Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 144

Kosto elää.
Kuvakooste, osa 144

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 52 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Virgin Mary 19.1.2017 1:59
   Tulos: +1256 (1274 ääntä)
   Joo Maarit, se auttaa kun kolhit muitten autot

   Lainaa

  2. MitäAktuaalistaVittua 19.1.2017 2:09
   Tulos: +561 (571 ääntä)
   Koko Mutsit Vs Faijat on iso trolli. Tietty mahollista et ihmiset vaan on puhtaasti tyhmiä (tai molempia)

   Lainaa

  3. Seonsillälaillaettä 19.1.2017 2:38
   Tulos: +590 (612 ääntä)
   Niin että pistetään vahinko kiertämään vai? Olet sinä Maarit perseestä.

   Lainaa

  4. Tulos: +421 (433 ääntä)
   Muinainen riimuihin kirjoitettu legenda sanoo, että aiheuttamalla toisille harmia omat ongelmat korjaantuvat. Maarit ei muutaku tsemppiä!

   Lainaa

  5. Tulos: -397 (561 ääntä)
   Julia ei siinä ole mitään epänormaalia jos on lesbo mutta jos hetero naisea kiinnostaa toisen naisen pimppa niin silloin se ei ole normaalia

   Lainaa

  6. Tulos: +306 (332 ääntä)
   Öööö, kiinnittikö kukaan muu mutsit vs. faijat -kuvaan tarkempaa huomiota? Onks sitä photoshopattu vai miks hitossa ton toisen mimmin kinttu näyttää noin oudolta? :D

   Lainaa

  7. Tulos: -139 (263 ääntä)
   Phoenix: Öööö, kiinnittikö kukaan muu mutsit vs. faijat -kuvaan tarkempaa huomiota? Onks sitä photoshopattu vai miks hitossa ton toisen mimmin kinttu näyttää noin oudolta?
   Taitaa olla vaan ruikelo. Jos katsot tarkkaan sillä on V tatuointi joka näyttää Vegaani logolta. Eli siksi ruikelo vegaanin jalka. Tai sitten se edustaa vaginaa. Auttaa kun grab the pussy ja syö sitä, proteiini kasvattaa jalkalihaksia.

   Lainaa

  8. Tulos: +702 (744 ääntä)
   Julia senkun hiplailette, eikai siinä mitään. Mutta sitten aletaan mennä aivan liian hämärälle alueelle kun se kerrotaan netissä ja sairaan puolelle kun se kerrotaan tilannekuvan kanssa.

   Lainaa

  9. Tulos: +423 (429 ääntä)
   Köyhänä olisi heti kassalla jo ihmetellyt, että mikä hitto tässä makso näin paljon! :D

   Lainaa

  10. Tulos: +45 (59 ääntä)
   Onko Julialla oikeesti tatuoituna tohon tissien alle se vegaanisuudesta kertova V vai näänkö ihan omiani? :D http://www.lily.fi/sites/lily/files/styles/wide/public/user/28478/2015/10/v.png

   Lainaa

  11. Tulos: +209 (249 ääntä)
   fukusima: Julia ei siinä ole mitään epänormaalia jos on lesbo mutta jos hetero naisea kiinnostaa toisen naisen pimppa niin silloin se ei ole normaalia
   Heteronaista. Ei naisea. Ei.

   Lainaa

  12. Tulos: -52 (168 ääntä)
   Jennin kaltaset ihmiset on vaan niin törkeen rikkaita ettei ne edes huomaa että maksavat euron tuotteesta kympin. Mikä on sinun tekosyysi olla köyhä?

   Lainaa

  13. Tulos: +275 (289 ääntä)
   Kassatyöntekijänä voin kertoa, että jos menisit tuon appelsiinipussin kanssa takaisin niin saisit kyllä hintojen erotuksen takaisin, jopa ilman kuittia. Lapusta kun näkyy kaupan nimi, tuotteen nimi ja päivämäärä, ja siitä voi kassa laskea mitä olisivat maksaneet oikealla kilohinnalla. Itseäni mietityttää, että miten toi on jääny kassalta huomaamatta. Mä katon jo ihan tavan takia kaikki nää itse punnittavat, koska ihmisillä jatkuvasti esim. sormi osuukin väärään vaakanumeroon.

   Lainaa

  14. Tulos: -24 (38 ääntä)
   Osaako kukaan kertoa mikä Ford Focus on kyseessä, ei näytä yhdeltäkään tietämältäni fordilta.

   Lainaa

  15. Tulos: +159 (185 ääntä)
   Phoenix: Öööö, kiinnittikö kukaan muu mutsit vs. faijat -kuvaan tarkempaa huomiota? Onks sitä photoshopattu vai miks hitossa ton toisen mimmin kinttu näyttää noin oudolta? :D
   Minä kiinnitin. Siis mikä tuo kuva on olevinaan? :D Ovatko nuo ihmisiä? Missä asennossa ne ovat? Siis röhnöttävät sohvalla, onko tuo toinen synnytysasennossa? Katsoin, että onko tuo jalka sittenkin toisen lihaksikas käsivarsi, mutta kyllä se näyttäisi reisi olevan pakarassa kiinni, eli diagnosoin sen jalaksi. Onko jalassa kenties jokin kasvuhäiriö? Julialle tiedoksi, että pimpulan hiplaamisessa ei ole mitään epätavallista, mutta tuon, mikä vaikuttaisi kenties olevan jalka, sitä minä kävisin kyllä vilauttamassa lääkärille.

   Lainaa

  16. Tulos: +170 (174 ääntä)
   Mitä jos Maaritinki auton kolhija oli joku katkera paska jonka autoo oli vähä töytästy jossain salen parkkipaikalla? :DD

   Lainaa

  17. Satunnainen randomi 19.1.2017 10:57
   Tulos: +79 (83 ääntä)
   Apuva: Köyhänä olisi heti kassalla jo ihmetellyt, että mikä hitto tässä makso näin paljon!
   Jos kauppa on lyhyen matkan päässä niin ei kun kuitin ja pussin kanssa takaisin kertomaan kuinka kävi. Luulisi voivan selvittää ja korjata hinnan.

   Lainaa

  18. Tulos: -57 (89 ääntä)
   M: Kassatyöntekijänä voin kertoa, että jos menisit tuon appelsiinipussin kanssa takaisin niin saisit kyllä hintojen erotuksen takaisin, jopa ilman kuittia. Lapusta kun näkyy kaupan nimi, tuotteen nimi ja päivämäärä, ja siitä voi kassa laskea mitä olisivat maksaneet oikealla kilohinnalla. Itseäni mietityttää, että miten toi on jääny kassalta huomaamatta. Mä katon jo ihan tavan takia kaikki nää itse punnittavat, koska ihmisillä jatkuvasti esim. sormi osuukin väärään vaakanumeroon.
   Niin mitäs sitten kun ihminen tekisi niin että laittaa pussiin eri tuotetta ja tietää että saa pari euroa erotusta kun vie kauppaan takaisin. Ja sinä tyytyväisenä maksat hälle sen vaikka huijaa. Mistä sinä sen tiedät kuka huijaa tuossa tilanteessa kun kotona kerkiää käymään vaihtamassa...

   Lainaa

  19. Tulos: +94 (104 ääntä)
   Norppade: Niin mitäs sitten kun ihminen tekisi niin että laittaa pussiin eri tuotetta ja tietää että saa pari euroa erotusta kun vie kauppaan takaisin. Ja sinä tyytyväisenä maksat hälle sen vaikka huijaa. Mistä sinä sen tiedät kuka huijaa tuossa tilanteessa kun kotona kerkiää käymään vaihtamassa…
   Punnitsemisessa pitää sitten olla tarkka tai jää heti kiinni. Ne vaa'at punnitsee gramman tarkkuudella.

   Lainaa

  20. Tulos: -24 (102 ääntä)
   Jotenkin ei yllätä että haarat auki -mimmillä on topin alta näkyvän vegaanikuvan lisäksi tuo 2010-luvun tramp stamp, eli tosi diipin mietelauseen sisältä tekstitatska käsivarren sisäpuolella.

   Lainaa

  21. Tulos: +6 (28 ääntä)
   Focus...no ei sitä voi muutenkaan rumentaa..

   Lainaa

  22. Tulos: +131 (133 ääntä)
   Nyt jäin kyllä sanattomaksi, kiitos Julia! Siis _mitä ihmettä_ pitää liikkua ihmisen päässä, että saa älynväläyksen kirjotella tommosia faceen, esim. sukulaistenkin näkyville (tai no yhtään kenenkään)?!?!?

   Lainaa

  23. Vastarannan kiiski 19.1.2017 17:30
   Tulos: +19 (25 ääntä)
   Jussi: Osaako kukaan kertoa mikä Ford Focus on kyseessä, ei näytä yhdeltäkään tietämältäni fordilta.
   Mikä vaan ennen 2001 faceliftiä valmistettu ensimmäisen sukupolven Focus ja tarkemmin sanottuna sen oikea etukulma. Puskuri, osa etuvaloa, valonpesin sekä etuvilkku kuvassa...

   Lainaa

  24. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Virgin Mary: Joo Maarit, se auttaa kun kolhit muitten autot
   Voi olla että siinä ottaa Focus vaan enemmän pataan eikä ne muut autot!

   Lainaa

  25. Tulos: +4 (44 ääntä)
   gooby: Onko Julialla oikeesti tatuoituna tohon tissien alle se vegaanisuudesta kertova V vai näänkö ihan omiani? http://www.lily.fi/sites/lily/files/styles/wide/public/user/28478/2015/10/v.png
   Yksinkertaisia vegaanejahan nuo.

   Lainaa

  26. Tulos: -6 (20 ääntä)
   Kala: Minä kiinnitin. Siis mikä tuo kuva on olevinaan? Ovatko nuo ihmisiä? Missä asennossa ne ovat? Siis röhnöttävät sohvalla, onko tuo toinen synnytysasennossa? Katsoin, että onko tuo jalka sittenkin toisen lihaksikas käsivarsi, mutta kyllä se näyttäisi reisi olevan pakarassa kiinni, eli diagnosoin sen jalaksi. Onko jalassa kenties jokin kasvuhäiriö? Julialle tiedoksi, että pimpulan hiplaamisessa ei ole mitään epätavallista, mutta tuon, mikä vaikuttaisi kenties olevan jalka, sitä minä kävisin kyllä vilauttamassa lääkärille.
   Siinä on tyyny, joka peittää osan jalasta, jalka on hieman koukussa ja polvi näkyy osittain kuvan yläosassa ja se loppu on pohjetta.

   Lainaa

  27. Omannavanedustaja 19.1.2017 19:19
   Tulos: -33 (71 ääntä)
   Julia, ei siinä mitään outoa ole, jos olette 5-vuotiaita. Mutta jos ikää on yli 15 v. ja suuntautuminen hetero, niin on aika outoa kyllä. PS. Olisin halunnut tietää, että oliko ne samanlaisia, jos oli niin millä lailla ja jos eivät niin millä lailla eivät?

   Lainaa

  28. Tulos: -9 (31 ääntä)
   Nyt Julia salille pumppaamaan reisiä !

   Lainaa

  29. Tulos: +31 (33 ääntä)
   M: Kassatyöntekijänä voin kertoa, että jos menisit tuon appelsiinipussin kanssa takaisin niin saisit kyllä hintojen erotuksen takaisin, jopa ilman kuittia. Lapusta kun näkyy kaupan nimi, tuotteen nimi ja päivämäärä, ja siitä voi kassa laskea mitä olisivat maksaneet oikealla kilohinnalla. Itseäni mietityttää, että miten toi on jääny kassalta huomaamatta. Mä katon jo ihan tavan takia kaikki nää itse punnittavat, koska ihmisillä jatkuvasti esim. sormi osuukin väärään vaakanumeroon.
   Tai vaa'assa on vikaa. Mun viimekertainen kukkakaali maksoi 5 senttiä. Huomasin vasta kotona. :D

   Lainaa

  30. Tulos: +8 (16 ääntä)
   Puikko: Nyt Julia salille pumppaamaan reisiä !
   Ei ole Juliaa kuvassa.

   Lainaa

  31. Kalehmainen 20.1.2017 0:48
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Jussi: Osaako kukaan kertoa mikä Ford Focus on kyseessä, ei näytä yhdeltäkään tietämältäni fordilta.
   Ihan selkeästihän tuo on mk1 focuksen keulasta

   Lainaa

  32. GogitoErgoSum 20.1.2017 7:27
   Tulos: +3 (39 ääntä)
   Jos pukeudun mekkoon, pääsenkö tyttöjen iltaan?

   Lainaa

  33. Tulos: +29 (37 ääntä)
   Ostin joskus muutaman punajuuren. Huomasin kun kassasetä paineli jotain nappeja sen kohdalla, mutten ajatellut sen enempää. Kuitista sitten huomasin että myyjä oli vaihtanut ne kookospähkinöiksi. Hintaeroa ei nyt niin paljoa ollut, mutta kuitenkin jäi mietityttämään että miten se ne kookospähkinöiksi luuli eikä sanonut mitään.

   Lainaa

  34. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Kuvan, josta tunnistaa henkilön, kiitos tatuointien.
   Jokeri: Julia senkun hiplailette, eikai siinä mitään. Mutta sitten aletaan mennä aivan liian hämärälle alueelle kun se kerrotaan netissä ja sairaan puolelle kun se kerrotaan tilannekuvan kanssa.

   Lainaa

  35. Tulos: -44 (60 ääntä)
   Mun mielestä noi rimpulajalat on just hot. Monen muunkin miehen mielestä ovat. Jos sopii Julia & kaverit niin voin myös tulla koittamaan!
   Puikko: Nyt Julia salille pumppaamaan reisiä !

   Lainaa

  36. Tulos: -10 (48 ääntä)
   Puikko: Nyt Julia salille pumppaamaan reisiä !
   Edelleenkään ei ole Julian jalka kyseessä. Vaan minun. Ja tässä iltavenyttelyt käynnissä, intiimialueet peitetty tosin. Mut joo pimppe saunassa testailtiin.

   Lainaa

  37. Tulos: -10 (38 ääntä)
   gaius: Mun mielestä noi rimpulajalat on just hot. Monen muunkin miehen mielestä ovat. Jos sopii Julia & kaverit niin voin myös tulla koittamaan!
   Oksettavat ne on.

   Lainaa

  38. Tulos: +51 (59 ääntä)
   Milla: Edelleenkään ei ole Julian jalka kyseessä. Vaan minun. Ja tässä iltavenyttelyt käynnissä, intiimialueet peitetty tosin. Mut joo pimppe saunassa testailtiin.
   Nyt kun Johanna Tukiainen ei enää ole suosittu, niin teistä tulis varmaan aika hyvä kolmikko paikkaamaan tämän aukon suomalaisessa mediakulttuurissa.

   Lainaa

  39. GogitoErgoSum 20.1.2017 21:47
   Tulos: +4 (16 ääntä)
   Milla: Edelleenkään ei ole Julian jalka kyseessä. Vaan minun. Ja tässä iltavenyttelyt käynnissä, intiimialueet peitetty tosin. Mut joo pimppe saunassa testailtiin.
   Reilu meininki, Milla!

   Lainaa

  40. GogitoErgoSum 20.1.2017 22:26
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Milla: Edelleenkään ei ole Julian jalka kyseessä. Vaan minun. Ja tässä iltavenyttelyt käynnissä, intiimialueet peitetty tosin. Mut joo pimppe saunassa testailtiin.
   Ootte päässeet jo 9gaggiin: http://9gag.com/gag/arOj1NK

   Lainaa

  41. Tulos: +24 (34 ääntä)
   gooby: Onko Julialla oikeesti tatuoituna tohon tissien alle se vegaanisuudesta kertova V vai näänkö ihan omiani? http://www.lily.fi/sites/lily/files/styles/wide/public/user/28478/2015/10/v.png
   Näät omia. Olisivat kyllä kertoneet olevansa vegaaneja, jos ovat.

   Lainaa

  42. Tulos: +41 (45 ääntä)
   Meidän paikkakunnan cittarissa olis varmaan kassalla soitettu poliisi paikalle kun oli väärä punnituslappu, ihan sama vaikka tuli kalliimmaks kuin oikea :D Kaikki nauraa jo sille kaupalle kun soittivat esim. heti poliisit kun joku vanhempi mieshenkilö painoi vahingossa kotimaisten tomaattien sijaan ulkolaiset kun katsoi väärän lapun kun ei tajunnut että oli kahta eri tomaattilajiketta vierekkäin. Ei uskota että vahinkoja sattuu vaan napsahtaa sakot.

   Lainaa

  43. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Ite yleensä katon että tuli oikein ennen kuin liimaan pussiin.

   Lainaa

  44. Tulos: +14 (22 ääntä)
   Jaa että oikein oksettaa noi jalat? Mun mielestä on aika selkeästi kuihtunut tuo jalka, vähän ku itelleniki kävi, ku lantio murtui enkä jalkaa pystynyt kuukausiin käyttämään. Ellen ihan väärin näe, saattaa olla leikkausarpikin tuossa koivessa, toinen ku näyttää olevan oikeastaan terveessä lihassa. Kuvan aihepiiriin en ota kantaa, mut eihän siinä mitään näy epäsiveellistä, ja eiköhän toi rölli ole.

   Lainaa

  45. Tulos: -3 (5 ääntä)
   GogitoErgoSum: Ootte päässeet jo 9gaggiin: http://9gag.com/gag/arOj1NK
   mikäs se on? :o

   Lainaa

  46. Tulos: +6 (6 ääntä)
   : mikäs se on?
   Sivusto, jonka tarkoitus on jakaa huvittavia / noloja kuvia, jotta ihmiset voi nauraa niille. :/

   Lainaa

  47. Tulos: +12 (28 ääntä)
   Raimoleena: Ostin joskus muutaman punajuuren. Huomasin kun kassasetä paineli jotain nappeja sen kohdalla, mutten ajatellut sen enempää. Kuitista sitten huomasin että myyjä oli vaihtanut ne kookospähkinöiksi. Hintaeroa ei nyt niin paljoa ollut, mutta kuitenkin jäi mietityttämään että miten se ne kookospähkinöiksi luuli eikä sanonut mitään.
   Ei se myyjä kyllä pysty niitä vaihtamaan itse kassakonella yhtään miksikään :-D jos se olis halunnut vaihtaa tuotteeseen eri lapun, sen olis joutunu vaa'an kautta käyttämään. Ihme luuloja ihmisillä siitä, mihin kassakoneella pystyy :'D

   Lainaa

  48. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Satunnainen randomi: Jos kauppa on lyhyen matkan päässä niin ei kun kuitin ja pussin kanssa takaisin kertomaan kuinka kävi. Luulisi voivan selvittää ja korjata hinnan.
   mulle kerran oli lyöty ostokset jotenki 43 kertaa. ostin yhden wokkipussin ja kuitissa luki että oisin kerralla kahminu 43 pussia. kiireessä en ees tajunnu, mutta kotona katoin että mitähän perkelettä. kuitin kanssa takas kauppaan ja sain rahaa sieltä tullessani :D oli parempi kauppareissu kun ekalla kerralla :D

   Lainaa

  49. Tulos: +12 (14 ääntä)
   GogitoErgoSum: Jos pukeudun mekkoon, pääsenkö tyttöjen iltaan?
   jos olet myös saunassa se päällä, muuten paljastut

   Lainaa

  50. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Voi pahus: Jaa että oikein oksettaa noi jalat? Mun mielestä on aika selkeästi kuihtunut tuo jalka, vähän ku itelleniki kävi, ku lantio murtui enkä jalkaa pystynyt kuukausiin käyttämään. Ellen ihan väärin näe, saattaa olla leikkausarpikin tuossa koivessa, toinen ku näyttää olevan oikeastaan terveessä lihassa. Kuvan aihepiiriin en ota kantaa, mut eihän siinä mitään näy epäsiveellistä, ja eiköhän toi rölli ole.
   hei niin muuten on arpi siinä. tosiaan voi olla just leikattu jalka.

   Lainaa

  51. Vesisateeton papukaija 27.8.2021 13:09
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Varsinainen luupillu.

   Lainaa

  52. Normaalisyöjä 2.7.2023 23:31
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Voi pahus: Jaa että oikein oksettaa noi jalat? Mun mielestä on aika selkeästi kuihtunut tuo jalka, vähän ku itelleniki kävi, ku lantio murtui enkä jalkaa pystynyt kuukausiin käyttämään. Ellen ihan väärin näe, saattaa olla leikkausarpikin tuossa koivessa, toinen ku näyttää olevan oikeastaan terveessä [...]
   Kyllä, oksettaa. Ei oo mitään leikkausarpia, vegaanin kuvottavat rimpulat noi on.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kukkakaali, kuva, appelsiini, kilohinta, auto, kolhu, kolari, kosto