Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Yliluonnolliset ilmiöt

Tälle kuvalle ei ole luonnollista selitystä, ei vaan ole.
Yliluonnoliset ilmiöt

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +340 (582 ääntä)
   Voi jeesus! Jotkut ihmiset kuuluvat pakko hoitoon ja hyvästä syystä

   Lainaa

  2. Tulos: +729 (747 ääntä)
   Tää ihmistyyppi on just se joka kuvaa esim ikkunoita ja väittää kivenkovaa näkevänsä kasvot heijastuksena, vaikka tosiasiassa se on oma varjo.

   Lainaa

  3. Tulos: +507 (515 ääntä)
   Ylempään selitys on se, että siellä nyt vain on lamppu joka pitäisi vaihtaa tai korjata. Kiia ei vain huomioi niitä kertoja kun valo ei sammukaan heti ohikuljettua, vaan vasta esim. 10m päästä. Tai että "suorilta kun meen sen ohi" tarkoittaa mitä tahansa metrin ja sadan metrin välillä. Alemmassa selkeesti paskanen linssi. Heti poislähdettyä tulee kirkkaita kuvia siksi, että taustavalo on vahvempi, jolloin yhtä vahvaa kontrastia ei synny -> paskaa ei huomaa.

   Lainaa

  4. TapioRautaWaara 6.10.2016 3:25
   Tulos: +124 (146 ääntä)
   Voihan demonit...

   Lainaa

  5. Lasinalunen 6.10.2016 3:29
   Tulos: +266 (286 ääntä)
   Sekopäisin ryhmä heti Äityleiden jälkeen.

   Lainaa

  6. Tulos: +130 (144 ääntä)
   Tarja ei taida pahemmin ymmärtää sarkasmia...

   Lainaa

  7. Tulos: +84 (94 ääntä)
   Harmittaa vieläkin Kummitusjutut k18-ryhmän antamat bannit :( Tollasia vähättelyjä ei siellä muuten katsota hyvällä! Varsinkaan jos kohteena on ylläpito..

   Lainaa

  8. Tulos: +132 (140 ääntä)
   Eih Tarja... Ja muutkin. Paljon täälläkin sivustolla on typeryyttä näkynyt, mutta nämä varjoja, sähkövikoja ja tahroja pelkäävät ja niissä mörköjä näkevät yksinkertaisesti jättävät sanattomaksi. Oikeasti nyt käyttöön sitä pientä harkintaa ja mielikuvituksen rajoittamista.

   Lainaa

  9. Keijon jorinat 6.10.2016 6:54
   Tulos: +54 (64 ääntä)
   Kerran lenkillä kuljin autiotalon ohitse ja mietin että pimeässä tuo voisi olla pelottavan näköinen. Paluumatkalla katuvalot sammuibat juuri siinä kohdalla. Olisikohan valot välkkyneet jo aiemmin ja siitä tullut tämä ajatus vai oliki vain todella outo sattuma.

   Lainaa

  10. Tulos: +96 (98 ääntä)
   Alemmassa kuvassa, mites ois äärimmäisen surkea valo... Etenkin jollekin kännykkäkameralle.

   Lainaa

  11. Tulos: +47 (51 ääntä)
   Ööö okei, nyt on pakko näiden kahden feissarimokien yliluonnollista -päivitysten takia liittyä tohon ryhmään....

   Lainaa

  12. Tulos: +95 (123 ääntä)
   Jos jollakulla on vedenpitävät todisteet demonien ja kummitusten olemassaolosta, J. Randi USA:sta ja Suomen Skepsis maksavat siitä huomattavan rahallisen palkkion. Tarjous on ollut voimassa jotain 30 vuotta, eikä palkkiota ole koskaan maksettu. Eli: mörköjä ei ole. On vain hikisiä ihmisiä, viallisia lamppuja ja ääliöitä, jotka hakevat hulluja selityksiä arkisille ilmiöille.

   Lainaa

  13. Tulos: +80 (80 ääntä)
   Keijon jorinat: Kerran lenkillä kuljin autiotalon ohitse ja mietin että pimeässä tuo voisi olla pelottavan näköinen. Paluumatkalla katuvalot sammuibat juuri siinä kohdalla. Olisikohan valot välkkyneet jo aiemmin ja siitä tullut tämä ajatus vai oliki vain todella outo sattuma.
   Se nyt ei ole kovin epätavallista Suomen ilmasto ja valaistusoloissa, että katulamppu simahtaa. Se on epätavallista, jos ne toimivat moitteettomasti.

   Lainaa

  14. Tulos: +117 (121 ääntä)
   Tulee mieleen noista välkkyvistä lampuista kerrostalo, jossa asuin muutama vuosi sitten. Siellä ensin vilkkui ulkovalo, sitten aulan, sitten portaikon valot 1., 2. ja lopulta 3. kerroksessa niin, että aina yksi lamppu kerrallaan rikki n. viikon ajan. Lopulta välkytti oman oven pielessä oleva lamppu ja sitten alkoi asunnon eteisen valo morsettaa. Vaihdoin eteiseen lampun ja sen pituinen se tarina. Kiia olisi varmaan muuttanut ulos talosta tämmöisessä tapauksessa.

   Lainaa

  15. Tulos: -44 (72 ääntä)
   noknokk: Voi jeesus! Jotkut ihmiset kuuluvat pakko hoitoon ja hyvästä syystä
   Istuuhan niitä nytkin oppositiossa vaikka kuinka paljon.

   Lainaa

  16. King Arthur 6.10.2016 9:19
   Tulos: +147 (159 ääntä)
   Kerran koiraa iltalenkittäessä sammui kaikki katuvalot koko tienpätkältä just heti mun kohdalta suoraan! Villiinnyin, panikoin, nostin karvat pystyyn ja kattelin ympärilleni hätääntyneenä vaikka koira ei.

   Lainaa

  17. Tulos: +55 (87 ääntä)
   noknokk: Voi jeesus! Jotkut ihmiset kuuluvat pakko hoitoon ja hyvästä syystä
   noknokk: Voi jeesus! Jotkut ihmiset kuuluvat pakko hoitoon ja hyvästä syystä
   Mielestäni pakkohoitoon voisi laittaa myös ne, jotka eivät osaa kirjoittaa yhdyssanoja.

   Lainaa

  18. Tulos: +160 (164 ääntä)
   Ja toki sinne voi laittaa minutkin, kun en osaa lainata vain yhteen kertaan.

   Lainaa

  19. Tulos: +79 (85 ääntä)
   Alimmaiselle on luonnollinen selitys ja se ei ole likainen linssi (hänhän väittää puhdistaneensa linssiä). Ne on nämä lompakkokuoret puhelimen päällä. Ne on sen verta paksua matskua, ja se reikä sitä linssiä ja salamavaloa varten on sen verran pieni, että salama heijastuu niistä reunoista siihen linssiin just tuommoiseksi sumuksi. Itsekin hämmästelin kerran, että miksi ei pimeässä salamalla otetut kuvat millään meinaa onnistua, kunnes tajusin. Kun kuoret poisi puhelimen päältä, ei mitään ongelmaa. Tämä pätee siis ainakin valkoisiin kuoriin. (ja ehkä tietynlaisiin puhelimiin?)

   Lainaa

  20. Tulos: +97 (109 ääntä)
   Molemmat kuvat ovat Yliluonnollista(k18) ryhmästä. Ennen tuota ryhmää olin itse aina todella kiinnostunut yliluonnollisesta ja halusin kuulla ihmisten tarinoita omista kokemuksista. Nyt kuitenkin tuon ryhmän tekstien jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että yllättävän suuri prosenttimäärä ihan kunnon kansalaisista on aivan täysin sekaisin. Suurimmaksi osaksi kyseisessä ryhmässä palvotaan pölyhiukkasia ja näitä taltioidaan ottamalla kuvia pimeissä vanhoissa rakennuksissa salaman kanssa. Toinen puolisko taas postaa kuvan, jossa ei itse näe mitään mutta kysyvät sen jälkeen mitä muut näkevät kuvassa ja sieltähän löytyy joka ikinen kerta aina vaikka mitä. Yleensä vain "näkijät" voivat nähdä muiden kuvissa jotain, mutta kyseisessä ryhmäsäs kaikki haluavat olla näkijöitä ja postailevat raivolla omia sepustuksiaan miten näkevät lapsen kasvot jossain puskassa tai vanhan mummon kiikkutuolissa. Pakkohoitoon vain joka iikka!

   Lainaa

  21. Tataariukko 6.10.2016 9:53
   Tulos: +44 (48 ääntä)
   Minä luulin että ihmiset alkavat vouhkaamaan tuosta "pääkallosta" joka pilkistää tanssijoiden välistä. Pakko olla jostain demonin usvasta kyse :-O

   Lainaa

  22. Tulos: +104 (104 ääntä)
   Marjatan "Mikään noista teidän ehdottamistanne ei voi pitää paikkaansa" on pätevä syy uskoa että pakko kuvassa on olla henkiä.

   Lainaa

  23. Tulos: +123 (131 ääntä)
   Itselleni sattui että olin yksin kotona, ja jostain alkoi kuulua sihisevä, hädin tuskin kuultava, ääni, joka vauhkosi tappamisesta ja kuolemasta. Sille ei ollut mitään järkevää lähdettä; tietokoneet kiinni, stereo kiinni, naapuristakaan ei voinut kuulua. Kun en usko yliluonnolliseen (tai "yliluonnoliseen" jos haluatte) niin menin tutkimaan asiaa, ja kävi ilmi ettei läppäri ollutkaan kiinni vaan vain hyvin hiljaisella, ja Youtube oli tuntien kuluessa löytänyt jonkin metallibiisin jossa tyyppi huusi *todella* kovaa, joten vaikkeivät muut biisit olleetkaan kuuluneet niin tämä sitten kuului. Olin skeptisyydestäni erittäin kiitollinen koska jos olisin pitänyt kummituksia tai muita räyhähenkiä mitenkään mahdollisina, olisin pelästynyt hengiltä. Ihmettelen miten nämä kummituksia joka paikassa näkevät nukkuvat yönsä...

   Lainaa

  24. Tulos: +13 (29 ääntä)
   Tai kenties liiketunnistimella toimiva katulamppu joka sekoilee?

   Lainaa

  25. Tulos: +46 (46 ääntä)
   Voisi olla aika jännää nähdä niin paljon demoneita ja kummituksia joka paikassa.

   Lainaa

  26. Tulos: -26 (36 ääntä)
   noknokk: Voi jeesus! Jotkut ihmiset kuuluvat pakko hoitoon ja hyvästä syystä
   Kyllä, miksi ne tulevat höpöttämään, ettei henkiä muka olisi.

   Lainaa

  27. Tulos: +28 (34 ääntä)
   noknokk: Voi jeesus! Jotkut ihmiset kuuluvat pakko hoitoon ja hyvästä syystä
   *pakkohoitoon

   Lainaa

  28. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Kylläpä on yksinkertaista porukkaa. Kamera räpsyy kun ajaa ylinopeutta kameraan. Katuvalo räpsyy luultavasti kokoajan, tai jollain tietyllä intervallilla ja tuolla henkityypillä oli kamerassa höyryä linssin sisäpuolellta, josta sitä ei voi pyyhkiä. Jos lämpötila muuttuu, voi vesihöyryä kondensoitua tuollaisiin paikkoihin, joten on ihan loogista että kun hän laittoi kameran taskuun lämpiämään, oli vesihöyrykin hävinnyt ja myöhemmin kuvat olivat "selkeitä".

   Lainaa

  29. kiikiiconfused 6.10.2016 12:44
   Tulos: +73 (77 ääntä)
   Hahhah: Istuuhan niitä nytkin oppositiossa vaikka kuinka paljon.
   voi kun niitä istuis vaan oppositiossa, mutta kun niitä istuu hallituksessakin...

   Lainaa

  30. Tulos: +8 (16 ääntä)
   Stranger Things. Upside down -world.

   Lainaa

  31. Tulos: +50 (52 ääntä)
   Mä toivon todella että joku on trollatakseen perustanu ton ryhmän ja sinne liittyneet on kaikki myös tulleet trollaamaan idiootteja. Lopputuloksena trollit trollaa toisiaan lähettelevät kuvia ja nauravat omille jäynilleen.

   Lainaa

  32. Tulos: -20 (34 ääntä)
   Tuli tästä mieleen miten Mä riparilla suostuttelin kaks vahvasti kaikenmaailman henkiin uskovaa tyttöä pelaamaan yöllä mun kaa spiritismiä lasilla jonka olin tuonu kotoa ja selitin niille et joo jos ei sitä henkee kunnolla manaa pois pelin jälkee me kuollaa diibadaaba ja sit tietty liikutin ite sitä lasia make-shift paperialustalla. Siin vaiheessa ku homma alko lähtee käsistä nappasin sen lasin ja totesin et mä meen nyt nukkuu ja peli loppuu tähän ja ne tytöt koko yön vikis siitä miten ne kuolee. Olis muuten ehkä ollu hyvä kepponen mut tein sen ensimäisenä yönä niin sain aika hyvin kyllä takasin sen viikon aikana sit :P

   Lainaa

  33. Tulos: +45 (45 ääntä)
   Mullakin on samantyylinen kokemus kuin Kiialla: Aina kun kuljin vanhaan kotitalooni illalla tai yöllä, kuljin leikkipuiston ohi, jonka kohdalla valot lähes joka kerta sammui kun olin lähestymässä puistoa ja syttyi kun olin ohittanut puiston. Olis kai ollut mielenkiintoisempaa, jos syynä olis ollut demoni tai joku muu henkimaailman homma, mutta silti olen edelleen sitä mieltä, että syynä oli mitkä lie sähkövikaiset katuvalot ja harvinaisen paska tuuri. Toki aina kauhuleffojen katsomisen jälkeen all bets are off ja jokainen rasahdus on joku kostonhimoinen poltergeist tai kirvesmurhaaja.

   Lainaa

  34. Tulos: -13 (21 ääntä)
   Mua alko jotenkin pelottää nää jutut... siis hui. Sydämmeni pamppailee villisti.

   Lainaa

  35. Tulos: -1 (15 ääntä)
   Jenni: Mua alko jotenkin pelottää nää jutut… siis hui. Sydämmeni pamppailee villisti.
   Pelottaa*

   Lainaa

  36. Tulos: +37 (39 ääntä)
   pluri: Mä toivon todella että joku on trollatakseen perustanu ton ryhmän ja sinne liittyneet on kaikki myös tulleet trollaamaan idiootteja. Lopputuloksena trollit trollaa toisiaan lähettelevät kuvia ja nauravat omille jäynilleen.
   Oispa. Edellisen feissarimokajaon jälkeen ylläpitäjä kuitenkin flippasi ja käski kaikkien jäsenien henk. koht. kirjoittamaan ymmärtäneensä ryhmän säännöt... hahmot on vakava asia!!! PS siellä on kuva jossa on timo soini :D

   Lainaa

  37. Tulos: +46 (48 ääntä)
   Tänä aamuna polkiessani fillarilla töihin aamukylmällä kelloni lasin sisäpinta meni huuruun = kellossani asuu henkiä?

   Lainaa

  38. Tulos: -7 (11 ääntä)
   noknokk: Uusimmat
   Ja sinä takaisin äikän tunneille :)

   Lainaa

  39. Tulos: -22 (38 ääntä)
   Ei vaan minusta pakkohoitoon pitäisi laittaa kaikki kielinatsit. Voi pojat saataisiin maailma jo melkein täydelliseksi.
   Athos: Mielestäni pakkohoitoon voisi laittaa myös ne, jotka eivät osaa kirjoittaa yhdyssanoja.

   Lainaa

  40. Tulos: +38 (40 ääntä)
   Omalta lenkkipolulta löytyy myös katulamppu joka edellistalvena lähes aina sammu kun käveli kohti, ja syttyi kun oli kävellyt jonkin matkaa ohi. Nähtävästi energisiä henkimaailman asioita. Selittää myös samalla sen miks baarissa naiset katoaa pöydästä heti ku avaan suuni.

   Lainaa

  41. Satunnainen randomi 8.10.2016 2:56
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   2/10: Ylempään selitys on se, että siellä nyt vain on lamppu joka pitäisi vaihtaa tai korjata. Kiia ei vain huomioi niitä kertoja kun valo ei sammukaan heti ohikuljettua, vaan vasta esim. 10m päästä. Tai että “suorilta kun meen sen ohi” tarkoittaa mitä tahansa metrin ja sadan metrin välillä. Alemmassa selkeesti paskanen linssi. Heti poislähdettyä tulee kirkkaita kuvia siksi, että taustavalo on vahvempi, jolloin yhtä vahvaa kontrastia ei synny -> paskaa ei huomaa.
   Hengityshöyryyn en usko ellei ole suht kylmä tila. Teatterisavu, anyone? Diskossa on ainakin turha kuvata juuri mitään, varsinkaan salamalla metriä kauempaa ellei ole käsitarkennusta. Eikä sen kanssa kyllä ehdi juuri räpeltää.

   Lainaa

  42. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Athos: Mielestäni pakkohoitoon voisi laittaa myös ne, jotka eivät osaa kirjoittaa yhdyssanoja.
   Meinaakko että heillä on vakava mielenterveysongelma ja ovat vaaraksi itselleen tai muille?

   Lainaa

  43. Tulos: -9 (19 ääntä)
   .. ja ihmiset sanovat eugeniikan olevan paha asia.

   Lainaa

  44. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Minun mielestä tuossa kuvassa on vaan sormi lipsahtanu hitusen kuvan puolelle

   Lainaa

  45. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Itse Saatanahan se siellä riivaa liikennekameroita ja räpsyttelee katuvaloja. Eihän sille muuta selitystä tietenkään voi olla, eihän :3

   Lainaa

  46. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Tege: Pakkohoitoon vain joka iikka!
   Miksi?

   Lainaa

  47. Että mitähän... 17.10.2016 13:10
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Marjatalla taitaa olla eräs Lumian malli, joka ottaa samanlaisia kuvia kuin lähes jokaisella, jolla kyseinen puhelin on ollut. Ei auta linssin putsaaminen, kun pöly pääsee lasin alle ja lopputulos on tuo. Kirkkaassa päivänvalossa kuvat ovat selkeämpiä, joten VALOJA PÄÄLLE!

   Lainaa

  48. Tulos: -6 (6 ääntä)
   Hmmm...miten tätä nyt kommentoisi. Voin silti selittää vaikkette uskoisi. Lamppujen sammummiseen löytyy muutama selitys: A. Joko ajastetut lamput? B.Sähkövika(joka johtuu laitteen kunnosta) C.Henget jotka aiheuttavat sähkövikoja ...syynä tietenkin että Uskotte ja Pelkäätte ja se pelon "energiapiiri" on ihan valtavaa ns. "ravintoa". Mut niitä on ja tulee Olemaan jos kaikki pelkäävät... Henkimaailman kanssa leikkineenä tiedän että sen mahdollistaa Usko siihen... Vaan yks nimi taivaan alla karkottaa kaikki tällaset. Ko mulle sattuu ja tapahtuu pelottavia tilanteita, pelkkä: "Auta Jeesus." Riittää... Sen jälkeen on hiljaista... Tv:"Uskoon tullut ja palvelutyössä ja näiden asioiden kanssa leikitellyt kommentoija vaan" Ps.Usko ei oo kuollut käsite vaikka maailma niin ajatteleekin. Kaikki tällaset tapahtumat vaan näyttävät luonnollisemmilta kuin onkaan ja yliluonnollinen ei oo niin pelottavaa eikä yliluonnollista kuin yleisesti ajattellaan...

   Lainaa

  49. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Nuha: Se nyt ei ole kovin epätavallista Suomen ilmasto ja valaistusoloissa, että katulamppu simahtaa. Se on epätavallista, jos ne toimivat moitteettomasti.
   Mites kun kerran sähkötolppa kipinöi kun kävelin ohi? Taisi olla alpha luokan super mega demoni siellä vaanimassa?!?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: sakko, kuva, yliluonnollista, yliluonnollinen, koira, lamppu, sumu, valo, sakot