Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Yliluonnolliset ilmiöt, osa 2

Kuulostaa aika hullulta – ja sitä se on.
Yliluonnolliset ilmiöt, osa 2

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 41 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. spede pasanen haudan takaa 20.10.2016 1:40
   Tulos: +1311 (1475 ääntä)
   Nämä ihmiset >saavat ajaa autoa >saavat äänestää >saavat lisääntyä Miksi?

   Lainaa

  2. Tulos: +517 (541 ääntä)
   Jaana taitaa olla sellainen mieleltään terve

   Lainaa

  3. Tulos: +781 (809 ääntä)
   En voi olla ainoa, joka zoomaili tota kuvaa yrittäen väkisin löytää jotain ihmistä muistuttavaa.. Epäonnistuen siinä.

   Lainaa

  4. Tulos: +1019 (1029 ääntä)
   Hanna. Koirasi haluaa kuselle.

   Lainaa

  5. eriparisukka 20.10.2016 2:56
   Tulos: +459 (469 ääntä)
   Huutonauroin Jaanan kommentille. Ja sille että jostain kumman syystä se ei ole enää tuossa ryhmässä. Mitenhän noiden 46 tykänneen kävi?

   Lainaa

  6. Tulos: +174 (196 ääntä)
   Niille jotka eivät löytäneet ikkunasta ketään: Toisessa ikkunassa näyttäs olevan sellanen alienin näkönen tyyppi, pää ihan siinä yläikkunan vasemmassa alareunassa. Alemmassa ikkunassa näkyy käsivarsi (seinä). Varmaan tämän nuokin ovat nähneet kuvassa. Vois itekin laittaa jonku tavallisen kuvan vaikka mun huoneesta pimeellä niin eiköhän joku sieltäkin löytäisi vaikka mitä! Ehkä mun hävinneet avaimet :)

   Lainaa

  7. Tulos: +149 (155 ääntä)
   Liittyyköhän tuo Jennin ja muiden näkemiset siihen, kun ihminen näkee random asioissa mm. kasvoja tai hahmoja?

   Lainaa

  8. Tulos: +205 (213 ääntä)
   Välillä mietityttää miten tuollaiset ihmiset jotka näkevät jotain pelottavaa jokaisessa hiekanjyvässä selviävät edes oman kodinsa turvassa...

   Lainaa

  9. Tulos: +302 (308 ääntä)
   Kanapojke: Välillä mietityttää miten tuollaiset ihmiset jotka näkevät jotain pelottavaa jokaisessa hiekanjyvässä selviävät edes oman kodinsa turvassa…
   Ei ne selviäkään kun juuri siellähän niiden koiratkin tahtoo ulos ruumiistaan.

   Lainaa

  10. Tulos: +168 (184 ääntä)
   "Musta tuntuu että mun koira yrittää puhuu mulle." Kyllä. Koirasi yrittää sanoa että: - Hanna, hakeudu hoitoon. Äkkiä.

   Lainaa

  11. TapioRautaWaara 20.10.2016 8:21
   Tulos: +64 (80 ääntä)
   Voi HannaHanna. Nyt äkkiä psykiaytri ja koirakuiskaaja avuksi, kyllä rekku vielä saa sanottua sanottavansa :) koiran äänellä.

   Lainaa

  12. Tulos: +58 (70 ääntä)
   Mun huomio kiinnittyi tuohon mustaan "hahmoon", jonka takana näkyy luudanvarsi. Toisaalta tää satavuotias läppäri ei oo tarkimmasta päästä ja rillitkin pitäis päivittää.

   Lainaa

  13. Tulos: +109 (135 ääntä)
   Miksi olen ainoa, joka näkee päättömän lapsen seisomassa oven ulkopuolella, ihan vasemmassa nurkassa ikkunan edessä? Toi porrasharja lävistää vartalon.

   Lainaa

  14. Tulos: +29 (45 ääntä)
   Maj: Mun huomio kiinnittyi tuohon mustaan “hahmoon”, jonka takana näkyy luudanvarsi. Toisaalta tää satavuotias läppäri ei oo tarkimmasta päästä ja rillitkin pitäis päivittää.
   Hyvä, joku toinenkin näki.

   Lainaa

  15. Prööt sanoi aivopieru 20.10.2016 10:14
   Tulos: +125 (125 ääntä)
   Ihmisen aivot nyt vaan on piuhoitettu niin, että ne koittavat löytää silmien tuottamasta raakadatasta jollain lailla merkityksellisiä muotoja, kuten kasvoja tai ihmishahmoja.

   Lainaa

  16. Tulos: +101 (115 ääntä)
   Jälleen kerran Yliluonnollista ryhmä vauhdissa, alkaa kohta lähennellä Äitylit-ryhmän tasoa. Olen itsekin ryhmän jäsen ja odottelen aina vain hyvää feissarimoka-matskua. Aikoinani liityin ryhmään, kun odotin mielenkiintoisia yliluonnolliseen liittyviä keskusteluja, mutta menetin uskoni ihmiskuntaan kun iso osa ryhmässä olevista jäsenistä palvoo jotain pölyhiukkasia ja valokuvissa olevia auringon flareja. Mielestäni koko ryhmä joutaisi lähettää valokuvauskurssille, niin 80% heidän tuntemistaan yliluonnollisista ilmiöistä selviäisi. Ryhmän ylläpitäjä aloittaa varmasti taas tämän feissarimokan myötä uudet noitavainot niinkuin viimeksikin, ilmeisesti kyseinen ihminen aivan pakokauhun vallassa poistelee ihmisiä ryhmästä. Yleensä ryhmästä lentää pihalle jos on vähäkään eri mieltä jonkun kanssa, on PAKKO uskoa yliluonnolliseen ja pölyhiukkasten olevan enkeleitä. Pakkohoito voisi olla ratkaisu joillekin ryhmän jäsenille ja ylläpitäjille.

   Lainaa

  17. Teetä ja sympatiaa 20.10.2016 11:19
   Tulos: +39 (47 ääntä)
   No jos välttämättä haluaa ja yrittää nähdä "jonkun joka seisoo pää kumarassa", tai kuten te jotkut sanotte "päättömän lapsen, jonka katuharja on lävistänyt", niin kyllä tuon vasemman alaikkunan kohdalla olevan varjon voi niin tulkita. Tumma takki (koska pimeä rappu) ja vaaleat housut (koska peltinen alareuna). Samalla tavalla "oven takana seisovan" hahmon voi nähdä jos välttämättä haluaa ajatella tuon porraskaiteen joksikin henkiolennoksi. Sitä näkee mitä haluaa. Siinä se. Olen silti sitä mieltä ettei kuvassa ole ko valo ja pimeä rappukäytävä :D

   Lainaa

  18. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Hanna, mene hoitoon ja nopeasti!

   Lainaa

  19. Tulos: +36 (62 ääntä)
   spede pasanen haudan takaa: Nämä ihmiset >saavat ajaa autoa >saavat äänestää >saavat lisääntyä Miksi?
   Koska Suomi ei ole diktatuuri? Ainakaan ihan vielä.

   Lainaa

  20. Tulos: -11 (17 ääntä)
   Mä kiinnitin heti huomion ulkorappusiin, että siinä istuis hahmo. Varmaan kuva on niin huonolaatunen että näyttää vaa siltä.

   Lainaa

  21. Tulos: +90 (90 ääntä)
   Apua: Miksi olen ainoa, joka näkee päättömän lapsen seisomassa oven ulkopuolella, ihan vasemmassa nurkassa ikkunan edessä? Toi porrasharja lävistää vartalon.
   Muumien Ninni on ruvennut talkkariksi.

   Lainaa

  22. Tulos: +27 (33 ääntä)
   eriparisukka: Huutonauroin Jaanan kommentille. Ja sille että jostain kumman syystä se ei ole enää tuossa ryhmässä. Mitenhän noiden 46 tykänneen kävi?
   jos se potkastiin pois sen takia, ettei se muka nähnyt siinä omiaan

   Lainaa

  23. Tulos: +53 (53 ääntä)
   eriparisukka: Huutonauroin Jaanan kommentille. Ja sille että jostain kumman syystä se ei ole enää tuossa ryhmässä. Mitenhän noiden 46 tykänneen kävi?
   Huomatkaa että Jaanan kommentti on ainoa jolla on tykkäyksiä.

   Lainaa

  24. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Näen vain jonkin sortin perunalla otetun kuvan, pelottamaan alkoi haamun sijaan kuvan heikkolaatuisuus

   Lainaa

  25. Tulos: +15 (21 ääntä)
   Kukaan ei ole mieleltään terve. Meidän geeneissä on sekoamisen vaara ;D

   Lainaa

  26. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Joo... Mitä tähän nyt sanoisi? Ekassa jutussa näille voisi näyttää abstraktia maalausta ja katsoa, montako demonia siinä näkevät. Toisessa taas jäin lievästi hiljaiseksi.

   Lainaa

  27. Tulos: +71 (75 ääntä)
   Olette oikeassa, Jaana potkittiin ulos ryhmästä. Yliluonnollista (k18) ryhmässä ei saa olla eri mieltä asioista. Jos sanot epäileväsi, että ei ne pölyhiukkaset nyt oikeasti taida olla enkeleitä niin lennät välittömästi ryhmästä ulos. Sama homma jos erehdyt postaamaan yllä näkyviin kuva-arvoituksiin ettet näe mitään erikoista vaan ihmisen aivot tunnetusti pyrkivät hahmottamaan kasvoja siellä täällä. Tämä ilmiö on kyseisen ryhmän ylläpitäjille kuin punainen vaate sonnille, eivät siedä ollenkaan sitä että joskus on luonnollinenkin selitys. Täysin kahjoa porukkaa, etenkin ylläpito.

   Lainaa

  28. Tulos: +28 (34 ääntä)
   päätön lapsukainen taitaa olla roskis...

   Lainaa

  29. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Kanapojke: Välillä mietityttää miten tuollaiset ihmiset jotka näkevät jotain pelottavaa jokaisessa hiekanjyvässä selviävät edes oman kodinsa turvassa…
   Niin.. ja musta tuntuu että mää oon hirveen vainoharhanen, mutta en kyllä mitenkään yllä noiden tasolle..

   Lainaa

  30. Paremmin tietäjä 21.10.2016 7:02
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Sssssss: En voi olla ainoa, joka zoomaili tota kuvaa yrittäen väkisin löytää jotain ihmistä muistuttavaa.. Epäonnistuen siinä.
   Et ole. Mutta näyttäshän tuossa olevan luuta. Luudan takana on jonkinlainen nimitaulu tai ilmoitustaulu, mikä talo nyt sitten lieneekään kyseessä. Lisäksi siinä näkyy heijastumia, joista kaikkien aiheuttajat eivät ole rajautuneen kuvaan. Tosi useinhan valokuvassa näkyy heijasteita, joiden alkuperä ei kuitenkaan näy itse kuvassa, mutta on olemassa. Helpostihan niistä saa kuviteltua vaikka mitä. Voisihan siinä olla ihminenkin, jos lähistöllä jossain olisi ihminen. Nyt siinä ei kyllä ihmistä näy.

   Lainaa

  31. Tulos: -4 (12 ääntä)
   Maj: Mun huomio kiinnittyi tuohon mustaan “hahmoon”, jonka takana näkyy luudanvarsi. Toisaalta tää satavuotias läppäri ei oo tarkimmasta päästä ja rillitkin pitäis päivittää.
   Mäkin huomasin sen oikeesti. Enkä oo mikään tollanen huuhaailija.

   Lainaa

  32. Tulos: +12 (18 ääntä)
   ookoo: Mäkin huomasin sen oikeesti. Enkä oo mikään tollanen huuhaailija.
   Se on roskapönttö.

   Lainaa

  33. eriparisukka 21.10.2016 18:49
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Tege: Olette oikeassa, Jaana potkittiin ulos ryhmästä..
   Ullatuus!

   Lainaa

  34. TapioRautaWaara 22.10.2016 0:17
   Tulos: +2 (14 ääntä)
   meitsivaan: Mä kiinnitin heti huomion ulkorappusiin, että siinä istuis hahmo. Varmaan kuva on niin huonolaatunen että näyttää vaa siltä.
   Sä oot hullu.

   Lainaa

  35. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Meinasin kirjoittaa jotain ilkeää Hannasta ja koirasta ja noista kuvaajista, mutta poistin viestin. Okei kyllä nuo jutut munkin mielestä on tyhmiä, mutta ilkeily on kyllä silti väärin. En usko että ihmisiä voi "kouluttaa" ilkeilemällä. Ennemminkin pitäisi ystävällisesti selittää, jos tietää selityksen johonkin asiaan. :) Tuollainen outo tunne voi syntyä, koska ihmisaivot ovat erikoistuneet tunnistamaan kasvoja. Nyt jossain puskassa tai heijasruksessa voi hyvin olla jotain mikä näyttää hiukan kasvoilta ja se saa aikaan tunteen.

   Lainaa

  36. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Kummasti ufot aina häviää kuvista, kun niihin laitetaan vähän valoa. :) http://imgur.com/a/WAW3i

   Lainaa

  37. Rampe&Naukkis 24.10.2016 10:16
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Ei jokainen koiran omistaja ole koirakuiskaaja. ETTE MUUTEN OLE! KOIRANNE EI YRITÄ KERTOO MITÄÄN MUUTA KUIN PASKALLE PITÄS VÄLILLÄ TAIPUA.

   Lainaa

  38. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Näillä ihmisillä on helkkarin hyvä mielikuvitus...... :D

   Lainaa

  39. Para Psykologi 26.10.2016 17:42
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   AIVAN KÄSITTÄMÄTÖNTÄ että kerrostalon rappukäytävässä OLISI IHMINEN!!!!! Oikeasti käsittämätöntä on ottaa tuollainen kuva

   Lainaa

  40. Tulos: +1 (5 ääntä)
   No nyt kun joku sanoi niin nään vaan koko ajan tuossa luudan edessä sen päättömän lapsen, vaikka ensin en nähnyt mitään! Mahtava tämä ihmismieli! :D

   Lainaa

  41. Länsinaapuri 8.12.2016 23:49
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Mikähän kumma siinä on, että aina niissä yliluonnollisissa kuvissa on laatu luokkaa peruna?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: valo, hahmo, kuva, ovi, portaat, rappu, koira, puhua, puhuva, nyt avainsanoissakin kummittelee, yliluonnollista, yliluonnollinen