Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Asiakaspalvelun aarteita, osa 2

Ongelmana liian tummat hiukset.
Asiakaspalvelun aarteita, osa 2

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1402 (1414 ääntä)
   Ethän vain petä minua toisen parturin kanssa?

   Lainaa

  2. Ruma Elsa 4.8.2016 1:01
   Tulos: +519 (571 ääntä)
   Kyllä blondeillakin voi olla paksut ja tankeat jukolanjussi-hiukset päässä, siinä sakset kuluu ja känsät kasvaa. Yleensä kyllä paksu, raskas jouhitukka on tummatukkaisilla, kun taas ruskea- ja vaaleahiuksisilla on usein silkkisen ohuet, hidaskasvuiset hiukset. Tietääkseni kampaamot eivät voi valita asiakkaitaan ulkonäön ja hiuslaadun mukaan? Tämä oululainen ärmätti voi yrittää laittaa oveensa kutsun: "Parturi-kampaamo vaaleatukkaisille - mustatukille ja kähäräpäille ei vastaanottoa." ...siitä riemu repeää.

   Lainaa

  3. Tulos: +580 (592 ääntä)
   Ja asiakkaita ilmeisesti riittää, huhhu. Ei luulisi puljun kauaa pystyssä pysyvän, johan tummatukkaisuuskin karsii puolet asikasehdokkaista pois.

   Lainaa

  4. Terveydeksi! 4.8.2016 1:08
   Tulos: +558 (670 ääntä)
   Nimi esille! Turhaa tällaisen rasistiset saksitoopen yksityisyyttä ja tunteita on suojella!

   Lainaa

  5. Tulos: +367 (381 ääntä)
   Vaikka blondi olen niin tonne en taida mennä.

   Lainaa

  6. Tulos: +401 (409 ääntä)
   Entäs jos olen luonnostaan blondi mut mun hiukset on värjätty mustaks??

   Lainaa

  7. Tulos: +631 (641 ääntä)
   Jen: Entäs jos olen luonnostaan blondi mut mun hiukset on värjätty mustaks??
   Liian vaikea leikata.

   Lainaa

  8. Tulos: +312 (318 ääntä)
   Miten kukaan muka jää hiustenleikkuuseen vielä tollasten kommenttien jälkeen? :O

   Lainaa

  9. Tulos: -44 (194 ääntä)
   Ruma Elsa: Kyllä blondeillakin voi olla paksut ja tankeat jukolanjussi-hiukset päässä, siinä sakset kuluu ja känsät kasvaa. Yleensä kyllä paksu, raskas jouhitukka on tummatukkaisilla, kun taas ruskea- ja vaaleahiuksisilla on usein silkkisen ohuet, hidaskasvuiset hiukset. Tietääkseni kampaamot eivät voi valita asiakkaitaan ulkonäön ja hiuslaadun mukaan? Tämä oululainen ärmätti voi yrittää laittaa oveensa kutsun: “Parturi-kampaamo vaaleatukkaisille – mustatukille ja kähäräpäille ei vastaanottoa.” …siitä riemu repeää.
   Toisin kuin viranomainen, yksityisyrittäjä voi halutessaan valita asiakkaansa kuteen parhaaksi näkee, joten tällaistakaan asiakkaiden valitsemista ei laki kiellä.(Yhdenvertaisuuslaki kieltää syrjintään mm. työpaikalla ja työnhakijoita kohtaan, asiakkaita ei mainita) Epäilen tosin, että en ole ainoa, joka menee mieluummin parturiin, joka ei erikseen valikoi asiakkaitaan.

   Lainaa

  10. Tulos: +56 (72 ääntä)
   No, onneksi en Oulussa pahemmin tukkaani leikkauta. T. Supisuomalainen, tumma- ja super-ohuttukkainen

   Lainaa

  11. King Arthur 4.8.2016 3:11
   Tulos: +200 (218 ääntä)
   Juu onhan se "luvallista" valita asiakkaansa yksityisellä puolella, mutta ei siinä kauheasti ole pisnisvaistoa jos a) kieltäytyy palvelemasta maksavaa asiakasta ja b) kuuluttaa kaikille että mielestään on pisnikselle pahasta palvella muita kuin kantaväestöä. Niin ja tarviiko edes mainita kohtaa c) asiakkailta ei voi odottaa lojaalisuutta väkipakolla, kukin saa valita mitä kampaamoa milloinkin käyttää. Lojaalisuussuhde syntyy kampaajaan joka tekee hyvää jälkeä, ei sellaiseen joka on naama rutussa kun et aina hänelle tule. Kuinkakohan kauan ja menestyksekkäästi tällainen rasistinen ja oikeutettu yrittäjä tekee alan hommia? Kaverille sattui vähän päinvastoin kun meni uudelle kampaajalle eikä ulkomaalainen nainen osannut leikata suomalaista hentoa ja silkkistä tukkaa. Kampaaja tosin pahoitteli kovasti ja tarjosi koko potin ilmaiseksi eikä alkanut asiakasta syyttämään. Mitenköhän muuten käy jos olet alunperin tummatukkainen tai (apua) ulkomaalainen mutta hiukset on jo harmaat? Ja jos et osaa leikata paksua tukkaa, kannattaa opetella ennen kuin pistää puljun pystyyn. Vaikka tekosyitähän nuo kaikki oli rasismille. Mutta ainakin kampaaja osoitti hyväntahtoisuuttaan kun otti niinkin vaikean asiakkaan joka kehtasi tumman tukkansa tulla sinne leikkauttamaan. On miekkonen nyt kyllä syvässä kiitollisuudenvelassa.

   Lainaa

  12. Tulos: +218 (224 ääntä)
   Aika pelottavaa mutta totta. Se tunne kun parturit tosiaan kyselee että missä oon käynyt viimeksi. Sit jos kertoo, ne monesti alkaa haukkumaan että "eivät oo osanneet leikata tätäkään. Ihan järkyttävä leikkaus!".

   Lainaa

  13. Tulos: +221 (227 ääntä)
   Lakia: Toisin kuin viranomainen, yksityisyrittäjä voi halutessaan valita asiakkaansa kuteen parhaaksi näkee, joten tällaistakaan asiakkaiden valitsemista ei laki kiellä.(Yhdenvertaisuuslaki kieltää syrjintään mm. työpaikalla ja työnhakijoita kohtaan, asiakkaita ei mainita) Epäilen tosin, että en ole ainoa, joka menee mieluummin parturiin, joka ei erikseen valikoi asiakkaitaan.
   Mitäs jos lukisit sitä kirjaa oikein hitaasti ja ajatuksen kanssa. Vaikka yritys saakin valita asiakkaansa, valintaperusteet eivät saa olla syrjiviä, esimerkiksi sukupuolen, seksuaalisuuden, liikuntarajoitteisuus jne perusteella ei saa valita asiakkaitaan.

   Lainaa

  14. Tulos: +116 (122 ääntä)
   Lakia: Toisin kuin viranomainen, yksityisyrittäjä voi halutessaan valita asiakkaansa kuteen parhaaksi näkee, joten tällaistakaan asiakkaiden valitsemista ei laki kiellä.(Yhdenvertaisuuslaki kieltää syrjintään mm. työpaikalla ja työnhakijoita kohtaan, asiakkaita ei mainita) Epäilen tosin, että en ole ainoa, joka menee mieluummin parturiin, joka ei erikseen valikoi asiakkaitaan.
   Ei voi. Esim. rikoslaki 11 luku 11 pykälä.

   Lainaa

  15. Tulos: +39 (55 ääntä)
   Huhhuh en kyllä tuollaiselle menisi vaikka luonnon blondi olenkin. Ja mulla on ainakin tosi paljon hiuksia joten ei mitkään perinteiset suomalaiset hiukset. Toisaalta itsellä ainakin on vakkari kampaaja joka on ainoa, joka saa leikata mun hiukset. Kummiskin hieman luonnon kiharaa siellä täällä niin se leikkaustapa on tosi tärkeä ettei tule epämiellyttäviä kiehkuroita. Ennen kokeilin vähän kaikkea ja aina leikattiin sieltä mistä sanoin ettei saa leikata liikaa kun menee muuten ihan korkkiruuville, omani tiesi heti sanomattakin millanen hiustyyppi mulla on ja osasi leikata hyvin. Muualla en enää käykkään. Onneksi on ihana ihminen noin myös muuten.

   Lainaa

  16. Puolikiero_savolainen 4.8.2016 7:53
   Tulos: +149 (163 ääntä)
   Miksi nimi on sensuurissa? Jos tämä on linja, niin luulisi julkisuuden kelpaavan heille.

   Lainaa

  17. Tulos: +28 (34 ääntä)
   Ohhoh! Meinaa vetää ihan sanattomaksi :)

   Lainaa

  18. Tulos: +61 (75 ääntä)
   Miksi paikan nimi on sensuroitu.

   Lainaa

  19. Esa Lindqvist 4.8.2016 9:20
   Tulos: +73 (81 ääntä)
   Perus arjalainen parturi.

   Lainaa

  20. Tulos: +88 (94 ääntä)
   Lakia: Toisin kuin viranomainen, yksityisyrittäjä voi halutessaan valita asiakkaansa kuteen parhaaksi näkee, joten tällaistakaan asiakkaiden valitsemista ei laki kiellä.(Yhdenvertaisuuslaki kieltää syrjintään mm. työpaikalla ja työnhakijoita kohtaan, asiakkaita ei mainita) Epäilen tosin, että en ole ainoa, joka menee mieluummin parturiin, joka ei erikseen valikoi asiakkaitaan.
   No höphöpö taas kerran. Mistä näitä oman elämänsä lakiasiantuntijoita aina sikiää?

   Lainaa

  21. Vääränvärinen 4.8.2016 9:59
   Tulos: +94 (104 ääntä)
   Voin tummatukkaisena sanoa, että kyllä se meikäläisen kuontalon leikkaaminen kestää kauemmin kuin kantasuomalaisten miespuolisten kaverien. Tuuheus kun on luokkaa sademetsä niin parturilla riittää tekemstä. Ei ole kyllä tosin koskaan kukaan kieltäytynyt hiuksia leikkaamasta ihonvärin tai hiustenvärin takia. Raha on aina kelvannut.

   Lainaa

  22. Blomsterhattatantta 4.8.2016 10:13
   Tulos: +83 (103 ääntä)
   Täällä taas muutama sivistynyt vaatii parturin nimeä esille. Niin vaadin minäkin, mutta ei sosiaalisessa mediassa vaan oikein: Tehkää poliisille rikosilmoitus syrjinnästä. Se on välttämätöntä jotta voidaan puuttua rangaistavaan tekoon nimeltä syrjintärikos. Sosiaalinen media vain sotkee asiaa ja tuollaista sinne levittelevä voi pian olla syytteessä kunnianloukkauksesta; ilman rikosilmoitusta kun tilanne on sana sanaa vastaan ja silloin on aina tuomittava tekijän hyväksi, kun ei muuta näyttöä ole. Rikosilmoitus voi poikia lisää rikosilmoituksia samasta parturista, kun uhrit uskaltavat ilmoittaa.

   Lainaa

  23. Tulos: +125 (141 ääntä)
   Vaikka juttu kuulostaakin todella vastenmieliseltä, ei parturin nimeä voi tämän perusteella alkaa lokaan vetämään. Aina on se mahdollisuus, että koko juttu on ihan paskapuhetta, tai se ei mennytkään ihan näin. Hyvä esimerkki on se taannoinen kebab-moka mistä asiakas syytti yrittäjää, ja juttu ei sitten mennykään ihan niin. Asiakkaan pitää itse tehdä valitus henkilön esimiehelle (jos sellaista on) tai sitten viranomaisille.

   Lainaa

  24. Tulos: +46 (50 ääntä)
   Ehkä hieman väärällä alalla ollaan jos on noin paljon mahdollisuuksia valita asiakkaita. Parturikampaamoita kun on jokaisessa kaupungissa varmaan 100kpl vierivieressä. Ei taida tuo pulju olla pitkään pystyssä jos kommentit on tuota luokkaa.

   Lainaa

  25. markkinarako 4.8.2016 10:53
   Tulos: -9 (41 ääntä)
   Firman nimen olisi voinut ihan hyvin julkaista, niin tummahiuksiset tietäisivät jatkossa olla varaamatta aikaa sinne. Voihan se olla, että blondeista koostuva asiakasvyöry kompensoisi poisjääviä brunetteja ja tummahiuksisia. Varmaan on sellaisiakin blondeja jotka ajattelevat, että ihanaa kun on palvelu yksinomaan heitä varten.

   Lainaa

  26. Tulos: +43 (51 ääntä)
   Tunnetustihan suomalaiset vaan vaalenee pohjoseen mentäessä... Eiku :D

   Lainaa

  27. True story 4.8.2016 12:35
   Tulos: +76 (78 ääntä)
   Jen: Entäs jos olen luonnostaan blondi mut mun hiukset on värjätty mustaks??
   Ei käy. Kun värjäät vaaleat hiuksesi tummiksi, hiukset älykkäästi huomaavat selvän sävyeron ja kuin taikaiskusta muuttuvat paksuiksi ja vaikeasti leikattaviksi.

   Lainaa

  28. Tulos: -79 (91 ääntä)
   En pidä sossunrahoilla loisivista matuista, mutta en ymmärrä miksi kukaan palvelisi myöskään oululaisia juntteja.

   Lainaa

  29. Tulos: +28 (56 ääntä)
   En itsekään katso tuon parturin käytöstä hyvällä silmällä, enkä yritä puolustella häntä. Ajattelin vain kysyä, että eikö se kuitenkin ole ihan oikea, ei-rasistinen juttu, että joskus jotkut kampaajat ja parturit markkinoivat palveluitaan jollekin tietylle etniselle ryhmälle? Minä ainakin kuvittelen jossain nähneeni ns. "mustia partureita", jotka siis ovat erikoistuneet nimenomaan mustien, pikkukikkaratyyppisten hiusten käsittelyyn. Vastaavasti muistan kuulleeni, miten tummaihoinen mies kysyy parturiin mennessään, että osaahan parturi käsitellä hänen hiustyyppiään. Samaten aasialaiset (kenties vain itäaasialaiset) hiukset ovat kuulemma yleisestiottaen sellaisia, että niiden käsittelyyn on omat kikkansa. Ainakin jonkin permanenttaustavan sanottiin muistaakseni soveltuvan erityisen hyvin aasialaisille hiuksille. Vai olenko ihan väärässä? Ei siis tosiaankaan sillä, että tämä parturi olisi erotellut asiakaskuntaansa tällaisin järkevin perustein. Tuli vain mieleen, kun täällä kommenteissa tunnutaan suhtautuvan vähän nihkeästi siihen, jos hiusasiakkaat valitaan rodun mukaan.

   Lainaa

  30. Yrittäjä 4.8.2016 15:40
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Juristi: No höphöpö taas kerran. Mistä näitä oman elämänsä lakiasiantuntijoita aina sikiää?
   Tässä varmaan yritettiin hienosti ilmaista yrittäjän oikeutta kieltää asiakkaan sisäänpääsy tietyin ehdoin. Liikkeen edustajalla on oikeus harkintansa mukaan estää tai poistaa asiakas sen tiloista. Yleensä tosin liikkeen edustaja ei ole oikeutettu tässä käyttämään minkäänlaisia voimatoimia, ellei rikosta ole tapahtunut. Ja kuten sanoitte ja täälläkin on jo viitattu lakipykäliin, naama tai sen väri ei ole riittävä peruste. Yhdenvertaisuuslakia sovelletaan tässäkin, sisäänpääsyn estäminen ei saa olla syrjivä. Mikäli yrittäjä haluaa jonkun henkilön pääsyn estää liikkeeseen, jokainen tapaus käsitellään tapauskohtaisesti. Tällöinkin syyn täytyy olla aikaisempaan käytökseen perustuva. Esimerkiksi porttikieltoa ei laissa ole vaan sisäänpääsyn estäminenkin on aina ainoastaan määräaikainen toimenpide. Eikö olisi joskus hienoa pelkän asiantuntevan ilmoittelun sijaan esimerkiksi avata missä mentiin metsään ja miksi? Juristina sinulle on varmasti opetettu argumentoinnin perusteet. Pahoittelut, jos esiintyy heikkoa kieltä tai asiavirheitä. Laitan puhelimen piikkiin. http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2014/20141325

   Lainaa

  31. Tulos: +6 (16 ääntä)
   Esa Lindqvist: Perus arjalainen parturi.
   Kyseinen parturi on ulkomaalainen itsekin

   Lainaa

  32. Paroni Puolipallo 4.8.2016 22:21
   Tulos: +35 (35 ääntä)
   Kyllä markkinatalous tällaiset pois korjaa. Kaipa parturi voisi sanoa laillisesti: "En leikkaa tummia hiuksia kun en osaa." Paska parturihan se silloin olisi, mutta ei kai se laitonta olisi? Tämä ei tietysti ollut tilanne tämän mokan tapauksessa, vaan parturi käytti rasistista perustetta, mikä tietysti on laitonta. Paska asiakaspalvelija ja mulkku kyllä muutenkin.

   Lainaa

  33. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Kala: En itsekään katso tuon parturin käytöstä hyvällä silmällä, enkä yritä puolustella häntä. Ajattelin vain kysyä, että eikö se kuitenkin ole ihan oikea, ei-rasistinen juttu, että joskus jotkut kampaajat ja parturit markkinoivat palveluitaan jollekin tietylle etniselle ryhmälle? Minä ainakin kuvittelen jossain nähneeni ns. “mustia partureita”, jotka siis ovat erikoistuneet nimenomaan mustien, pikkukikkaratyyppisten hiusten käsittelyyn. Vastaavasti muistan kuulleeni, miten tummaihoinen mies kysyy parturiin mennessään, että osaahan parturi käsitellä hänen hiustyyppiään. Samaten aasialaiset (kenties vain itäaasialaiset) hiukset ovat kuulemma yleisestiottaen sellaisia, että niiden käsittelyyn on omat kikkansa. Ainakin jonkin permanenttaustavan sanottiin muistaakseni soveltuvan erityisen hyvin aasialaisille hiuksille. Vai olenko ihan väärässä? Ei siis tosiaankaan sillä, että tämä parturi olisi erotellut asiakaskuntaansa tällaisin järkevin perustein. Tuli vain mieleen, kun täällä kommenteissa tunnutaan suhtautuvan vähän nihkeästi siihen, jos hiusasiakkaat valitaan rodun mukaan.
   Etniselle ryhmälle, en tiedä. On ihan totta että eri ihmisillä on erilaisia hiustyyppejä, ja on vain ja pelkästään järkevää että asiakkaalla ja kampaajalla/ parturilla on yhteisymmärrys hiustyypistä. Ohut ja suora nyt vain on erilainen kuin paksu ja kihara. Mutta itsellänikin on tavallinen suomalainen ohut ja laineikas ...ja tummanruskea. Toisaalta olen tuntenut blondeja joilla on kunnon leijonanharja. Kampaaja voi sanoa, ja on ammattitaitoa sanoa että hius*tyyppi* on heille tuntemattomampi. Mutta jos tämä meni niinkuin jutussa sanotaan (ja ei ole syytä vaatia nimiä ennen kuin on todisteita) niin sitten maailman paskin parturi ikinä. Ihan kuin joku täyspäinen pitäisi miinuksena että ymmärretään useampaa hiustyyppiä.

   Lainaa

  34. Satunnainen randomi 5.8.2016 6:25
   Tulos: +44 (46 ääntä)
   JK: Ethän vain petä minua toisen parturin kanssa?
   Meilläpäin kukkakauppias käy iltaisin kiertelemässä hautuumaalla ja vakoilee kenen haudoille on viety kukkia muista kaupoista... pari kertaa se on tullut kylällä raivoamaan meillekin kun ei tueta paikallista yrittäjää. Ihan kuin sen pystyisi varmaksi näkemään mistä kukat on peräisin. Ei kun joo, sen myymät on jo valmiiksi vähän nuupahtamaan päin. Entinen kirjakauppias oli myös "hiukan erikoinen". En tiiä, onko se niin että täälläkin kaikista tulee hulluja elleivät ole ennestään. On täältä kotoisin jokunen tappajakin.

   Lainaa

  35. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Oisin halunnut nähdä kommentteja. :(

   Lainaa

  36. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Tällaisen tunnustuksen jälkeen olisin katsonut parturia pitkään kulmakarvat mahdollisimman ylhäälle kohotettuina ja lähtenyt joko sanomatta mitään tai ehkä jakanut pari vinkkiä konkurssipesän hoidossa. Ei noin vajaita tyypejä saisi olla vapaalla jalalla!

   Lainaa

  37. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Terveydeksi!: Nimi esille! Turhaa tällaisen rasistiset saksitoopen yksityisyyttä ja tunteita on suojella!
   joo...nyt mä pelkään et päädyn vahingos käymään tuolla ja että tummahiuksisena sielt tulee viel joku kauhee konflikti päin naamaa...

   Lainaa

  38. isämmaalinen 7.8.2016 21:32
   Tulos: +8 (16 ääntä)
   Vaaleita arjalaisia hiuksia pystyy leikkaamaan nopeampaa, kuin tummiahiuksia, koska vaaleissa hiuksissa on vain yksi hiustyyli ja se on kiiltokalju.

   Lainaa

  39. Tulos: +14 (16 ääntä)
   hernesti: Miten kukaan muka jää hiustenleikkuuseen vielä tollasten kommenttien jälkeen?
   Voihan sitä jäähä, mut kuka MAKSAA siitä?

   Lainaa

  40. Tulos: +23 (25 ääntä)
   On kyllä huonoa asiakaspalvelukäytöstä parturilta, jos tämä tarina on oikeasti näin mennyt. Ammattilaisena pitäisi opetella ilmaisemaan asiat kohteliaasti. Itsekin alalla työskennelleenä ja muutaman afron leikannut, aina ilmoitin asiakkaalle ettei hiustyypistä ole kokemusta enkä todellakaan laskuttanut täyttä hintaa, koska leikkaus ei onnistunut täydellisesti. Tappiollistakyllä, ottaen huomioon kuinka paljon meni aikaa, mutta ainakin sai pidettyä asiakkaat tyytyväisinä. Mutta ulkonäköjutuista sen verran; onhan se hanurista että ammattilaiset valitsevat asiakkaitaan ulkonäön perusteella, mutta on niitä aasiakkaitakin, jotka valitsevat palvelupaikan tekijöiden ulkonäön mukaan. Nim. seksuaalista häirintää asiakkaalta tullut

   Lainaa

  41. Tulos: +15 (17 ääntä)
   On se hyvä että omalle vakiparturille on rahat kelvannut, vaikka onkin paksu ja karkeahko tumma tukka :D Eikä leikkuu ole yli 5 minuuttia kestänyt että en sitten tiedä kuinka nopeasti blondin hiukset leikkaantuisivat.

   Lainaa

  42. Arthur Brown 10.8.2016 9:11
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Lakia: Toisin kuin viranomainen, yksityisyrittäjä voi halutessaan valita asiakkaansa kuteen parhaaksi näkee, joten tällaistakaan asiakkaiden valitsemista ei laki kiellä.
   Periaatteessa yksityisellä liikkeenharjoittajalla on oikeus valita asiakkaansa mielivaltaisesti. Laki kuitenkin kieltää asiakkaiden valinnan etnisyyden, uskonnon tai muun vastaavan syyn perusteella. Tässä yhdenvertaisuuslain 8 §: Syrjinnän kielto Ketään ei saa syrjiä iän, alkuperän, kansalaisuuden, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, «poliittisen» toiminnan, ammattiyhdistystoiminnan, perhesuhteiden, terveydentilan, vammaisuuden, seksuaalisen suuntautumisen tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella. Syrjintä on kielletty riippumatta siitä, perustuuko se henkilöä itseään vai jotakuta toista koskevaan tosiseikkaan tai oletukseen. Välittömän ja välillisen syrjinnän lisäksi tässä laissa tarkoitettua syrjintää on häirintä, kohtuullisten mukautusten epääminen sekä ohje tai käsky syrjiä.

   Lainaa

  43. Tulos: -9 (9 ääntä)
   Ettei vain olisi ollut sarkasmia?

   Lainaa

  44. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Pöö: Ja asiakkaita ilmeisesti riittää, huhhu. Ei luulisi puljun kauaa pystyssä pysyvän, johan tummatukkaisuuskin karsii puolet asikasehdokkaista pois.
   Yli puolet.

   Lainaa

  45. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Juuu: Kyseinen parturi on ulkomaalainen itsekin
   Oppinu maan tavoille. :P

   Lainaa

  46. uskomatonta 29.9.2016 17:56
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Tuolla parturilla täytyi olla jotain mielenterveydellisiä ongelmia. Ei tuota voi muulla selittää.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: parturi, hiukset, ulkomaalaiset, tummat hiukset, hiustenleikkuu, kampaamo, asiakaspalvelu