Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 178

En osta mitään, jos tekään ette osta minulta!
Kirpputorin löytöjä, osa 178

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. spede pasanen haudan takaa 20.10.2016 1:42
   Tulos: +905 (1481 ääntä)
   Hetkinen, miten 27-vuotias asuu "kotona"? Siis vanhemmillaan? Toivon todella ettei kukaan ole näin elämäntapaluuseri

   Lainaa

  2. Tulos: +585 (693 ääntä)
   Kaikkihan asuu kotona, eikai ne kaupassakaan voi asua. Tai tietenkin on asunnottomia, mutta anyway.

   Lainaa

  3. Tulos: +672 (968 ääntä)
   spede pasanen haudan takaa: Hetkinen, miten 27-vuotias asuu “kotona”? Siis vanhemmillaan? Toivon todella ettei kukaan ole näin elämäntapaluuseri
   Melko tuomitsevaa tekstiä... Ihmisillä saattaa olla vaikka minkälaisia elämäntilanteita tai vaikeuksia, joiden vuoksi omillaan asuminen ei onnistu tai on vain järkevämpi ratkaisu asua vanhempien luona. Aika typerää lähteä haukkumaan luuseriksi sen perusteella.

   Lainaa

  4. Tulos: +378 (386 ääntä)
   Periaatteellinen 27 vuotias tämä. Itseäni ihan harmittaa kun pitää esim. vaatteet hommata melkein aina uusina. Avauduttakoon tähän että kirppareilta todella harvoin löytyy miehille vaatteita. Ehkä kaikki vaan tekevät vanhoista lumpuista matonkuteita. Mitä niit muil jakaa.

   Lainaa

  5. miinaharava 20.10.2016 2:15
   Tulos: +467 (473 ääntä)
   No mutta onneksi "kaupast saa uuden veroisii", jos nyt ei ihan uusia kuitenkaan.

   Lainaa

  6. Tulos: +412 (448 ääntä)
   spede pasanen haudan takaa: Hetkinen, miten 27-vuotias asuu “kotona”? Siis vanhemmillaan? Toivon todella ettei kukaan ole näin elämäntapaluuseri
   Joskus se on se tilanne niin päin, että se on se vanhempi joka oikeestaan asuu lapsensa kanssa jonkun sairauden tahi mielenterveysongelman takia. Ei pidä noin äkkiä tuomita! Tosin tän mokan tyypistä kyllä tuli jokseenkin elämäntapaluuserifiilis...

   Lainaa

  7. Tulos: +320 (326 ääntä)
   Eiköhän taulutelevisio ole ollut normi Suomessa jo monta vuotta. En ymmärrä, miksi jotkut kokevat tarpeelliseksi mainita sen erikseen, ikään kuin se olisi jotenkin hienoa.

   Lainaa

  8. Tulos: +226 (246 ääntä)
   En usko että Sarilla mitään huonoa elämäntilannetta on. Vaikuttaa muuten vain erittäin lapselliselta, joten en ihmettele miksi asuu vielä kotona. Ei mitään käsitystä siitä että jollain on oikeasti vähän rahaa tai että yksin asuessa sitä rahaa ei ole mihin vain tuhlattavaksi, joten en usko Sarin ikinä edes kokeilleen omillaan asumista.

   Lainaa

  9. Tulos: +149 (187 ääntä)
   Make: Periaatteellinen 27 vuotias tämä. Itseäni ihan harmittaa kun pitää esim. vaatteet hommata melkein aina uusina. Avauduttakoon tähän että kirppareilta todella harvoin löytyy miehille vaatteita. Ehkä kaikki vaan tekevät vanhoista lumpuista matonkuteita. Mitä niit muil jakaa.
   Tai sitten miehet ovat vain miehiä ja pitävät niitä rytkyjä päällään niin kauan kunnes eivät kelpaa edes rotille pesäntekotarpeiksi :D Ainakin itseltä vaatteet menee aika lailla suoraan jätehuoltoon kun katson ettei niitä kehtaa enää edes autotallilla päällä pitää.

   Lainaa

  10. Mother of Vile Excrement 20.10.2016 7:56
   Tulos: -103 (153 ääntä)
   Henna: Melko tuomitsevaa tekstiä… Ihmisillä saattaa olla vaikka minkälaisia elämäntilanteita tai vaikeuksia, joiden vuoksi omillaan asuminen ei onnistu tai on vain järkevämpi ratkaisu asua vanhempien luona. Aika typerää lähteä haukkumaan luuseriksi sen perusteella.
   Onneksi tältäkin sivulta löytyy yllin kyllin näitä pikkuvanhoja besserwissereitä ojentamaan meitä typeryksiä vääristä mielipiteistä. Voin oikein kuulla sen alentuvan äänensävyn ja nähdä pystyyn nostetun etusormen... ja tämä kaikki jonkun kakskymppisen huikealla elämänkokemuksella. :D hahaha

   Lainaa

  11. Tulos: +99 (133 ääntä)
   Olenko ainoa jota ottaa aivoon tuo ettei osata kirjoittaa sanoja loppuun asti? sehän vaatii kuitenkin vaan yhden kirjaimen lisää.

   Lainaa

  12. Tulos: +66 (88 ääntä)
   Make: Avauduttakoon tähän että kirppareilta todella harvoin löytyy miehille vaatteita. Ehkä kaikki vaan tekevät vanhoista lumpuista matonkuteita. Mitä niit muil jakaa.
   Koska miehet naisia useammin käytävät vaatteet loppuun.

   Lainaa

  13. Tulos: +99 (107 ääntä)
   Tunnen yhden yli 40 vuotiaan hyvin toimeentulevan kuljetus- / maansiirtoyrittäjän ( useampi auto ajossa ja palkattuja kuskejakin löytyy ), joka asuu edelleen "kotona", eli jakaa ison omakotitalon vanhempiensa kanssa. Tällä kaverilla on myös kaksi lasta ja yksi kariutunut avioliitto takana.

   Lainaa

  14. Tulos: -24 (132 ääntä)
   Sari vaikuttaa tässä sille, että hän saattaa olla esimerkiksi kehitysvammainen tai mielenterveyskuntoutuja. Tämä selittäisi myös tuon kotona asumisen. Hänen käyttämänsä kirjoitustyyli ja mielipiteidensä sisältö vahvistaa tätä teoriaa.

   Lainaa

  15. St. Vitus Dance 20.10.2016 8:30
   Tulos: +27 (35 ääntä)
   Make: Periaatteellinen 27 vuotias tämä. Itseäni ihan harmittaa kun pitää esim. vaatteet hommata melkein aina uusina. Avauduttakoon tähän että kirppareilta todella harvoin löytyy miehille vaatteita. Ehkä kaikki vaan tekevät vanhoista lumpuista matonkuteita. Mitä niit muil jakaa.
   Täsmennän vielä, että kirpputoreilta ja kierrätyskeskuksista löytyy huonosti vaatteita, etenkin housuja lyhyille miehille jollainen itsekin olen. 163cm/60kg.

   Lainaa

  16. TapioRautaWaara 20.10.2016 8:51
   Tulos: +32 (62 ääntä)
   Henna: Melko tuomitsevaa tekstiä… Ihmisillä saattaa olla vaikka minkälaisia elämäntilanteita tai vaikeuksia, joiden vuoksi omillaan asuminen ei onnistu tai on vain järkevämpi ratkaisu asua vanhempien luona. Aika typerää lähteä haukkumaan luuseriksi sen perusteella.
   ... ihmistä jolla on rahaa ku roskaa eikä huoli kirppiskamoja. Juupa.

   Lainaa

  17. Tulos: +113 (127 ääntä)
   Sari kuulostaa ihmiseltä, joka ei ole saanut tavaroitaan kaupaksi ja siksi kiukuttelee. Asuin itse 24-vuotiaaksi kotona itsenäistymispelon takia, mutta muuten terveenä kuin pukki eikä rahatilanteessanikaan ollut moittimista. Onneksi äitini laittoi hommalle stopin ja tuuppasi minut maailmalle kypsymään. Iso kiitos siitä! Sarin teksti pisti miettimään, olisiko minusta varttunut samanoloinen "ikiteini".

   Lainaa

  18. Tulos: +25 (53 ääntä)
   spede pasanen haudan takaa: Hetkinen, miten 27-vuotias asuu “kotona”? Siis vanhemmillaan? Toivon todella ettei kukaan ole näin elämäntapaluuseri
   Melko moni on, mutta harvemmin se on omaa syytä. Älykkyys ja elämänhallinta peritään ja opitaan omilta vanhemmilta, tai sitten ei.

   Lainaa

  19. Tulos: +85 (91 ääntä)
   spede pasanen haudan takaa: Hetkinen, miten 27-vuotias asuu “kotona”? Siis vanhemmillaan? Toivon todella ettei kukaan ole näin elämäntapaluuseri
   minun eräs kaveri on asuu miehensä kanssa vanhempiensa luona. Eivät ole mitään uusavuttomia vaan työssä käyviä ihmisiä. Tarkoitan vaan että kaikilla ihmisillä elämä ei etene sen tietyn kaavan mukaan.

   Lainaa

  20. Tulos: +55 (59 ääntä)
   Make: Periaatteellinen 27 vuotias tämä. Itseäni ihan harmittaa kun pitää esim. vaatteet hommata melkein aina uusina. Avauduttakoon tähän että kirppareilta todella harvoin löytyy miehille vaatteita. Ehkä kaikki vaan tekevät vanhoista lumpuista matonkuteita. Mitä niit muil jakaa.
   Minä ainakin miehenä käytän vaatteet aina "loppuun". Eli ei niitä loppuunkäytettyjä lumppuja kannata kirpparille roudata. Pehmeimmät kankaat kelpaa auton vahan levittämiseen ja kiillottamiseen.

   Lainaa

  21. Tulos: +19 (27 ääntä)
   Olli: Olenko ainoa jota ottaa aivoon tuo ettei osata kirjoittaa sanoja loppuun asti? sehän vaatii kuitenkin vaan yhden kirjaimen lisää.
   Porissa ainakin lyhennellään noin.

   Lainaa

  22. Tulos: +61 (61 ääntä)
   kappas: Eiköhän taulutelevisio ole ollut normi Suomessa jo monta vuotta. En ymmärrä, miksi jotkut kokevat tarpeelliseksi mainita sen erikseen, ikään kuin se olisi jotenkin hienoa.
   Paitsi hotelleissa :D Naantalin kylpylän sviitti, hinta oli jotain 500€/yö eikä todellakaan ollu sen arvonen luukku. Vanhahkon sisustuksen kruunas kuvaputki TV:t, joista ei näkyny mitään. Näin ainakin muutama vuosi sitten, en tiedä ovatko jo tulleet 2000-luvulle.

   Lainaa

  23. Tulos: -25 (31 ääntä)
   Make: Periaatteellinen 27 vuotias tämä. Itseäni ihan harmittaa kun pitää esim. vaatteet hommata melkein aina uusina. Avauduttakoon tähän että kirppareilta todella harvoin löytyy miehille vaatteita. Ehkä kaikki vaan tekevät vanhoista lumpuista matonkuteita. Mitä niit muil jakaa.
   Jos etsit kunnolla niin kyllä löytyy.

   Lainaa

  24. Tulos: +70 (72 ääntä)
   Mul taulutv, no wautsi! Nehän ovatkin nykyään uskomattoman harvinaisia ja niin kalliita, että vain harvalla on varaa hankkia :D

   Lainaa

  25. Tulos: -76 (102 ääntä)
   Henna: Melko tuomitsevaa tekstiä… Ihmisillä saattaa olla vaikka minkälaisia elämäntilanteita tai vaikeuksia, joiden vuoksi omillaan asuminen ei onnistu tai on vain järkevämpi ratkaisu asua vanhempien luona. Aika typerää lähteä haukkumaan luuseriksi sen perusteella.
   Yllättäen täällä puolustellaan TAAS loisijoita ja muiden rahoilla eleleviä.

   Lainaa

  26. Tulos: +98 (106 ääntä)
   Hahhah: Yllättäen täällä puolustellaan TAAS loisijoita ja muiden rahoilla eleleviä.
   Kuka täällä on puhunut muiden rahoilla elämisestä? Mullakin on eräs yli 30v tuttu joka asuu vanhempiensa kanssa. On käynyt töissä 18v asti, maksaa osan laskuista ja suurimman osan ruoka ja käyttötavaraostoksista vanhempien ollessa jo eläkkeellä. Kannattaa opetella näkemään asiat monelta kantilta, eikä aina olettaa sitä huonointa vaihtoehtoa. Koskaan et voi tietää mitä asioiden taustalla on.

   Lainaa

  27. Tulos: +49 (73 ääntä)
   Henna: Melko tuomitsevaa tekstiä… Ihmisillä saattaa olla vaikka minkälaisia elämäntilanteita tai vaikeuksia, joiden vuoksi omillaan asuminen ei onnistu tai on vain järkevämpi ratkaisu asua vanhempien luona. Aika typerää lähteä haukkumaan luuseriksi sen perusteella.
   Onhan tuo aika luuseria antaa vanhempien maksaa kulut ja sitten huudella miten rahaa on. No kai sitä on kun asuu vanhempien elättinä. Eri asia on ne, jotka väliaikaisesti muuttavat lapsuudenkotiin, koska elämäntilanne on hankala. Mutta sellaiset harvemmin leveilevät että "rahaa on kun vanhemmat maksaa".

   Lainaa

  28. Tulos: +56 (80 ääntä)
   spede pasanen haudan takaa: Hetkinen, miten 27-vuotias asuu “kotona”? Siis vanhemmillaan? Toivon todella ettei kukaan ole näin elämäntapaluuseri
   minun tyttöystäväni asuu kotona, terkkuja välimereltä :) täällä nämä "elämäntapaluuserit" rypevät säästetyissä rahoissaan, ajavat hienoilla autoilla, eivät ole masentuneita tai muutenkaan häiriintyneitä. minun mielestäni suomen väkinäinen "ulos siitä kasvamaan ja kärsimään" asenne on erikoinen.

   Lainaa

  29. Tulos: +59 (59 ääntä)
   Ronwe: Onhan tuo aika luuseria antaa vanhempien maksaa kulut ja sitten huudella miten rahaa on. No kai sitä on kun asuu vanhempien elättinä. Eri asia on ne, jotka väliaikaisesti muuttavat lapsuudenkotiin, koska elämäntilanne on hankala. Mutta sellaiset harvemmin leveilevät että “rahaa on kun vanhemmat maksaa”.
   Eihän tuo mikä-sen-nimi-nyt-olikaan missään sanonut ettei maksa elämisestään vanhemmilleen? Semmoisia tulkintoja teki ihan muut. Mä oon muuttanu kotoa 16-vuotiaana, koska halusin. Töissä kävin ja kuluni itse maksoin. Mutta en pidä automaattisesti ihannoitavana sitä että pitäis väkisin muuttaa jossain iässä pois kotoa, jos siellä kotona mahtuu asumaan, osallistuu kuluihin ja kotitöihin tasaveroisesti ja se on myös järkevä sijainniltaan. Usein on niinkin, että jopa melko nuorilla vanhemmilla on jokin sairaus, jonka vuoksi on vaikka eläkkeellä ja tarvitsee apua kotitöissä. Silloin on oikeinkin järkevää ja vastuullista olla jakamassa vanhemman elämiskustannuksia ja autella tarvittaessa. Mun läheinen muutti Italiaan vuosia sitten. Siellä hän elää puolisonsa perheessä. Käy töissä ja osallistuu esimerkiksi ruokakuluihin. Siellä se on täysin normaalia. Erittäin järkevääkin. Siellä kun palkat on pieniä ja kustannustaso lähes sama kuin Suomessa.

   Lainaa

  30. Tulos: +31 (43 ääntä)
   spede pasanen haudan takaa: Hetkinen, miten 27-vuotias asuu “kotona”? Siis vanhemmillaan? Toivon todella ettei kukaan ole näin elämäntapaluuseri
   Kyllä minäki 28v. asun vielä kotikotona, tosin ne vanhemmat on muuttanu täältä pois :D

   Lainaa

  31. Tulos: -35 (43 ääntä)
   Hahhah: Yllättäen täällä puolustellaan TAAS loisijoita ja muiden rahoilla eleleviä.
   Niin onhan meillä tuota hyvin työllistyvää ravikansan elämistäkin jo maksettu monia kymmeniä vuosia ja uutena ilmiönä diskoläpsyttelijä "lapset" mutta eihän ne mitään maksa kun taikaseinästä rahat tulee.. Onneksi tämäkin yhteiskunta on romahtamassa omaan mahdottomuuteensa niin saatte kaikki kokeilla sitä oikeaa elämää mistä on vielä mukava ja helppo vääntää vitsejä!

   Lainaa

  32. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Italiassa miehen tulee asua nelikymppiseksi kotona, joten ei tämä niin paha ole :D

   Lainaa

  33. Tulos: +48 (50 ääntä)
   Ja täällä 26-vuotias joka edelleen asuu kotona juurikin talousvaikeuksien takia. Muuttamaan en lähde ennen kuin on tiedossa joko pidempi aikainen työ tai varma opiskelu paikka. Teen osani kotitöistä ja ostan jääkaapin täyteen pari kertaa kuukauteen + bensat silloin kun on tarve.

   Lainaa

  34. Tulos: +5 (23 ääntä)
   Henna: Melko tuomitsevaa tekstiä… Ihmisillä saattaa olla vaikka minkälaisia elämäntilanteita tai vaikeuksia, joiden vuoksi omillaan asuminen ei onnistu tai on vain järkevämpi ratkaisu asua vanhempien luona. Aika typerää lähteä haukkumaan luuseriksi sen perusteella.
   Tota voin sanoa et jos Sarin tapaa huutelee tollasia päästänsä vajaan olosen ihmisen tyylistä shittiä ja sanoo et rahaa on joten ei mun tartte ostaa kirrpis kamaa ja Aaro joka oletettavasti ko ihmisen tuntee, tietää et asuu porukoillaan, on Sarin helppo kyllä huudella ettei raha ole onglema, mut kyl se karu totuus tollekki loiselle tulee eteen ku vanhemmat kyllästyy aikuisen lapsen kyttäämiseen tai delaa... silloin toi neiti on kusessa hyvin pitkälti Taloudellisesti... ei tommone vajakki maailamssa pärjää

   Lainaa

  35. Tulos: +16 (26 ääntä)
   Nojoo on kyllä vähän naurettavaa huudella jos tosiaan asuu vanhempiensa luona vielä. Tuskin tarvitsee maksaa satoja euroja vuokraa plus siihen päälle kaikki laskut ja muut elämisen kustannukset kuten ruoka..

   Lainaa

  36. Tulos: +22 (26 ääntä)
   siis: Jos etsit kunnolla niin kyllä löytyy.
   No ei oikeastaan kyllä löydy. Tietysti riippuu vähän siitäkin minkälaista vaatetusta käyttää ja tietysti siitäkin miten monta kertaa viikossa monella eri kirpparilla jaksaa pyöriä, plus paikkakuntaiset erot. Mutta jos puhutaan ihan "ei mistään parin euron halpamarketista ostetuista" t-paidoista yms vaatteista niin aika vähän kyllä tulee vastaan. Ei niissäkään tietysti mitään vikaa sinällään, mutta jos mietitään että pitäisi ostaa kaikki vaatteet kirpparilta niin aika kauan saisi pyöriä ympäri pitäjää. Enemmän on yleensä naisten ja lasten vaatteita.

   Lainaa

  37. Tulos: +8 (16 ääntä)
   kappas: Eiköhän taulutelevisio ole ollut normi Suomessa jo monta vuotta. En ymmärrä, miksi jotkut kokevat tarpeelliseksi mainita sen erikseen, ikään kuin se olisi jotenkin hienoa.
   kuule tänä vuonna siirryin taulutelkkariin :D Tai itse asiassa en siirtyny, vaan vanha kuvaputki meni veks ja ny katon mitä katon kämppiksen telkusta.

   Lainaa

  38. Tulos: +44 (50 ääntä)
   Minä muutin pois kotoa ulkomaille heti lukion jälkeen, kun teki mieli nähdä maailmaa. 26-vuotiaana muutin pitkin hampain takaisin kotiin auttamaan vanhempaani toipumaan ison leikkauksen jälkeen. Muutin toki pois sitten kun vanhempani taas pärjäsivät hyvin ilman minua. Yhdessä asuminen sujui kuitenkin niin hyvin, että tuosta lähtien olen kyseenalaistanut tämän ajattelun, että kaikkien täysi-ikäisten suomalaisten pitää asua yksin omissa luukuissaan kunnes löytyy se "ainoa oikea" perhemuoto, eli ydinperhe. Tuossa ajattelussa ei ole mitään järkeä, vaan se on energian ja rahan tuhlausta, ja yksinasuminen aiheuttaa yksinäisyydestä johtuvia mielenterveysongelmia nuorille aikuisille. Yksin asuminen on ihmiselle luonnotonta.

   Lainaa

  39. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Nimesi: Minä muutin pois kotoa ulkomaille heti lukion jälkeen, kun teki mieli nähdä maailmaa. 26-vuotiaana muutin pitkin hampain takaisin kotiin auttamaan vanhempaani toipumaan ison leikkauksen jälkeen. Muutin toki pois sitten kun vanhempani taas pärjäsivät hyvin ilman minua. Yhdessä asuminen sujui kuitenkin niin hyvin, että tuosta lähtien olen kyseenalaistanut tämän ajattelun, että kaikkien täysi-ikäisten suomalaisten pitää asua yksin omissa luukuissaan kunnes löytyy se “ainoa oikea” perhemuoto, eli ydinperhe. Tuossa ajattelussa ei ole mitään järkeä, vaan se on energian ja rahan tuhlausta, ja yksinasuminen aiheuttaa yksinäisyydestä johtuvia mielenterveysongelmia nuorille aikuisille. Yksin asuminen on ihmiselle luonnotonta.
   Itse muutin parhaan kaverin kanssa yhteen. Ehkä elämäni paras päätös. Eikä tässä ole kummallakaan mikään kiire muuttaa minnekään, vaikka hän seurustelee ja itselläkin on omat kuviot. Ehkä sitten jos jommallekummalle tulee aiheelliseksi muuttaa kumppaninsa kanssa yhteen.

   Lainaa

  40. Tulos: +16 (32 ääntä)
   spede pasanen haudan takaa: Hetkinen, miten 27-vuotias asuu “kotona”? Siis vanhemmillaan? Toivon todella ettei kukaan ole näin elämäntapaluuseri
   Ennen kuin arvostelet muita, varmista ensin, että olet itse täydellinen.

   Lainaa

  41. Tulos: +26 (32 ääntä)
   Itse ostan kirppareilta, koska se on luonto- (ja kyllä, myös kukkaro-) ystävällisempää. Toki raja se on mullakin, alusvaatteita tai muita hygienisiä tarvikkeita en käytettynä osta. Ja kun ostaa käytettynä, ei tarvitse "tyytyä" siihen sesongin hittituotteeseen, vaan voi olla valinnanvaraakin. Ja Sari, kukaan ei pakota sinua käyttämään kirppiksiä. Saat ihan rauhassa kantaa rahasi kauppoihin. Kirppistely ei todellakaan ole mitään köyhälistön puuhastelua, vaan arvo.

   Lainaa

  42. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Mä itse asiassa asun äitin kanssa samassa torpassa osan vuodesta, toisen osan olen sitten muilla mailla. En näe syytä ottaa Suomesta kämppää ehkä kuudeksi kuukaudeksi vuodessa, kun tämä sujuu näinkin. Hankalaksihan tollanen säätäminen tulisi, varsinkaan kun en aina tiedä paljoa etukäteen, koska olen pois ja koska en. Onpahan aina seuraa eikä tarvitse yksin mököttää missään. :D Totta kai hoidan omat kuluni, teen sapuskat ja siivoan, ihan niin kuin yksin asuessanikin. Ja olen sen 27.

   Lainaa

  43. TapioRautaWaara 22.10.2016 0:28
   Tulos: -7 (11 ääntä)
   Siitake: Sari kuulostaa ihmiseltä, joka ei ole saanut tavaroitaan kaupaksi ja siksi kiukuttelee. Asuin itse 24-vuotiaaksi kotona itsenäistymispelon takia, mutta muuten terveenä kuin pukki eikä rahatilanteessanikaan ollut moittimista. Onneksi äitini laittoi hommalle stopin ja tuuppasi minut maailmalle kypsymään. Iso kiitos siitä! Sarin teksti pisti miettimään, olisiko minusta varttunut samanoloinen “ikiteini”.
   Luumu.

   Lainaa

  44. TapioRautaWaara 22.10.2016 0:32
   Tulos: -22 (22 ääntä)
   M: Kuka täällä on puhunut muiden rahoilla elämisestä? Mullakin on eräs yli 30v tuttu joka asuu vanhempiensa kanssa. On käynyt töissä 18v asti, maksaa osan laskuista ja suurimman osan ruoka ja käyttötavaraostoksista vanhempien ollessa jo eläkkeellä. Kannattaa opetella näkemään asiat monelta kantilta, eikä aina olettaa sitä huonointa vaihtoehtoa. Koskaan et voi tietää mitä asioiden taustalla on.
   Huoh. Onnea "hälle" (ettei siuĺ) uskoo ken tahtoo ja tohtii

   Lainaa

  45. TapioRautaWaara 22.10.2016 13:01
   Tulos: -16 (24 ääntä)
   Unis: Kyllä minäki 28v. asun vielä kotikotona, tosin ne vanhemmat on muuttanu täältä pois
   Tai oot palotellu ne kellariin.

   Lainaa

  46. kalakallellesoppaa 22.10.2016 15:18
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   kappas: Eiköhän taulutelevisio ole ollut normi Suomessa jo monta vuotta. En ymmärrä, miksi jotkut kokevat tarpeelliseksi mainita sen erikseen, ikään kuin se olisi jotenkin hienoa.
   Tätä olen ihmetellyt, alta kolmeen sataa saa uutta 32" "taulutelkkaria". Eipä oma 50" älytv:kää maksanut kuuttasataa uutena. Siinäpähän esittää että taulutelkkari olisi jokin statussymboli kun jokasella persaukisella on semmoseen nykyään varaa..

   Lainaa

  47. kalakallellesoppaa 22.10.2016 15:19
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Ja onko se nyt ihmeellistä että melkein kolmikymppinen asuu vanhempiensa nurkissa? Eteläeuroopassakin hilluvat 35 vuotiaaksi vanhempien nurkissa ja ostavat talon velattomaksi, ei siellä muuteta vuokralle maksamaan "turhaan".

   Lainaa

  48. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Eipä taida tämä Sari olla ensimmäistä kertaa Feissarimokissa...

   Lainaa

  49. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Melko ylenkatsovaa ja muita alentavaa puhetta... Ei oo tainnu ees yrittää omillaan asumista...

   Lainaa

  50. Tulos: +7 (7 ääntä)
   spede pasanen haudan takaa: Hetkinen, miten 27-vuotias asuu “kotona”? Siis vanhemmillaan? Toivon todella ettei kukaan ole näin elämäntapaluuseri
   Veljeni on 27-vuotias ja hän asuu yhä vanhempiemme luona, vaikean epilepsian takia, eli onko hänkin mielestäsi "elämäntapaluuseri"? Voisit ehkä HETKEN miettiä, mitä nettiin kirjoittelet, etkä suoraan kaikkea, mitä sylki suuhun tuo.

   Lainaa

  51. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Asdf: Minä ainakin miehenä käytän vaatteet aina "loppuun". Eli ei niitä loppuunkäytettyjä lumppuja kannata kirpparille roudata. Pehmeimmät kankaat kelpaa auton vahan levittämiseen ja kiillottamiseen.
   Tämä. Sit kun on vaate niin täynnä reikiä ja maaliläiskiä ettei sovellu edes auton tai talon remontointiin niin viimeisen kerran pyykkikoneesta läpi, saksilla valmiiksi palasiksi ja harrasteauto/prätkäverstaalle trasseliksi. Ja sitä kyllä kuluu sen verran että saa puuvillaisia vanhoja rytkyjä kerjätä kavereiltakin.

   Lainaa

  52. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Mother of Vile Excrement: Onneksi tältäkin sivulta löytyy yllin kyllin näitä pikkuvanhoja besserwissereitä ojentamaan meitä typeryksiä vääristä mielipiteistä. Voin oikein kuulla sen alentuvan äänensävyn ja nähdä pystyyn nostetun etusormen... ja tämä kaikki jonkun kakskymppisen huikealla elämänkokemuksella. 😁 hahaha
   Nähtävästi se kakskymppisen elämänkokemus riittää. Ei järki ikää katso. Ihan asiaa hän kirjoittaa, ei pidä mennä tuntemattomien ihmisten elämäntilanteesta tekemään mitään omia päätelmiä. Itse kun myös vähän turhan ikävään sävyyn kommentoit toisen elämää, teet olettamuksia henkilön luonteesta ja iästä... 
   Sitäpaitsi joku on voinut parikybäsenä elää ja kokea paljonkin. Riippuu tietty, mitä pitää elämänkokemuksena. Itse pidän elämänkokemuksena matkustelua, koulutusta, erilaisia työpaikkoja, erilaisten ihmisten tapaamista, yms, siinähän sitä näkee ja oppii.

   Lainaa

  53. Roisi luovuttaja 10.4.2021 13:22
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Liki kolmekymppinen luuseri huutelee äidin helmoista. Saattaa mielipide muuttua jos joskus joutuu maksamaan itse jostain jotain.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppari, kirppis, tv, televisio, taulu-tv