Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 19

Halloween ei ole mikään naurun asia.
Mielensäpahoittajat, osa 19

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 65 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +878 (904 ääntä)
   Reijoa on taidettu pelotella liikaa Halloweeninä.. Tai sitten on vaan jäänyt ilman karkkia.

   Lainaa

  2. Tulos: -457 (845 ääntä)
   Feministit ja uskovaiset.. saisikohan noita yhdisteltyä? Löytyyköhän jostain kiihkouskovaisia femakkoja? Olis melko veikeää härnätä semmosia. :D

   Lainaa

  3. Tulos: -162 (220 ääntä)
   Argaani öljy :'D se on Argan..

   Lainaa

  4. Kumiankkainen 1.11.2016 1:53
   Tulos: +190 (218 ääntä)
   Norppade: Argaani öljy :’D se on Argan..
   Ei vaan Arganöljy ;)

   Lainaa

  5. Tulos: +335 (505 ääntä)
   Tuomari: Feministit ja uskovaiset.. saisikohan noita yhdisteltyä? Löytyyköhän jostain kiihkouskovaisia femakkoja? Olis melko veikeää härnätä semmosia.
   Kävisikö, että täsmennämme terminologiaa? uskovainen = tyyppi, joka tykkää lausua isämeitää ja laulaa Jaakko Löytyn biisejä kiihkouskovainen = ks. moka feministi = tyyppi, joka ajaa vanhempainlomien tasajakoa ja haluaa naisia puhujiksi konferensseihin kiihkofeministi = ks. moka Ois selkeempää.

   Lainaa

  6. Tulos: -201 (439 ääntä)
   Kyöpeli: Kävisikö, että täsmennämme terminologiaa? uskovainen = tyyppi, joka tykkää lausua isämeitää ja laulaa Jaakko Löytyn biisejä kiihkouskovainen = ks. moka feministi = tyyppi, joka ajaa vanhempainlomien tasajakoa ja haluaa naisia puhujiksi konferensseihin kiihkofeministi = ks. moka Ois selkeempää.
   Täsmennetään vielä hieman: Uskovainen = Harhainen yksilö. Nyt näyttää hyvältä.

   Lainaa

  7. Tulos: +99 (105 ääntä)
   Kumiankkainen: Ei vaan Arganöljy
   Argan- tai arganiaöljy. Tosin kyllä tuota argaaniöljyäkin näkee muullakin kuin Veetin käyttämänä.

   Lainaa

  8. TapioRautaWaara 1.11.2016 3:12
   Tulos: -39 (103 ääntä)
   Kyllä monet on niiiiin kujalla nykyajasta. Mitenhän tämmöset ihmiset selviää pienistä saatika suurista vastoinkäymisistä?

   Lainaa

  9. Tulos: -45 (177 ääntä)
   Miten Arla ja Reijon mainitsemat "rituaaliteurastukset" liittyvät toisiinsa? Vasikat viedään teuraaksi, jotta uskonomaisesti lehmänmaitoa juovat henkilöt saavat olla rintaruokinnalla vauva-iän jälkeen (lehmähän tuottaa maitoa ihmisille eikä pienille vasikoille), uskoessaan maidon olevan hyväksi vaikka kyseessä on erittäin epäterveellinen aine jota monet kuluttaa erilaisten tuotteiden muodossa. Teuraaksi joutuvat myös itse lehmät (maitolehmätkin muiden lisäksi) jo luonnottoman nuoressa iässä, koska ihmiset tahtovat omien uskomustensa vuoksi ja ilman yhtäkään vedenpitävää perustetta, että eläimet kuolevat, ihmiset itse sairastuvat ja ympäristö tuhoutuu. Aikamoiset rituaalit.

   Lainaa

  10. joulupukki 1.11.2016 3:46
   Tulos: +234 (328 ääntä)
   Tuomari: Feministit ja uskovaiset.. saisikohan noita yhdisteltyä? Löytyyköhän jostain kiihkouskovaisia femakkoja? Olis melko veikeää härnätä semmosia.
   Toisten ihmisten härnääminen uskonnon yms takia on lapsellista ja kapeakatseista, etkä siinä itsestäsi tee viisaamman oloista vaan päinvastoin.

   Lainaa

  11. Käsikirja-asiantuntija 1.11.2016 4:25
   Tulos: +290 (300 ääntä)
   Reijon toiseksi viimeinen lause herättää mielenkiintoisia kysymyksiä. Millaisia tosielämän kokemuksia noituudesta hänellä mahtaa olla? Onko Reijolla ollut dramaattisia kohtaamisia noitien kanssa? Onko Reijolla synkkä okkultistinen menneisyys jossain pimeässä ja ilkeässä lahkossa, jonka uudelleenohjelmoituna ex-jäsenenä hän nyt todistaa noituuden julmista puolista jokapäiväisessä kamppailussa pahaa vastaan? ... Vai onko hän vain taas yksi "Harry Potter-kirjat ovat saatanasta" -lausetta irrationaalisesti jakeleva ignorantti...?

   Lainaa

  12. Tulos: +106 (122 ääntä)
   Kuulostaa siltä kuin noidat olisivat Reijon mielestä suorastaan saatananpalvojia. Veet Suomi vastasi hyvin :)

   Lainaa

  13. Tulos: +230 (348 ääntä)
   Kaisalla on pointti. Miksi naisten pitäisi hankkiutua eroon ihokarvoistaan? Miksi me tässä yhteiskunnassa näemme esim. säärikarvat ällöttävinä? Ne kuitenkin luonnostaan siinä kasvavat ja on todella luonnotonta repiä ne irti.

   Lainaa

  14. Tulos: +18 (90 ääntä)
   Tuomari: Feministit ja uskovaiset.. saisikohan noita yhdisteltyä? Löytyyköhän jostain kiihkouskovaisia femakkoja? Olis melko veikeää härnätä semmosia.
   Veikkaan, että on aika vähissä. Raamatussahan sanotaan, että nainen vaietkoon seurakunnassa :D

   Lainaa

  15. Tulos: +124 (168 ääntä)
   plii: Kaisalla on pointti. Miksi naisten pitäisi hankkiutua eroon ihokarvoistaan? Miksi me tässä yhteiskunnassa näemme esim. säärikarvat ällöttävinä? Ne kuitenkin luonnostaan siinä kasvavat ja on todella luonnotonta repiä ne irti.
   En tarvitse kesällä villahousuja, joten vetäisen höylällä suurimmat pois. Ja Reijolle tiedoksi, että "alkuperäiset" noidat eivät edustaneet pimeyden voimia tms. hömppää, vaan olivat lähinnä kansanparantajia. Siinä missä papit käskivät rukoilemaan syntien anteeksiantoa, jotta tauti paranisi, noidat tekivät lääkeyrteistä rohtoja, jotkaaika usein olivat sentään tyhjää parempia.

   Lainaa

  16. Tulos: +90 (94 ääntä)
   Reijo, millasta jälkee noidat saa aikaan?!?!

   Lainaa

  17. Tulos: +172 (178 ääntä)
   Tee noidanhattuleivokksia = ihannoit noitia ja kannatat vauvojensyömistä

   Lainaa

  18. uskonnon uhri 1.11.2016 7:58
   Tulos: +162 (184 ääntä)
   Minä puolestani olen nähnyt, millaista jälkeä syntyy kiihkouskovaisten jäljiltä. Ja toisin kuin noidat, hihhulit ovat ihan totta, ja niihin voi törmätä missä vain.

   Lainaa

  19. Tulos: +152 (164 ääntä)
   En kyllä ihan ymmärrä mitä Veet haki tuolla lauseella "Valmistaudu syyssäähän vahalla". Näen silmissäni naisten ennustelevan synkkänä koska sataa ja koska tulee loskaa. "Parempi mennä vahaostoksille jo hyvissä ajoin ennen kuin pahimmat sateet alkaa!" Ymmärtäisin tämän paremmin jos mainoslause olisi ollut "valmistaudu syyssäähän jättämällä vahat kauppaan." Olisi ainakin enemmän lämpöeristystä.

   Lainaa

  20. Tulos: +108 (122 ääntä)
   Oonko ainoa jota häiritsee Veetin tekstin kielioppivirheet? Ei sillä, että tarvitsis täydellistä kirjakieltä kirjoittaa, mut yleisesti ottaen tosi sekavaa tekstiä ollakseen kuitenkin noinkin ison yrityksen mainos.

   Lainaa

  21. Tulos: -15 (87 ääntä)
   Halloween on jotain niin turhaa Jenkkien kaupallista paskaa, mitä Suomessa ei vietetä. Meillä on jo vappu, ja se riittää

   Lainaa

  22. Paroni Puolipallo 1.11.2016 9:49
   Tulos: +14 (90 ääntä)
   joulupukki: Toisten ihmisten härnääminen uskonnon yms takia on lapsellista ja kapeakatseista, etkä siinä itsestäsi tee viisaamman oloista vaan päinvastoin.
   Kyllä typeriä uskomuksia saa pilkata ja niille saa nauraa. Joskus tämä saattaa sisältää myös niihin uskoville nauramista. Totta kyllä, mielestäni hyökkäykset henkilöä kohtaan uskovaisuuden tms. perusteella ovat typeriä, mutta kritisoida saa, myös huumorin kautta. Tokihan olet itsekin sitä mieltä että esimerkiksi skientologeille tai litteään maahan uskoville saa nauraa, ja heitä saa pilkata. Hekin uskovat vakaasti, mutta ei se tee heidän väitteistään yhtään vähemmän naurettavia. Miksi kristinusko/islam/joku muu suuri uskonto olisi tästä poikkeus? Kapeakatseista tämä juuri ei ole, ja lapsellisuuskin riippuu huumorin sisällöstä.

   Lainaa

  23. Tulos: +83 (117 ääntä)
   Eihän Veet missään vaiheessa sanonut, että kenenkään pitäisi säärikarvojaan poistaa. Tai ainakin minä tajusin, että mainos koski vain niitä, jotka haluavat säärensä sileiksi. Ei kai kukaan mene kukkakaupankaan facebook-sivuille sanomaan, ettei kukkatarjouksia saisi mainostaa, kun "minä en kukista tykkää" ja sen lisäksi ei ole luonnollista kukkien kasvaa sisätiloissa tai istutuksissa? Mainoksiin tarttukoot ne ihmiset, joita mainos kiinnostaa. Minäkin olen säärikarvojani kasvatellut tässä viimeiset nelisen vuotta enkä missään tapauksessa haluaisi niitä ajella pois (kun ovat niin komeat :) ), mutta kiva, että toisilla on mahdollisuus tehdä omien karvojensa suhteen toisenlainen valinta.

   Lainaa

  24. Tulos: +38 (46 ääntä)
   Kumiankkainen: Ei vaan Arganöljy
   Argaani on "argan" suomeksi. Argaani öljy taas on yhdyssanarajoitteisen juntin kirjoitusvirhe. Argaaniöljy olisi korrekti asu, vrt. maaöljy tai auringonkukkaöljy. On aina hauskaa kun kirjoitustaidottomat alkavat inttää oikeinkirjoituksesta, jatkakaa. Se osoittaa positiivista kiinnostusta alaan, jota ei oikein vielä hallita, mutta haluttaisiin.

   Lainaa

  25. Tulos: +58 (72 ääntä)
   kirppu: En tarvitse kesällä villahousuja, joten vetäisen höylällä suurimmat pois. Ja Reijolle tiedoksi, että “alkuperäiset” noidat eivät edustaneet pimeyden voimia tms. hömppää, vaan olivat lähinnä kansanparantajia. Siinä missä papit käskivät rukoilemaan syntien anteeksiantoa, jotta tauti paranisi, noidat tekivät lääkeyrteistä rohtoja, jotkaaika usein olivat sentään tyhjää parempia.
   Sitä minä en ole koskaan ymmärtänyt, miksi noitavainojen aikaan kaikesta kristinuskon vastaisesta taikuudesta sai kuolemantuomion. Esimerkiksi elokuvassa "Tulen morsian" yksi nainen tuomitaan kuolemaan siitä että hän on parantanut sairaita ja tuonut hyvää karjaonnea. Mitä haittaa siitä muka on?

   Lainaa

  26. Tulos: +72 (114 ääntä)
   Kyöpeli: Kävisikö, että täsmennämme terminologiaa? uskovainen = tyyppi, joka tykkää lausua isämeitää ja laulaa Jaakko Löytyn biisejä kiihkouskovainen = ks. moka feministi = tyyppi, joka ajaa vanhempainlomien tasajakoa ja haluaa naisia puhujiksi konferensseihin kiihkofeministi = ks. moka Ois selkeempää.
   Paitsi et feministi ajaa oikeasti tasa-arvoa kaikille. Sääli et niin monet ajattelee feministin pahaks ku eivät tiedä asioista. No vika on joissain niissä idiooteissa jotka vihaa miehiä ja käyttää ittestään feministi nimikettä. Siitä sit saa kaikki feministit pahan leiman.

   Lainaa

  27. Tulos: +27 (91 ääntä)
   miumau: Paitsi et feministi ajaa oikeasti tasa-arvoa kaikille. Sääli et niin monet ajattelee feministin pahaks ku eivät tiedä asioista. No vika on joissain niissä idiooteissa jotka vihaa miehiä ja käyttää ittestään feministi nimikettä. Siitä sit saa kaikki feministit pahan leiman.
   Vahinko ettei niitä ole olemassakaan, tai jos on niin en ole nähnyt. Ei kukaan oikeasti koskaan niitä rintaliivejäkään polttanut, mutta tarina uppoaa, totuus vähän vähemmän. Itse katson itseni kiihkofemakoksi ja rakastan aviomiestäni oikein lämpimästi -ja bestiksenikin on mies. Patriarkaatti ja luutuneet sukupuolikäsitykset hiiteen, miesten oikeus olla tulematta tungetuksi ahtaaseen muottiin esille. Mitä karvanpoistoon tulee, kukin tyylillään, mutta tuo silkinpehmeä ruusunpunainen mainostus on ärsyttävää. Itse poistan syistä joita en jaksa selittää ja jotka eivät teitä kiinnosta, mutta se nyt on jotain mitä tekee, kuten vaikka imurointi. Se ei ole hurmaava silkinpehmeä hetki kokea syksyä, lässyn lässyn lässyn lää.

   Lainaa

  28. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Voi Reijo.. #vainkalajokijutut Miehen facebook-profiilin selaaminen oli hauskaa ajanvietettä silloin kun se vielä vähän aikaa sitten oli julkinen. Myös youtubesta löytyi hänen tekemiä laadukkaita videoita maahanmuuttoon liittyen. Oikein mukava ihminen kaikin puolin.

   Lainaa

  29. Tulos: +16 (26 ääntä)
   Grrrrrr: Argaani on “argan” suomeksi. Argaani öljy taas on yhdyssanarajoitteisen juntin kirjoitusvirhe. Argaaniöljy olisi korrekti asu, vrt. maaöljy tai auringonkukkaöljy.
   Paitsi että kyseinen puu (Argania spinosa) on käsittääkseni suomeksikin ihan vain "argan". Jotkut arganöljyn käyttäjät/markkinoijat vain ovat alkaneet ihan turhaan vääntää sitä tuollaiseen "suomennettuun" muotoon.

   Lainaa

  30. Tulos: +7 (17 ääntä)
   TapioRautaWaara: Kyllä monet on niiiiin kujalla nykyajasta. Mitenhän tämmöset ihmiset selviää pienistä saatika suurista vastoinkäymisistä?
   Kyöpeli: Kävisikö, että täsmennämme terminologiaa? uskovainen = tyyppi, joka tykkää lausua isämeitää ja laulaa Jaakko Löytyn biisejä kiihkouskovainen = ks. moka feministi = tyyppi, joka ajaa vanhempainlomien tasajakoa ja haluaa naisia puhujiksi konferensseihin kiihkofeministi = ks. moka Ois selkeempää.
   Jaakko Löytyn biisejä?!? No ei. Kyllä nykyään valtaosa uskovista kuuntelee kaikkien genrejen musiikkia paitsi ne kirkon penkkiin juuttuneet virsien laulajat. Valitettavaa on se, minkä leiman ne uskovat saa jotka sulautuu massaan niiden takia jotka radikaalisti erottuu massasta.

   Lainaa

  31. Pitsamainoksen syytä, että olen lihava 1.11.2016 12:14
   Tulos: +49 (85 ääntä)
   Miksi jotkut ihmiset olettavat, että kaikki mainokset on suunnattu nimenomaan juuri heille? Kai nyt omaa tuotettaan saa mainostaa, mikä on eri asia kuin sanoa, että "sinun kuuluu olla karvaton". Miksi jokin mainos pitää ottaa henkilökohtaisea hyökkäyksenä? Joku voisi kertoa Kaisalle, että sen lisäksi, että naisella on oikeus karvoihin, niin naisella on myös oikeus olla karvaton. Itsekin vain jätän kiinnittämättä huomiota mainoksiin, joiden kohderyhmää en ole.

   Lainaa

  32. Tulos: +3 (17 ääntä)
   Ihmiskunta, mä itken.

   Lainaa

  33. Tulos: +11 (47 ääntä)
   "Olen nähnyt mitä jälkeä syntyy noitien jäljiltä." Samoin. Multa sellainen vei puolet omakotitalosta, auton ja kakarat.

   Lainaa

  34. Tulos: +33 (49 ääntä)
   Pitsamainoksen syytä, että olen lihava: Miksi jotkut ihmiset olettavat, että kaikki mainokset on suunnattu nimenomaan juuri heille? Kai nyt omaa tuotettaan saa mainostaa, mikä on eri asia kuin sanoa, että “sinun kuuluu olla karvaton”. Miksi jokin mainos pitää ottaa henkilökohtaisea hyökkäyksenä?
   Lienee sama ilmiö kuin se kun jotkut vastaavat Face-postauksiin kuin ne olisivat henkilökohtaisia viestejä, esim. ne mokissakin vierailleet tapaukset joissa joku laittaa kuvan esim. pihvistä ja joku toinen heti vastaa että "En syö, olen vegaani".

   Lainaa

  35. Tulos: +64 (78 ääntä)
   Toi feministien Veetin trollaaminen on osa isompaa ilmiötä, joka käsittäkseni sai alkunsa Veetin surkeista mainoskamppanjoista. En usko että kyseinen henkilö on mikään "mielensäpahoittaja", ainakaan tässä tilanteessa.

   Lainaa

  36. Tulos: +53 (59 ääntä)
   foo: Sitä minä en ole koskaan ymmärtänyt, miksi noitavainojen aikaan kaikesta kristinuskon vastaisesta taikuudesta sai kuolemantuomion. Esimerkiksi elokuvassa “Tulen morsian” yksi nainen tuomitaan kuolemaan siitä että hän on parantanut sairaita ja tuonut hyvää karjaonnea. Mitä haittaa siitä muka on?
   Siitä oli sitä haittaa, että semmoinen noituus olisi syönyt kirkon valtaa.

   Lainaa

  37. Tulos: +36 (56 ääntä)
   Paroni Puolipallo: Kyllä typeriä uskomuksia saa pilkata ja niille saa nauraa. Joskus tämä saattaa sisältää myös niihin uskoville nauramista. Totta kyllä, mielestäni hyökkäykset henkilöä kohtaan uskovaisuuden tms. perusteella ovat typeriä, mutta kritisoida saa, myös huumorin kautta. Tokihan olet itsekin sitä mieltä että esimerkiksi skientologeille tai litteään maahan uskoville saa nauraa, ja heitä saa pilkata. Hekin uskovat vakaasti, mutta ei se tee heidän väitteistään yhtään vähemmän naurettavia. Miksi kristinusko/islam/joku muu suuri uskonto olisi tästä poikkeus? Kapeakatseista tämä juuri ei ole, ja lapsellisuuskin riippuu huumorin sisällöstä.
   En osaa samaistua näkökantaasi. En asu Suomessa ja sen vuoksi olen joka päivä tekemisissä ja töissä erilaisten ihmisten kanssa joiden mielipiteet ja uskomukset eroavat toisistaan kuin yö ja päivä. Ei tulisi mieleenkään nauraa tai vähätellä heitä puhumattakaan pilkkaamisesta, ja mitä enemmän olen heidän kanssaan tekemisissä sitä vähemmän on tarve lähteä nauramaan tai pilkkaamaan. Kyllä sanoisin että nimeonomaan pilkkaaminen on kapeakatseisuutta.

   Lainaa

  38. Paroni Puolipallo 1.11.2016 15:09
   Tulos: +17 (39 ääntä)
   joulupukki: En osaa samaistua näkökantaasi. En asu Suomessa ja sen vuoksi olen joka päivä tekemisissä ja töissä erilaisten ihmisten kanssa joiden mielipiteet ja uskomukset eroavat toisistaan kuin yö ja päivä. Ei tulisi mieleenkään nauraa tai vähätellä heitä puhumattakaan pilkkaamisesta, ja mitä enemmän olen heidän kanssaan tekemisissä sitä vähemmän on tarve lähteä nauramaan tai pilkkaamaan. Kyllä sanoisin että nimeonomaan pilkkaaminen on kapeakatseisuutta.
   No joo, kaikkihan riippuu kontekstista. En tosiaankaan itsekään pilkkaa omia ystäviäni tai työkavereitani heidän uskomuksistaan viettäessäni heidän kanssaan aikaa (en edes tiedä mitä uskomuksia heillä on, ei ole koskaan tullut puheeksi). Ne eivät ole kyseisessä kontekstissa relevantteja, eivätkä muuta suhtautumistani kavereihini millään tavalla. Puhuinkin yleisemmällä tasolla. Huumori, jopa pilkkaus on sallittua silloin kun konteksti sen sallii, eli kun uskomuksista puhuminen on relevanttia. Esimerkiksi jälkimmäisen mokan tyyppi toi aivan itse uskomuksensa esille, jolloin niihin vastaaminen terävästikin on sallittua. Jos uskomuksista on puhe, kyllä niistä saa puhua muutenkin kuin ylistävästi.

   Lainaa

  39. Tulos: +23 (27 ääntä)
   kuinkahan reijo on selvinnyt pääsiäisistä? toki silloinkin voi valita pakanattoman linjan ja jeesustella.

   Lainaa

  40. Lasinalunen 1.11.2016 17:33
   Tulos: +30 (48 ääntä)
   Jyrki: Halloween on jotain niin turhaa Jenkkien kaupallista paskaa, mitä Suomessa ei vietetä. Meillä on jo vappu, ja se riittää
   Minusta Halloween tuo oikein mukavaa piristystä pimeään syksyyn. Siitä saa kaiken ikäiset hyvän syyn tehdä jotain vähän erilaista, askarrella, pukeutua, katsoa elokuvia, juhlia, herkutella tai mitä vaan keksii. Vappu on myös kiva, mutta mielestäni erihenkinen. Vappu on iloinen ja värikäs, ei kauhujuhla. Vappu on täynnä ilmapalloja, hassuja peruukkeja ja noitia – ja noidiksi pukeutuvat yleensä vain lapset, usein vielä ainoastaan tytöt. Halloweenina naamioituminen on kauhukeskeistä ja myös aikuisten keskuudessa yleistä. "Kaupallista paskaa", niin, onhan se sääli, jos kauppa käy.

   Lainaa

  41. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Kappas. Huomasin sit et olin lainannu väärää kommenttia. Se ylempi on väärä. Toisena piti olla se kommentti jossa pääteltiin uskovien olevan harhaisia. Pahalainen lainausvirhe.. Sentään.

   Lainaa

  42. Tulos: -2 (16 ääntä)
   Tänne yksi karvainen Kaisa, kiitos. nimim. "pan. kuum. kok. pvän"

   Lainaa

  43. Tulos: +14 (30 ääntä)
   En nyt Reijo ole varma miten kertoisin tämän, mutta... NOIDAT ON SATUOLENTOJA!

   Lainaa

  44. purppurakruunu 1.11.2016 19:01
   Tulos: +43 (51 ääntä)
   Kala: Eihän Veet missään vaiheessa sanonut, että kenenkään pitäisi säärikarvojaan poistaa. Tai ainakin minä tajusin, että mainos koski vain niitä, jotka haluavat säärensä sileiksi. Ei kai kukaan mene kukkakaupankaan facebook-sivuille sanomaan, ettei kukkatarjouksia saisi mainostaa, kun “minä en kukista tykkää” ja sen lisäksi ei ole luonnollista kukkien kasvaa sisätiloissa tai istutuksissa? Mainoksiin tarttukoot ne ihmiset, joita mainos kiinnostaa. Minäkin olen säärikarvojani kasvatellut tässä viimeiset nelisen vuotta enkä missään tapauksessa haluaisi niitä ajella pois (kun ovat niin komeat ), mutta kiva, että toisilla on mahdollisuus tehdä omien karvojensa suhteen toisenlainen valinta.
   Veet Suomi on tunnettu näistä "Hei BFF, meillä on allasbileet joten ystävyys päättyy tähän jos säret ei ole silkkisen pehmeät"-tyylisistä somemainoskampanjoistaan. Huono markkinointi => yleistä vittuilua koko sivulle.

   Lainaa

  45. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Kaikenlaisia idiootteja.

   Lainaa

  46. Tulos: +14 (20 ääntä)
   höpsö: Toi feministien Veetin trollaaminen on osa isompaa ilmiötä, joka käsittäkseni sai alkunsa Veetin surkeista mainoskamppanjoista. En usko että kyseinen henkilö on mikään “mielensäpahoittaja”, ainakaan tässä tilanteessa.
   Tämä :D

   Lainaa

  47. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Kielletään positiivisuus.. Olen nähnyt mitä jälkeä syntyy positiivisuusnatsien jäljiltä.

   Lainaa

  48. Tulos: +44 (48 ääntä)
   "Tein muffinin, jolla noidanhattu!" "PEDOFIILI!!!!11!!"!!!"

   Lainaa

  49. Tulos: +30 (34 ääntä)
   uskonnon uhri: Minä puolestani olen nähnyt, millaista jälkeä syntyy kiihkouskovaisten jäljiltä. Ja toisin kuin noidat, hihhulit ovat ihan totta, ja niihin voi törmätä missä vain.
   Noituus on ihan oikea uskontoryhmä (Esimerkiksi Britanniassa on paljon noitia) On montaa erilaista noituuden "alaryhmää", esimerkiksi wiccalaisuus, mutta moniin pakanallisiin uskontoihin kuuluu myös noituuselementtejä. Noituus esimerkiksi wiccalaisuudessa ajatellaan olevan eräänlainen elämäntapa. Sen sijaan luudalla lentäminen, joka yleisesti populaarikulttuurissa viitataa kuuluvan noituuteen, ei noituususkontoihin varsinaisesti kuulu. Itseasiassa noituus on Britanniassa niinkin yleistä, että UK:n poliisi on julkaissut aiheesta erikoisia lausuntoja ja raportteja, kuten esimerkiksi tällaisen: http://www.thedailybeast.com/articles/2015/09/01/uk-police-advise-officers-don-t-discount-psychics-and-witches-in-investigations.html ja tällaisen: https://www.rt.com/uk/194176-uk-witchcraft-ritual-rise/ Luin joskus erään tekstin, missä mainittiin että UK:n poliisilla on omiakin "noituuspiirejä". Tuskin väkivaltaisia, mutta joka tapauksessa erikoista näin suomalaisesta näkökulmasta ajateltuna. BTW. Olen kristitty, kuulun helluntaiseurakuntaan ja minun mielestäni uskontojen uhrit ry on erittäin hyvä järjestö ja tekee hyvää työtä. Annan kannatukseni sen toiminnalle, sillä uskontoja on todella helppo käyttää keppihevosena ihan mihin tahansa "toimintaan", myös kristinuskon piirissä, ellei jopa erityisesti siinä.

   Lainaa

  50. Tulos: -3 (9 ääntä)
   Tämä on tyhmä vitsi. Tämän vitsin kirjoittaja on itse pitänyt huultaan niin hupaisana että on halunnut sillä täälläkin pikseleitä saastuttaa. Ala-arvoista lokaa. Kyseinen henkilö tuskin elättää itseään huumorinluonnilla. Onneksi. Jos henkilö itse ei olisi omaa kommenttiaan likettänyt, olisi maailma säästynyt siltäkin turhalta nostolta.

   Lainaa

  51. Tulos: +6 (6 ääntä)
   En oo nyt ihan varma oliko tuo rt.com kuinka järkevä uutislähde, mutta vastaavia artikkeleita löytyy myös esim. dailiymailista ja telegraphtista. Lisäksi UK:ssa on paljon esimerkkitapauksia missä poliisi on hakenut "apua", selvännäkijöiltä.

   Lainaa

  52. Tulos: +10 (14 ääntä)
   AAAARGH!!!!Edelleen, mitä jälkeä syntyy noitien jäljiltä? Nyt jotain tietoa kehiin ku mä oon koittanu tätä selvittää kyselemällä kaikilta mahdollisilta tahoilta, no maine on mennyt mutta kunnia eikun kasvaa.

   Lainaa

  53. Tulos: -3 (9 ääntä)
   fhfgh: Noituus on ihan oikea uskontoryhmä (Esimerkiksi Britanniassa on paljon noitia) On montaa erilaista noituuden “alaryhmää”, esimerkiksi wiccalaisuus, mutta moniin pakanallisiin uskontoihin kuuluu myös noituuselementtejä. Noituus esimerkiksi wiccalaisuudessa ajatellaan olevan eräänlainen elämäntapa. Sen sijaan luudalla lentäminen, joka yleisesti populaarikulttuurissa viitataa kuuluvan noituuteen, ei noituususkontoihin varsinaisesti kuulu. Itseasiassa noituus on Britanniassa niinkin yleistä, että UK:n poliisi on julkaissut aiheesta erikoisia lausuntoja ja raportteja, kuten esimerkiksi tällaisen: http://www.thedailybeast.com/articles/2015/09/01/uk-police-advise-officers-don-t-discount-psychics-and-witches-in-investigations.html ja tällaisen: https://www.rt.com/uk/194176-uk-witchcraft-ritual-rise/ Luin joskus erään tekstin, missä mainittiin että UK:n poliisilla on omiakin “noituuspiirejä”. Tuskin väkivaltaisia, mutta joka tapauksessa erikoista näin suomalaisesta näkökulmasta ajateltuna. BTW. Olen kristitty, kuulun helluntaiseurakuntaan ja minun mielestäni uskontojen uhrit ry on erittäin hyvä järjestö ja tekee hyvää työtä. Annan kannatukseni sen toiminnalle, sillä uskontoja on todella helppo käyttää keppihevosena ihan mihin tahansa “toimintaan”, myös kristinuskon piirissä, ellei jopa erityisesti siinä.
   Kyllä varmaan kuuluu luudalla lentely noitahommiin, se nyt on sanomattakin selvää.

   Lainaa

  54. Tulos: +3 (3 ääntä)
   tyyppi: AAAARGH!!!!Edelleen, mitä jälkeä syntyy noitien jäljiltä? Nyt jotain tietoa kehiin ku mä oon koittanu tätä selvittää kyselemällä kaikilta mahdollisilta tahoilta, no maine on mennyt mutta kunnia eikun kasvaa.
   Tämmöstä: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3233144/Rise-modern-witch-educated-good-jobs-think-want-casting-spells.html Ja tämmöstä: http://www.independent.co.uk/news/uk/crime/surge-in-number-of-child-abuse-cases-involving-witchcraft-accusations-a6689696.html

   Lainaa

  55. Tulos: +23 (25 ääntä)
   MM: Siitä oli sitä haittaa, että semmoinen noituus olisi syönyt kirkon valtaa.
   Noituutta pidettiin harhaoppina. Sen katsottiin olevan lähtöisin Saatanasta, ja noitien uskottiin olevan Saatanan morsiamia. Syyttämällä jotakuta noituudesta, oli helppo päästä eroon esim. naapurista, jos sattui olemaan riitaa.

   Lainaa

  56. King Arthur 2.11.2016 12:53
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Jyrki: Halloween on jotain niin turhaa Jenkkien kaupallista paskaa, mitä Suomessa ei vietetä. Meillä on jo vappu, ja se riittää
   Yhtä amerikkalainen juhla kuin jouluaatto? Kukin saa itse valita miten Samhaininsa viettää, voi vaikka istua turnipsilyhdyn kanssa irlantilaisessa maalaismökissä ja olla niin autenttinen että silmät pullistuu päästä. Jouluna sit korkeintaan katsoo Kokki Kolmosen kinkkuohjeet telkkarista, jos nyt pyhänä uskaltaa laittaa sähköt päälle.

   Lainaa

  57. Tulos: +17 (23 ääntä)
   jebalia: Tämmöstä: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3233144/Rise-modern-witch-educated-good-jobs-think-want-casting-spells.html
   Hienoja kommentteja tuolla kommenttiosiossa muuten: - "Uskokaa Jumalaan ja Jeesukseen älkääkä tällaiseen noituuteen!" - "Kiva Jumala kun antaa miljoonien syyrialaisten ja muiden pakolaisten kuolla sodan ja nälänhädän uhreina." - "No *se* ei johdukaan Jumalasta vaan ihmisestä." Eli kaikki hyvä on aina Jumalan ansiota mutta kaikki paha sitten onkin ihmisen syytä.

   Lainaa

  58. Tulos: +3 (21 ääntä)
   plii: Kaisalla on pointti. Miksi naisten pitäisi hankkiutua eroon ihokarvoistaan? Miksi me tässä yhteiskunnassa näemme esim. säärikarvat ällöttävinä? Ne kuitenkin luonnostaan siinä kasvavat ja on todella luonnotonta repiä ne irti.
   Kuule ei sun tarvii sellasia mainoksia kattoo mitkä ei sua koske. En minäkään jaksa jokaisesta kaljamainoksesta suuttua "miks pitää mainostaa tälläsii litkuja ku ei niitä kukaan juo". Ite ainkakin tykkään ihan itseni takia ajella ylimääräset karvat pois kun ne on musta epämukavat. Kesät, talvet ja ajatella, vieläpä syksyllä ja keväälläkin!

   Lainaa

  59. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Grrrrrr: Argaani on “argan” suomeksi. Argaani öljy taas on yhdyssanarajoitteisen juntin kirjoitusvirhe. Argaaniöljy olisi korrekti asu, vrt. maaöljy tai auringonkukkaöljy. On aina hauskaa kun kirjoitustaidottomat alkavat inttää oikeinkirjoituksesta, jatkakaa. Se osoittaa positiivista kiinnostusta alaan, jota ei oikein vielä hallita, mutta haluttaisiin.
   Argan on suomeksi (ja latinaksi) argania (spinosa), se on puu. Siitä tehtäneen siis arganiaöljyä.

   Lainaa

  60. Tulos: -3 (15 ääntä)
   foo: Hienoja kommentteja tuolla kommenttiosiossa muuten: - “Uskokaa Jumalaan ja Jeesukseen älkääkä tällaiseen noituuteen!” - “Kiva Jumala kun antaa miljoonien syyrialaisten ja muiden pakolaisten kuolla sodan ja nälänhädän uhreina.” - “No *se* ei johdukaan Jumalasta vaan ihmisestä.” Eli kaikki hyvä on aina Jumalan ansiota mutta kaikki paha sitten onkin ihmisen syytä.
   Eikö tuo toinen kommentti juuri indikoi, että joku ajattelee Jumalan aiheuttaneen Syyrian konfliktin? Joku toinen vastaa siihen, että hänen mielestään se johtuu ihmisistä. Mielipiteiden diversiteetti on laaja. Sinullakin on oma mielipide, todennäköisesti käsityksesi Jumalasta on enemmänkin käsitys Jumalaan uskovista. Tietenkin se on ihan johdonmukaista,koska voidaan olettaa uskovien ainakin ajattelevan olevansa lähempänä Jumalaa. Jos siis uskovat ovat perseestä, niin silloin oletettu Jumalakin on perseestä. Ainoa missä voidaan kiistellä ikuisesti, että ketkä niitä oikeita uskovia ovat ja ketkä eivät, tai vain sanovat olevansa. Tämä ratkaisee jokaisen oman henkilökohtaisen kannan Jumalan hyvyydestä, tai pahuudesta. Jos ei usko Jumalaan, niin se ei tietenkään ratkaise mitään muuta kuin että hän tietää nyt että on ihmisiä jotka ovat perseestä ja ihmisiä jotka eivät ole (niin paljoa). Itse uskon, että ihmiset ovat perseestä, minä mukaan luettuna, mutta Jumala on hyvä.

   Lainaa

  61. Tulos: +15 (19 ääntä)
   plii: Kaisalla on pointti. Miksi naisten pitäisi hankkiutua eroon ihokarvoistaan? Miksi me tässä yhteiskunnassa näemme esim. säärikarvat ällöttävinä? Ne kuitenkin luonnostaan siinä kasvavat ja on todella luonnotonta repiä ne irti.
   Minä olen mies. Minä en ajele säärikarvojani, mutta kasvoissani kasvavat karvat ajelen joka ikinen aamu. Tiedän, että kaikki miehet eivät näin tee eikä minulla ole mitään velvoitetta siihen. Olen ihan itse sitä mieltä, että näin tekemällä ulkonäköni on miellyttävämpi - joku voisi toki väittää toisinkin. Eli kukin tyylillään...

   Lainaa

  62. Tulos: -7 (15 ääntä)
   Tuomari: Feministit ja uskovaiset.. saisikohan noita yhdisteltyä? Löytyyköhän jostain kiihkouskovaisia femakkoja? Olis melko veikeää härnätä semmosia.
   Tuskinpa löytyy, mutta monet tuntuvat pitävän islamia arvossaan. Se on täysin käsittämätöntä kun tietää miten alempiarvoisena naista pidetään, kristinusko on sentään tullut puusta jo vuosikausia sitten.

   Lainaa

  63. Tulos: -5 (13 ääntä)
   Kaisa ei taida käydä koskaan suihkussakaan, koska se on luonnotonta.

   Lainaa

  64. Chrysostomus 5.11.2016 10:42
   Tulos: -8 (8 ääntä)
   Reijo pelkää noitia niin että housuun soljahtaa jytkyt ja kikkeli vetäytyy koloonsa kuin kurttuinen toukka.

   Lainaa

  65. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Tuomari: Feministit ja uskovaiset.. saisikohan noita yhdisteltyä? Löytyyköhän jostain kiihkouskovaisia femakkoja? Olis melko veikeää härnätä semmosia.
   Päinvastoin. Sovinistit ja uskovaiset kiihkoilijat tavaavat vanhakantaista Paavalin yksinpuhelua: raakaa misogyynistä Vanhaa Testamenttia, joka ylentää miehen naisen yläpuolelle - mikä on Jessen mielipiteen ja koko kristinuskon hengen vastaista.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Veet, mainos, Arla, Halloween, vaha, säärikarvat, noidat, noita, noituus