Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Suuri tissikeskustelu

Mitä vaaditaan tisseiltä, että voi kulkea julkisesti ilman rintsikoita?
Suuri tissikeskustelu

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 63 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +754 (762 ääntä)
      Nyt meni kuppi nurin

      Lainaa

    2. Tulos: +293 (321 ääntä)
      Tätä tuli paikan päällä luettua ja kokoajan sai facepalmata.

      Lainaa

    3. Tulos: +352 (464 ääntä)
      Kauhea haloo jostakin maitorauhasista. Jos Tuksua isorintaisempi äijä saa kulkea paidatta, niin miksi, oi miksi, me kiellämme niitä joiden rintoja voisi olla kivakin katsoa kulkemasta paidatta...

      Lainaa

    4. Tulos: +55 (129 ääntä)
      Pari vuotta sitten päivitettiin tietoja keskimääräisestä rintojen koosta maailmassa. Suomessa ei todellakaan ole B-kuppi yleisin vaan naisella on keskimäärin DD-kuppi. Datasta löytyy tällasia karttoja. http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=5285

      Lainaa

    5. Tulos: +159 (299 ääntä)
      Meidän miesten puolesta voin todeta että suvaitsevuudessamme kannatamme sitä että minkään koon rintoja ei pitäisi syrjiä vaan kaikki naiset voivat kulkea rinnat paljaana.

      Lainaa

    6. Ollakovaieiköolla 22.12.2016 1:24
      Tulos: +192 (216 ääntä)
      Miten aikuset ihmiset jaksaa väitellä jostain noinkin turhasta? Jos käyttäisi edes puolet tuosta vouhkoomksen määrästä jonkun hyvän ja tärkeän asian puolesta niin voisi vaikka vahingossa muuttaa maailmaa.

      Lainaa

    7. Tulos: +272 (306 ääntä)
      On se aika huvittavaa, kuinka ihmiseläimet pelkäävät ihmiskehoa.

      Lainaa

    8. Tulos: +162 (172 ääntä)
      Juuh elikkäs Mirjam, nytten se internetti taas hetkeksi suosiolla kiinni.

      Lainaa

    9. Tulos: -46 (140 ääntä)
      Purr: Pari vuotta sitten päivitettiin tietoja keskimääräisestä rintojen koosta maailmassa. Suomessa ei todellakaan ole B-kuppi yleisin vaan naisella on keskimäärin DD-kuppi. Datasta löytyy tällasia karttoja. http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=5285
      No kiva, just kun on kuppikoko kasvanut laudasta b:hen ni mut lytätään silti ihan pienirintaiseksi. En mä mitään älyttömiä halua vaan keskikokoiset. :D

      Lainaa

    10. Tulos: +230 (244 ääntä)
      lauta: No kiva, just kun on kuppikoko kasvanut laudasta b:hen ni mut lytätään silti ihan pienirintaiseksi. En mä mitään älyttömiä halua vaan keskikokoiset.
      Noh, kuppikokohan ei kerro rinnan koosta loppujen lopuksi mitään. B-kuppi on ihan erikokoinen jos rinnan ympärys on 75 kuin jos se on vaikkapa 95, vaihteluvälinä siis "aika pieni" ja "aika isot hinkit"

      Lainaa

    11. miinaharava 22.12.2016 2:21
      Tulos: +316 (330 ääntä)
      Siis täh, onko munan saaminen Mirjamin mielestä joku ihmelääke "pelottaviin" tai sekopäisiin puheisiin? Syntynyt -91 mut ajatukset kuin suoraan Freudilta. 1891?

      Lainaa

    12. JaniPetteri 22.12.2016 2:25
      Tulos: +203 (219 ääntä)
      Googul: Noh, kuppikokohan ei kerro rinnan koosta loppujen lopuksi mitään. B-kuppi on ihan erikokoinen jos rinnan ympärys on 75 kuin jos se on vaikkapa 95, vaihteluvälinä siis “aika pieni” ja “aika isot hinkit”
      Samaa jaksan aina ihmetellä että miksi hitossa ihniset ei ei sitä tajua .. B voi hyvinki olla isompi ku D riippuen ympärysmitasta.

      Lainaa

    13. Nimeni on Mirjam ja omistan koko facebookin 22.12.2016 4:34
      Tulos: +306 (308 ääntä)
      Arvostan eniten näitä "Menkää nyt jonnekin pois mun silmistä" tyylisiä kommentteja silloin, ku olet itse alunperin kommentoimassa jonkun toisen seinällä/ postauksessa.

      Lainaa

    14. Tulos: -183 (235 ääntä)
      JaniPetteri: Samaa jaksan aina ihmetellä että miksi hitossa ihniset ei ei sitä tajua .. B voi hyvinki olla isompi ku D riippuen ympärysmitasta.
      Pelkkä kirjain kertoo utareiden koosta suhteessa muun kehon (tai no, ympärysmitan eli läskiyden) kokoon. Isot kannut ei auta jos tissi on täyttä läskiä niin kuin tyypin muukin vartalo.

      Lainaa

    15. Tulos: +84 (102 ääntä)
      Aiheeseen liittyen: Ovatko ns. urheilutopit hämäävästi nimettyjä rintaliivejä, vai ovatko ne nimensä mukaisesti pelkkiä toppeja, joita on tarkoituskin käyttää urheilun aikana paitana? Kun minä en koskaan käytä oikeita, kaarituellisia rintaliivejä, vaan aina pelkkiä urheilutoppeja. Olen miettinyt, että olenko minä nyt sitten niitä rintaliivittömiä ihmisiä, vai käytänkö vain tavallisten rintaliivien sijaan urheilurintaliivejä.

      Lainaa

    16. eriparisukka 22.12.2016 5:18
      Tulos: +86 (94 ääntä)
      Kala: Aiheeseen liittyen: Ovatko ns. urheilutopit hämäävästi nimettyjä rintaliivejä, vai ovatko ne nimensä mukaisesti pelkkiä toppeja, joita on tarkoituskin käyttää urheilun aikana paitana? Kun minä en koskaan käytä oikeita, kaarituellisia rintaliivejä, vaan aina pelkkiä urheilutoppeja. Olen miettinyt, että olenko minä nyt sitten niitä rintaliivittömiä ihmisiä, vai käytänkö vain tavallisten rintaliivien sijaan urheilurintaliivejä.
      Jee! Löysin vertaiseni. Minäkin olen luopunut kaarituellisten käytöstä arkikäytössä lähes kokonaan. Isommat tissit mukavampi laittaa kunnollisten urheiluliivien tukeen kun kaarituellisten josta ei melkein ikinä löydä täydellisen kokoisia liivejä. (Ammattiliikkeestäkään eivät löytäneet mulle täysin istuvia liivejä)

      Lainaa

    17. Tulos: +118 (142 ääntä)
      eriparisukka: Jee! Löysin vertaiseni. Minäkin olen luopunut kaarituellisten käytöstä arkikäytössä lähes kokonaan. Isommat tissit mukavampi laittaa kunnollisten urheiluliivien tukeen kun kaarituellisten josta ei melkein ikinä löydä täydellisen kokoisia liivejä. (Ammattiliikkeestäkään eivät löytäneet mulle täysin istuvia liivejä)
      Minusta taas on vain kivempi mennä kauppaan ja ostaa yksi tietyn kokoinen vaate ilman mitään pitkiä, tylsiä sovitussessioita ja kokokarttojen opetteluita ja sitä muuta roskaa :D Rintani eivät ole erityisen isot, mutta eivät kyllä pienetkään, joten olen tieteellisesti päätellyt niiden olevan ns. keskikokoiset. Virallisempi koko on kai 75B, mutta tuo kokokäsitys on kylläkin jo kohta 10 vuotta vanha. On kuitenkin tosi kiva, kun ei tarvitse huolehtia mistään suurten rintojen mukanaantuomista ongelmista, mutta kyllä nämä keskikokoisetkin on mukava vain laittaa yhden kokoiseen toppiin ja antaa sitten vain olla siellä. Ei tarvitse kärsiä mistään rintaliiviongelmista. Eikä Luojan kiitos tarvitse käydä läpi sitä, kun ensin käyttää tuhottomasti aikaa juuri niiden oikeankokoisten ja -muotoisten löytämiseen ja hirmuisesti rahaa niiden ostamiseen, ja sitten ne kahden kuukauden kuluttua ovatkin jo ihan huonot, kun rintojen koko tai muoto on muuttunut 2 mm. Ja nyt jään odottelemaan niitä 3-4 pätijää, jotka osaavat kertoa minulle, että urheilutopit tukevat rintojani aivan liikaa arkikäytössä, liiallisella tuella on 50 terveydellistä ja 50 kosmeettista haittaa, tulen kuolemaan 70 vuotta etuajassa tällaisen terveydellisen välinpitämättömyyden vuoksi, miehet eivät tykkää rumista urheilutopeista koska kaikki maailman miehet pitävät ainoastaan parhaasta pitsistä ja hienoimmasta satiinista, naiset paheksuvat tällaista mukavasti elelevää rintaliivivapaamatkustajaa ja en kyllä ole yhtään järkevä ihminen enkä varsinkaan oikea nainen kun en käytä aikaa ja rahaa yksilöllisten rintaliivien ostamiseen ammattiliikkeestä.

      Lainaa

    18. Tulos: -28 (70 ääntä)
      Jos selkä-, hartia- ja rintalihakset kestää niin miksi niitä liiveä kannattaisi käyttää? Kuppikoko varmasti vaikuttaa aiheeseen, ainakin ne lihakset on paremmat isorintainen jos ei ole käyttänyt liivejä.

      Lainaa

    19. tissillinen 22.12.2016 7:23
      Tulos: +102 (104 ääntä)
      Miten te oikein liivinne mittaatte? Numero kertoo rintojen ALTA mitatun kehon ympärysmitan. Kirjain kertoo rintojen PÄÄLTÄ mitatun rinnan ympärysmitan ja kehon ympärysmitan erotuksen, eli kuppikoon. Läskit toki vaikuttaa, mutta eivät kerro koko totuutta. Pituuteensa nähden yhtä hoikat tai yhtä "läskit" voivat olla hyvinkin eri kokoisia olipa tissit minkälaiset tahansa. Saman kuppikoon mammoilla voi olla (kehon ympärysmitan) numerot ihan erit, ja saman numeron mammoilla kuppikoot ihan erit. Ei pitäisi olla kauhean korkeeta matematiikkaa tämänkään.

      Lainaa

    20. Jerry Cotton ja sininen lavuaari 22.12.2016 8:22
      Tulos: +97 (109 ääntä)
      lauta: No kiva, just kun on kuppikoko kasvanut laudasta b:hen ni mut lytätään silti ihan pienirintaiseksi. En mä mitään älyttömiä halua vaan keskikokoiset.
      Ihmisissä on myös sellaisia, jotka ei pidä isoja rintoja kauniina. Eli varmasti löytyy joku, jonka mielestä just sun rinnat on täydelliset. Kukin omassa kehossaan. Jos olet itse tyytyväinen, niin muiden mielipiteellä ei ole mitään merkitystä. ^^

      Lainaa

    21. Tulos: -34 (104 ääntä)
      Pienet tissit ovat parhaita ja varsinkin juuri ilman rintaliivejä, kun nännit saattavat törröttää niin ihanasti vaikka vai pelkän t-paidan alla. :)

      Lainaa

    22. Tulos: +54 (70 ääntä)
      Mä kuljen aina ilman rintsikoita. :O Eihän mulla nyt isot tietysti ole. Häiritseekö se jotakuta? Jos on ohut paita niin laitan alle urheilutopin/-rintsikat ja jos on joku spessukeissi, niin saatan laittaa jopa ne kaarituelliset rinssikat.

      Lainaa

    23. Puolikiero_savolainen 22.12.2016 9:07
      Tulos: -38 (106 ääntä)
      Antaa kaksosten vaan ulkoilla vapaasti luonnonasussaan! Rohkeasti vaan naiset yläosattomat veke ja ulos, oli sitten: ketunnokat, sirot pystyrinnat, tukensa menettäneet moukarit, pyöreät mammatissit, itä-länsi-rinnat, ja vielä erilaisia nännejä ja nännipihoja tarvitaan. Eli paita pois ja uljaasti rinta rottingilla ulos aurinkoon kesällä!

      Lainaa

    24. Tulos: -65 (149 ääntä)
      lauta: No kiva, just kun on kuppikoko kasvanut laudasta b:hen ni mut lytätään silti ihan pienirintaiseksi. En mä mitään älyttömiä halua vaan keskikokoiset.
      Dd on yleisin vaan koska ylipaino. Normipainoisilla varmaan b. :D

      Lainaa

    25. Tulos: -14 (50 ääntä)
      Täyden kympin kartta..... Kerrankin internet on laitettu asialliseen ja tarpeelliseen käyttöön. Pitänee suunnata tuon perusteella lomamatkaan seuraavaksi ... Kaikille naisille tiedoksi; rinnat on hyvät, on ne sitten mitä kokoa tahansa.
      Purr: http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=5285

      Lainaa

    26. Tulos: -59 (103 ääntä)
      Palstan leidit voisi vaikka linkata jotain kuvia, niin saisimme konkreettisemman näkemyksen asiasta.

      Lainaa

    27. Tulos: +59 (71 ääntä)
      O-ou, mä en käytä rintsikoita. Nyt palan helvetissä ja mitälie.

      Lainaa

    28. Tulos: +49 (51 ääntä)
      Välillä mietityttää, että onko osa näistä mitään keskusteluja ollenkaan, vai onko joku vaan koittanut keksiä "hauskan" mokan.

      Lainaa

    29. Toimistovosu 22.12.2016 11:26
      Tulos: -64 (68 ääntä)
      Eläköön tissi! Vaikka en jaakaan Mirjamin kanssa samaa näkökulmaa, niin asetun Mirjamin puolelle, koska hän on heikoin lenkki. Eikä (olipa kysymys mistä hyvänsä heikkoidesta) heikointa saa ryhmässä alkaa vanuttaa.

      Lainaa

    30. Tulos: +103 (103 ääntä)
      Suuri tissikeskustelu on kyllä täällä kommenttien puolella :D

      Lainaa

    31. Tulos: +36 (74 ääntä)
      Mirjam taitaa olla näitä suomi ensin isänmaallisia. Ainakin toimintamalli on sama. Ensin esitetään rajoituksia muille ja sen jälkeen uhriudutaan ja loukkaannutaan ja vedotaan mielipiteen vapauteen, kun muut on erimieltä eikä hyväksy rajoituksia.

      Lainaa

    32. Tulos: +72 (84 ääntä)
      Mielestäni ilman rintsikoita voi olla ellei kävellessä kompastu tisseihinsä.

      Lainaa

    33. Tulos: +66 (70 ääntä)
      Mirjam on '91 ja noinkin monta Muumia jo hukassa laaksosta?

      Lainaa

    34. Tulos: +180 (188 ääntä)
      heebo: Pelkkä kirjain kertoo utareiden koosta suhteessa muun kehon (tai no, ympärysmitan eli läskiyden) kokoon. Isot kannut ei auta jos tissi on täyttä läskiä niin kuin tyypin muukin vartalo.
      "Jos tissi on täynnä läskiä", as opposed to what? Olet kai tietoinen, että maitorauhaset ovat hyvin marginaalinen osa rinnan kokonaiskoosta (elleivät rinnat ole todella pienet), ja se mikä ns. tissiksi mielletään on nimeomaan rasvakudosta. Eli siis läskiä. Sitä itseään. Tai sitten silikonia, ihan oman maun mukaan.

      Lainaa

    35. eriparisukka 22.12.2016 18:01
      Tulos: +36 (44 ääntä)
      Kala: Ja nyt jään odottelemaan niitä 3-4 pätijää, jotka osaavat kertoa minulle, että urheilutopit tukevat rintojani aivan liikaa arkikäytössä, liiallisella tuella on 50 terveydellistä ja 50 kosmeettista haittaa, tulen kuolemaan 70 vuotta etuajassa tällaisen terveydellisen välinpitämättömyyden vuoksi, miehet eivät tykkää rumista urheilutopeista koska kaikki maailman miehet pitävät ainoastaan parhaasta pitsistä ja hienoimmasta satiinista, naiset paheksuvat tällaista mukavasti elelevää rintaliivivapaamatkustajaa ja en kyllä ole yhtään järkevä ihminen enkä varsinkaan oikea nainen kun en käytä aikaa ja rahaa yksilöllisten rintaliivien ostamiseen ammattiliikkeestä.
      Etenkin tämä loppukommentti oli ihan loistava! Urheiluliivit on aika huolettomat ja kaikista liiveistä nämä vihdoinkin tukee kunnolla eikä selkää enää säre. Ja tosiaan, ammattiliikekkään ei mullekkaan löytäny täysin istuvia rintsikoita vaikka ihan myyjän kanssa rintani mitattiin uudestaan. Että sinä joka pädit siitä kommenteissa niin ei se mittaaminen tosissaan mitään rakettitiedettä ole, mutta minulle ei ole olemassa oikean kokoisia. Olen joku välimuoto. :D

      Lainaa

    36. Tulos: +36 (38 ääntä)
      Kala: Aiheeseen liittyen: Ovatko ns. urheilutopit hämäävästi nimettyjä rintaliivejä, vai ovatko ne nimensä mukaisesti pelkkiä toppeja, joita on tarkoituskin käyttää urheilun aikana paitana? Kun minä en koskaan käytä oikeita, kaarituellisia rintaliivejä, vaan aina pelkkiä urheilutoppeja. Olen miettinyt, että olenko minä nyt sitten niitä rintaliivittömiä ihmisiä, vai käytänkö vain tavallisten rintaliivien sijaan urheilurintaliivejä.
      Samaistun. Mäkin käytän urheilurintaliivejä, osa syynä se että ne on mukavat ja osa syynä se että en edes tiedä mun kuppikokoa mikä nolottaa mua aika paljon.. :D Tosin oon aika varma että en ole ainoa.

      Lainaa

    37. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Kala: Aiheeseen liittyen: Ovatko ns. urheilutopit hämäävästi nimettyjä rintaliivejä, vai ovatko ne nimensä mukaisesti pelkkiä toppeja, joita on tarkoituskin käyttää urheilun aikana paitana? Kun minä en koskaan käytä oikeita, kaarituellisia rintaliivejä, vaan aina pelkkiä urheilutoppeja. Olen miettinyt, että olenko minä nyt sitten niitä rintaliivittömiä ihmisiä, vai käytänkö vain tavallisten rintaliivien sijaan urheilurintaliivejä.
      Vissiin niitten tarkoitus on estää hytkymistä ja tällain, mutta tosi moni käyttää niitä kaarituellisten sijasta koska hei, kiva kun ei hytky muutenkaan.

      Lainaa

    38. Tulos: +141 (145 ääntä)
      Näin miehenä: mun mielestä naisten ei tarvitse rintojen takia kärsiä yhtään sen enempää kun miestenkään. Käyttäkää niitä sopivia ja hyviä juttuja, mitä ikinä ne sitten onkaan. (urheilutoppeja?) Eipä tässä kenelläkään pitäis olla oikeutta lähteä vaatimaan toisilta jotain mitä itsekään ei tee, tai vielä vähemmän neuvomaan, jos ei itsellä rintoja kerran ole, eikä siis kokemusta. Tarviiko sitä kaikille kadunmiehille edes olla mitenkään "seksikäs"?

      Lainaa

    39. Tulos: +76 (84 ääntä)
      cbcvb: Näin miehenä: mun mielestä naisten ei tarvitse rintojen takia kärsiä yhtään sen enempää kun miestenkään. Käyttäkää niitä sopivia ja hyviä juttuja, mitä ikinä ne sitten onkaan. (urheilutoppeja?) Eipä tässä kenelläkään pitäis olla oikeutta lähteä vaatimaan toisilta jotain mitä itsekään ei tee, tai vielä vähemmän neuvomaan, jos ei itsellä rintoja kerran ole, eikä siis kokemusta. Tarviiko sitä kaikille kadunmiehille edes olla mitenkään “seksikäs”?
      Vitsi miten virkistävä miehen mielipide! Kiitos tästä.

      Lainaa

    40. Tulos: -51 (69 ääntä)
      Mirjam on niin tyypillinen kateellinen ja katkera pienirintainen :)

      Lainaa

    41. Tulos: +25 (47 ääntä)
      lauta: No kiva, just kun on kuppikoko kasvanut laudasta b:hen ni mut lytätään silti ihan pienirintaiseksi. En mä mitään älyttömiä halua vaan keskikokoiset.
      A-B kuppiset luoitellaankin pienirintaisiksi, mitä sitten? Keskikokoiset ovat sitä C-D luokkaa ja tuosta suuremmat luokitellaan isorintaisiksi.

      Lainaa

    42. Tulos: +20 (40 ääntä)
      Cobra: Dd on yleisin vaan koska ylipaino. Normipainoisilla varmaan b.
      Olin aikoinaan s-kokoisena dd-kuppinen..

      Lainaa

    43. Tulos: +5 (39 ääntä)
      Tissit tosi isot tissiT

      Lainaa

    44. TapioRautaWaara 24.12.2016 9:13
      Tulos: -14 (28 ääntä)
      Tissit hölskyen. On raikas talvisääää tralalaaa

      Lainaa

    45. Tulos: 0 (14 ääntä)
      Cobra: Dd on yleisin vaan koska ylipaino. Normipainoisilla varmaan b.
      No ehkä totta n. 15 vuotiaiden keskuudessa? Kyllä yleisin on c/d luokkaan. Ja että on tätä isommat/pienemmät ihan normaaleja, mutta ei "keskimääräisiä". Esim. 65C koista C75D ovat aika sopusuhtaisia. Sitten kun jompi kumpi luku/kirjain kasva parilla, aletaan olla jo vähän isommissa etumuksissa. Tämä minun mielipide, varmasti löytyy monia muitakin.

      Lainaa

    46. GogitoErgoSum 24.12.2016 14:24
      Tulos: +46 (46 ääntä)
      Ollakovaieiköolla: Miten aikuset ihmiset jaksaa väitellä jostain noinkin turhasta? Jos käyttäisi edes puolet tuosta vouhkoomksen määrästä jonkun hyvän ja tärkeän asian puolesta niin voisi vaikka vahingossa muuttaa maailmaa.
      Käsi sydäemllä, ne henkilöt jotka vouhkaavat kyseisen kaltaisista asioista, haluaisitko että juuri he muuttaisivat maailmaa?

      Lainaa

    47. Tulos: +24 (26 ääntä)
      Minusta rintaliivit ovat epämukavia ja urheilutopit vielä epämukavampia, joten en viitsi käyttää kumpiakaan. Kukaan muu kuin äitini ei ole koskaan purnannut asiasta.

      Lainaa

    48. Tulos: +25 (47 ääntä)
      Sanna V.: Vitsi miten virkistävä miehen mielipide! Kiitos tästä.
      Eikä edes ole mitenkään poikkeuksellinen miehen mielipide. En itsekään edes tiedä ainuttakaan miestä, jolle olisi mitään väliä millaiset alusvaatteet naisella on. Kysäisinkin yhdeltä ja vastaus oli, että ihan vitun sama vaikka olis veijot jalassa. Marginaalinen osa miehistä esittää naisille mitään ulkonäköön liittyviä vaatimuksia. Naisten ulkonäköpaineet tulevat muilta naisilta. Eivät miehiltä.

      Lainaa

    49. Tulos: +34 (38 ääntä)
      Cobra: Dd on yleisin vaan koska ylipaino. Normipainoisilla varmaan b.
      Koska ylipaino? :'D Monet ostaa ihan väärän kokosia liivejä. Amiksessa käytin jotain lindex:n tyylillä kokoa 95E/F, kunnes kävin liikkessä ja mitattiin; oho, oikea mitta olikin 65-70, jolloin kuppikokokin kasvoi hurjasti. Vieläkään ylipainoa ei käsittääkseni minulla ole, kun pienellä ympärysmitalla 65/70 kohoaa se kuppikoko (merkistä ja mallista riippuen) K-L kuppiin. Suuri osa käyttää väärää kokoa, hoikka tyttö saattaa käyttää kokoa 85B vaikka todellisuudessa oikeampi koko olisi vaikka 70D (tosielämän esimerkki ystävästäni)

      Lainaa

    50. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Miten naiset eivät tiedä, ettei sillä kuppikoolla ole merkitystä? Oma rintavarustukseni on kokoa 65C, eli kuppikokoa löytyy, mutta rinnat ovat silti pienet. Kukaan ei huomaisi onko mulla rintsikoita vai ei, kunhan nännit eivät näkyisi. Puhumattakaan tuosta tarpeesta pakottaa muut samaan muottiin missä itse haluaa olla... Jos joku isorintainen tahtoo kulkea ilman rintaliivejä, niin mitä se muille kuuluu.

      Lainaa

    51. Tulos: +13 (13 ääntä)
      Jotenkin vaikea uskoa että DD ois suomen yleisin kuppikoko, kun on lähes mahottomuus löytää nättejä rintsikoita isoissa kuppikoissa... Itelläni 75E ja tuntuu että tarjolla on vaan beigejä mummorintsikoita, jos edes tuota kokoa löytyy

      Lainaa

    52. Tulos: +25 (29 ääntä)
      Kommentteja lukiessa vaan vähän toivoisi, että tietyt miehet jättäisivät rintsikka-asioissa neuvomisen ihmisille, joilla on edes etäistä omakohtaista kokemusta asiasta...

      Lainaa

    53. Tulos: +29 (29 ääntä)
      Tuo DD ei kuulostaisi enää yhtään hurjalta keskimääräiseltä koolta, jos kaikki tajuaisivat että useimmat naiset käyttävät väärän kokoisia liivejä. Jos suuret rinnat aiheuttavat niska-/hartiakipuja, on käytössä väärä koko. Useimmille esim. 80C-kokoa käyttäville menisi 75D tai 70E. Kamalan näköistä kun usein näkee liivien selkäosan nousevan lapaluihin asti, vaikka sen juuri kuuluisi kulkea napakasti ympäri kapeimmassa kohdassa, jolloin olkaimet voivat olla pikemminkin koristeena. Myös toisten rintojen koon arviointi tasolla "tuolla on varmaan joku B-kuppi" on ihan turhaa touhua, sillä nämä arvioijat eivät jostain syystä koskaan huomioi ihmisen kokoa suhteessa rintoihin. Omanikin ovat tosi pienet, vaikka koko on 65D. Joka on taatusti aika yleinen koko, mutta jota ei mistään perusvaateliikkeistä juuri löydy kun ei ole menekkiäkään. Toiset haluavat käyttää istuvia kaariliivejä ja meille se suotakoon, ihan kuten kaikille niistä pitämättömille mitkä tahansa mukavanlaiset liivit tai liivittömyys. :)
      Pumpkkn: Jotenkin vaikea uskoa että DD ois suomen yleisin kuppikoko, kun on lähes mahottomuus löytää nättejä rintsikoita isoissa kuppikoissa… Itelläni 75E ja tuntuu että tarjolla on vaan beigejä mummorintsikoita, jos edes tuota kokoa löytyy
      Kannattaa käydä erikoisliikkeessä sovittelemassa ja sitten tilata jostain ulkomaisesta nettikaupasta yli puolet halvemmalla, kyllä niitä oikean kokoisia maailmasta löytyy vaikkei sieltä edullisimmista ketjuvaateliikkeistä löydykään.

      Lainaa

    54. Mittaa mittaa 27.12.2016 18:59
      Tulos: -3 (19 ääntä)
      Pakko osallstua liivi keskusteluun, kun kaupoissakin on usein väärää tietoa. Rintaliivejä ostaessa tärkeintä on ensin mitata ympärys, sitten vasta valita kuppi! Kaupoissa väitetään, että esim. 70D olisi sama kuin 75C, mutta se ei ole totta. Muuten farkkuja valitessakin olisi sama, otatko S vai M koon (vaikka toiset on sopivat ja toiset tippuu päältä).

      Lainaa

    55. tissillinen 31.12.2016 8:16
      Tulos: -8 (16 ääntä)
      Lasu: Useimmille esim. 80C-kokoa käyttäville menisi 75D tai 70E.
      Miten ihmeessä? Jos kokona on 80C on rintojen alta kehon ympärysmitta on 80 cm. Silloin tuo 70 cm (70E)tuntua aikasen piukalta päällä.

      Lainaa

    56. Tulos: +14 (14 ääntä)
      tissillinen: Miten ihmeessä? Jos kokona on 80C on rintojen alta kehon ympärysmitta on 80 cm. Silloin tuo 70 cm (70E)tuntua aikasen piukalta päällä.
      Varsinkin isompien tissien kanssa ympäryksen täytyy olla napakka. (2 sormea saisi mahtua ihon ja liivin väliin.) Itselläni muistaakseni 72-73cm, 70 on ympärykseltään (useimmissa merkeissä) liian löysä. 65 ympärykseltään taas on useimmiten juuri sopivan napakat. Huomaa hartioissa heti, jos ympärys on liian iso, ja lähes kaikki tuki hakeutuu olkaimiin. Liivit myös löystyvät aika nopeasti, joten sovittaessa hakaset kireimmälle asetukselle. Vaihtoehtokoot ovat ok, jos eri merkin tai mallin rintaliiveillä on hieman erilaiset "mitat". Menipäs pitk(kästyttäv)äks.

      Lainaa

    57. Tulos: +16 (16 ääntä)
      Itse huolestuin enemmän siitä, että katsoivat kuutamolla elokuvan vapaaehtoisesti ylipäätään. On sitten niiiiin surkea ja väkinäinen "elokuva" ettei huonompaa näkyvissä, paitsi ehkä jatko osat. PS. 99% Suomalaisesta elokuvatuotannosta on täyttä skeidaa, melkein jokaisessa samat näyttelijät vääntelee samoja ilmeitä, toisiaan läheltä sivuavia rooleja ja jopa hahmot unohtuvat välillä. Sen siitä saa, kun pelkästään kaverien kaverit ja sukulaiset saa alalta työtä. Ei jatkoon

      Lainaa

    58. Vapaamaalari 10.1.2017 13:14
      Tulos: -2 (10 ääntä)
      Ohjo: Tätä tuli paikan päällä luettua ja kokoajan sai facepalmata.
      Missä paikanpäällä? Ja mitä noin niinku fyysisesti teet silloin kun "facepalmaat"? jumankauta että pitää olla sitten typerä sanaväännös..

      Lainaa

    59. Tulos: +10 (18 ääntä)
      Taitaa olla kateellinen pienitissinen jonka mielestä isompitissiset ei saisi kulkea ilman rintsikoita. En kyllä itse kulkisi koska roikkuvat inhottavasti ja ovat eriparia, mutta herranjumala jos jonkun mielestä b kuppi on iso. Mulla ei ole mielestäni isot rinnat vaikka kokoni kuulostaa todella isolta. Kuppikokoja on ainakin O kirjaimeen asti. Vieläkö jotkut naiset luulee että c kuppi on aina sama ja iso.

      Lainaa

    60. Tulos: +8 (12 ääntä)
      IhmeMies: Itse huolestuin enemmän siitä, että katsoivat kuutamolla elokuvan vapaaehtoisesti ylipäätään.
      Minäkin katson elokuvat mieluummin ihan sisätiloissa.

      Lainaa

    61. napakkamuija 19.11.2017 19:29
      Tulos: +7 (11 ääntä)
      Trii: Varsinkin isompien tissien kanssa ympäryksen täytyy olla napakka. (2 sormea saisi mahtua ihon ja liivin väliin.) Itselläni muistaakseni 72-73cm, 70 on ympärykseltään (useimmissa merkeissä) liian löysä. 65 ympärykseltään taas on useimmiten juuri sopivan napakat. Huomaa hartioissa heti, jos ympärys on liian iso, ja lähes kaikki tuki hakeutuu olkaimiin. Liivit myös löystyvät aika nopeasti, joten sovittaessa hakaset kireimmälle asetukselle. Vaihtoehtokoot ovat ok, jos eri merkin tai mallin rintaliiveillä on hieman erilaiset “mitat”. Menipäs pitk(kästyttäv)äks.
      Mun mielestä taas tää on ihan shaibaa. Itellä on isommat tissit ja liivit, jotka on noin tiukat ei oo missään mittakaavassa mukavat. Ikinä. Ja joo, on ostettu erikoisliikkeestä ja asiantuntijoiden avustuksella. Nehän puristaa ihan helvetisti! Oon varma että ne tekee enemmän vahinkoa kun mitä hyötyä siitä "tuesta" saa. Tunnen naisia, jotka tietävät ostavansa vääränkokoisia liivejä ja tekevät sen tahallaan, koska oikeankokoiset ovat niin epämukavia. Onko tämä oikein? Oon itse käyttänyt yhä vähemmän rintsikoita, ja samalla huomannut, miten ikäviä rintsikat (jopa urheiluliivit) oikeastaan useimmiten ovat. Puristaa kylkiä tissien alta ja olkapäitä ja kaikkea. Isotkin tissit nauttii vapaudesta, vaikka sitä jotkut pitävät "rivona". Ja mitä sitten jos joku joskus vähän tuijottaa ja ihmettelee. Ihmetelkööt. Toivoisin vaan enemmän paita/mekkomalleja, jotka ei näyttäisi ihan hoopoilta rintsikattomien jättitissien kanssa.

      Lainaa

    62. Tosi mäyrä 9.6.2021 13:03
      Tulos: -1 (3 ääntä)
      Mirjam on kateellinen ;)

      Lainaa

    63. Tosi mäyrä 9.6.2021 13:06
      Tulos: -3 (5 ääntä)
      lauta: No kiva, just kun on kuppikoko kasvanut laudasta b:hen ni mut lytätään silti ihan pienirintaiseksi. En mä mitään älyttömiä halua vaan keskikokoiset. :D
      DD:tkö älyttömät? Mulla oli sellaset joskus 13 vuotiaana.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: rinnat, kuppikoko, Kuutamolla, Laura Malmivaara, Minna Haapkylä, elokuva, rintsikat, rintaliivit, riita, väittely