Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 36

Arvoisa asukas, lemmikkinne juoksee irtikytkettynä pitkin pihaa.
Rakkaat naapurit, osa 36

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 32 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Lila Violetta 15.9.2016 1:32
   Tulos: +1239 (1251 ääntä)
   Se uus leffa lemmikeiden salaisista elämistä taitaakin kertoa tarinan Mikan akvaario- ja terraariolemmikeistä.

   Lainaa

  2. Tulos: +794 (816 ääntä)
   Joka taloyhtiössä asuu yks Terttu!

   Lainaa

  3. Tulos: -260 (336 ääntä)
   Oiskohan tertunki sukunimi syytä sensuroida? Mietin vaan kun muittenki on...

   Lainaa

  4. Tulos: -53 (141 ääntä)
   Ei ku oho se oliki "terttu" :"D

   Lainaa

  5. Muumi (kopio) 15.9.2016 7:02
   Tulos: +197 (207 ääntä)
   Terttu kuulostaa mukavalta.

   Lainaa

  6. TapioRautaWaara 15.9.2016 8:36
   Tulos: +328 (346 ääntä)
   Tertut on aina vähän rypäleinä

   Lainaa

  7. Tulos: +964 (970 ääntä)
   Kyllä mulle ainakin iskis aika hitolliset pelkotilat jos akvaariokala juoksentelis pihalla vapaana.

   Lainaa

  8. Tulos: +389 (425 ääntä)
   Ovatko tämänpäiväiset mokat ekstrahauskoja vai onko minun lääkitykseni vain alkanut tehota? :D

   Lainaa

  9. Tulos: +565 (587 ääntä)
   Kala: Ovatko tämänpäiväiset mokat ekstrahauskoja vai onko minun lääkitykseni vain alkanut tehota?
   no nyt se mikan kala lukee jo feissarimokia :O

   Lainaa

  10. Tulos: +197 (197 ääntä)
   Mun olis tehny mieli jättää entiseen asuntooni samanlainen viesti seuraaville asukeille.. Tosin ei naapureista, vaan vuokranantajasta. Tosin se saattaisi siinä vaiheessa olla jo liian myöhäistä kun uudet asukit sen lapun löytäisivät..

   Lainaa

  11. Tulos: +7 (107 ääntä)
   .: no nyt se mikan kala lukee jo feissarimokia
   Olenhan minä täällä ollut tällä nimimerkillä jo... mitä, vuodesta 2011? :D Mikalla on varmaan vähän nuorempia kaloja. Nyttemmin on vähän alkanut ärsyttää, kun joku toinenkin on alkanut käyttää samaa nimimerkkiä. Keksisi omansa, mutta minkäs teet. Hän ei varmaan ole huomannut käyttävänsä nimimerkkiä, joka on täällä jo säännöllisessä käytössä. Nyt täällä on sitten kaksin verroin Kaloja tuhlaamassa aikaansa halpojen höhötysten parissa :D

   Lainaa

  12. Tulos: -215 (231 ääntä)
   "Vastasin tälleen nasevasti ja haluan kaikkien tietävän että oon huumorimmeisiä!!!" voi jeesus mikä törppö...

   Lainaa

  13. Tulos: +265 (271 ääntä)
   jukkapalmu: “Vastasin tälleen nasevasti ja haluan kaikkien tietävän että oon huumorimmeisiä!!!” voi jeesus mikä törppö…
   Minusta tuo vastaus oli hauska. Älä viitsi niuhottaa.

   Lainaa

  14. Tulos: +163 (163 ääntä)
   Muumimamma: Mun olis tehny mieli jättää entiseen asuntooni samanlainen viesti seuraaville asukeille.. Tosin ei naapureista, vaan vuokranantajasta. Tosin se saattaisi siinä vaiheessa olla jo liian myöhäistä kun uudet asukit sen lapun löytäisivät..
   Sama! Olisin aloittanut viestin "Pahoittelut surkeasta valinnasta. Paetkaa mahdollisimman pian."

   Lainaa

  15. Tulos: +106 (116 ääntä)
   Rix: Kyllä mulle ainakin iskis aika hitolliset pelkotilat jos akvaariokala juoksentelis pihalla vapaana.
   itse toteaisin että korkea aika vähentää juomista

   Lainaa

  16. Tulos: -15 (63 ääntä)
   Lila Violetta: Se uus leffa lemmikeiden salaisista elämistä taitaakin kertoa tarinan Mikan akvaario- ja terraariolemmikeistä.
   Vai lemmikeiden salaisista eläimistä?

   Lainaa

  17. Tulos: +156 (158 ääntä)
   Meillä oli aikoinaan taloyhtiössä Lättähattu ja Kyylämummo, vanha pariskunta. Tonkivat jopa roskiksia, kun sinne kävi roskat viemässä. Oikein mukavan ärsyttäviä vanhoja ihmisiä, joiden elämäntehtävä oli valittaa kaikesta. Tuttua tuokin, että valitetaan koiran jatkuvasta haukkumisesta toisesta rapusta käsin, kun seinänaapurit eikä ylä- tai alapuolen naapurit edes tienneet, että meillä on koira. Näillä ammattivalittajilla onkin yliluonnollisia kykyjä.

   Lainaa

  18. Tulos: -114 (162 ääntä)
   Mua vituttaa metelöivät naapurit. Aina kun naapuri möykkää hakkaan lekalla lattiaan muutaman iskun. Eli "ehdollistan koiraa" (kusipäinen naapuri siis) ymmärtämään, että metelöinti tuottaa lekan kolahduksia, jotka etenevät tasan varmasti koko talon läpi. Muovimatto on ihan säleinä ja sen alla betoni on muuttunut muruhiekaksi, eli pois muuttaessa pitää uusia matto ja pakkeloida betonikuoppa sileäksi. Mutta se on hinta, joka hiljaisuudesta nykymaailmassa on maksettava...

   Lainaa

  19. Tulos: +148 (170 ääntä)
   Raino: Mua vituttaa metelöivät naapurit. Aina kun naapuri möykkää hakkaan lekalla lattiaan muutaman iskun. Eli “ehdollistan koiraa” (kusipäinen naapuri siis) ymmärtämään, että metelöinti tuottaa lekan kolahduksia, jotka etenevät tasan varmasti koko talon läpi. Muovimatto on ihan säleinä ja sen alla betoni on muuttunut muruhiekaksi, eli pois muuttaessa pitää uusia matto ja pakkeloida betonikuoppa sileäksi. Mutta se on hinta, joka hiljaisuudesta nykymaailmassa on maksettava…
   Suosittelen psykiatrilla käyntiä.

   Lainaa

  20. Tulos: +62 (94 ääntä)
   Raino: Mua vituttaa metelöivät naapurit. Aina kun naapuri möykkää hakkaan lekalla lattiaan muutaman iskun. Eli “ehdollistan koiraa” (kusipäinen naapuri siis) ymmärtämään, että metelöinti tuottaa lekan kolahduksia, jotka etenevät tasan varmasti koko talon läpi. Muovimatto on ihan säleinä ja sen alla betoni on muuttunut muruhiekaksi, eli pois muuttaessa pitää uusia matto ja pakkeloida betonikuoppa sileäksi. Mutta se on hinta, joka hiljaisuudesta nykymaailmassa on maksettava…
   Vai kannattaisko kuitenkin muuttaa johonkin korpeen, kauas naapureista? Jos ei kestä normaalin elämän ääniä, mitä kerrostalossa ihan varmasti välillä kuuluu.

   Lainaa

  21. Muumi (kopio) 15.9.2016 17:37
   Tulos: -17 (45 ääntä)
   Kala: Olenhan minä täällä ollut tällä nimimerkillä jo… mitä, vuodesta 2011? Mikalla on varmaan vähän nuorempia kaloja. Nyttemmin on vähän alkanut ärsyttää, kun joku toinenkin on alkanut käyttää samaa nimimerkkiä. Keksisi omansa, mutta minkäs teet. Hän ei varmaan ole huomannut käyttävänsä nimimerkkiä, joka on täällä jo säännöllisessä käytössä. Nyt täällä on sitten kaksin verroin Kaloja tuhlaamassa aikaansa halpojen höhötysten parissa
   Meuhkaat Kalalle täällä niin kauan että tajuaa olevansa kopio. Kuulostaa tutulta..

   Lainaa

  22. Tulos: -16 (40 ääntä)
   ..: Ei ku oho se oliki “terttu” :”D
   Tertusta kommentoija ei osaa lainkaan kirjoittaa. Hän toivottaa: "Toivottavasti viihdyt yksinolosta". Tuollainen jo paljastaa olennaisimman vuodattajan älyllisistä ansioista. Ja voi hyvin olla, että ongelma ei olekaan "terttu" vaan tämä uusluku- ja kirjoitustaidoton ynnä nimetön jurpo.

   Lainaa

  23. Tulos: -8 (38 ääntä)
   Kipale: Vai kannattaisko kuitenkin muuttaa johonkin korpeen, kauas naapureista? Jos ei kestä normaalin elämän ääniä, mitä kerrostalossa ihan varmasti välillä kuuluu.
   Onkin vaikeampi määritellä "normaalin elämän äänet". Kerrostaloissa on yleensä järjestyssäännöllä määrätty hiljaisuus 22-06, jolloin ei ole normaalia esim. nuijia pihvejä tai harjoitella saksofoninsoittoa. Metelöijät itse eivät melusta kärsi koskaan, mutta kaikki muut. Jääkin siis oikeuden päätettäväksi, kumpaan sakkiin sinä kuulut.

   Lainaa

  24. Tulos: -7 (27 ääntä)
   Kala: Ovatko tämänpäiväiset mokat ekstrahauskoja vai onko minun lääkitykseni vain alkanut tehota?
   Lääkitys se vaan siellä. Jotenkin tylsempiä tänään.

   Lainaa

  25. Tulos: +45 (51 ääntä)
   Truth: Meillä oli aikoinaan taloyhtiössä Lättähattu ja Kyylämummo, vanha pariskunta. Tonkivat jopa roskiksia, kun sinne kävi roskat viemässä. Oikein mukavan ärsyttäviä vanhoja ihmisiä, joiden elämäntehtävä oli valittaa kaikesta. Tuttua tuokin, että valitetaan koiran jatkuvasta haukkumisesta toisesta rapusta käsin, kun seinänaapurit eikä ylä- tai alapuolen naapurit edes tienneet, että meillä on koira. Näillä ammattivalittajilla onkin yliluonnollisia kykyjä.
   Joo, näitä löytyy. Tosin meidän kohdalla viereisestä taloyhtiöstä yksi vanhempi rouva kyttäilee muiden tekemisiä. Kerran tuli valittamaan, kun ajoin veljeni auton omaan ruutuun. Ei kuulemma ollut minun ruutu. Pari viikkoa sitten tuli myös meidän pihalle valittamaan lasten metelöinnistä. Hiljaisuus klo 22 mutta hänen mielestään lasten pitäisi lopettaa leikkimimen jo klo 20.

   Lainaa

  26. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Kun muutin edellisestä asunnostani pois niin olisi kyllä pitänyt seuraaville asukkaille jättää varoittava lappu naapurissa asuvasta kyylästä. Milloin korkkarit kopisi liian kovasti, tai sitten ovimatto häiritsi. Muuttopäivänä emäntä valitti muutosta koituvasta roskaamisesta... ööö, yksi pahvinpalanen oli päässyt putoamaan lattialle. Onnea vaan uusille naapureille.

   Lainaa

  27. Tulos: +50 (52 ääntä)
   Mullekki isännöitsijä soitti, että naapuri oli löytäny kissan parvekkeeltaan ja on aika varma, että se on meidän. Vastasin siihen sitten, että muuten hyvä, mutta mä olen allerginen kissoille, eli meillä ei voi olla kissaa. Myöhemmin selvisi, että kyseinen kissa on ninja: osaa avata ovia ja ikkunoita sekä pääsee hengissä kolmannesta kerroksesta ulkoseinää pitkin alas.

   Lainaa

  28. Tulos: +35 (37 ääntä)
   Rix: Kyllä mulle ainakin iskis aika hitolliset pelkotilat jos akvaariokala juoksentelis pihalla vapaana.
   Ja höpsistä! Pokepallot esiin vaan!

   Lainaa

  29. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Ippe: Ja höpsistä! Pokepallot esiin vaan!
   Tämä kommentti sopisi myös tuohon "Kimppakyyti, osa 16" -mokaan. =)

   Lainaa

  30. Tulos: +10 (20 ääntä)
   Höh, eikö ketään muuta häirinnyt Mikan turha "ps." keskellä viestiä? Toivoin, että joku täällä olisi jo valittanut asiasta, niin oisin voinut vaan tykätä eikä tarvitsisi itse olla se pikkuasiasta ärsyyntyvä.

   Lainaa

  31. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Kala: Ovatko tämänpäiväiset mokat ekstrahauskoja vai onko minun lääkitykseni vain alkanut tehota?
   Mä oon nauranu vedet silmissä näille mokille ja kommenteille

   Lainaa

  32. Nuuskaedward 26.9.2016 22:38
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Nauroin ääneen. Meidän vanhassa taloyhtiössä oli kanssa "Terttu". Tuli sunnuntaiaamuna valittamaan kun puolesta yöstä mellastettu. Ei oltu kotona tuona yönä. Kissojen juoksentelusta kuuluva meteli harmitti myös hitosti. Naapurirapppuun ja eri kerrokseen. :"D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: naapurit, kuva, viesti, lappu, taikamuki, eläin, eläimet, lemmikki, lemmikit, valitus, varoitus, kala