Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 270

Mikä vituttaa jouluna?
Sekalaisia, osa 270 Kiitämme lukijoitamme kuluneesta vuodesta! Joululomien vuoksi palaamme normaaliin julkaisuaikatauluun jälleen tiistaina 3.1.

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 56 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Raumalainen 27.12.2016 4:14
      Tulos: +724 (764 ääntä)
      Tuo Saara Aallon uutisointi oli kyllä ihan käsittämätöntä. Iltalehtien uutiset voitonratkeamispäivänä oli 90% x-factor/saara aalto uutisia.

      Lainaa

    2. Tulos: +354 (386 ääntä)
      Kyllä kuumemittaria voi käyttää kinkun lämmön mittaammisen, mutta jos sillä kinkulla on kuumetta niin sitä ei voi syödä.

      Lainaa

    3. Tulos: +490 (524 ääntä)
      Raumalainen: Tuo Saara Aallon uutisointi oli kyllä ihan käsittämätöntä. Iltalehtien uutiset voitonratkeamispäivänä oli 90% x-factor/saara aalto uutisia.
      Asun Briteissä ja täällä ollaan hädintuskin koko Aaltoa huomattukaan, vaikka Suomen media antaa ymmärtää muuta. Lehdistö on kirjoittanut hänestä todella vähän ja suurin osa koko X Factor -uutisointia koski tuomareita tai väliaikaesiintyjiä. Voittajasta olen nähnyt myös vain muutaman artikkelin, eikä Aaltoa edes mainittu niissä. En sano, että syy olisi Saaran, mutta koko formaatin suosio on laskussa ja vaikka sarjaa katsoo parhaimmillaan 10 miljoonaa ihmistä, ei se ole suuri puheenaihe. Ulkomaalaisille olo on tullut hieman tukalammaksi Brexitin jälkeen, eikä ihmisiä oikein kiinnosta muu maailma. Heille Suomi on sama kuin Puola tai Bulgaria. Ehkä tästä tulevalla uralla Saara saa Suomea maailmankartalle, mutta ei sitä tällä ainakaan vielä tapahtunut.

      Lainaa

    4. Tulos: -20 (46 ääntä)
      Voi vihhu

      Lainaa

    5. Tulos: +312 (332 ääntä)
      Saara Aalto-uutisisssa huvittavinta oli, kun joku iltalehden toimittaja kokosi 6 viikkoa ennen finaalia jutun "tämän takia Saara Aalto tippuu seuraavaksi" ja sitten viikkojen vieriesse mentiin samalla otsikolla, kunnes se muutettiin muotoon "tämän takia Saara Aalto voittaa!" Ja sit kaikki sekopäät sekoaa entisestään, kun Suomi mainitaan muuallakin, kuin Tyrnävän paikallissanomissa. Ps.suosittelen kaikille klikinsäästäjää, koska paskaa klikkijournalismia ei pitäisi kenenkään tukea

      Lainaa

    6. Tulos: +355 (423 ääntä)
      Ärsyttikö ketään muuta tämä Saara hypetys?

      Lainaa

    7. Tulos: -82 (238 ääntä)
      Ehkäpä liika on liikaa, mutta onhan Saaralla upea ääni ja hän on loistava esiintyjä ja nyt hänellä on suuri tilaisuus, jonka hän ansaitsee. Ja jos 10 miljoonaa brittiä näki hänen esityksensä niin kyllähän siinä on jo muutama katsoja tullut. :)

      Lainaa

    8. King Arthur 27.12.2016 9:31
      Tulos: +198 (234 ääntä)
      : Asun Briteissä ja täällä ollaan hädintuskin koko Aaltoa huomattukaan, vaikka Suomen media antaa ymmärtää muuta. Lehdistö on kirjoittanut hänestä todella vähän ja suurin osa koko X Factor -uutisointia koski tuomareita tai väliaikaesiintyjiä. Voittajasta olen nähnyt myös vain muutaman artikkelin, eikä Aaltoa edes mainittu niissä. En sano, että syy olisi Saaran, mutta koko formaatin suosio on laskussa ja vaikka sarjaa katsoo parhaimmillaan 10 miljoonaa ihmistä, ei se ole suuri puheenaihe. Ulkomaalaisille olo on tullut hieman tukalammaksi Brexitin jälkeen, eikä ihmisiä oikein kiinnosta muu maailma. Heille Suomi on sama kuin Puola tai Bulgaria. Ehkä tästä tulevalla uralla Saara saa Suomea maailmankartalle, mutta ei sitä tällä ainakaan vielä tapahtunut.
      No voi kyllä se meiltä normaaleilta on mennyt täällä Suomessakin ohi. Kansa ei ole sama kuin paskalehdistö.

      Lainaa

    9. Tulos: +176 (202 ääntä)
      MoniQ: Ärsyttikö ketään muuta tämä Saara hypetys?
      Kyllä.

      Lainaa

    10. Seppo Saviniemi 27.12.2016 9:44
      Tulos: +254 (268 ääntä)
      Viisas mies sanoi kerran, viitaten iltapäivälehtiin ym. sensaatiojulkaisuihin, että jos upottaa kätensä paskaan niin ei pidä olla yllättynyt siitä, että kädet ovat sen jälkeen paskaiset. Toisin sanoen, iltapäivälehdet ovat roskaa ja niiden tavasta uutisoida ei kannata vetää hernettä nenään. Sitä en ymmärrä miksi tuo lasten uutiset on tähän otettu, kysehän on nimenomaan uutisista lapsille, myös niistä ikävistä asioista. Lasten uutisethan on (tai ainakin pitäisi olla) kirjoitettu tavalla, jolla lapsetkin ymmärtävät mitä on tapahtunut. Ei ne ole vaan jotain sateenkaari- ja ponijuttuja.

      Lainaa

    11. X-factor is Shit 27.12.2016 9:57
      Tulos: +86 (142 ääntä)
      Saara Aalto muun muuassa, mutta ennen kaikkea koko X-Factor ja Voice of Finland, muutamia mainitakseni, ovat niiiin yliarvostettua ja käsikirjoitettua feikkiä ja hypetystä. Eli uppoaa tyhmiin ihmismassoihin kuin kuuma veitsi voihin. Itse esiintyjien kappaleiden lisäksi välijuonnoissa ja joka ikisessä välissä soi jenkkien realitysarjoista tuttua ällöä taustamusiikkia ja kuullaan jos jonkinlaista nyyhkytarinaa kuinka laulutaidottomat ihmiset haluavat todistaa pystyvänsä johonkin, mihin he eivät ole vielä riittävän kypsiä tai valmiita. Tämä sinällään on surullista, sillä onhan kasvattajien ja roolimallien curling-asenne todettu haitalliseksi. Esitysten aikana ylivilkas yleisö kirkuu ja kiljuu joko orgastisesti tai hysteerisesti. Varsinkin kun tuomarit antavat palautetta, yleisöltä katoavat viimeisetkin käytöstavat; alkaa korviavihlova älämölö ja estoton huutelu. Toisaalta, ihminen on laumaeläin ja kehittynyt apinoista eli mikä minä olen tuomitsemaan...

      Lainaa

    12. Tulos: +86 (122 ääntä)
      Kertokaapa nyt hölmölle että mikä moka tuossa hesarin lasten uutisessa oli?

      Lainaa

    13. Tulos: -101 (183 ääntä)
      Halojata: Kertokaapa nyt hölmölle että mikä moka tuossa hesarin lasten uutisessa oli?
      Mistä alkaen terroristi-isku kuorma-auton ajolla väkijoukkoon on ollut lasten uutinen?

      Lainaa

    14. Tulos: -64 (96 ääntä)
      : Asun Briteissä ja täällä ollaan hädintuskin koko Aaltoa huomattukaan, vaikka Suomen media antaa ymmärtää muuta. Lehdistö on kirjoittanut hänestä todella vähän ja suurin osa koko X Factor -uutisointia koski tuomareita tai väliaikaesiintyjiä. Voittajasta olen nähnyt myös vain muutaman artikkelin, eikä Aaltoa edes mainittu niissä. En sano, että syy olisi Saaran, mutta koko formaatin suosio on laskussa ja vaikka sarjaa katsoo parhaimmillaan 10 miljoonaa ihmistä, ei se ole suuri puheenaihe. Ulkomaalaisille olo on tullut hieman tukalammaksi Brexitin jälkeen, eikä ihmisiä oikein kiinnosta muu maailma. Heille Suomi on sama kuin Puola tai Bulgaria. Ehkä tästä tulevalla uralla Saara saa Suomea maailmankartalle, mutta ei sitä tällä ainakaan vielä tapahtunut.
      Eivät ne X-Factorissa edes osaa ääntää Saaran nimeä oikein. Koko ajan kuuli "Saara Ältou".

      Lainaa

    15. Tulos: +53 (93 ääntä)
      Mikä moka tossa "Lasten uutiset" kuvakaappauksessa on?

      Lainaa

    16. Tulos: -85 (109 ääntä)
      V: Mikä moka tossa “Lasten uutiset” kuvakaappauksessa on?
      Katso aikaisemmasta kommentistani.

      Lainaa

    17. Seppo Saviniemi 27.12.2016 10:52
      Tulos: +259 (277 ääntä)
      Lasten uutisissa kerrotaan maailman tapahtumista lapsille ymmärrettävällä tavalla. Ei niiden tarkoitus ole olla mitään "karkkiuutisia".

      Lainaa

    18. Tulos: +230 (238 ääntä)
      foo: Mistä alkaen terroristi-isku kuorma-auton ajolla väkijoukkoon on ollut lasten uutinen?
      Eli siis moka on tapauhtunut lähettäjän ja feissarimokien puolella. "Lasten uutiset" hesarissa on siis ihan oikeita uutisia jotka on kirjoitettu muotoon jonka lapsi ymmärtää. Koska tästä Saksan hyökkäyksestä on moni lapsi jotain kautta kuullut, on hesari kirjoittanut heille siitä uutisen, semmoisen jonka avulla he voivat ymmärtää että mitä tapahtuu.

      Lainaa

    19. Tulos: +72 (94 ääntä)
      Seppo Saviniemi: Lasten uutisissa kerrotaan maailman tapahtumista lapsille ymmärrettävällä tavalla. Ei niiden tarkoitus ole olla mitään “karkkiuutisia”.
      Mokan lähettäjän mukaan näemmä kyllä tarvitsee, en minäkään keksi mitään muuta syytä miksi se muuten olisi tänne lähetetty.

      Lainaa

    20. mörökölli minut vieköön 27.12.2016 10:58
      Tulos: +59 (79 ääntä)
      Kinkulla ei ole peräaukkoa eikä kainaloa mihin sen kuumemittarin laittaisi, joten ei voi käyttää kinkun paistamiseen.

      Lainaa

    21. Tulos: +46 (202 ääntä)
      Ketä muuta alkaa ärsyttää tämä Saara Aalto -hypetyksestä valittaminen?

      Lainaa

    22. Tulos: -46 (74 ääntä)
      Lillukarva: Saara Aalto-uutisisssa huvittavinta oli, kun joku iltalehden toimittaja kokosi 6 viikkoa ennen finaalia jutun “tämän takia Saara Aalto tippuu seuraavaksi” ja sitten viikkojen vieriesse mentiin samalla otsikolla, kunnes se muutettiin muotoon “tämän takia Saara Aalto voittaa!” Ja sit kaikki sekopäät sekoaa entisestään, kun Suomi mainitaan muuallakin, kuin Tyrnävän paikallissanomissa. Ps.suosittelen kaikille klikinsäästäjää, koska paskaa klikkijournalismia ei pitäisi kenenkään tukea
      "Paskaa klikkijournalismia ei pitäisi kenenkään tukea", mutta itse tunnut olevan oikein asiantuntija Saara Aaltoa koskevasta uutisoinnista.

      Lainaa

    23. Tulos: +124 (128 ääntä)
      Tuosta Iltalehden kannesta puuttui siis selkeästi vain se onko Saara Aalto käynyt joskus Berliinissä, kuinka kaukana hän oli tapahtumahetkellä Zurichista ja tunsiko kyseistä venäläistä.

      Lainaa

    24. Tulos: +68 (136 ääntä)
      Saara Aalto osaa ehkä laulutekniikat ja hallitsee upean laajan äänialan, mutta hyvää laulajaa hänestä ei taida koskaan tulla. Kaikki laulut on vain läpi laulettu pelkkään tekniikkaan ja puhtaaseen suoritukseen keskittyen, mitään tunnetta ei välity. On käsittämätöntä, miten suomalaiset kuvittelevat Saara Aallon olevan jotenkin maailmanluokan laulaja. Meillä on paljon taitavampia artisteja, joiden laulu koskettaa ja tulee sydämestä. Saara Aallon sydämestä kuuluu lähinnä oma erinomaisuus. Mutta viisi miljoonaa kärpästä ei ilmeisesti vieläkään voi olla väärässä...

      Lainaa

    25. Toimistovosu 27.12.2016 12:56
      Tulos: +93 (99 ääntä)
      Minä ainakin otan aina reissuun lähtiessäni matkalaukullisen kuoria mukaan, ettei vaan tarvitsee lähettää terveiset Teneriffalta kortteja Mrs. Bucketi...eikun Elinalle ilman kuorta.

      Lainaa

    26. Don't judge the Judge 27.12.2016 14:17
      Tulos: +4 (14 ääntä)
      https://www.youtube.com/watch?v=0AwLv0tikII Tässä 5 esiintyjässä on tiivistettynä varoittavat esimerkit X-Factorien ja Voice offien syvimmästä olemuksesta. Ei kuitenkaan niin paljon huonoa kuin jotain hyvääkin: en nimittäin tiedä teistä mutta omasta mielestäni tuon koosteen toiseksi viimeinen laulaja on timanttia!

      Lainaa

    27. Tulos: -53 (83 ääntä)
      zee: Tuosta Iltalehden kannesta puuttui siis selkeästi vain se onko Saara Aalto käynyt joskus Berliinissä, kuinka kaukana hän oli tapahtumahetkellä Zurichista ja tunsiko kyseistä venäläistä.
      Se on Zürich eikä Zurich.

      Lainaa

    28. Tulos: +52 (60 ääntä)
      Argh tätä somemaailmaa. Jarno olisi voinut ensin itse vilkaista että mikä on kuumemittarin käyttöalue ja mihin lämpöön kinkku paistetaan ja jos vielä jää kysyttävää niin vasta sitten kysymään.

      Lainaa

    29. Tulos: -4 (38 ääntä)
      Oliko vittu lasten uutiset ainoa mikä ei puhunu rekasta vaan oikein?

      Lainaa

    30. Tulos: +45 (57 ääntä)
      Halojata: Kertokaapa nyt hölmölle että mikä moka tuossa hesarin lasten uutisessa oli?
      no voihan tänne toki laittaa helmiäkin eikä vaan mokia. Mutta todennäköisesti syynä on se, että mokan laittaja (todennäköisesti omaa kukkahatun) ei edes tiedä mikä "lasten uutiset" sivuston tarkoitus on vaan taitanee kokea sen olevan jotain muuta kuin pehmosista pupuista käsitteleviä uutiseia

      Lainaa

    31. Tulos: +13 (41 ääntä)
      Rauha: Saara Aalto osaa ehkä laulutekniikat ja hallitsee upean laajan äänialan, mutta hyvää laulajaa hänestä ei taida koskaan tulla. Kaikki laulut on vain läpi laulettu pelkkään tekniikkaan ja puhtaaseen suoritukseen keskittyen, mitään tunnetta ei välity. On käsittämätöntä, miten suomalaiset kuvittelevat Saara Aallon olevan jotenkin maailmanluokan laulaja. Meillä on paljon taitavampia artisteja, joiden laulu koskettaa ja tulee sydämestä. Saara Aallon sydämestä kuuluu lähinnä oma erinomaisuus. Mutta viisi miljoonaa kärpästä ei ilmeisesti vieläkään voi olla väärässä…
      todennäköisesti tilanne on se, että niiden mielestä Saara Aalto on nyt jotenkin niin hyvä kun kerta ihan iltapaskat mainostaa saara aallon "menestyksestä". Ja jokainen joka väittää ettei pidä Saarasta on näiden "fanien" mukaan sitten kade ja ja... (todennäköisesti kukaan näistä "faneista" ei tiedä Saaran urasta muutakuin sen mitä X-factor uutiset sattui kertomaan, mutta sehän asia ei näitä pätijöitä erityisemmin häiritse)

      Lainaa

    32. Tulos: +12 (32 ääntä)
      MisterT: “Paskaa klikkijournalismia ei pitäisi kenenkään tukea”, mutta itse tunnut olevan oikein asiantuntija Saara Aaltoa koskevasta uutisoinnista.
      jonkunhan ne klikkiuutiset+sivustotkin joutuu tekemään niistä alkuperäisistä uutisista

      Lainaa

    33. Tulos: +18 (28 ääntä)
      Hyviä lomia feissarimokalaisille. <3

      Lainaa

    34. Tulos: +68 (80 ääntä)
      Minä oletin, että lasten uutisten mokana oli se, että aikuinen valittaa siitä, kun joulukortit ei ole kirjekuorissa ja lapset keskittyy oikeisiin asioihin/uutisiin. Ilmeisesti kuitenkin ajattelin liian positiivisesti.

      Lainaa

    35. 2016 oli mikä oli 27.12.2016 19:45
      Tulos: +10 (20 ääntä)
      ... mutta Feissarimokat teki siitä inasen paremman. Iso kiitos teille, ja 3.1. kärkytään taas innolla uusia mokia!

      Lainaa

    36. Tulos: +21 (47 ääntä)
      Kakka: Ketä muuta alkaa ärsyttää tämä Saara Aalto -hypetyksestä valittaminen?
      Ketä muuta alkaa kyllästyttää tämä Saara Aalto-hypetyksestä valittamisesta ärsyyntyminen?

      Lainaa

    37. Tulos: +25 (45 ääntä)
      Juomari: Ketä muuta alkaa kyllästyttää tämä Saara Aalto-hypetyksestä valittamisesta ärsyyntyminen?
      Ketä muuta alkaa kummastuttaa tämä Saara Aalto -hypetyksestä valittamisesta ärsyyntymisestä kyllästyminen?

      Lainaa

    38. Tulos: +67 (75 ääntä)
      foo: Mistä alkaen terroristi-isku kuorma-auton ajolla väkijoukkoon on ollut lasten uutinen?
      Siitä alkaen kun lapset joutuu elämään maailmassa, jossa tehdään terrori-iskuja kuorma-autolla väkijoukkoon, joutuu kuulemaan niistä uutisissa, ehkä menettämään tuttujaan, tai kuolemaan itse niissä iskuissa.

      Lainaa

    39. Tulos: +1 (19 ääntä)
      MoniQ: Ärsyttikö ketään muuta tämä Saara hypetys?
      No ei ärsyttänyt, ulkosuomalaisena sain tietää asiasta vauvalehden av palstalta siellä seurasin huvittuneena episodin karuun loppuun asti. En ole kuullut yhtään kappaletta.

      Lainaa

    40. Tulos: -31 (39 ääntä)
      Englanti pitäisi ydinpommittaa KUUHUN asti!!!

      Lainaa

    41. Tulos: +32 (36 ääntä)
      Digitaalista mittaria en laittaisi sata-asteiseen uuniin, se näyttöosa sulaa. Elohopeamittariakaan en laittaisi koska asteikko (ja siten tuskin mittarin lasin paineensietokyky) riittää sinne kinkun kypsyyslukemille asti. Mälsää jos elohopeista lasinsirua tirskahtaa uuniin tai kinkkuun.
      mörökölli minut vieköön: Kinkulla ei ole peräaukkoa eikä kainaloa mihin sen kuumemittarin laittaisi, joten ei voi käyttää kinkun paistamiseen.

      Lainaa

    42. Jukka Kukkulan sukka 28.12.2016 14:42
      Tulos: +6 (12 ääntä)
      Hienosti oli varmaan luettu lasten uutisten koko juttu ja käsitetty, miksi lasten uutisia Helsingin sanomissa julkaistaan.

      Lainaa

    43. Tulos: +31 (39 ääntä)
      MoniQ: Ärsyttikö ketään muuta tämä Saara hypetys?
      Ei. Ei yhtään enempää kuin niiden kymmenen lätkäjulkkiksen toimista jatkuvasti hypettäminen. Tai jonkun keihäännielijän tai nyrkkeilyhakkailun tai ... Ihan samaa iltapulua. Minusta on hienoa, että Saara on pärjännyt, mutten lähde torille, kuten en ole lähtenyt kun jotkut muut on voittanut jotain.

      Lainaa

    44. Tulos: -7 (11 ääntä)
      Kyllä kuumemittaria voi käyttää kinkun lämpötilan tarkistukseen. mutta vain rektaalimittaria. Ei muuta

      Lainaa

    45. Tulos: +47 (57 ääntä)
      Tuo lasten uutisten juttu oli hyvin kirjoitettu. Luen itse joskus ikäviä uutisia nimen omaan Lasten uutisista, koska niihin on yleensä lisätty jotain lohduttavaa, esim. "voit aina keskustella pelottavista uutisista jonkun aikuisen kanssa".

      Lainaa

    46. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Iltalehti on kamalaa kuonaa nykyään, niitä tärkeämpiä uutisia ei edes lehteen paineta tai nettisivuilla kerrota. Sitten itketään ja valitetaan kun jengi käy lukemassa uutiset ulkomaisilta sivustoilta.

      Lainaa

    47. Tulos: +10 (24 ääntä)
      : Asun Briteissä ja täällä ollaan hädintuskin koko Aaltoa huomattukaan, vaikka Suomen media antaa ymmärtää muuta. Lehdistö on kirjoittanut hänestä todella vähän ja suurin osa koko X Factor -uutisointia koski tuomareita tai väliaikaesiintyjiä. Voittajasta olen nähnyt myös vain muutaman artikkelin, eikä Aaltoa edes mainittu niissä. En sano, että syy olisi Saaran, mutta koko formaatin suosio on laskussa ja vaikka sarjaa katsoo parhaimmillaan 10 miljoonaa ihmistä, ei se ole suuri puheenaihe. Ulkomaalaisille olo on tullut hieman tukalammaksi Brexitin jälkeen, eikä ihmisiä oikein kiinnosta muu maailma. Heille Suomi on sama kuin Puola tai Bulgaria. Ehkä tästä tulevalla uralla Saara saa Suomea maailmankartalle, mutta ei sitä tällä ainakaan vielä tapahtunut.
      Älä jaksa jauhaa kaikkien puolesta! Briteille Suomi on sama kuin Puola tai Bulgaria? Joo ja Britit on meille kuin Jenkit vai? Ihme kyllä en ole itse moista Brittien suusta kuullut.

      Lainaa

    48. Tulos: +6 (12 ääntä)
      jukka: Englanti pitäisi ydinpommittaa KUUHUN asti!!!
      Miksi?

      Lainaa

    49. Tulos: -21 (35 ääntä)
      Seppo Saviniemi: Lasten uutisissa kerrotaan maailman tapahtumista lapsille ymmärrettävällä tavalla. Ei niiden tarkoitus ole olla mitään “karkkiuutisia”.
      Mutta aikusiille hesari kirjoittaa aina sitä muunneltua totuutta tai jättää kokonaan kertomatta.

      Lainaa

    50. Tulos: 0 (4 ääntä)
      Voivoivoi: Miksi?
      Koska Saara Aalto ei voittanut?

      Lainaa

    51. Tulos: +12 (18 ääntä)
      Voivoivoi: Mutta aikusiille hesari kirjoittaa aina sitä muunneltua totuutta tai jättää kokonaan kertomatta.
      Kuten mistä?

      Lainaa

    52. Tulos: +14 (14 ääntä)
      Voivoivoi: Iltalehti on kamalaa kuonaa nykyään, niitä tärkeämpiä uutisia ei edes lehteen paineta tai nettisivuilla kerrota. Sitten itketään ja valitetaan kun jengi käy lukemassa uutiset ulkomaisilta sivustoilta.
      Pari viime päivää on nyt jauhettu jonkun nobody-missin pieleen menneestä rintaleikkauksesta (en muista kumpi lehti). Se on tärkeää uutisointia :D.

      Lainaa

    53. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Jos ekaa uutista kattoo ja näkee lehden lööpin takana, niin huomaa että terrori-isku oli kyllä etusivun uutinen. Tapahtui niin myöhään ettei ehtinyt vielä lööppiin joka tehtiin ennen sitä terrori-iskua. Varmaa tietoa.

      Lainaa

    54. VassaritRakasteleeKissoja 7.1.2017 14:12
      Tulos: -18 (24 ääntä)
      Seppo Saviniemi: Viisas mies sanoi kerran, viitaten iltapäivälehtiin ym. sensaatiojulkaisuihin, että jos upottaa kätensä paskaan niin ei pidä olla yllättynyt siitä, että kädet ovat sen jälkeen paskaiset. Toisin sanoen, iltapäivälehdet ovat roskaa ja niiden tavasta uutisoida ei kannata vetää hernettä nenään. Sitä en ymmärrä miksi tuo lasten uutiset on tähän otettu, kysehän on nimenomaan uutisista lapsille, myös niistä ikävistä asioista. Lasten uutisethan on (tai ainakin pitäisi olla) kirjoitettu tavalla, jolla lapsetkin ymmärtävät mitä on tapahtunut. Ei ne ole vaan jotain sateenkaari- ja ponijuttuja.
      Rasmus, varisverkko? tms ja muut suvakit lukee uutiset tuolta lasten puolelta, etteivät vain pahoita mieltään tai ajattele omilla aivoilllaan vahingossa ;)

      Lainaa

    55. Manne Mustalainen 17.1.2017 22:28
      Tulos: -2 (10 ääntä)
      Tuosta iltalehti jutusta voisi kommentoida että talvisodassa tapettiin niin paljon ryssiä ettei siitä enään oikein uutisaiheeksi ole suomessa

      Lainaa

    56. Tulos: +20 (26 ääntä)
      Voivoivoi: Mutta aikusiille hesari kirjoittaa aina sitä muunneltua totuutta tai jättää kokonaan kertomatta.
      Niin koet loogisemmaksi käyttää uutistesi lähteenä sitä, joka suoraan ja kirkkain silmin valehtelee? Hesarin uutiset, kuten kaikki muutkin uutislähteet ovat aina tavalla tai toisella asenteellisia, ihminen ne on kirjoittanut. On medialukutaitoa ymmärtää se asenteellisuuden olemassaolo ja osata tulkita uutista silti. Sen MV-lehtesi kanssa tämäkään ei ole mahdollista, koska "uutiset" ovat aivan täyttä disinformaatiota. Ei ole "toisen näkökannan hakemista" lukea roskajulkaisua vain koska se kertoo sinulle asioita, joita haluat kuulla.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, lehti, Saara Aalto, berliini, terrori-isku, terrorismi, uutiset, lasten uutiset, kuumemittari, joulu, kinkku, paistaa, uuni