Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Anteeksi, väärä numero

Kun tekstaat väärälle henkilölle, etkä edes huomaa.
Anteeksi, väärä numero

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 48 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Muumi (kopio) 25.10.2016 2:37
   Tulos: +989 (1111 ääntä)
   Tai toivottavasti tuli. Taisi Päivi tehdä miehelle palveluksen.

   Lainaa

  2. Tulos: +251 (307 ääntä)
   Pitkästä aikaa moka

   Lainaa

  3. Tulos: +1402 (1418 ääntä)
   Ensimmäisenä kannattaa tosiaan valittaa puhelinyhtiöön, eikä tarkistaa olisiko numero mahdollisesti väärin.

   Lainaa

  4. Niimpäniin 25.10.2016 7:03
   Tulos: +716 (730 ääntä)
   Kuinkahan vajaa pitää porukan olla, kun ei jo ekan vieraan naisen puhelinsoiton jälkeen ala hälytyskellot soimaan. Mitä ne on siinä jutellu? "Siekö laitat miun miehelle hävyttömiä viestejä?!" "No en tod." "Okei". Sitten vielä operaattorilta selvitellään "väärään numeroon" menevää soittoa?

   Lainaa

  5. Tulos: +322 (332 ääntä)
   JK: Ensimmäisenä kannattaa tosiaan valittaa puhelinyhtiöön, eikä tarkistaa olisiko numero mahdollisesti väärin.
   NiiN se nykyään menee, aina jonkun muun syy.

   Lainaa

  6. Tulos: +580 (602 ääntä)
   Enemmän tässä huvittaa se, että väärän numeron mies vain vastaili pokkana tekstiviesteihin. Asianhan olisi voinut hoitaa vaikka vastaamalla "Hyvin. Kuka tämä on?" tai "Tulikohan tämä ihan oikeaan numeroon?"

   Lainaa

  7. Tulos: +16 (92 ääntä)
   On muuten ihan mahdollista että operaattorilla on joku solmu jossain linjoissa ja puhelut yhdistyvät väärin. Tekstiviesteistä en tiedä. Itselleni on käynyt niin että olen soittanut puhelimen muistiin tallennettuun numeroon ja se on mennyt johonkin ihan muualle, minne olisi pitänyt. Ja meinasi alkaa tätiä toisessa päässä jo hieman ärsyttämään kun kolmeen kertaan soitin siihen samaan numeroon kun yritin tätä tuttua kaveria tavoitella. Sen jälkeen annoin olla ja soitin tyypin puolisolle. Siinä sitten varmistin että eihän oo numero muuttunut tai mitään ja kaveri vakuutteli että sama numero on edelleen, mikä on ollut iät ja ajat ja siinä vielä varmistettiin että numero on oikein. Seuraavana päivänä soitin siihen ihan samaan puhelimen muistiin tallennettuun numeroon ja tällä kertaa yhdistyi oikein. Eli kun operaattoreilla tuollaisia ongelmia ihan todellisuudessa on ja jos ei nyt satu muistamaan että on jossain vaiheessa joutunut tallentamaan jonkun numeron uudestaan, jollon numeromoka olisi saattanut tapahtua, niin helposti sitä saattaa operaattoria ensimmäisenä syyttää.

   Lainaa

  8. Tulos: +135 (179 ääntä)
   Hienosti väritetty tarina.

   Lainaa

  9. TapioRautaWaara 25.10.2016 9:31
   Tulos: -61 (109 ääntä)
   Munki rupes tekee mieli nuolla palleja... Pullia. Lihapullia. NÄLKÄ!

   Lainaa

  10. Tulos: +82 (156 ääntä)
   Naapuri: Enemmän tässä huvittaa se, että väärän numeron mies vain vastaili pokkana tekstiviesteihin. Asianhan olisi voinut hoitaa vaikka vastaamalla “Hyvin. Kuka tämä on?” tai “Tulikohan tämä ihan oikeaan numeroon?”
   Mä ainakin vastailisin hetken aikaa ja hämmentäisin toista. Normaali tapa toimia.

   Lainaa

  11. Tulos: -1 (71 ääntä)
   Naapuri: Enemmän tässä huvittaa se, että väärän numeron mies vain vastaili pokkana tekstiviesteihin. Asianhan olisi voinut hoitaa vaikka vastaamalla “Hyvin. Kuka tämä on?” tai “Tulikohan tämä ihan oikeaan numeroon?”
   Mitä hauskaa tuollaisessa muka on?

   Lainaa

  12. Tulos: +40 (68 ääntä)
   Olipa kerran...

   Lainaa

  13. Ponne Jarkka 25.10.2016 10:18
   Tulos: +68 (94 ääntä)
   Idontbelieveyou.gif Numeroahan ei kannata tarkistaa ennen soittoa operaattorille.

   Lainaa

  14. King Arthur 25.10.2016 11:56
   Tulos: +162 (184 ääntä)
   En nyt tiedä kumpi rassaa enemmän: se että joku viitsii keksiä tarinan jossa sekä itse että jälkikasvu vaikuttaa toopeilta vai se että Suomessa on ainakin neljä näin tolloa tapausta. *Kukaan* tarinan henkilö ei ole ruudinkeksijä.

   Lainaa

  15. Tulos: +69 (79 ääntä)
   1,3 TUHATTA tykkäystä.

   Lainaa

  16. Tulos: +56 (60 ääntä)
   Mulle on kanssa muutaman kerran tullut tuollaisia puheluita. Siis soitettu väärään suuntanumeroon mutta muuten samaan numeroon. Puhelussa asia toki selviää saman tien.

   Lainaa

  17. King Arthur 25.10.2016 13:48
   Tulos: +96 (118 ääntä)
   Mulle soitteli yhteen aikaan aina silloin tällöin joku nainen joka syytteli siitä että olen hänen miehensä kanssa vehdannut. Ei auttanut vaikka kerroin olevani (tuolloin muinoin) teini-ikäinen ja ihan muunlaisista tyypeistä kiinnostunut. Kerran soitti kesken lomareissun ja sanoin rouvalle että aika kallista sun soitella tänne ESPANJAAN.

   Lainaa

  18. Tulos: +96 (114 ääntä)
   King Arthur: Mulle soitteli yhteen aikaan aina silloin tällöin joku nainen joka syytteli siitä että olen hänen miehensä kanssa vehdannut. Ei auttanut vaikka kerroin olevani (tuolloin muinoin) teini-ikäinen ja ihan muunlaisista tyypeistä kiinnostunut. Kerran soitti kesken lomareissun ja sanoin rouvalle että aika kallista sun soitella tänne ESPANJAAN.
   Kallista ei ole soittaminen, vaan vastaaminen.

   Lainaa

  19. King Arthur 25.10.2016 15:07
   Tulos: +34 (68 ääntä)
   Rekkapena: Kallista ei ole soittaminen, vaan vastaaminen.
   Teininä isi maksoi. Matkankin.

   Lainaa

  20. Tulos: +47 (75 ääntä)
   Joku on näköjään löytänyt Ei mennyt niin kuin strömsössä -ryhmän ja postaa sieltä juttuja tänne. Tämä on sieltä ja samoin ne ikean lmapunvarjostimet, jotka oli pesty tiskikoneessa. Ei siinä, hauskoja juttuja. Mutta en tiedä onko hirveästi järkeä siirtää avoimesta hupiryhmästä kaikkia hauskoja juttuja tänne...

   Lainaa

  21. Tulos: +13 (67 ääntä)
   No kun ei. On se kumma että aina kun laittaa väärälle ihmiselle jotain niin se on tyyliin "Perseeseenkö pitäis naida vai?" Luulis että eka asia ois ollu että puhelin tippu vessanpyttyyn ja nyt on uusi. Ei. Ja kuka vittu sanoo koiraa vaaviksi? No sama varmaan kuka kutsuu itteenä Mamiksi sille.

   Lainaa

  22. Tulos: +44 (54 ääntä)
   Eipä varmaan ole epäilystä erheestä jos tytär soittaa puhelimeen numerosta joka heittää numeron verran siitä mihin vastataan...

   Lainaa

  23. Tulos: -15 (25 ääntä)
   oibyicl: Joku on näköjään löytänyt Ei mennyt niin kuin strömsössä -ryhmän ja postaa sieltä juttuja tänne. Tämä on sieltä ja samoin ne ikean lmapunvarjostimet, jotka oli pesty tiskikoneessa. Ei siinä, hauskoja juttuja. Mutta en tiedä onko hirveästi järkeä siirtää avoimesta hupiryhmästä kaikkia hauskoja juttuja tänne…
   Missäs tämmönen ryhmä on? Linkkiä?

   Lainaa

  24. Tulos: +66 (70 ääntä)
   Rottweilerin pallit kodinrikkojana, eipä olisi tullut mieleen.

   Lainaa

  25. Tulos: +75 (89 ääntä)
   Puhelin hajosi vuosi sitten ja nyt vasta huomasi, ettei laittanut uuteen puhelimeen tyttärensä oikeaa numeroa. Eivät taida äiti ja tytär paljoa jutella puhelimitse.

   Lainaa

  26. Tulos: +60 (68 ääntä)
   Wili: Missäs tämmönen ryhmä on? Linkkiä?
   Facebookissa. :D Jos et itse noilla tiedoilla löydä, niin et ole hupia ansainnutkaan.

   Lainaa

  27. Tulos: +38 (42 ääntä)
   varpu: Puhelin hajosi vuosi sitten ja nyt vasta huomasi, ettei laittanut uuteen puhelimeen tyttärensä oikeaa numeroa. Eivät taida äiti ja tytär paljoa jutella puhelimitse.
   Tämä viestien laittelu mitä ilmeisimmin tapahtui silloin "joku vuosi sitten".

   Lainaa

  28. Tulos: +42 (54 ääntä)
   Ok, tuntematon lähettää viestin ja kyselee, miten "vaavin pallit jaksaa". Ensimmäisenä tietenkin tulee mieleen vastata, että ihan hyvin. Eikä siinäkään vaiheessa lamppu syty, kun aletaan kysellä haavoista ja paranemisesta...?

   Lainaa

  29. plusmiinusnolla 25.10.2016 20:55
   Tulos: +43 (53 ääntä)
   JOS toi olis tosi tarina, olisi se "muija" nähnyt "tyttären" numeron, kun "tytär" soitti ja pahoitteli tapahtunutta. Silloin olisi hieman pakko uskoa, että kyseessä oli vahinko. BS.

   Lainaa

  30. BitchinWallaby 25.10.2016 23:49
   Tulos: +27 (37 ääntä)
   Muumi (kopio): Tai toivottavasti tuli. Taisi Päivi tehdä miehelle palveluksen.
   Tai vaimolle. Kai sitä nyt saa vähän hermostua, jos mies ihan pokkana vastailee toiselta naiselta tulleisiin palliviesteihin.

   Lainaa

  31. Tulos: +15 (39 ääntä)
   Eniten häiritsee se, että kun vaimo soitti, puhelimessa näkyi tyttären nimi, jos kerran numero oli tallennettu. Ettei siinä vaiheessakaan äiti ihmetellyt, että miksi vaimo soittaa tyttären numerosta, vaan jatkaa tekstailua normaalisti. En osta.

   Lainaa

  32. Tulos: -1 (21 ääntä)
   Kerrassaan hieno tarina, tai sitten ei. Ei sit koko vuotena ole aikaisemmin tyttärensä kanssa puhunut? Vasta kun koiran pallit kiinnostaa.

   Lainaa

  33. Tulos: +5 (23 ääntä)
   Paitsi että nimenomaan 050 ja 040 eivät jaa samoja loppunumeroita, koska ne aikanaan "kahden suuren operaattorin" ollessa ainoita ostettiin eri numeroavaruudesta. 0400 ja 0500 jakavat.

   Lainaa

  34. Tulos: +34 (34 ääntä)
   Marina: Eniten häiritsee se, että kun vaimo soitti, puhelimessa näkyi tyttären nimi, jos kerran numero oli tallennettu. Ettei siinä vaiheessakaan äiti ihmetellyt, että miksi vaimo soittaa tyttären numerosta, vaan jatkaa tekstailua normaalisti. En osta.
   Ehkä vaimo soitti omasta puhelimestaan...

   Lainaa

  35. TapioRautaWaara 26.10.2016 21:23
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   Paskapuhetta mutta uskon.

   Lainaa

  36. Tulos: -7 (33 ääntä)
   Itseäni puolestaan rasittavat nämä näsäviisaat koti-Sherlockit, jotka kuvittelevat jotakuta kiinnostavan, jos joku moka saattaa olla keksitty tai väritetty. Entä sitten?

   Lainaa

  37. Kalehmainen 27.10.2016 1:54
   Tulos: -1 (17 ääntä)
   Tarina ei ole mahdollinen. Numero ei voi erota pelkästään tuosta alusta. Katsopa joku tuttu jonka nro alkaa vaikka 040 ja kirjoita numero muuten oikein mutta alkuun 050. Ja tadaa, puhelusi menee silti oikeaan osoitteeseen

   Lainaa

  38. Tulos: +4 (22 ääntä)
   Tässähän koko sotku oli ton vieraan miehen syy, koska ei kertonut Päiville että numero on väärä vaan esiintyi toisena henkilönä (mikä on sitä paitsi rikos). 1) Päivi laittoi tyttärelleen tarkoitetut viestit ja "tytär" vastasi. Jolloin Päivi oli autuaasti siinä luulossa että numero on tyttären. 2) Vieras nainen luuli ilman muuta että hänen miestään vokotellaan, koska viesteistä saa tämän kuvan, ellei tiedä että kysymys on koirasta. Päivi taas luuli naisen soittaneen väärään numeroon, koska tyttärensä kanssa viestittelyn lisäksi hän ei ole ollut tunkemassa kolmanneksi pyöräksi. 3) Kun tytär on saanut viestit mutta soittoon vastaa kuitenkin vieras nainen (tässä kohtaa tulee kyllä kysymys: miksi Päivi ei tunnistanut äänestä, että luurissa on sama vihainen nainen kuin eilenkin?), Päivi soittaa tyttärelleen töihin (työnumeroon: siten sai häneen yhteyden tällä kertaa) ja kertoo että puhelut yhdistyvät jollekulle muulle. Jolloin tytär ilman muuta soittaa operaattorille, sillä eihän hän välttämättä voi mistään olettaa että äidillä olisi väärä numero. Päivi ei ehkä maininnut heidän taannoisesta viestittelystään, jolloin tytär olisi osannut ihmetellä, ettei ole saanut mitään viestejäkään. Joten johtopäätäs: Syy on sen miehen joka muutenkin syyllistyi identiteettivarkauteen!

   Lainaa

  39. Tulos: -20 (22 ääntä)
   Ja en muuten ole ikinä ymmärtänyt, mikä tarkoitus suuntanumeroilla on. Kokemukseni mukaan oikean henkilön saa aina kiinni hänen oikealla muokkaamattomalla numerollaan, vaikka itse olisi missä hyvänsä tai soiton kohde olisi missä hyvänsä. Heti kun suuntanumeron on lisännyt eteen, niin tuloksena onkin ollut "valitsemasi numero ei ole käytössä" tai jonkun ventovieraan vastaaminen.

   Lainaa

  40. Tulos: -12 (20 ääntä)
   Kielinero: Tämä viestien laittelu mitä ilmeisimmin tapahtui silloin “joku vuosi sitten”.
   Ja kertoo tästä vasta nyt Facebookissa?

   Lainaa

  41. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Kalehmainen: Tarina ei ole mahdollinen. Numero ei voi erota pelkästään tuosta alusta. Katsopa joku tuttu jonka nro alkaa vaikka 040 ja kirjoita numero muuten oikein mutta alkuun 050. Ja tadaa, puhelusi menee silti oikeaan osoitteeseen
   Kyllä voi erota vain kolmesta ekasta numerosta. Meillä on ollut yhtäaikaa käytössä mulla 050, isällä 040 ja siskolla 044 alkuiset ja kaikissa muuten samat muut numerot

   Lainaa

  42. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Kalehmainen: Tarina ei ole mahdollinen. Numero ei voi erota pelkästään tuosta alusta. Katsopa joku tuttu jonka nro alkaa vaikka 040 ja kirjoita numero muuten oikein mutta alkuun 050. Ja tadaa, puhelusi menee silti oikeaan osoitteeseen
   Tintti: Kyllä voi erota vain kolmesta ekasta numerosta. Meillä on ollut yhtäaikaa käytössä mulla 050, isällä 040 ja siskolla 044 alkuiset ja kaikissa muuten samat muut numerot
   Tämä jäi nyt kiinnostamaan. Voisiko olla niin, että puhelu ohjautuu oikeaan numeroon vain, jos kyseisellä alulla ei ole liittymää? Eli jos 040 123 4567 -> Ei ole olemassa, mutta 050 123 4567 on, se ohjautuu siihen. Nyt joku operaattorinörtti tänne vastaamaan!

   Lainaa

  43. Tulos: -18 (22 ääntä)
   miten se sille tytölle soitti asiasta jos kerta nro oli väärin? eikös se sitten olisi mennyt sille tuntemattomalle taas eikä tytölle. jep jep.

   Lainaa

  44. Tulos: +31 (31 ääntä)
   enti: miten se sille tytölle soitti asiasta jos kerta nro oli väärin? eikös se sitten olisi mennyt sille tuntemattomalle taas eikä tytölle. jep jep.
   "Soitin sit työlle töihin" Töihin. Töihin. Lue.

   Lainaa

  45. Operaattorilla töissä 29.10.2016 23:48
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   Kalehmainen: Tarina ei ole mahdollinen. Numero ei voi erota pelkästään tuosta alusta. Katsopa joku tuttu jonka nro alkaa vaikka 040 ja kirjoita numero muuten oikein mutta alkuun 050. Ja tadaa, puhelusi menee silti oikeaan osoitteeseen
   Totta hitossa se eroaa. Ei todellakaan mene samalle ihmiselle.

   Lainaa

  46. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Joni: Ja en muuten ole ikinä ymmärtänyt, mikä tarkoitus suuntanumeroilla on. Kokemukseni mukaan oikean henkilön saa aina kiinni hänen oikealla muokkaamattomalla numerollaan, vaikka itse olisi missä hyvänsä tai soiton kohde olisi missä hyvänsä. Heti kun suuntanumeron on lisännyt eteen, niin tuloksena onkin ollut “valitsemasi numero ei ole käytössä” tai jonkun ventovieraan vastaaminen.
   Oltiin teineinä Italiassa reissaamassa ja kaveri soitti toiselle unohtaen +358-alun ja joku Rato vastasi puhelimeen. Jännää että tismalleen sama numero oli siellä käytössä, ainakin Briteissä puhelinnumero on ihan erilainen koostumukseltaankin, mutta tuolla Italiassa meni tosiaan puhelu aivan väärään osoitteeseen :D

   Lainaa

  47. Ajatteleva hedelmä 21.8.2020 16:05
   Tulos: -7 (9 ääntä)
   Tässä on mielestäni surullisinta se, ettei henkilö pitkänoloisen ajan aikana tajunnut, että soitti väärään numeroon. Kyllä on jotkut (usein naiset) typeriä.

   Lainaa

  48. Ajatteleva hedelmä 21.8.2020 16:10
   Tulos: -5 (7 ääntä)
   Ja että ekana tarkistetaan puhelinyhtiöstä, eikä ole omien pikku aivojen mielestä mitenkään mahdollista, että muistaisi numeron väärin. Saati, että ymmärtäisi ajatella "maalaisjärjellä". Taitaa olla varsinaisia äityleitä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: numero, tekstiviesti, koira, tytär, äiti, tekstari, puhelu