Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kissan maine menee

Miettikää nyt miltä kissoista tuntuu!
Kissan maine menee

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 66 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +730 (758 ääntä)
   Kyllä kissa nyt mielensä pahoitti, kun kuvaan joutui.

   Lainaa

  2. feelsgoodman 7.6.2016 0:36
   Tulos: +306 (344 ääntä)
   Pitäskö alkaa suojella tota kukkaruukkuakin? :D

   Lainaa

  3. Tulos: +719 (743 ääntä)
   Ymmärrän Pirjon pointin siinä mielessä, että vaikka ihan vaatteisiin puetut kissat ja koirat saattaa tuntea itsensä ahdistuneeksi tiukassa paidassa, ja niistä otetut kuvat ilman sellaisia on kauniimpia ja luonnollisempia. Mutta vähän yli meni... :D

   Lainaa

  4. Tulos: +174 (198 ääntä)
   Kattia kanssa! Pirjo älä itke ota Whiskas.

   Lainaa

  5. Tulos: +173 (197 ääntä)
   Pirjoa taitaa kiskismittää!

   Lainaa

  6. Pirjojenpuolesta 7.6.2016 0:52
   Tulos: +311 (413 ääntä)
   Nyt pitäisi varmaan taivastella miten nolo ja typerä Pirjo on, mutta mulle tää oli kyllä enemmän hellyyttävää. Jotain sydämeenkäypää siinä on, että toinen huolehtii noin kovasti ettei kisulin mieltä pahoitettaisi. Muutenkin en jaksa lähteä provosoitumaan ihmisistä, jotka välittävät eläimistään liikaa. Maailmassa kun riittää ihan tarpeeksi sitä toista ääripäätä. Pirjo ei vahingoita käytöksellään ketään, toisin kuin vaikka esim. joku "ehehe annoin kissalle bisseä kattokaa mun fb-kaverit ku se juo"-idiootti. Siinä olisi jo oikeaa mokaa.

   Lainaa

  7. Tulos: +13 (47 ääntä)
   Huumorin ymmärtäminen on hankalaa

   Lainaa

  8. Tulos: +76 (106 ääntä)
   Kai minäkin menen nyt pyytämään koiraltani anteeksi kaikista niistä hirvittävistä kuvista jotka olen kyseisestä elikosta ottanut.

   Lainaa

  9. TapioRautaWaara 7.6.2016 1:16
   Tulos: -46 (64 ääntä)
   Tekis mieli heittää pirjot... :/

   Lainaa

  10. Tulos: +51 (101 ääntä)
   Tässä vastaus sille, joka joskus kysyi onko kissaihmiset yhtä outoja (kahjoja) kuin koiraharrastajat.

   Lainaa

  11. Tulos: -26 (44 ääntä)
   Huutonaurua Tarulle xdd

   Lainaa

  12. Perspillu ja hyvät vitut 7.6.2016 2:24
   Tulos: -27 (79 ääntä)
   Pirjo voisi löysätä hieman sitä kukkahattua, että verikin kiertäisi vähän paremmin.

   Lainaa

  13. Maukka Kolmone 7.6.2016 2:25
   Tulos: +106 (110 ääntä)
   Mykkä kissa on mauton.

   Lainaa

  14. King Arthur 7.6.2016 5:30
   Tulos: -19 (69 ääntä)
   En ole kissaryhmässä koska en ole kissaihminen joten en yhtään tiedä mitä oikeasti on tapahtunut mutta annas kun arvaan: Kissaryhmässä kiellettiin alkoholin kanssa kuvaaminen sillä haluavat esim. pitää ryhmän perhehenkisenä tai jotenkin muutoin "puhtoisena". Siitä sitten Pirjo on päätellyt (väärin) että nyt on kissaryhmäkin virallisesti samaa mieltä hänen kanssaan siitä että kissoja tulee kuvata ainoastaan "luonnollisina". Ei ollutkaan muut samaa mieltä niin pyydetään yp:n mielipide koska se nyt ainakin oli samaa mieltä kun kiellonkin laittoi. Ei varmaankaan olisi lähtenyt avautumaan jos ei olisi uskonut että nyt hänen mieltymyksiään tuetaan niinkin viralliselta taholta kuin kissaryhmä facebookissa. Ja sit paha mieli. Jotekin... tyypillistä.

   Lainaa

  15. Maalainen 7.6.2016 6:13
   Tulos: -117 (175 ääntä)
   Kissat kuuluu navettaan, eikä ihmis asumuksiin kuvattavaksi. Ihmiset on kyllä niin mennyt yli noitten lemmikkiensä kanssa. Jo kissan vieminen kerrostalo-asuntoon on mielestäni kidutusta.

   Lainaa

  16. Stindebinde 7.6.2016 6:16
   Tulos: +12 (48 ääntä)
   Käsite "Crazy Catlady", sai juuri uuden ulottuvuuden..

   Lainaa

  17. Tulos: +50 (52 ääntä)
   Onko "Mainoskissa"kin alistettu? Aikamoista eläimen häpäisyä!

   Lainaa

  18. Tulos: +21 (83 ääntä)
   tässähän pitääkin nyt alkaa itseäänkin kuvaamaan vaan alasti, koska luonnollisuus on kaunista :o

   Lainaa

  19. Tulos: +129 (169 ääntä)
   etskimo: tässähän pitääkin nyt alkaa itseäänkin kuvaamaan vaan alasti, koska luonnollisuus on kaunista
   Älä saivartele. On mun mielestä tossa jotain järkeäkin. Mun mielestä kissoja ei kuulu pukea, eikä muutenkaan laitella miten sattuu ihan vaan kuvan takia. Kissat on kissoja, ja eläimet eivät ole leluja tai nukkeja

   Lainaa

  20. Tulos: -59 (79 ääntä)
   Tälläiset ihmiset pitäisi passittaa pohjoiskoreaan niin oppisivat mikä on mauton.

   Lainaa

  21. Tulos: -10 (16 ääntä)
   Ei ole ollenkaan vitsikästä.

   Lainaa

  22. Tulos: +77 (81 ääntä)
   Jeesus: Älä saivartele. On mun mielestä tossa jotain järkeäkin. Mun mielestä kissoja ei kuulu pukea, eikä muutenkaan laitella miten sattuu ihan vaan kuvan takia. Kissat on kissoja, ja eläimet eivät ole leluja tai nukkeja
   Totta puhut ja samaa mieltä olen mutta silti jäin kaipaamaan kuvaa kissasta sulka päässä.

   Lainaa

  23. Kissan omistaja 7.6.2016 9:38
   Tulos: +16 (38 ääntä)
   Jotkut kissan ja koiran omistajat ovat kummallisen vakavia. Missä mättää?

   Lainaa

  24. Kissan omistaja 7.6.2016 9:40
   Tulos: +39 (85 ääntä)
   Maalainen: Kissat kuuluu navettaan, eikä ihmis asumuksiin kuvattavaksi. Ihmiset on kyllä niin mennyt yli noitten lemmikkiensä kanssa. Jo kissan vieminen kerrostalo-asuntoon on mielestäni kidutusta.
   No kuuluuko koirat sitten kerrostaloon räkyttämään? Eivät, kyllä nekin viihtyvät parhaiten maaseudulla. Koskee muuten kaikkia elollisia, myös ihmisiä. Maalla sielu lepää.

   Lainaa

  25. crazycatlady 7.6.2016 11:32
   Tulos: +45 (65 ääntä)
   You've cat to be kitten me right meow...

   Lainaa

  26. Tulos: +24 (40 ääntä)
   Kun oman mielen pahoitus ei enää riitä..

   Lainaa

  27. Tulos: +25 (41 ääntä)
   Mäkin näen asiassa jotain hellyyttävää :) Mutta on kuitenkin muistettava kissan olevan eläin, ei ihminen. Vai olisiko suotavaa myös kysyä kissan lupa kuvien julkaisemiseen? Tai kysyä kissalta, mikä näistä viidestä otetusta kuvasta olisi kissan mielestä julkaisukelpoisin ;)

   Lainaa

  28. Tulos: -35 (63 ääntä)
   Tätä se sit on kun suljetuilta psykiatrisilta osastoilta kirjoitellaan feispookkiin. Ja ihminen joka käyttää kuolleesta kissastaan termiä "enkelikisu" on taatusti epävakaa ja vaarallinen itselleen.

   Lainaa

  29. Tulos: +60 (66 ääntä)
   Ja mä sain kissaryhmässä varoituksen, lisäksi kuva poistettiin, koska kissa oli ihan itse hypännyt _tyhjään_ kaljalaatikkoon :D näkyihän kuvassa jopa teksti "reilusti luonnetta" Kyllä mun kissani niin taas mielensä pahoitti!

   Lainaa

  30. Tulos: +19 (31 ääntä)
   Pirjolle tiedoksi kissa tai mikään muukaan eläin tuskin ymmärtää että häntä valokuvataan.Joskus näillä eläinrakkailla ihmisillä menee vähän överiks näittein elukoiden kanssa.

   Lainaa

  31. Tulos: +48 (62 ääntä)
   Samaa mieltä Pirjon kanssa. Ne valokuvat, joissa jollekki sairaiks asti jalostetulle koirarodulle, kuten sharpeille, tungetaan aurinkolasit päähän, sikari suuhun ja istutetaan koira jakkaralle nojaamaan baaritiskiin, ei oo kivoja. Hauskoja eläinkuvia saa myös hyvällä maulla mut aina löytyy se överi ääripää. Ja sitten voi miettiä kumpi ei erota eläintä ihmisestä, se kenen mielestä eläin voi nolaantua vai se, kuka pukee kissan balettimekkoon ja istuttaa vauvakeinuun ottaakseen kuvan.

   Lainaa

  32. Tulos: -6 (34 ääntä)
   niin tai näin, jos se katti (tai koira sen puoleen) ei halua että pistetään lasit, hattu päähän, pistetään joku riepu ympärille niin ei se siihen suostu ja pistää kyllä niin tehokkaasti hanttiin että nopeasti siitä ajatuksesta luopuu. nimim. on kyllä yritetty. :D

   Lainaa

  33. tuohtunut kansalainen 7.6.2016 22:07
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   feelsgoodman: Pitäskö alkaa suojella tota kukkaruukkuakin?
   Pitäisi! Onko siltä edes kysytty haluaako se tulla kuvatuksi, saati onko sille okei että kissa noin vaan hyppää sen sisuksiin? Eihän tuo ole yhtään kukkaruukun arvolle sopivaa, kun ei ole saanut edes kukkia kasvatettavakseen. Pelkän kissan vaan. Törkeää.

   Lainaa

  34. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Vakavasti ottaen tosin, miksi Pirjo ei sitten vaan pitäydy suosiolla niissä ryhmissä, joissa kissojen kuvaaminen tölkkien seurassa on kielletty? Kaikki voittais.

   Lainaa

  35. Tulos: +24 (36 ääntä)
   Olen kyllä yhtä mieltä Pirjon kanssa siitä että kaiken maailman hörhelöiden ja rusettien ripustaminen eläinten päälle on turhaa ihmisten pelleilyä, vaikka omilla kateilla on kyllä talviulkoiluun villapaidat. Mutta se että kissa kokisi kaljatölkin alentavana kuulostaa vähän kaukaa haetulta, vaikka toki ihan herttaiselta :) P.S. Minun kissani viihtyvät aivan hyvin kerrostalossa ja saisivat luultavasti slaagin jos heidät yrittisi rontata navettaan. Ja ihmisen mielenterveydestä ei kyllä voi päätellä paljon mitään sen perusteella mitä termiä hän käyttää kuolleesta lemmikistään.

   Lainaa

  36. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Maalainen: Kissat kuuluu navettaan, eikä ihmis asumuksiin kuvattavaksi. Ihmiset on kyllä niin mennyt yli noitten lemmikkiensä kanssa. Jo kissan vieminen kerrostalo-asuntoon on mielestäni kidutusta.
   Ihan hyvin ne kaupungissa viihtyy jos vaan saa tarpeeksi aktiviteettia kuten koiratkin. Kaikki kissat ei edes halua ulos tai sit niille riittää että ne saa hengailla parvekkeella ja katsella maisemia.

   Lainaa

  37. Tulos: +14 (22 ääntä)
   Mitäs kun mulla on kissa joka tykkää kulkea sukka päässä? Kai kohta joku tekee elsun. Ainakin jos otan kuvan siitä. Tai videon.

   Lainaa

  38. raittiushenkilö taitaa ollA 8.6.2016 10:15
   Tulos: +21 (31 ääntä)
   Ei varmaan ymmärrä kissa sitä tölkkiä, mutta harva kuvaisi pikkulastaan olutpurkkien ympäröimänä, vaikka siihen pätee sama selitys: Ei se tajuu. Toki mokan kirjoittaja ylireagoi tai oikeammin, taitaapi olla yleisesti alkoholia vastaan ja siksi sen yhdistäminen kissoihin harmittaa häntä. Eikä siinä, otetaan sille.

   Lainaa

  39. Voi teitä. 8.6.2016 20:46
   Tulos: +10 (24 ääntä)
   Eihän teitä haittaa että masturboin samalla kun katselen kissakuvianne?

   Lainaa

  40. Tulos: +18 (26 ääntä)
   Mulla on ollut kissoja 36 vuotta, ja uskoakseni olen validi puhumaan niiden pulesta sen verran että voin sanoa et jos kissasta ottaa kuvan rekvisiitalla ni sille tulee korkeintaan kaksi asiaa mieleen. Ensi että onko siinä ruokaa. Sitten että voiko sen tiputtaa. Sitten että haistakaa te... Joo, siinä oli kolme asiaa vaikka sanoin että kaksi. Mutta ku ei ne osaa laskea, mitä välii?

   Lainaa

  41. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Näenkö harhoja, vai onko Tiinan kissan vieressä oleva limutölkki Irn-Bru:ta Skotlannista? Jäi ikävä sitä juomaa. Löytyykö sitä Suomesta jostain? :)

   Lainaa

  42. Tulos: +12 (12 ääntä)
   r.r.: Näenkö harhoja, vai onko Tiinan kissan vieressä oleva limutölkki Irn-Bru:ta Skotlannista? Jäi ikävä sitä juomaa. Löytyykö sitä Suomesta jostain?
   En tiedä onko vakituisessa valikoimassa missään, mutta itse olen sitä silloin tällöin löytänyt ainakin Punnitse & Säästä -kaupoista sekä Verkkokauppa.comin kivijalkaliikkeestä (taitaa löytyä monipakkauksena niiden nettikaupastakin, siitä vaan tilaamaan)

   Lainaa

  43. Tulos: -13 (19 ääntä)
   Jeesus: Älä saivartele. On mun mielestä tossa jotain järkeäkin. Mun mielestä kissoja ei kuulu pukea, eikä muutenkaan laitella miten sattuu ihan vaan kuvan takia. Kissat on kissoja, ja eläimet eivät ole leluja tai nukkeja
   kyllä mä ymmärrän kissojen pukemisen.. ei meiän karvattomat kissat pärjää pakkasella ja suojaa tarvitsevat myös kesäisin ettei iho pala :) miksi koirien pukeminen sitten on hyväksyttävää, muttei kissojen? doesn't make any sense

   Lainaa

  44. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Kissaa ei kiinnosta, joten voi vapaasti ottaa kuvia

   Lainaa

  45. Pirjo Kestilä 11.6.2016 12:41
   Tulos: -3 (3 ääntä)

   Lainaa

  46. Pirjo Kestilä 11.6.2016 12:56
   Tulos: -3 (9 ääntä)
   tuohtunut kansalainen: Pitäisi! Onko siltä edes kysytty haluaako se tulla kuvatuksi, saati onko sille okei että kissa noin vaan hyppää sen sisuksiin? Eihän tuo ole yhtään kukkaruukun arvolle sopivaa, kun ei ole saanut edes kukkia kasvatettavakseen. Pelkän kissan vaan. Törkeää.
   Valitettavasti ei ollut vielä kukkien aika,sorry nyt vaan mutta parvekkeemme on kesällä kuin viidakko, haluaisitko kuvaa ehkä?

   Lainaa

  47. Pirjo Kestilä 11.6.2016 12:59
   Tulos: -5 (9 ääntä)
   Voi teitä.: Eihän teitä haittaa että masturboin samalla kun katselen kissakuvianne?
   Todella sairasta

   Lainaa

  48. Pirjo Kestilä 11.6.2016 13:02
   Tulos: -9 (17 ääntä)
   raittiushenkilö taitaa ollA: Ei varmaan ymmärrä kissa sitä tölkkiä, mutta harva kuvaisi pikkulastaan olutpurkkien ympäröimänä, vaikka siihen pätee sama selitys: Ei se tajuu. Toki mokan kirjoittaja ylireagoi tai oikeammin, taitaapi olla yleisesti alkoholia vastaan ja siksi sen yhdistäminen kissoihin harmittaa häntä. Eikä siinä, otetaan sille.
   En ole raittiushenkilö, mutta mielestäni on hyvän maun vastaista kuvata kissaa tai muutakaan eläintä alkoholi tai muussa mauttomassa rekvisiitassa,se ei ole kissan paikka eikä fiksu ihminen niin tee.

   Lainaa

  49. Pirjo Kestilä 11.6.2016 13:06
   Tulos: -11 (15 ääntä)
   RouvaP: Mitäs kun mulla on kissa joka tykkää kulkea sukka päässä? Kai kohta joku tekee elsun. Ainakin jos otan kuvan siitä. Tai videon.
   Sillä ei ole mitään tekemistä kissaa tai muuta eläintä kuvattessa alkoholi tai tupakka tai muun mauttoman rekvisiitan kanssa, haluatko ehkä tehdä niinkin vai?

   Lainaa

  50. Pirjo Kestilä 11.6.2016 13:09
   Tulos: -11 (11 ääntä)
   RouvaP: Mitäs kun mulla on kissa joka tykkää kulkea sukka päässä? Kai kohta joku tekee elsun. Ainakin jos otan kuvan siitä. Tai videon.
   Sillä ei ole mitään tekemistä kissaa tai muuta eläintä kuvattessa alkoholi tai tupakka tai muun mauttoman rekvisiitan kanssa, haluatko ehkä tehdä niinkin vai?
   Pirjo Kestilä:
   Olen aivan samaa mieltä, poujoiskoreaan vaan oppimaan miten käyttäydytään, jotta voiko ihan kaikkea mautonta ja härskiä sallia, siitä vaan

   Lainaa

  51. Pirjo Kestilä 11.6.2016 13:16
   Tulos: -7 (11 ääntä)
   feelsgoodman: Pitäskö alkaa suojella tota kukkaruukkuakin?
   Ei tarvitse, kukkaruukku on vielä ehjä ja tallella, rakas kisuni kissojen taivaassa jo kahdeksatta vuotta, ehkä tuo oli vain vitsi ja asiaton sellainen, kiitos siitä.

   Lainaa

  52. Pirjo Kestilä 11.6.2016 13:24
   Tulos: -8 (12 ääntä)
   tk: Vakavasti ottaen tosin, miksi Pirjo ei sitten vaan pitäydy suosiolla niissä ryhmissä, joissa kissojen kuvaaminen tölkkien seurassa on kielletty? Kaikki voittais.
   Kaikissa kissaryhmissä on asiattomien ja hyvien tapojen vastaiset kissakuvat kielletty, valitettavasti, niin myös omassa kissaryhmässäni jossa ole Yp.

   Lainaa

  53. Pirjo Kestilä 11.6.2016 13:28
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   masa: Pirjolle tiedoksi kissa tai mikään muukaan eläin tuskin ymmärtää että häntä valokuvataan.Joskus näillä eläinrakkailla ihmisillä menee vähän överiks näittein elukoiden kanssa.
   Nyt onkin kysymys siitä jotta kaikissa kissaryhmissä on hyvien tapojen mukaiset kissankuvat kielletty, ja onko fiksua kuvata kissaa kalja/siideri ym..alkoholitölkkien/ pullojen kanssa, ne tullaan poistamaan mauttomina.

   Lainaa

  54. Pirjo Kestilä 11.6.2016 13:31
   Tulos: -9 (9 ääntä)
   Kiti: Mäkin näen asiassa jotain hellyyttävää Mutta on kuitenkin muistettava kissan olevan eläin, ei ihminen. Vai olisiko suotavaa myös kysyä kissan lupa kuvien julkaisemiseen? Tai kysyä kissalta, mikä näistä viidestä otetusta kuvasta olisi kissan mielestä julkaisukelpoisin
   Nyt on kyse siitä, onko alkoholimainoksena käytetty kissankuva asiaton kissaryhmissä, niissä kun on hyvän maun vastaiset kuvat kielletty.

   Lainaa

  55. Pirjo Kestilä 11.6.2016 13:34
   Tulos: -10 (12 ääntä)
   Jorkku: Tälläiset ihmiset pitäisi passittaa pohjoiskoreaan niin oppisivat mikä on mauton.
   Tuskin siellä eläintä saa kuvata alkoholimainoksena, epäilen suuresti, eikä ihmistäkään.

   Lainaa

  56. Pirjo Kestilä 11.6.2016 13:38
   Tulos: -10 (14 ääntä)
   King Arthur: En ole kissaryhmässä koska en ole kissaihminen joten en yhtään tiedä mitä oikeasti on tapahtunut mutta annas kun arvaan: Kissaryhmässä kiellettiin alkoholin kanssa kuvaaminen sillä haluavat esim. pitää ryhmän perhehenkisenä tai jotenkin muutoin “puhtoisena”. Siitä sitten Pirjo on päätellyt (väärin) että nyt on kissaryhmäkin virallisesti samaa mieltä hänen kanssaan siitä että kissoja tulee kuvata ainoastaan “luonnollisina”. Ei ollutkaan muut samaa mieltä niin pyydetään yp:n mielipide koska se nyt ainakin oli samaa mieltä kun kiellonkin laittoi. Ei varmaankaan olisi lähtenyt avautumaan jos ei olisi uskonut että nyt hänen mieltymyksiään tuetaan niinkin viralliselta taholta kuin kissaryhmä facebookissa. Ja sit paha mieli. Jotekin… tyypillistä.
   Hei, kyllä ne kissaryhmät on samaa mieltä mun kanssa, omassa kissaryhmässäni lähtee kuva välittömästi ulos, kaikissa kissaryhmissä on säännöt ja niissä kielletään hyvän maun vastaiset kuvat, menikö kaaliin, yp vaan eivät aina ehdi kuvia " tarkastaa", ainakaan suurissa ryhmissä, silloin ne pitää " ilmiantaa".

   Lainaa

  57. Pirjo Kestilä 11.6.2016 13:40
   Tulos: -6 (12 ääntä)
   TapioRautaWaara: Tekis mieli heittää pirjot…
   siitä vaan, heitäppä pois

   Lainaa

  58. Pirjo Kestilä 11.6.2016 13:42
   Tulos: -10 (18 ääntä)
   April: Pirjoa taitaa kiskismittää!
   Kuule, ei kismitä ollenkaan vaan hävettää teidän puolesta, yritän ajatella näin iäkkäänä naisihmisenä jotta tämän päivän nuorten käytös on jostakin jota sanotaan heidän kielellään "syvältä" :)

   Lainaa

  59. Pirjo Kestilä 11.6.2016 13:44
   Tulos: -10 (14 ääntä)
   Nonnu: Ymmärrän Pirjon pointin siinä mielessä, että vaikka ihan vaatteisiin puetut kissat ja koirat saattaa tuntea itsensä ahdistuneeksi tiukassa paidassa, ja niistä otetut kuvat ilman sellaisia on kauniimpia ja luonnollisempia. Mutta vähän yli meni…
   Oli kyse siitä, salitaanko kissaryhmissä moiset hyvän maun vastaiset kuvat, ei, jokaisessa kissaryhmässsä on ne säännöt, ei mennyt ollenkaan yli vaan päinvastoin :)

   Lainaa

  60. Pirjo Kestilä 11.6.2016 13:49
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   kylläh: Kyllä kissa nyt mielensä pahoitti, kun kuvaan joutui.
   kyllä, tunnen syvää myötähäpeää, en kissaa kohtaan vaan kuvan ottajaa kohtaa, mautonta.

   Lainaa

  61. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Pirjo Kestilä: Oli kyse siitä, salitaanko kissaryhmissä moiset hyvän maun vastaiset kuvat, ei, jokaisessa kissaryhmässsä on ne säännöt, ei mennyt ollenkaan yli vaan päinvastoin
   Kunhan se olet sinä, joka päättää mikä on hyvän maun mukaista, eikö niin?

   Lainaa

  62. TapioRautaWaara 17.6.2016 21:55
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Pirjo kestilällä meni nyt tunteisiin... jaxuhalit piukku.

   Lainaa

  63. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Pirjo Kestilä: Kaikissa kissaryhmissä on asiattomien ja hyvien tapojen vastaiset kissakuvat kielletty, valitettavasti, niin myös omassa kissaryhmässäni jossa ole Yp.
   Onnittelut Yp-nimityksen johdosta! En kuitenkaan usko että "kaikissa kissaryhmissä" olisi kielletty hiukan rankemmat huumorikuvat, eihän? Kai joillain kissaihmisillä on rahtunen hulvatonta hupimieltä, jossain? Itse olen sekä kissaihminen, että tanssi-, urheilu-, konjakki- ja hassu hattu-ihminen.

   Lainaa

  64. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Ruma Elsa: Onnittelut Yp-nimityksen johdosta! En kuitenkaan usko että “kaikissa kissaryhmissä” olisi kielletty hiukan rankemmat huumorikuvat, eihän? Kai joillain kissaihmisillä on rahtunen hulvatonta hupimieltä, jossain? Itse olen sekä kissaihminen, että tanssi-, urheilu-, konjakki- ja hassu hattu-ihminen.
   Joo ei todellakaan kaikissa ryhmissä, Pirjo puhuu palturia. Onneksi ei ole missään isomman ryhmän ylläpidossa. Ottaa kommentit aivan selvästi liikaa itseensä osatakseen olla puolueeton.

   Lainaa

  65. Kissahattutäti 8.7.2016 21:58
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Pirjojenpuolesta: Nyt pitäisi varmaan taivastella miten nolo ja typerä Pirjo on, mutta mulle tää oli kyllä enemmän hellyyttävää. Jotain sydämeenkäypää siinä on, että toinen huolehtii noin kovasti ettei kisulin mieltä pahoitettaisi. Muutenkin en jaksa lähteä provosoitumaan ihmisistä, jotka välittävät eläimistään liikaa. Maailmassa kun riittää ihan tarpeeksi sitä toista ääripäätä. Pirjo ei vahingoita käytöksellään ketään, toisin kuin vaikka esim. joku “ehehe annoin kissalle bisseä kattokaa mun fb-kaverit ku se juo”-idiootti. Siinä olisi jo oikeaa mokaa.

   Lainaa

  66. Tulos: +1 (1 ääni)
   Maalainen: Kissat kuuluu navettaan, eikä ihmis asumuksiin kuvattavaksi. Ihmiset on kyllä niin mennyt yli noitten lemmikkiensä kanssa. Jo kissan vieminen kerrostalo-asuntoon on mielestäni kidutusta.
   juu, pahimpia eläinrääkkääjiä on nämä vouhkaajat jotka sanoo ettei kissoja saa päästää luonnolliseen ympäristöönsä eli ulos...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kissat, kuva, alkoholi, mainos, alistaa, kissaryhmä

 • Uusimmat

 • Kategoriat