Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 43

Kaukovainiolla riehuu hullu tappaja.
Roskalavalla rapisee, osa 43

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 52 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1650 (1670 ääntä)
   Mää hain Kaketsulta miehen. Vielä oon hengissä, vaikka jo nelisentoista vuotta nukkunut HULLUN TAPPAJAN vieressä.

   Lainaa

  2. Terveydeksi! 4.8.2016 1:10
   Tulos: +750 (760 ääntä)
   Jessus sentään mikä purkaus! Kerrankin caps lockit sopivat täydellisesti kommentteihin! :D

   Lainaa

  3. Tulos: +427 (451 ääntä)
   Saakohan lapsensa käydä tällä ihanalla isällänsä kylässä, kerta ovat ilmeisesti nyt Kaukovainiolle muutettuaan muuttuneet "hulluiksi tappajiksi" (kerta kaikki siellä on)? Tosin eipä taida lapsille olla menetys, jos isä ei uskaltaisikaan missään tavata...

   Lainaa

  4. Tulos: +280 (292 ääntä)
   PIN: Mää hain Kaketsulta miehen. Vielä oon hengissä, vaikka jo nelisentoista vuotta nukkunut HULLUN TAPPAJAN vieressä.
   Odotappa vaan! :D

   Lainaa

  5. Tulos: -51 (145 ääntä)
   PIN: Mää hain Kaketsulta miehen. Vielä oon hengissä, vaikka jo nelisentoista vuotta nukkunut HULLUN TAPPAJAN vieressä.
   Eikös tuossa hirveästi mölytty siittä, että kaikki sieltä on hulluja jotenkin. Joten jos sä ootkin itse samanlainen HULLU TAPPAJA. ;)

   Lainaa

  6. Spurgugrammi 4.8.2016 3:14
   Tulos: -121 (203 ääntä)
   Miten jotain paikkaa voi sanoa "Kaketsuksi?" Siis cacetshu. niinq sheellä.

   Lainaa

  7. King Arthur 4.8.2016 3:26
   Tulos: +484 (492 ääntä)
   Merkillistä miten noin järkevän oloinen mies kui Rauli on joutunut ongelmiin ÄMMÄN ja sen MAKSULLISTEN TAPPAJIEN kanssa kahakkaan. Edes omia lapsia ei voi nähdä koska kaupungin alue on TAPPAJIEN saartama.

   Lainaa

  8. mortal1ty 4.8.2016 3:39
   Tulos: -47 (95 ääntä)
   poliisit ajaa talon ohi monta kertaa päivässä, silloin tällöin talon ympäristöstä löytyy pistoolin hylsyjä, vieressä olevan 'ostarin' vieressä näin kesäaikaan 24/7 ainakin kolme puistokemistiä, viereisen talon edessä lähes viikoittain ambulanssi (viimeksi kun näin oli kaksi, kumpikin lähti tavalliseen tapaan pillit päällä)... ...että näin Riksun Monacossa, eli turvallisempaa kuin kotona...

   Lainaa

  9. Tulos: +170 (174 ääntä)
   Pikkuisen ylireagointia haistan tässä.

   Lainaa

  10. Tulos: +183 (187 ääntä)
   Ai, ehkä minä ja koko kaveripiirini sitten ollaan HULLUJA TAPPAJIA :D

   Lainaa

  11. Tulos: +153 (157 ääntä)
   Tää juttu kuulostaa nyt ihan liikaa mun entisten naapureiden tilanteelta, ja Kaketsulla siis asun. Se ero siinä vaan olis että tää Rauli olis se uhkailija. Mutta sattuuhan näitä varmaan enemmänkin... :D

   Lainaa

  12. Tulos: +95 (109 ääntä)
   Elämäm_koulu on vahva Raulissa.

   Lainaa

  13. Heikkuliskeikkulis 4.8.2016 8:23
   Tulos: +156 (158 ääntä)
   Seurustelin pari vuotta kaukovainiolaisen kanssa. Pitäisikö olla kiitollinen, että olen vielä elossa?

   Lainaa

  14. Puolikiero_savolainen 4.8.2016 8:30
   Tulos: +132 (142 ääntä)
   Rauli, aikoinaan Kuopion Rönössä sattui murha. Se on yksi Suomen rikkaimpia ja hienoimpia asuinalueita talojenkin suhteen, niin onko nyt niin että sinne ei kannata mennä kun paikka täynnä hulluja, tappaja yritysjohtajia, pankkiireita ja rikkaita perijöitä? Jokaisessa kaupungissa on se "paha" alueensa: Oulussa Kaketsu, Kuopiossa Petonen, Stadissa esim. Kontula, Joensuussa Rantakylä ja niin edelleen. Jokaisessa kaupunginosassa asuu ylivoimaisesti eniten ihan normaaleja ihmisiä.

   Lainaa

  15. Tulos: +47 (49 ääntä)
   Nyt on kyllä Raulilla pahasti jotain hampaankolossa!

   Lainaa

  16. Mainoskissa 4.8.2016 8:53
   Tulos: +77 (83 ääntä)
   PIN: Mää hain Kaketsulta miehen. Vielä oon hengissä, vaikka jo nelisentoista vuotta nukkunut HULLUN TAPPAJAN vieressä.
   viidestoista vuosi kun pyörähtää käyntiin, niin HULLU TAPPAJA tulee!

   Lainaa

  17. Vääränvärinen 4.8.2016 10:02
   Tulos: +122 (134 ääntä)
   Kukaan ei ole minulle ainakaan koskaan valittanut tulleensa tapetuksi Kaukovainiossa. Eikun hetkinen..

   Lainaa

  18. Tulos: +30 (32 ääntä)
   mortal1ty: poliisit ajaa talon ohi monta kertaa päivässä, silloin tällöin talon ympäristöstä löytyy pistoolin hylsyjä, vieressä olevan ‘ostarin’ vieressä näin kesäaikaan 24/7 ainakin kolme puistokemistiä, viereisen talon edessä lähes viikoittain ambulanssi (viimeksi kun näin oli kaksi, kumpikin lähti tavalliseen tapaan pillit päällä)… …että näin Riksun Monacossa, eli turvallisempaa kuin kotona…
   Mitäs muutit telluskadulle. Muutama sata metriä ostarilta sivuun ja ei ole mitään ongelmia. Rauhallista lapsiperhealuetta.

   Lainaa

  19. Blomsterhattatantta 4.8.2016 10:20
   Tulos: -1 (69 ääntä)
   Vain idiootin rasistin logiikalla ihmisen luonne ja käytös määrittyy asuinpaikan mukaan. Siinä logiikassa on muutama iso heikkous: jos asuinpaikka määrittäisi ihmisen luonteen, kaikki samassa paikassa syntyneet olisivat keskenään samanlaisia. Jos muualta tullut muuttaisi sinne, hänestä tulisi nopeasti samanlainen, eikä sitten olisi mitään perustetta enää olla rasistinen häntä kohtaan. Vain idiootti lyö ihmiset samaan lokeroon osoitteen, syntymämaan, ihonvärin, uskonnon, hiusten värin tai muun ulkoisen seikan mukaan. Jokainen ihminen on yksilö, erilainen kuin muut, vapaalla tahdolla ja itsenäisellä ajattelulla varustettu. Tosin en ole varma siitä, onko näillä rasisteilla itsenäistä ajattelua tai yleensä minkäänlaista. Aivotutkijan näkökulmasta rasistilla on kuitenkin paljon yhteistä fundamentalistiuskovaisen kanssa: tietty laiska kohta ohimoaivokuorella. Ei-rasisteilla ja maltillisilla se toimii aktiivisesti, rasisti-fundamentalisteilla laiskottelee. Harhat, pelot ja ääriajattelu katoaa, kun sitä laiskaa kohtaa stimuloidaan sähkömagneettisesti. MIettikääs sitä!

   Lainaa

  20. Tulos: +43 (55 ääntä)
   Raulilla ei ole kaikki... hullut sairaalassa?

   Lainaa

  21. Tulos: +67 (69 ääntä)
   No NYT on pojalla jutut! Tosin vähän samaa luokkaa kuin meidän äidillä, ennen kuin muutettiin tänne "hullujen tappajien mafia-alueelle". Internetin villistä maailmasta äiti sai tietää, että täällä ihmiset kuulemma kantaa kirvestä repussa oman turvallisuutensa takia ja että narkkareita ja huumediitlereitä seisoo joka katulampun alla. Kohta 3 vuotta asuttu, eikä ole mitään ongelmia ollut. Kaukovainio on oikeasti mainettaan parempi, notta mukaan vaan. ;)

   Lainaa

  22. Tulos: +68 (72 ääntä)
   y.ö.h: Raulilla ei ole kaikki… hullut sairaalassa?
   ... HULLUT TAPPAJAT Kaketsulla.

   Lainaa

  23. Tulos: +43 (43 ääntä)
   PIN: Mää hain Kaketsulta miehen. Vielä oon hengissä, vaikka jo nelisentoista vuotta nukkunut HULLUN TAPPAJAN vieressä.
   Tästä ei kukaan oo hengissä loppuun asti selvinny!

   Lainaa

  24. Tulos: +36 (36 ääntä)
   PIN: Mää hain Kaketsulta miehen. Vielä oon hengissä, vaikka jo nelisentoista vuotta nukkunut HULLUN TAPPAJAN vieressä.
   Mä olen joskus asunut Kaketsulla, ja olen vielä hengissä enkä ainakaan tietääkseni HULLU TAPPAJA. Ainakaan vielä....

   Lainaa

  25. Tulos: +10 (22 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Rauli, aikoinaan Kuopion Rönössä sattui murha. Se on yksi Suomen rikkaimpia ja hienoimpia asuinalueita talojenkin suhteen, niin onko nyt niin että sinne ei kannata mennä kun paikka täynnä hulluja, tappaja yritysjohtajia, pankkiireita ja rikkaita perijöitä? Jokaisessa kaupungissa on se “paha” alueensa: Oulussa Kaketsu, Kuopiossa Petonen, Stadissa esim. Kontula, Joensuussa Rantakylä ja niin edelleen. Jokaisessa kaupunginosassa asuu ylivoimaisesti eniten ihan normaaleja ihmisiä.
   Lahessa Liipola!

   Lainaa

  26. Tulos: -11 (19 ääntä)
   Mitähän kakkia nyt taas ...

   Lainaa

  27. Tulos: +48 (48 ääntä)
   Nikoooh: Odotappa vaan!
   terv. KOKEMUSTA on!

   Lainaa

  28. Tulos: +80 (80 ääntä)
   PIN: Mää hain Kaketsulta miehen. Vielä oon hengissä, vaikka jo nelisentoista vuotta nukkunut HULLUN TAPPAJAN vieressä.
   OMG, sama homma, mutta vasta neljäs vuosi menossa. Olen ihan muualta Suomesta niin en tälläistä osannut edes varoa. Nimim. huolestunut, pitäisikö erota?

   Lainaa

  29. Tulos: +40 (44 ääntä)
   Surullisia tapauksia nämä lukemattromat raulit. Hoitoon ei pääse vaikka vakavia mielenterveysongelmia. Edes omia lapsia ei kiinnosta rotan pippelin vertaa olla missän tekemisissä moisen ihmisraunion kanssa.

   Lainaa

  30. Tulos: +7 (25 ääntä)
   En tiedä mut jotenkin käy sääliksi, kun ei saa tavata lapsiaan. Toisaalta on varmasti asioita mitä en tiedä ja Rauli tuskin on mikään puhdas pulmunen.

   Lainaa

  31. Tulos: +16 (30 ääntä)
   Lääkkeet...

   Lainaa

  32. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Onkohan Rauli lukenut liikaa lehteä, jossa seikkailee se RIETAS HEITTIÖ!?

   Lainaa

  33. Tulos: +39 (39 ääntä)
   Heikkuliskeikkulis: Seurustelin pari vuotta kaukovainiolaisen kanssa. Pitäisikö olla kiitollinen, että olen vielä elossa?
   Kyllä sinut on jokin suurempi voima pelastanut. T. Kaketsun kannibaali

   Lainaa

  34. Tulos: +61 (65 ääntä)
   Mä katoin googlemapsista streetview päällä karttaa kaukovainion kohtalta ja mut melkein tapettiin ihan hulluna.

   Lainaa

  35. Tulos: +42 (42 ääntä)
   Onneksi Rauli itse on ihan TERVE!!!

   Lainaa

  36. Tulos: -28 (32 ääntä)
   Luulin koko ajan että Rauli on nainen.

   Lainaa

  37. Lasse Viren 5.8.2016 0:05
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Rauli on tainnut kuunnella pikkusen liikaa Puukko-Allua...

   Lainaa

  38. mortal1ty 5.8.2016 0:32
   Tulos: -9 (11 ääntä)
   Kurko: Mitäs muutit telluskadulle. Muutama sata metriä ostarilta sivuun ja ei ole mitään ongelmia. Rauhallista lapsiperhealuetta.
   itseasiassa Linnunradankatu kyseessä

   Lainaa

  39. HULLU TAPPAJA(KO?) 5.8.2016 1:12
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Kohta kaks vuotta oon asunu Kaketsulla ja sen enempää ei oo tapahtunu ku muuallakkaan. Ostarin vieressä kuulemma vähän levotonta mutta ei siihen montaa ihmistä tarvi että saa hämminkiä aikaan.

   Lainaa

  40. Tulos: +2 (20 ääntä)
   Se on siellä ETELÄSSÄ HELSINGISSÄ semmosta MEININKIÄ näköjään vieläKIN. TAPPAJIA!!1

   Lainaa

  41. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Psykologisesti mielenkiintoinen tapaus tämä Rauli. Pakkomielteinen, paranoidinen ja lievästi maaninen. Selkeästi nyt jokin lapsuuden trauma tms. puhjennut hällä ja sitä on pakko purkaa jotenkin. Facebook ei vain ollut kovin mielekäs valinta.

   Lainaa

  42. Diginaali 6.8.2016 4:38
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   On se vaan outoa että kun jollekkin tietylle alueelle muuttaa niin se tekee kenestä tahansa HULLUN TAPPAJAN.

   Lainaa

  43. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Rauli, aikoinaan Kuopion Rönössä sattui murha. Se on yksi Suomen rikkaimpia ja hienoimpia asuinalueita talojenkin suhteen, niin onko nyt niin että sinne ei kannata mennä kun paikka täynnä hulluja, tappaja yritysjohtajia, pankkiireita ja rikkaita perijöitä? Jokaisessa kaupungissa on se “paha” alueensa: Oulussa Kaketsu, Kuopiossa Petonen, Stadissa esim. Kontula, Joensuussa Rantakylä ja niin edelleen. Jokaisessa kaupunginosassa asuu ylivoimaisesti eniten ihan normaaleja ihmisiä.
   Turussa Lauste

   Lainaa

  44. Tulos: -10 (10 ääntä)
   Tommin kannattaisi ehkä ottaa lääkkeensä...

   Lainaa

  45. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Korjaus edelliseen: Raulin kannattaisi ehkä ottaa lääkkeensä.

   Lainaa

  46. Paasmajan pamaus 7.8.2016 23:50
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   renkeli: Turussa Lauste
   Turussa varsinkin Pansio, jossa on luottotietonsa menettäneitä suhteellisesti eniten koko Suomessa. Pahimmat/ köyhimmät alueet Turussa ovat Pansio, Perno, Halinen, Varissuo, Lauste ja Runosmäki, pahamaineisin asuintalo on Paasmaja, Nummella. Paasmaja on ns. "sosiaalinen vuokrataloyhtiö", eli moniongelmaisille räätälöity vuoktahelvetti. Eliittialueita ovat Uittamo, Hirvensalo ja Katariina.

   Lainaa

  47. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Paasmajan pamaus: Turussa varsinkin Pansio, jossa on luottotietonsa menettäneitä suhteellisesti eniten koko Suomessa. Pahimmat/ köyhimmät alueet Turussa ovat Pansio, Perno, Halinen, Varissuo, Lauste ja Runosmäki, pahamaineisin asuintalo on Paasmaja, Nummella. Paasmaja on ns. “sosiaalinen vuokrataloyhtiö”, eli moniongelmaisille räätälöity vuoktahelvetti. Eliittialueita ovat Uittamo, Hirvensalo ja Katariina.
   Lisää köyhimpiin vielä Jyrkkälä

   Lainaa

  48. Tulos: +6 (14 ääntä)
   Oulun pahimmat alueet ovat kylläkin toppila ja rajakylä. Kaketsu on lasten leikkipaikka niihin verrattuna. Olen täällä melkein viisi vuotta asunut eikä kertaakaan ole kukaan murhannut, raiskannut, tullut hölisemään tai huutamaan nenän eteen...

   Lainaa

  49. VaniljaKukkanen 8.8.2016 23:59
   Tulos: +20 (38 ääntä)
   Paasmajan pamaus: Turussa varsinkin Pansio, jossa on luottotietonsa menettäneitä suhteellisesti eniten koko Suomessa. Pahimmat/ köyhimmät alueet Turussa ovat Pansio, Perno, Halinen, Varissuo, Lauste ja Runosmäki, pahamaineisin asuintalo on Paasmaja, Nummella. Paasmaja on ns. “sosiaalinen vuokrataloyhtiö”, eli moniongelmaisille räätälöity vuoktahelvetti. Eliittialueita ovat Uittamo, Hirvensalo ja Katariina.
   Hassua miten vieläkin löytyy ihmisiä joiden mielestä merkintä (tai useampi)luottotiedoissa olisi hyvin selkeä merkki pahasta ihmisestä joka myöskin on narkomaani, alkoholisti, mielenterveyspotilas ja noin muutoinkin kaikin puolin huonosti käyttäytyvä saasta. Toki näinkin voi olla. Voi myös olla että alkoholistilla on ruskeat hiukset. Kuten vaikkapa pankin sihteerinä työskentelevällä Marjatalla. Ja onhan se totta sekin että mielenterveysongelmat voivat aiheuttaa häiritsevää käytöstä ja yleistä riehumista. Kuten myös vaikkapa yritysjohtaja Pekan ihan normaalil ilkeä asennevamma muita ihmisiä kohtaan. Narkkareista ja alkoholisteista en sano mitään, se on ehkä yksi ainoita ihmmisryhmiä joiden uskon edes jollain tasolla voivan vaikuttaa ihan itse siihen juoko liikaa tai narkkaako huumeita. Tosin, en heitäkään erityisesti lähde syrjimään tai haukkumaan. Tähänh mennessä jokainen narkkari ja alkoholisti on antanut minun olla ihan rauhassa kun en ole heihin sen kummemmin huomiota kiinnittänyt. Pari alkoholistia on ollut ihan mielissään kun olen soittanut ambulanssin etteivät jäädy pakkaseen makoillessaan lumihangessa. Mutta noin muuten ihmetyttää ja surettaa kun ihmisillä on aika syrjivä asenne muita kohtaan. Ihmisiä olemme kaikki enkä näe jitään syytä miksi ketään pitäisi kohdella automaattisesti huonona hylkiönä tietämättä mitään kyseisestä henkilöstä, tai kokonaisesta ihmisryhmästä. Tuon yleisen kategorisoinnin mukaan minä olen vähintäänkin white trash, alkimpaan kastiin kuuluva kouluttamaton (samalla sivistymätön) alkoholisoitunut hylkiö. Tuon mukaan minä myös kiroilen paljon ja huudan kurkku suorana ja naama punaisena kaikkea hävytöntä melkeimpä jokaiselle. Sillä minulla on useita merkintöjä luottotiedoissa, elän tukien varassa ja ainoa loppuun käyty koulutus on edelleenkin peruskoulu 6,5 keskiarvolla. Ja olen asunut teininä lastenkodissa. Kyllä, kuuntelen rokkia ja kaikkea sellaista "pahis"-musiikkia. Mutta nautin myös klassisesta musiikista oikein paljon. Käytän alkoholia melko harvakseltaan, yleensä keskihintaista punaviinia jos pidetään kämppiksen kanssa ruoka&viini-ilta leffan parissa. Kiroilen joskus, kuten kaikki muutkin mutta en pidä räävittömästä puhetavasta ollenkaan. Koitan syödä terveellisesti, jumppailen kotona ja käyn lenkillä. Soitan pianoa ja laulan. Ja niin edelleen ja niin edelleen. Ei sillä että olisi tarkoitus juuri itseäni tässä mainostaa, mutta tämä järjetön kategorisointi ja syrjimjinen on varjostanut elämääni lapsesta saakka ja joissakin tilanteissa saan edelleen hävetä ja surra. Vaikka siihen ei pitäisi olla mitään syytä. Tiedän itse miksi taloudellinen tilanteeni ja koulutukseni taso on mitä on, eikä minun tarvitsisi sitä aina jäädä nolona selittelemään jokaiselle joka asiasta kysyy. (Syy tähän kaikkeen ei yllättävää kyllä ole se mjikä ihmisillä ensimmäisenä tulee mieleen.) Ja aina joutuu selittelemään kuitenkin, koska Suomessa on niin jurrtunut tämä lokerointi-kulttuuri ettei siitä eroonkaan pääse. "Noh, ootkos sinä koulussa tai töissä tai missään..?" "No siis työtön ku minä..." "Jaha...vai sellasta...niin on sitä ilmoja pidelly..." Enkä ole ainoa. Sinne päinkään. Monikin voisi yllättyä jos viitsisi tutustua ennakkoluulottomasti siihen toiseen ihmiseen. Oli se sitten kuka tahansa. Syrjintää ja kiusaamista osavat mainiosti tehdä aikuisetkin, ja omilla teoilla ja sanoilla jokainen voi vaikuttaa siihen meneekö se yhteiskunnan vihaama hylkiö omaan koloonsa itkemään mjiettien päiviensä päättämistä vai hymyilisikö kenties onnesta pitkiin aikoihin. Saarna päättyi, kiitos moi.

   Lainaa

  50. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Spurgugrammi: Miten jotain paikkaa voi sanoa “Kaketsuksi?” Siis cacetshu. niinq sheellä.
   "Canna" nyt hiljaa siellä :D

   Lainaa

  51. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Jos muuttaa Kaukovainioon, kuinka pian pitää tappaa joku? Ja riittääkö että tappaa kerran vai onko se säännöllistä?

   Lainaa

  52. Tulos: +5 (13 ääntä)
   Nyt Rauli. Ne lääkkeet. Ota ne heti.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Kaukovainio, Kaketsu, tappaja, kirpputori, kirppis, kirppari, Oulu