toisinpäin!!1″, oiskohan lie tämmönen tapaus. Mistä helvetistä nää on oppinsa saanut?
   60-luvulta

   Lainaa

  18. Tulos: +96 (118 ääntä)
   Yli 3-v. 15€ (pirun kallista muuten!) mutta aikuiselta 0€..? Maksaako 17-v. vahtimaan tullut isosisko sitten 15 egee vai onko aikuisen raja jokin muu?

   Lainaa

  19. Tulos: +199 (203 ääntä)
   duh: Yli 3-v. 15€ (pirun kallista muuten!) mutta aikuiselta 0€..? Maksaako 17-v. vahtimaan tullut isosisko sitten 15 egee vai onko aikuisen raja jokin muu?
   Voinko mennä Hoplopiin yksin aivan ilmaiseksi nyt kun olen aikuinen?

   Lainaa

  20. Tulos: -9 (53 ääntä)
   Niks: Joku huutelee elokuvateatterissa asiattomia kommentteja, pitääkö siitä ihmisestä tehdä isokin analyysi ennenkuin on oikeus todeta että se on sopimatonta? Se että ei voi varmaksi tietää sitä onko toisella Tourette, ei tarkoita sitä etteikö saisi sanoa asiattomasta käytöksestä. Lisäksi, on olemassa paljon ihmisiä jotka huutelevat kaikenlaista typerää mitä päähän sattuu putkahtamaan. Nämä ihmiset ovat huonokäytöksisiä, eivät sairaita, ainakaan sillä tavalla etteikö heillä olisi mitään keinoa vaikuttaa omaan käytökseensä. Ja hyvin, hyvin pieni prosentti suomalaisista kärsii Touretten Syndroomasta. Lisäksi em. oireyhtymä ilmenee monin eri tavoin, lähinnä itsestään riippumattomina liikkeinä ja äännähdyksinä. Kaikille todennäköisesti tulee TS:stä ensimmäisenä mieleen ihminen joka päästelee randomisti kirosanoja suustaan, mutta itse asiassa hyvin pieni osa TS:stä kärsivistä saavat kohtauksia jotka purkautuvat kiroiluna, asiattomina sanoina tai kommentteina. Joten jos otetaan huomioon tilastot, kuinka paljon Suomessa on Touretten Syndroomasta kärsiviä ihmisiä, ja kuinka monella heistä tämä oireyhtymä manifestoutuu nimenomaan kiroiluna, on hyvin pieni. Joten jos joku mulkvisti huutelee idioottimaisuuksia leffateatterissa, on mielestäni ihan oikeutettua mainita tai valittaa asiasta.
   En ole mistään kohtaa eri mieltä enkä mielestäni kirjoittanutkaan olevani. Mistään kohtaa ei ole huonon käyttäytymisen puolustamista sanoa että hetken kestävällä tilanteen seuraamisella leffateatterissa ei pitäisi ottaa esiin edes sanaa tourette, suuntaan tai toiseen siis! Yritin myös erikseen sanoa että kommenttini oli sivuseikka alunperinkin, ihan juurikin siksi että tourette on hyvin epätodennäköinen tässä tapauksessa.

   Lainaa

  21. Tulos: -79 (99 ääntä)
   Olikohan Evellä LAITTIkokis?

   Lainaa

  22. Hairysteed 5.1.2017 18:37
   Tulos: +39 (45 ääntä)
   Vaatiikohan Neea kuitin 0,00€:n ostoksista? :D

   Lainaa

  23. neiti Knatterton 5.1.2017 19:36
   Tulos: +90 (114 ääntä)
   Tiedän tunteen, Eve. Kuljin nuorempana, tossa 2000-luvun alussa yksinäisyyttäni erään tyhmänilkeän tyttökaverin kanssa kaupungilla ym. menoissa ja monet kerrat hänen hävytön huutelunsa sai minut häpeämään. Jos joku cp-vammasta kärsivä tulee pyörätuolilla vastaan, tämä nainen saattaa huutaa: -Kato ny tota! Kauheen näkönen. Hyii. Samoin ylipainoisen nähdessään tämän, olkoon nyt vaikka Jenniina, on pakko huudahtaa: -Mikä läski! Kato nyt! Kamala. Jos jollain on erikoinen asuvalinta, hän mölisee: -Kato! Tollaset kengät! Miten toi kehtaa. Sittemmin olen onneksi saanut korrektisti käyttäytyviä, sydämellisiä ihmisiä ystäväkseni. Viime vuonna törmäsin Jenniinaan ja pyysin leffaan minun ja parin kaverini kanssa. Siellä sain hävetä silmät päästäni: Jenniina vahtasi suu auki, miten afrikkalaistaustainen perhe, joukossa pari lasta, istui penkkiriville. Hän alkoi samantien kailottaa: -Neekereitä! Mä en istu noitten neekereitten kans samal riville! Mustii neekerei elokuvissa. En voi olla hänen kanssaan missään tekemisissä, hän on liian tyhmä ja häijy. Yhteinen urheiluharrastuskaan ei kompensoi sitä. Kuulin jälkeenpäin, että Jenniina on käynyt koulunsa apukoulussa, mikä kyllä selittää sivistyksen puutetta ja pöyristyttäviä käytöstapoja. Ehkä Evenkin leffateatterissa tapaamalla koliikkitädillä on apukoulupohja?

   Lainaa

  24. Tulos: -61 (73 ääntä)
   uske: Oon törmänny facebookin ihmeellisessä maailmassa muutamaan otteeseen ihmisiin, jotka jostain syystä on sitä mieltä että jakolasku ei ole mahdollinen jos pitää jakaa pienempi numero isommalla. Siellä sitten vängätään että “35:87 ei voi laskea niin ne numerot pitää kääntää toisinpäin!!1″, oiskohan lie tämmönen tapaus. Mistä helvetistä nää on oppinsa saanut?
   Kannattaa varmaan pysyä pois netistä kun aina tulee paha mieli.

   Lainaa

  25. Tulos: -42 (76 ääntä)
   1: Estänyt 77:ää muuta saamasta elämällään jotain aikaiseksi?
   Saavutushan se on sekin!

   Lainaa

  26. Tulos: +20 (74 ääntä)
   spede pasanen haudan takaa: Lyön huntin vetoo et Eve on läski.
   lyön tonnin vetoo et oot se teippipidennys h*ra joka elää photoshop plstiikkagirurgia feikki maailmassaan

   Lainaa

  27. Tulos: +56 (60 ääntä)
   duh: Yli 3-v. 15€ (pirun kallista muuten!) mutta aikuiselta 0€..? Maksaako 17-v. vahtimaan tullut isosisko sitten 15 egee vai onko aikuisen raja jokin muu?
   Niin ja onhan niitä 17- vuotiaita teinivanhempiakin...

   Lainaa

  28. Tulos: +105 (125 ääntä)
   kfkgkgkk: Anssi taitaa vaan olla kateellinen Breivikille, kun Breivik on saanut jotain elämällään aikaiseksi.
   Joskus vain kannattaisi ennen lähettämistä lukea kirjoittamansa teksti pari kertaa hyvin hitaasti ääneen ja miettiä mitä on juuri kirjoittanut..

   Lainaa

  29. Tulos: -63 (85 ääntä)
   hiiiiri: Joskus vain kannattaisi ennen lähettämistä lukea kirjoittamansa teksti pari kertaa hyvin hitaasti ääneen ja miettiä mitä on juuri kirjoittanut..
   Miksi ?

   Lainaa

  30. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Olenkin aina miettinyt Hoplopin hintoja kun silloin tällöin pihalla naapurin lapset huutavat menevänsä sinne. Aika hintava tapa saada pari kolme muksua väsytettyä. Liekö edes tuollaisen rahan arvoista?

   Lainaa

  31. Tulos: +112 (120 ääntä)
   spede pasanen haudan takaa: Lyön huntin vetoo et Eve on läski.
   Kyllä, koska vain läskit suuttuvat läskikommenteista. Itse otan turhat ulkonäkökommentit pahalla, koska ne ovat ilkeilyä muita ihmisiä kohtaan. Olen hoikka, mutta jos kuulen turhia ylipainoon liittyviä huuteluita niin huudan takaisin puolustaakseni muita. Paino tai mikään muukaan ulkonäköön liittyvä seikka (joka ei huutelijan omaa silmää miellytä) ei vähennä kenenkään ihmisarvoa. Tämä maailma on liian ulkonäkökeskeinen ja se ottaa minua päähän. En ole hoikka kauneusihanteiden vuoksi, vaan koska nautin liikunnasta ja pidän terveellisestä ruuasta. Silti paheksun ylipainoisten haukkumista. Ketä se hyödyttää?

   Lainaa

  32. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Kiti: Olenkin aina miettinyt Hoplopin hintoja kun silloin tällöin pihalla naapurin lapset huutavat menevänsä sinne. Aika hintava tapa saada pari kolme muksua väsytettyä. Liekö edes tuollaisen rahan arvoista?
   Samaa mieltä. Hoplopille kuitenkin plussaa siitä, että aikuiset pääsee ilmaiseksi. Viime vuonna Tykkimäki avasi Kouvolaan sisäaktiviteettipuiston, josta aikuisetkin joutuvat pulittamaan 18e päivältä. Perustelee hintaa sillä, että siellä on kuulemma aktiviteettejä myös vanhemmille.

   Lainaa

  33. Tulos: +64 (72 ääntä)
   kfkgkgkk: Anssi taitaa vaan olla kateellinen Breivikille, kun Breivik on saanut jotain elämällään aikaiseksi.
   Murhannut ihmisiä ja istuu vankilassa. Vautsivau.

   Lainaa

  34. Tulos: +46 (62 ääntä)
   kfkgkgkk: Anssi taitaa vaan olla kateellinen Breivikille, kun Breivik on saanut jotain elämällään aikaiseksi.
   Oot huonompi kuin vitsisi

   Lainaa

  35. Tulos: +76 (92 ääntä)
   Tuo 3,5 vuotta/tappo kuulostais vielä ihan kohtuulliselle, mutta todellisuudessahan Breivik istuu alle 4 kk / tapettu henkilö ja se kuulostaa aika kohtuuttomalle :/

   Lainaa

  36. Tulos: -18 (50 ääntä)
   Ni.: Tuo 3,5 vuotta/tappo kuulostais vielä ihan kohtuulliselle, mutta todellisuudessahan Breivik istuu alle 4 kk / tapettu henkilö ja se kuulostaa aika kohtuuttomalle
   Demarin henki on halpaa.

   Lainaa

  37. Tulos: +64 (70 ääntä)
   Ni.: Tuo 3,5 vuotta/tappo kuulostais vielä ihan kohtuulliselle, mutta todellisuudessahan Breivik istuu alle 4 kk / tapettu henkilö ja se kuulostaa aika kohtuuttomalle
   Kyse taitaa olla siitä, että Norjan oikeiskäytäntö ei tunne voimakkaampaa rangaistusta, kuin minkä Breivik on nyt saanut. Kyseisen linnunkodon asukkaiden ajatukseen ei oo aikasemmin mahtunut, että joku ihminen voisi olla niin vihamielinen, että hän hyökkäisi kiväärillä aseistettuna kymmeniä lapsia ja nuoria vastaan tappaen heitä silmittömästi. Breivikillä ei ole teoillensa mitään puolustuskeinoa. Hän vain yksinkertaisesti on paha.

   Lainaa

  38. Tulos: +20 (34 ääntä)
   foo: Voinko mennä Hoplopiin yksin aivan ilmaiseksi nyt kun olen aikuinen?
   Aikuinen, vai täysi-ikäinen? :D

   Lainaa

  39. Tulos: +3 (27 ääntä)
   rddd: Kyse taitaa olla siitä, että Norjan oikeiskäytäntö ei tunne voimakkaampaa rangaistusta, kuin minkä Breivik on nyt saanut. Kyseisen linnunkodon asukkaiden ajatukseen ei oo aikasemmin mahtunut, että joku ihminen voisi olla niin vihamielinen, että hän hyökkäisi kiväärillä aseistettuna kymmeniä lapsia ja nuoria vastaan tappaen heitä silmittömästi. Breivikillä ei ole teoillensa mitään puolustuskeinoa. Hän vain yksinkertaisesti on paha.
   Breivik on läpeensä paha, mutta silti hänen rangaistustaan sitovat Norjan lait. Ja eihän hän välttämättä sen tuomionsa kärsittyään vapaaksi pääse. Hänet voidaan todeta sopeutumattomaksi yhteiskuntaan ja tuomita saman tien uuteen vankeuteen. Mutta nähtävästi joidenkin ihmisten mielestä mikään rangaistus ei ole Breivikille tarpeeksi. Vaikka hän roikkuisi kylmässä ja pimeässä sellissä katosta pää alaspäin ja vartijat kävisivät heittelemässä häntä tulisilla hiilillä, ja sitten 25 vuoden jälkeen hänet hirtettäisiin, silvottaisiin ja poltettaisiin roviolla, ihmisten mielestä hän olisi päässyt ihan liian helpolla, pelkällä päähäntaputuksella.

   Lainaa

  40. Tulos: -50 (70 ääntä)
   Komppaan pikkulasta elokuvissa! Jokaisen läskin kyllä pitäis maksaa tuplana osa asioista esim, Lentokoneessa (läski vie 2 paikkaa), bussissa (2paikkaa), Autoverot ja vakuutus (painaa 2-ihmisen verran ja hirveät terveysriskit) siinä ainakin muutama, ideoita otetaan alle vastaan! :)

   Lainaa

  41. Tulos: -51 (75 ääntä)
   monni: Murhannut ihmisiä ja istuu vankilassa. Vautsivau.
   Jos katsot Breivikin kirjoituksia siitä, että miksi hän pikku puhdistuksen suoritti on jokainen asia toteutunut. Harmi, ettei saanut teollaan muutosta aikaan marxismille, eikä lehdistö kertonut iskun todellisia syitä julkisuuteen, muutakuin paisuttelemalla otsikoita. Ja ei, en pidä tätä kaveria minään jumalana tms, korkeintaan fiksuna ihmisenä jolla napsahti päässä, eikä lasten tappaminen ollut oikeutettua mitenkään päin, MUTTA tästä kyllä jaksetaan vikistä ja vinkua. Islamististen (parempien) terroritekojen ollessa kyseessä, on päättäjät ja poliisit hiljaisena, eikä suomen lehdet kirjoita SANALLAKAAN näistä mitään.. hyssytellään vaan ongelma piiloon, että se saa tulla esille uudestaan ja taas eurooppalaiset kuolevat, milloin rekkojen alle, milloin pommituksiin ja lentokenttä/muihin ampumisiin.

   Lainaa

  42. Tulos: +22 (30 ääntä)
   neiti Knatterton: Tiedän tunteen, Eve. Kuljin nuorempana, tossa 2000-luvun alussa yksinäisyyttäni erään tyhmänilkeän tyttökaverin kanssa kaupungilla ym. menoissa ja monet kerrat hänen hävytön huutelunsa sai minut häpeämään. Jos joku cp-vammasta kärsivä tulee pyörätuolilla vastaan, tämä nainen saattaa huutaa: -Kato ny tota! Kauheen näkönen. Hyii. Samoin ylipainoisen nähdessään tämän, olkoon nyt vaikka Jenniina, on pakko huudahtaa: -Mikä läski! Kato nyt! Kamala. Jos jollain on erikoinen asuvalinta, hän mölisee: -Kato! Tollaset kengät! Miten toi kehtaa. Sittemmin olen onneksi saanut korrektisti käyttäytyviä, sydämellisiä ihmisiä ystäväkseni. Viime vuonna törmäsin Jenniinaan ja pyysin leffaan minun ja parin kaverini kanssa. Siellä sain hävetä silmät päästäni: Jenniina vahtasi suu auki, miten afrikkalaistaustainen perhe, joukossa pari lasta, istui penkkiriville. Hän alkoi samantien kailottaa: -Neekereitä! Mä en istu noitten neekereitten kans samal riville! Mustii neekerei elokuvissa. En voi olla hänen kanssaan missään tekemisissä, hän on liian tyhmä ja häijy. Yhteinen urheiluharrastuskaan ei kompensoi sitä. Kuulin jälkeenpäin, että Jenniina on käynyt koulunsa apukoulussa, mikä kyllä selittää sivistyksen puutetta ja pöyristyttäviä käytöstapoja. Ehkä Evenkin leffateatterissa tapaamalla koliikkitädillä on apukoulupohja?
   Etkä kuitenkaan ojentanut häntä käytöstavoista? Tai inhimillisyydestä? Parempi kuitenkin, jollet ole missään tekemisissä moisen moukan kanssa. Apukoulukaan ei ole tekoselitys törkeälle käytökselle.

   Lainaa

  43. Tulos: +45 (49 ääntä)
   foo: Breivik on läpeensä paha, mutta silti hänen rangaistustaan sitovat Norjan lait. Ja eihän hän välttämättä sen tuomionsa kärsittyään vapaaksi pääse. Hänet voidaan todeta sopeutumattomaksi yhteiskuntaan ja tuomita saman tien uuteen vankeuteen. Mutta nähtävästi joidenkin ihmisten mielestä mikään rangaistus ei ole Breivikille tarpeeksi. Vaikka hän roikkuisi kylmässä ja pimeässä sellissä katosta pää alaspäin ja vartijat kävisivät heittelemässä häntä tulisilla hiilillä, ja sitten 25 vuoden jälkeen hänet hirtettäisiin, silvottaisiin ja poltettaisiin roviolla, ihmisten mielestä hän olisi päässyt ihan liian helpolla, pelkällä päähäntaputuksella.
   Ei norjalaisten, tyypillähän on pleikkarit ja kaikki. Ihailen heitä tämän johdosta suuresti, sitä että vaikka haluaisi tosiaankin ripustaa Breivikin hiilipannulle (kukapa ei?) niin silti toimivat laillisesti ja sivistyneesti. On helppoa käyttäytyä kuin kunnon ihminen kun muustakaan ei tiedä, mutta se että tekee niin vaikka kohtaa Breivikin kaltaisen hirviön, vaatii paljon enemmän. Pysymällä omissa arvoissaan ja jättämällä tuon vastenmielisyyden omaan arvoonsa ja antamatta moisen sairaan mielen muuttaa mitään, norjalainen yhteiskunta on kieltäytynyt laskeutumasta sairaan mielen tasolle.

   Lainaa

  44. Tulos: -38 (56 ääntä)
   1: Estänyt 77:ää muuta saamasta elämällään jotain aikaiseksi?
   Tai estänyt 77 uutta Hitleriä! Mietipä sitä!

   Lainaa

  45. King Arthur 8.1.2017 5:58
   Tulos: +55 (65 ääntä)
   Kohta ei jaksa enää edes lukea feissarimokien kommentteja kun ylilaudan tylsämieliset edgelordit tulee tänne näyttämään mitä on muilta pojilta oppineet. Menkää kinuamaan huomiota niiltä jotka on teidät tehneet ja pilanneet.

   Lainaa

  46. Tulos: +22 (34 ääntä)
   uske: Oon törmänny facebookin ihmeellisessä maailmassa muutamaan otteeseen ihmisiin, jotka jostain syystä on sitä mieltä että jakolasku ei ole mahdollinen jos pitää jakaa pienempi numero isommalla. Siellä sitten vängätään että “35:87 ei voi laskea niin ne numerot pitää kääntää toisinpäin!!1″, oiskohan lie tämmönen tapaus. Mistä helvetistä nää on oppinsa saanut?
   Tiedän ihmisen (työkaveri) joka on aivan vakuuttunut siitä, että "kilo" on käsitteenä jotenkin täysin eri kuin "kilogramma." En ole oikein päässyt selvyyteen siitä että mikä se ero on. Sama ihminen ei myöskään suostu tekemään ylitöitä koska verottaja hänen mukaansa vie niistä rahoista enemmän kuin normaalirahoista. Viljelee myös kommentteja tyyliin "minähän en nastarenkaita vaihda alle ennen kuin on aivan pakko" mutta ei osaa mitään syytä sille toiminnalleen kertoa. Sattuneesta syystä en enää oikein jaksa hänen kanssaan keskustella yhtään mistään.

   Lainaa

  47. Tulos: -16 (28 ääntä)
   "Jos katsot Breivikin kirjoituksia siitä, että miksi hän pikku puhdistuksen suoritti on jokainen asia toteutunut" Tämä on kyllä harvinaisen totta. Se ei tosin ole mikään syy tappaa tavallisia ihmisiä vaikka väärää aatetta kannattivatkin.

   Lainaa

  48. Tataariukko 9.1.2017 12:47
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   No nyt minä tiedän minkälainen lukijakunta iltalehdellä on :)

   Lainaa

  49. Tulos: -23 (49 ääntä)
   Joko even edessä istunut tosiaan oli harvinaisen tökerö, tai sitten todennäköisempi selitys: Eve värittänyt tarinaansa vähän saadakseen siitä hieman mielenkiintoisemman. Ja todennäköisesti potee huonoa omaatuntoa omasta ylipainostaan. Tarinasta päätellen eve istui suoraan "huutelijan" takana, joten nämä "napakat toteamukset" ovat hyvin voineet olla normikeskustelua vierustoverin kanssa liittyen kontekstiin, jota emme tiedä. Saa olla aika ammattiloukkaantuja jos loukkaantuu kun random ihminen kommentoi televisiossa näkyvää henkilöä sanalla "ylipainoinen", joka nyt kuitenkin on ihan käytössä oleva normaali termi. Läskit yms olisi jo vähän eriasia. Tosin hoikkana miehenä olen tottunut ylipainoisten ammattiloukkaantumiseen aiheesta kuin aiheesta, mutta hoikkia saa mennen tullen kauhistella laihoiksi/luurangoiksi ihan julkisesti/lehdissäkin. Miettikää nyt mikä shitstorm nousisi kun iltalehti otsikoisi uutisen: "katso uudet kuvat, näyttelijä x sairaalloisen läski!". Ei näin otsikoidaan vain laihoista, lihavista huomattavasti nätimmin ja silti lihavat loukkaantuu... ja lihavat muka leppoisia.

   Lainaa

  50. Tulos: +30 (30 ääntä)
   hoikka: Joko even edessä istunut tosiaan oli harvinaisen tökerö, tai sitten todennäköisempi selitys: Eve värittänyt tarinaansa vähän saadakseen siitä hieman mielenkiintoisemman. Ja todennäköisesti potee huonoa omaatuntoa omasta ylipainostaan. Tarinasta päätellen eve istui suoraan “huutelijan” takana, joten nämä “napakat toteamukset” ovat hyvin voineet olla normikeskustelua vierustoverin kanssa liittyen kontekstiin, jota emme tiedä. Saa olla aika ammattiloukkaantuja jos loukkaantuu kun random ihminen kommentoi televisiossa näkyvää henkilöä sanalla “ylipainoinen”, joka nyt kuitenkin on ihan käytössä oleva normaali termi. Läskit yms olisi jo vähän eriasia. Tosin hoikkana miehenä olen tottunut ylipainoisten ammattiloukkaantumiseen aiheesta kuin aiheesta, mutta hoikkia saa mennen tullen kauhistella laihoiksi/luurangoiksi ihan julkisesti/lehdissäkin. Miettikää nyt mikä shitstorm nousisi kun iltalehti otsikoisi uutisen: “katso uudet kuvat, näyttelijä x sairaalloisen läski!”. Ei näin otsikoidaan vain laihoista, lihavista huomattavasti nätimmin ja silti lihavat loukkaantuu… ja lihavat muka leppoisia.
   Mummini puhuu tavallista laihemmista riisitautisena. Olen itse normaalipainoinen, mutta minusta ei ole kiva kuunnella jos mummini puhuu jostain henkilöstä että hän on ihan riisitautinen. Olenko siis toisten puolesta loukkaantuja?

   Lainaa

  51. Tulos: +32 (40 ääntä)
   Tuollaiset Even tarinan kaltaiset ihmiset saa mut näkemään punaista. Ja tää "läskiviha" ei edes vaikuta kovin marginaaliselta ilmiöltä, vaikkei kaikki sitä noin selvästi tuokaan esiin kuin toi naisihminen,vai sanoisinko että ihmisjäte, tuolla leffassa. Toisaalta ylipaino on niin demonisoitu asia, että sellaiseen syyllistyviin on hyvä purkaa kaikki maailmantuskat kerralla. Saapa muuten nähdä, onnistunko mä lopultakin pudottamaan painoa vielä joskus, kun nyt on jonkinlaiset viitteet verikokeissa saatu siitä, että mulla olis kilpirauhasen vajaatoimintaa. Kyseinen sairaus, johon sairastumiseen ei itse voi mitenkään vaikuttaa, lihottaa usein paljonkin, mutta tätäkään ei kukaan ulkopuolinen huutelija voi tietää. Eikä sitä, miten epätoivoisten laihdutusyritysten jälkeen oma paino alkaa määrittää ihmisarvoa. Yhdessä masennuksen kanssa, johon mulla kuuluu tunnesyöntiä ja oksentelua, oman kehonkoostumuksen ajattelu lisää vain entisestään itsemurha-ajatuksia. Se siitä avautumisesta. Pointtini: Et voi koskaan tietää, mitä ylipainon taustalla on. Ja vaikka voisitkin, niin pidä silti se turpasi kiinni. Asiat on monisyisiä ja helposti negatiivisia kierteitä aiheuttavia.

   Lainaa

  52. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Ai v*ttu oon kyllästynyt näihin iänikuisiin läskikommentteihin. Ne syö meidän verorahoja yhyy! No niin syö narkit, alkoholistit ja mielenterveysongelmaisetkin. Kyllä ne pullukat maksaa sitä veroa siinä missä muutkin, ja läski ei automaattisesti tarkoita, että kuluttaisi terveyspalveluja toisia enemmän. Kasvakaa aikuiseksi.

   Lainaa

  53. Tulos: -4 (8 ääntä)
   Vittu breivic pitäis telottaa

   Lainaa

  54. Matikoitsija 6.2.2017 21:32
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Anssi, kyllä se siitä lähtee! Laskuhan meni ihan oikein, mutta loppupäätelmä vain väärin. Olisi siis pitänyt sanoa: noin 3,5 henkilöä per vuosi.

   Lainaa

  55. Täys haisunäätä 30.3.2023 21:09
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ni.: Tuo 3,5 vuotta/tappo kuulostais vielä ihan kohtuulliselle, mutta todellisuudessahan Breivik istuu alle 4 kk / tapettu henkilö ja se kuulostaa aika kohtuuttomalle 😡
   No ei kuulostaisi. Elinkautinen ilman mahdollisuutta ehdonalaiseen x77 kuulostaisi kohtuullisemmalta

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ylipainoinen, läski, elokuvateatteri, leffa, Anders Behring Breivik, Breivik, matematiikka, lasku, mummo, kauppalista, kalja, HopLop, aikuiset, ilmainen, liput, sisäänpääsy