Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtalokas kirjoitusvirhe, osa 9

Laita mitä mihin?!
Kohtalokas kirjoitusvirhe, osa 9

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +713 (741 ääntä)
   Kuka ikinä päätti että autocorrect pitää olla

   Lainaa

  2. Tulos: +745 (821 ääntä)
   En ymmärrä ihmisiä, jotka lähettää viestejä puolitutuille, pomolle tai muille vastaaville tarkistamatta niitä ensin. Ei siihen kuitenkaan kauhean paljon aikaa kuluisi.

   Lainaa

  3. Tulos: -382 (452 ääntä)
   renkeli: Kuka ikinä päätti että autocorrect pitää olla
   Kuka ikinä päätti sut

   Lainaa

  4. Tulos: -129 (183 ääntä)
   Henna: En ymmärrä ihmisiä, jotka lähettää viestejä puolitutuille, pomolle tai muille vastaaville tarkistamatta niitä ensin. Ei siihen kuitenkaan kauhean paljon aikaa kuluisi.
   Mun äiti on lähettänyt jotain törkyviestejä mulle, ja ne oli tarkotettu jollekin ukolle. Mä oon yhtäaikaa järkyttynyt ja niin vihainen, kuin se kehtaa!?

   Lainaa

  5. Tulos: +383 (413 ääntä)
   törkeää: Mun äiti on lähettänyt jotain törkyviestejä mulle, ja ne oli tarkotettu jollekin ukolle. Mä oon yhtäaikaa järkyttynyt ja niin vihainen, kuin se kehtaa!?
   Se taitaa monilta unohtua, että äiti on myös ihminen jolla on oma elämä, ei vain äiti. Tietty on ikävää saada äidiltä viestejä jotka on tarkoitettu jollekin muulle, mutta tottakai äidilläkin saa olla oma (seksi)elämä.

   Lainaa

  6. Tulos: +198 (252 ääntä)
   Ainekin minulla autocorrect toimii niin, että sitä mukaa kun käyttäjä tallentaa sinne sanoja, osaa se ehdottaa niitä uudelleen. Näitä lukiessa sitä löytää välillä itsensä miettimästä, että missä yhteydessä näiden viestien lähettäjät ovat viimeksi käyttäneet kyseisiä sanoja.

   Lainaa

  7. Tulos: +118 (130 ääntä)
   Aytocorrectin saa pois päältä - niin että puhelin edelleen ehdottaa sanoja mutta ei automaattisesti vaihda niitä toiseksi (kuten mulla nyt jäi tohon ekaan sanaan näpyttelyvirhe) - tai niin, että ei enää edes ehdottele sanoja Mullakin on yhteystiedoissa ihmisiä, joilla autocorrect käytössä; jatkuvasti se korjaa viesteihin vääriä sanavalintoja. Oon pari kertaa miettiny, mikseivät muuta asetuksia. Sitäkin oon miettiny, että tykkääkö joku oikeesti siitä autocorrectista.

   Lainaa

  8. Tulos: -199 (235 ääntä)
   törkeää: Mun äiti on lähettänyt jotain törkyviestejä mulle, ja ne oli tarkotettu jollekin ukolle. Mä oon yhtäaikaa järkyttynyt ja niin vihainen, kuin se kehtaa!?
   lutkat kehtaa vaikka mitä :)

   Lainaa

  9. Tulos: +197 (229 ääntä)
   fhdhfhd: lutkat kehtaa vaikka mitä
   Käy seksuaalineuvojalla, sulla on ongelma.

   Lainaa

  10. totuudensana 20.10.2016 7:29
   Tulos: -57 (83 ääntä)
   Henna: En ymmärrä ihmisiä, jotka lähettää viestejä puolitutuille, pomolle tai muille vastaaville tarkistamatta niitä ensin. Ei siihen kuitenkaan kauhean paljon aikaa kuluisi.
   Kylhä sitä saattaa tarkistaa mut lukee vaan nii nopeesti ettei huomaa.virheit. tai sit ei vaan jaksa tarkistaa, aattelee et vitut siin mitää virheit oo xd

   Lainaa

  11. Tulos: +203 (211 ääntä)
   Itse luulen taas että jokin pyhähenki whatever on kaapannut puhelimeni - aina kun kirjoitan esimerkiksi "ni", niin puhelin ehdottaa seuraavaksi sanaksi Jehova. Ja jos taas kirjoitan "rakas", niin seuraava ehdotus on Jeesus. Ja voin kyllä vannoa etten tuollaisia ole kirjoittanut, ettei voi olla ns muistissa.. Osaako joku sanoa mistä tuo johtuu ja onko muilla tätä samaa? välillä pistää häiritsemään :D

   Lainaa

  12. Tulos: +142 (150 ääntä)
   Mulla kerran autocorrect korjasi lauseen "kuulostaa kohlakkaalta" lauseeseen "kuulostaa kohujulkkis-tukiainen" :D mietin vaan että miten se tuon sanan pysty edes kääntämään noin :D

   Lainaa

  13. Tulos: +106 (108 ääntä)
   Xx: Itse luulen taas että jokin pyhähenki whatever on kaapannut puhelimeni – aina kun kirjoitan esimerkiksi “ni”, niin puhelin ehdottaa seuraavaksi sanaksi Jehova. Ja jos taas kirjoitan “rakas”, niin seuraava ehdotus on Jeesus. Ja voin kyllä vannoa etten tuollaisia ole kirjoittanut, ettei voi olla ns muistissa.. Osaako joku sanoa mistä tuo johtuu ja onko muilla tätä samaa? välillä pistää häiritsemään
   Mulla tekee tota kans! Ne sanat mitä se ehdottaa mullekin niin ei takuulla kyllä ole muistissa :D

   Lainaa

  14. TapioRautaWaara 20.10.2016 8:26
   Tulos: +14 (34 ääntä)
   Nää oli kaikki kyllä huippuja. Aamun pelastus. Tänx :) kyllä taas jaksaa tänkin päivän läpi.

   Lainaa

  15. Tulos: -69 (79 ääntä)
   renkeli: Kuka ikinä päätti että autocorrect pitää olla
   No, se on jokseenkin turvallinen kun tajuaa, että puhelin muodostaa kaiken aikaa sanakirjaa, josta tarjoaa todennäköisimmän (käyttäjän useimmin käyttämän) sanan. Aika usein pitää olla kirjoittanut oralsex tai tissit tai kakkonen, jotta se pomppaa ensimmäiseksi vaihtoehdoksi.

   Lainaa

  16. It's a deal 20.10.2016 10:20
   Tulos: +62 (66 ääntä)
   Toisten ihmisten autocorrectin sanakirjaa voi säätää pilantekomielessä jos pääsee puhelimeen käsiksi.

   Lainaa

  17. Tulos: +102 (104 ääntä)
   Xx: Itse luulen taas että jokin pyhähenki whatever on kaapannut puhelimeni – aina kun kirjoitan esimerkiksi “ni”, niin puhelin ehdottaa seuraavaksi sanaksi Jehova. Ja jos taas kirjoitan “rakas”, niin seuraava ehdotus on Jeesus. Ja voin kyllä vannoa etten tuollaisia ole kirjoittanut, ettei voi olla ns muistissa.. Osaako joku sanoa mistä tuo johtuu ja onko muilla tätä samaa? välillä pistää häiritsemään
   Silloin kun minulla oli vielä vanha työsuhde-Lumia käytössä, usein kun aloin kirjoittaa jotain s-kirjaimella alkavaa sanaa, sen autocorrect tarjosi sanaa "savukkeisiin". En muistaakseni ollut koskaan kirjoittanut tuota sanaa. En ole koskaan edes tupakoinut. Ja aina nimen omaan tuossa taivutusmuodossa, siis "savukkeisiin".

   Lainaa

  18. Tulos: +59 (63 ääntä)
   Minulla ei ole autocorrect käytännössä koskaan korjannut sanaa oikein. Sen kummemmin asiaa miettimättä ja syitä selvittämättä olen käyttämistäni laitteista aina autocorrectin poistanut. Harmillisesti se vain on oletusasetus.

   Lainaa

  19. Tulos: +17 (29 ääntä)
   Henna: En ymmärrä ihmisiä, jotka lähettää viestejä puolitutuille, pomolle tai muille vastaaville tarkistamatta niitä ensin. Ei siihen kuitenkaan kauhean paljon aikaa kuluisi.
   Saahan sitä huomiota noinkin.

   Lainaa

  20. Tulos: +68 (80 ääntä)
   XX: No, se on jokseenkin turvallinen kun tajuaa, että puhelin muodostaa kaiken aikaa sanakirjaa, josta tarjoaa todennäköisimmän (käyttäjän useimmin käyttämän) sanan. Aika usein pitää olla kirjoittanut oralsex tai tissit tai kakkonen, jotta se pomppaa ensimmäiseksi vaihtoehdoksi.
   Minulla automaattinen tekstinsyöttö muutti kerran lounari-sanan moukari-sanaksi. (Jos sulla on ylimääräinen moukari, tuotko pizzan tullessasi --> piti olla tietysti, että jos sulla on ylimääräinen lounari). En taatusti ollut koskaan käyttänyt moukari-sanaa yhdessäkään viestissä, joten ei pidä paikkaansa, että puhelin ehdottelisi usein käytettyjä tai itse tallenntamiaan sanoja. Enää ei automaattinen teksinsyöttö ole päällä puhelimessani.

   Lainaa

  21. Tulos: +106 (114 ääntä)
   No jaa: Minulla automaattinen tekstinsyöttö muutti kerran lounari-sanan moukari-sanaksi. (Jos sulla on ylimääräinen moukari, tuotko pizzan tullessasi –> piti olla tietysti, että jos sulla on ylimääräinen lounari). En taatusti ollut koskaan käyttänyt moukari-sanaa yhdessäkään viestissä, joten ei pidä paikkaansa, että puhelin ehdottelisi usein käytettyjä tai itse tallenntamiaan sanoja. Enää ei automaattinen teksinsyöttö ole päällä puhelimessani.
   Ite kun hankin Samsung S7, niin tässä oli tuo paska-asetus päällä (aiemmissa luureissa ei ole ollut). Ei tullu kirjottamisesta kyllä hevon helvettiäkään kun joka toinen sana muuttu ihan muuksi mitä yritin sanoa. Hermot kun meni ja kirjoitin "vittu!", niin puhelin korjasi senkin sanaksi "virtuaaliyliopisto!", öö, mitä? En edes tiedä mikä on virtuaaliyliopisto.

   Lainaa

  22. Tulos: +17 (29 ääntä)
   Hankin ensimmäisen Android luurini vuonna 2011. Pikaisen autocorrectiin tutustumisen jälkeen laitoin sen hyvin äkkiä pois päältä, ja siitä lähtien se on myös pysynyt pois päältä. TODO-lista kun hankkii uuden luurin: 1. Sähköpostiosoite yms. tiliasetukset 2. Autocorrect huitun kuuseen 3. jne.

   Lainaa

  23. Pakkonarkki 20.10.2016 14:47
   Tulos: +96 (98 ääntä)
   Yövuorolaisena vastaan päivällä herättyäni viesteihin "just heräsin ja aamukahvi menossa", tarjoaa aina "heräsin" tilalle "heroiinit" (?!) En kyllä ikinä tota sanaa ole tarvinnut enkä käyttänyt! Ole siinä nyt sitte...

   Lainaa

  24. Tulos: +42 (48 ääntä)
   Kerttu: Ainekin minulla autocorrect toimii niin, että sitä mukaa kun käyttäjä tallentaa sinne sanoja, osaa se ehdottaa niitä uudelleen. Näitä lukiessa sitä löytää välillä itsensä miettimästä, että missä yhteydessä näiden viestien lähettäjät ovat viimeksi käyttäneet kyseisiä sanoja.
   Kerro toki miks mun autocorrect laitto aina "EIKU"= "Riku" kun ekan älyluurini sain ja otin käyttöön? ja en ees tunne Riku nimisiä... Et eipä se aina mene noin kuin strömsöössä se autocorrect toiminto...

   Lainaa

  25. Tulos: +60 (60 ääntä)
   Luurin kalenteriin piti kirjoittaa "pekkanen". Vehje ehdotti sanoja penis ja plutonium. Mielenkiintoista...

   Lainaa

  26. Tulos: -6 (20 ääntä)
   duppiduu: Kerro toki miks mun autocorrect laitto aina “EIKU”= “Riku” kun ekan älyluurini sain ja otin käyttöön? ja en ees tunne Riku nimisiä… Et eipä se aina mene noin kuin strömsöössä se autocorrect toiminto…
   Autocorrect taitaa pääasiassa pitää sisällään niin omaa tietokantaa, mutta myös sitä tietokantaa joka kehittyy käyttäjän kirjoittamista sanoista. Toki voisin kyseenalaistaa, sen että olikohan eka älypuhelimesi uusi vaiko käytetty / tehdaskorjattu? Voipi nimittäin vanhan omistajankin sanoja löytyä sieltä. Ja oikeastaan, jokainen valmistaja (Microsoft, Apple, Anroid) taitavat laittaa kirjautumisensa oman järjestelmän taakse, joten jos se hakeekin sen sanastonsa sitten sieltä tunnuksista. Vai etkö esim koskaan ole luonut Itunes / gmail / hotmail tunnuksia?

   Lainaa

  27. Tulos: -41 (57 ääntä)
   Fakta: Suurin osa näistä autocorrect-'mokista' on tekemällä tehtyjä. Tahallaan lähetetään jotain mukamas vahingossa, jotta saadaan siitä heitettyä huonoa läppää.

   Lainaa

  28. Pakkonarkki 20.10.2016 17:45
   Tulos: +57 (59 ääntä)
   Mun heroiinipuhelin on ihan uutena ostettu enkä sillä mitään ole luonut. Tarjoaa vieraiden ihmisten nimiä ja huumeita laidasta laitaan.

   Lainaa

  29. Haudankaivaja 20.10.2016 18:25
   Tulos: -18 (96 ääntä)
   Mullahan meinas ihan ero tulla vaimon kanssa autocorrectin takia! Olin kirjottanut kaverilleni Markolle viestin "Mitä äijä lähetkö pelaan biljardia?" niin autocorrecti olikin kääntänyt sen muotoon "Mikä könsikäs! Peppuni on vieläkin arkana toissaöisestä eläimellisestä rakastelustamme. Eukkoni on niin idiootti ettei tajua vieläkään mitään xD Odotan sinua kalu kankeana lammenrannassa ensi yönä, tule ottamaan minut kuin karhu Grrrr!" Onneks vaimo sentään tajus tilanteen ja naurettiin yhdessä autocorrectin hupsuille käännöksille.

   Lainaa

  30. purppurakruunu 20.10.2016 19:45
   Tulos: +36 (46 ääntä)
   Niin siis kun uuden puhelimen ottaa käyttöön, se etsii pelkästään omasta sanakirjastaan ehdotuksia, ja ilmeisesti suositumpia sanoja ensin. Mulla löytyi Bieber autocorrectin sanakirjasta, kun olin ehtinyt kirjoittaa 'vieb' (=vien), mutta Holmes ei ollut ollenkaan, mikä loukkasi syvästi. Kun sitä aikansa käyttää, se alkaa optimoimaan sitä käyttäjälleen. Vien tulee nyt typonkin kanssa ennen Bieberiä, ja 'tulossa' sanan jälkeen se ehdottelee ensisijaisesti paikkoja. Tässä selitys lounarimoukareihin ja muihin: se puhelin ei ole löytänyt siitä henk. koht. optimoinnista etsimäänne sanaa, joten se on ottanut lähimmän vastaavan omastaan. Kuukauden kuluessa mulla ainakin autocorrect on jo niin oppinut, että se nopeuttaa viestien kirjoittamista, eli itse pidän sitä päällä. Ne ekat nelisen viikoa on tietysti helvettiä...

   Lainaa

  31. Pakkonarkki 20.10.2016 20:22
   Tulos: -19 (37 ääntä)
   Paskanmarjat, olen keski-ikäinen työssäkäyvä koulutettu ihminen, eikä naurata toi heroiinihomma. Ei taatusti ole suosituimpia sanoja! Applen kutonen ja puolen vuoden käytön jälkeenkin tarjoaa noita vieraiden ihmisten nimiä ja huumehommia.

   Lainaa

  32. Tulos: +2 (18 ääntä)
   Henna: En ymmärrä ihmisiä, jotka lähettää viestejä puolitutuille, pomolle tai muille vastaaville tarkistamatta niitä ensin. Ei siihen kuitenkaan kauhean paljon aikaa kuluisi.
   No mulle käy usein niin autocorrectin kanssa, et kerkeen jo lähettää sen ku se autocorrecti käy nii nopeasti ettei välillä edes huomaa et joku sana on muuttunu. Ja automaattisesti painaa jo lähetystä.

   Lainaa

  33. Tulos: -6 (20 ääntä)
   Facepalm.. Kommenteista oikein loistaa se, miten ette ymmärrä omista puhelimistanne juuri mitään. Ei se väärin ole, mutta silloin ei kannata väitellä miten auto correct oikein toimii. Sen toiminta kun ei riipu puhelimesta, vaan näppäimistöstä. Näppäimistöjä on erilaisia ja melkein jokainen niistä käyttää erilaista systeemiä sanojen korjaamiseen. Jotkut oppivat uusia sanoja ja/tai ottavat huomioon, mitä aijemmin on kirjoitettu, mutta läheskään kaikki eivät.

   Lainaa

  34. Tulos: +25 (29 ääntä)
   duppiduu: Kerro toki miks mun autocorrect laitto aina “EIKU”= “Riku” kun ekan älyluurini sain ja otin käyttöön? ja en ees tunne Riku nimisiä… Et eipä se aina mene noin kuin strömsöössä se autocorrect toiminto…
   Miten ois siksi, että E ja R on näppäimistöllä vierekkäin ja luurisi ei tuntenut sanaa "eiku". Sitten, kun tarpeeksi kauan kirjoitat sitä eikua sinne, se alkaa tunnistaa sen ja olla korjaamatta.

   Lainaa

  35. Tulos: -9 (19 ääntä)
   Sitten, kun tarpeeksi kauan kirjoitat sitä eikua sinne, se alkaa tunnistaa sen ja olla korjaamatta.
   Kuten tuossa yllä sanon, tämä riippuu täysin siitä, mikä näppäimistö on käytössä. On hölmöä antaa potentiaalisesti virheellistä tietoa sellaiseen asiaan, josta kysyjällä ei ole mitään käsitystä, koska kysyjä ei kykene arvioimaan kriittisesti saamaansa vastausta. Puhumattakaan siitä, että on hölmöä antaa neuvoa asiasta, josta itsekään ei tiedä juuri mitään.

   Lainaa

  36. Vähemmistöä 20.10.2016 23:17
   Tulos: +30 (38 ääntä)
   Itse olen autocorrecita käyttänyt koko sen ajan, kun vain on älypuhelin ollut omistuksessa. Eikä ole aikomustakaan lopettaa. Tietty aina uuden puhelimen kanssa se on todella huvittavaa, vanha iPhoneni oli vähän härskimpää tyyppiä ja siinä kyllä oppi kantapään kautta lukemaan yhtään virallisuutta tai siisteyttä vaativat viestit kolmesti ennen lähettämistä. Pikkupusseista tuli pikkuhousuja ja ehdotin opettajalleni seksiä. Mutta loppujen lopuksi autocorrect korjaa minulla ihan oikein 90% väärin kirjoitetuista sanoista, loput 10% antaa minulle vain lisähuvia. Kavereiden kesken nauretaan kropat kesäkuntoon, kun lähettelemme keskenämme screenshotteja autocorrectin ehdotteluista.

   Lainaa

  37. Tulos: +1 (23 ääntä)
   Henna: En ymmärrä ihmisiä, jotka lähettää viestejä puolitutuille, pomolle tai muille vastaaville tarkistamatta niitä ensin. Ei siihen kuitenkaan kauhean paljon aikaa kuluisi.
   Ei sitten käynyt mielessä että joillakin on lukihäiriö? Itse joskus saatan monesti lukea jonkun lähettämäni tekstin uudestaan ja vasta myöhemmin huomaan että siinä on typoja vaikka tarkistin moneen kertaan..

   Lainaa

  38. King Arthur 21.10.2016 3:11
   Tulos: +52 (56 ääntä)
   Tuksu: Mulla kerran autocorrect korjasi lauseen “kuulostaa kohlakkaalta” lauseeseen “kuulostaa kohujulkkis-tukiainen” mietin vaan että miten se tuon sanan pysty edes kääntämään noin
   Jos jollain on puhelimessa Pyhä Henki niin sulla on varmaan jonkun roskalehden edesmenneen toimittajan henki.

   Lainaa

  39. King Arthur 21.10.2016 3:13
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   pylynalle: Ei sitten käynyt mielessä että joillakin on lukihäiriö? Itse joskus saatan monesti lukea jonkun lähettämäni tekstin uudestaan ja vasta myöhemmin huomaan että siinä on typoja vaikka tarkistin moneen kertaan..
   No nää mokailijat ainakin huomas aika äkkiä ihan ite. Ei kai kaikilla sentään ole lukihäiriö?

   Lainaa

  40. Tulos: +5 (7 ääntä)
   fachmann: Aytocorrectin saa pois päältä - niin että puhelin edelleen ehdottaa sanoja mutta ei automaattisesti vaihda niitä toiseksi (kuten mulla nyt jäi tohon ekaan sanaan näpyttelyvirhe) - tai niin, että ei enää edes ehdottele sanoja Mullakin on yhteystiedoissa ihmisiä, joilla autocorrect käytössä; jatkuvasti se korjaa viesteihin vääriä sanavalintoja. Oon pari kertaa miettiny, mikseivät muuta asetuksia. Sitäkin oon miettiny, että tykkääkö joku oikeesti siitä autocorrectista.
   Äitillä ei saatu kumpikaan sitä pois päältä. Se ehottelee ihme sanoja mitä äiti ei ees tiiä mitä ne tarkottaa. Ja aina se "korjaa" sanan millon minkäkilaiseks. Kertokaa meille hölmöille mistä sen saa pois?

   Lainaa

  41. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Upi: Hankin ensimmäisen Android luurini vuonna 2011. Pikaisen autocorrectiin tutustumisen jälkeen laitoin sen hyvin äkkiä pois päältä, ja siitä lähtien se on myös pysynyt pois päältä. TODO-lista kun hankkii uuden luurin: 1. Sähköpostiosoite yms. tiliasetukset 2. Autocorrect huitun kuuseen 3. jne.
   Mulla se lista alko sillä autocorrectin poistolla. Sitten vasta muut turhemmat esim päivitykset, soittoäänet, yms

   Lainaa

  42. Tulos: +39 (41 ääntä)
   Xx: Itse luulen taas että jokin pyhähenki whatever on kaapannut puhelimeni – aina kun kirjoitan esimerkiksi “ni”, niin puhelin ehdottaa seuraavaksi sanaksi Jehova. Ja jos taas kirjoitan “rakas”, niin seuraava ehdotus on Jeesus. Ja voin kyllä vannoa etten tuollaisia ole kirjoittanut, ettei voi olla ns muistissa.. Osaako joku sanoa mistä tuo johtuu ja onko muilla tätä samaa? välillä pistää häiritsemään
   Minulla sen oli kai sitten jossain vaiheessa kaapannut demoni, kun aina ehdotteli kidutusta, väkivaltaa ja muita ihmeen aggressiivisia sanoja. Kyllähän se pientä huvitusta aiheutti kun yritti kirjoittaa keskiviikko ja autocorrect huutaa että "kuolema".

   Lainaa

  43. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Olenko ainoa, joka ihmetteli käpyjen valkaisua?

   Lainaa

  44. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Minun puhelimeni joka saatanan kerta kun yritän kirjoittaa "no" autocorrectoi sen muotoon "Nähdään pian!"

   Lainaa

  45. Tulos: +38 (40 ääntä)
   Itsehän yritin vastata puolisoni treffiehdotukseen seurustelun aivan alkuaikoina, että en pääse kun minulla oli töitä. Raukka sai viestin, että "Minulla on toinen."

   Lainaa

  46. TapioRautaWaara 23.10.2016 13:14
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   XX: No, se on jokseenkin turvallinen kun tajuaa, että puhelin muodostaa kaiken aikaa sanakirjaa, josta tarjoaa todennäköisimmän (käyttäjän useimmin käyttämän) sanan. Aika usein pitää olla kirjoittanut oralsex tai tissit tai kakkonen, jotta se pomppaa ensimmäiseksi vaihtoehdoksi.
   Miinusta satelee :D

   Lainaa

  47. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Minulla vanha Nokialainen yritti aina korjata sanan "eilen" sanalla dildo. Kyllä tuli noloja hetkiä, onneksi vain kavereille. Ja mitä enemmän sanaa "käytti" , sitä useammin se korjasi tuohon muotoon.

   Lainaa

  48. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Eepu: Itsehän yritin vastata puolisoni treffiehdotukseen seurustelun aivan alkuaikoina, että en pääse kun minulla oli töitä. Raukka sai viestin, että “Minulla on toinen.”
   Tuo mahtoi tuntua aika pahalta.

   Lainaa

  49. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Minaeaeae: Olenko ainoa, joka ihmetteli käpyjen valkaisua?
   Mä ihmettelin. Tulin siihen tulokseen, että joku varmaan kuvittelee saavansa valkoisia sisustuskäpyjä laittamalla ruskeita käpyjä valkaisuaineeseen. En tiiä sit, jos vaikka maalaus toimis kuitenkin vähän näppärämmin...

   Lainaa

  50. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Tuksu: Mulla kerran autocorrect korjasi lauseen “kuulostaa kohlakkaalta” lauseeseen “kuulostaa kohujulkkis-tukiainen” mietin vaan että miten se tuon sanan pysty edes kääntämään noin
   Minun autocorrect yrittää sensuroida jännästi. Kun kirjoittaa vittu, puhelin ehdottaa virtuaaliyliopisto. Mikä hemmetti se semmoinen on?

   Lainaa

  51. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Vähemmistöä: Itse olen autocorrecita käyttänyt koko sen ajan, kun vain on älypuhelin ollut omistuksessa. Eikä ole aikomustakaan lopettaa. Tietty aina uuden puhelimen kanssa se on todella huvittavaa, vanha iPhoneni oli vähän härskimpää tyyppiä ja siinä kyllä oppi kantapään kautta lukemaan yhtään virallisuutta tai siisteyttä vaativat viestit kolmesti ennen lähettämistä. Pikkupusseista tuli pikkuhousuja ja ehdotin opettajalleni seksiä. Mutta loppujen lopuksi autocorrect korjaa minulla ihan oikein 90% väärin kirjoitetuista sanoista, loput 10% antaa minulle vain lisähuvia. Kavereiden kesken nauretaan kropat kesäkuntoon, kun lähettelemme keskenämme screenshotteja autocorrectin ehdotteluista.
   Kaverilla ihan uus iPhone ja lähetti mulle viestin jossa piti lukea "olis mulla täällä yks lonkerokori" Pikkusen ihmeteltiin että mitä Applen sanakirjan tekijät oikein harrastaa, kun tuo lonkerokori tuli muodossa "lonkerokoulutyttöporno" Laitoin takaisin viestiä jossa totesin että jaahas, sitä on mielenkiintoinen maku sulla, jätkä vastas että kokeiles ite kirjoittaa se lonkerokori (mullakin iPhone). Ja se saakeli ehdotti sitä samaa siinä kohtaa ku olin ehtinyt näpytellä "lonkeroko"... :D

   Lainaa

  52. Ajatteleva hedelmä 21.8.2020 16:24
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Mun mielestä on ällöttävää, että jotkut puhuu koko ajan sukuelimistä. No, jos on äo 80 niin ei sitä välttämättä mitään syvällisiä tulekaan ajatelleeksi.

   Lainaa

  53. Tulos: -1 (1 ääni)
   Olen asettanut omasta puhelimesta autocorrectin pois päältä, sen verran ärsyttää se kun yhtäkkiä kirjoittamani sanaa vääntyy täysin toiseksi. "En minä tuota sanaa halua käyttää, turpas kii nyt, helkatin tekoälypaska."

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirjoitusvirhe, ennakoiva tekstinsyöttö, autocorrect, tiskit, tissikone, tiskikone, kloriitti, kakkonen, Oras