Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tervetuloa Tinderiin, osa 3

Asia johtaa toiseen – ja sitten onkin jo liian myöhäistä kieltäytyä.
Tervetuloa Tinderiin, osa 3

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 28 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +663 (731 ääntä)
   Won't somebody think of the children!

   Lainaa

  2. Valtakunnanihmettelijä 15.11.2016 0:51
   Tulos: +1102 (1134 ääntä)
   Ja tämäkin kasku kiertänyt ympäri ameerikan pitäjiä jo ennen tindereitä sun muita appseja

   Lainaa

  3. Tulos: +511 (539 ääntä)
   Valtakunnanihmettelijä: Ja tämäkin kasku kiertänyt ympäri ameerikan pitäjiä jo ennen tindereitä sun muita appseja
   Minäkin luulin tämän olleen täällä jo, koska niin moneen kertaan olen tämän nähnyt. Ilmeisesti tämä teksti vain on ollut kaikkialla muualla kuin feissarimokissa.

   Lainaa

  4. Tulos: -173 (269 ääntä)
   Olipa kerranki viihdyttävästi kirjotettu

   Lainaa

  5. Tulos: +308 (388 ääntä)
   Tai sitten vain voisi sanoa suoraan ilman kiertelyä, ettei halua lapsia eikä vanhemmuutta, vaan ihan vain parisuhteen, jossa huolehditaan ehkäisystä. Vai onko se liian suoraan sanottu, eikä taaskaan kukaan lämpene?

   Lainaa

  6. Tulos: +261 (287 ääntä)
   Mä ainakin ajattelen lapsia siksi en aio ikinä hankkia sellaisia itselleni.

   Lainaa

  7. Tulos: +135 (211 ääntä)
   Eikö niitä lapsia ole tässä maailmassa jo yli tarpeen. Adopt don't pop.

   Lainaa

  8. Tulos: +78 (110 ääntä)
   Onni ei anna kaikille lapsille rakastavaa perhettä. Vasektomian suosio nousuun ja perheet rohkeasti adoptoimaan.

   Lainaa

  9. Tulos: -74 (96 ääntä)
   Mikä se toinen vaihtoehto oli?

   Lainaa

  10. Tulos: +116 (138 ääntä)
   jebukebu: Mikä se toinen vaihtoehto oli?
   Eikun olihan se tuolla lopussa piilossa. Unohtakaa edellinen. Nothing to see here, please disperse.

   Lainaa

  11. Tulos: +126 (168 ääntä)
   Valtakunnanihmettelijä: Ja tämäkin kasku kiertänyt ympäri ameerikan pitäjiä jo ennen tindereitä sun muita appseja
   Ei se silti tarkoita sitä, että joku ei sitä olisi voinut lähettää Ninalle. Ei kaikki tiedä "internetissä sata vuotta kiertäneitä juttuja".

   Lainaa

  12. Tulos: +111 (203 ääntä)
   Sovinistisika kuvittelee taas naisen hoitavan lapset, kun sika käy töissä, pettää ja lähtee

   Lainaa

  13. Tulos: +55 (95 ääntä)
   Vähän väsynyttä laittaa tänne näitä kuluneita kiertomeemejä omina.

   Lainaa

  14. Vapaamaalari 15.11.2016 8:32
   Tulos: +73 (101 ääntä)
   Päärynä: Vähän väsynyttä laittaa tänne näitä kuluneita kiertomeemejä omina.
   Eihän se sitä omaksi väittänytkään ja on vähän vaikea uskoa että kukaan ite laittais omia päivityksiään tänne vähä-älyisten haukuttaviksi.

   Lainaa

  15. Tulos: -89 (163 ääntä)
   Jeesus: Sovinistisika kuvittelee taas naisen hoitavan lapset, kun sika käy töissä, pettää ja lähtee
   Itse en sovinistisika ole niinkään mutta lasta hankittaessa kävi kyllä ilmi äidin oma halu olla kotona lapsen kanssa. Kuten yleensäkin asia on. Äidinvaisto on aika vahva juttu, joillain äideillä tekee pitkään tiukkaa jättää vauvaa edes vähäksi aikaa silmistään. Muista tuo teinifemakkoasenteesi sitten jos itse olet raskaana joku päivä. Se voi päästä koetukselle. :) on tottakai paljon toisenkinlaisia äitejä jotka ymmärtävät että isä on hyvä lapselle siellä kotona siinä missä äitikin olisi (jos on kunnon isä) ja jatkaa töihin pian isän jäädessä sitten hoitamaan. Mutta suurimmaksi osaksi se on ehdottomasti naisten oma tahto jäädä kotiin ja enemmänkin he kokevat sen ongelmaksi jälkeenpäin sitten lukiessaan tilastoja siitä kuinka naiset eivät tienaa samalla lailla kuin miehet. No eivät kai tienaa kun urakehityksen tärkeimmät nousuvuodet ollaan kotona ihan omasta halusta. (En nyt väitä että se on taloudellisen epätasa-arvon ainut syy, mutta samanlaista asetelmaa osin vapaaehtoisesti naiset siinä ylläpitävät kuin mihin epätasa-arvo historiallisestikin perustuu.) Naiset voivat valvoa etujaan valitsemalla miehekseen alunperinkin sellaisen joilla on halua huolehtia lapsesta kotona mikäli naiselle itselleen on tärkeää päästä töihin pian synnytyksen jälkeen. Sellaisia miehiä kyllä on! Monesti naiset vain ovat vähän ehkä lyhytnäköisestikin tyytyväisiä aluksi siihen että miehen asenne on se että "minä käyn töissä ja maksan!" Jos nainen sellaiseen ryhtyy ja olkoon joko onneton tai onnellinen niin miehen haukkuminen sovinistiksi sekä ennen että varsinkin jälkeen on aikas turhaa ja varsin tyhmä lähestymistapa naisten tasa-arvon parantamiseksi. Sen sijaan että teet asiasta miehet vastaan naiset -sodan, voit onneksi nykyaikana tehdä täällä Suomessa varsin pitkälle omaa etuasi turvaavia ja itseäsi kunnioittavia valintoja alusta lähtien, riippuen siitä mikä juuri sinulle sitten onkaan tärkeää. Siltikin voi tietenkin käydä niin että juuri sinun miehesi onkin sitten loppupeleissä se sovinistisika! Mutta voi käydä niinkin että se nainen on hyväksi käyttävä pihtari haahka joka lutkaa menemään pitkin kyliä sen siliän tien kun raskauskilot on karistettu ja korkkarit laitetaan taas kopsumaan, ja isän tahtoa vastaan omia sitten lapset erotilanteessa niin että kaikki kärsii paitsi naisen oma ego. Niin voi käydä. Mutta todennäköisyyksiin voi vaikuttaa paljon etukäteen.

   Lainaa

  16. Tulos: -8 (30 ääntä)
   Kauhtana: Itse en sovinistisika ole niinkään mutta lasta hankittaessa kävi kyllä ilmi äidin oma halu olla kotona lapsen kanssa. Kuten yleensäkin asia on. Äidinvaisto on aika vahva juttu, joillain äideillä tekee pitkään tiukkaa jättää vauvaa edes vähäksi aikaa silmistään. Muista tuo teinifemakkoasenteesi sitten jos itse olet raskaana joku päivä. Se voi päästä koetukselle. on tottakai paljon toisenkinlaisia äitejä jotka ymmärtävät että isä on hyvä lapselle siellä kotona siinä missä äitikin olisi (jos on kunnon isä) ja jatkaa töihin pian isän jäädessä sitten hoitamaan. Mutta suurimmaksi osaksi se on ehdottomasti naisten oma tahto jäädä kotiin ja enemmänkin he kokevat sen ongelmaksi jälkeenpäin sitten lukiessaan tilastoja siitä kuinka naiset eivät tienaa samalla lailla kuin miehet. No eivät kai tienaa kun urakehityksen tärkeimmät nousuvuodet ollaan kotona ihan omasta halusta. (En nyt väitä että se on taloudellisen epätasa-arvon ainut syy, mutta samanlaista asetelmaa osin vapaaehtoisesti naiset siinä ylläpitävät kuin mihin epätasa-arvo historiallisestikin perustuu.) Naiset voivat valvoa etujaan valitsemalla miehekseen alunperinkin sellaisen joilla on halua huolehtia lapsesta kotona mikäli naiselle itselleen on tärkeää päästä töihin pian synnytyksen jälkeen. Sellaisia miehiä kyllä on! Monesti naiset vain ovat vähän ehkä lyhytnäköisestikin tyytyväisiä aluksi siihen että miehen asenne on se että “minä käyn töissä ja maksan!” Jos nainen sellaiseen ryhtyy ja olkoon joko onneton tai onnellinen niin miehen haukkuminen sovinistiksi sekä ennen että varsinkin jälkeen on aikas turhaa ja varsin tyhmä lähestymistapa naisten tasa-arvon parantamiseksi. Sen sijaan että teet asiasta miehet vastaan naiset -sodan, voit onneksi nykyaikana tehdä täällä Suomessa varsin pitkälle omaa etuasi turvaavia ja itseäsi kunnioittavia valintoja alusta lähtien, riippuen siitä mikä juuri sinulle sitten onkaan tärkeää. Siltikin voi tietenkin käydä niin että juuri sinun miehesi onkin sitten loppupeleissä se sovinistisika! Mutta voi käydä niinkin että se nainen on hyväksi käyttävä pihtari haahka joka lutkaa menemään pitkin kyliä sen siliän tien kun raskauskilot on karistettu ja korkkarit laitetaan taas kopsumaan, ja isän tahtoa vastaan omia sitten lapset erotilanteessa niin että kaikki kärsii paitsi naisen oma ego. Niin voi käydä. Mutta todennäköisyyksiin voi vaikuttaa paljon etukäteen.
   *kröh* kuvittelisin Jeesuksen olevan mies, joka heitti ironiakommentin.

   Lainaa

  17. Tulos: +93 (97 ääntä)
   Jos puolisosi onkin ollut vanhempainvapaalla tai vallan jättäytynyt työelämästä lastensaannin jälkeen, ei se poista sitä seikkaa että ap viesti on melkoisen sovinistisella maailmankatsomuksella kirjoitettu. Nykymaailmassa myös miehillä on oikeus olla isiä lapsilleen, ei pelkästään rahsntekokoneita.
   Kauhtana: Itse en sovinistisika ole niinkään mutta lasta hankittaessa kävi kyllä ilmi äidin oma halu olla kotona lapsen kanssa. Kuten yleensäkin asia on. Äidinvaisto on aika vahva juttu, joillain äideillä tekee pitkään tiukkaa jättää vauvaa edes vähäksi aikaa silmistään. Muista tuo teinifemakkoasenteesi sitten jos itse olet raskaana joku päivä. Se voi päästä koetukselle. on tottakai paljon toisenkinlaisia äitejä jotka ymmärtävät että isä on hyvä lapselle siellä kotona siinä missä äitikin olisi (jos on kunnon isä) ja jatkaa töihin pian isän jäädessä sitten hoitamaan. Mutta suurimmaksi osaksi se on ehdottomasti naisten oma tahto jäädä kotiin ja enemmänkin he kokevat sen ongelmaksi jälkeenpäin sitten lukiessaan tilastoja siitä kuinka naiset eivät tienaa samalla lailla kuin miehet. No eivät kai tienaa kun urakehityksen tärkeimmät nousuvuodet ollaan kotona ihan omasta halusta. (En nyt väitä että se on taloudellisen epätasa-arvon ainut syy, mutta samanlaista asetelmaa osin vapaaehtoisesti naiset siinä ylläpitävät kuin mihin epätasa-arvo historiallisestikin perustuu.) Naiset voivat valvoa etujaan valitsemalla miehekseen alunperinkin sellaisen joilla on halua huolehtia lapsesta kotona mikäli naiselle itselleen on tärkeää päästä töihin pian synnytyksen jälkeen. Sellaisia miehiä kyllä on! Monesti naiset vain ovat vähän ehkä lyhytnäköisestikin tyytyväisiä aluksi siihen että miehen asenne on se että “minä käyn töissä ja maksan!” Jos nainen sellaiseen ryhtyy ja olkoon joko onneton tai onnellinen niin miehen haukkuminen sovinistiksi sekä ennen että varsinkin jälkeen on aikas turhaa ja varsin tyhmä lähestymistapa naisten tasa-arvon parantamiseksi. Sen sijaan että teet asiasta miehet vastaan naiset -sodan, voit onneksi nykyaikana tehdä täällä Suomessa varsin pitkälle omaa etuasi turvaavia ja itseäsi kunnioittavia valintoja alusta lähtien, riippuen siitä mikä juuri sinulle sitten onkaan tärkeää. Siltikin voi tietenkin käydä niin että juuri sinun miehesi onkin sitten loppupeleissä se sovinistisika! Mutta voi käydä niinkin että se nainen on hyväksi käyttävä pihtari haahka joka lutkaa menemään pitkin kyliä sen siliän tien kun raskauskilot on karistettu ja korkkarit laitetaan taas kopsumaan, ja isän tahtoa vastaan omia sitten lapset erotilanteessa niin että kaikki kärsii paitsi naisen oma ego. Niin voi käydä. Mutta todennäköisyyksiin voi vaikuttaa paljon etukäteen.

   Lainaa

  18. Tulos: -42 (68 ääntä)
   Kauhtana: Itse en sovinistisika ole niinkään mutta lasta hankittaessa kävi kyllä ilmi äidin oma halu olla kotona lapsen kanssa. Kuten yleensäkin asia on. Äidinvaisto on aika vahva juttu, joillain äideillä tekee pitkään tiukkaa jättää vauvaa edes vähäksi aikaa silmistään. Muista tuo teinifemakkoasenteesi sitten jos itse olet raskaana joku päivä. Se voi päästä koetukselle. on tottakai paljon toisenkinlaisia äitejä jotka ymmärtävät että isä on hyvä lapselle siellä kotona siinä missä äitikin olisi (jos on kunnon isä) ja jatkaa töihin pian isän jäädessä sitten hoitamaan. Mutta suurimmaksi osaksi se on ehdottomasti naisten oma tahto jäädä kotiin ja enemmänkin he kokevat sen ongelmaksi jälkeenpäin sitten lukiessaan tilastoja siitä kuinka naiset eivät tienaa samalla lailla kuin miehet. No eivät kai tienaa kun urakehityksen tärkeimmät nousuvuodet ollaan kotona ihan omasta halusta. (En nyt väitä että se on taloudellisen epätasa-arvon ainut syy, mutta samanlaista asetelmaa osin vapaaehtoisesti naiset siinä ylläpitävät kuin mihin epätasa-arvo historiallisestikin perustuu.) Naiset voivat valvoa etujaan valitsemalla miehekseen alunperinkin sellaisen joilla on halua huolehtia lapsesta kotona mikäli naiselle itselleen on tärkeää päästä töihin pian synnytyksen jälkeen. Sellaisia miehiä kyllä on! Monesti naiset vain ovat vähän ehkä lyhytnäköisestikin tyytyväisiä aluksi siihen että miehen asenne on se että “minä käyn töissä ja maksan!” Jos nainen sellaiseen ryhtyy ja olkoon joko onneton tai onnellinen niin miehen haukkuminen sovinistiksi sekä ennen että varsinkin jälkeen on aikas turhaa ja varsin tyhmä lähestymistapa naisten tasa-arvon parantamiseksi. Sen sijaan että teet asiasta miehet vastaan naiset -sodan, voit onneksi nykyaikana tehdä täällä Suomessa varsin pitkälle omaa etuasi turvaavia ja itseäsi kunnioittavia valintoja alusta lähtien, riippuen siitä mikä juuri sinulle sitten onkaan tärkeää. Siltikin voi tietenkin käydä niin että juuri sinun miehesi onkin sitten loppupeleissä se sovinistisika! Mutta voi käydä niinkin että se nainen on hyväksi käyttävä pihtari haahka joka lutkaa menemään pitkin kyliä sen siliän tien kun raskauskilot on karistettu ja korkkarit laitetaan taas kopsumaan, ja isän tahtoa vastaan omia sitten lapset erotilanteessa niin että kaikki kärsii paitsi naisen oma ego. Niin voi käydä. Mutta todennäköisyyksiin voi vaikuttaa paljon etukäteen.
   Asiaa!

   Lainaa

  19. Tulos: +27 (65 ääntä)
   Päärynä: Vähän väsynyttä laittaa tänne näitä kuluneita kiertomeemejä omina.
   mulle tää tuli ekaa kertaa vastaan, ja onneks, täähän oli mahtava! ja mitä sit jos sä oot nähny tän 101 kertaa? voit ohittaa tekstin, ja jatkaa seuraavaan. sinun piti vartavasten tulla tänne kommentoimaan. kaikki jutut EI OLE tehty vain sinua viihdyttämään.

   Lainaa

  20. Tulos: +87 (89 ääntä)
   Kauhtana: Itse en sovinistisika ole niinkään mutta lasta hankittaessa kävi kyllä ilmi äidin oma halu olla kotona lapsen kanssa. Kuten yleensäkin asia on. Äidinvaisto on aika vahva juttu, joillain äideillä tekee pitkään tiukkaa jättää vauvaa edes vähäksi aikaa silmistään. Muista tuo teinifemakkoasenteesi sitten jos itse olet raskaana joku päivä. Se voi päästä koetukselle. on tottakai paljon toisenkinlaisia äitejä jotka ymmärtävät että isä on hyvä lapselle siellä kotona siinä missä äitikin olisi (jos on kunnon isä) ja jatkaa töihin pian isän jäädessä sitten hoitamaan. Mutta suurimmaksi osaksi se on ehdottomasti naisten oma tahto jäädä kotiin ja enemmänkin he kokevat sen ongelmaksi jälkeenpäin sitten lukiessaan tilastoja siitä kuinka naiset eivät tienaa samalla lailla kuin miehet. No eivät kai tienaa kun urakehityksen tärkeimmät nousuvuodet ollaan kotona ihan omasta halusta. (En nyt väitä että se on taloudellisen epätasa-arvon ainut syy, mutta samanlaista asetelmaa osin vapaaehtoisesti naiset siinä ylläpitävät kuin mihin epätasa-arvo historiallisestikin perustuu.) Naiset voivat valvoa etujaan valitsemalla miehekseen alunperinkin sellaisen joilla on halua huolehtia lapsesta kotona mikäli naiselle itselleen on tärkeää päästä töihin pian synnytyksen jälkeen. Sellaisia miehiä kyllä on! Monesti naiset vain ovat vähän ehkä lyhytnäköisestikin tyytyväisiä aluksi siihen että miehen asenne on se että “minä käyn töissä ja maksan!” Jos nainen sellaiseen ryhtyy ja olkoon joko onneton tai onnellinen niin miehen haukkuminen sovinistiksi sekä ennen että varsinkin jälkeen on aikas turhaa ja varsin tyhmä lähestymistapa naisten tasa-arvon parantamiseksi. Sen sijaan että teet asiasta miehet vastaan naiset -sodan, voit onneksi nykyaikana tehdä täällä Suomessa varsin pitkälle omaa etuasi turvaavia ja itseäsi kunnioittavia valintoja alusta lähtien, riippuen siitä mikä juuri sinulle sitten onkaan tärkeää. Siltikin voi tietenkin käydä niin että juuri sinun miehesi onkin sitten loppupeleissä se sovinistisika! Mutta voi käydä niinkin että se nainen on hyväksi käyttävä pihtari haahka joka lutkaa menemään pitkin kyliä sen siliän tien kun raskauskilot on karistettu ja korkkarit laitetaan taas kopsumaan, ja isän tahtoa vastaan omia sitten lapset erotilanteessa niin että kaikki kärsii paitsi naisen oma ego. Niin voi käydä. Mutta todennäköisyyksiin voi vaikuttaa paljon etukäteen.
   Kappalejako. Suosittelen sitä lämpimästi.

   Lainaa

  21. Tulos: +56 (62 ääntä)
   Raxxus: Tai sitten vain voisi sanoa suoraan ilman kiertelyä, ettei halua lapsia eikä vanhemmuutta, vaan ihan vain parisuhteen, jossa huolehditaan ehkäisystä. Vai onko se liian suoraan sanottu, eikä taaskaan kukaan lämpene?
   Ei ole kyse parisuhteesta vaan seksistä.

   Lainaa

  22. Tulos: +45 (49 ääntä)
   Kauhtana: Itse en sovinistisika ole niinkään mutta lasta hankittaessa kävi kyllä ilmi äidin oma halu olla kotona lapsen kanssa. Kuten yleensäkin asia on. Äidinvaisto on aika vahva juttu, joillain äideillä tekee pitkään tiukkaa jättää vauvaa edes vähäksi aikaa silmistään. . . .
   Tuollainen yhteen pötköön kirjoitettu teksti on vaikeasti luettavaa. Olisi parempi jakaa se kappaleisiin.

   Lainaa

  23. Tulos: +20 (34 ääntä)
   Tämä oli ikivanha jo siinä vaiheessa kun tästä oli mukaelma elokuvassa Napapiirin sankarit, noin 6 vuotta sitten.

   Lainaa

  24. Tulos: +36 (44 ääntä)
   %: Onni ei anna kaikille lapsille rakastavaa perhettä. Vasektomian suosio nousuun ja perheet rohkeasti adoptoimaan.
   Adoptointi on melkoisen vaikea ja pitkä prosessi. Jää siinäkin moni rannalle ruikuttamaan, vaikka oliskin hyvä perhe ja halukas tarjoamaan lapselle rakastavan kodin. Muuten ihan kannattava ajatus, mutta ei niin vain tehtävissä.

   Lainaa

  25. King Arthur 15.11.2016 23:57
   Tulos: +57 (61 ääntä)
   Minä en ollut tähän edes aiemmin törmännyt mutta punch line oli niin selko että oli kuin olisi katsellut junan saapumista asemalle. Ja mikä tekstiseinä tuolla ylempänä kommenteissa on? Ekana silmään osui sana "teinifemakko" joten jätin avautumisen lukematta. Tuolla sanavarastolla ei voi olla mitään ulinaa kummempaa kerrottavaa.

   Lainaa

  26. Tulos: -3 (9 ääntä)
   Ei jaksanu ees lukia ko oli jo niin vanha tuttu fraasi

   Lainaa

  27. Tulos: +14 (16 ääntä)
   *awkward

   Lainaa

  28. Tulos: -6 (14 ääntä)
   eep: Tämä oli ikivanha jo siinä vaiheessa kun tästä oli mukaelma elokuvassa Napapiirin sankarit, noin 6 vuotta sitten.
   Älä Sherloc! En oo nähny kyseistä rainaa. Toi ainainen kommentti, et "tää on NIIN vanha" on kaikkien puhkikuluneiden juttujen kaikista vanhin ja huonoin kommentti. Paljon kuluneempi ja vanhempi, mitä alkuperäinen tarina ikinä. So looser kamaa, että. Vain tyhmät näkee vaivaa estääkseen tarinaa elämästä! Menikö kappalejako oikein? Entäs muu kielioppi?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Tinder, avioliitto, lapset, viesti, yksityisviesti, suoraan asiaan