Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 121

Mummon dementia ja pettävä mies.
Suurenna näkymä
Kuvakooste, osa 121
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 45 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +516 (568 ääntä)
   Repesin mummun dementialle. Cool kissa sai hyvälle mielelle ja prinsessa telkkaria kerjäämässä epäilemään, ettei neiti ihan vielä ole kypsä muuttamaan pois kotoa - vai omaan huoneeseensako jahtaa?

   Lainaa

  2. Tulos: +596 (606 ääntä)
   Hups, meni sekaisin marttyyripetturi ja telkkariprinsessa!

   Lainaa

  3. Tulos: +926 (954 ääntä)
   Ja teea on vieläkin raisan kaverilistalla. Ookkoo..

   Lainaa

  4. Tulos: +646 (658 ääntä)
   Se on se karma, Teea. Petturista tuli petetty.

   Lainaa

  5. Tulos: +177 (279 ääntä)
   Zeipii: Ja teea on vieläkin raisan kaverilistalla. Ookkoo..
   Ei sitä tietenkään voi poistaakaan ketään kun mitä enempi kavereita, sitä suositummalta näyttää. Sen vuoksi kaverilistoille jotkut haalii miehensä kanssa pettäneet, entisen pomonsa tädit, naapurinsa kummit ja varmuuden vuoksi kaimat, sen ihan kivan näköisen tyypin (ikkunasta nopeasti vilkaistuna) joka oli kerran postinjakelijan sijainen vuonna nakki ja muusi...

   Lainaa

  6. Terveydeksi! 4.8.2016 1:06
   Tulos: +253 (365 ääntä)
   Teean kysymykseen: väärin. Petturi tai ei niin lapsellista viskoa kamat parvekkeelta.

   Lainaa

  7. Ruma Elsa 4.8.2016 1:08
   Tulos: +296 (398 ääntä)
   Zeipii: Ja teea on vieläkin raisan kaverilistalla. Ookkoo..
   Ei ole. Juttu oli ÄiTyLit-korppikotkaryhmässä. On muuten harvinaisen törkeää viskellä ja tuhota toisen omaisuutta mustasukkaisuuspäissään: sitä kutsutaan materiaaliseksi väkivallaksi. Taudinkuvaan kuuluu myös sen ihmisen vaatteiden leikkely, arvotavaroiden myyminen ja roskiinheittäminen, joka on loukannut tämän itserakkaan tyypin pyhää ja harvinaista kiintymystä.

   Lainaa

  8. Tulos: +50 (58 ääntä)
   PIN: Hups, meni sekaisin marttyyripetturi ja telkkariprinsessa!
   Mietinkin ensiksi et tommonen moka meni jo... :D

   Lainaa

  9. Tulos: +127 (135 ääntä)
   Zeipii: Ja teea on vieläkin raisan kaverilistalla. Ookkoo..
   Voihan tuo olla julkinenkin postaus ja näkee jonkun kaverin kaverin takia tuon.

   Lainaa

  10. King Arthur 4.8.2016 2:50
   Tulos: +172 (180 ääntä)
   Itse olin kerran jäädä alle kun naapuritalon ohi kävellessäni parvekkeelta ulostautui keskikokoinen, täyteenpakattu matkarinkka. En tiedä mitä siinä olisi pitänyt tehdä, ottaa laukku mukaan ja viedä aamulla poliisilaitokselle (ja jättää lappu rinkan omistajalle) vai kenties odotella omaisuuden haltijaa. Ajattelin että jos koston kohde on myös ylhäällä asunnossa, hakee itse kamansa. Tein koiralenkin loppuun ja takaisin tullessani reppu oli yhä maassa. Jos se sisältäisi arvokasta, varas voisi sen möhkiä joten tein kuin kaikille muillekin käsilaukuille ja kukkaroille mitä olen löytänyt - poliisilaitokselle (ja jätin sen lapun mistä löytyy). Ymmärtäähän sitä että joskus repeää puolison kanssa naama mutta ei oikein huuda kypsyyttä se että lähtee heittelemään tyypin tavaroita. Sit - koska nykyaika - someen kuva ja "teinks oikein? P.S. kehukaa mua, olin kova mimmi". Mutta toivottavasti alas paiskatut kamat saivat sellaisen vauhdin että nopeus muutti aika-avaruutta niin ettei pettämistä sitten enää ollutkaan tapahtunut ja asia näinöllen korjautui. Onhan se helpompaa kuin keskustelu ja pesäeron teko.

   Lainaa

  11. Tulos: -59 (137 ääntä)
   Raisa olisi voinut keskittyä ihan vaan oman kumppaninsa kuritukseen. Vittu mikä äijä!

   Lainaa

  12. Tulos: +181 (193 ääntä)
   Karman laki toimii Teea hyvin. Tämähän ei voi sua periaatteessa haitata?

   Lainaa

  13. Puolikiero_savolainen 4.8.2016 7:51
   Tulos: +269 (275 ääntä)
   Raisan kommenttia voi kutsua sivallukseksi. Touche!

   Lainaa

  14. Tulos: +240 (272 ääntä)
   Pakko kyllä arvostaa sitä, että ovat käyttäneet ylimäärästä aikaa piirtääkseen Minnalle coolin kissan. Monet asiakaspalvelutyössä olevat saisivat ottaa mallia.

   Lainaa

  15. Tulos: +218 (222 ääntä)
   Tää keissi oliki äityleissä mielenkiintoinen! Paikalle saapui vielä nainen, joka on nykyään yhdessä Raisan eksän kanssa, jota Teea kävi hässimäs..

   Lainaa

  16. Vääränvärinen 4.8.2016 9:54
   Tulos: +74 (78 ääntä)
   What goes around comes around..

   Lainaa

  17. Blomsterhattatantta 4.8.2016 10:07
   Tulos: -6 (72 ääntä)
   Zeipii: Ja teea on vieläkin raisan kaverilistalla. Ookkoo..
   Kaverit pysyy, miehet vaihtuu, jotain lentää parvekkeelta naapurien kiusaksi. White trash vauhdissa taas, kengännumeroa pienemmällä älykkyysosamäärällään.

   Lainaa

  18. Tulos: +104 (110 ääntä)
   Angst: Tää keissi oliki äityleissä mielenkiintoinen! Paikalle saapui vielä nainen, joka on nykyään yhdessä Raisan eksän kanssa, jota Teea kävi hässimäs..
   Jatkoa odotellessa

   Lainaa

  19. Tulos: +92 (96 ääntä)
   Cybershopille iso plussa :) Äityleiden parisuhdedraamailut on aina yhtä viihdyttävää

   Lainaa

  20. Tulos: +274 (280 ääntä)
   Angst: Tää keissi oliki äityleissä mielenkiintoinen! Paikalle saapui vielä nainen, joka on nykyään yhdessä Raisan eksän kanssa, jota Teea kävi hässimäs..
   Herää kysymys, millainen on mies, jonka kaikki entiset kumppanit löytyy äityleistä!

   Lainaa

  21. Tulos: +61 (69 ääntä)
   JoJo: Herää kysymys, millainen on mies, jonka kaikki entiset kumppanit löytyy äityleistä!
   Sellainen, joka varmasti saa ja helposti. Ja se onkin ainoa kriteeri.

   Lainaa

  22. True story 4.8.2016 12:31
   Tulos: +126 (134 ääntä)
   Angst: Tää keissi oliki äityleissä mielenkiintoinen! Paikalle saapui vielä nainen, joka on nykyään yhdessä Raisan eksän kanssa, jota Teea kävi hässimäs..
   KERRO. LISÄÄ.

   Lainaa

  23. mörökölli minut vieköön 4.8.2016 13:24
   Tulos: +14 (44 ääntä)
   Zeipii: Ja teea on vieläkin raisan kaverilistalla. Ookkoo..
   Viholliset kannattaa pitää lähellään. Sitten tietää mitä ne tekevät.

   Lainaa

  24. Lillukanvarsi 4.8.2016 13:53
   Tulos: -35 (67 ääntä)
   Ranskis oli meille lapsena ranskanleipä (siis aikana ennen pakasteranskalaisia), joten ihmettelin että mitä hauskaa tässä on. Ennen kuin vilkaisin alempaa kuvaa...

   Lainaa

  25. Tulos: -28 (44 ääntä)
   Zeipii: Ja teea on vieläkin raisan kaverilistalla. Ookkoo..
   Hos before bros?

   Lainaa

  26. Tulos: +59 (67 ääntä)
   Tuon viimeisen todistin itse. Se on siis kuuluisalta mammapalstalta. Jäätte kyllä paljosta paitsi, kuva oli täynnä draamaa. Oli siis useita satoja kommentteja, ja tuo kommentti sai aikaan hurjan näytelmän. :D

   Lainaa

  27. Tulos: -10 (46 ääntä)
   Homojen hommaa tuo miesten paneminen.

   Lainaa

  28. Tulos: +49 (155 ääntä)
   En kestä näitä "panit mun miestä" -kommentteja. Ihan väkisin vissiin otti tän miehen. Vaikka se toinen nainen olisi tiennyt, että kyseinen mies on varattu, niin päätös pettää on sen miehen. Parisuhteessa oleva pettää ja siitä on turha syyttää kolmatta osapuolta.

   Lainaa

  29. Tulos: +137 (161 ääntä)
   ZoNe: En kestä näitä “panit mun miestä” -kommentteja. Ihan väkisin vissiin otti tän miehen. Vaikka se toinen nainen olisi tiennyt, että kyseinen mies on varattu, niin päätös pettää on sen miehen. Parisuhteessa oleva pettää ja siitä on turha syyttää kolmatta osapuolta.
   Kyllä on alhaista toimintaa panna jotakuta jonka tietää olevan varattu. Jos toinen on idiootti niin ei se tarkoita että kannattaa itse luopua selkärangastaan.

   Lainaa

  30. mandariini 4.8.2016 17:59
   Tulos: -26 (60 ääntä)
   riesa: Pakko kyllä arvostaa sitä, että ovat käyttäneet ylimäärästä aikaa piirtääkseen Minnalle coolin kissan. Monet asiakaspalvelutyössä olevat saisivat ottaa mallia.
   Ootko varma ettei vika oo tyhmässä asiakkaassa? :D niitäkin on tässä maassa aika monta...

   Lainaa

  31. Tulos: +12 (58 ääntä)
   hoh:
   Kyllä mun mielestä alhaista on pettäjän toiminta. Toinen osapuoli ei ole tilivelvollinen kenellekään.

   Lainaa

  32. Tulos: -15 (37 ääntä)
   Raisa ja Teea eivät ole kavereita vaan keskustelu on käytyä Äitylit-ryhmässä, keskustelussa oli useita satoja kommentteja ja kyseisen asian oikea laita on selvitetty jo. Joten kaks kommenttia irrotettu täysin kontekstista saa näyttämään pahalta :D

   Lainaa

  33. Tulos: +65 (71 ääntä)
   Jos nyt kauheasti huvittaa heittää toisen tavaroita roskiin/rikkoa niitä/pudottaa parvekkeelta, kannattaa muistaa, että toinen osapuoli saattaa suuttua tästä. Tällöin hän voi kääntyä vaikka lain puoleen, sillä riitainen ero ei ole asianhaaroja lieventävä tekijä omaisuuden vahingoittamisessa, mikä taas on rikos. Kannattaa se mielipaha purkaa jotenkin aivan muuten vaikka elokuvissa tuo olisi ihan toimiva ratkaisu :P

   Lainaa

  34. Tulos: +28 (38 ääntä)
   King Arthur: Itse olin kerran jäädä alle kun naapuritalon ohi kävellessäni parvekkeelta ulostautui keskikokoinen, täyteenpakattu matkarinkka. En tiedä mitä siinä olisi pitänyt tehdä, ottaa laukku mukaan ja viedä aamulla poliisilaitokselle (ja jättää lappu rinkan omistajalle) vai kenties odotella omaisuuden haltijaa. Ajattelin että jos koston kohde on myös ylhäällä asunnossa, hakee itse kamansa. Tein koiralenkin loppuun ja takaisin tullessani reppu oli yhä maassa. Jos se sisältäisi arvokasta, varas voisi sen möhkiä joten tein kuin kaikille muillekin käsilaukuille ja kukkaroille mitä olen löytänyt – poliisilaitokselle (ja jätin sen lapun mistä löytyy). Ymmärtäähän sitä että joskus repeää puolison kanssa naama mutta ei oikein huuda kypsyyttä se että lähtee heittelemään tyypin tavaroita. Sit – koska nykyaika – someen kuva ja “teinks oikein? P.S. kehukaa mua, olin kova mimmi”. Mutta toivottavasti alas paiskatut kamat saivat sellaisen vauhdin että nopeus muutti aika-avaruutta niin ettei pettämistä sitten enää ollutkaan tapahtunut ja asia näinöllen korjautui. Onhan se helpompaa kuin keskustelu ja pesäeron teko.
   Jos alle meinasit jäädä niin ite oisin soittanu poliisit paikalle. Heittäjälle vähintään sakot tiedossa joten varmasti ois miettiny kahdesti seuraavalla kerralla :)

   Lainaa

  35. Tulos: +22 (52 ääntä)
   Teealle, karma is a bitch! Eikö nuo urpot tosiaan tajua sitä faktaa, että kerran pettänyt pettää varmasti uudestaan!

   Lainaa

  36. Tulos: +18 (46 ääntä)
   Zeipii: Ja teea on vieläkin raisan kaverilistalla. Ookkoo..
   Ite en ainakaa ikinä poista ex-kumppaneita tms. kaverilistalta. En sen takia, että näyttäisin suositummalta, vaan siks, että voi stalkata!

   Lainaa

  37. Körrö Kerkko Ökkölöörö 5.8.2016 14:28
   Tulos: 0 (36 ääntä)
   Teea on vahvasti white trash -etunimistöä.

   Lainaa

  38. Tulos: -7 (25 ääntä)
   Raisa, you go girl!!!

   Lainaa

  39. Tulos: -18 (24 ääntä)
   En tajua tuollaisia ihmisiä kuin Teea ja Raisa. Miksi pitää olla kavereita facebookissa jos toista vihaa noin paljon? No onhan se kyyläys tietty elämän suola.

   Lainaa

  40. Tulos: +32 (46 ääntä)
   hoh: Kyllä on alhaista toimintaa panna jotakuta jonka tietää olevan varattu. Jos toinen on idiootti niin ei se tarkoita että kannattaa itse luopua selkärangastaan.
   Vaan sehän siinä valitettavan usein on että ei tiedä toisen olevan varattu... Joten kyllä pettäjä on pahin mun silmissä, kolmas osapuoli voi olla tietoinen asiasta ja tosi moraaliton joo, mutta sillon ku varattu ihminen tekee päätöksen pettää niin se painaa vaakakupissa enemmän ku se että joku tietoisesti panee varattua.

   Lainaa

  41. Tulos: +11 (17 ääntä)
   Angst: Tää keissi oliki äityleissä mielenkiintoinen! Paikalle saapui vielä nainen, joka on nykyään yhdessä Raisan eksän kanssa, jota Teea kävi hässimäs..
   Voisiko joku piirtää kaavion, en enää pysy perässä.

   Lainaa

  42. Tulos: +7 (21 ääntä)
   Mutta köyhä mies, kun kamat (tai edes "loput kamat") mahtuvat yhteen jätesäkkiin. Varmaankin oikea päätös.

   Lainaa

  43. Tulos: -15 (33 ääntä)
   Tea on huora. Hyppäis ite pää edellä parvekkeelta saatana

   Lainaa

  44. TapioRautaWaara 11.8.2016 21:17
   Tulos: -6 (12 ääntä)
   Mitämitä, minne mun huippukommentit on hävinny? Yääää :'(

   Lainaa

  45. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Parvekkeelta ei heitellä pihoille mitään. Sieltä ei myöskään tarvitse syljeskellä tmv. Vie roskiin roskat niinkuin muutkin tekee.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, ranskalaiset, mummo, peruna, kissa, Cybershop, asiakaspalvelu, paketti, parveke, pettää