Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hampaiden hionta kotikonstein

Kynsiporalla saa ihmeitä aikaan!
Hampaiden hionta kotikonstein

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +619 (659 ääntä)
   Ois kiva tietää minkä ikäinen Laura on? Ja tästä tuli mieleen että mun pitäis käydä hammaslääkärissä.. mutta mulla on hirvee pelko ja pieni kipukynnys. En siltikään ole niin tyhmä että yrittäisin itse tehdä mitään vastaavaa mitä Laura teki. Ehkä mä vaan menen sinne..

   Lainaa

  2. Tulos: +1042 (1050 ääntä)
   Hampaisiini sattuu tuo ajatuskin. Pakkohan tuosta on jotain kiillevaurioita tulla.

   Lainaa

  3. Tulos: +198 (212 ääntä)
   Kuulostaa kivuliaalta, miksi yrittää?

   Lainaa

  4. KaroliinaCZ 19.7.2016 2:35
   Tulos: +785 (791 ääntä)
   Muutaman kerran Laura käyttää tota laitetta ja hammaslääkärikään ei pysty pelastamaan niitä hampaita.

   Lainaa

  5. Tulos: +557 (567 ääntä)
   Vielä kun laajentaa vaihtopääkokoelmaansa poranteriin ja puhallussuuttimiin voi kaikenlaiset hammasongelmat hoitaa mukavasti oman kylpyhuoneen suojissa.

   Lainaa

  6. Tulos: +210 (230 ääntä)
   Tyhmästä päästä kärsii koko...

   Lainaa

  7. Tulos: +349 (353 ääntä)
   No pian taitanee olla asiaa sinne hammaslääkäriin :D

   Lainaa

  8. Tulos: +369 (371 ääntä)
   No, kohta sinne hammaslääkäriin ei tarvitse enää mennä kun ei ole hampaita ollenkaan

   Lainaa

  9. Vääränvärinen 19.7.2016 7:33
   Tulos: +597 (607 ääntä)
   Minäkin poraan hampaiden reiät aina kotona Black & Deckerillä ja paikat teen kolvilla. Hammaskiven poistan viivapäisellä ruuvimeisselillä ja jos täytyy poistaa viisaudenhammas niin pyydän kaveria vetämään mua turpaan.

   Lainaa

  10. Tulos: +157 (163 ääntä)
   Suosittelen Lauralle sähköhammasharjan ostamista.

   Lainaa

  11. Muumi (kopio) 19.7.2016 7:48
   Tulos: +70 (118 ääntä)
   Vääränvärinen: Minäkin poraan hampaiden reiät aina kotona Black & Deckerillä ja paikat teen kolvilla. Hammaskiven poistan viivapäisellä ruuvimeisselillä ja jos täytyy poistaa viisaudenhammas niin pyydän kaveria vetämään mua turpaan.
   Viivapäinen?

   Lainaa

  12. Tulos: +90 (128 ääntä)
   Tuohan on tarkoitettu rakennekynsien hiontaan...

   Lainaa

  13. karkkipäivä 19.7.2016 8:23
   Tulos: +161 (171 ääntä)
   pylynalle: Ois kiva tietää minkä ikäinen Laura on? Ja tästä tuli mieleen että mun pitäis käydä hammaslääkärissä.. mutta mulla on hirvee pelko ja pieni kipukynnys. En siltikään ole niin tyhmä että yrittäisin itse tehdä mitään vastaavaa mitä Laura teki. Ehkä mä vaan menen sinne..
   Sano varatessasi hammaslääkäriin aikaa, että sulla on hirveet pelot ja matala kipukynnys. Saat esilääkityksen, joka nautitaan tablettina. Sen jälkeen ei jännitä. Eikä tableteista tullut mitään sivuvaikutuksia.

   Lainaa

  14. Tulos: +238 (238 ääntä)
   Hyvästi kiille, tervetuloa reikä.

   Lainaa

  15. Muumi (kopio) 19.7.2016 9:51
   Tulos: +279 (285 ääntä)
   Vääränvärinen: Minäkin poraan hampaiden reiät aina kotona Black & Deckerillä ja paikat teen kolvilla. Hammaskiven poistan viivapäisellä ruuvimeisselillä ja jos täytyy poistaa viisaudenhammas niin pyydän kaveria vetämään mua turpaan.
   Umpisuolen leikkauksenkin tekee kotioloissa tosi helposti. Tarvitsee vain peilin, terävän veitsen ja neulan ja lankaa. Ja tietysti netistä voisi tulostaa kuvan siitä millainen se umpisuoli on. Samalla kerralla sujuu myös rasvaimu jos kotona on tehokas imuri.

   Lainaa

  16. Tulos: +134 (160 ääntä)
   Laura on käynyt 22v aikana vain kerran hammaslääkärissä.. :D mahtoi olla purukalusto hyvässä kunnossa jo ennen viilausta.

   Lainaa

  17. Tulos: +113 (125 ääntä)
   Legitti: Tyhmästä päästä kärsii koko…
   ...purukalusto.

   Lainaa

  18. TapioRautaWaara 19.7.2016 10:24
   Tulos: -1 (47 ääntä)
   Legitti: Tyhmästä päästä kärsii koko…
   Hammaskalusto

   Lainaa

  19. Puolikiero_savolainen 19.7.2016 10:33
   Tulos: +245 (249 ääntä)
   "Älkää olko lainkaan eriävää mieltä kanssani tai tämä ketju lähtee -tyyppi. Varmaan luuli että kaikki ihailee kateudesta tuota.

   Lainaa

  20. Ei-tekniikan-ihmelapsi 19.7.2016 10:34
   Tulos: +53 (65 ääntä)
   Laura varmasti huomasi myös levittää fluoria hampaiden pinnoille hionnan JA KIILLOTUKSEN jälkeen. Ei muuten kannata lähteä kylille hymyilemään sen operaation jälkeen, kivoja raappaleita sitä kellertävää fluoritahnaa suu täynnänsä.

   Lainaa

  21. Tulos: +153 (181 ääntä)
   Ruskeat pilkut? Eikös ne ole reikiä tai reiän alkuja?

   Lainaa

  22. Tulos: +36 (48 ääntä)
   Juu mäkin olisin varmaan osannut poistaa hampaan tulehtuneesta ikenestä, etenkin kun se ei kerralla lähtenyt ja niitä palasia piti ronklata sieltä tulehduksen keskeltä. Teki muuten todella gutaa... Olis vaan pitänyt tasoitella itse :D

   Lainaa

  23. Tulos: +34 (50 ääntä)
   Ma sano HYVÄ LUOJA!!

   Lainaa

  24. Tulos: +67 (75 ääntä)
   Muumi (kopio): Viivapäinen?
   tarkottanee varmaan talttapäätä

   Lainaa

  25. asfjoisdajgf 19.7.2016 13:30
   Tulos: +154 (158 ääntä)
   Kiilteeni pilalle narskutelleena ketuttaa, että joku idiootti hioo sen ihan tahallaan pois!

   Lainaa

  26. voihelevetti 19.7.2016 13:57
   Tulos: +80 (84 ääntä)
   Vääränvärinen: Minäkin poraan hampaiden reiät aina kotona Black & Deckerillä ja paikat teen kolvilla. Hammaskiven poistan viivapäisellä ruuvimeisselillä ja jos täytyy poistaa viisaudenhammas niin pyydän kaveria vetämään mua turpaan.
   milläs teet juurihoidon ? :D

   Lainaa

  27. totuudensana 19.7.2016 14:27
   Tulos: +211 (221 ääntä)
   No onhan tuo nyt ihan saatanan uusavutonta käydä hammaslääkärissä. Iteki oon miettiny et joskus jos mulle tulee joku kasvain esim, niin kyllä mä sen ite poistan. Jos lääkäri sen osaa poistaa, niin miksen minäki osais. Ei siihen tarvita kun vakaat hermot, verennäkemisen sietokyky ja jotkut pihdit (desinfioidaan ensin). Ok, se lääkäri on ehkä lukenu pari lääkeaiheista kirjaa siellä lääkiksessä, ja ehkä ollu työharjoittelussa laittamassa laastareita lasten haavoihin. Voi juku. Jotkut ihmiset nyt vaan osaa asiat lukematta mitään kirjoja, niinku mä. Ja Laura.

   Lainaa

  28. Tulos: +155 (159 ääntä)
   :O Kai Laura tajuaa, ettei hampaat kasva takaisin, niin kuin kynnet? Kohta sillä ei oo enää mitään, mitä hioa, ja seuraavaksi hammaslääkärissä sovitetaankin niitä tekareita.

   Lainaa

  29. julma elämä 19.7.2016 14:46
   Tulos: +160 (166 ääntä)
   Koko ketjun paras osa on tuo Lauran tokavikan kommentin loppu: "Ei tarvitse olla joka asiassa niin uusavuton." Joo sitähän se uusavuttomuus onkin, että käy hammaslääkärillä. Kauhistuttaa ajatella mitä muuta tämä matami hoitaa itse, jottei vaan olisi "uusavuton"... Sähkötyöt? Kylppärin kosteussuojaukset? Rokotukset? Ja kuten aina voi vaan toivoa ettei hällä ole lapsia tai jos on niin että ainakin he saisivat lääkärillä tarpeen vaatiessa käydä.

   Lainaa

  30. Tulos: +126 (130 ääntä)
   Siis...en voi uskoa näkemääni, että joku todella on näin käsittämättömän tahvo? Jo pelkästään valkaisevista hammastahnoista (joissa on siis jokin hiova ainesosa) varoitetaan, ettei saa usein käyttää, niin jossain joku oikeasti lähtee jollain KYNSILLE tarkoitetulla laitteella jyrskyttelemään hampaitaan? Kiille ei kasva takaisin, sitä ei kannata siis kotikonstein hioa pois.

   Lainaa

  31. Tulos: +104 (104 ääntä)
   emmi314: Vielä kun laajentaa vaihtopääkokoelmaansa poranteriin ja puhallussuuttimiin voi kaikenlaiset hammasongelmat hoitaa mukavasti oman kylpyhuoneen suojissa.
   Nykysin kuka vaan voi ostaa tatuointikoneen, kohta uus trendi on kaikilla oma hammashoitosetti: sisältää kaikki hammaslääkärin välineet

   Lainaa

  32. Tulos: +45 (57 ääntä)
   Vääränvärinen: Minäkin poraan hampaiden reiät aina kotona Black & Deckerillä ja paikat teen kolvilla. Hammaskiven poistan viivapäisellä ruuvimeisselillä ja jos täytyy poistaa viisaudenhammas niin pyydän kaveria vetämään mua turpaan.
   Taitaa poistuu eka muut hampaat ku viisaudenhampaat. Ne on kuitenki aika takana ...

   Lainaa

  33. King Arthur 19.7.2016 16:15
   Tulos: +60 (64 ääntä)
   Tää teki pahaa mutta lievemmin kuin se mitä kuvittelin otsikon perusteella. Luulin että Laura aikoo itse viilata itselleen sellaiset pedonhampaat.

   Lainaa

  34. Vääränvärinen 19.7.2016 17:00
   Tulos: +45 (45 ääntä)
   voihelevetti: milläs teet juurihoidon ?
   Sovellan siihen samaa toimenpidettä kuin viisaudenhampaan kanssa.

   Lainaa

  35. Tulos: +96 (116 ääntä)
   Itse tein itselleni laserleikkauksen tuijottamalla suoraan aurinkoon. Ja pakkasessa paleltunut jalkapohja virkosi kivasti, kun pidin sitä hetken aikaa kutoselle väännetyllä hellanlevyllä. Ja jos lapsi vahingossa nielaisee legoukon, niin ei hätää. Ota kymmenen metrin naru, sido keskelle silmukka ja käske lapsi nielemään narusta suurin osa samalla, kun pitelet narun toisesta päästä kiinni suun ulkopuolella. Odota n. 6-24 h, kunnes narun nielty pää tulee lapsen toisesta päästä ulos. Tartu narun molempiin päihin ja rassaile vähän edestakaisin, kunnes tunnet legoukon tarttuvan silmukkaan kiinni. Kiristä silmukka legoukon ympärille ja vedä koko höskä sitten ulos. Muista kysyä lapselta, kummalta puolelta hän haluaa sinun vetävän narun ulos. Jos vedät alapäästä, niin miinuspuolena on se, että lapsi joutuu synnyttämään legoukon takapuolestaan. Jos vedät yläpäästä, niin miinuspuolena lapsi joutuu sylkemään suustaan langan, joka on käynyt hänen suolistonsa läpi. Siis pikkuisen epämiellyttävää, mutta ainakaan ei tarvitse hei mennä lääkäriin!

   Lainaa

  36. Tulos: +42 (44 ääntä)
   karkkipäivä: Sano varatessasi hammaslääkäriin aikaa, että sulla on hirveet pelot ja matala kipukynnys. Saat esilääkityksen, joka nautitaan tablettina. Sen jälkeen ei jännitä. Eikä tableteista tullut mitään sivuvaikutuksia.
   En tiennytkään että on olemassa jotain esilääkityksiä tähän ongelmaan. Viimeksi kävin yksityisellä koska siellä on lääkäreillä enemmän aikaa ja ote tosi hellä, mutta koska se on kallista niin täytyy mennä kunnalliseen. Kiitos vinkistä! :)

   Lainaa

  37. Tulos: +36 (36 ääntä)
   pylynalle: En tiennytkään että on olemassa jotain esilääkityksiä tähän ongelmaan. Viimeksi kävin yksityisellä koska siellä on lääkäreillä enemmän aikaa ja ote tosi hellä, mutta koska se on kallista niin täytyy mennä kunnalliseen. Kiitos vinkistä!
   Myös ilokaasu on hyvä vaihtoehto. Ja se auttaa niitäkin, joilla on voimakas oksennusrefleksi.

   Lainaa

  38. Tulos: -41 (57 ääntä)
   asfjoisdajgf: Kiilteeni pilalle narskutelleena ketuttaa, että joku idiootti hioo sen ihan tahallaan pois!
   No ei kai se sinuun vaikuta, jos joku pilaa omat hampaansa.

   Lainaa

  39. Tulos: +8 (16 ääntä)
   Mua alko kutittaa ikeniä ihan hirveesti tän mokan lukemisen jälkeen :(

   Lainaa

  40. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Ihme uuvatti. Eikö se uusavuttomuus oo just sitä, että ei osaa edes päätellä mitkä asiat voi tehdä itse (ja miten ne tehdään kunnolla) ja mitkä asiat kannattaa ulkoistaa asiantuntijalle...

   Lainaa

  41. Tulos: +2 (10 ääntä)
   Bshd cd f: No ei kai se sinuun vaikuta, jos joku pilaa omat hampaansa.
   Kaikkien verorahoilla ne todennäkösesti kuntoon tavalla tai toisella laitetaan

   Lainaa

  42. Mieto kuormaeläin 22.11.2021 22:27
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Billie: Ruskeat pilkut? Eikös ne ole reikiä tai reiän alkuja?
   Ne ovat yleisimmin kiillevaurioon tarttunutta rautaa vesijohtovedestä, tai teen, kahvin, tupakan, punaviinin aiheuttamia. Merkki siitä, että vahinko on tapahtunut jo.

   Lainaa

  43. Määrätty kettu 24.11.2021 12:06
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Kaikille tiedoks sitte vaan jokka täällä huutelee tyhmää, niin suurin osa valkasevista hammastahnoista tekee ihan samaa. Eli niiden teho perustuu siihen että ne hioo hammasta. Tette ihan samaa kun mokaaja mutta isommalla aikavälillä vaan. Jos pakko saada hampaista valkoset niin suosittelen ostamaan tahnaa mikä sisältää valkasuainetta. Niitäkin on. Kannattaa lukea sen tahnan etiketti. Tämä tulee työllistämään hammaslääkäreitä tulevaisuudessa ku jengi pessy valkopärinöissä hampaansa rikki.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hampaat, hammas, valkaisu, ebay, kynsipora