Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 42

Tässäkö markkinoiden surkein kahvinkeitin?
Suurenna näkymä
Roskalavalla rapisee, osa 42

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 50 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +630 (636 ääntä)
   Tyytyväisiä asiakkaita. :D

   Lainaa

  2. Tulos: +439 (463 ääntä)
   Mulla on jonkin verran Elektroluxin laitteita ja ite oon aina luottanu tuohon merkkiin mutta tämä kahvinkeitin.. Ei. En ihmettele että moni on hatkahtanut tuohon kahvinkeittimeen kun merkki on tuttu mutta laatu on taas ihan paskaa. Moccamaster kunniaan.

   Lainaa

  3. Tulos: -124 (242 ääntä)
   Kirjoittaminen ei ehkä suju väärällä kädellä mutta hei veden kaataminen?

   Lainaa

  4. Tulos: -106 (140 ääntä)
   Eikö voi vaan viedä kierrätykseen? ♻

   Lainaa

  5. Tulos: +366 (372 ääntä)
   Eikä, luulin että oon ainoo kellä tollanen kahvinkeitin temppuilee! :-D

   Lainaa

  6. jukkapalmu 19.7.2016 3:24
   Tulos: +403 (421 ääntä)
   Legitti: Eikö voi vaan viedä kierrätykseen? ♻
   No eikö se sitä juuri tee. Antaa eteenpäin.

   Lainaa

  7. Tulos: +134 (140 ääntä)
   Varmasti paljo ottajia tuon jälkeen :D

   Lainaa

  8. Tulos: +28 (98 ääntä)
   Miksi ihmiset vaan ei reklamoi??

   Lainaa

  9. Tulos: +58 (108 ääntä)
   Lisäys listaan: - kahvi jäähtyy noppeeta! Mulla ja mun kaveriilla OLI tollaset, aina keitettiin pannu täyteen ja hilijakseen ois juotu, niin oli hyvin äkkiä kyylmää kahvi pannussa..

   Lainaa

  10. Tulos: -69 (105 ääntä)
   Amatöörit.

   Lainaa

  11. Vääränvärinen 19.7.2016 7:28
   Tulos: +386 (388 ääntä)
   Aika hassua, että löytyy noin monta tyytymätöntä asiakasta samalta palstalta. Mutta kerrankin kaikki FB-keskustelijat ovat asiasta samaa mieltä keskenään.

   Lainaa

  12. Tulos: +51 (73 ääntä)
   Meillä tommonen. Meille ei ole osunu viallista versiota, toimii ihan hyvin. :D

   Lainaa

  13. Tulos: +72 (88 ääntä)
   Oonko mä ainoa, jolla toi keitin on toiminut täydellisesti? :D

   Lainaa

  14. Tulos: +117 (125 ääntä)
   Apuva: Meillä tommonen. Meille ei ole osunu viallista versiota, toimii ihan hyvin.
   Ehkä me saatiin ne ainoat toimivat kappaleet? ;)

   Lainaa

  15. Maritiritir 19.7.2016 9:03
   Tulos: +114 (120 ääntä)
   Meillä on toi sama keitin. Yks Saatanan keksintö kyllä!!

   Lainaa

  16. Muumi (kopio) 19.7.2016 9:49
   Tulos: -71 (135 ääntä)
   Miksi keitätte kahvinne halvimmalla mahdollisella keittimellä? Ei se kura ole kahvia, kahvin makuun vaikuttaa tosi paljon myös keitin.

   Lainaa

  17. Tulos: +108 (110 ääntä)
   Meillä on työpaikalla kolme tollasta keitintä. Aivan anaalista kyseiset keittimet. Pannu pitää olla just oikeassa kulmassa, tai kusee puolet kahvista pöydälle ku kaataa..

   Lainaa

  18. Tulos: -11 (27 ääntä)
   Siskolla samanlainen. Kaks kertaa keitin sillä, tosin en kovin paljoa kerralla. Ekalla kerralla tais vesi mennä ohi suodatinpussista. Moccamasterissa on liian leveä suuaukko siinä pannussa.

   Lainaa

  19. TapioRautaWaara 19.7.2016 10:22
   Tulos: -21 (47 ääntä)
   Yksiä penteleitä kaikki kaffemashiinat. Juokaa (ja syökää) kanaa!

   Lainaa

  20. Ei-tekniikan-ihmelapsi 19.7.2016 10:27
   Tulos: +23 (29 ääntä)
   Papunen: Oonko mä ainoa, jolla toi keitin on toiminut täydellisesti?
   No meillä on töissä toimiva tuollainen keitin mutta se onkin Phillipsin leimassa, muuten sama idea keittimessä. Pari kertaa on tehnyt heikot sen vipuvarren takia mutta muuten tulee hyvää kahveeta ja se pysyy ihan kuumana ja pitkään (mikä ei ole kylläkään mikään itseisarvo).

   Lainaa

  21. Ei-tekniikan-ihmelapsi 19.7.2016 10:30
   Tulos: +34 (46 ääntä)
   eiku PHILIPS poteito potaato. Tulkaa nyt tuostakin pätemään

   Lainaa

  22. Myöskin paskan keittimen omistanut 19.7.2016 14:18
   Tulos: +47 (67 ääntä)
   Ei oo todellista :D ihan samanlaisen keittimen sain vanhemmilta, kun ekaan omaan kotiin muutin.. pari vuotta piti sitä paskaa kahavia juua ennen kuin sain Moccamasterin hommattua. Laitoin pahan kiertämään ja annoin ko. paskakeittimen kaverille tuparilahjaksi :'D

   Lainaa

  23. jou jai jei 19.7.2016 15:09
   Tulos: +23 (31 ääntä)
   Sama kahvinkeitin tullut itelläkin vastaan, ja vaikka se toimiikin vähän vammaisesti niin pienellä opettelulla se kyllä toimii ihan niinkuin pitääkin.

   Lainaa

  24. Nerokassiili 19.7.2016 16:00
   Tulos: +46 (52 ääntä)
   Kuulostaa siltä että Moccamaster on saanut paljon uusia asiakkaita. Tää on joku juoni! Foliohatut ja niin poispäin...

   Lainaa

  25. Tulos: +61 (65 ääntä)
   toi: Kirjoittaminen ei ehkä suju väärällä kädellä mutta hei veden kaataminen?
   kerrankin vasenkätisille on tehty jotain, mikä ei suju oikeekätisiltä :)

   Lainaa

  26. Tulos: +83 (91 ääntä)
   Papunen: Oonko mä ainoa, jolla toi keitin on toiminut täydellisesti?
   oonko mä ainoo, kellä EI oo tota keitintä? :D

   Lainaa

  27. Tulos: +51 (51 ääntä)
   Meilläkin oli työpaikalla tuo keitin. Onneksi pomo on kahvikissa. Sillä meni hermot alta aikayksikön ja saimme paremman. Viheliäinen keitin!

   Lainaa

  28. Tulos: +43 (55 ääntä)
   Mullakin oli tuommoinen. Nimesin sen Alejandroksi. Alejandro oli niinkin ruoja kuin mokassa annetaan ymmärtää. Loppujen lopuksi unohdin loman ajaksi purut kiireessä keittimeen, keitin homehtui ja näin kohtasi loppunsa roskiksessa. En muistele sinua lämmöllä, Alejandro. Nykyinen Moccamasterinikin nauraa muistollesi.

   Lainaa

  29. Uskomatonpashka 19.7.2016 23:06
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Samat kokemukset. Oli tuo keitin, ei ole enää. Kaikkien aikojen paskin keitin.

   Lainaa

  30. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Meillä hieman kalliimpi electrolux ja ihan yhtä paska!!! Perhana että mentiinkin ostamaan >:/

   Lainaa

  31. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Meillä samankaltainen Philipsin keitin ja täytyy ihmetellä, kenen mielestä tuo "vipuvarsi" oli hyvä idea? Nykyään taitan aina suodatinpussin pohjan että se istuisi mahdollisimman hyvin, mutta sekään ei aina auta.

   Lainaa

  32. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Eevan heila oli kyllä mukava kun osti Moccamasterin. :)

   Lainaa

  33. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Itsellä ollut vuoden tuo keitin ja hyvin toiminut alku vaikeuksien jälkeen. Varmaan se kahvi kylmäksi menee kun siinä sammuu virta automaattisesti 40 minuutin jälkeen.

   Lainaa

  34. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Mulla sama keitin.. tai siis oli, meni viimein vuoden jälkeen rikki. ONNEKSI. En olisi muuten ikinä saanut aikaiseksi ostettua uutta. Minä, kaverit, avopuoliso... Kaikki vihasivat tätä kahvinkeitintä. Ensimmäinen kerta on, kuin pyörittelisi rubikin kuutiota. Tuo vipuvarsi ei meinaa edes pysyä paikallaan. Täytyy pitää vivusta kiinni samalla, kun laittaa luukkua kiinni, jotta se sitten osuisi edes "suodatinsäiliöön". Ja jos satut ottamaan käden liian aikaisin pois (ettei jumalauta tartte jättää kättä sinne väliin) niin kahvia ei tipu. Ei niin aamuvirkulle tämä kahvinkeitin aiheuttaa varmasti pahaa mieltä.

   Lainaa

  35. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Nehän olivat suorastaan liikuttavan yksimielisiä. Itsekin tuollaisen nähneenä ihmettelen mille Kummeli-insinöörille edes tuli mieleen laittaa vesisäiliön mitta-asteikko VAIN sille puolelle joka oikeakätisen keittiössä on seinää vasten.

   Lainaa

  36. Tulos: -11 (21 ääntä)
   Pannussa näkyy mittayksiköt, ei niitä tarvii kytätä keittimestä. Perkolaattoria suosittelen, loppuu se vääntö suodatinpussien kanssa josse on niin vaikeeta.

   Lainaa

  37. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Sama "kahvinkeitin" löytyi entiseltä työpaikalta ja oli juuri niin sysipaska laite kuin tuossa kuvaillaan. Ja mitään laatukahviahan siihen ei edes kannattanut tuhlata, koska kahvi jäähtyi ennen kuin kupista oli ehtinyt juoda puoliakaan. Haluaisin tosiaan nähdä sen insinööriporukan, joka onnistui suunnittelemaan tämän mestariteoksen, joka toimii täysin päin helvettiä kaikin mahdollisin tavoin...

   Lainaa

  38. kierrätys on hyve 22.7.2016 10:13
   Tulos: +27 (27 ääntä)
   Musta on liikuttavaa, miten suomalaiset on niin kierrätyshaluisia, että kokee huonoa omaatuntoa paskan kahvinkeittimenkin poisheittämisestä (jota sentään käytetään joka ikinen päivä)... joku sijoittaa suden sitten mökille ja toinen antaa seuraavalle uhrille :D

   Lainaa

  39. Tulos: +9 (23 ääntä)
   Samanlaisen kahvinkeittimen omistavana on pakko kommentoida että aika usein ongelma on käyttäjäkohtainen :D Kyllä mullakin se pannu kusee ohi jos liikaa heiluttelee, mut niinhän tekee kaikki muutkin kahvipannut. Vesisäiliön luukku pysyy hyvin itekseen kiinni ja ton suodattimen vipuvarsivitukkeen saa menemään nätisti suodatinpussin päälle kun sen suodatinpussin pistää siihen oikeinpäin. Eihän moccamasterissakaan (vaikka mielestänikin paras kahvinkeitinmerkki, opiskelijabudjetille ei vaan oikein käy) pistetä vedenvalutinta vinoon sekä valuteta vettä purujen läpi suodatinpussin reunaa pitkin vaan, että päästäisiin valittamaan moccamasterin paskuudesta. Oli pakko tulla puolustelemaan tota kahvinkeitinparkaa, ihan hyvin se palvelee, kunhan vaan osaa käyttää sitä :D

   Lainaa

  40. Tulos: +7 (15 ääntä)
   Samanlaisen ostin minäkin. Alle vuoden vanha. Tippalukko on rikki. Joka toisella kerralla suodatinpussi ruttaantuu niin, että kahvinporot on kahvin seassa. Suodatinosa on vaikea saada paikoilleen vain nätisti laittamalla. Eikä ongelma ole käyttäjäkohtainen, vaan samat ongelmat on muillakin keittäjillä. Olen keittänyt kahvia vuosikymmeniä ja käyttänyt erilaisia keittimiä, jopa suurtalouskeittimiä, eikä yhdenkään muun keittimen kanssa ole ollut ongelmia.

   Lainaa

  41. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Tämä ei muuten näy selvästi kuvassa, mutta ko. keittimen virtanappi on samalla puolella kuin vesisäiliön asteikko, eli koko keitin on suunniteltu vasenkätisen käytettäväksi. Kyse ei ole edes ainoasta Electroluxin mallista joka on rakennettu "väärin päin", vaan sama ominaisuus löytyy monesta muustakin saman firman mallista. Ei se mitään, saahan vasureillekin tehdä elektroniikkaa, mutta olisi suotavaa jos asiasta mainittaisiin laitteen nimessä tai laatikossa ("Electrolux EKF3240 Vasenkätinen Malli" esimerkiksi).

   Lainaa

  42. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Mutsilla on tollanen. Pyytää mun keittää kahvia välillä käydessäni kylässä. Lähen yleensä kysymyksen jälkeen takasi kotiin.

   Lainaa

  43. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Mulla on vielä sellainen kokemus kyseistä keittimestä, että ekalla kerralla unohdin sulkea kannen, joten väärään asentoon jäänyt vipuvarsi lorotti kuumat vedet osittain takaisin säiliöön ja pitkin pöytää. Muista poiketen kahvi oli niin kitkerän kuumaa, että maitoa piti olla 50/50. Pikkuhiljaa opin myös aina laittamaan paperin kupin alle pannun kusemisen takia

   Lainaa

  44. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Oikein paljon onnea sen Moccamasterin kanssa! Meillä on töissä MM ja: - Tippalukko on manuaalinen. Sen todennäköisesti unohtaa kiinni noin joka toinen kerta kun keittää kahvia --> sumpit pöydällä. - Em. manuaalinen tippalukko vuotaa, aivan sama kummassa asennossa se on. Tai no ei ihan; "kiinni" -asennossa se ahdistaa kahvin kulkua juuri sen verran että --> sumpit pöydällä. - Jostain tuntemattomasta syystä suodatinhässäkkä toisinaan vaan tykkää mennä tukkoon --> sumpit pöydällä. - Kahvi on pahaa, en tiedä käykö se liian kuumalla vai kylmällä vai mikä lie. Kokeiltu eri kahveja, ja se mankeloi kaikki pas-2. Keitin on pesty ja putsattu, ei auta mikään. + Mutta hei, siinä on iso kannu ja säiliö, sillä saa tehtyä toista litraa kahvia kerrallaan! ...siis pöydälle. Jos kyseinen kahvinkeittimen irvikuva olisi oma, se olisi lentänyt huitun kuuseen jo aikoja sitten.

   Lainaa

  45. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Jambo: Eikä, luulin että oon ainoo kellä tollanen kahvinkeitin temppuilee!
   Mulla on kanssa tällanen kahvinkeitin :D
   Papunen: Ehkä me saatiin ne ainoat toimivat kappaleet?
   Hauska juttu, mullakin on samanlainen ja toimii ihan hyvin :D

   Lainaa

  46. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Mullaki on tuollainen keitin mut on toiminut täydellisesti :O Onko tässä mun keittimessä sitte valmistusvirhe ku kaikkien muiden laitteet ei toimi?

   Lainaa

  47. niimpä niin 7.1.2019 13:15
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Itsekkin olen tuohon törmännyt ja se on oikeasti paska. Toisekseen on hauska nähdä miten muuten niin juroilta suomalaisilta palaa hihat kun kahvit menee pilalle. Ihan sama mikä muu asia on paskaa, mutta kahvi ei saa olla huonoa.

   Lainaa

  48. heimosenkeimo 13.2.2021 16:00
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   mulla oli tää keitin 8vuotta, sitä kutsuttiin frankenstainiks kun siinä oli väärän kokonen pannu vanhan hajottua joten poistin tippalukon käytöstä ruuvin avulla. muovit oli vähän halki ja liimaa joka paikassa mutta kyllä sillä kahvit tuli eikä haitannu vaikka unohti laittaa kahvinpurut kun en ikinä pessy sitä nii kyllä sinne aina jotain ruskeeta liukes pannu pohjalle. veljeni sit meni ostaa mulle moccamasterin ja frankenstainin tarina päätty sankarihautajaisiin.

   Lainaa

  49. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Mulla oli myös sama kahvinkeitin. Totta joka sana, paska mikä paska.

   Lainaa

  50. Harmaa kivi 11.10.2022 20:25
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Tästä on nyt vuosia, joten zombiekommentti. Mutta FB tarjosi tämän jatkoluettavaksi, ja suureksi huvikseni tunnistin oman *entisen* kahvinkeittimeni. Jotenkin somaa, että edes jostain asiasta löytyy (melkein) yksimielisyys: tuo laite on susipaska. Sopi lähinnä puruveden levittämiseen keittiön pöydälle. Pidin sitä muutaman vuoden, kun ekologisuus ja taloudellisuus jne jne, mutta kun sukulaiselta jäi käyttämättömäksi kunnon keitin, tämä löysi tiensä roskikseen -kellekään muulle en toivoisi moista vihulaista. On vain ihmeellinen nostalgian tunne löytää oman kauhukeittimensä kaksonen mokista.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: roskalava, kirppis, kirppari, kirpputori, kahvinkeitin, Electrolux, halpa, ilmainen, huono