Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 179

Myydään Cheekin nimmari.
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 179

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 21 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +347 (389 ääntä)
   En sitten osaa laskea edes kuuteen..Eiku siis Ritva ei osaa!

   Lainaa

  2. Tulos: +527 (535 ääntä)
   Melkein meni tuo antennin kirjoitus oikein

   Lainaa

  3. Lunalovegood 25.10.2016 3:23
   Tulos: +479 (485 ääntä)
   Ei en kestä tota Anteeni Tai joku semmonen

   Lainaa

  4. purppurakruunu 25.10.2016 5:45
   Tulos: +65 (83 ääntä)
   Eikös toi hintakeskustelu oo käyty täälläkin jossain mokassa?

   Lainaa

  5. Tulos: +84 (112 ääntä)
   KAJJJJJJAANI MAINITTU

   Lainaa

  6. Tulos: +153 (161 ääntä)
   Lunalovegood: Ei en kestä tota Anteeni Tai joku semmonen
   Ei, vaan aanteenni!

   Lainaa

  7. Tulos: +497 (515 ääntä)
   Minua aina ihmetyttää, että mitä Ritvan + kaltaisten päissä oikein liikkuu. Onko kyse väsyneisyydestä, dysleksiasta, kehitysvammaisuudesta, mistä? Tämän kommentin sävy saattaa kuulostaa ilkeilevältä, mutta en tarkoita sillä tavalla, vaan kysyn ihan tosissani. Ymmärrän vielä jotenkuten sen, että jos on aivan uusi ja kokematon internetissä, niin joku saattaa vahingossa hypätä "TARJOA"-kehotuksen yli ja erehtyä luulemaan lukua 123456 oikeaksi hintapyynnöksi. Mutta miten tulee niin usein vastaan tällaisia henkilöitä, joille asia jää epäselväksi vielä noinkin selkeän selityksen jälkeen? Jokaisellahan on omat syynsä kaikkeen, enkä minä syyllistä. Ei tämä maailmaa kaada. Purkaudun vain vähän tähän. Minua henkilökohtaisesti hieman riipii aina joskus, kun joudun yhden asian selittämään neljästi ja sen päälle vielä tavuttamaan kahdesti.

   Lainaa

  8. TapioRautaWaara 25.10.2016 9:27
   Tulos: +108 (122 ääntä)
   Kyllähän säännöttömällä kirppiksellä saa cheekin nimmaria myydä. Mulla olis kans monta tommosta myynnissä! Kuka ostaa? Voin myös postittaa!

   Lainaa

  9. Tulos: +68 (78 ääntä)
   Voi vitsi, voisin ostaa muuten tuon Cheekin nimmarin, mutta myyjä käyttäisi kuitenkin ne rahat johonkin mihin liittyy Cheek.

   Lainaa

  10. Tulos: -9 (127 ääntä)
   Kala: Minua aina ihmetyttää, että mitä Ritvan + kaltaisten päissä oikein liikkuu. Onko kyse väsyneisyydestä, dysleksiasta, kehitysvammaisuudesta, mistä? Tämän kommentin sävy saattaa kuulostaa ilkeilevältä, mutta en tarkoita sillä tavalla, vaan kysyn ihan tosissani. Ymmärrän vielä jotenkuten sen, että jos on aivan uusi ja kokematon internetissä, niin joku saattaa vahingossa hypätä “TARJOA”-kehotuksen yli ja erehtyä luulemaan lukua 123456 oikeaksi hintapyynnöksi. Mutta miten tulee niin usein vastaan tällaisia henkilöitä, joille asia jää epäselväksi vielä noinkin selkeän selityksen jälkeen? Jokaisellahan on omat syynsä kaikkeen, enkä minä syyllistä. Ei tämä maailmaa kaada. Purkaudun vain vähän tähän. Minua henkilökohtaisesti hieman riipii aina joskus, kun joudun yhden asian selittämään neljästi ja sen päälle vielä tavuttamaan kahdesti.
   Johtunee siitä, että 99,9% väestöstä on uusavuttomia, yksinkertaisia, tai ihan vaan v***n tyhmiä.

   Lainaa

  11. King Arthur 25.10.2016 11:45
   Tulos: +122 (144 ääntä)
   Kala: Minua aina ihmetyttää, että mitä Ritvan + kaltaisten päissä oikein liikkuu. Onko kyse väsyneisyydestä, dysleksiasta, kehitysvammaisuudesta, mistä? Tämän kommentin sävy saattaa kuulostaa ilkeilevältä, mutta en tarkoita sillä tavalla, vaan kysyn ihan tosissani. Ymmärrän vielä jotenkuten sen, että jos on aivan uusi ja kokematon internetissä, niin joku saattaa vahingossa hypätä “TARJOA”-kehotuksen yli ja erehtyä luulemaan lukua 123456 oikeaksi hintapyynnöksi. Mutta miten tulee niin usein vastaan tällaisia henkilöitä, joille asia jää epäselväksi vielä noinkin selkeän selityksen jälkeen? Jokaisellahan on omat syynsä kaikkeen, enkä minä syyllistä. Ei tämä maailmaa kaada. Purkaudun vain vähän tähän. Minua henkilökohtaisesti hieman riipii aina joskus, kun joudun yhden asian selittämään neljästi ja sen päälle vielä tavuttamaan kahdesti.
   Tämä ei varmaan ainakaan helpota riipimistäsi mutta on pakko sanoa että Ritvoissa kulminoituu ihmisten vakio-ominaisuuksien huonoimmat puolet. Suurin osa kulkee pää ainakin osittain omassa ahterissa ja elävät siinä uskossa että ovat aina oikeassa kaikessa. Siihen kun yhdistät rajallisen ymmärryskyvyn niin soppa on valmis.

   Lainaa

  12. Tulos: +135 (141 ääntä)
   Kala: Minua aina ihmetyttää, että mitä Ritvan + kaltaisten päissä oikein liikkuu. Onko kyse väsyneisyydestä, dysleksiasta, kehitysvammaisuudesta, mistä? Tämän kommentin sävy saattaa kuulostaa ilkeilevältä, mutta en tarkoita sillä tavalla, vaan kysyn ihan tosissani. Ymmärrän vielä jotenkuten sen, että jos on aivan uusi ja kokematon internetissä, niin joku saattaa vahingossa hypätä “TARJOA”-kehotuksen yli ja erehtyä luulemaan lukua 123456 oikeaksi hintapyynnöksi. Mutta miten tulee niin usein vastaan tällaisia henkilöitä, joille asia jää epäselväksi vielä noinkin selkeän selityksen jälkeen? Jokaisellahan on omat syynsä kaikkeen, enkä minä syyllistä. Ei tämä maailmaa kaada. Purkaudun vain vähän tähän. Minua henkilökohtaisesti hieman riipii aina joskus, kun joudun yhden asian selittämään neljästi ja sen päälle vielä tavuttamaan kahdesti.
   Katsos. Ihan kuin 95% kaikesta nettikommentoinnista tapahtuu niin, että luetaan vain eka rivi, tai ehkä kaksi. Iltapaskojen kommentointiin kannattaa mennä katsomaan. Klikkiotsikko ja raivo kommenteissa, josta käy hyvin selväksi ettei itse uutista ole luettu.

   Lainaa

  13. Tulos: -15 (53 ääntä)
   Nuo Ikean "laatusohvat", hyi hemmetti.

   Lainaa

  14. Tulos: +79 (105 ääntä)
   torkku: Johtunee siitä, että 99,9% väestöstä on uusavuttomia, yksinkertaisia, tai ihan vaan v***n tyhmiä.
   99,9%..tuliko nyt hieman liioiteltua kuitenkin? Jos koet olevasi uusavuton idiootti niin älä kaikkia leimaa.

   Lainaa

  15. Tulos: -26 (60 ääntä)
   Ottakaahan iisisti. Eiköhän Ritva ole vain uusi tulokas Facen nettikirppareilla. Eihän sitä nyt heti voi kaikkea tietää.

   Lainaa

  16. Tulos: +80 (84 ääntä)
   Mutta kertokaa nyt mikä ihme tuo "anteenni" oikeasti on! :D

   Lainaa

  17. Tulos: +55 (67 ääntä)
   JK: Melkein meni tuo antennin kirjoitus oikein
   Tai jonkun semmosen.

   Lainaa

  18. Tulos: +52 (60 ääntä)
   Toi "antenni" taitaa olla UV-lamppu. Mul on erilainen tääl mun kotona ja samanlainen kirkkaussäätönappula löytyy siitäkin.

   Lainaa

  19. Tulos: +61 (71 ääntä)
   mikaela: Ottakaahan iisisti. Eiköhän Ritva ole vain uusi tulokas Facen nettikirppareilla. Eihän sitä nyt heti voi kaikkea tietää.
   Ei, mutta luetun ymmärtäminen ja ajattelu olisi kaikesta huolimatta suotavaa.

   Lainaa

  20. TapioRautaWaara 26.10.2016 21:16
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Ville: Toi “antenni” taitaa olla UV-lamppu. Mul on erilainen tääl mun kotona ja samanlainen kirkkaussäätönappula löytyy siitäkin.
   Ei, kyllä se on antenni. Mullakin tuli tommonen jonku ruoskatelkun mukana ysärinä. Enpä tarvinu mihinkään, Oli sen verran laatuvehje ettei auttanu mitään... tein lopulta henkarista paremman :)

   Lainaa

  21. Tulos: 0 (6 ääntä)
   No nyt oli nimmari tehty aika kieliposkessa heh heh.... En voinut vastustaa kiusausta, anteeksi

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, kuva, antenni, sohva, hinta, Cheek, nimmari, nimikirjoitus