Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kulttuurishokki

Suomalaisen kärsimykset Espanjassa.
Kulttuurishokki

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 24 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Perspillu ja hyvät vitut 31.1.2017 1:57
   Tulos: -326 (564 ääntä)
   Heittäsin pihalle vikkelään tommoset sikailijat.Ja miten vitussa toi oli muka hyvä idea?

   Lainaa

  2. Tulos: +657 (687 ääntä)
   Jorma on ainakin positiivinen. Toisin kuin Leena.

   Lainaa

  3. Tulos: +274 (484 ääntä)
   Miksi edes otit ketään sohvallesi kun on noin vaikeeta -.-'

   Lainaa

  4. Tulos: +527 (569 ääntä)
   Hienoa, että Jorma on lähteny mukaan Couchsurfingiin. :) Ja on tosi järkevää valittaa siitä, ettei osaa kieltä kun on lähteny ite lomaileen ulkomaille. Leenan ehkä parempi pysyä kotimaan matkailuissa. Vettäkin voi juoda hanasta. :)

   Lainaa

  5. Tulos: +562 (590 ääntä)
   "Kävin Virossa, oli huono paikka, ei jaksettu mennä hotelliin niin jouduttiin nukkumaan kadulla. Ei myöskään voinut ostaa mitään kun ei ollut rahaa, töykeitä ihmisiä kun kukaan ei edes vastannut meidän kysymyksiin, mutta ei me onneksi edes kysytty niiltä mitään. Ruoka näytti ja haisi pahalta niin ei viitsinyt maistaa. Paska reissu mutta tulipahan tehtyä"

   Lainaa

  6. Tulos: +279 (367 ääntä)
   Millä tavalla mustalaisen paskan haju eroaa muista?

   Lainaa

  7. Tulos: -35 (205 ääntä)
   Mun eka kokemus Couchsurfingin kanssa oli myös vähän vastaava, kotiini saapui lievästi kehitysvammainen ja hieman ylipainoinen aasianamerikkalainen mies. Hänen suuri intohimonsa oli kioskilta ostettavat arvat. Ruokavalio oli kokista ja valmiskakkuja. Sen jälkeen kyllä otin vain nuoria naisia, huomattavasti mukavampaa.

   Lainaa

  8. Tulos: -35 (189 ääntä)
   Jokeri: Millä tavalla mustalaisen paskan haju eroaa muista?
   Tiedät, kun olet asian joskus aistinut. Ei sitä sanoilla pysty selittämään.

   Lainaa

  9. Rampe&Naukkis 31.1.2017 9:32
   Tulos: +105 (139 ääntä)
   Couchsurfing on loistava tapa saada uusia tuttuja ja kontakteja maailmalta. Muutama kotimainen on myös eksynyt sitä kautta kämpille.

   Lainaa

  10. Tulos: -32 (214 ääntä)
   Jokeri: Millä tavalla mustalaisen paskan haju eroaa muista?
   Alabamassa tehdyn tutkimuksen mukaan mustalaisen peräaukko on vuosien saatossa kehittynyt poikkeavaksi, täysin karvattomaksi. Tämän uskotaan johtuvan siitä että varastetuilla hevosilla ei ole ollut satuloita ja ko. alue on ollut kovalla rasituksella. Peräaukkoa ympäröivät karvat filtteröivät ja ohjaavat metaania ja muita kaasuja.

   Lainaa

  11. Tulos: +63 (85 ääntä)
   Nämä vuodatuksensa "kokemusta on" lauseeseen vuodatuksensa lopettavat ovat yleensä 50+ vuotiaita ammattimielensäpahoittajia.

   Lainaa

  12. Tulos: +115 (129 ääntä)
   Eikä, Jormalla nyt paljon mietteitä :'D Mua ainakin hymyilytti!

   Lainaa

  13. Tulos: +32 (42 ääntä)
   Millaistakohan mellakkaa Leena odotti postaukseensa.. :D

   Lainaa

  14. GogitoErgoSum 31.1.2017 21:07
   Tulos: +61 (77 ääntä)
   Aasialaismies pääsee tutustumaan suomalaiseen Jormaan.

   Lainaa

  15. Tulos: +130 (146 ääntä)
   Perspillu ja hyvät vitut: Heittäsin pihalle vikkelään tommoset sikailijat.Ja miten vitussa toi oli muka hyvä idea?
   Sikailua piereskellä unissaan?

   Lainaa

  16. Voi vittu mitä saatanan valittajia taas 1.2.2017 1:16
   Tulos: -81 (125 ääntä)
   Perspillu ja hyvät vitut: Heittäsin pihalle vikkelään tommoset sikailijat.Ja miten vitussa toi oli muka hyvä idea?
   Täällä taas nää ittensä pahottajat pistöny miinusta tälle kommentille. Tottahan tää kommentti on. Vittu tääki sivusto on täynnä "huiii ei noin saa ihmisistä puhua" sivusto. Täällähön just pitäis hävyttömästi nauraa ihmisille. Myötähäpeen takiahan porukka tulee tänne tunteekseen ittensä paremmalt. Noh tekopyhiä kaikkialla sitte onki.

   Lainaa

  17. Tulos: +82 (92 ääntä)
   Voi vittu mitä saatanan valittajia taas: Täällä taas nää ittensä pahottajat pistöny miinusta tälle kommentille. Tottahan tää kommentti on. Vittu tääki sivusto on täynnä “huiii ei noin saa ihmisistä puhua” sivusto. Täällähön just pitäis hävyttömästi nauraa ihmisille. Myötähäpeen takiahan porukka tulee tänne tunteekseen ittensä paremmalt. Noh tekopyhiä kaikkialla sitte onki.
   Niinkin kai. Mutta virhe on se että liittyi couchsurffariksi ja tarjoutui majoittamaan jonkun josta ei tiedä yhtään mitään ja jonka kieltä ei ymmärrä. Itselläni oli kanadalainen vieras joka käyttäytyi hyvin, heräsi tosin tuntitolkulla aikaisemmin kuin itse herään, mutta kävi sitten hiljaa kaupassa, joten kun itse heräsin oli maitokahvia ja croissantteja. Saa mukavan vieraan jos vähän selvittää kuka on tulossa ja mitä on sovittu, ja se tietysti onnistuu paremmin jos löytyy yhteinen kieli. Jos ei yhtään valmistaudu niin noin voi käydä, mutta ei kyllä voi syyttää kuin itseään.

   Lainaa

  18. Tulos: +69 (83 ääntä)
   Voi vittu mitä saatanan valittajia taas: Täällä taas nää ittensä pahottajat pistöny miinusta tälle kommentille. Tottahan tää kommentti on. Vittu tääki sivusto on täynnä “huiii ei noin saa ihmisistä puhua” sivusto. Täällähön just pitäis hävyttömästi nauraa ihmisille. Myötähäpeen takiahan porukka tulee tänne tunteekseen ittensä paremmalt. Noh tekopyhiä kaikkialla sitte onki.
   Hyvä kun itse olet näköjään ehkä pahin mielensäpahoittaja vähään aikaan. :D kaikki ei ehkä käy samoista syistä tällä sivulla.

   Lainaa

  19. Kärsi :D 1.2.2017 8:07
   Tulos: +48 (62 ääntä)
   Näitä maailmanmatkaaja-elämäntapaintiaaneja. Huoh. Parempi vaan pysyä kotona. Onhan sitä shokki huomata että asiat on eri lailla ESPANJASSA.

   Lainaa

  20. Rototiltti 1.2.2017 10:26
   Tulos: +11 (17 ääntä)
   Ippe: Nämä vuodatuksensa “kokemusta on” lauseeseen vuodatuksensa lopettavat ovat yleensä 50+ vuotiaita ammattimielensäpahoittajia. On kyllä Leenalla ankara kohtalo kun ei asiat ole ihan niin hyvin kuin kotona.

   Lainaa

  21. Rototiltti 1.2.2017 10:29
   Tulos: +33 (35 ääntä)
   Ei näköjään mennyt nappiin lainaaminen. Tämä on mulle vielä uutta ja ihmeellistä joten antakaa anteeksi. Kysyn neuvoa viisaammalta jahka tulee kotiin.

   Lainaa

  22. Tulos: +22 (36 ääntä)
   Jokeri: Millä tavalla mustalaisen paskan haju eroaa muista?
   Paskan haju riippuu paljonkin ruokavaliosta, joka taas riippuu paljonkin kulttuurista. En ole mustalaisten ulosteita päässyt/joutunut haistelemaan, mutta uskon kyllä, että niissä voi olla omat vivahteensa.

   Lainaa

  23. Tulos: +15 (21 ääntä)
   Ihanan symppis Jorma, toivottavasti suju sohvavieraan vierailu hyvin!

   Lainaa

  24. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Jorma! Sinä itse voit vastata esittämiisi kysymyksiin miten haluat omassa kodissasi sohvavierailijan kanssa toimia. Sinun koti sinun säännöt. Sohvasurffailijan pääpointti on saada vain yösija ja miksei siinä sivussa uusia kontakteja :)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Torrevieja, kieli, espanja, sohva, ulkomailla, ulkomaalainen