Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuljetus kaupan päälle

Olisiko mitenkään mahdollista heittää nopeasti tähän lähelle?
Kuljetus kaupan päälle

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1018 (1032 ääntä)
   Jaakko et ole ainut keneltä kysytään tämmösiä.. Itsekkin myynyt tavaraa facekirppiksillä ja ilmoittanut että mistä löytyy ja silti kysytään että voinko tuoda 500km päähän.. Ja kaikki olleet vielä semmosia mitkä voi postittaa. En ymmärrä ihmisiä.

   Lainaa

  2. Tulos: +936 (948 ääntä)
   Oisko kellään Oulun alueella ilmasta pöytää jonka vois lahjottaa? Tosin, tarvisin sen kuljetettuna helsinkiin.

   Lainaa

  3. Pahvitonttu 1.11.2016 1:33
   Tulos: +74 (516 ääntä)
   Vaikka Miia onkin ajattelematon niin viimenen viesti saa kyllä sympatiat. Jotenkin niin tietämätön, ettei voi ees tyhmäks haukkua

   Lainaa

  4. Tulos: +494 (514 ääntä)
   Kuinka kehtaa edes kysyä tuollaisia! Kyllä voikin suhteellisuudentaju olla hukassa.

   Lainaa

  5. TapioRautaWaara 1.11.2016 3:08
   Tulos: +266 (292 ääntä)
   Nää kirppistelyryhmät ja ihmiset on kyllä ihan sairasta luettavaa nykyään xD

   Lainaa

  6. Tulos: +470 (502 ääntä)
   Pahvitonttu: Vaikka Miia onkin ajattelematon niin viimenen viesti saa kyllä sympatiat. Jotenkin niin tietämätön, ettei voi ees tyhmäks haukkua
   Tyhmä on tyhmä, vaikka olisikin kohtelias tyhmä.

   Lainaa

  7. Tulos: -34 (50 ääntä)
   Sami on löytänyt menetelmän

   Lainaa

  8. Tulos: +444 (456 ääntä)
   Pahvitonttu: Vaikka Miia onkin ajattelematon niin viimenen viesti saa kyllä sympatiat. Jotenkin niin tietämätön, ettei voi ees tyhmäks haukkua
   Tulee mieleen, että onkohan hän jotenkin jälkeenjäänyt. Ja ilman piruilua tarkoitin tämän.

   Lainaa

  9. Tulos: +252 (260 ääntä)
   No jaa: Tulee mieleen, että onkohan hän jotenkin jälkeenjäänyt. Ja ilman piruilua tarkoitin tämän.
   Muistaakseni on joskus kertonut oulun kirppariryhmässä että hänellä on lievä kehitysvamma

   Lainaa

  10. Tulos: +225 (233 ääntä)
   Omassa kaveripiirissä törmään melko usein siihen todellisuuteen että ne jotka kyselee aina kyytiä, luulevat että autolla ajaminen on ilmaista. Että kun on kalliin kortin ostanut ja melkein ilmasen auton saanut, niin se ajaminen vaan onnistuu tuosta vain. Sitten pyydellään että "Hei, viititkö nakata tuonne 50km päähän kaverille? Kun sullahan on auto." ja bensarahoista ja muusta ei sanallakaan. Kerran tuli sitten mitta täyteen ja jälleen kun sain tämmöisen puhelun että "Moi, viititkö nakata keskustasta tuonne kämpille?" niin totesin että numero on varmaan väärä, mut ei hätää, voin antaa taksin numeron. Loppu kysely siihen.

   Lainaa

  11. Tulos: -186 (236 ääntä)
   MoniQ: Omassa kaveripiirissä törmään melko usein siihen todellisuuteen että ne jotka kyselee aina kyytiä, luulevat että autolla ajaminen on ilmaista. Että kun on kalliin kortin ostanut...
   Mistähän noita kortteja voi ostaa? Itse jouduin ihan autokoulun käymään, että korttini sain. Toisinaan liikenteessä kyllä näkee tuota väkeä, jotka on tainnut onnistua vaan ostamaan korttinsa.

   Lainaa

  12. Suruhymiö 1.11.2016 9:38
   Tulos: +89 (177 ääntä)
   Tuli kyllä paha mieli Miian puolesta, kun tyyppi ei vaikuta sellaselta itsekeskeiseltä mulkulta, joka ei vaan tajua miksi muut ei tee kaikkea mieliksi, vaan sellaselta, joka ei yksinkertasesti ole ihan kartalla eikä siis myöskään ihan oikeasti tiedä kuinka kaukana Lappeenranta ja Oulu ovat toisistaan. Ei saa olla Miialle ilkeä :(

   Lainaa

  13. Tulos: +30 (102 ääntä)
   Tuo Miia yritti ilmeisesti ostaa sähkötakkani. Ilmoitukseen olin merkinnyt "vain nouto", mutta ensin se kinusi hinnasta satasen pois ja sitten rupesi vaatimaan vielä kuljetustakin. Joillain ei ole lukutaito kohdallaan, eikä häpeäntunnetta lainkaan. Sosiopaatit...

   Lainaa

  14. Pallireiska 1.11.2016 11:27
   Tulos: +241 (259 ääntä)
   enzo: Mistähän noita kortteja voi ostaa? Itse jouduin ihan autokoulun käymään, että korttini sain.
   Jouduitko ihan ponnistelemaan, että onnistuit tuon väärinymmärtämään noin pahasti, vai tuliko se luonnostaan?

   Lainaa

  15. Turha kommentti 1.11.2016 12:02
   Tulos: +158 (160 ääntä)
   Grrrrrr: Tuo Miia yritti ilmeisesti ostaa sähkötakkani. Ilmoitukseen olin merkinnyt “vain nouto”, mutta ensin se kinusi hinnasta satasen pois ja sitten rupesi vaatimaan vielä kuljetustakin. Joillain ei ole lukutaito kohdallaan, eikä häpeäntunnetta lainkaan. Sosiopaatit…
   Luin ehkä sata kertaa "sähkötakkiani". Olin jo tulossa kysymään, että mikä se on. :o

   Lainaa

  16. Tulos: +102 (104 ääntä)
   Turha kommentti: Luin ehkä sata kertaa “sähkötakkiani”. Olin jo tulossa kysymään, että mikä se on.
   Sama. Kuvittelin mielessäni semmoisen lämmitettävän sähkötyynyn tapaisen takin, joka päällä istutaan sähköpistokkeen vieressä ja ladataan lämpöä puseroon :D

   Lainaa

  17. Puolikiero_savolainen 1.11.2016 13:39
   Tulos: -41 (115 ääntä)
   Miia on todennäköisesti elämäntapa-pummi, joka on tottunut saamaan soskusta rahat ja vuokrat, kirkolta ruokaa ja vaatteita, sekä kerjäämällä läheisiltään kaikkea mahdollista. "Kyllähän MINUA nyt pitää auttaa, kun ilmaiseksi saan kerjättyä huonekaluja, niin sen verran että kuljettaavat ne minulle kaupan...eiku siis kerjäyksen päälle.." Tätä se hyvinvointivaltion sosiaaliturvaverkon varassa loikoilu pahimmillaan teettää, häviää todellisuudentaju.

   Lainaa

  18. Tulos: +72 (80 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Miia on todennäköisesti elämäntapa-pummi, joka on tottunut saamaan soskusta rahat ja vuokrat, kirkolta ruokaa ja vaatteita, sekä kerjäämällä läheisiltään kaikkea mahdollista. “Kyllähän MINUA nyt pitää auttaa, kun ilmaiseksi saan kerjättyä huonekaluja, niin sen verran että kuljettaavat ne minulle kaupan…eiku siis kerjäyksen päälle..” Tätä se hyvinvointivaltion sosiaaliturvaverkon varassa loikoilu pahimmillaan teettää, häviää todellisuudentaju.
   Onneksi ei sentään pyytänyt ilmaiseksi taulutelkkaria, ja vielä kyllä sitä nyt pitää uudempi kuin vm. 2008 olla...

   Lainaa

  19. Tulos: +60 (98 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Miia on todennäköisesti elämäntapa-pummi, joka on tottunut saamaan soskusta rahat ja vuokrat, kirkolta ruokaa ja vaatteita, sekä kerjäämällä läheisiltään kaikkea mahdollista. “Kyllähän MINUA nyt pitää auttaa, kun ilmaiseksi saan kerjättyä huonekaluja, niin sen verran että kuljettaavat ne minulle kaupan…eiku siis kerjäyksen päälle..” Tätä se hyvinvointivaltion sosiaaliturvaverkon varassa loikoilu pahimmillaan teettää, häviää todellisuudentaju.
   Kannattais varmaan lukee muut kommentit ennenkun kirjottelet noin typeriä.

   Lainaa

  20. Tulos: +23 (29 ääntä)
   lol: Sami on löytänyt menetelmän
   Kuka Sami?

   Lainaa

  21. Puolikiero_savolainen 1.11.2016 16:55
   Tulos: +94 (116 ääntä)
   kipale: Kannattais varmaan lukee muut kommentit ennenkun kirjottelet noin typeriä.
   Jos siis todella hän on kehitysvammainen, niin se selittää paljonkin. Silloin täytyy pahoitella jos Miia tätä lukee. Mutta hän ei ole todellakaan ainut, olen nähnyt vastaavaa oikeastaan koko facekirppisten historian ajan. Rongutaan ja kaikkien tulee palvella ronkujaa. Myös jouluapu-ryhmässä oli muutama henkilö, jotka olivat saaneet apua jouluksi koristeiden, lahjojen, juomien, ruokien yms muodossa (ja tämähän on vaan hienoa siis). Mutta kaiken tämän lisäksi tuli kommenttia "Vielä uupuu lahjakortti S-ryhmään. Voisko joku kiltti lähettää sellaisen vaikka 50 e summalla?". Siksipä väitänkin että ilmiönä kun katsoo tätä, niin kommenttini on validi.

   Lainaa

  22. Tulos: +134 (136 ääntä)
   Näitä on paljon. Joskus olin ilmaiseksi lahjottamassa seinähyllyjähyllyjä ja joku sitten oli halukas ottamaan ne. Homma tyssäs siihe, että mun olis pitäny lähtee roudaa niitä hyllyjä hänen kotiovellensa toiselle puolelle kaupunkia julkisilla ja kun ilmaisin ettei natsaa, niin vastaus oli "pidä vittu hyllys" :D sinä henkilö, jos luet tämän viestin, niin tunnistat varmaan itsesi. Tiedoksesi, että en vittu pitänyt niitä hyllyjä!

   Lainaa

  23. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Voi jestas

   Lainaa

  24. Tulos: -8 (38 ääntä)
   Pahvitonttu: Vaikka Miia onkin ajattelematon niin viimenen viesti saa kyllä sympatiat. Jotenkin niin tietämätön, ettei voi ees tyhmäks haukkua
   Eli siis tyhmä.

   Lainaa

  25. Tulos: +44 (48 ääntä)
   Olen omassa työssäni huomannut, että sellaiset asiakkaat, jotka tinkivätensin hinnasta eivät siihen tyydy. Seuraavaksi alkavat vaatia lisäpalveluita siihen alennettuun hintaan mukaan. Sitten palveluita, joita ei edes ole tarjolla. Sitten kellonaikaan, jolloin en normaalisti oliso töissä. Jne. Loputon suo. Jotkut on vaan hävyttömiä.

   Lainaa

  26. King Arthur 2.11.2016 12:43
   Tulos: +22 (34 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Miia on todennäköisesti elämäntapa-pummi, joka on tottunut saamaan soskusta rahat ja vuokrat, kirkolta ruokaa ja vaatteita, sekä kerjäämällä läheisiltään kaikkea mahdollista. “Kyllähän MINUA nyt pitää auttaa, kun ilmaiseksi saan kerjättyä huonekaluja, niin sen verran että kuljettaavat ne minulle kaupan…eiku siis kerjäyksen päälle..” Tätä se hyvinvointivaltion sosiaaliturvaverkon varassa loikoilu pahimmillaan teettää, häviää todellisuudentaju.
   Kyllä sen ihanan hyvinvoitelevan valtion varassa tulee ennen harmaita hiuksia kuin loikoiltua epätodellisessa ilmaisparatiisissa. Että hyvin pyyhkii jos töitä on, ei tarvii katkerana kadehtia vähävaraisia.

   Lainaa

  27. Tulos: +8 (12 ääntä)
   enzo: Mistähän noita kortteja voi ostaa? Itse jouduin ihan autokoulun käymään, että korttini sain. Toisinaan liikenteessä kyllä näkee tuota väkeä, jotka on tainnut onnistua vaan ostamaan korttinsa.
   Joskus saattaa arpajaisista voittaa. Oon itekki todennu sen et tiellä on ties minkälaista kulkijaa

   Lainaa

  28. Puolikiero_savolainen 3.11.2016 10:03
   Tulos: -9 (35 ääntä)
   King Arthur: Kyllä sen ihanan hyvinvoitelevan valtion varassa tulee ennen harmaita hiuksia kuin loikoiltua epätodellisessa ilmaisparatiisissa. Että hyvin pyyhkii jos töitä on, ei tarvii katkerana kadehtia vähävaraisia.
   Jos näin on, niin ei voi kuin ihmetellä miten se metsä hävisi niin pahasti puilta. Käyhän joskus vaikka Jenkkilässä kyselemässä miten mukava siellä on elää rahattomana. Meidän sosiaaliturva on yksi maailman parhaimpia ja silti se tuo "harmaita hiuksia" jollekin.. Huh, huh! Tarpeen tullen sosku maksaa sin vuokran, almost kaikki laskut ja pistää vielä taskurahaa päälle 400 e per kk. Ja jos jollekin jää kulujen jälkeen alle 400 e käyttörahaa, niin kyllä se aiheuttaa pientä katkeruutta. Ja tuolla tuella pärjää mainiosti! Myös pks:lla, nimim. Kokemusta on parilta kuukaudelta aikoinaan.

   Lainaa

  29. Puolikiero_savolainen 3.11.2016 10:05
   Tulos: +5 (17 ääntä)
   Siis: "Ja jos jollekin TYÖSSÄKÄYVÄLLE jää kulujen jälkeen alle 400 e"

   Lainaa

  30. King Arthur 4.11.2016 4:18
   Tulos: +11 (29 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Jos näin on, niin ei voi kuin ihmetellä miten se metsä hävisi niin pahasti puilta. Käyhän joskus vaikka Jenkkilässä kyselemässä miten mukava siellä on elää rahattomana. Meidän sosiaaliturva on yksi maailman parhaimpia ja silti se tuo “harmaita hiuksia” jollekin.. Huh, huh! Tarpeen tullen sosku maksaa sin vuokran, almost kaikki laskut ja pistää vielä taskurahaa päälle 400 e per kk. Ja jos jollekin jää kulujen jälkeen alle 400 e käyttörahaa, niin kyllä se aiheuttaa pientä katkeruutta. Ja tuolla tuella pärjää mainiosti! Myös pks:lla, nimim. Kokemusta on parilta kuukaudelta aikoinaan.
   Voit olla siellä katkerana parin kuukauden kokemuksella. "Mee jenkkeihin koittaa" ehe - ehe. Kukaan ei haukkunut Suomen sosiaaliturvaa. Turha on siellä vinkua kauluksiinsa että työttömillä on niin helppoa ja rahaakin jää niin että sillä ihan taskut vuoraa. Tämä ei ole useimmille todellisuutta, ja jos itselläsi on kaunoja niin turhaa sitä on muihin vähäosaisiin purkaa. Totta, tässä maassa pärjää opiskelijat, vähätuloiset ja työttömät paremmin kuin kehitysmaa-Jenkkilässäsi, mitä sitten? Tanssia ja lystiäkö se sitten on täällä vain? Asunnot voidaan hankkia ja autoihin, lomiin ja säästöihin on varaa? Lainatkin tuilla elävä saa tosta noin että napsahtaa ja elämä ihan pamahtaa mallilleen, eikös juu? Terveyttään voi hoitaa kun ilmaiseksi saa eikä jokaista euroa tarvi vahtia? On se sit niiiin makoisaa elämää makailla nelisataset taskuissa ja katkerat puolikierot kiroaa päälle. Osoittaisit sinäkin ne "pienet katkeruutesi" sinne minne kuuluvat etkä sylkisi suossa mönkivien päälle. Ja kerrotko vielä mistä ne luvut tempaisit? Rupean noilla taskurahoilla itsekin elämään sossupummina vailla töitä.

   Lainaa

  31. Tulos: 0 (12 ääntä)
   On joillakin pokkaa! Ilmaiseksi pitäisi saada ja vielä kuskatakin kaupan päälle, miten joku voi olla noin ahne ja k*sipää!

   Lainaa

  32. Tulos: +5 (15 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Miia on todennäköisesti elämäntapa-pummi, joka on tottunut saamaan soskusta rahat ja vuokrat, kirkolta ruokaa ja vaatteita, sekä kerjäämällä läheisiltään kaikkea mahdollista. “Kyllähän MINUA nyt pitää auttaa, kun ilmaiseksi saan kerjättyä huonekaluja, niin sen verran että kuljettaavat ne minulle kaupan…eiku siis kerjäyksen päälle..” Tätä se hyvinvointivaltion sosiaaliturvaverkon varassa loikoilu pahimmillaan teettää, häviää todellisuudentaju.
   Tuli heti mieleen se eräs erilaiset perheet-sarjan sossupummi-perhe. Sossusta haettiin rahat kaikkeen, kierrukasta lähtien ja nainen sikisi minkä kerkesi, yäk!

   Lainaa

  33. Tulos: +4 (6 ääntä)
   King Arthur: Kyllä sen ihanan hyvinvoitelevan valtion varassa tulee ennen harmaita hiuksia kuin loikoiltua epätodellisessa ilmaisparatiisissa. Että hyvin pyyhkii jos töitä on, ei tarvii katkerana kadehtia vähävaraisia.
   King Arthur: Voit olla siellä katkerana parin kuukauden kokemuksella. “Mee jenkkeihin koittaa” ehe – ehe. Kukaan ei haukkunut Suomen sosiaaliturvaa. Turha on siellä vinkua kauluksiinsa että työttömillä on niin helppoa ja rahaakin jää niin että sillä ihan taskut vuoraa. Tämä ei ole useimmille todellisuutta, ja jos itselläsi on kaunoja niin turhaa sitä on muihin vähäosaisiin purkaa. Totta, tässä maassa pärjää opiskelijat, vähätuloiset ja työttömät paremmin kuin kehitysmaa-Jenkkilässäsi, mitä sitten? Tanssia ja lystiäkö se sitten on täällä vain? Asunnot voidaan hankkia ja autoihin, lomiin ja säästöihin on varaa? Lainatkin tuilla elävä saa tosta noin että napsahtaa ja elämä ihan pamahtaa mallilleen, eikös juu? Terveyttään voi hoitaa kun ilmaiseksi saa eikä jokaista euroa tarvi vahtia? On se sit niiiin makoisaa elämää makailla nelisataset taskuissa ja katkerat puolikierot kiroaa päälle. Osoittaisit sinäkin ne “pienet katkeruutesi” sinne minne kuuluvat etkä sylkisi suossa mönkivien päälle. Ja kerrotko vielä mistä ne luvut tempaisit? Rupean noilla taskurahoilla itsekin elämään sossupummina vailla töitä.
   Halusin vaan sanoa, et oot ihana, King Arthur <3 varsinki ku luen sun kommentit Bernard Blackin naamalla/äänellä. Posti-it-lappu otsassa tuo toivon pilkahduksen kommenttiosioon.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuljetus, lipasto, Oulu, pöytä, ilmainen